Cienītā Pamelas kundze !

IMGP0974Pirms Jūs rakstāt tik naidīgus komentārus, pārlasiet vēlreiz LRTT rakstus. Jūs ir pārņēmis neprātīgs naids pret mani. Kapēc tas tā ir, es arī zinu. Jūsu tuvinieki ar jums manipulē tā, ka Jūs nemaz to neapjaušat. Vai Jūs zināt, ka Jūsu e-pasts pret manu adresi ir nobloķēts ?

Šodien pie varas esošie visi ir KGB(DP) virzītie cilvēki, ieskaitot Jūsu “zvaigzni” Dombrovski !!! Dombrovskis jau atklāti ir nostājies pret latviešu tautu…, bet, protams, ka viņš ir labāks par SC maskaviešiem, tāpat kā VL!. Daudzi no Vienotības un VL ir sapratuši savas kļūdas,var pat teik, ka ir nobijušies no sevis pastrādātiem darbiem…un viņi kļūs citādi, ja viņiem viņu nelietības skaļi un atklāti iztirzās. Kā jau šeit ir rakstīts, tad mums jāizvēlas, balsot par lieliem sūdiem vai maziem, bet MĒSLI ir visi !  

Es Jums neskaitāmas reizes piedāvāju rakstīt priekš http://www.tautastribunals.eu , bet Jūs atteicāties !!! Toties Jums labāk patīk man liet samazgas uz galvas, tāpat kā to darīja komunisti tālajā 1987tajā.
 

Kā Jūs domājat, Pamelas kundze, vai tas deputāts, kurš nicina savu māti, spēs godīgi aizstāvēt savu tautu ? Vai tas deputāts, kurš sarijies drogas kāpj tribīnē un apkauno visu latviešu nāciju, ir spējīgs uz labiem darbiem ?

Atbildiet savai Sirdsapziņai uz šiem jautājumiem un tikai pēc tam ķeraties pie rakstāmā… .
Veiksmi Jums un veselību !

L. Grantiņš  10.10.10.

L.Grantins@hotmail.de 0049 251 261365

You may also like...

11 komentārs

  1. Neo saka:

    Avots: http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_num…

    Pēc tam, kad valsts finansiālais sabrukums atklāja dziļi sakņoto korupciju, Īslande cer kļūt par visas pasaules žurnālistu un informācijas noplūdinātāju paradīzi, ieviešot planētas visliberālāko likumu par preses brīvību.

    Projekts, kas izstrādāts ar interneta vietnes “WikiLeaks” dibinātāja Džuljena Asanža līdzdalību, vēršas pret arvien lielāko valdību vēlmi ierobežot slepenas un tām nevēlamas informācijas izplatību internetā. Parlaments vienbalsīgi atbalstīja Īslandes Moderno mediju ierosinājumu, kura mērķis ir aizsargāt pētniecisko žurnālistiku un tās avotus. Informācijas brīvība un runas brīvība ir demokrātijas balsti.

    Atsaucoties uz terorisma draudiem, daudzās valstīs pieņemti likumi, kas īpaši apgrūtina pētniecisko žurnālistiku. Tāpēc radies mērķis radīt “caurskatāmības salu”, lai palielinātu avotu aizsardzību, iedrošinātu informācijas noplūdinātājus un vērstos pret tā dēvēto apmelošanas tūrismu, tas ir, žurnālistu saukšanu to ārvalstu tiesu priekšā, kuru likumi ir labvēlīgāki preses brīvības ierobežošanai.

    “Tāda ir mūsu pieredze jaunattīstības pasaulē un vairākumā attīstīto valstu, ka prese tiek pastāvīgi cenzēta, ļaunprātīgi izmantojot tiesas,” atzinis Asanžs, kurš lielu daļu savas dzīves tagad pavada Īslandē un citās valstīs, kuru likumi ir labvēlīgi preses brīvībai. Ierosmi pozitīvi novērtējuši gan ārvalstu žurnālisti, gan viņu kolēģi Īslandē, jo, pastiprinot avotu aizsardzību, būs drošāk ziņot par ļaunprātībām valdībā un biznesa aprindās.

    Īslandes žurnālisti un parlamentārieši grib nodrošināt, ka viņu rakstītais tiek izvietots uz serveriem Īslandē, kur cenzori tam netiek klāt.

  2. zonnenbergs saka:

    Loti labi un apsveicami.Citadi nebutu ko darit,ja neko
    neatlauj.Uz prieksu,tik uz prieksu-ar savu sirdsbalsi un neskatities
    atpakal(te es nedomaju vesturi),bet veicamos darbus.Nebaidisimies
    mesties dublos,lai izstumtu LATVIJU uz cela.Stumj dazi,bet citi
    stav PJERA KARDENA uzvalkos un skatas.Stulbi vai ne.Gandriz ka
    pasakas noteikumi-izej caur mezu,bet neskaties atpakal.BAIGI VAI NE.

  3. ceļš saka:

    Pasaulē nav bijis tāda gadījuma ka vieni un tie paši cilvēki var izveidot
    citu iekārtu.Komunisti”brīvā latvijā”uzlaboja sev dzīves apstākļus-labi
    sazagās.

  4. AG saka:

    Jūs abi ar Pamelu esat vienādi debili, tikai linardam pietiek vismaz dūšas savu identitāti atklāt!

  5. Fuka saka:

    AG – bravo !! ljoti precizi !
    p.s. Linards sava naida ir debilaks, tapec ari zimejas. Vijs pec dabas ir excibionists.
    Ta ka Interneta virinatajs Grantinjs vienkarshi vairak tiecas, lai vinju ieverotu.

  6. no malas saka:

    Kapēc jūs fukas un AGisti te velkaties savas zemās inteliģences spējas demonstrēt? Nu nav ja par tēmu ko teikt, tad tādiem, kā jūs ir internetā-Forumā utt. simtiem rakstu, kur tādas zema līmeņa lamas un savas slēptās negācijas izpaust līdz nemaņai? Ko te čakarējies, kas jums ir, traumēti vecpuiši esiet, kaprīzi mīkstie, galvas sāp no ikdienas neveiksmēm?
    Patīkami, ka Grantiņš tāda amēbas līmeņa lamām nepievērš nekādu uzmanību un uz ko tik prasti trulu vispār nereaģē. Tad jau tā bļeck-pļecka vai kā nu to interfrontistu sauc lasīt patīkamāk, jo tas vismaz par nacionālistu neizliekas un tik bīda savas latviskuma nīdēja idejas.

  7. Vēl par 16.martu! saka:

    Būtu jauki, ja Latvijas nākotnes vārdā jūs Pamela un citi latviešu cilvēki apvaldītu emocijas, dusmas, ko rada krīze, ekonomiskas un korumpēto neliešu radītās problēmas, kas neapvaldītas bojā to ļaužu saskaņu, kuriem vajadzētu vienā dūrē turēties kopā pret tik daudziem īstiem mūsu naidniekiem!

  8. zonnenbergs saka:

    Ja tur speks,no ka smelties.Nesamaitats speks.Es jau rakstiju par tiem
    zemajiem tiltiem un tiem viltus HESIEM uz Daugavas,iznemot Keguma,kas
    nogremdeja latviesu svetvietas.Ne jau velti Pumpurs rakstija par
    BALTIJAS DIEVIEM.Bet tagad pat nezinu kurs ir kurs.Es jau rakstiju
    miklainajas naves,ka macitajs Grivans no Ventspils 60-tos gados
    luteranu baznica nodziedaja Latvijas himnu,visi dziedaja lidz.Pec tam
    runaja ka ceka pagruda vinu zem vilciena.Te sekojot notikumiem
    datora atradu ka vins uzradies Stokholma,kur sniedzis dievkalpojumus
    pec arhibiskapes Graufeldes rakstita.Uzrakstiju lai izskaidro situaciju.
    KLUSUMS.Dieva kalps ta nedrikst darit,jo tainiba ir dieva ierocis.
    Tagad kad rakstijat par Vanagu,rodas saubas par visuresamiem agentiem.
    DIVAINI VAI NE.

  9. black_joker saka:

    “no malas”
    dumjš tu esi un par dumju paliksi

  10. no malas saka:

    tu pļecka esi pārāk sīka svešo dresēta amēba, lai ar tevi diskutētu, AG vismaz reizēm tīri nacionālas tēmas aizstāv, par viņu var būt runa, bet ne par tādu nulli, kā tu

  11. black_joker saka:

    aizķēra? Es 8 reizi atkārtoju- kurā vietā es esmu pret Latviju un latviskumu? Parādi to vietu- vēl neviens nav atbildējis, jo tādas vietas nava. Es esmu pret aktīvo cilvēku un politiķu nepierādītu, nepamatotu apdiršanu un neaida kurināšanu starp cilvēkiem. Pieleca vai arī vienīgā rieva ķirbī ir no cepures malas ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *