Kangaru uzbrukumi Sluča un Vidiņa kungiem

imagesCAWW1JNYKurš tad atteicās ārstēt ?

Ir tikai jāpabrīnās ar kādu sparu visas pasaules krievu žīdu un pašmāju kangari uzklupa A. Slucim par viņa izteikumiem, ka nevarētu vienlīdz labi ārstēt krievu šovinistu un latviešu zemnieku. Arī ārsts Juris Vidiņš izsacīja līdzīgu domu. A.SlucisJuris VidiņšUn tas ir pilnīgi normāli veselīgā un demokrātiskā sabiedrībā. Protams, tikai tad, ja pie mums būtu  

Foto: Aivars Slucis un Juris Vidiņš. Šie ir cilvēki, kuri ir tikai devuši savai tautai.. . 

Tiesiska valsts, bet pie mums Tiesiskums ir visnevēlamākais “priekšmets”, jo valsti vada no Maskavas un Telavivas, kuri pieraduši “peldēt” citu tautu sviedros un asinīs. Šie zvēri cenšas visā pasaulē nobendēt jebkuru demokrātijas izpausmi, lai netiktu paši aizvilkti uz ešafota. Ja Latvijā pēc otrās Atmodas būtu atjaunots Tiesiskums, tad šie kroplie jautājumi par “ārstēšanu” nebūtu dienas kārtībā, jo krievu šovinisti, tieši tie par kuriem izsakās Juris Vidiņš un Aivars NoziedznieksSlucis, būtu notiesāti par noziegumiem pret cilvēci, un pakārti Ņujorkā pie ANO mītnes !!! Un, protams, ja Latvijā būtu demokrātija, kaut tik cik melns aiz naga, tad par

Foto: Noziedznieks Zatlers, kurš atteicās ārstēt pirms “neieslīd” kabatā APLOKSNE un viņa šefs, jaunu vīriešu dibenu mīlētājs, Latvijas izzadzējs grandiozos apmēros, slepkava A. Šķēle. Tikai un vienīgi pateicoties Šķēlem šī noziedzīgā kreatūra, V. Zatlers, kļuva par LR prezidentu.

Latvijas prezidentu netiktu “ievēlēts” viens korupts dakterelis, kurš, patiešām, atteicās ārstēt, kā to paredz Hipokrāta zvērests. Vai tad aplokšņu pieņemšana uz to nenorāda ? Vai tā nav 4.maija kliķes šizofrēnijas izpausme, ka šis noziedznieks savos noziegumos vaino Sluča un Vidiņa kungus ? Slucis un Vidiņš tikai filozofiski spriedelēja par šo tēmu, kamēr Valdis Zvjatlers piestūķēja pilnas kabatas ar nabadzīgo pacientu naudu !!! Vai tā nav vistiešākā atteikšanās ārstēt ??? Protams, ka šis koruptais nelietis dotu priekšroku bagātajam žīdam vai krievam, nevis kaut kādai tur nabaga latviešu tantiņai !!! Aivars Slucis un Juris Vidiņs ir tikai ziedojušies savai tautai, un tāpēc viņus arī neieredz krievi, žīdi un kangari.

Ir pretīgi, ka atrodas tādi latviešu mēsli- kā zatlers vai stokenbergs, kuri nīst savu tautu un ir gatavi ielīst krievam “kādā vietā” bez sviesta… .

Komentārs no interneta:

Latvietis, 26.11.2010 / 01:51

Par zoo atrasto aplokšņu dakteri 3 gadus atpakaļ rakstīja visas pasaules prese.Tas ir cilvēks ar dubultmorāli un nu gatavojās prieka braucienam medvēgeva zābakus bučot. Vai tiešām nepietika ar 9.maija braucienu svinēt Latvijas okupācijas svētkus. Šim dakterim okupācija un okupanti neeksistē, bet vienīgi mīļie atbrīvotāji. Nebrīnīšos , ka 9. maijā ne vien Maskavā bučosies ar latviešu bendēm , bet ari tepat pie okupācijas monstra kampsies un izmēginas balsi bļaujot častuškas un kazačoku lēkājot kopā ar pļēgurojušiem utainiem. Visu cieņu Vidiņa un Sluča kungiem.

LRTT. 27.11.10

You may also like...

24 komentāru

  1. AG saka:

    Slucis nav viennozīmīgi vērtējama personība! Šis raksts kādreiz arī`sajā portālā bija lasāms: http://klab.lv/~aivars_666/2010/03/14/

  2. Miervaldis saka:

    Protams, kad šiem mēsliem griežas ausīs viss Latviskais, bet jūs neuzrakstijāt, tieši kuriem!Raksts sarakstīts pavirši, bet jūs jau var saprast!Bet kas man jāsaprot?Paprasi jebkuram normālam Latvietim, kapēc PLL vērš lietas pret Aivaru Sluci, un viņš pateiks, kad šie Latvju tautas padibenes (nesaukšu viņu par pidariem (kaut ļoti gribētos)), tak ir krievu valstsvīri, ļoti ļoti dziļas padibenes, kuriem no Latviešiem saprotams tik cik cūkai no saules!Viņi IR krievu valstsvīri, kuriem vajag tik siltāku vietiņu, un saprotams, kad viņi līdīs kur tuvāk!Vai kur tuvāk desas luņķis!Nu nu Slučā gadijums tam ir lielisks piemērs!SAkiet, vai tiesiskā valstī šādi mēsli smirdētu kur pagadās?Nē jau!Mums Latvija tagad nepieder….Bet nekas nekas, redz – tauta visu redz!To pašu apzinās arī mūsu ienaidnieki – krievi, žīdi, un viņu suņi – čigāni ar mūsu kangariem!šie Latvju tautas padibenes jūt savu likteni, jo sirdī viņiem Latvijas vietā ir Krievija, jo tur var dabūt labāku desas luņķi!Pie tiesiskas valsts, viņi pat nedabūs ne elpu ievilkt, kad jau būs pie karātavām!Nu stulbi viņi ir, jā! Mūsdienās ienīst savu tautu -tas ir nekrietni!Mums tādus nevajadzēs!Iemetīs viņus bedrē ar sūdiem, un aizmirsīsim – tā it kā viņu nemaz nebūtu bijis!

  3. minkis saka:

    Латыши нечего не оккупировали, это ИХ земля, а вы наглые приезжие которые не соблюдает местные порядки. Это официальное мнение всего цивилизационного мира.
    ———-
    Мы тоже дома и здесь жили,когда еще латышей не было. Смотри учебники истории Латвии за 6-7-й класс для латышских школ. Перемещение предков латышей с территорий нынешних Литвы, Белоруссии и России,произходило с 6-го по 14 век, и завершилось уже после прибытия епископа Альберта, а единый народ и язык были сформированы только в 20-м веке.

    Епископ Альберт,прибывший в Икскюль под Ригой в 1200-м году обратился с речью к местному населению на 3-х языках старонемецком,старорусском,ливском).
    Объединенные латышский этнос и латышский язык тогда, в год создания епископом Альбертом крепости-города Рига (1201) , еще не были созданы. Земгалы и курши, проживали за Двиной, в нынешней Земгале, прилегающей к Литве части Курземе, а ранее на нынешних территориях Литвы и Белоруссии.
    На прилегающей к Венедскому (Ливскому, Рижскому) заливу территории проживали ливы и венды, далее от моря вдоль реки земли были заселены латгалами.
    В папской булле епископа Альберта было указано,что он направляется в Рутению (Россию-Русь на латинском). На правом берегу Даугавы с 10-го по 13-й век сужествовали православные княжества: Герцике, Кукейнос,Талава,подчинявшиеся полоцким князьям. Рижский залив на эстонских картах до сих пор ливский(Liivu Laaht).

    В любой грамотной исторической книге написано,как после ледового побоища (1242 год), ,Глиняная земля(Лэттландия)была возвращена немцами в пользование Руси документально,короче была отдана вся южная часть нынешней Эстонии и Латгалия.

    Только ради полного разъяснения вопроса привожу такую объёмную цитату из С. Аннинского// Генрих Латвийский. Хроника Ливонии./Введение, перевод и комментарии С. А. Аннинского. Москва-Ленинград, 1938)
    «По словам одного из новейших исследователей истории Прибалтики, “русские, туземцы, немцы и, наконец, религиозно-политический центр тогдашнего западного мира (Рим) смотрели на эту страну (Ливонию конца XII-нач. XIII в. – С. А.), как на часть Руссии”: папа Клемент III в 1188 г. утверждает епископство Икскюль (Икшкиле) in Ruthenia; Гонорий III в 1224 г. именует ливонских епископов с их сотрудника

  4. Adolfs Hitlers saka:

    Latvijas liktenis ir jau izlemts, vai nu mūs okupēs atkal krievi vai arī nosprāgsim no radiācijas, pasaule mainās.

  5. Adolfs Hitlers saka:

    latvieši ir okupanti, es pieprasu nekavējoties izvākt savu okupantu karaspēku no afganistānas

  6. Afgānis saka:

    jūs latvieši samaksāsiet par visu ko nodarījāt manai tautai un irākas tautai arī, uz rīgas ielām līs asinis, latviešu asinis, ASV tūpļa laizītāji bļeģ.

  7. Filips Bobinskis saka:

    Pilsoniskās Savienības rīcība Sluča gadījumā ir vienkārši nožēlojama. Kad viņš partijai ziedoja prāvus līdzekļus, viņa izteikumi nevienam kaut kā netraucēja, bet tiklīdz kāds tos izmanto politiskām intrigām, Slucis tiek izslēgts.
    Izbrīnu izraisa arī vairāku žurnaļugu attieksme. Tā piemēram L. Lapsa citu Sluča vēstuli (skat; http://www.pietiek.com/raksti/meli_iegaz_kristovski_ista_sluca_vestule_izradas_vel_briesmigaka ), kurā paustajam lielākoties var tikai un vienīgi piekrist, sauc par “vēl briesmīgāku” un nosūtā izvērtēšanai prokuratūrai.

  8. no malas saka:

    …ej peisainais pērtiķi, kopš kura laika gļēvs krievēbrejs ir tapis par afgāni, tu urlu kropli aptaisītos no domas vien, ka lodes tuvumā spindz, bet tavi draudi tev pašam dārgi, svešais lops maksās, velti tu bailīgā urlu žurka jūties anonīms

  9. no malas saka:

    A.G saka:
    2010. gada 27. novembris 14.25

    Slucis nav viennozīmīgi vērtējama personība! Šis raksts kādreiz arī`sajā portālā bija lasāms: http://klab.lv/~aivars_666/2010/03/14/

    Gribu jautāt AG: kas ir ar to Ati skalbergu, kas pa radio deva tik labas un okupantus atmaskojošas raidijumus? Kur viņš pazudis, ko izdarijis?
    Kapēc tu nevari A.Slucim pašam to visu uzjautāt atklātā un publiskā vēstulē?

  10. AG saka:

    A.Skalberga pārraides bija viltusnacionālas un demagoģiskas. Viņš vairs nerunā, jo TB Radio par to nemaksā.
    http://klab.lv/~aivars_666/348.html
    Slucis uz manām vēstulēm neatbild.

  11. Afgānim un tovarisčiem. saka:

    Viena pretīga morāles izgāztuve.

  12. annamarija saka:

    Minkim. Jā, jā, protams, Latviešu tauta radās tikai 20. gs. Tu varēji būt vēl precīzāks un pateikt, ka 1940. 17. jūnijā ieradās krievi un “uzorganizēja” vienu latviešu tautu… Kur tādi mūjābeļi rodas?!

  13. Ilze saka:

    Paldies par rakstu. Ari es Sluča kungam nesen nosūtīju atbalsta vēstuli un nosodījumu V. nodevībai.Protams tur nebija pieminētas nekādas naudas lietas. Cik varēju saprast tad AG laikam lūdza nabagu dāvanas.Sluča kungs ir seviški daudz ziedojis latviskai Latvijai. Brīnos, ka viņš nesaprata, kas ir V. jūdasi ? Tur ir protams dažas latviskas dāmas un trimdas pabiras -sarosieši a.lejiņs, r. kārkliņa, kalniņš, paegle. Un protams Maskavas pagarinātā roka ar Latvijas -Abrenes nodevējiem SCP fabriķi, štokiju un okupācijas noliedzēju loskutovu, plus ar PBLA madamu paegli.Šie mēsli jau Latviju nodeva un to nodos atkal.

  14. AMARILLA saka:

    …kluudas var gadiities katram, AG ,arii tev, vai ne? un tad ko, kluudas deel tevi nolikt liidz ar zemi,aizmirst visu tavu labi dariito muuza garumaa? …un prieceet kremli? ja runa par atklaatu nodeviibu, skaidri redzamu, pieraadaamu, tad jaa, bet neskaidras lietas labaak nokluseet, nekaa mest eenu uz varbuut krietnu patriotu
    …man tikai jaanonem cepuri Sluca un Vidina prieksaa, bet tomēr tu vari rakstiit kaut vai te publisku vēstuli Slucim un visi redzēs tavus jautājumus un lasiis Sluca atbildi,vai redzees vina izvairiishanos
    …nemini AG, kapeec Slucis tev personiigi neatbild, varbuut tam esi pats devis iemeslu, bet dari taa publiski un gaidaam visi

  15. AG saka:

    LAI TAD ATBILD, NEVIENS VIŅAM NELIEDZ. NEKĀDU NAUDU SAVĀM VAJADZĪBĀM NO VIŅA NEESMU LŪDZIS.

  16. Baiba saka:

    AG, ko tu tagad locies, tev taču ieteica -raksti PUBLISKU vēstuli te , lai redz visi, ko raksri un kas, kā atbildēs! Kapēc mums te visiem jālasa tavus dusmīgos tekstus par mums nezināmu tavu vēstuli A.Sluča k-gam? Kas zina ko un kā tu tur rakstijis esi? Tapēc raksti jaunu raksti te un publiski uzrunā A.Sluča k-gu un visa sabiedrība sekos tam līdzi un varēs nepastarpināti spriest par notiekošo paši! Tas taču tev pirmajam ir izdevīgs amarillas priekšlikums, ja viss ir tā, kā raksti!

  17. AG saka:

    Te jau bija raksts par Sluci, viņš to nekomentēja. Ja neatbild uz privātās vēstulēm, kāpēc lai atbildētu uz publisku.

  18. Afgānis vēl saka:

    jā, redzot, kā AG te locās, izvairoties rakstīt publiski, ir skaidrs, ka kremlis vairs neļauj saviem aģentiem būt neitrāliem, vai liberāliem, bīstams tiem paliek augošais nacionālisms Eiropā un Latvijā.Pirmo Lembi kremlis piespieda atklāt kārtis un neslēpjoties uzbrukt Slucim un Kristovskim, nu kārta visiem sīkākiem provoksatoriem, kā šim AG.

  19. Ainars saka:

    nu par to jokerurlu nav jautājumu, bet par pamelu paliek un nesaprotams man ir arī tas AG, kas arī kā šiziķis, te pareizi ko raksta, bet te no kremļa pakaļlaiža jokerurlas neatšķirt, i nerunājot par viņa debilajām rupjībām!
    Vai nu narkoša -žūpa, kam stāvoklis no-līdz maina garīgo un spriestspējas,vai tiešām šiziķis?!!

  20. AG saka:

    Afgāni un Ainār, jūs tiešām esat pilnā vai nenormāli, jūsu rakstības stils to skaidri apliecina.

  21. Afgānis saka:

    arī vācijā ārsts pēc tautības ebrejs atteicās ārstēt cilvēku ar nacistu simboliku uztetovētu

  22. AMARILLA saka:

    …a tu AG var pasaciits man, kapeec tik esi jociigi raksti, nivar saprast -a kuraa pusee esi, kam zaabaksus pucee? saprot aG, kad jau cilveeks domaa,kas tu par putni esi, jau nav labi tas

  23. black_joker saka:

    Amarilla- bet kas tev tā par tādu jokainu izteiksmi? Ventiš tā kā izklausies reizēm, bet citi tie vārdi liecina par zināmu analfabētisma pakāpi…

  24. no malas saka:

    Lai kāda nu būtu *amarillas* izloksne, jautāts ir par lietu-AG izraisa aizdomas vai nu par dubultnieku, vai slimību!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *