Putiniskie krievžīdu cioniosti vairs neslēpjas

Lasi un netici savā acīm !

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/208799/latvija-sniegusi-patverumu-diviem-krievijas-juras-speku-kugiem

Vakar, 16.novembrī, Latvijas ūdeņos slikto laikapstākļu dēļ patvērums tika piešķirts diviem Krievijas Jūras spēku kuģiem, liecina Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sniegtā informācija.

NBS skaidro, ka patvērums piešķirts pēc Krievijas kuģu lūguma, kuru saņēma Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs.

Latvijas Jūras spēku flotiles kuģu uzraudzībā nemainīgi slikto laikapstākļu dēļ Krievijas kuģi Latvijas ūdeņos atrodas arī pašreiz, norāda NBS.

Patvēruma piešķiršanu šādos gadījumos regulē Ministru kabineta noteikumi.

www.tautastribunals.eu-12R. Vējonis, Grantiņš, Saeima, Āboltiņa, LRTT (1)„Vot” ta beidzot, pēc divdesmit piecu gadu ilgas dreifēšanas brīvajos pasaules ūdeņos, esam atkal droši pietauvojušies „mīļotās mātuškas” siltajā(asiņainajā) paspārnē. Un kā lai ne, ir taču tik cītīgi strādāts(slepkavots un zagts, no komunistu puses), lai tas viss varētu „veiksmīgi” beigties. Latvijas komunisti- čekas darbinieki, „izredzētās tautas” vadībā ir iznīcinājuši visus latviskos(„nacistiskos”) elementus un nu ir pienācis laiks, to atklāti paziņot sabiedrībai.

No sākuma tā kautrīgi, zondējot, vai kāds no Saeimas necels brēku.

„Vakar, 16.novembrī, Latvijas ūdeņos slikto laikapstākļu dēļ patvērums tika piešķirts diviem Krievijas Jūras spēku kuģiem, liecina Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sniegtā informācija.”

Izrādās, ka visi ir apmierināti un tādu sīkumu, kā divu pasaules asiņainākā režīma karakuģu pietauošanos Liepājas ostā, nevienu neinteresē. Galvenais, ka krievžīdiskais režīms ar Ušakovu priekšgalā, atļaus Rīgā 18. novembrī braukt pa velti un pastaigāt ar gaismekļiem latviešu iztukšotajā Rīgā.

Kamēr mūsu kaimiņvalstis gaiņā šos okupantu kuģus, tikmēr Latvijas nodevīgie kangarlopi, ar jauno prezidentosu(Pleskavas bomzi) priekšgalā, tukšo ar šiem noziedzniekiem šampaniešu kastes.

NATO ģenerāļi, tāpat kā lāči, laikam jau ielīduši ziemas migā. Toties par ES vadošajiem parazītiem Krievijai – Izraēlai nav jāuztraucas, jo tur tāpat kā Latvijā visās šķirbās sabāzti komunisti(cionisma aģenti) un viņu uzpirktie un iebaidītie noziedznieki ar izteiktām šizofrēnijas pazīmēm.

Žans Klods Jungs,R. Vējonis, Grantiņš, Saeima, Āboltiņa, LRTT (2)Kurš, ar veselu prātu apveltīts cilvēks, Žanu Klodu Junkeru uzskatīs par garīgi veselu ?

Neviens !

Tieši tādus manipulējamus karikatūr-ākstus cionisti izmanto, lai veiktu savu graujošo darbību pret ES un NATO. Šī idiota piekoptā bēgļu politika ir atklāts terors pret ES valstīm.

Šīs politikas iznākums būs: asins straumes pasaules mērogā !

Musulmaņu teroristi ir cionistu radīti.

Bagātās arābu valstis nav ieinteresētas radīt šādus teroristus, kuriem pašas krīt par upuri.

Tas ir cionistiskās Izraēlas un Krievijas interesēs.

Ir vajadzīga milzīga nauda, lai uzturētu šo terorismu ! Šī nauda tiek izpumpēta no Krievijas. Pēdējā gadā vien no Krievijas tika izvesti 150 miljardi ASV dolāru. Tā ir oficiālā statistika, bet kāda ir īstā summa, neviens nezina.

Pats nepatīkamākais un pretīgākais ir tas, ka Latvija ir ievilkta šajā sātaniskajā krievžīdu cionistu „nāves ratā”.

=========================================================================

Uzmanību !!!

Šie divi Izraēlas- Krievijas karakuģi Latvijā ieveda attiecīgas ierīces, kuras tiks izmantotas diversijās pret mūsu valsti !!!

==========================================================================

Ir smieklīgs apgalvojums, ka viņi lūguši atļauju patverties Liepājas Karostā slikto laika apstākļu dēļ.

Šo apgalvojumu var nodēvēt par šizofrēnisku !(Citi nelūdza, bet Krievijas varenās fotes kuģi gandrīz nogrima lietus gāžu dēļ.Vot i varenība, bļeģ, sacītu Rīgas krievžīds Nils Išākovs.)

Ko viņi darīja neatkarīgās Latvijas teritoriālajos ūdeņos ?

Pēc visiem starptautiskiem Likumiem, šīs karojošās(teroristiskās) valsts kuģi bija jānogremdē !!!

Un tagad klausieties(lasiet) uzmanīgi:” Patvēruma piešķiršanu šādos gadījumos regulē Ministru kabineta noteikumi.”

Tātad, tas notika ar Latvijas valdības ziņu un atbalstu !!!

Vai ir vajadzīgi vēl kādi pierādījumi, kam kalpo Latvijas valdība ?

Latvijas komunisti, kas ir cionisma „Trojas zirgs” Latvijā, ir notašķījušies ar savas tautas asinīm līdz padusēm. Neapskaudīsim šo gara kropļu nākotni.

Lai Dievs atpestī pat no tālienes to redzēt, kas ar viņiem notiks pēc asiņainās Putina Krievijas iznīcināšanas.

Dievs, pasargi mūs no šiem sātaniskajiem komunistu- cionistu izdzimumiem !

19.11.15      L. Grantiņš

Latvija.Dievs-Grantiņš- Rīga.Liepāja.LRTT. Ulmanis.Šeit mazliet atsvaidzināsim informāciju par komunistu(cionistu) asinsdarbiem pret mūsu tautu, tieši pret latviešiem:

Jura Podnieka nogalināšana

FOTO: Mēs taču dzirdējām versiju, ka viņus nogalinājā kāds mistiskais “trešais spēks“. To izdarīja Izraēlas specdienesti, jo šo latviešu dokumentācija apdraudēja žīdu cionistu “uzurpēto patiesību“.

Juris Podnieks. Andris Slapiņš.Gvido Zvaigzne.

LIECINIEKUS   NEVAJAG.

1991.g. 20. Janvārī, kad komunistiskā režīma varaskalpi nošāva Rīgā kinooperatorus  Andri  Slapiņu un  Gvido Zvaigzni, bija novākti divi bīstami  liecinieki, kas parādījuši padomju sistēmas trūkumus, bet pats galvenais – Juris  Podnieks – bija dzīvs un turpina  filmēt.

Juris bija tas, kas pats filmēja Viļņas asiņainos notikumus un pats filmu aizveda uz Somiju un tādējādi atmaskoja Gorbačova pārbūvi. Viņš kopā ar Gvido uzņēma filmu ’’Mēs’’, kas parādīja to ekonomisko, ideoloģisko bardaku, kas valda PSRS un kāpēc sabrūk Ļaunuma impērija.

Šīs filmas uzņemšanu finansēja BBC.

Kā novākt  šo liecinieku?

Krievu žurnāliste   Tatjana Fasta uzrakstījusi grāmatu ‘’ Vai viegli būt elkam?’’ Tā stāsta, kā 1992.g.  Zvirgzdu ezerā Kuldīgas rajonā VDK aģenti iznīcināja Juri. Autore veikusi pamatīgu pētījumu, lai atklātu vainīgos, kā Juris tur nodarbojies ar zemūdens  peldēšanu, ka akvalangs bijis bojāts, kā viņa krievu draugs pierunājis ar to nodarboties, ka bijusi priekšnojauta atteikties no šīs nodarbošanās.

Aizdomas bijušas visu laiku un tomēr tas noticis.

Autore kategoriski nesaka, ka slepkavas ir VDK aģenti, bet min piecas dažādas versijas un tas ir saprotams, jo viņa vēl grib dzīvot.

Komunistiskajai  sistēmai  tādus lieciniekus nevajag, kas ar dokumentāliem kadriem  pasaka patiesību par šo sarkano  režīmu.

Ja pats nebaidās un nesaprot, tad „jāpalīdz’’. To atgādina dokumentālā filma ’’Gvido  Zvaigzne’’ .( režisore Dz. Geka.), ko 2012.g. 27. Janvārī rādīja LTV  1. kanālā. Filmas un grāmatas brīdina, ka meli, noziegumi, demagoģija, viltības, ļaunums šai valstī turpinās un pasaulei jābūt gudrai un stiprai, lai spētu aizsargāties pret to.

ATIS SKALBERGS

You may also like...

7 komentāru

  1. Biedrības ” VARU LATVIJAS TAUTAI” MANIFESTS
    Biedrības ir reģistrēta CVK šā gada 13.novembrī. Vēlētāju parakstu vākšanai mums ir atvēlēti 12 mēneši. Vai varam atļauties tik ilgi vākt parakstus? Atcerēsimies, ka mūsu valdība kartu dienu maksā ap 1,4 miljoni eiro procentos par ārējiem parādiem. 1991.gadā, kad sabruka PSRS Latvijai ārējo parādu nebija. Tas nozīmē, ka mēs procentos mēnesī maksājam no budžeta ap 42 miljoni eiro! Kas pie tā ir vainīgs? Protams, ka Augstākā Padome un līdzšinējās Saeimas un to apstiprinātās valdības, kas ikdienā ignorē Satversmi, pārkāpj Latvijas Likumus un saglabā Padomju iekārtu!
    Tiesības piedalīties parakstu vākšanā ir balsstiesīgajiem Latvijas pilsoņiem no 18 gadu vecuma. Parakstīt tautas nobalsošanas ierosinājumu par Saeimas atsaukšanu vēlētāji var:
    – pašvaldību dzīvesvietas deklarēšanas vietās;
    – bāriņtiesās, kuras veic notariālas darbības;
    – novados pie pagasta vai pilsētas pārvaldes vadītājiem;
    – pie zvērinātiem notāriem;
    – izmantojot drošu elektronisku parakstu, arī portālā “www.latvija.lv”.
    Par paraksta apliecināšanu pašvaldībā, bāriņtiesā vai pie notāra ir jāmaksā valsts nodeva. Parakstīšanās portālā “www.latvija.lv” ir bez maksas. Tiem vēlētājiem, kuri vēlas parakstīties elektroniski, ir nepieciešama eID karte ar aktivizētu e-parakstīšanas iespēju, darbam sagatavots dators un viedkaršu lasītājs.
    Vēlētāju tiesības atsaukt Saeimu paredzētas Satversmē un ierosināt tautas nobalsošanu. Būsim aktīvi, lai CVK varētu pirms Ziemassvētkiem izsludināt tautas nobalsošana par 12.Saeimas atsaukšanu. Saeima būs atsaukta, ja par Saeimas atsaukšanu nobalsos vairākums no balsotājiem un vismaz divas trešdaļas no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita jeb 608 369 balsstiesīgie.
    Mūsu biedrības galvenais mērķis ir atjaunot Latvijas valsts iekārtu un demontētu Padomju iekārtu. Mūsu lozungs: Viens likums –viena taisnība un vienādas iespējas visiem!
    Aicinam Latvijas patriotus paplašināt mūsu biedrības rindas un aktīvi vākt parakstus! Jūs katrs varat būt kurators savā pagastā, aprinķī un vēlēšanu apgabalā!
    Plašāku informāciju var iegūt pie biedrības Kuratoriem vēlēšanu apgabalos: 26347783- Artūrs Malta- Latgale; 26336617- Juris Švalbe -Vidzemi; 29119996- Bruno Druķis – Zemgali; 26731553 – Jānis Hūns – Kurzemi; 26517296 – Valdis Taupmanis – Rīgas vēlēšanu apgabals. Zvaniet un rakstat! Neesat vienaldzīgi! Biedrības e-pasts: vlt@llk.lv Pasta adrese: Ūdru iela 14, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
    .
    .
    .
    Admins
    Vienreiz jau atlaida Saeimu, vai nepietiek mācībā ?
    Šodien Saeimu grib atlaist promaskaviskie parazīti, lai pie varas tiktu krievžīdiskie ušakovi.
    Artur, tu esi viens no viņiem !

  2. raksts saka:

    Ko redz Rietumvalstīs, bet izliekas neredzam Latvijā varu uzurpurējušie komunisti un viņu bērniņi?

    To redz un saprot Rietumvalstīs: Krievijas provokatīvā militārā uzvedība arvien vairāk apdraud Eiropu

    http://world-wideness2.rssing.com/browser.php?indx=1442432&item=7723

    Ziņu aģentūra LETA, 10.novembris 2014, 19:31

    Pēdējo astoņu mēnešu laikā Eiropā fiksēti teju 40 vairāk vai mazāk nopietni atgadījumi, kurus izraisījusi Krievijas provokatīvā militārā uzvedība, teikts Londonā bāzētās domnīcas “Eiropas vadības tīkls” jaunākajā ziņojumā.

    “Aina ir ārkārtīgi satraucoša – ar nacionālās gaisa telpas pārkāpumiem, gadījumiem, kad pēc trauksmes gaisā jāpaceļ lidmašīnas, tik tikko izdodas izvairīties no sadursmēm gaisā, jūrā tuvu viens otram garām pabraucošiem kuģiem un citiem bīstamiem atgadījumiem, kas plašā ģeogrāfiskā apvidū notiek regulāri,” teikts ziņojumā.

    Līdzās rutīnas gadījumiem bijuši “11 nopietni agresīvāki un neparasti provokatīva rakstura incidenti, kas eskalāciju paceļ augstākā riska pakāpē”.

    Šo atgadījumu vidū ir provokatīva uzvedība pret izlūklidmašīnām, zemi pārlidojumi pār karakuģiem un Krievijas veiktā “bombardēšanas reidu atdarināšana”.

    Ziņojumā īpaši izcelti “trīs augsta riska incidenti,” kuriem “ar ļoti augstu varbūtību varēja būt cilvēku upuri un kas varēja izraisīt tiešu militāru konfrontāciju”.

    Vienā no šiem gadījumiem lidsabiedrības SAS lidmašīnai, paceļoties no Kopenhāgenas, tik tikko izdevās izvairīties no sadursmes ar Krievijas izlūkošanas lidmašīnu.

    Krievijas lidmašīna neizmantoja retranslatoru, kas ļautu identificēt tās pozīciju.

    Otrs augsta riska incidents bija Krievijas drošībnieku veiktā policista nolaupīšana NATO dalībvalsts Igaunijas teritorijā. Vēlāk viņš tika aizvests uz Maskavu un apsūdzēts spiegošanā.

    Protams, ziņojuma autori atgādina par vērienīgo ārvalsts zemūdenes meklēšanas operāciju Zviedrijas piekrastes ūdeņos. Zviedrija brīdināja, ka tā ir gatava pielietot spēku, lai piespiestu zemūdens peldlīdzekli pacelties virs ūdens.

    Risks incidentos izriet no abām pusēm, norāda autori.

    “Krievijas arvien agresīvākā poza savienojumā ar Rietumu gatavību pielietot spēku, lai incidentus atrisinātu, palielina nevēlamas eskalācijas risku un rada draudus, ka pār notikumu attīstību var tikt zaudēta kontrole”.

    “Krievijas vadībai ir steidzami no jauna jāizvērtē izmaksas un riski, kādi būs tās arvien uzstājīgākajai militārajai pozai, bet Rietumu diplomātijai ir jābūt vērstai uz to, lai Krieviju pārliecinātu doties šajā virzienā”, ierosina ziņojuma autori.

    “Visām pusēm ir jāizrāda politiskā un militārā savaldība.”

    Autori arī ierosina uzlabot tiešo komunikāciju armiju starpā.

    Tomēr, ņemot vērā spriedzi Ukrainā, Krievijas ārpolitikas vispārējo trajektoriju, kā arī spiedienu no visvairāk apdraudēto NATO dalībvalstu puses, pastāv risks, ka šāds uzvedības modelis kļūs par normu, atzīst ziņojuma autori.

  3. Atbrivotaji saka:

    Nu ka nav kauna un ” pareizas izpratnes”, tie KF karakugi garante laimi un mieru Latvija un driz Pleskava disloceta Krievu armija draudzigi ienaks Daugavpils rajonaa, garantet laimi un ar LR Ministru kabineta atlauju, jo precedents jau ir, pasaule asinainakas slepkavtautas teroristiskas krievu karakugi Latvijas udenos ar Uzturatlauju Turklat ta ” riebiga” latviesu tauta ” nacisti pretigie” pasi ir vainigi jo velk uz Latviju visadus pasaules Klaidonas negeru un citadu teroristu Islamistu Afrikanu izskata. Krievu cilveks Latvija vairs nevar elpot brivi, ir jauzdzivo vienas bailes un velns vinu zina ko tie nacisti-latviesu tauta vel neizdoma. Par cik mus seit Latvija ir vairakums 1 000 000 un tie fasisti latviesu tauta ir absolutais mazakums tikai 500 000 atlikusi, tapec mums vot ir tiesibas brivas. Un demokratija ir vairakuma vara tak blad, ta ka viss likumigi po ” mezdunarodnamu pravu”.

  4. latvuda saka:

    Roberts van Vorens: Putins izprovocējis pasaules konfliktu

    Izmisīgā cīņā par varu Putins ir sasniedzis jaunu posmu, kas ir daudz bīstamāks un neparedzamāks. Sākot bombardēt Sīriju, viņš pārvērta Eiropas konfliktu par pasaules līmeņa konfliktu.

    Putins un Asads – diktatoru savienība

    2015. gada pēdējās septembra dienas paliks atmiņā kā vēsturisks pagrieziena moments. Vladimirs Putins aizlidoja uz Ņujorku, kur vērsās ANO Ģenerālā asamblejā, gandrīz kā īsts valstsvīrs, tikās ar ASV prezidentu un, kamēr pasaule zīlēja, ko nozīmē pēkšņā uzbrukumu pārtraukšana Ukrainā, viņš iebruka Sīrijā. Dažās stundās viņa lidmašīnas u helikopteri sāka bombardēt Bašara Asada pretinieku pozīcijas, tādā pat neizvēlīgā un apjomīgā manierē, kā Krievijas karaspēks darbojās Čečenijā, iznīcinot savā ceļā visu.

    Kad Rietumi bija sašutuši, ka Putins devis triecienus opozīcijai, kura atbalsta ASV un to sabiedrotos, tad tas nometa bumbu arī uz Islama valsts kaujiniekiem. Bet tas ir tikai aizsegs. Viņa mērķis — iznīcināt mierīgo opozīciju un nostādīt visus vienkāršas izvēles priekšā: pretīgs dikators vai viduslaiku banda, padarot teroru par ikdienas rutīnu. Kā tas notiek kazino, liekot savas likmes, jāizvēlas no diviem ļaunumiem.

    Pēc nedēlas katastrofas mērogi jau bija acīmredzami. Prezidents Asads viņam raksturīgajā manierē paziņoja, ka vienīgais veids, kas ļaus Rietumiem uzvarēt Islama kaujiniekus, ir koalīcija ar Krieviju, Irānu, Iraku un pašu Asadu. Sīrijas prezidents ar Putina aviāciju aizmurē to pasniedza, kā universālu atrisinājumu: ar savu sabiedroto palīdzību viņš sakaus Islamu valsti, jo pretējā gadījumā viss reģions nogrims haosā.

    Neaizmirsīsim, ka neieredzētais dikators Asads ir vainīgs 10 000 savu pilsoņu nāvēs, bombardējis mierīgās pilsētas, apzināti centies iznīcināt un sakropļot pēc iespējas vairāk cilvēkus. Viņa vārds ir sinonīms teroram, un tieši vēlēšanās saglabāt varu, neskatoties uz sacelšanos, noveda pie šodienas krīzes un vienu no lielākajām bēgļu plūdiem pēdējā tūkstošgadē, kas tagad pārplūdina Eiropu.

    Ko tas atgādina? Pagājuša gadsimta 30.–40. gados Eiropā jau bija līderis, kas paziņoja, ka izglābs cilvēci no ebreju-boļševiku draudiem, bet rezultātā noveda visu reģionu haosā. Vai viņš, tāpat kā Asads, nebija sākuma iemesls karam, kurā gāja bojā tik daudzi?

    Kā tas sākās?

    Pirms četriem gadiem Sīrijā sākās iedzīvotāju masu protesti: pieprasot Bašara Asada aiziešanu, kurš, tāpat kā viņa tēvs, vadīja valsti ar “dzelzs roku”. Pasaule noreaģēja vāji. Valsts palēnām pārvērtās drupās, un tagad apbruņotie opozicionāri karo ar Asadu un reizē cits ar citu. Bet mēs izlikāmies, ka krīze uz mums neattiecas, kamēr Islama valsts kaujinieki nesāka cirst nost galvas un sagūstīt ķīlniekus, starp kuriem, izrādījās, bija kristieši un Rietumu valstu iedzīvotāji. Bet bija jau par vēlu kaut ko mainīt. Citiem vārdiem sakot, Rietumi atstāja reģionā vakuumu, ko varēja izmantot pretinieku darbībām, bet tālāk ir tikai laika jautājums, kad šo vakuumu aizpildīs Putins.

    Putins pilnīgi nesaraucas par Sīriju, tāpat kā viņu neinteresēja nabaga ukraiņi, ko viņš it kā aizstāvēja no banderoviešiem Kijevā. Viņš ir radikālais makvellists, kuram nav nekādas līdzcietības, ne ētikas normas. Putins, es esmu par to pārliecināts, ir jaunais ļaunuma iemiesojums; viņš ir neaprēķināms un atriebīgs, kuram interesē tikai vara un nauda. Asads Putinam ir ideāls sabiedrotais: nekādas morāles, nekādi ierobežojumi, nekādas līdzjūtības. Bez tam Asadam nav ko zaudēt. No abiem ir novērsusies civilizētā pasaule, un viņiem ir tikai viena izvēle: vai noturēties pie varas par jebkuru cenu, vai iet bojā, tā kā trešais variants ir tikai Starptautiskais Hāgas tribunāls.

    ***

    Šodien Sīrija Putinam ir tas pats, kas Ukraina pirms gada: veids, kā parādīt savai valstij, ka viņš vēl arvien atrodas pie stūres, ka pūstošie Rietumi nav gatavi tikt galā ar šiem izaicinājumiem.

    Pasaule stāv katastrofas priekšā, tāpēc ka īstais Putina mērķis nav ne Ukrainas, ne Sīrijas glābšana. Viņš cenšas iznīcināt esošo pasaules kārtību, daļēji, ES un tās vērtības, ko tie aizstāv, parādot, ka NATO ir laiks nonākt vēstures miskastē. Savā cīņā par varu Putins ir izgājis jaunā posmā, kas ir vēl daudz neparedzamāks un bīstamāks, kā iepriekšējie. Viņš ir pārvērtis konfliktu uz principiāli jaunu — no Eiropas uz pasaules līmeni.

    Bet Ukraina nedrīkst zaudēt uzmanību. No Eiropas iekarošanas Putins arī nav atteicies, un frontē klusums ir mānīgs; biezā migla slēpj to, kas notiek patiesībā. Putins atgriezīsies jebkurā gadījumā, nav nozīmes, vai viņš pacels savu pašvērtējumu ar panākumiem Sīrijā vai sakāve liks atvērt “rezerves fronti”.

    VanVooren_Robert

    Roberts van Vorens (Robert van Vooren) – Holandiešu padomnieks, tiesību aizstāvis, Starptautiskās organizācijas Globālās iniciatīvas psihatrijā ģenerālsekretārs, lektors Gruzijas, Lietuvas un Ukrainas universitātēs.

    http://latvuda.lv/roberts-van-vorens-putins-izprovocejis-pasaules-konfliktu/

  5. vēsture saka:

    Komjaunieši – kagebisti kā jēdziens krievu dzejā.

    Из Италии – фашисты.
    Из Германии – нацисты.
    Еще раньше – коммунисты.
    Потом – Вермахт и танкисты.
    У нас – большевики, чекисты.
    Коммунисты-интернационалисты.
    Чуть пораньше – особисты,
    Там – бухаринцы, троцкисты.
    Дальше-больше – кагебисты.
    Комсомольцы – кагебисты.
    Комсомольцы – карьеристы.
    Тракторист, пятно, стилисты.
    Потом – странные туристы.
    Очень вялые танкисты.
    Просто – веоланчелисты.
    Все в отставке кагебисты.
    Дальше – сплошь авантюристы.
    Старый клоун, гитаристы.
    20 миллионов – липа-коммунисты.
    Хитрые с******исты.
    Моньяки, и разные садисты.
    Дирижер, танцор и снова юмористы.
    Раньше – борзые танкисты.
    Там госдума, тенессисты.
    Дальше – снайперы – туристы.
    Танец , летчики , артисты.
    Все худые террористы.
    Газы, штурмы, пацифисты.
    Федералы, вновь танкисты.
    озабоченные , нацболисты.
    Демократы и фашисты.
    Пыль, часы, с*********ы.
    Толпы, пояс, моралисты.
    Панки, бабки-куплетисты.
    Чувства, псы и журналисты.
    Галеристы, активисты.
    Казаки-бульдозеристы.
    Радио преданные журналисты.
    Адвокаты-писсимисты.
    Лыжи, море, хоккеисты.
    Дальнобойщики-юристы.
    Вновь подпольные марксисты.
    Теле-антикоммунисты.
    Шовинисты, дарвинисты.
    Нефть, цена, монополисты.
    Жизнь – театр, мы – артисты!

  6. Miervaldis saka:

    Nu lūk, laiks visu noliek savās vietās.Ko gan gaidīt no zagļu bandas kalpiem, ne militāristiem.Laiks rāda, kurš ir kremļa kalps, un laiks arī viņus noliks pie vietas, kura saucas šaujamā kamera, nevaidzēs Mārtiņtēva rīkstes.

  7. Shiva saka:

    …Šīs filmas uzņemšanu finansēja BBC.

    Un BBC nav žīdu kantoris??!!! Hallo?!
    http://www.rense.com/general38/brits.htm
    ——————————————
    http://davidduke.com/jewish-tribalism-manipulates-bbc/

    Ja jau runajam patiesibu tad objektivi un lidz galam!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *