LRTT. Atkal L. Grantiņu tiesās

Ej, bāliņ, taisnu ceļu / Runā taisnu valodiņu

Tad ij Dievs palīdzēs / Taisnu ceļu nostaigāt

Zaļš, tautastribunals.euUn atkal L. Grantiņu tiesās(paziņojumu skatīt beigās).

============================================================================

4. maija kliķei vajag asinis, jo viņa ir “būvēta” uz latviešu tautas ciešanu pamatiem.

Komunisti- cionisti savu garīgo enerģiju var uzņemt tikai caur asinīm un viņu radīto mocekļu ciešanām.

Šai noziedznieku bandai, kura tiek lepni dēvēta K. Ulmaņa Latvijas pieņemtajā latviskajā parlamenta nosaukumā “Saeima”, nav nekas kopīgs ar Latviju un latviešiem. Tas ir krievžīdu un komunistu atlasīts paklausīgs marionešu izdzimteņu bars, kurš dara visu, ko liek tam “saimnieks”.

Hagita benJakoba un MūrnieceSaeimas priekšsēdētājai tika nosūtīts LŪGUMS(pieprasījums) atklāti izskatīt DP noziedzīgo rīcību, kas attiecas uz L. Grantiņa krimināllietas” safabricēšanu.

Nekas netika darīts!!!, kaut pierādījumi acīm redzami.

Ināra Mūrniece pat neuzskatīja par vajadzīgu atbildēt, kur nu vēl tikties ar tādu niecību kā H- 86 dibinātāju ! (LŪGUMS(pieprasījums) lasāms šeit: http://tautastribunals.eu/?p=31246)

Toties tikties ar pasaules lielāko cilvēktiesību pārkāpējas valsts vēstnieci un pārrunāt par noziedzīgo īpašumu restitūciju, “mūsu” Inārai laiks atrodas: https://www.youtube.com/watch?v=o6uz_QTVy9M

Tas, ka latviešu tautai ar holokaustu nav nekāds sakars, Inārai neinteresē. Holokausta īstenošanas laikā Latvija kā valsts ar savu parlamentu neeksistēja. Tad ir jautājums: Kāds sakars Latvijai ar holokaustu ?

Pilnīgi nekāds !!!

To skaidri, izpētot šodien atkal aizliegtos arhīvus, paziņoja A. Grūtups.

Viņa vārdi: “Neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, jo latviešiem tāda patvaļa no GESTAPO puses netika piešķirta.”

Un kā var Izraēla, kura holokausta laikā nebija “dzimusi”, runāt par šo tēmu ???

Un “piedzima” šī valsts noziedzīgā ceļā, pārkāpjot 100% ANO statūtus !!!

Tad- ar kādām tiesībām tāda “mūrniece” aizbrauc uz ASV un latviešu tautas vārdā atvainojas žīdiem par HOLOKAUTU ???

Lai par to runā un atbild Vācija un Krievija, kuras ir nacistiskās Vācijas un komunistiskās Krievijas mantinieces.

Kas tad bija tie žīdu šāvēji, varam uzzināt šeit. Ja nav laika skatīties visu garo lekciju, tad paskatāties no 13tās līdz 25jai minūtei: https://www.youtube.com/watch?v=VI7HLrBsaqs

Laimdota. R. Kozlovskis, Normunds Mežviets, Grantiņš, Ulmanis, Šlesers.DP.LRTTArī mums visiem tik labi pazīstamais Žirinovskis, kurš pats ir žīdiskas izcelsmes, paziņo: paši žīdi iznīcināja savus tautiešus nākotnes valstiskuma labā.

Bet atgriezīsimies pie šodienas raksta pamata, par kārtējo tiesu pret L. Grantiņu.

Un tā: 4. maija kliķei ir vajadzīgas asinis, lai tā varētu pastāvēt.

Un,- tās nevar nebūt, jo bijušie čekisti- komunisti, kuri pašreiz ir pie varas, drīz sāks atklāti slepkavot, lai paši netiktu sodīti par valsts izlaupīšanu !!!

-Jebkurai lielai asinsizliešanai pamatā ir meli.

-Viss sākas ar maziem meliem…. .

Lai arī cik tas briesmīgi un brutāli neskanētu: tas, kurš melo, ir ierindojams slepkavu kategorijā !

3. novembrī, neskatoties uz to, ka iepriekšējā apsūdzība bija DP safabricēta un pret “fabrikantiem” netika izvirzīta kriminālapsūdzība, nozīmēta jauna tiesa, kur tiesnese būs A. Moļņika.

“Vot tev i 4. maija huntas demokrātija un izpratne par Tiesiskumu !!!”

Izlasot tiesneses vārdu, domai lika kaut kur aizķerties, ka šis vārds ir jau kaut kur dzirdēts un pie tam vēl nepatīkamā gaismā.

http://pietiek.com/raksti/sakritibu_kede_liek_domat_par_tiesas_un_advokatu_biroja_saspeli,_rasnacs_izvairigs

http://pietiek.com/raksti/preses_brivibu_ierobezojosos_likuma_grozijumus_sagatavojusas_ari_divas__providus__parstaves

“Aprakstīšu gadījumu, kas apliecina, ka pastāv aizdomas – tiesas un tiesneši, kuriem ir godīgi jāaizstāv visu iedzīvotāju tiesības, ir korumpēti. Veikli darboņi ar tiesnešu palīdzību papildina savas kabatas. Bet likums jau nav pārkāpts, un Latvijā ir atļauts viss: http://pietiek.com/raksti/ipasumu_pircejus_apkrapj_ar_tiesnesu_palidzibu

Ja iepazīstamies ar šeit dotajām norādēm, tad secinājums ir viens: tiesnese A. Moļnika pati ir tiesājama.

Bet viņa negrozāmi ir nolēmusi tiesāt Helsinki-86 dibinātāju Linardu Grantiņu.

Bija taču visas iespējas atteikties no šīs absurdi- noziedzīgi safabricētās LIETAS.

Kā redzam, tad viņa, Tieslietu ministra Dz. Rasnača vadībā, ir arī piedalījusies LIKUMPROJEKTĀ par preses brīvības ierobežošanu.

Šajā, čekista Dz. Rasnača “bandā”, ir arī Providus eksperte Ilona Kronberga, kura “ekspertīzeja” L. Grantiņa “noziegumu”.

Lai man vairāk nebūtu jālauza savu “nejuridisko” galvu ar juridiskām problēmām, tad iekopēšu mums visiem pazīstamā un brīžiem līdz izmisumam uz nerviem krītošā Artura Priedīša sacīto par iekārtu, kuru L. Grantiņš taisās varmācīgi(pēc kliķes domām) gāzt.

=========================================================================

Labāk un saprotošāk to diez vai kādam ir izdevies pasacīt:

Arturs PriedītisLR lielākā nelaime ir nevis valsts institūti (valsts „krēsli”), bet cilvēki valsts „krēslos”. Darbība (kritika, padzīšana, tiesāšana) ir vajadzīga nevis pret valsts institūtiem, bet pret konkrētiem valsts darbiniekiem – atsevišķiem konkrētiem indivīdiem. Darbība ir vajadzīga pret konkrētiem valsts izzadzējiem, blēžiem, kukuļnēmējiem, valsts interešu nodevējiem. Viņu destruktīvā rīcība ir valsti novedusi līdz kraham.

Ja Lielā Banda ar savu astoņkāji vēlas apturēt kritisko darbību pret konkrētiem neliešiem, tad atkal ir jāpietaisa krimināllikums. Tas nevar notikt bez jauna, trešā, valsts apvērsuma. Juridiski ir jāparedz, ka tauta nedrīkst kritizēt, prasīt padzīt un tiesāt konkrētus tautas priekšstāvjus un valsts ierēdņus. Tautai ir jāatņem 2.pantā piešķirtās tiesības.

Interesanta ir viena būtiska nianse. Lieta ir tā, ka „otrajā republikā” sastopamā publiskā kritika ir vērsta nevis pret valsts „krēsliem”, bet pret konkrētiem valsts darbiniekiem. Vismaz tā tas ir tādā sociāli aktīvā un kritiski nesaudzīgā portālā kā Pietiek, kas noteikti ir visdzeļošākais dzelonis valdošās kliķes triumfa ceļā. Publiskā kritika nav vērsta pret „krēsliem”. Nav sastopama kritika, piemēram, par Saeimas, MK, tiesas nevajadzību vai institucionālo arhaiskumu, neatbilstību šodienas prasībām. Neviens neaicina likvidēt Saeimu kā valsts institūtu, likvidēt MK un Valsts kontroli kā valsts institūtu.

Atšķirība starp valsts „krēsliem” un valsts darbiniekiem ir būtiska. „Krēsls” un konkrēts valsts darbinieks nav viens un tas pats. Tikai kādreiz vienam franču karalim „valsts” un „es” bija viens un tas pats. Ja nemaldos, pat tādi vīri kā Musolīni, Franko, Salazars, Hitlers, Staļins, Brežņevs neteica „Valsts esmu es”. Valsts prezidenta amats („krēsls”) un Vējoņa kungs („es”) nav viens un tas pats. Ja kāds kritizē Vējoņa kungu kā Valsts prezidentu-lupatu, tad tā nav darbība pret Valsts prezidenta institūtu. Tā ir darbība pret „krēslam” neadekvāto personu. Tā ir pozitīva darbība un valstij vajadzīga darbība, bet nevis negatīva darbība un valstij kaitīga darbība. Tā var būt kaitīga darbība vienīgi Lielās Bandas uztverē, jo kritika ir vērsta pret viņu „kolēģi”.

Saprotams, ja kāds patiešām Latvijā vēlas nodibināt autoritāro iekārtu (kā 1934.g.) vai likvidēt LR neatkarību (kā 1939.-1940.g.), tad tāda darbība ir krimināli sodāma. Tāpat kā krimināli ir sodāmi konkrēti valsts darbinieki par savām nelietībām. Domājams, kādreiz latvieši to piedzīvos. Pašlaik Lielā Banda to nevēlas pieļaut. Viņi vēlas saglabāt noziegumu brīvību un dara to atbilstoši savam iracionālajam prātam. Iracionāls prāts ir spējīgs pastrādāt vienīgi muļķības. Turklāt nav spējīgs izstrēbt savas muļķības. Muļķības nākas izstrēbt tautai. Arī latviešu tautai kādreiz nāksies izstrēbt savu priekšstāvju muļķības.”

Visu rakstu variet izlasīt šeit: http://pietiek.com/raksti/vajadzigs_jauns_valsts_apversums

Tiesnese MoļņikaLūk tā: LĒMUMS NAV PĀRSŪDZAMS !

LRTT  01.05.16

You may also like...

16 komentārs

  1. Engelitis. saka:

    Citats no darba “Ielaviisanaas dveeselee”. M.F.Irigoijena

    Taa,kaa upuris( lasi latviesu tauta),kontroles faktora deelj, ir bijis
    paaraak samierniecisks,tagad vinam ir jaamaina sava strateegija un jaariikojas apneemiigi,nebaidoties no konflikta.Vina noteiktiiba piespiediis UZBRUCEEJU atklaat savas kaartis. Sajaa briidii upura
    JEBKURA ATTIEKSMES MAINJA parasti izraisa varmaaciibu un dazaadas provokaacijas…. Uzbruceejs grib pastiprinaat upura VAINAS APZINJU !…
    Taa kaa upuris vairs NAV paralizeets,vinjs var paaraut so apburto loku,bet taa kaa VINJS IR TAS,kurs ir izraisiijis kriizi,kaadam var skist,
    KA VINS IR AGRESORS.Tomeer ,(atvainojiet,gan!)upuris ir SPIESTS izdariit
    izveeli,jo tikai taadaa veidaa var panaakt kaut kaadas izmainas.
    Sii kriize darbojas gluzi kaa zemestriices gruudiens,dodot upurim iespeeju izbeegt no KONTROLES skruuvspiileem un saakt jaunu dziivi.
    Tas ir VIENIIGAIS VEIDS,kaa panaakt kompromisu vai arii iespeejamo risinaajummu sai situaacijai. Jo ilgaak kriize tiks novilcinaata,
    jo VARMAACIIGAAKA taa buus briidii,kad galu galaa taa TOMEER saaksies….

  2. Ernests saka:

    Tikties jau viņas var, tāds ir diplomātijas ceļš, taču vismaz atbildēt(!) Linarda vēstulei vajadzēja. Kārtīgam ierēdnim vajadzētu atbildēt uz jebkuru vēstuli, lai vai cik to būtu. Var nebūt laika vai vēlēšanās tikties(visticamāk šajā gadījumā), taču kaut vai īsa un kodolīga rakstiskā atbilde prasītos.

    Ievērojiet, ka Mūrniece tikko apsēžoties pie galda saka, ka priecājās vēstnieci redzēt tieši parlamenta ēkā(jeb Saeimā), nevis tur, kur viņas tikušās iepriekš. Kāds saprata kur ir tas iepriekš?

    Vēl Mūrniece saka, ka pirms abu tikšanās, viņa jau no rīta paguvusi parunāt ar starptautiskajiem ebreju īpašumu restitūcijas lobētājiem.

    Te viss saliekās pa plauktiem:
    Latvieši(LRTT) lobē jeb pārstāv/aizstāv latviešus un Ināra pat neatbild.
    Ebreji(Starptautiskas organizācijas) lobē ebreju interese un Ināra tiekas ar viņiem rītā, vakarā.

    Interesanti, ka absurdajā restitūcijas jautājumā ebreji taču cenšas pretendēt uz pirmskara Latvijas ebreju biedrību īpašumiem. Nerunāsim nemaz par to, ka denacionalizācijas process ir beidzies, un ja reiz to atveram vēlreiz, tad Aizsargu organizācijai, Sarkanajam Krustam, Amatnieku biedrībām, Jūrnieku biedrībām un citiem, pienāktos daudzi jo daudzi glauni nami, kuru vērtība būtu aptuveni 20-30 reizes lielāka nekā ebrejiem.
    Būtiskākais jautājums – kā kaut kāda svešzemju organizācija var pretendēt un Latvijas ebreju īpašumiem? Kāds viņiem sakars ar pirmskara Latviju?

    Aiz tā visa stāv Suharenko.

  3. a. saka:

    Es mēģināju brīdināt, ka nevajag lamāt VISUS ebrejus vai krievus. Kaut gan Priedītis nekautrējās gānīt visus latviešus. Ar apvainojumiem jābūt uzmanīgiem, re kā Z.Liepiņš grib piedzīt no tvnet milzu summu. Tas likums, ka portālam jāatbild par konkrētiem skribentiem, gan nav taisnīgs (negribas ticēt, ka to Olivera tekstu rakstījusi S. Veinberga). Tā jau var biznesu taisīt – uzraksta par sevi ķengas, un, ja portāls uzķeras un nopublicē, piedzen no tā labu summu.
    Turklāt tagad vēl tie jaunie likumi par vēršanos pret varu…Gandrīz jādomā, ka kādam tas izdevīgi, ja būs politieslodzītie.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Iesaku visiem normāliem cilvēkiem visā pasaulē sūtīt tiesnesei A. Moļņikai iesniegumus par paredzēto tiesas sēdi pret Linardu Grantiņu.

    Iesniegumos uzrādīt Tautas tribunāla informatīvo nepieciešamību, pamatot to ar konkrētiem faktiem par konkrētu noziegumu, ko nesodīti veikušas Latvijas valsts amatpersonas!

    Iespējams, ka iesniegumu skaits tiesnesei A. Moļņikai un materiālu pamatojums palīdzēs izprast Latvijas pamatnācijas problēmas.

    Ja tas nepalīdzēs, kopijas kas atradīsies Tautas Tribunāla interneta vietnē – sniegs objektīvu pārskatu Tautas Tribunāla lasītājiem pasaulē par patieso stāvokli Latvijā. /bagātinās vēsturniekus ar faktiem, kurus jāzina sabiedrībai/.

    Iesaku noskatīties video reportāžu Delfi.lv. Nodaļa auto. Tēma – Dita Rietuma pret ceļu policistiem. Šeit redzams klasiska notikuma D O K U M E T Ē Š A N A .

    Mūsu spēks ir patiesības D O K U M E N T Ē Š A N Ā.

    Neapgāžamu pierādījumu radīšanā, lai pret latviskie spēki tiktu atmaskoti.

    Lai pretlikumības izgaismotu.

    Lai atjaunotu tiesiskumu Latvijā.

    H 86 apkarošana ir nepieļaujama! Tas ir pretrunā ar cilvēktiesību aizstāvību vispār!

    Jāpiesaista pasaules cilvēktiesību organizācijas!

    Jāinformē visas ziņu aģentūras demokrātiskajās valstīs visā pasaulē.

    Jāiesaista žurnālisti un sabiedriskās organizācijas visā pasaulē. /ari politiskās/.

    Jāpiesaista pieredzes bagāti juristi no post komunisma valstīm.

    Linard, visa tauta alkst patiesības un tiesiskuma atjaunošanu latviešiem.

    Mēs visi esam ar Tevi!

  5. Eduards Lunis saka:

    —Linard, neielaidies nekādās ,,tiesās,, kuru Latvijā nemaz nav!
    –Faktiski , par to kā viņi ir izrīkojušies ar Tevi, jāsūdz ECT!
    PAGAIDĀM UZ LATVIJU NEBRAUC!

  6. Miervaldis saka:

    Moļņika – klasisks krievu okupants.

  7. a.=>V.Fr. saka:

    Ideja par vēstulēm tiesnesei nav slikta. Var uzrakstīt arī, kā mūs ietekmē gan netaisnības, gan dažādi raksti, manipulācijas, ka no visa tā
    var arī saslimt. Baidos, ka atklāta konfrontācija ar tiesu varu ne pie kā laba nenovedīs.

  8. čuguns saka:

    Kur palicis Indulis Ronis?

  9. 2016.gada 3.maijs latviešiem tagad ir svēta diena. Latvieši savā evolūcijā nolaidās līdz daunisma pakāpei. Pēc deģenerācijas seko daunisms. KPV daunu galerija šodien priecē latviešus visos Rīgas medijos. Ja deģenerācija ir tikai pakāpeniska pagrimšana un demoralizēšanās, tad daunisms ir iedzimtas plānprātības forma – psihiskā atpalicība. Tātad progress ir acīmredzams, ar ko latvieši tagad var viens otru apsveikt.Drīz dauni valdīs visā Latvijā.

  10. Engelitis. saka:

    Es,kaa siiks puteklis uz zemes vaiga,kaa vienkaarsa darba cilveeks,kas
    nevar viens neko sai netaisniibas Valstiibaa mainiit. Es esmu pateiciiga
    un nevaru vien beigt briiniities par Linarda drosmi,kas ir paardabiska un
    LIELA KAA MILZU OKEAANS,
    Lasot Grantija kunga raksiitos darbus-peetiijumus-pieraadiijumus,citreiz
    birst asaras,citreiz jaameklee sirdsdrapes,citreiz jakjer peec snjabja
    meerinja…
    Atceros,ka skolas laikaa,Liepaajaa,manaa padsmitnieku vecumaa,mees,klasesbiedri padzirdeejaam par Grantinu un Helsinki 86 grupu. Vaaaaa! Mute liidz ausiim
    valjaa,ausis klapeejas no briinumiem, bet LEPNUMS,kads savads lepnums
    vilnjojaas kruutiis! Jo to,ka lenjineklji un nopliisushie sarkanie kaklauti pa kabataam bija apnikushi,un to,ka tas ir PRETDABISKI,to mees visi ZINAAJAAM. Mees visi bijaam vienaadi,no mazaam,tumsaam istabeleem,
    bet vecmaaminjas dziivesstaasts bija CITADS… Tas bija par greznajiem
    Ulmanja laikiem,par pilniem veikaliem un lieliem tirgus placjiem.
    Ir kads pants no Biibeles,nevaru vairs atrast kur- par DIENU ,ka Dieva viena diena ir kaa tuukstoss gadu un tuukstoss gadu,kaa viena diena…
    Mees zinaam par Jezus IZPIRKSANAS divaam dienaam un par to TRESO dienu.
    Tad ir kada LIKUMSAKARIIBA- divas DIENAS….DIVTUKSTOSS GADU.
    Un… kada diena saak AUST ???!!!
    Grantinja kungs ,vardus pateiciibai es atrast nespeeju,jo tie visi buutu
    par NIECIIGU.
    VIENA ,loti pateiciiga Juusu tautas paarstaave Lauma Engele.

  11. priede saka:

    Tik daudz jaunie un dzeltenie latvieši ir saradušies, ka priedītis varēs biezas grāmatas sarakstīt un piešaut bikses…

  12. Endijs saka:

    Rokas nost no Grantiņa.

    Nezinu kāpēc, bet tāda dīvaina miera sajūta pārņem un iekšējā balss saka, drīzumā būs saskatāmi finiša vārti. Vēl tikai kroplā kustoņa astei jāpārkāpj, kas var izrādīties nebūt tas vieglākais posms, bet kā zināms, grūtības norūda un atsijā pelavas no graudiem.
    Fundamentālos jautājumos kompromisi nav iespējami, bet noklīdušās avis būs vien pašiem jāskolo un jāved pie prāta. Jo atstājot tos ienaidnieku ziņā, rezultāts būs Manfeldes un līdzīgi mankurti.

  13. Īvāns: “1990. gada 4. maija balsojums par neatkarības atgūšanu nebūtu iespējams bez Latvijas okupācijas fakta apzināšanās un tā juridiskas apliecināšanas valsts atjaunošanas dokumentos. Kad 1988. gada 1. jūnijā radošo savienību paplašinātajā plēnumā par to negaidīti un publiski ierunājās nedz disidents, nedz arī „pretpadomju elements”, bet gan komunistu partijas biedrs, Latvijas PSR “dibināšanas” aculiecinieks Mavriks Vulfsons, Maskavas vietvaldis, kompartijas centrālkomitejas pirmais sekretārs Borisss Pugo izdvesis: “Tu nogalināji Padomju Latviju!” Patiesība par Baltijas valstu sovjetizāciju un masu represijām grāva gadu desmitiem ķepināto melu impēriju un noveda pie mūsu vēsturē plašākās nacionālās pretošanās organizācijas Tautas frontes dibināšanas. 1989. gada 24.decembrī pat PSRS Tautas deputātu kongress Maskavā neapgāžamu pierādījumu priekšā negribīgi atzina Kremlī līdz šim noliegto, ka komunistu un nacistu 1939. gada 23. augusta vienošanās par Baltijas valstu sagrābšanu “ir noziedzīga un spēkā neesoša kopš parakstīšanas brīža”.” Kamēr tiks izplatītas muļķības par mūsu vēsturi, kamēr nebūs izpratne par vēsturi, tikmēr nekāda īsta atmoda nav gaidāma. Vienīgi var gaidīt, kad izmirs melu/muļkību izplatītāji, kuri neko nav sapratuši ne par okupāciju, ne par ebreju čekistiem, ne par PSRS sagraušanu, ne par LTF faktiskajiem dibinātājiem, ne par savu lomu unikālajās manipulācijās, ne par latviešu izdzimteņu lomu unikālajās manipulācijās. Kauns un žēl, ka aprobežoti muļķīši var izplatīt savu šausmīgo vēsturisko skatījumu. Bet arī tas ir labi. Redzam etnosa attīstības vispārējo līmeni. To līmeni, no kura jātiek vaļā nākotnē, ja etnoss vēlas kļūt tauta.

  14. Engelitis. saka:

    Priediiti,ne tos MEZONJUS,ne DAUNJUS,ne ETNOSS VEELAS KLUT TAUTA-
    LATVIESU TAUTA n e a i z m i r s i i s.
    Visi narcisi runaa pamiishus vienu lietu patiesu ,pusotru -apsaubaamu…

    “KAUNS UN ZEEL,KA APROBEZOTI MULKIISHI VAR IZPLATIIT SAVU SHAUSMIIGO(!!!)
    VEESTURISKO SKATIIJUMU.”( Tas par vestures kustinaasanu.)

    Necuraa pret veeju,Priediiti…

  15. Latviešiem viens no pēcpadomju laika „brīvības” ieguvumiem ir iespēja aizmuguriski tiesāt un aizmuguriski veikt izmeklēšanu saskaņā ar aizmuguriski ierosinātām lietām. Latvieši tādējādi parāda savu fundamentālo cilvēcisko nevērtību. Mežoņi nav spējīgi saprast, ka tauta, kura masveidā dara aizmuguriskas juridiskās darbības un masveidā apsveic aizmuguriskas juridiskās darbības, lai viens otru apzagtu un izrēķinātos ar noziegumu brīvības kritiķiem, nav tauta, bet cilvēces atkritumu smirdīgs bars, kas nav pēlnījis nekādu cieņu un nekādu godu. Pelnījis ir vienīgi iznīcību un aizslaucīšanu no Zemes. Pat t.s. tradicionālie etnosi nevar lepoties ar aizmugurisko darbību. Toties sakārņiem latviešiem aizmuguriska juridiskā darbība tagad ir klasiska juridiskā norma, neuzskatot pat par vajadzību parādīt aizmuguriski pieņemto tiesas spriedumu. Visi latviešu mēsli ir laimīgi un apmierināti, jo aizmuguriskā darbība paver lielākas iespējas zagt un blēdīties, kā arī izrēķināties ar tiem retajiem godīgajiem tautiešiem, kurus neapmierina latviešu vispārējā mežonība un morālais pagrimums. Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.
    .
    .
    .
    Admins
    Es,Priedīša kungs, arī, pēc Jūsu definējuma, skaitos latviešu mēsls un kauna traips pie Baltijas jūras.
    Pie varas grožiem, Artur, palika taču visi tavi domubiedri no tavas partijas.
    Kad iet runa par visiem latviešu mēsliem, tad ir pareizi, kas tiek sacīts par viņiem, par šiem mēsliem, bet ne par latviešu tautu kopumā.
    Un, vai Jūs zināt, ka ne godmanis, ne īvāns, ne mūrniece, ne šlesers, ne šķēle, ne kargins, ne suharenko, ne krupņikovs, ne rasnačs u.d.c. nav etniski latvieši, bet gan žīdiskas(ne ebrejiskas) izcelsmes pabiras?!
    Artur, par pēdējo teikumu tavā komentārā Tev iznāks ļoti smagi ciest. Par tām lietām labāk atļau spriest Dievam.
    Pēdējā rakstā to labi ir aprakstījis Māris M.
    http://tautastribunals.eu/?p=31991

  16. Pirmkārt, mēs neesam sadzēruši “tubrālības”. Otrkārt, gatavojot minēto etīdi, domāju 1) par sevi (latviešu padibenes mani jau divas reizes ir aizmuguriski notiesājušas) un 2) par Jums, pret kuru arī ir sākta aizmuguriska juridiskā darbība (cerēju, ka etīdē spēsiet ieraudzīt pats sevi). Protams, atcerējos arī citus, kurus latviešu viepļi ir notiesājuši aizmuguriski. Savā laikā man bija plaša informācija par tādiem cilvēkiem. Par Jūsu nosaukto cilvēku etnisko izcelsmi man nevar būt precīza informācija.Toties man ir precīza informācija par viņu darbību, kuru Jūs pareizi raksturojāt. Runa patiešām ir par cilvēciskajām pabirām.
    .
    .
    .
    Admins
    Tubrālības „dzēruši” neesam, bet mūs vieno naids pret izdzimteņiem. Tos, kurus es nīstu, rakstu ar mazo burtu vai arī uzrunāju uz “jūs”, bet bez dižā burta. Protams, ka līdzību saskatīju, bet pēdējais teikums bija graujošs manam latvieša prātam. Visu var sabojāt, ja naids uz šiem neliešiem iziet no kontroles. Es zinu Jūsu intelektuālo potenciālu un tāpēc daudzreiz brīnos par Jūsu nesavaldību uz visu latvisko. Jā, man arī ir kauns, ka tie drazas sevi sauc par latviešiem. Tiem mēsliem nav nacionalitātes, viņi vienkārši ir izdzimteņi. Un galvenais, ka viņi jau paši neko nelemj… . Viņu vietā lemj citā vietā un citā valstī. Arī tie, kuri sevi dēvē par ebrejiem, tādi nav. Tie visi ir Hazārijas jūdaisti(krievžīdi) un no semīta viņiem nav ne tik cik melns aiz naga. Tad, kad Priedītis to būs sapratis, tad es ar viņu noteikti „pūtīšu vienā stabulē”.
    Nedomāju, ka Jums Kļimovs ir svešs. Vai arī šajā rakstā http://tautastribunals.eu/?p=30777 beigu daļā iekopēto „Mazās piezīmes”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *