Hazāru(krievžīdu) mafija- Latvijas ļaunuma sakne

Izraēla,Rasnačs, Dintars, Ušakovs,Putins,LRTT,Latvija, SaeimaIzvilkums no zemāk pārpublicētā raksta

Rihards Kozlovskis, N. Mežviets,DP, Saeima, Helsinki-85. LRTT.„Paliek liels jautājums: vai hazāru mafijas vadoņu neiedomājamā ļaunuma un mežonīguma pret cilvēku rāsi cēlonis ir blakne vai daba vai audzināšana? Daži domā, ka šis treknais parazītisms un nosliece uz masu slepkavībām, iesaiste pedofīlijā un bērnu asinsizliešana un bērnu upurēšana ir indīgas kultūras sekas, kas vislabāk tiek apzīmēta kā ļaundabīga klanu sistēma (tribālisms), kas raksturīgs ar paranoidālām grupas rases pārākuma ilūzijām. Citi domā, ka hazāru vadoņi ir Kaina asinsmantinieki, tas ir, “Kaina bērni”, kuri ir paši Nelabie, un kuriem galīgi nepiemīt dvēsele, nedz cilvēciska apziņa, bet kuri ir tīri plēsoņas kā meža zvēri – vienlaikus esot neiedomājami divdabīgi, tas ir, spējīgi ārēji valkāt labu liekulību un jauku seju . Varbūt ir abi faktori.

Katrā gadījumā ir pēdējais laiks šo ļaunumu izgaismot, lielāko ļaunumu, kādu pasaule jebkad pieredzējusi.

Ir laiks pasaulei sadarboties, lai izravētu šo problēmu tagad un uz visiem laikiem, ar visiem nepieciešamajiem līdzekļiem.”

www.tautastribunals.eu-12Jā, šī nolādētā žīdisma problēma ir jāizplēš ar visām saknēm no Dievišķās pasaules, bet it sevišķi no mūsu Dzimtenes, kur tā ir sasniegusi mēra epidēmijas apmērus un bīstamību. Vienu, cik var noprast lasot šo informatīvo pētījumu, šie pētītāji nav pilnībā sapratuši, ka krievu tauta vairs neeksistē, bet tie, kuri sevi uzskata par krieviem, ir visīstākie hazāru pēcteči. Mēs visi esam liecinieki tam, ar kādu naidu pret ukraiņiem(slāviem) izturas 86% Krievijas krievi(hazāri-krievžīdi).

Ne mazāk kā 90% Latvijas Saeima sastāv no šiem sātaniskajiem izdzimumiem, bet palikušie 10% ir garīgi kastrāti.

Neviens no malas Saeimā iekšā netiek !

Šī nodevīgā krievžīdu švaļu banda(Saeima-Latvijas Knesets) ir novedusi Latviju uz iznīcības sliekšņa. Šī pēcAtmodas Saeima taču ir atbalstījusi visus zaglīgos krievžidu- komunistu(bijušo KGBistu) „pasviestos” likumus !!!

Vai ievērojāt, kā šie noziedznieki sev regulāri paaugstina algas !

Tas viss, ja atceraties, sākās ar šizofrēniskā Repšes ienākšanu politikā. Un neaizmirsīsim, ka par šo sātanistu galvošanas vārdus deva „disidents” Gunārs Astra, ar kuru man bija vilcienā, kad atstāju Latviju, ļoti, ļoti nelāga sarunā… .

Pienāks brīdis, kad parunāsim arī par šo „tautas varoni”, pie kura personīgās LIETAS neviens klāt netiek, jo tas pagaidām vēl esot par ātru, atrunājas šīs lietas „glabātājs” !

Šajā sakarā es gribu arī atbildēt uz kāda LRTT i- vietnes lasītāja jautājumu:

Laikabiedrs
81.198———-
Iesniegts 28.01.2016 at 9.11Noskatījos Jūsu komentāru par J.Rubeni.  Man ir mazs precizējums. Nezinu es visu ķēķi, kur viens otru apsaukā par čekistiem, bet šajā skarā par ”Atdzimšanas un atjaunošanās” dalībnieka Armanda Akmentiņa dīvaino bojāeju. Esmu pārliecināts, ka viņš nesadarbojās ar čeku. Viņa tuvinieki un tuvākie draugi zināja(viņš pats pastāstīja),ka ar viņu ir uzņēmis sakarus VDK darbinieks Veļičevskis, kas arī ‘’strādāja” ar šo garīdznieku grupu un bija gatavs pret garantijām nodot ziņas par VDK štata! darbiniekiem šaja’grupā. Pēc satikšanās nezin kāpēc VDK darbinieks brauca Akmentiņa mašīnā, kur Biķernieku ielā autokatastrofā gāja bojā Akmentiņš, bet Veļičevskis smagā stāvoklī izdzīvoja. Draugi veica papildus izmeklēšanu un atrada pusaudžus(bija tur ar mopēdiem),kuri redzēja, ka Akmentiņa vadītajai mašīnai priekšā nogrieza cita mašīna, Pēc avārijas no tās otrās mašīnas izkāpuši 2.cilvēki, piegājuši pie avarējušās mašīnas, kaut ko meklējuši un aizbraukuši. Tikai pēc brīža piebraukusi ātrā palīdzība un milicija. Šie fakti, kā arī citi tika iesniegti milicijai. Kad augstākā Padomes komisija izmeklēja šo lietu, tad šie fakti vispār bija mistiski pazuduši no lietas. Kā arī Akmentiņa dzīvoklī mistiski pazuda viņa elektroniskā piezīmju grāmatiņa un citi pieraksti. Pēc tam parādījās raksts ”Padomju Jaunatnē”, kur Akmentiņš jau tika bez jebkādiem pierādījumiem pasludināts par VDK aģentu. Ko Grantiņa kungs varētu par šo sacīt?

Šo jautājumu, Laikabiedr, ir pietiekoši objektīvi iztirzājis Andrejs Kavacis.

Un tā tas arī varētu būt.

Bet tas jau nav tas būtiskākais: bija vai nebija viņš čekas sadarbonis, nu jau Taisaulē esošais Akmentiņš, bet gan tas, ka viņš tika no VDK darbiniekiem noslepkavots un, ka šie čekisti- slepkavas nav atklāti.

Viņi atrodas starp mums un turpina slepkavot.

Tas norāda uz to, ka DP visus šos slepkavas ne tikai piesedz, bet aktīvi izmanto arī šodien.

Tas norāda vēl uz daudz ko vairāk, ka Latvijai pār tās DP nav nekādas teikšanas.

Man šovasar ar šiem zvērlopiem iznāca „iepazīties” un varu pilnībā apgalvot, ka DP nestrādā neviens latvietis, visi ir Izraēlas krievžīdiskie izdzimumi(kaut gan daudzi labi runā latviski), sākot no Mežvieta, Kozlovska, Poļaka un beidzot ar Bunku un Borovkovu.

Iegaumējiet, neviens no pieminētajiem nav latvietis, kaut gan diviem uzvārdi varētu to nozīmēt.

Viņi sevi uzskata par virscilvēkiem !!!, viņi ir ieinteresēti iznīcināt visu nacionālo, jo cilvēks ar nacionālo apziņu ir drauds šai noziedznieku bandai. Tas neattiecas tikai uz latviešiem, bet uz visām tautām !

Bet, lasiet zemāk publicēto pētījumu, tad sapratīsiet arī LRTT nostāju. Sapratīsiet, ka LRTT nepauž ekstrēmismu, bet runā Patiesību. Protams, priekš hazāristiem LRTT ir ekstrēms.

Latviet, lai velns viņus, šos sātanistus, ātrāk iemet Elles zaņķī !

10.02.16        LRTT

IgaunijaLatvijaLietuvaLRTT.Ivars-Līdaka.Neiedomājami ļaundarīgās hazāru mafijas slepenā vēsture. Prestons Džeimss un Maiks Hariss, 08.03.2015

Jun2 by Ivars Līdaka

(Manuprāt, visai neviennozīmīga lasāmviela. No vienas puses var būt viens no Krievijas informācijas kara gājieniem ar nolūku izraisīt paniku, no otras puses diez vai ir bezjēdzīgas sazvērestību pļāpas, un ticamībai noteikti satur vismaz daļu patiesības. Domāju, ka lasīt vajadzētu vien, savācoties uz ļoti kritisku un analītisku attieksmi vai citādi – nelasīt nemaz.

No ‘Piezīmes par krievu vēsturi’. M.V.Lomonosovs, 1766.g. – kozari (hazāri, Хаза́ры, Кузарим, ал-Хазар, Хазар, Χαζαροι, Хазир, Козари, Chazari, Caziri, Gazari – tjurku valodā runājošs vietējo indoirāņu iedzīvotāju, tjurku un ugru sajaukums Krievijā). … “Žīdi, kas dzīvoja hazāru apgabalos pie Melnās jūras, mēģināja Vladimiru pamazām pievērst savai ticībai, iesakot: “Jēzu, kuram tic kristieši, mūsu tēvi ir situši krustā; mēs ticam un godājam vienu dievu, visas pasaules radītāju; apgraizāmies un sestdienās gavējam saskaņā ar mūsu dieva caur viņa svēto Mozus doto likumu”. Ar Vladimiram pretīgo apgraizīšanos pietika, lai žīdus atlaistu bez sekmēm. Bez tam pavaicāja: “Kur jūsu tēvzeme?” Tie atbildēja: “Jeruzalemē””.)

———

Nupat ir pavēries priekškars, pilnībā atklājot Hazāru Mafiju (HM) un tās ļaunprātīgo plānu iefiltrēties, tiranizēt visu pasauli, izskaust visas Ābrahama reliģijas un atļaut vien viņu Babilonijas talmūdismu, ko pazīstam arī kā luciferiānismu, sātanismu vai seno Baala pielūgšanu.

Piezīme: hazāru, īpaši hazāru mafijas, pasaules lielākā organizētās noziedzības sindikāta, par ko, izvēršot babiloniešu naudas maģiju, ir nemanāmi pārveidojusies hazāru oligarhija, vēsture ir gandrīz pilnīgi izplēsta no vēstures grāmatām.

Mūsdienu hazāru mafija zin, ka tā nevar darboties jeb pastāvēt bez nožēlojamas slepenības, un tāpēc ir tērējusi daudz naudas, lai izdabūtu savu vēsturi ārā no vēstures grāmatām, lai nedotu iespēju pasaules pilsoņiem izprast tās neiedomājamo ļaunprātību, kas dod spēku šai pasaules lielākai organizētās noziedzības kabalai (politiskajai kliķei). Šā raksta autori ir darījuši ko spēdami, lai šo zudumu, hazāru un to plašā starptautiskā organizētās noziedzības sindikāta, pareizāk saukta par Hazāru Mafiju, slepeno vēsturi atdzīvinātu un šo vēsturi padarītu pieejamu pasaulei ar interneta palīdzību, kas ir jaunā ‘Gutenberg Press’.

Šo slēpto HM vēsturi rekonstruēt ir bijis ārkārtīgi grūti, tā ka lūdzam piedot kādas neprecizitātes vai kļūdas, kas nav tīšas un varētu gadīties, atrokot Hazārijas un tās īstās mafijas patieso vēsturi. Esam darījuši, ko spējām.

Tas bija Maiks Hariss, kurš savienoja punktus vienā līnijā un veica īstu atklājumu par hazāru mafijas slepenās vēstures un asins lāsta esamību, lai atriebtos Krievijai par palīdzību amerikāņiem uzvarēt viņu revolūcijas karā un pilsoņu karā, un par HM atriebības asinszvērestu pret Ameriku un amerikāņiem par uzvaru šajos karos un Savienošanās atbalstīšanu.

Sīrijas konferencē par terorisma un reliģiozā ekstrēmisma apkarošanu 2014.gada 1.decembrī savā ievada uzrunā Veterans Today‘ galvenais redaktors ‘Gordon Duff‘ pašu pirmo reizi publiski atklāja , ka pasaules terorisma izraisītājs īstenībā ir liels starptautiskas organizētās noziedzības sindikāts, kas saistīts ar Israēlu. Šis atklājums konferencē un gandrīz tūlīt visā pasaulē izraisīja triecienviļņus jo gandrīz katrs pasaules līderis ziņojumus par Gordona Dafa vēsturisko paziņojumu saņēma tajā pašā dienā, daži minūšu laikā. Un šīs Damaskas vēsturiskās runas triecienviļņi turpina atbalsoties pasaulē līdz šai dienai. Tagad Gordons Dafs ir prasījis prezidentam Putina Krievijas Izlūkošanas pārvaldei izdot dokumentus, kas izgaismotu ap 300 nodevējus ASV Kongresā par viņu nopietnajiem atkārtotajiem noziegumiem un spiegošanu par labu hazāru mafijai pret Ameriku un daudzām Vidējo Austrumu valstīm.

Tagad zinām, ka hazāru mafija veic slepenu karu pret Ameriku un amerikāņiem, veic aizmugurisku operāciju tipa (Gladio-style False-flag; itāliski – Operazione Gladio – koda nosaukums slepenai NATO aizmuguriskai (stay-behind) operācijai Itālijā Aukstā kara laikā.) terorismu ar nelegālās un nekonstitucionālās Federālo rezervju sistēmas, ASV Iekšējā Nodokļu dienesta (IRS), Federālā izmeklēšanas biroja (FBI), Federālās Katastrofu gatavības aģentūras (FEMA), Iekšējās Drošības aģentūras (Homeland Security) un Transporta drošības aģentūras (TSA) palīdzību. Mēs droši zinām, ka hazāru mafija ir atbildīga par iekšējo noziedzību, par aizmuguriskas Gladio operācijas uzbrukumu Amerikai 9-11-01, kā arī par ‘Murrah’ federālās ēkas bombardēšanu 1995.gada 19.aprīlī.

Neticami ļaunprātīgās hazāru mafijas slepenā vēsture

100-800.g. mē. – Hazārijā parādās neticami ļaunprātīga biedrība:

Hazāri sava ļaunprātīga vadoņa, kas pārvaldījis senu babiloniešu melno maģiju, vadībā attīsta okultu oligarhu kalpošanu galmā. Tajā laikā hazārus apkārtējās zemēs iepazīst kā zagļus, slepkavas, ceļa laupītājus, un ceļotāju identitātes pārņemšanai viņi ar slepkavošanu nodarbojas kā ar parastu nodarbošanos un dzīves veidu.

800.g. mē. – Krievija un citas apkārtējās valstis piesaka ultimātu:

Apkārtējo valstu, īpaši Krievijas valdnieki bija saņēmuši no saviem pavalstniekiem tik daudz sūdzību, ka viņi kopīgi pieteica Hazārijas valdniekam ultimātu. Nosūtīja Hazārijas valdniekam kopīgu paziņojumu, ka tam ir jāizvēlas savai tautai kāda no trim Ābrahama reliģijām, un jāpadara tā par oficiālu valsts reliģiju un jāliek visiem Hazārijas pavalstniekiem to piekopt un jāsocializē visi hazāru bērni to piekopt.

Tā hazāru valdniekam tika dota izvēle starp islāmu, kristietību un jūdaismu. Viņš izvēlējies jūdaismu un solīja turēties pie Krievijas cara vadītās apkārtējo valstu konfederācijas prasībām. Neņemot vērā vienošanos un solījumu, Hazārijas valdnieks un viņa galma oligarhi turpināja piekopt seno babiloniešu melno maģiju, ko sauc arī par slepeno sātanismu. Šis slepenais sātanisms ietvēra okultas ceremonijas ar bērnu upurēšanu, “nolaižot tiem asinis”, dzerot tās un ēdot to sirdis.

Šis dziļi tumsonīgais okulto ceremoniju noslēpums pamatojās senajā Baala pielūgšanā, ka sauca arī par Pūces pielūgšanu. Lai apmuļķotu Krievijas vadīto konfederāciju, kas novēroja Hazāriju, tās valdnieks sapludināja šīs Lucifera melnās maģijas prakses ar jūdaismu un izveidoja slepenu sātanisku hibrīdreliģiju, ko sauc par babiloniešu talmūdismu. Tā tika padarīta par Hazārijas valsts reliģiju un ieaudzināja to pašu ļaunumu, ar kuru Hazārija bija pazīstama iepriekš.

Diemžēl, hazāri turpināja savas ļaundarības, laupot un slepkavojot apkārtējo zemju ceļiniekus, kas devās caur Hazāriju. Hazāru laupītāji parasti centās pēc slepkavības pārņemt upuru identitātes un kļuva par maskēšanās un viltus identitātes meistariem — prakses lietpratējiem, kas ir turpinājusies līdz mūsdienām kopā ar bērnu upurēšanas ceremonijām, kas īstenībā bija senā Baala pielūgšana.

1200.g.m.ē. – Krievijai un apkārtējām valstīm pietiek, un tās rīkojas:

Ap 1200.gadu krievi vada Hazārijas kaimniņvalstis un to iekaro, lai apturētu hazāru noziegumus pret viņu tautām, tostarp bērnu nolaupīšanas savu Baala asinsceremoniju vajadzībām. Hazārijas valdnieks un viņa noziedznieku un slepkavu galms apkārtējās zemēs bija kļuvis pazīstams kā hazāru mafija.

Hazārijas valdniekiem bija labi attīstīts spiegu tīkls, ar kuru viņi ieguva savlaicīgus brīdinājumus un bēga no Hazārijas uz Eiropas zemēm rietumos, savas lielās bagātības ņemot līdzi zeltā un sudrabā. Viņi izturējās pazemīgi un pārgrupējās, pārņemot jaunas identitātes. Slepenībā tie turpināja savus sātaniskos bērnu asins un upurēšanas rituālus, un ticēja, ka Baals viņiem dod visu pasauli un visas tās bagātības, ko viņi apgalvoja kā viņiem apsolītas tik ilgi, kamēr viņi turpinās nolaist asinis un upurēt bērnus un nepilngadīgos.

Hazāru valdnieks un viņa galms perināja mūžīgu naidu pret krieviem un apkārtējām tautām, kas iekaroja Hazāriju un atņēma viņiem varu.

Pēc simtiem gadu izraidījumā hazāru mafija invadējas Anglijā:

Lai paveiktu savu invāziju, viņi uzpirka Oliveru Kromvelu nogalināt karali Čarlzu I un padarīt Angliju atkal drošu banku manipulācijām. Tas aizsāka angļu pilsoņu karus, kas plosījās gandrīz desmit gadus un beidzās ar karaliskās ģimenes un simtiem angļu īsto dižciltīgo slepkavību. Tā Londonsitija izveidojās par Eiropas banku manipulāciju galvaspilsētu un aizsāka Britu impēriju.

Hazāru mafija nolemj iefiltrēties un pārņemt visas banku manipulācijas, pielietojot babiloniešu melno maģiju, ko sauc arī par babiloniešu naudas maģiju jeb slepeno naudas taisīšanas mākslu no nekā, izmantojot arī postošu augļošanu, lai uzkrātu procentus:

Savas plašās bagātības hazāru mafija izmantoja, lai aizsāktu jaunu banku manipulāciju sistēmu, kas pamatojas uz slepeno babiloniešu melno maģiju, naudas maģiju, kuru, kā viņi apgalvoja, ir iemācījušies no Baala ļaunajiem gariem kā balvu par daudziem bērnu upuriem tam.

Šī babiloniešu naudas maģija ietvēra papīra kredīta sertifikātus zelta un sudraba depozītiem, kās ļāva ceļotājiem ceļot ar savu naudu tādā formā, kas piedāvā ērtu nomaiņu, ja viņi zaudē sertifikātus vai tos nozog.

Interesanti, ka īstajai problēmai, kuru iedarbināja hazāri, bija arī risinājums, ko viņi nodrošināja. Galu galā hazāru valdnieks un viņa mazais pietuvināto galms iefiltrējās Vācijā ar grupu, kas izvēlējās nosaukumu “Vācijas Zemnieki” (the Bauers), lai tos pārstāvētu un uz tiem balstītu savu Baala varas ļaunuma sistēmu. Nosaukumu ‘Sarkanā Vairoga Zemnieki’, kas simbolizēja viņu slepenās asiņainās bērnu upurēšanas, izmainīja uz Rotšild (Rothschild jeb ‘akmens/sātana bērns, naudas bērns’).

Rotšildi kā galvenie hazāru mafijas cilvēki iefiltrējas un nolaupa britu banku operācijas un tad nolaupa visu Anglijas nāciju:

Baueram/Rotšildam bija pieci dēli, kas iefiltrējās un pārņēma Eiropas banku operācijas un Londonsitijas Centrālbankas sistēmu ar dažādām izveicīgām slepenām operācijām, tostarp ar viltotu ziņojumu par Napoleona uzvaru pār britiem, kad tas īstenībā bija zaudējis. Tas Rotšildiem ļāva ar krāpšanu un maldināšanu nozagt Anglijas augstmaņu un lauku sīkmuižniecības bagātību, kuri bija noguldījuši Londonsitijas Bankošanas institūcijās.

Rotšildi nodibināja privātu ar zeltu nenodrošinātu (Fiat) bankošanas sistēmu, kas specializējās neīstas naudas taisīšanā no nekā – ņemot naudu par postošiem augļojumiem britiem, izmantojot viņu pašu naudu.

Tā bija babiloniešu naudas maģijas melnā māksla; savējiem viņi apgalvoja, ka tādu tehnoloģiju un slepenās naudas varu viņiem ir devis Baals par viņu biežajām bērnu asins nolaišanām un upurēšanas rituāliem Baalam.

Tiklīdz viņi bija iefiltrējušies un nolaupījuši britu banku sistēmu, viņi sāka ieprecēties britu karaliskajā ģimenē un iefiltrējās un pilnībā nolaupīja visu Angliju un visas tās lielās institūcijas. Daži eksperti uzskata, ka Rotšildi ir izdarījuši karaliskās ģimenes locekļu genocīdu ar slepeni vadītām nelikumībām un laulības pārkāpumiem ar saviem hazāru partneriem, lai nomainītu karaliskās izcelsmes cilvēkus ar saviem troņa pretendentiem.

Hazāru mafija pieliek starptautiskus pūliņus, lai iznīcinātu karaļus, kas valda ar dievišķām Dieva visvarenības tiesībām:

HM pastāv uz personisku partnerību ar Baalu (arī Nelabo, Luciferu, Sātanu) dēļ viņu upurēšanas tam. Viņi ienīst katru karali, kas valda ar Dieva visvarenības pilnvarām, jo vairums no tiem jūt atbildību būt drošiem, ka viņu ļaudis ir pasargāti no infiltrētājiem un nodevīgiem “Ienaidniekiem Vārtos”.

1600-ajos gados hazāru mafija slepkavoja britu karalisko ģimeni un aizvietoja ar saviem viltojumiem. 1700-ajos gados viņi slepkavoja franču karalisko ģimeni. Tieši pirms 1.pasaules kara viņi noslepkavoja Austrijas erchercogu Ferdinandu, lai iedarbinātu pasaules karu. 1917.gadā viņi savāca savu hazāru mafijas armiju, boļševikus, un iefiltrējās un nolaupīja Krieviju, aukstasinīgi noslepkavoja caru un viņa ģimeni, nodūra krūtīs viņa cienījamo meitu un nozaga visu Krievijas zeltu, sudrabu un mākslas dārgumus. Tieši pirms 2.pasaules kara viņi noslepkavoja Austrijas un Francijas karaliskās ģimenes locekļus. Tad viņi tika vaļā no Ķīnas karaliskās ģimenes un atņēma varu Japānas valdniekam.

Hazāru mafija spēcīgi ienīst katru, kas atklāti atzīst kādu Dievu, bet viņu Baals viņus mudina nonāvēt karaļus un karaliskās ģimenes un nodrošināties, ka tie nevaldīs nekad. To pašu viņi ir darījuši ar Amerikas prezidentiem – veicot izsmalcinātas operācijas, lai viņiem atņemtu varu.

Ja tas neizdodas, viņi tos nodevīgi noslepkavo, kā to izdarīja ar MakKinliju, Linkolnu un Džonu F.Kenediju. Hazāru mafija grib novākt katru spēcīgu vadītāju vai ievēlētu amatpersonu, kas uzdrīkstas pretoties viņu babiloniešu naudas maģijas varai vai viņu slēptajai varai, kas gūta viņu cilvēku kompromitēšanas tīkla nodarbēs.

Rotšildi hazāru mafijas labā izveido starptautisku narkotiku tirgu:

Tad Rotšildi slepus iedarbina britu impēriju un sameistaro ļaunu plānu kā atgūt lielu zelta un sudraba daudzumu, ko briti maksājuši Ķīnai par viņu augstas kvalitātes zīdu un garšvielām, kas nav dabūjamas nekur citur.

Caur savu starptautisko spiegu tīklu Rotšildi bija dzirdējuši par turku opiju un tā atkarību veidojošajām īpašībām. Viņi izvērsa slepenu operāciju, lai pirktu turku opiju un pārdotu to Ķīnā, inficējot cilvēku miljonus ar ļauno opija atkarību, kas Rotšildu, bet ne britu tautas koferos nesa zeltu un sudrabu.

Šī opija atkarība, ko radīja Rotšildu opija pārdošana Ķīnā, tai nodarīja tik lielu postu, ka divos tās apturēšanas gadījumos tā nonāca līdz karam. Šos karu saucam par bokseru dumpi jeb opija kariem.

Nauda, ko Rotšildi ieguva no opija pārdošanas, bija tik liela, ka viņi kļuva pat atkarīgāki no vieglās naudas kā opiātu atkarīgie no opija.

Rotšildi bija ieguldītāji, kas slēpās aiz Amerikas koloniju dibināšanas, iesaistot Hudzonas Līča (Hudson Bay) kompāniju un citas tirdzniecības kompānijas, lai ekspluatētu Amerikas Jauno Pasauli. Tie bija Rotšildi, kas pasūtīja Ziemeļamerikas tautu masveida pārvietošanas un genocīdu, lai tiktu pie šā kontinenta plašo dabas resursu izmantošanas.

Tam pašam biznesa paraugam Rotšildi sekoja Karibu jūrā un Indijas subkontinentā Āzijā, kas noveda pie miljoniem nevainīgu cilvēku bojā ejas.

Rotšildi uzsāk starptautisku vergu tirdzniecību, pasākumu, kas nolaupītos cilvēkus uzskatīja par dzīvniekiem – tas ir hazāru vērtējums, kādu tie gribētu piešķirt visiem cilvēkiem uz pasaules, kas nepieder pie viņu ļaunuma aprindām, ko daži sauc par “Veco melno aristokrātiju”:

Nākošais Rotšildu lielais projekts bija uzsākt vispasaules vergu tirdzniecību, pērkot vergus no blēdīgiem cilšu vadoņiem Āfrikā, kas sadarbojās, lai nolaupītu konkurējošu cilšu cilvēkus, pārdodot tos kā vergus.

Rotšildu vergu tirgotāji tad pārveda nolaupītos vergus slēgtās kamerās savos kuģos uz Ameriku un Karibu baseinu, kur tos pārdeva. Daudzi sliktajos apstākļos nomira jūrā.

Rotšildu baņķieri ātri saprata, ka karš ir lielisks veids kā īsā laikā dubultot naudu, aizdodot naudu abām karojošajām pusēm. Bet lai garantētu naudas savākšanu, viņiem bija jāizdabū likumi, kas piespiestu samaksāt.

Hazāru mafijas Rotšildu privātās Fiat (ar zeltu nenodrošinātu bankošanas sistēma) naudas viltotāju banku gangsteri perina atriebību pret Amerikas kolonistiem un Krieviju, kas palīdzēja viņiem zaudēt Amerikas Revolūcijas karā:

Kas Rotšildi zaudēja Amerikas revolūcijā, tie vainoja Krievijas caru un krievus par palīdzību kolonistiem, bloķējot britu kuģus.

Viņi zvērēja mūžīgu atriebību Amerikas kolonistiem, tāpat kā krieviem un to sabiedrotajiem, kas sagrāva Hazāriju 1000.gadā.

Rotšildi un viņu Anglijas oligarhija, kas bija ap viņiem, perināja plānus atgūt Ameriku, un tie kļuva par viņu galveno apsēstību.

Viņu izredzētais plāns ir iedibināt Amerikas Centrālbanku ar Babilonijas naudas maģiju un slepenu naudas viltošanu kā galveno.

Rotšildu hazāru mafija mēģina atgūt sev Ameriku 1812.gadā, bet tas neizdodas dēļ Krievijas iejaukšanās:

Šī neveiksme saniknoja Rotšildu hazāru mafiju, un tā atkal perina mūžīgo atriebību pret Krieviju un Amerikas kolonistiem, un plāno iefiltrēties un aplaupīt abas nācijas un veikt starpniecību, tiranizēt un tad masveidā iznīcināt abas nācijas un to iedzīvotājus.

Hazāru mafijas pūles iedibināt privātu Amerikas centrālbanku bloķē prezidents Endrjū Džeksons, kurš to nosauc par sātanisku un sola to iznīcināt ar Visvarenā Dieva labvēlību un spēku.

Rotšildu banku gangsteri pārgrupē spēkus un turpina savus slepenos mēģinājumus iedibināt Amerikā savu babiloniešu naudas maģijas banku.

Beidzot Rotšildiem 1913.gadā izdodas izkārtot Amerikā lielu apvērsumu — un Amerikas vārtos nostājas ļauns ienaidnieks:

1913.gadā Rotšildu hazāru mafijai izdevās izkārtot apvērsumu, uzpērkot blēdīgus, nodevīgus Kongresa locekļus, Ziemsvētku brīvdienā izdabūjot cauri nekonstitucionālu Federālo rezervju aktu bez nepieciešamā kvoruma. Šo aktu parakstīja negodīgs uzpirkts prezidents, kurš bija Amerikas nodevējs, tāpat kā Kongresa locekļi, kas par to balsoja.

Tad Rotšildu hazāru mafija izveido Amerikā nelikumīgu nodokļu sistēmu:

Hazāru mafija ieviesa nelikumīgu nekonstitucionālu nodokļu sistēmu, lai nodrošinātos, ka amerikāņiem būs jāmaksā par augstām ASV federālās valdības izmaksām, ko apstiprina uzpirkts negodīgs Kongress un prezidenta marionetes, ko ieceļ ar netīrām hazāru mafijas kampaņu finansēm.

Hazāru mafijai ir viegli turēt pietiekami naudas, lai ievēlētu ko vien tā grib, jo ja tu kontrolē banku, kas ir slepena liela naudas viltotāja, tev ir tik daudz naudas, cik tu gribi. Apmēram tajā pašā laikā, kad viņi izveidoja Amerikā savu nelikumīgu nodokļu sistēmu, viņi uzpirka Kongresa locekļus arī lai nobalsotu Iekšējo nodokļu dienestu (Internal Revenue Service, IRS), kas ir viņu privāta iekasēšanas aģentūra, reģistrēta Puerto Riko.

Drīz pēc tam viņi nodibināja Federālo Izmeklēšanas biroju (Federal Bureau of Investigation, FIB), lai aizsargātu savus banku gangsterus, lai tas kalpotu viņu slepenajām vajadzībām un pasargātu viņus no pastāvīgajām tiesāšanām par bērnu upurēšanas rituāliem, pedofilu tīkliem; un arī lai kalpotu kā slēpts drošības dienests, kas darbojas viņu labā.

Ņemiet vērā, ka saskaņā ar Kongresa bibliotēku FBI nebija oficiāla līguma, un nebija tiesību pastāvēt vai izlaist maksāšanas čekus.

Rotšildu hazāru mafija iedarbināja Krievijā boļševiku revolūciju, lai īstenotu ilgus gadus, kopš Hazārijas sagrāves perinātu neiedomājami mežonīgu asiņainu atriebību nevainīgiem krieviem:

Rotšildu hazāru mafija organizēja un projektēja Krievijas revolūciju, izmantojot savas centrālbankas, lai maksātu par Krievijas boļševiku iefiltrēšanos un viņu revolūciju par labu hazāru mafijai.

Boļševikus īstenībā radīja un vadīja hazāru mafija kā būtisku savas ilgi plānotās atriebības daļu Krievijas caram un nevainīgiem krieviem par Hazārijas sagrāvi ap 1000.g. dēļ viņu nemitīgās laupīšanas, slepkavībām un kaimiņvalstu ceļotāju identitātes zādzībām. Šis maz zināmais fakts izskaidro ārkārtīgo vardarbību Krievijā kā ilgi gaidītu Rotšildu kontrolētas hazāru mafijas atriebību.

Labi plānotā mežonīgā un necilvēcīgā asinsizliešanā, kas apstulbināja pasauli, boļševiki norāvās no ķēdes pilnā trakumā par labu hazāru mafijai, lai atriebtos krieviem. Tas bija plānots kopš Hazārijas sagrāves.

Boļševiki, hazāru mafijas tieši vadīti, aplaupīja, mocīja un masveidīgi noslepkavoja apmēram 100 miljonus krievu, ieskaitot sievietes, bērnus un nepilngadīgos. Daļa no šīm spīdzināšanām un asinsizliešanas bija tik ārkārtīga, ka šajā rakstā to neaprakstīsim.

Bet lasītāji, kuri vēlas to zināt, var meklēt interneta dzīlēs uz ‘Red Terror’ vai ‘Bolshevik Cheka’ vai skatīties klasisko filmu ‘The Checkist’, kas pieejama http://www.youtube.com.

Rotšildu hazāru mafija atkal nolemj sevi atmazgāt un iefiltrējas un nolaupa visu jūdaismu:

Rotšildi izveidoja māsterplānu, lai pārņemtu kontroli pār visu jūdaismu un jūdaistu prāta kontroli (kundzību un manipulāciju). Rotšildu hazāru mafija ir nolaupījusi jūdaismu, veidojot to līdzīgu Babilonijas talmudismam (luciferismam jeb sātanismam), un ieguvusi kontroli pār bankošanu un Vollstrīta darbību kopumā, Kongresu, lielajiem masu medijiem; līdz ar bagātīgākajiem un ekonomiskākajiem panākumu instrumentiem.

Tādējādi Rotšildi varēja dalīt labklājību un veiksmi tiem jūdaistiem, kuri “dzēra viņu pašnāvnieku dziru” (Kool-Aid , kam piejaukts potassium cyanide) un izmantot viņus kā slepenus starpniekus, aktīvu un izpalīgus (no ebreju valodas ‘sayan’ – palīgs; žīds, kurš dzīvo ārpus Israēlas un brīvprātīgi palīdz Israēlas Mossadam). Šādā veidā Rotšildi nolaupīja jūdaismu.

Viņu Israēlas Kneseta finansējums un tā būvēšana, izmantojot viņu brīvo masonu okulto struktūru, demonstrēja viņu nodošanos Babilonijas talmūdismam un visam ļaunumam, kas to pavada, tostarp bērnu upurēšanu viņu slepenajam dievam Baalam. Viņi iedibināja Jaunās Pasaules Kārtības sistēmu, sauktu par Pasaules Cionismu, kas mācīja un iedvesa pieņēmīgiem jūdaistiem paranoidālu grupveida rases pārākuma ilūziju, kas pieņēma, ka visi nežīdi tiecas masveidā slepkavot visus žīdus.

Šo rasiski-paranoidālo žīdu masveida pasaules iekarošanas ilūziju viņi nosauca par ‘Pasaules Cionismu’, kas īstenībā ir slepenā Babilonijas talmūdisma jeb luciferiānisma veids, ko žīdu vairākums nepazina. Šī sistēma tika radīta, lai izmantotu žīdus kā aizsegu, bet arī, lai tos iesvaidītu Babilonijas naudas varā, lai izmantotu tos kā slepenus starpniekus un vēlāk upurētu Luciferam divos etapos.

Pirmais etaps bija viņu plānotās 2.Pasaules kara darba nometnes bez apgādes, kā iznākums bija apmēram 200 000 žīdu nāve badā un slimībās, līdz ar apmēram 90 000 nežīdu ieslodzītajiem tādā pašā veidā, kā uzrāda Sarkanā Krusta amatpersonas. Šie apmēri ir 5% no tiem, kādus apgalvo hazāru mafija (jeb Pasaules Cionisti).

Otrs lielais upuris varētu būt galīgais, kad pie varas nāktu Jaunās Pasaules Kārtības luciferiskais Valdnieks, un kad tiktu iznīcinātas visas Ābrahama reliģijas – īpaši jūdaisms, kas tiktu vainots visos karos un pasaules graušanā.

Ar to Rotšildi atkal pārmaskētos pilnīgi jaunā identitātē, kas nekādi nav saistīta ar jūdaismu, pat ne ar Pasaules Cionismu.

Ir svarīgi apjēgt, ka Rotšildu hazāru mafija pēc 1.Pasaules kara pazemināja Vāciju līdz nullei, radīja varas vakuumu fašismam un tad to pārveidoja, izveidojot nacismu un iedarbināja Hitleru kā pretspēku viņu Krievijas boļševismam.

Hitlers kļuva hazāru mafijai par problēmu, kad izlauzās un sāka darboties vācu tautas un pasaules brīvo tautu interesēs un izveidoja savu paša banku sistēmu, brīvu no Rotšildiem.

Hitlers ieviesa finanšu sistēmu, kas bija brīva no augļošanas un labvēlīga strādnieku slānim. Tas noteica Vācijas un vācu tautas pilnīgu sagrāvi, jo Rotšildi un hazāri nekādi nevarēja pieļaut kādu ekonomisko sistēmu, kas nebūtu atkarīga no augļošanas.

To pašu redzam mūsdienās hazāru karā pret islāmu, jo islāms augļošanu aizliedz. Tāpēc Israēla ir tik skaļa un agresīva pasaules islāma pasaules iznīcināšanā.

Hazāru mafija sagaidīja, ka 2.Pasaules karš būs plašs, un abu pušu atbalstīšanu varēs izmantot, lai industrializētu visu pasauli un maksimizētu viņu banku gangsteru naudas varu.

Rotšildu hazāru mafija uzpirka un pamudināja Kongresa locekļus sūtīt amerikāņu karavīrus viņu organizētajā un izplānotajā 1.Pasaules karā:

Turpinot labi pārbaudīto abu karojošo pušu finansēšanas paraugu jebkuros karos, lai maksimizētu peļņu, gūtu vairāk federālo nodokļu naudas un palielinātu savu starptautisko varu, Rotšildu hazāri atkal uzpirka, šantažēja un pierunāja Kongresa locekļus pasludināt karu pret Vāciju 1917.gadā.

To veicināja hazāru mafijas aizmuguriskā operācija (“false flag operation” ir terora akts, ko veic viens grupējums, ar nolūku diskreditēt citu grupējumu), 1915.gadā nogremdējot kuģi ‘Luzitānija’.

Kopš tā laika Rotšildu hazāru mafija ir attīstījusi slepenas viltus karoga uzbrukumu inscenējumus kā standarta operāciju, lai pamudinātu amerikāņus karot hazāru mafijas labā.

Pēc 2.Pasaules kara beigām Rotšildu hazāru mafija izvērsa Auksto karu un to izmantoja kā attaisnojumu, lai nogādātu nacistu zinātniekus un apziņas manipulācijas ekspertus Amerikā operācijā ‘Paperclip’.

Tas viņiem ļāva izveidot vispasaules spiegu un spiegošanas sistēmu, kas tālu pārspēja viņu līdzšinējos pūliņus.

Šīs jaunās sistēmas ietvaros viņi iefiltrējās un nolaupīja visas Amerikas institūcijas, tostarp dažādas Amerikas baznīcas sistēmas, brīvmūrniecību (īpaši ‘Scottish Rite’ un ‘York Rite’), ASV militāristus, ASV slepenos dienestus un vairumu privāto militāro kontraktoru, tiesas varu un vairumu federālās valdības aģentūru, tostarp vairumu pavalstu valdību, kā arī abas lielās politiskās partijas.

Rotšildu hazāru mafija nodibina nacistiskās darba nometnes kā ieganstu manipulēt sabiedrotos, lai viņiem uzdāvā privātu koloniju Palestīnā, izmantojot palestīniešiem atņemtu zemi:

Rotšildu hazāru mafija spēja pielietot savu melīgi apzīmēto, tā saukto “holokaustu”, lai tas kalpotu kā manipulācijas starpnieks jebkādas viņu cionistisko paņēmienu kritikas nojaukšanai un atspēkošanai.

Patiesība šajā lietā ir, ka Rotšildu hazāru mafija ierīkoja nacistu darba nometnes, lai gūtu milzu peļņu savām korporācijām, kas šīs nometnes darbināja un atbalstīja viņu nacistisko kara mašīnu.

Tiklīdz Rotšildu hazāru mafija 1947.gadā ar savām slepenajām politiskajām manipulācijām ieguva savu privāto dzimteni Israēlā, viņi slepenībā sāka visu Palestīnu uzskatīt par savu Jauno Hazāriju un sāka plānot visu palestīniešu genocīdu un visas Palestīnas nolaupīšanu sev. Viņu plāni ietver fantāzijas par “Lielisraēlas” viedošanu, iegūstot visus Vidējos Austrumus un manipulējot muļķa amerikāņu gojus karot un mirt viņu labā, ieņemot visas arābu zemes Israēlai un hazāru mafijai, lai varētu reiderēt (blēdīgi pazemināt vērtību un pārpirkt) viņu bagātības un dabas resursus, īpaši jēlnaftu.

Nesenie Džona Hopkinsa recenzētie pazīstamu žīdu medicīnas doktoru ģenētiskie pētījumi uzrāda, ka 97,5% no žīdiem, kuri dzīvo Israēlā nav pilnīgi nekadās seno žīdu DNS, un tādējādi tie nav semīti, un tiem nav asinssaišu ar Palestīnas zemi vispār. Turpretīm 80% palestīniešiem ir senās žīdu DNS, un tādējādi viņi ir īsti semīti, un viņiem senas asinssaites ar Palestīnas zemi ir. Tas nozīmē, ka īstie antisemīti ir israēļi, kas nozaguši Palestīnas zemes, lai izveidotu israēļu apmetnes, un tie ir israēļi, kuri tiranizē un masveidā slepkavo nevainīgus palestīniešus.

Rortšildu hazāru mafija nolemj atkal pārmaskēties un izvērst savas rindas:

Pa to laiku Rotšildu hazāru mafija ir sapratusi, ka viņi vairs nevar palikt slēpti no publikas, ja atkal nepārmaskēsies un nepaplašinās savu slepeno vadību.

Tāpēc viņi ir smagi piestrādājuši, lai tālāk iefiltrētos brīvmūrniekos un viņu slepenajos atzaros, un iesaistītu galvenos dalībniekus viņu pedofilu tīklā un bērnu upurēšanas rituālos.

Arī Kongresa galvenie locekļi tikuši iesaistīti viņu slepenajā sātaniskajā tīklā, piešķirot tiem īpašu varu, augstu stāvokli federālajā valdībā, militārajā un slepenajā dienestā, ko pavada lielas naudas balvas un augsts statuss. Amerikā ir izvērsts masīvs hazāru mafijas spiegu tīkls, izmantojot Israēlas-Amerikas “pirmkārt israēļu” dubultpilsoņus kā slepenus starpniekus, lai novadītu hazāru banku gangsteru neīsto naudu līdz politiķiem viņu vēlēšanu kampaņām, lai iegūtu varu par viņiem pēc ievēlēšanas.

Rotšildu hazāru mafija nolemj izvērst smadzeņu skalošanu amerikāņu masās, lai atvieglinātu manipulāciju, apstiprinot viņu nelikumīgos, nekonstitucionālos, nepieteiktos, neuzvaramos, nebeidzamos karus, kas vajadzīgi milzu peļņas un lielākas varas pār pasauli iegūšanai:

Rotšildu hazāru mafija nolemj iegūt pilnīgu kontroli pār visu publisko izglītības sistēmu, izveidojot Izglītības departamentu un izstrādājot globālistiskus un sociālistiskus mācību plānus, kas dibināti uz politkorektumu, dažādību un “perversija ir normāla lieta” mācībām. Publiski pieejamajam ūdenim un zobu pastai tiek pievienots fluorīds, un zobārsti tiek manipulēti ticībai, ka fluorīds novērš kariesu un nav kaitīgs smadzeņu vai vairogdziedzera darbībai.

Fluorīda pievienošana publiskajā ūdens apgādē un zobu pastai notiek, lai amerikāņus padarītu muļķākus, caurmērā pazeminot operacionālo garīgās attīstības koeficientu un padarot ļaudis daudz pakļaujamākus, kā viņi varētu būt. Ir aizsāktas vakcīnu izstrādes un ieviešanas programmas bērnu spēju pazemināšanai un sagaidāmu hronisku veselības problēmu radīšanai.

Ārsti tiek manipulēti un maldināti ar tendencioziem pētījumiem, kuru rezultāti ir atlasīti, ignorējot negatīvos rādījumus — un tādu ir vairums. Visas vakcīnu šūnu populācijas ir inficētas ar SV-40, pazīstamu kancerogēnu lēnas darbības vīrusu.

Hazāru mafija ir savu naudas varu izmantojusi, lai iegūtu kontroli pār visām medikamentozās ārstniecības skolām un kontrolētu Amerikas mediķu asociāciju un citas mediķu biedrības, lai nodrošinātu viņu melu un krāpniecības plāna turpināšanos.

Daļa no šā amerikāņu masveida muļķošanas un manipulēšanas plāna bija hazāru mafijas veiktā Amerikas masu mediju pārpirkšana un apvienošana sešos viņu kontrolētos masu medijos (CMMM – Commercial Marketing Media & Management), kas viņu labā piederēja viņu slepeniem starpniekiem un kuri to kontrolēja. CMMM darbojas kā nelikumīgs kartelis, un tas būtu jāsadala daļās atbilstoši antimonopolu likumiem un par spiegošanu un nelikumīgu propagandu kā ieroci pret Amerikas tautu.

Rotšildu hazāru mafijas vadoņi nolemj, ka pienācis laiks izmantot Ameriku, lai pabeigtu tās galīgu lejupslīdi un Visas Pasaules okupāciju, nodibinot lielu aizmugurisku uzbrukumu Amerikas iekšienē, vainojot islāmistus, kuriem grib uzrīdīt Ameriku aplamā uzbrukumā viņu labā:

Tādējādi hazāru mafijas vadoņi savus augstākos Amerikā dzīvojošos Israēlas-Amerikas “pirmkārt israēļu” dubultpilsoņus (sauktus arī par PNAC-eriem un galvenajiem NeoCon starpniekiem) izmanto liela kodoluzbrukuma Amerikai plānošanai 9-11-01.

Bibi Netanjahu, hazāru mafijas operatīvais vadītājs, šā uzbrukuma plānošanā un organizēšanā izmantoja Mossad un šos dubultpilsoņus , kuriem caur CMMM bija vaina jāveļ uz musulmaņiem.

Tie informēja galvenos rabīnus un “Pasaules Cionisma Draugus” tajā dienā nelidot un atrasties ārpus Ņujorkas, kā to darīja ‘Larry Silverfish’, viens no galvenajiem šajā operācijā iesaistītajiem cilvēkiem.

Viņi izmantoja savus galvenos slepenos starpniekus Aizsardzības departamentā (DOD), lai ievilinātu konfidenciālā militārā plāna ‘Able Danger’ izmeklētājus Pentagona Jūras spēku slepenā dienesta konferenču telpā, kur viņi būtu nogalināti ar ‘Tomahawk’ spārnoto raķeti no Israēlas ‘Dolphin’ klases zemūdenes, kas nopirkta no Vācijas.

Ar šo uz veltīgi nesen pastiprināto Jūras spēku slepenā dienesta ēkas spārnu tēmētā Tomahauka triecienu tika nogalināti trīsdesmit pieci no ‘Able Danger’ izmeklētājiem, kuri bija izmeklējuši un izsekojuši Israēlas veikto 350 dekomisionēto ‘W-54 Davy Crockett’ kodolgalviņu (nuclear pits) zādzību caur aizkulisēm pie ‘Pantex’ Teksasā.

Mini kodolgalviņu, izgatavotu no nozagtajām Panteksas W-54 galviņām (sākotnēji izgatavotām Hanford rūpnīcā), pārvešanai tika izmantota Israēlas Mossada slepenā ‘Urban Moving Systems’ kompānija, tās tika uzglabātas Israēlas vēstniecībā Nujorkā un 9-11-01 transportētas uz Dvīņu torņiem.

Neiedomājami ļaunprātīgo slepeno hazāru mafijas plānu tagad publiski pirmo reizi ir atklājis ‘Veterans Today‘ Gordons Dafs. Tagad mēs zinām, ka Bibi Netanjahu ir iedarbinājis kodoluzbrukumu Amerikai 9-11-01 un īstenojis to kā visaptverošu hazāru mafijas plānu.

Turieties pie krēsla, tas ir ļoti liels noslēpums un izskaidro daudz no tā, kas notiek Amerikā, ko visu izraisa Israēla un hazāru mafija, kas ir iefiltrējusies gandrīz visās Amerikas institūcijās un sabiedrībā.

Pašlaik pašu pirmo reizi tiek atklāti ļoti īpašie neiedomājamo hazāru mafijas ļauno plānu noslēpumi, pateicoties intervijai, ko ‘Mike Harris’ un ‘Veterans Today’ galvenais redaktors ‘Gordon Duff’ sniedza telediskusijā “Neērtais stāvoklis” (The Short End of the Stick) 3-10-15.

Gadu gaitā esmu dzirdējis daudz šokējošu šauro grupējumu noslēpumu, bet šis patiešām pārspēj visu un tieši izskaidro, ka Israēla un tās rokaspuiši pie mums Amerikā ir darbojušies Rotšildu hazāru mafijas labā, kas ir kaitējusi gandrīz visos mūsu dzīves aspektos, vājinot ekonomiku, veicinot lielu nenodarbinātību un maznodarbinātību, masveidīgu noziedzību, alkoholismu un narkotiku atkarību, kaitējusi skolām, kavējot bērnu attīstību, izvērsusi dažādas eigēniskas programmas, piemēram, fluorīds ūdensapgādē un zobu pastā, dzīvsudrabs vakcīnās, kas ir liela krāpniecība, un politiskās korupcijas plosīšanos.

Šī intervija tagad sūta visapkārt pasaulē šoka viļņus, un kad jūs aplūkosit to vēstījumu, ko ‘Gordon Duff’ publiski atklājis pirmoreiz pasaulē, būsit šokēts. Un sapratīsit, ka Bibi Netanjahu ir hazāru mafijas operatīvais vadītājs un ir bijis cilvēks, kurš norīkojis un pārraudzījis Israēlas kodoluzbrukumu Amerikai 9-11-01.

Savā intervijā Gordon Duff no rakstīta atšifrējuma ir atklājis, kas ir teikts sarunā starp Bibi Netanjahu un amerikāņu nodevēju un dažiem citiem spiegiem 1990.gadā. Gordon Duff ir atklājis, ka Netanjahu ir bijis KGB spiegs kā ‘Jonathan Pollard’. Un tagad mēs zinām, ka Israēla ir dibināta kā boļševiku Krievijas satelīts un bijusi visai nelaimīga, Padomju Savienībai sabrūkot.

Benjamina Netanjahu tikšanās ir notikusi Finka bārā Jeruzalemē, pazīstamā Mossada iedzeršanas vietā. Te būs tas, ko viņš ir teicis – tieši no ieraksta atšifrējuma, kas ir apliecināts un 100% autentificēts:

Ja mūs pieķers, viņi mūs aizvietos ar tādas pašas profesijas cilvēkiem. Lai ko jūs darītu, Amerika ir Zelta Teļš, un mums tā ir jāizzīž sausa, jāsakapā un jāizpārdod gabals pēc gabala, līdz paliek vien Pasaules lielākā labklājības valsts, ko mēs radīsim un kontrolēsim. Kāpēc? Tāpēc, ka tāda ir dieva griba, un Amerika ir pietiekami liela, lai uzņemtu sitienus, tā ka mēs to varam darīt vēl un vēl. Tā mēs darām ar valstīm, kuras ienīstam. Mēs tās iznīcinam ļoti lēnām un liekam tām ciest par atteikšanos būt mūsu vergiem.”

Tas ir tieši tas, ko Amerikai nodara Rotšildu hazāru mafija, kopš tā veiksmīgi iefiltrējusies un nolaupījusi Ameriku 1913.gadā. Zināšanām par to, ko par Rotšildu hazāru mafiju teicis Bibi, vajadzētu darīt mūs visus niknus un mudināt šos ļaunos radījumus padzīt no Amerikas un atgūt mūsu dižo Republiku.

Kad Bibi Netanjahu piemin dieva gribu, tas dievs, uz kuru viņš atsaucas, ir Baals (saukts arī par Lielo Pūci jeb Molohu) – dievs, kam tic šie hazāri, prasa to pielūgt ar nemitīgu asinsizliešanu un mokošiem cilvēku upuriem un masu slepkavībām, un ja viņi “pārdod savas dvēseles” Baalam (tas ir, Luciferam jeb Sātanam), tad tikšot atalgoti ar neticamām bagātībām, slavu un lielu varu. Kad viņi “pārdod savas dvēseles”, notiek tas, ka viņu dvēseles tiek pārtvertas, un viņi kļūst necilvēcīgi jeb bezdvēselīgi un pieņem Baala īpašības, tas ir, kļūst arvien psihopātiskāki un ļaunāki.

Tas, par ko sarunājās Bibi Netanjahu, bija plānojamais kodoluzbrukums Amerikai 9-11-01, un minot, ka “tie tūlīt mūs aizvietos”, viņš ir atsaucies uz galveno ‘Divpadsmitu Loku’, grupu, kas atbilst tam, ko ‘Veterans Today’ apskatnieks un telediskusijas viesis ‘Stew Webb’ atklāja pasaulei, identificējot 11 no 12, kuri sevi sauc par “iluminātiem” jeb “sātana kalpiem”. Šie cilvēki ik pus gadu Denverā veic bērnu upurēšanas un ēd bērnu sirdis, dzer viņu asinis pēc tam, kad viņus pedofilistiski izmantojuši.

Cilvēki, mums šī informācija jānogādā katram, cik vien spējam, tad jaapvienojas un šīs bezdvēseles Baalu pielūdzošās padibenes jādabū ārā no katras Amerikas spraugas un kakta, un tie visi jāliek taisnības un Pastarās tiesas priekša par visām viņu neiedomājamām ļaundarībām.

Katram, kurš saprot, ka Bibi Netanjahu par amerikāņiem domā kā par reiderējamu un slaktējamu zelta teļu, ir jāsaniknojas un jāvirzās uz sabiedrības organizēšanos un politisku darbību pret Israēlas spiegošanu Amerikā ar Federālo rezervju sistēmas, AIPAC (American Israel Public Affairs Committee), JINSA (Jewish Institute for National Security Affairs), Aizsardzības politikas padomes (the Defense Policy Board), CFR (Council on Foreign Relations) utml. palīdzību.

Rotšildu mafija ir izvietojusi 25 kodolgalviņas lielās Amerikas pilsētās un citās lielās pilsētās Eiropā, lai šantažētu attiecīgās valdības. Tas tiek saukts par viņu Samsona tiesībām, un to ir atklājis un darījis zināmu ‘Seymour Hersh‘:

Rotšildu hazāru mafija ir dabūjusi arī vairākas S-19 un S-20 kaujas galviņas no uzpirkta Kongresa locekļa, kurš uzdevis ASV valdības vārdā iepirkt Ukrainas MIRV (multiple independently targetable reentry vehicle) raķetes, lai tās dekomisionētu (izņemtu no apgrozības). Tā vietā viņš pārdevis tās Israēlai un naudu sadalījis starp iesaistītajiem kongresmeņiem.

Tā ir augstākā mērā valsts nodevība un liels noziegums, kas sodāms ar nāvi. Tūlīt pēc uzbrukuma Amerikai Rotšildu hazāru mafija paziņoja ASV administrācijai, ka viņi var dažās Amerikas pilsētās, tostarp DC (Kolumbijas apgabalā), uzspridzināt pilsētas iznīcināšanas apmēra (city-buster) kodolbumbas, ja administrācija atteiksies ļaut Israēlai izveidot savus lielus valsts okupācijas spēkus Amerikā, kas būtu dibināti uz visu Amerikas likumaizsardzības institūciju un FBI, ATF, IRS (alphabet boys) apvienošanu zem centrālas Israēlas kontroles..

Šos jaunos Israēlas okupācijas spēkus, sauktus par Dzimtenes drošības spēkiem (Homeland Security, DHS) sākumā vadīja dubultpilsoņi un renegāti. Bijušais DHS direktors ‘Janet Napolitano’ ir bijis apsūdzēts par DHS strādājošu vīriešu seksuālu mocīšanu, kuriem licis viņu birojus pārvietot uz vīriešu tualeti.

Dubultpilsonis nodevējs ‘Michael Chertoff’, (tulkojumā no krievu valodas – ‘nelabā dēls’), ir bijis noziedzīgs eksperts, kas DHS nodibinājis kopā ar bijušo Austrumvācijas Štāzi vadītāju ‘Marcus Wolfe’ (audzināts un mācījies Maskavā), kurš nolīgts par īpašo konsultantu un noslēpumainā veidā miris, tiklīdz viņa misija beigusies.

Rotšildu hazāru mafija nekad nav domājusi, ka varētu tikt pieķerta viņu kodoluzbrukumā Amerikai 9-11-11, bet viņi ir izdarījuši vienu no lielākajām taktiskām kļūdām vēsturē un pārmērīgā augstprātībā pārvērtējuši savus spēkus dēļ ārkārtīgās naudas varas vieglajām uzvarām pagātnē.

Drīz vidējais amerikānis zinās, ka Bibi Netanjahu un viņa Likud partija ir izvērsusi uzbrukumu Amerikai 9-11-01 par labu Rotšildu hazāru mafijai:

Viņi domāja, ka ir pilnībā ieguvuši varu pār CMMM un spēj novērst jebkuru slepeno IAEA un Sandia Labs izmeklēšanu publiskošanu Amerikā.

Tas radīja nopietnu taktisku kļūdu, jo tagad patiesība par viņu lomu 9-11-01 uzbrukumā Amerikai ir publicēta internetā pasaules jaunajā ‘Gutenberg Press’. Tas, ko Rotšildu hazāru mafija nav sapratusi, ir interneta vara un tas, kā tajā publicēti briesmu brīdinājumi (truth-nuggets) atbalsojas cilvēkos pasaulē un izplatās kā skrejuguns gaismas ātrumā. Patiesība iespiežas masās visur.

Šī hazāru mafijas neticamā taktiskā kļūda ir tik liela, ka nolems viņus pilnīgai izgaismošanai un galu galā pilnīgai sagrāvei, ko viņi ir pelnījuši. Bibi Netanjahu rīkojums izstrādāt un veikt kodoluzbrukumu Amerikai 9-11-01 ieies vēsturē kā viena no hazāru mafijas lielākām kļūdām un kā tāda, kas viņus dara atbildīgus par pasaules, kura tagad saliedējas pret viņiem, postīšanu.

Krievi tagad ir nopludinājuši IAEA un Sandia Labs un Able Danger failus, kurus viņiem ir nodevis Edvards Snovdens. Drīz visi šie faili tiks pasniegti internetā visiem amerikāņiem un visai pasaulei, un nekas to nevar apturēt.

Daudzi krievi Krievijas augstākajā militārajā vadībā un Krievijas valdības vadības augstākajās pozīcijās saprot, ka tā ir tā pati organizētā noziedzība, kas padarīja hazārus par boļševikiem, lai masveidīgi iznīcinātu 100 miljonus nevainīgu krievu – un šie cilvēki vēlas atmaksu.

Tāpēc viņi nodrošinās, lai Rotšildu banku gangsteri tiek padzīti no biznesa, kas nocirstu galvu hazāru mafijai tās nebeidzamajā izmanīgajā neīstas naudas taisīšanā. Tāpēc ir izveidota Brazīlijas, Krievijas, Indijas, Ķīnas un Dienvidāfrikas (BRICS) Attīstības banka – lai nomainītu ASV naftas dolārus kā rezerves valūtu, un tā pretēji ASV naftas dolāriem ir nodrošināta ar zeltu, sudrabu un īstām precēm, nepieļaujot neīstu naudu.

CMMM ir izgāzusies, un vairums amerikāņu vairs netic nevienam viņu TV pīķa stundu nacionālajiem stāstiem, īpaši cilvēki zem 30 gadiem, kuri atlasa faktus internetā un veido paši savus uzskatus.

Tagad ļoti daudz interneta lietotāju noraida CMMM, ka patiesībai par Israēlas uzbrukumu Amerikai 9-11-01 ir arvien vieglāk noticēt. Drīz visi vidusmēra amerikāņi zinās, ka Bibi Netanjahu un viņa Mossad un dubultpilsoņi ir izdarījuši 9-11-01 uzbrukumu Amerikai.

Amerikas augstākā militārā pavēlniecība zin, ka Bibi Netanjahu ir pavēlējis savam Mossadam un Amerikā dzīvojošiem dubultpilsoņiem uzbrukt Amerikai, izmantojot atomieročus 9-11-01 par labu Rotšildu hazāru mafijai:

Pašlaik globāli tiek veiktas dažādas dziļi slēptas operācijas, lai atmaskotu un nocirstu galvu Rotšildu hazāru mafijas nebeidzamajai izmanīgajai naudas taisīšanai.

Pretcilvēces vara tagad ir ierobežota. Slepenā neticami labi apmācītā ASV komanda, ko sauc par “kodolčūsku rijējiem” (Nuclear Snake-Eaters) pašlaik smagi strādā, pārmeklējot visas ienākošās Israēlas diplomātiskās kurjeru somas un piegādes; braukājot ap un lidojot pār sinagogām un Israēlas vēstniecībām un Mossada slepenajām aģentūrām ar augstās tehnoloģijas gamma staru un hēlija-3 neitronu detektoriem; un pielietojot ultraaugstās tehnoloģijas pielāgotus satelītus, lai sameklētu katru noslēpto kodolgalviņu, kā arī smagi strādā, lai atklātu visas izraēļu nozagtās kodolgalviņas jebkur pasaulē ārpus Israēlas.

Šo supereliti brīdināja ‘Michael Shrimpton’a telefona zvans uz MI-6, kas pavēstīja viņiem par Israēlas pilsētbumbas (City Buster) novietošanu pie Olimpiskā stadiona. Šis zvans viņu nepatiesi iebāza cietumā. Pilsētbumbu atklāja “kodolčūsku rijēji”, kas ieradās Anglijā un atrada un atmīnēja lielu pilsētbumbu. Diemžēl MI-6 gribēja šo bumbu izspridzināt, lai gūtu lielāku varu Anglijas hazāru mafijai – viņu mītnei Londonsitijas finanšu rajonā – jo tā bija strauji zaudējusi varu.

Šo hazāru mafijas vadoņu, kuri no Londonsitijas darbojas lielākajā daļā pasaules, slepenais nosaukums ir Gogs un Magogs, lai gan ļoti daudzi vēsturnieki uzskata, ka tas ir Krievijas slepenais nosaukums, kas tā nav. Tas ir hazāru mafijas virsotnes slepenais nosaukums un acīmredzami rāda tās izcelsmi.

Slepenā “kodolčūsku rijēju” elites komanda ir gatava izvērsties Israēlā jebkurā laikā, lai nācija nesabruktu pēc tam, kad vairums Eiropas korporāciju atsacītos no Israēlas, un ASV noraida jebkādu palīdzību tai, atbilstoši Amerikas likumiem. Nav atļauts palīdzēt valstij, kam pieder kodolieroči, un kura nav parakstījusi kodolieroču neizplatīšanas līgumu. Israēlai ir kodolieroči, ko var konstatēt ar satelītu hēlija-3 uztvērējiem, un tā nekad nav piekritusi, nedz parakstījusi kodolieroču neizplatīšanas līgumu. Mums visiem ir jāprasa, lai mūsu Kongress un valsts administrācija ievēro likumu un nekavējoties pārtrauc visu monetāro un militāro palīdzību Israēlai un arestē visus AIPAC (American Israel Public Affairs Committee), Jewish Institute for National Security Affairs JINSA (Jewish Institute for National Security Affairs), DPB (the Defense Policy Board), “Joint” (American Jewish Joint Distribution Committee) Ņujorkā, un ADL (Anti-Defamation League), utt.. Israēlas izspiedzes direktorus.

Nav zināms, bet tiek uzskatīts, ka vērā ņemams šo nozagto kodolgalviņu daudzums jau ir atklāts. Iesaistītie ir ziņojuši, ka Bibi Netanjahu un viņa Likud-istiem, kā arī visiem Israēlas izspiedzes galvenajiem dalībniekiem Amerikā, kā AIPAC, JINSA, the Defense Policy Board, ADL utml. ir darīts zināms ļoti nopietns paziņojums.

Kāds ir bijis šis nopietnais brīdinājums? Ja iesaistīto ziņojumi ir pareizi, viņi ir teikuši, ka, ja ir vēl viens Israēlā bāzēts aizmugurisks (false-flag) uzbrukums, tie, kuri to rīko vai ir iesaistīti, tiks Amerikas Nacionālās drošības aģentūras izsekoti un iznīcināti, un ar to saistītās Israēlas aizsardzības struktūras tiks pārvērstas putekļos.

Tālāko Rotšildu mafijas hēsturi, šķiet, noteiksi TU:

Šķiet, ka Rotšildu hazāru mafijas nākotni nosaka ‘Veterans Today’ lasītāji un petīciju iedibinājums ‘We The People”, kas pētī slepeno aizliegto hazāru mafijas vēsturi, ko tā ir izplēsusi no vēstures grāmatām un bibliotēkām, lai slēptu savu ļauno vēsturi, ko neatbalstītu neviens, kas to zinātu.

Tā ka dalieties šajā vēstījuma ar savu ģimeni, draugiem un kolēģiem un saprotiet hazāru mafiju kā vīrusu. Esiet skaidrībā – kamēr hazāru mafija varēs darboties nožēlojamā slepenībā, tā uzbruks no visām pusēm un postīs nemitīgi. Tādēļ noņemiet tās slepenību, izgaismojot tās slepeno vēsturi visiem amerikāņiem, lai zin un saprot.

Tāpēc viņi ir smagi strādājuši, lai uzpirktu un kontrolētu CMMM un publisko izglītības sistēmu, tostarp koledžas un universitātes, lai nodrošinātos, ka cilvēki visā pasaulē neatklāj viņu slepeno ļaundarību, kas ir tik necilvēcīga, tik slepkavnieciska, ka visai pasaulei vajadzētu celties pret viņiem un uzbrukt tiem no visām pusēm visos viņu pastāvēšanas līmeņos.

Paliek liels jautājums: vai hazāru mafijas vadoņu neiedomājamā ļaunuma un mežonīguma pret cilvēku rāsi cēlonis ir blakne vai daba vai audzināšana? Daži domā, ka šis treknais parazītisms un nosliece uz masu slepkavībām, iesaiste pedofīlijā un bērnu asinsizliešana un bērnu upurēšana ir indīgas kultūras sekas, kas vislabāk tiek apzīmēta kā ļaundabīga klanu sistēma (tribālisms), kas raksturīgs ar paranoidālām grupas rases pārākuma ilūzijām. Citi domā, ka hazāru vadoņi ir Kaina asinsmantinieki, tas ir, “Kaina bērni”, kuri ir paši Nelabie, un kuriem galīgi nepiemīt dvēsele, nedz cilvēciska apziņa, bet kuri ir tīri plēsoņas kā meža zvēri – vienlaikus esot neiedomājami divdabīgi, tas ir, spējīgi ārēji valkāt labu liekulību un jauku seju . Varbūt ir abi faktori. Katrā gadījumā ir pēdējais laiks šo ļaunumu izgaismot, lielāko ļaunumu, kādu pasaule jebkad pieredzējusi. Ir laiks pasaulei sadarboties, lai izravētu šo problēmu tagad un uz visiem laikiem, ar visiem nepieciešamajiem līdzekļiem.

___

‘Mike Harris‘ ir ‘Veterans Today‘ finanšu redaktors, radio personība, kādreizējs Republikāņu partijas (GOP) finanšu priekšsēdētājs, Arizonas gubernatora kandidāts un ‘Adamus Defense Group’ Šveicē vecākais viceprezidents. Maiks ir lietpratējs pilna kontakta jauktajās cīņas mākslās. Viņa ilglaicīgā kompetence šajās lietās ir devusi viņam lielu cieņu un apzīmējumu “Dzelzs Maiks”. Maiks ir ‘Veterans Today’ grupas dalībnieks, kas piedalās Damaskas Terorisma un reliģiskā ekstrēmisma apkarošanas konferencē. Maiks ir sniedzis apmēram divdesmit piecas TV intervijas, kas sasniegušas miljoniem skatītāju Sīrijā, Irākā, Libānā un Irānā. Šajās intervijās Maiks ir uzsvēris un atbalstījis vadošā diktora, ‘Veterans Today ‘ galvenā redaktora un priekšsēdētāja ‘Gordon Duff‘ vēstījumu, ka īstā problēma aiz Pasaules Terorisma ir plašs Organizētās Noziedzības Sindikāts.

Preston James, Ph.D, ir sociālpsīhologs, doktors no Major Midwest Big Ten University. Atvaļinājies pēc 36 gadu kalpošanas, kurā viņam bijušas daudzas tikšanās ar cilvēkiem, kas saistīti ar slepeno dienestu un likumsargiem.

http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

You may also like...

14 komentārs

  1. Janis saka:

    Viss ir daudz vienkarsak un savadak. Tadu krievu Krivijas teritorija nemaz nebija uz 800.g.m.e., jo slavi tika ievesti tikai pec 850.gada. http://baltutautas.lv/raksti/11/kapec-vini-brec . Baala pielugsme ir nedaudz deformeta Jana pielugsme (religija),ta pati senlatviesu religija,bez upuriem. Asinsreligija(satanisms,ar asins dzersanu,miesas esanu-kanibalisms) ir tiesi judaisms,kristietiba,islams un vudu afrikas,butiba visas sis cetras religijas ir viena religija. Arabi kristiesi (kas ari ir zidi,tapat ka slavi,krievi,ukraini,tjurki jeb viena liela Semitu tauta) ,arabaiski Dievu jeb augstako speku sauc par Allahu,arabiski Bibele ta stav rakstits. Kloni,vienkarsi kloneti radijumi ir semiti (negeri jeb melnie),ar Atlantiem nokloneti. Kains,Abels ir viena teva,bet citas sievas Adamam berni, jo pirma sieva Adamam bija Lilit (kirzakveidiga butne). Sie “labie” poli vai ukraini,arabi un sliktie cionisti,hazari un judaisti, visi vini ir viena Teva berni,tik mates dazadas. Un atkal lieta atduras tupikaa,jo ir viens Informativais lauks,visa ta darbiba notiek vienas “kastes jeb perimetra ierobezotas teritorijas ietvaros”,gluzi tapat kaa ar tiem Ordeniem “treju zvaigznu”,pienemt,anulet,tads iekses kars (iekslietas). Informativie lauki (egregori),ta ir zinatne. Var jau but,ka vareja uztaisit Latvija dzivi lidzigu ka Austrijaa,Vacijaa zem kristiga lauka,bet tas vilciens ir aizgajis un nak cits,islama.

  2. Janis saka:

    Un sos “noslepumus”,Kavacis tacu pats zina! Kapec vins to nesaka? Vai soda baidas?

  3. brēc saka:

    Kāpēc žilickis brēc,kurā mafijā ir viņš….

  4. john saka:

    Psihiatrs Lombrozo izpētīja, ka žīdi slimo ar psih slimībām vismaz 6× biežāk nekā citas tautas. https://youtu.be/ovdelsXKIKs

  5. ak vai saka:

    Janis samurgojis. Vajag palasīt E.Brastiņu.

  6. Pēteris saka:

    Edgars Šēnbergs par slāvu izcelsmi . Īss VIDEO

    https://www.youtube.com/watch?v=_llL0bgQrp8

  7. john saka:

    Laba i-vietne, kas atmasko žīdu cionistu mafijas noziedzniekus (angļu valodā): http://www.zionistreport.com

  8. ārieši saka:

    Ernests Brastiņš savā grāmatā “Latvija, viņas dzīve un kultūra” (izd.1931.g.) aprakstījis indoeiropiešu jeb āriešu valodas grupu, izmantojot valodnieku pētījumus. Viņš pie āriešiem pieskaita vairākumu Eiropas tautu. Igauņi un somi pieder pie citas valodas grupas – somugriem. Pie kam slāvi esot lielākā mērā ārieši, nekā vācieši. Vistuvāk āriešu pirmvalodai esot lietuvieši, tad latvieši.Valodas līdzība ar Indijas sanskritu liek minēt, vai valoda nākusi no Indijas, vai otrādi – ceļotāji to aizveduši uz Indiju.Brastiņš ir par 2. variantu.Iespējams, te ienākuši ļaudis no dienvidiem ar savu valodu. Irāņiem esot bijusi kāda gaišmataina cilts. Irāņi arī pieder pie āriešu valodas grupas, tāpat kā indieši.
    Brastiņš savā grāmatā tomēr brīdina no krieviem un vāciešiem kā kareivīgām tautām, kas tiecas pakļaut citus.
    Brastiņš aicina latviešus saglabāt un attīstīt savu unikālo kultūru, kam lielākais ienaidnieks esot multikulturālisms.
    Un vēl – latviešiem no senatnes ir viens Dievs. Viņam ir dēls – gads, kas atdzimst katru gadu no jauna. Gada māte ir Zemes māte (Mara).

  9. Janis saka:

    Vaiii, aiii un citiem baltas adas pigmentacijas negeriem(kam sencu izcelsmes vieta uz planetas Zeme ir Afrikas kontinents)-slaviem (askezzidiem). Brastins bija arheologs un sudigs vesturnieks acimredzot. Zillickis ir no Baltu tautas “mafijas”,vel vinus sauc par Latvijas latviesiem,pagans ists.

  10. ārieši saka:

    Semīti tātad vēsturiski ir pie citas valodu grupas, kaut gan ebreji lieto kādu vācu dialektu.
    Par asiņu dzeršanu – senu laiku māņticība. Arī karavīri dzēruši nogalināto ienaidnieku asinis, lai vairotu drosmi. Kristus esot noliedzis tādas lietas darīt.Bet mēs jau no vēstures zinām gan par inkvizīciju, gan citām zvērībām. Tā bija Dieva vārda nelietīga valkāšana. Vai tad Kristus to būtu gribējis, un vai mēs varam par to vainot mūslaiku Kristus sekotājus?
    Bet ar tirgošanos un augļošanu gan var palikt stāvus bagāti…….
    (šoreiz man sanāca garāks koments, jo tiku pie datora telefoniņa vietā)

  11. Saulvedis saka:

    Viss parasti beidzas ,ja pakaramais luzt no smaguma.
    Viss parasti sakas ar vienu cilveku un vina drosmi.
    Un TAD…. pasi saprotat.

  12. Janis saka:

    Semiti vesturiski ir piederigi pie rases-melnie. Kas sajaucoties dzimumcela (izvarosanas,verdziba),rada bernus pat baltas adas krasas,tadi ir slavi,semitu tautas apaksuga. Semiti sodien runa ari latviesu valoda un aizstav to valodu,kura prot runat. ” Kristus (Jesua),vins tak bija latvietis,vajag runat “skaidru” valodu,senlatviets Joske,kurs pasaulei nesa gaismu pravietojot vel viena senlatviesa atklasmes garamantas,tada Mozusa,latviets Moisa. “”Nemest cukam perles zem kajam…,viedi vardi. Tragisks gals var but,ja Krievija nosintize karu ar Baltkrieviju,Ukrainu vai pat ieksejo un miljoniem “kara beglu” ienak Baltija un Eiropa. http://apollo.tvnet.lv/zinas/pavests-francisks-un-patriarhs-kirils-nak-klaja-ar-kopigu-aicinajumu/721062 Apcakaret cilveci to likvidejot,tam bus laba dzivosan tas dievibas Jahves allahima pasparnee. http://politiko.ua/blogpost76264 Bet par Brastinu sakot,laikam kad vienigais darbs,kuru vajag katram izlasit http://gramataselektroniski.blog.com/2010/10/24/musu-dievestibas-tukstosgadiga-apkarosana-ernests-brastins/ …,religiskajos jautajumos tads Kavacis saplositu Ernestu,ka “tuziks grelku” un par mulki pataisitu. Kurs tad normals cilveks pieludz Perkonu (zibeni),ja visiem ir zinams,kad tas ir elektribas izlade.

  13. ārieši saka:

    Nevajag jau pasakas un dainas tieši uztvert, tur ir citi slāņi apslēpti :-). Ja Zemes māti pieņemam par materiālo 3 dimensiju formu, tad gads būtu laika dimensija un Dievs – dabas un dzīvības likumi, elektromagnētisms u.c. lauki, ko vēl nezinām.
    Brastiņš arī teica, ka tīru tautību vai rasu Eiropā vairs nav.
    Ko nu parDieviem, bet arheoloģiskiem vai valodnieku pētījumiem varētu ticēt.

  14. ārieši saka:

    Ak jā, un Latv.Konvers.vārdn. uzgāju tekstu, ka nav īst zināms, vai Jēzus bijis ārietis. (Bet disidents gan.)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *