LRTT. “Nacionālie” provokatori

H-86-34. maija kliķe dara visu, lai nekur nevarētu uzdīgt PATIESĪBAS sēkla, tāpēc viņi cenšas radīt dažnedažādus viltus “cīnītājus”.

Viens no tādiem provokatoriskiem veidojumiem ir portāls http://www.dievzeme.lv/

Ja kaut cik pārzina cilvēka psihi, tad nevajag daudz, lai sajauktu cilvēkam smadzenes. Tiek rakstīta pamatīga deva taisnības, bet piemests nedaudz kaut kas tāds, kas izsit no ierindas cilvēka zemapziņu. Pēc visas šīs “putras” sagremošanas cilvēks pieņem loģiskam saprātam neadekvātus secinājumus, kuri ir graujoši latviešu tautai.

Šis PORTĀLS neatgādina, ka Latvijā nav atjaunots Tiesiskums Rietumeiropas izpratnē. Tiek melīgi uzsvērta krievu tautības pārstāvju piedalīšanās Barikāžu laikā. Velti šim VIEDAJAM atgādināt, ka krievu tautības pārstāvji neatradās latviešu barikāžu pusē, bet gan tur, kur bauroja: “Fašizm ņepraiģot!”.

Šis pats VIEDAIS apzināti sažvadz vēl kādas prātu zombējošas muļķības: “Patiesībā Krievijas simboli Latvijā ir tikai ziediņi, salīdzinot ar likteni, kuru mums gatavo pasaules varenie.”

agvslgmLīdz ar to atklāti pasakot, ka mums jāsamierinās ar Krievijas asiņainajiem simboliem, kuri ir izlējuši prātam neaptveramu daudzumu nevainīgu latviešu asinis. Tiek baidīts ar imigrantiem- nēģeriem un tiem, kuriem kindžals aiz jostas.

Foto: Rādot divus cilvēkus noslēgtā telpā, viņi zemapziņā tiek vienādoti. Šinī gadījumā Grantiņš un Dzintars tiek pielīdzināti šim nacistiskajam deģenerātam… . Tas arī ir šī parazītiskā portāla, kurš kalpo latviešu tautas lielākajam ienaidniekam, uzdevums.

Tas viss tiek darīts, lai latvieši neprasītu dekolonizāciju un šo noziedznieku likumīgu padzīšanu no Latvijas. Atgādināsim šim provokatoram, lai nenaido latviešus ar nēģeriem, ķīniešiem un musulmaņiem, kuri nav neko ļaunu latviešu tautai nodarījuši. Tie ir krievu un žīdu boļševistiskie zvēri, kuri Latvijā ir pastrādājuši ārprāta noziegumus, un, kuriem ir paniskas bailes no musulmaņiem. Kā vieniem, tā otriem virs galvas karājas musulmaņu zobens, kurš noteikti kādu dienu “kritīs” un nocirtīs šiem “pareizajiem” viņu asiņainos purnus.

agvsrdz-mMusulmaņi ne mūžam nepiedos viņu(krievu šovinistu un cionistu) noziegumus pret viņiem. Šiem boļševistiskajiem asinssuņiem arī kalpo šis portāls, kurš nelietīgi ir piesavinājies šo gaišo- latvisko nosaukumu: DIEVZEME. Arī pseidonīmu šis okupantu pakalpiņš pieņēmis latviešu tautu zaimojošu: VIEDAIS. Var jau kaku ieštancēt tortes formā, bet viņa ir, būs un paliks tikai un vienīgi kaka !

Bet pareizāk būtu teikts: SŪDS.

Šajā latviešu nacionālo centienu zaimojošajā i-vietnē galveno “rakstnieka” lomu ieņem neviens cits, kā nacistu vieplis Aivars Gedroics, kurš ir LNF fīrera Aivara Gardas un radio MERKURS (Gaismas pils) dižrunātāja Jura Lapinska sirdsdraugs. Šī parazītiskā portāla veidotāji(administratori) dara visu, lai nomelnotu tos, kuri cenšas palīdzēt mūsu daudz cietušajai tautai. R. Dzintars un L. Grantiņš tiek “ierāmēti” vienā rāmī ar šo nacistisko gara kropli A. Gedroicu.

anarhistsviedaisadminZombēšana ir primitīva, bet darbojas teicami uz lasītāja zemapziņu.

Foto: Šeit mēs redzam “dievzemes” administratorus Anarhistu, Viedo un Soģi.

Izlasot šī provokatoriskā portāla “tekstus”, latvietis, vai nu neaizies uz vēlēšanām vai nobalsos par SC.  Tā tiek  perfekti pildīts krievu šovinistu mērķis, un pierādīt to parastajam ierindas pilsonim ir grūti.

Bet !!!- LAIKA mērs, protams, ir liels, bet ne bezizmēra.

Vienreiz tas ies pāri, un tad visi šie kangariskie atkritumi tiks aizvilkti uz TIESU un ne tikai uz tiesu… !

26.12.12

You may also like...

15 komentārs

  1. Raitis saka:

    Jūs atbalstāt multikulturālismu?):)
    Sanāk tā,lai bradā melno,dzeltano,apgraizīto zābaks mūsu tēvu zemi,tikai lai tas nebūtu krievs!?!:D:D:D

    Admins
    Šī nav tā vieta, Raiti, kur tu varēsi savu krievu aizstāvja demagoģisko muldēšanu izvērst. Tu esi viens no tiem, kurš krievu priekšā rāpos uz vēdera un nodos pirmo pretīmnākošo latvieti. Neviens ķīnietis vai musulmanis nav Latviju okupējis un latviešus šāvis. To darīja asinssuņi krievi, tavi draugi… . Un Tēvzemi, jefiņ, raksta ar lielo burtu.
    Šis, tevis rakstītais komentārs http://www.pietiek.com/raksti/12_kremla_apustulu_sasniegums__par_okupaciju_ne_varda pasaka par tevi visu:
    Aldis
    18.12.2012. 09:18
    Visupirms jau šita skribelējuma autoram būtu jāapjēdz, ka Ļeņins , kopā ar latviesu strēlniekiem veica Krievijas valstī bruņotu un prettiesisku valsts varas apvērsumu, līdz ar to Ļeņinam nebija nekādu tiesību graut suverenās Krievijas valsts teritoriālo vienotību un atlaut kaut kādai krievijas guberņai iegūt suverenas valsts statuusu. Tas nozīme, ka kaut kāda bandīta, kaut vai ar pasaules mēroga noziedznieka slavu, parakstīt kaut kādu papīreli ar kuru likumīgi piederošo mantu vienam atņem-nolaupa, bet atdod citam… Respektīvi tieši tada pat situācija ir šaja tiesikās valsteles pornografijā ar apzīmejumu LR, kura visu to dara analoģiskas politmafijas klanu bandas….

  2. Os saka:

    Vaciesu okupacija Latvijas teritorijas un tautas, kas ilga ap 700.gadi,neizdarija tadu postu Latviesu nacijai, kadu speja nodarit krievija ar urlam no 1940.g.17.junija lidz sim bridim, jo faktiski izzud Latviesu nacija, ka tada, tas ir, TERORISTU zemei krievijai bija nepieciešami 70.gadi vai 10.reizu mazaks laika bridis-iznicinat naciju Latviesu. Ta ir statistika,ja kaut kas kardinali, tas ir pa 180.gradiem nemainas. Ka ari, 70.procentu okupantu ir etniski krievu izcelsmes, sekojosi parejas PSRS tautu okupanti ir 30.procenti.
    Krievija specdienesta limeni ir velejusies un grib iznicinat sis teritorijas pamatnaciju Latviesus. Nav Pasaules vesture lielaka ienaidnieka Latviesu Cilvekam, ka krievs. Ari vesturiski, teroristiska krievijas teritorija-ap maskavu, ar velakiem krievijas cariem, ka terorists peteris pirmais, ir nodarijusi vardiski gruti aprakstamas dzivnieciskuma darbibas pret Latviesu tautas Cilvekiem.
    Tam nav attaisnojuma.

  3. 2M saka:

    Nedaudz palasīju, paskatījos to portālu. Jā, aprakstīts jau viss, kas katram zināms. Šodien daudzi tā raksta un runā. Taču manu uzmanību uzreiz piesaistīja attēls:
    http://www.dievzeme.lv/images/stories/bildes_1/dievzemes%20josta.jpg
    Varbūt esmu jocīgs un visur nevietā saskatu ko nelāgu, bet manas acis redz nepārprotamu ņirgāšanos par himnu un mums visiem. Tā vien šķiet, ka vārda “svētī” vietā gribējuši rakstīt “izdrāz”, un doma papildināta ar uzskatāmu attēlu – izdrāzisim jūs ar jūsu latviskuma skrandām (pievērsiet uzmanību jostas abiem galiem).

  4. pērkons saka:

    Cik truli un demagoģiski šie provokātori. Tā vien liekas, ka slīkst izmisumā jūtot savu atmaskošanu un galu.

  5. Hmm saka:

    Jūs tik runājiet- “re kā tiem drīz būs gals klāt,re kā tie tuliņ dabūs atmaksu,re kā tas izdzimteņu režīms grūs utt”.
    Bet es kaut kā to nemanu,visi viņi turpina dzīvot kā nieres taukos.
    Varbūt tā nav?
    Esmu ko palaidis garām?

    Admins
    Vispirms, Andri, tiek runāts, tauta informēta, lai attiecīgā bīdī tā varētu saprast pret ko nostāties.
    Ja tas mērs netiek pildīts, tad viņš nekad neies pāri malām.
    Padomā, kāpēc tie suņi tik agresīvi uzstājas pret LRTT un personīgi pret mani ?
    Tāpēc, ka vienreiz šī “runāšana” viņus aizvedīs uz ešafotu.
    Ja Tu un tavi paziņas arī runātu vairāk, tad viņi ātri vien nonāktu savā GALAPUNKTĀ.

  6. cietušais saka:

    Dombrovskis par 2013.gadu: cilvēki savos maciņos izjutīs valsts izķepurošanos no krīzes

    “Var droši apgalvot, ka atalgojuma pieaugumu izjutīs 64 000 valsts sektorā strādājošo …….. bla, bla, bla…. (savējie pa blatam tikušie)

    TIESNEŠU MACIŅI TIEK PILDĪTI JAU LABU LAIKU. TIKAI VIŅU MORĀLE LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBAS PREZIDENTA AIVARA BOROVKOVA VIRSVADĪBĀ KĀ BIJA, TĀ PALIKUSI BOĻŠEVISTISKA.

    SERIĀLS. X DAĻA
    Latvijas Republikas Augstākā tiesas priekšsēdētājam
    Ivaram Bičkovičam
    Brīvības bulvārī 36,
    Rīgā, LV1511,
    []
    sūdzība.
    Rīgas apgabaltiesa (Lauma Volberga, Līga Blūmiņa un Gvido Ungurs), manas prasības lietā – pret SIA „Rīgas Satiksme” par atjaunošanu darbā un atlīdzību par visu darba piespiedu kavējuma laiku piedziņu, sakarā ar manu apelācijas sūdzību par Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesas tiesneses Maritas Šaltas pretlikumīgo spriedumu, 2012.gada 21.jūnija spriedumā (piel. 1), balstīti uz nepatiesiem apgalvojumiem, kuri gūti no 2012.gada 13.jūnija tiesas sēdes protokolā (piel. 2) sagrozītiem, melīgiem faktu sagrozījumiem:
    Tiesas sēdes protokols: „Šis te punkts 6.13. nosaka, ka par darba kārtības noteikumiem varu iesniegt iesniegumu, kurus var izskatīt un Dziedātāja kungs paskaidroja, ka it kā bija izskatīta sūdzība, bet diemžēl no 04.11. nekas nenotiek. Pēkšņi parādās Tenisones ziņojums un es viņu pārsūdzēju un arī Dzēdātāja kunga atbildes bija formālā kārtībā, tad ievēroju šos te darba līguma un darba kārtības nosacījumus. Rakstīju nākamo iesniegumu, sūdzība ir ietverta lietā un tiesa varbūt ir iepazinusies. Dziedātāja kungs man atbildēja, ka viņš piekrīt, ka tas ir 17.novembrī, jau pēc atbrīvošanas, tas nozīmē, ka iekšējā kārtībā nekas netika izskatīts. 17.novembrī bija sakritība ar arodbiedrība „LABA”. Gribu teikt, ka pirmkārt uzsakot darba līgumu, darba devējam bija jāizskata pārkāpums iekšējā kartībā kā tas ir prasīts darba noteikumos un vienošanās.”
    Piezīmes pie protokola (piel. 3): „un tad šis te punkts 6.13. nosaka par darbinieka tiesībām, ka es varu iesniegt iesniegumus, kuri ir jāizskata, un, ja viņi nav izskatīti, kā šeit Dziedātāja k-gs man paskaidro, ka ir izskatīts, palikuši pie kaut pie kaut kāda sava viedokļa vai lēmuma, un, no 04.11.2010.g. datuma, nekas vairs nenotika. Pēkšņi parādījās Tenisones k-dzes šis te zināmais ziņojums par šo te, viņas skatījumā, manu pārkāpumu. Es viņu pārsūdzēju, ievērodams šo te Dziedātāja kunga ieteikumu, pēc Darba kārtības noteikumu 6.13.punkta, un iesniedzu sūdzību nākamai instancei – Bemhema kungam. Tās sūdzības kopija ir pievienota lietai, ar kuru tiesa, ceru, ir iepazinusies. Uz to Bemhema k-gs 17.novembrī atbildēja, ka viņš piekrīt visam. Bet tas bija 17.novembrī – jau pēc uzteikuma, kas norāda uz to, ka iekšējā kārtībā nekas nav ticis izskatīts, bet tikai 17.novembrī kaut kas bija skatīts. Bet tas jau stipri novēloti, jau pēc uzteikuma. Kā jau zināms, ar 17.novembri ir tā sakritība ar arodbiedrības LABA piekrišanu, un es gribu lūgt godājamo tiesu, es biju iesniedzis kopijas, bet šeit ir pirmdokumenti…”.
    Laumas Volbergas, Līgas Blūmiņas un Gvido Ungura rakstītais spriedumā:
    „Tāpat Civillietu tiesu kolēģija atzīst par nepamatotu prasītāja tiesas sēdē minēto argumentu, ka jautājums par viņa atbrīvošanu no darba netika izskatīts atbilstoši Darba strīdu likumā noteiktajai kārtībai.
    Civillietu tiesu kolēģija uzskata, Darba strīdu likums neparedz iespēju jautājumu par darba līguma uzteikuma izsniegšanu darbiniekam, pamatojoties uz darba likuma 101.panta pirmajā daļā paredzētajiem pamatiem, apspriest darba strīdu komisijā”
    ir veidots uz augstāk minētā tiesneses Laumas Volbergas protokola viltojuma pamata, tādēļ lūdzu, vadoties no Latvijas tiesnešu Ētikas Kodeksa 2.kanona. „Tiesnesis izvairās no necienīgas rīcības, kā arī no šķietamas šādas rīcības izraisīšanas: tiesnesis ciena un ievēro likumu; tiesnesis darbojas tā, lai veicinātu sabiedrības uzticību tiesas godīgumam un objektivitātei”, tienesi Laumu Volbergu saukt pie disciplinārās atbildības un ierosināt krimināllietu pēc krimināllikuma 289.panta.
    Pielikumi:
    1. Spriedums Nr.C28444910 no 21.06.2012.g,, kopija 21lpp.;
    2. Protokols no 13.06.2012.g., kopija, 8lpp.;
    3. Piezīmes pie protokola no 21.06.2012.g., kopija, 4lpp.;
    2012.gada 21.decembrī. /SIA „Rīgas Satiksme” autobusa vadītājs []

  7. Os saka:

    Netiek atbalstids nekads multikulturalisms,ar kosmopolitismu,ko tik sausmigi grib internacionalais judu DEMONISTISKAIS SATANA GARS. Nav identiska precidenta Pasaules vestures prakse(okupacija un seku NE-likvidešana),ir tikai lidzibas,saistiba ar Latvijas okupacijas faktu. Ta ka ir nelaime un par to tiek runats,tas ir,ka NETIEK SLEPTA PATIESIBA,kas ir gluzi normala darbiba,lai atjaunotu TIESISKUMu,kas ir ari PASNOTEIKSANAS TIESIBAS LATVIESa CILVEKa,vai pamatiedzivotaja sini zeme. Loti gudri ar SATANA izredzeto urlu varzu izdarijas Vacu tauta,atgustot teritorijas vienotibu,izdarot DEKOLONIZACIJU. Vaciesi samaksaja naudu savu,pluss,uzbuveja daudzdzivoklu majas,lai tik okupants “ar labu vel” brauc prom. Mums šads variants nav iespejams,ir gluzi preteja tendence,ar pastavošo okupacijas Varas pašpasludinato naidigo rezimu,tiek istenots HOLOKAUSTS versts uz Latviesu naciju,ka tadu,nelaujot Latviesu Cilvekam pašnoteikties sava etniskaja Latvijas teritorijas zeme,ar talaku Latviesu nacijas iznicinasanu,tas ir fakts. Par KOSMOPOLITISMU,kurs izdevigs ir ar Dievu noladetai židu tautai,ļoti skaidri ari ir atspogulots,jau ar okupacijas rezimu Latvija prettiesiski un pretlikumigi aizverta “lapa” Aisbergs,gramata” Krievu dievu sitiens”,ko der izlasit ikvienam,lai uzzinatu,kas ir internacionalista Dievs un tas ir faktisks Satans.

  8. & saka:

    Ja Tu un tavi paziņas arī runātu vairāk, tad viņi ātri vien nonāktu savā GALAPUNKTĀ.
    ————–
    Taisnība.
    Komunistiem ļoti nepatīk, ja runā par viņu noziegumiem, par neizbēgamu sodu, par tiesu. Paliek uzvilti, tramīgi.
    Es saviem paziņām – komunistiem saku acīs to, ko domāju. Ja visa tauta tā darītu, viņi paši ar striķi rokā sev piemērotu koku atrastu. Nekādu tiesu nevajadzētu.
    Daudzas lietas atrisinātos pašas no sevis.

    Kāds represēts skolotājs savu pāridarītāju – nodevēju un komunistu apmeklēja mājās. Vainīgais drīz vien pakārās.

  9. Viedais saka:

    Pēc tam, kad atsevišķi maniaki manā iepriekšējā kolāžā pie raksta “Uzticība Dievam – uzvaras ķīla!” saskatīja seksuālu kontekstu, es, lai neuzkurinātu nenosvērtos prātos erotiskas fantāzijas, nedaudz pārstrādāju attēlu.
    PS: Visiem iesaku izlasīt šo rakstu un smelties gaismu.

    Admins
    Nekādu gaismu šajā rakstā smelties nav iespējams.
    Tas ir tik pat netīrs kā visi pārējie.
    Nevietā,-nu galīgi nevietā ir lietots vārds BĀLELIŅŠ.
    Bāleliņš simbolizē latvietību un līdz ar to arī godīgumu.
    Nicinošā tonī sacītais:”nosmilkstēs mūsu bāleliņš”- parāda skaidri un gaiši tavu BŪTĪBU.
    Ne gaismu, bet gan pretīgas kloākas strutas tajā rakstā var smelties.

  10. Viedais
    dievzeme.lv
    viedais@dievzeme.lv
    84.245.192.197
    Iesniegts 28.12.2012 at 3.01

    Pirmā asociācija: Prātiņ, nāc mājās!
    Humoram: Tiesiskums Rietumeiropas izpratnē = viedokļu dažādība. Rezumējums: Tautastribunals.eu ir lielisks portāls vienīgās patiesības paudējiem, bet komentētājs ‘2M’ ļoti labi iederētos sovjetu “troikā”. Noslēgums: LG, jums ir tiesības uz savu viedokli, un pie sakarīga burtu un teikumu savirknējuma tas, tāpat kā AG raksti, tiks publicēts dievzeme.lv

    Admins
    Tiesiskums Rietumeiropas izpratne nebūt nenozīmē viedokļu dažādību. Tas ir tavs interpretējums, kas pats par sevi jau norāda uz nelietību. Tiesiskums Rietumeiropas izpratnē nozīmē tikai vienu:pēc okupācias jānotiek deokupācijai un visiem okupantiem jāatstāj Latvija. 1949.g. Ženēvas konvencija.

    Un pedāvājums:”pie sakarīga buru un teikumu savirknējuma tas,tāpat kā AG raksti, tiks publicēts dievzeme.lv”

    Vai tikai Tu, Viedais, neiedomājies, ka būsi tas, kurš PAREIZI SAVIRKNĒS BURTUS UN TEIKUMUS LRTT tekstiem ?
    Tad nu patiešām ir jāsaka:”Prātiņ nāc mājās !”

    Publicēties tāvā portālā nozīmē to pašu, ko labprātīgi ielēkt mēslu bedrē… .

  11. Viedais saka:

    Precizējums: Jūsu viedoklis pie sakarīga vārdu savirknējuma tiks publicēts, iesūtot savu rakstu dievzeme.lv
    Viegli jau apspļaudīt un zākāt savus tautiešus pāri robežai, meklēt blusas ikviena rakstā un runā, nosaucot viņu autorus par kangariem, ja viņu viedoklis kaut par milimetru atšķiras no jūsējā.
    Pēc muslimu slavināšanas spriežu, ka jūs, kā latvju migrants, Vācijā esat sabrāļojies ar vietējiem turkiem un arābiem (noteikti jau ne ar vācu skinhediem). Tāpat šaubos, ka tur mēģinat amīšiem ieskaidrot, ka “pēc okupācias jānotiek deokupācijai un visiem okupantiem jāatstāj” …Vācija.
    Ko te piebilst, turpiniet no savas pārtikušās mītnes zemes liet mēslus uz mūsu, Dievzemītē dzīvojošo, galvām, bet mēs, bāleliņi, te kaut kā bez jūsu palīdzības to vircas bedri izsmelsim.

    Admins
    “Nespļaudies”, Viedais !
    Es tevi nevienā vietā neesmu apvainojis par to, ko tu varētu būt domājis, bet konkrēti, par Tevis rakstīto.
    Tu esi nožēlojams savās fantāzijās.
    Es musulmaņus nekur neesmu slavinājis, bet dubļus uz viņiem neliešu, kā Tu un krievi.
    Viņi manu tautu nav nedz slaktējuši, nedz okupējuši.
    Un, par kādiem okupantiem Vācijā tu runā ?
    Tāpat arī savas “šaubas” Tu vari paturēt pie sevis.
    Mani un LRTT tavi “brāļi” būtu ar mieru dzīvus zemē aprakt, jau divas reizes centušies vāciešiem mani izprasīt tiesāšanai.

    Tu, Lindermanis un citi “maņi”, nu gan bāleliņi atradušies.

    Bet- varbūt, ka Tu man stāsti anekdotes, bet es tās vienkārši nesaprotu… .

  12. 2M saka:

    Viedajam

    Tavi izteikumi un “izlabotais” attēls Tevi parāda vēl sliktākā gaismā.

    Arī citi, draudziņ, kaut cik ir mācījušies psiholoģiju.

  13. Tas pirmais foto(anarhists) jau norāda šī švauksta īsto dabu, Hitleru parodējot. Tāpat publicējot Daugavpils provokatoru, kurš ar savu “gimnasķorku” atgādina vairāk mērkaķi nekā cilvēku. Secinājums tiešām tikai viens= provokatori un visa latviskā zaimotāji. Tādiem tikai ar sūdainu milnu pa galvu. Ne jau bez DP ziņas šie mēsli darbojas.

    Admins
    Jā, Garāmgājēj, šie “nacionālisti” ir DP veidoti, uzturēti un sargāti.
    Par to arī Reiniks ar Kažociņu stāsies bargas latviešu tautas tiesas priekšā.
    Spriedums būs nepārprotams, ASM.

  14. Viedais saka:

    Adminam: Reiniks un Kažociņš tagad droši vien zviedz vēderus turēdami. Ne visi, ko Tu esi norējis ir DP dienestā.
    2M: Nevēlos pat iztēloties kādā gaismā Tu mani redzi. Pie psihiatra, redzot trijstūri, droši vien esi pārliecināts, ka tā ir telts, kurā 2 homīši drāžas.
    Garāmgājējam: AG nekādi nav saistīts ar portālu dievzeme.lv. Viņa rakstus publicējam, jo AG neslinko tos iesūtīt. Starp citu līdz šai publikācijai LRTT domāju, ka viņš ir pats neiecietīgākais “nacionālistu-kanibālu” saimē, kam otrs latvietis labākākā uzkoda.
    Paldies visiem, ka apmeklējat dievzeme.lv ;) Cīņai sveiks, kā teiktu AG.

    Admins
    Tavu “pakāpi” rāda bomža leksika:”Pie psihiatra, redzot trijstūri, droši vien esi pārliecināts, ka tā ir telts, kurā 2 homīši drāžas.”
    Mūsu “diskusiju”, Viedais, nav lietderīgi turpināt.. . Cīnies, dižais “drāzēj”, tev ir teicami “bāleliņi”, Lindermanis un Gedroics.

  15. Miervaldis saka:

    Man arī liekas, par daudz visādus jefiņus laiž pie teikšanas.Arī tos, kuri neatškir sūdu no tortes.
    Bet tā jau ir demokrātijas vājība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *