Inteliģence vai tautas atkritumi ?

black_joker (Andris Lācis) saka: A.Lācis

Miervaldim- un kāda mārrutka pēc kultūras pasākumā bij jācilā ultranacionālistam savas lietas? Provocēja speciāli vai kā ? Tagad var klaigāt, ka ticis aizvainots un redz mākslinieki visādi tur mistiski pretdarboņi.

Pajaco saka: Lai nacionālā inteliģence varētu pastāvēt, tai primārais uzdevums ir aizstāvēt tautas intereses ! Pretējā gadījumā tā ir pati sev kapracis.Bija interesanti šīs pāris stundas paklausīties šajos inteliģentos.Tur pat nevajadzēja Balta jautājumus.Par ko tad viņi runāja ? Tur jau ne tikai viens vien Korovjevs bija, bet gan visi no Margaritas un Meistara… .+++++++++++++++++++++++++++++++++++

IMGP0974Varētu jau pie šīs tēmas vairs neatgriezties, ja tā nebūtu tik aktuāla latviešu tautai tieši šodien. Arī nožēlojamo black_joker nevajadzētu šeit “cildināt”. Tieši tas ir tas absurds Latvijai, ka tādi “jokeri” tiek speciāli “vairoti” ru-šovinistu un žīdu cionistu inkubatorā. Viņi norej visu, kas ir latvisks. Komentāru priekš nedomājoša patērētāja viņš uzrakstījis “loģisku”. Uzsveru !- priekš nedomājoša ! Latviešu tautas gļotasUn,- tas nav nejauši. Vai tas ir mūžīgi- protams, ka nē. Bet kas tad paliek pāri čekas salašņām, kuri kalpo latviešu tautas bendēm. Viņi zin, kad uzvarēs Taisnība, tad viņi saņems to, ko pelnījuši- nāvi !!! Tāpēc jau arī tiek izmantoti jokeru, grālu un citu padibeņu pakalpojumi.

Foto: No kreisās: Inese Baranovska, Solvita Krese, Aigars Bikše, Laura Minskere, Krista Burāne, Andris Vītoliņš, Ilmārs Šlāpins (diskusijas vadītājs), Kristaps Gulbis, Vilnis Vējš. Latviešu tautas inteliģence ? Protams, ka nē. Precīzāk būtu teikts: viņi ir Jaunā Laikmeta dzemdību gļotas, jo Jaunais Laikmets, kurš ir jau ceļā, šos atkritumus samals un izmēzīs tautas mēslainē… .

Arī šie nožēlojamie “mākslinieķeļi” kalpo šiem pašiem latviešu tautas bendēm: ar godmani, kļockinu un borovkovu priekšgalā. Un tie savukārt kalpo citiem, daudz augstāk stāvošiem cionistu izdzimteņiem. Jokera komentārs ir latviešu tautas ienaidnieku pasūtīts, bet Pajaco rakstītais nāk no tautas. Protams, ka inteliģence ir Tautas Sirdsapziņa, un vienmēr aizstāv un sargā tautas uzkrātās Gara vērtības, jo bez šīm vērtībām viņa nemaz nevarētu saukties par inteliģenci. Un šeit izvilkums no paša A. Balta komentāra: Un, ja godīgi, man bija svarīgi, ka tieši blīvi piepildītajā auditorijā mani izdzirdēs nākotnes inteliģence, un, ja arī tai nebūs dūšas atbalstīt vai piebalsot, tomēr kāds graudiņš no tai nepierastā mana teksta sirdī aizķersies. Tur, klausītāju zālē, bija pamatā jaunatne, mūsu tautas, NE SVEŠAS tautas jaunatne, kuras dēļ bija vērts papūlēties un vienmēr būs vērts tērēt laiku, nervus un līdzekļus!

Var tikai piekrist A. Balta sacītajam un izdarītajam. Tos “korovjevus”, kuri uzstājās šajā konferencē par latviešu tautas inteliģenci nepārtaisīsi, bet jaunos gan ! Un tāpēc, Balta kungs, visi godīgie un savu tautu mīlošie cilvēki saka Tev- paldies !

LRTT   03.12.10

 

You may also like...

16 komentārs

  1. Afgānis saka:

    uzcep topiku arī par mani, bet ak vai neesmu kangars, esmu tikai pilsonis Latvijas, kas agrāk vai vēlāk aizbrauks, uz savu etnisko dzimteni, es jums latviešiem stipri iesaku mainīt domāšanu un pievērsties kaut vai kristietībai, jūs esat sadrumstalota zaglīga tauta, saņemiet sevi rokās, nebēdziet uz fakenajiem rietumiem, es būdams nelatvietis nesaprotu kāpēc savu valsti nīstat

  2. Grals saka:

    Afganim – nevajag spriestnparmlatvieshu tautu pec sheit dzivojosho psihopatu un provokatoru izpausmem armaprobezhoto un nelietigo Grantinju priekshgala, kursh ir visiem izdalijis naves spriedumus, bet sadomajis dzivot muzhigi.

  3. black_joker saka:

    Afganim – nevajag spriest par latvieshu tautu pec sheit rakstosho kremla psihopatu un provokatoru izpausmem – ar aprobezhoto un nelietigo Graalu-jokeru priekshgala, kursh te visiem nodeveejiem dala mierinajumus,ka tas nenotiks, ka nesanems pelniitus naves spriedumus shie atkritumi, bet, nee nedzivot ilgstoshi kangariem, muzhigi tik tautas varoni!, Bet noteicoshais shobriid mazaakums, kas tomeer valda Latvijaa – vareni ir shie = godmanis, kļockin un borovkov, tiem sulaini shie “mākslinieķeļi” un veel liidziigie rubiki,jokeri,zdanokas,relingeres,jurkaani,urbanovichi,ameriki un veel kaadi padsmit bagaati un shajaa mirklii veel stipri un valdoshi

  4. black_joker saka:

    parodētājam-nu esi taqk oriģinālāks:):)

  5. black_joker saka:

    parodētājam vēl- izdomā daudz ko oriģinālāku, es mums krutku atkal uzlikšu- a to uzreiz redzams, ka to es, ne cits raksta:))

  6. Miervaldis saka:

    Paldies A.Balta kungs!

  7. Miervaldis saka:

    Bet tu Black joker sāpīgi norausies!Tā ir tava alga, un tu to sajutīsi – nežēlīgi sajutīsi!

  8. Ainars saka:

    jā,Miervaldi,tas okupantu sulainis andrjuxa ļacisis domā, ka te visi ar viņu jokus dzen, ka kremlis sargās viņa trekno penderi,bet kļūdas nodevējs,kā visi voiņi un kremlis pirmais viņu upurēs, lai varētu bļaut -nacionālisti mūsējos no SC žmiedz)))))!!!

  9. black_joker saka:

    Miervaldim, Ainaram- beigsiet sapņot?

  10. Sergejs saka:

    Xo,xo, tu “”jocjer””ir rihtīgi dyls urliks, nu tevi taču godigi bridina, lai nav ko velak parmest, ka ņezinaji, ka nesaprati, ka ņe tā saprati, vot es daudz ir dzirdējis šito ņaudēšana, kad tādu baklānu pie žaunas paņem! Vai tu ir riktīgi dumš, ka tev vēl dod iespēja, tev labu velot bridinot! A tu ir dumš vai nedrīkst vairs aiziet, ka tevi tur aiz žabrām komunjaki vai? Nu man ta pofig, es tik brinos daudz.
    Nu es redzu, ka tas katls sāk vārities stipraki un stiprāki,i kaimņos skandalē pret okupantiem, i veikalā tāds tracis bija ar savoku pārdevēju, kas nesaprata un vēl rupa bija pret latvieša klientu ar bernim un tā talak

  11. AMARILLA saka:

    He,he, velti puulies, kremlja jokeriem ir bifelaada, briidinoshu kutinaashanu nejuut, tikai kad durklis ietrieksies treknumaa, tad sajeegs lops, bet buus par veelu un vispaar-nafig vinu briidnaat,lai te izklaidee visus, kameer var

  12. AMARILLA saka:

    vot kur hohma, man shitas patika, tas redzams no to “inlelbenku” shefiem:

    Princs Aļbertiks-zoslēns, 08.12.2010 23:39

    Es protams esmu smirdošs urla-škenazi ar izvalbītām ebrejžūpas āčtelēm un labi saprotu tās kremļa stulbības, ko te augstāk pats sasmirdēju, bet ko darīt, nauda jāpelna! Ko no manis, ķēma prasīt-mani vecāki bija slepkava un prostitūta un valsts mantas zagļi, vecvecāki nosākuma augļotāji-mahinatori un pauninieki -lupatlaši, tad vēlāk bija boļševiku sadisti un krievu tautas masu slepkavas, kad krievi iebruka Latvijā un tad te viņi bija latviešu,cittautiešu un nevainīgu cilvēku masu slepkavas! Nu ko no manis-morāla un garīga kropļa var gribēt ar tādiem pretekļu radurakstiem – uz mana purna rakstīts -esmu mēsls un jaunos ebreju kapus arī vakar apgāniju, lai pasaulē par Latviju slikti padomātu, jo kremlis man mācija jūs neieredzēt visus,visus, krievus arī, tos es nicinu, bet latviešus neieredzu vairāk, pat nezinu par ko, tā mani urlusīko mācija no bērnības! Nu bet tagad te atkārtošu jums savu maizes darbu:

    Arī īpašs paldies par Slavenā III Reha Reihskomissariāta “Ostland” (Igaunija. Latvija, Lietuva, Baltkrievija) karavīru paveikto darbu, mūsu-ebreju šaušanu, dedzināšanu, spīdzināšānu-šis darbiņš ir kā balzāms letiņu dvēselēm! Paldies Salaspils un citu koncentrācijas nometņu ieslodzītajiem ebrejiem, ka ar savu varonīgo dabu un savu bērnu asinīm, ar saviem līķiem, ar rabīnu piekrišanu “Reiha medicīnas eksperimentiem” izpērkot par zeltu vērtīgākos mūsu tautiešus, a pārējos caur krāsnīm sveicinājām kā III Reiha lepno uzvaras gājienu, tā arī tā ziepju rūpniecības panākumus un tā mūsu tautiešu biznesu štatos! Paldies! Aplausi mums -krievebrejiem! Aplausi, taču!

  13. black_joker saka:

    Amarillai- kāds pajolis iecepis pilnīgu sviestu, lai pakaitinātu un visi copē ka prieks skatīties:):)

  14. kuvalda saka:

    -hi,hi, ko nu tur šūmējies bratan joker, foršs tas amarilas atrastais “sviests” princis aļbertiks zoslens,hi,hi

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    BLACK JOKER !
    Da pajāt man , VECMĪLGRĀVJA POLITISKAJAM BOJEVIKAM – KO TU TUR DIRS PORTĀLĀ , BET HREN – MĀRUTKS ir MANAS FIRMAS ZĪME …!!!PIERĀDĪJUMS – Draugiem.lv Tā kā SOSJOŠ LAPU U PJANOVO JŌŽIKA…

    Bet , ja NOPIETNI:
    Sigurds Graudiņš, 14.12.2010 15:56

    MASONI TRIUMFĒ…LAI DZĪVO PASAULES GLOBALIZĀCIJA un TAUTU PAVERDZINĀŠANA …!!!
    Arī Latvijas TAUTAS…GRJOBANNIJ LETIŅ…!Nu ko , gribēji ielīst JEVROPAI PAKAĻĀ – IELĪDI -TUR ARĪ ESAM…
    UN NEGAUDO , KA EIROSKEPTIĶI NAV TEVI BRĪDINĀJUŠI…MĪZDAMS no KRIEVIEM esi CIONISTU – PASAULES GLOBALIZATORU KALPĪBĀ…!
    MŪŽĪGAIS JAUTĀJUMS – KAS LABĀK – KRIEVS vai CIONISTS ??? Uz to es , Vecmīlgrāvja POLITISKAIS BOJEVIKS ATBILDU – DA PAJĀT MUMS ABUS – MUMS SAVS CEĻŠ EJAMS…!!!

  16. black_joker saka:

    “Sigurdam Graudiņam” – nu izskatās, ka tevi ar kāds parodē :):):) Vai arī labi iemsts pa lampu ziemas dienu īsinot:):):)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *