Ainārs Bašķis. 4 maija KLIĶES skribenti

TV24 intervē Alfrēdu Rubiku.

Vairākkārt un atkārtoti.

Publika diskutē.

Viena daļa uzskata, ka intervēt šo cilvēku publiski ir nosodāmi, otra – tas ir ok, politiskais plurālisms utt.
Var tikai pabrīnīties par mūsu sabiedrības (politiski) aktīvā sociālo tīklu planktona infantilismu. No vienas puses – jā, komunisms esot šausmu lietas nodarījis, miljonu miljonus nogalinājis, mūsu tautai milzu nelaimi atnesis.
Interesanti, kādi bļāvieni publikā atskanētu, ja tas pats TV24 uzsāktu interviju sēriju, teiksim, ar Breivīku (skandināvu fašists, slepkava) vai ar kādu pārliecinātu ISIS ideologu. Varbūt šis TV kantoris varētu uzsākt publiskus pētījumus par Ādolfa Aloizoviča slaveno garadarbu “Mein Kampf” ? Nu par ko tad ne ?!
Tā vietā, lai nicināmu un tiesātu valsts ienaidnieku, noziedznieku Alfrēdu Rubiku atstātu medicīnisku un drošības profesionāļu pētniecībai – mimētais 24-ais kaktu kantoris ķeksē viņu laukā. Meklē cilvēcīgo faktoru, ziniet. Nav jau, ko brīnīties – tiesātais noziedznieks Jurģis Liepnieks viņiem ne reizi jau ir bijis kā sociālantropoloģijas un politisko procesu komentētājs. Vecie kolhozu Latvijas ideologi tur ir cieņā. Par savulaik tautai nozagto kompartijas un čekas naudu privatizētie biznesi laikam labi maksā žurnālistiem-prostitūtām …

24.09.20

LRTT

Šodien ir sātanisma kulminācijas brīdis. Viņi ir vareni, slepkavo uz nebēdu ! Un slepkavo viņi ar sevišķu cietsirdību, kā jau tas velna kalpiem pieņemts. Slepkavo tā, lai visi saprastu, kas sagaida tos, kuri būs pret viņiem ! Par šeit skatāmo “fotosesiju” man uz 30 dienām noslēdza Feisbuku. Bet visam ir savs laiks… !

Čekisti, šie cilvēces slepkavas, ir iebīdīti SVĒTO statusā ! Te tad ir arī atbilde Aināram, kāpēc šo civilizācijas mēslu mūžīgi “saukā” uz sarunām !

L. Grantiņš

You may also like...

6 komentāru

  1. Aelita saka:

    Sēru ziņa. Pagājušā naktī aizmidzis un vairs nepamodies Valdis Freimantāls.
    1.oktobrī Jaunciema kapos viņu apglabās.

  2. Més no Párdaugavas saka:

    Mums E.Purnis lúdza nodot cien. LRTT un tá lasitajiem skumju seru zinu, ka vakar ísi pirms pusnakts miris vel viens latviesu cínítajs Valdis Freimentals.Béres bús Jaunciema kapos 1.Okotobrí plkst. 15.00. Izsakám dzilu lídzjútíbu V.Freimentala radiem, draugiem, kolegiem!

  3. RB saka:

    Izsaku līdzjutību Valda Freimentāla tuviniekiem

  4. labieši saka:

    “Nevajaga dvēselei
    Trepju kāpt debesīs:
    Mīļš Dieviņš trepes cēla,
    Dvēselīšu gaidīdams.“

    Sirsnīga līdzjūtība tuviniekiem un visiem labiem ļaudīm. Bet – lai gaiši! “Par spīti grūtiem laikiem.“

    Labieši Kurzemē

  5. Alens saka:

    …un tā vini aiziet,viens pēc viena. Kas,un vai kāds,būs pēc viņiem? Skrējiens ar Laiku.

  6. jau ir! saka:

    “kas būs pēc viņiem“? Pēc viņiem – JAU IR. Vajag izglītoties un rīkoties. Kopā ar tiem, kas JAU IR. Ja gribam izdzīvot, ir jāapgūst izdzīvošanas skola. Kopā ar tiem, kas JAU IR.

    https://www.youtube.com/watch?v=F6oPX07YSmo

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *