DP bandītisms ir jāzina visiem !

Zaļš, tautastribunals.euPar DP bandītisko uzvedību un metodēm vairākkārt ir rakstījis PIETIEK.com.

Lielu uzmanību ieguva arī kārsavieša Raita Kononova intervija laikrakstā “Ludzas Zeme”:

“Visu(kontrabandu) kontrolēja Reinika komanda jau no deviņdesmitajiem gadiem. Kad veidojās drošības policija, apvienojās ar ONABu. Visu vadību priekšnieki bija veidojuši vienu shēmu. Grebņevas muitā aiztaisīja ciet nelegālā alkohola un cigarešu plūsmu un novirzīja visu uz Terehovu. Viss, kas gāja caur Terehovu, nesa viņiem peļņu. To naudu priekš viņiem lasīja viens cilvēks, visi biznesmeņi maksāja, viņš nodeva to tālāk. Tagad ir mainījies daudz kas. Viss ir zem Drošības policijas, ar Muitas kriminālpārvaldes priekšnieku Ceipi priekšgalā un Robežsardzes kriminālpārvaldi.”

Lasīt visu: http://old.puaro.lv/lv/tiesiskums-un-kriminallietas-intervijas/kononovs-kontrabandu-parvalda-vienotiba

Un, kas notiek tālāk, pat neticas savām acīm !

“Daudzviet Eiropā par žurnālista profesionālo veikumu kriminālatbildību prasīt vairs nevar, taču Latvijā tas aizvien ir iespējams. Šobrīd šāds process par apmelošanu uzsākts pret laikraksta “Ludzas zeme” žurnālisti Anitu Daukšti.”

Rasnača, Kozlovska un Mežvieta mafiozais krimikartelis visam uzspļauj !

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=S3vxp3ctG4E

Lūk, tā, žurnālisti Anitu Daukšti grib iespundēt cietumā par to, ka viņa atļāvās uzstāties pret LR ekonomikas grāvējiem, tātad, arī pret ES sabotieriem.

Un vēl, cik apņēmīgi mums visiem pazīstamā Anda Rožukalne, aizstāv noziedznieku intereses.

Un kā gan savādāk, jo kontrabandistu un “brīvās preses” “jumts”, ir zem DP jumta.

Realitāte rāda to, ka DP ir “jumts” visām Latvijas mafiozajām struktūrām.

LRTT runā nebaidoties un vairāk par šo mafiozo “karteli”, kas iekārtojies zem DP izkārtnes, nekā citi informācijas avoti. Bet pats galvenais un nepatīkamākais priekš šīs noziedznieku bandas ir tas, ka LRTT & H-86 ir vienīgais, kas par to informē ES un NATO.

Tikko kā saņēmu kāda DP “kontraadmirāļa” I. Ulmaņisa atbildi, sakarā ar manu sūdzību par brutālo aizturēšanu. Uzrakstīts kā no šablona, tieši kā L. Lapsas rakstā: http://www.pietiek.com/raksti/ka_tiesai_un_dienesta_zinojumos_meloja_dp_darbinieki_lato_lapsas_iesniegums_prokuraturai

I. Ulmanis, Kozlovskis,Grantiņš, Dzintars,Rībena.Meli melu galā !!!

Šis dižais “eksperts”, kurš uzdodas par kādu I. Ulmani, un, kura paraksts atgādina citplanētieša pazīšanās zīmi, pēc sešu nedēļu intensīvas apstākļu pētīšanas, ir nonācis pie slēdziena, citēju: “Lai pārtrauktu L. Grantiņa agresīvu pretošanos un nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgajām prasībām, DP amatpersonas bija spiestas piemērot s a m ē r ī g u spēku, lai nogādātu personu policijas iestādē un tādā veidā novērstu personas iespēju izvairīties no soda par iespējamo noziedzīgo nodarījumu.

Kā lai savādāk šo “ulmani” nosauc, ja ne par izdzimumu ?

Šis izdzimums “sēž” manis un man līdzīgo atjaunotajā Latvijas Republikā un fantazē par maniem “noziedzīgajiem nodarījumiem” !!!

Kas tā ir par sievieti, kura dzemdējusi tādu gara kropli ?

Kurš būs tas, kas sacīs, ka viņš nav sodāms:kā noziedznieks pret cilvēci ?

Grantiņš pretojās un mums iznāca “samērīgi” viņam lauzt roku, lai viņš neizvairītos no soda, par iespējamo noziedzīgo nodarījumu”, pēc būtības pasacīja šis I. Ulmaņis.

To, ka L. Grantiņš netaisījās pretoties un jau gadiem ilgi pieprasīja tikšanos ar varas iestāžu darbiniekiem, viņš, protams, “nezināja”.

Šogad vēlējos tikties ar jaunievēlēto prezidentu Raimondu Vējoni un, cik noprotams, tad šis bija vislabākais viņa(prezidenta) “diskusijas” variants.

Bijušā prezidentosa vadmotīvs bija: “dot pa galvu”, bet tagadējā: “lauzt rokas”.

“Vot tev i demokrātija !”

Bet vislabāk par šo bandītu pārvaldīto “karteli”(tautai nozagto valsti) un personīgi mani,  ir izsacījies kāds profesors no Daugavpils- Arturs Priedītis.***

Satura ziņā tik piesātinātu komentāru vēl nebiju lasījis.

Tas, kas šajā komentārā attiecas tieši uz mani- viņš, praktiski, nolasīja kā no likteņgrāmatas. Pārlasīju viņa sacīto vēlreiz un vēlreiz, un neticēju savām acīm, ka  tieši A. Priedītis, ko tādu varēja uzrakstīt . Katrs teikums un katrs vārds viņa komentārā ir maksimāli piesātināts ar patiesu informāciju– lietas būtības pilnīgu izpratni. Bet izlasiet paši: http://blog.artursprieditis.lv/?p=2464

Posted on jūlijs 31, 2015 by Artūrs

Arturs Priedītis.L. Grantiņš, Bitenieks, Dzintars.L.Grantiņa piekaušana un spīdzināšana pie mums Latvijā ir svarīgs pagrieziens noziegumu brīvībā, iegūstot asociācijas ar fašisma varas formātiem. Tādi ekscesi vēl nebija piedzīvoti pēcpadomju visatļautībā, kad visatļautība ir varas struktūru apziņas pamats un tātad arī darbības un atbildības mērs. Visatļautība, nesodamība, morālā un juridiskā bezatbildība. Tie ir galvenie mūsu dzīves tiesiskuma un taisnīguma atribūti aizvadītajos 25 gados. Grantiņa kunga attieksmi var saprast. Katrā ziņā tajā prevalē bezcerība.

Tā ir tāda bezcerība ieraudzīt normālu savu dzimteni un tautu, kas ir raksturīga tikai īstiem patriotiem. VDK īsti patrioti nebija vajadzīgi. Iespējams, tas ir Grantiņa nelaimes avots. VDK bija vajadzīgi tikai VDK+PSKP kokteiļa patrioti. Tie patrioti, kuriem galvenās patriotisma kategorijas bija dzimtene, tēvzeme un tauta, tika atzīti par bīstamiem cilvēkiem un “kantoris” nesaskatīja viņu piemērotību VDK uzdevumiem.

Mūsu brašā DP var rīkoties brīvi.

Naivi ir cerēt, ka valdošajā kliķē kāds baidās no Latvijas sliktās reputācijas un šajā gadījumā starptautiskajām nepatikšanām sakarā ar zvērībām pret Grantiņa kungu. Ģenerālprokuratūrā, kas arī ir katrā ziņā vienota ar Grantiņa lietu (pēc publiski atmaskotajām DP zvērībām), kancelejas vadītāja ir Dina Ivašina. Šī dāma dara, kas ienāk prātā. Var pieņemt un nepieņemt iesniegumus, var atbildēt un neatbildēt uz vēstulēm. Zina, ka netiks sodīta. Grantiņa kungs visiem mēsliem parasti piesprieda ASM. Un tas tika darīts no bezspēcības piedzīvot elementāru valstisko kārtību savā tēvzemē. Viņš ir zaudējis ticību tādai iespējai un tāpēc sāka visus tiesāt savā oriģinālajā Tautas tribunālā. Domāju, šīs fatālās bezspēcības vadīts viņš izaicinoši ieradās Latvijā, lai ar reālu DP, prokuratūras, politiskās varas apiešanos ar viņu atsegtu mūsu cilvēcisko pagrimumu. Bezspēcību stimulē arī apziņa, ka latvieši nav spējīgi pretoties fašistiskiem formātiem. Te nav Vācija, kur tādas nelietības sabiedrība neatstāj bez adekvātas reakcijas.

Tieši tā, Priedīša kungs, Jūs pareizi pateicāt par manu ierašanās mērķi. Tikai vienu gan es nebiju gaidījis, tik ārprātīgu brutalitāti un ārprāta melus pilnīgi no visām amatpersonām. Ja man kāds iepriekš būtu sacījis, ka tā var melot, nekad nebūtu noticējis.

===========================================================================

V.AGEŠINS,MEŽVIETS,KOZLOVSKIS, URBANOVIČS,LRTT,BITENIEKSBet, sakarā ar manu arestu, ir vēl arī cits viedoklis par Grantiņu, kuru izsaka kāds okupantu pēctecis Agēšins.

Šajā gadījumā pat nav jāpierāda, ka cilvēks savā naidā pret latviešiem un Latviju, ir pieskaitāms pie klasiska idiota:

Valērijs Agešins Guntars Baumanis

Vācijas pilsonis Grantiņš man jau 2002. gadā, kad pirmoreiz kļuvu par Saeimas deputātu, piesprieda “augstāko soda mēru”. To viņš piesprieda, kā zināms, arī eksprezidentei Vairai Vīķei–Freibergai. Tolaik tam lielu uzmanību nepievērsu. Taču 2013. gadā tika pārkāpta robeža. Esmu saņēmis vēstījumu, ka man piespriests “augstākais soda mērs”, pieminot manu tautību, un man personīgi tika izteikti fiziskas izrēķināšanas draudi par noziegumiem, kurus nekādi nevarēju pastrādāt. Turklāt draudi tika izteikti man kā Nacionālās drošības komisijas loceklim, un šāds paziņojums tika izsūtīts uz visu 100 Saeimas deputātu e–pasta adresēm. Tāpēc par notikušo nekavējoties informēju gan Drošības policiju, gan Ģenerālprokuratūru (iesniegums par draudiem par izrēķināšanos).

Mana, pirms gada rakstītā atbilde Agešina murgam: “Te nu jāsaka: “Krievu(varbūt žīdu) pidriķi, neapkauno savu tautu ar šiem alkoholiķa murgiem.” Pirmkārt: es tādas niecības kā tevi neievēroju, jo tu priekš manas tautas, un arī personīgi priekš manis, esi ienaidnieks. LRTT visu uzmanību veltī nodevējiem, kuri ir daudz lielāki izdzimteņi par ienaidnieku. Manā NODEVĒJU KARTOTĒKĀ tavs vārds nav atrodams, bet IENAIDNIEKU KARTOTĒKAS man nav. Tā kā tev nepienākas tāds gods, kuru tu tik ļoti gribētu izpelnīties MASKAVAS acīs. Pasaki saviem Maskavas kungiem, ka LRTT tevi ir novērtējis zemāk pat par zaķa spiru(spira, Vļera, ir zaķa kaka).

Tavai centībai, Agešin, ir šizofrēniskas iezīmes.

2002. gadā LRTT tev nevarēja piespriest ASM(nevis nāvessodu) tāpēc vien, ka TT tika dibināts tikai 2006. gadā, bet i- vietne 2009.gadā.

Jā, Agešin, kā gribas kaut kam būt, it sevišķi tad, ja nekas neesi.”

==========================================================================

Mums visiem ir skaļi jārunā par šiem gara kropļiem, kuri šodien ir apsēduši mūsu Dzimteni un, kuri ar medikamentiem un psihomanipulatīvās tehnoloģijas ieroču palīdzību slepkavo un zombē cilvēkus.

Dievs svēti Latviju !

19.09.15

***Kas attiecās uz valdošo kliķi, tad mums ar Priedīti uzskati sakrīt, bet visā pārējā mēs esam pilnīgi pretējās ierakuma pusēs. Nu labi, ka vismaz tik daudz. Bet varbūt, ka Priedītis beidzot ir sapratis(tas būtu vērtīgs ieguvums mūsu tautai), ka aiz vietējās kliķes stāv tie, kurus viņš tik briesmīgi ir aizstāvējis- komunisti.

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisAndris-Bērziņš-Ivars-Ivars-Godmanis-Guntis-Indriksons-Anatolijs-Gorbunovs-Aivars-Borovkovs-Jānis-UrbanovičsLūk, kāda interesanta ziņa: Bulgārija atceļ noilgumu komunistiskajiem noziegumiem: http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/576348-bulgarija_atcel_noilgumu_komunistiskajiem_noziegumiem

Arī Latvijā tas notiks un tad, 4.maija kliķe pilnā sastāvā tiks pārcelta uz Hāgu- NIRNBERGA -2

=======================================================================

LRTT.H-86Un tagad mazliet kas atpūtai:

https://www.youtube.com/watch?v=WW2FwJqf2Pw

Mīli to, ko ir vērts mīlēt,
aizmirsti to, ko nav vērts atcerēties,
lepojies ar to, kas ir lepnuma vērts !

You may also like...

9 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Tikai vienu gan es nebiju gaidījis, tik ārprātīgu brutalitāti un ārprāta melus pilnīgi no visām amatpersonām. Ja man kāds iepriekš būtu sacījis, ka tā var melot, nekad nebūtu noticējis.
    —————————————
    Pie meliem mēs te Latvijā esam tik ļoti pieraduši, ka par to gandrīz pat vairs nerunājam un uz godīgumu pat nemaz neceram. Ikviens, kurš ir tiesājies jeb sūdzējies par kaut ko policijai vai citādi ar to saskāries, to ir izbaudījis pārpārēm. Tas pats citās iestādēs.
    Bet par brutalitāti gan biju pārsteigts, jo uzskatīju, ka tā tikai pret parasto tautu izturas, bet nekad nedomāju, ka tik drausmīgi var izturēties pret pasaules politiķiem labi zināmu cilvēku. Pieļāvu visādas cūcības, arī slepenu likvidēšanu, bet ne tik atklātu un brutālu izrēķināšanos.

    Bet domāju, ka viņi savā naidā un ierastajā visatļautībā spēcīgi pāršāva pār strīpu, par ko tagad grauž nagus.

  2. emigrants saka:

    Arī Latvijā tas notiks un tad, 4.maija kliķe pilnā sastāvā tiks pārcelta uz Hāgu- NIRNBERGA -2
    Vecīt, ne tu, ne es, ne mūsu bērni to nepiedzīvos! Tik ilgi cilvēki nedzīvo. Un tālāk jau vairs nav interesanti. Žēl! Un vēl jau nav zinams, kā mūsu zemē beigsies ar tiem bandītēniem- bēgļiem, kurus ar dāsnu roku Latvijā ievedīs šī kliķe.
    .
    .
    .
    Admins
    Pazīstams rokraksts.
    Visu piedzīvosim.
    Laikam jau sirds dreb, kad runa iet par sodu un Hāgu ?
    Tavi bērni nepiedzīvos, tev tādu nav, jo audzē dzegūzes bērnus… .

  3. Paldies par ievietoto manu foto! Manai sievai šī fotogrāfija patīk vislabāk no pēdējo gadu uzņēmumiem.Priecājos, ka esat lasījis komentāru par drausmīgo sadismu. Novēlu garīgo un fizisko izveseļošanos! Jūs noteikti atceraties, ka esmu tiesāts aizmuguriski un tāpēc atsacījos no LR pilsonības. Latvieši tagad aizmugurisko tiesāšanu ir pārvērtuši par juridisko normu. Ko lai saka? Sadisms pret Jums, aizmuguriskā tiesāšana, neliešu murgi migrantu jautājumā…Radusies ir situācija, ka ar nodevēju un neliešu nošaušanu te vairs nekas nav līdzams. Pret tautas bojāeju tautas tribunāli kļūst bezspēcīgi. Tautas apziņa ir tik lielā mērā sagandēta, ka tā vairs nav spējīga ne no kā baidīties un pat nesaprot fiziskā soda (t.i., nāves soda) jēgu. Tautas apziņa ir arhaizējusies kaut kādā pirmatnējā mežonībā – totālā idiotismā, totālā iracionālismā, totālā šizofrēnijā, totālā amoralitātē. Saitā “pietiek.com” neatbildēju tāpēc, ka manuprāt tur viens latviešu slims jauneklis murgo arī ar Jūsu vārdu.

  4. Eduards Lunis saka:

    emigrantam-Kādam gan garīgam kroplim ir jābūt, ja it kā saprot, ka vara ir noziedznieku rokās , bet tic, ka viņi valdīs ilgi!?
    – Laikam jau ir tā, kā savā pēdējā esejā saka Priedīša kungs-GARĪGAIS MIRONIS!

  5. Māris M. saka:

    Vai nevajadzētu uz ziedojumiem veltītu sadaļu izveidot tiešo saiti kaut kur Tribunāla lapas malā, lai vienmēr pa rokai bankas rekvizīti tiem, kas vēlas ziedot? Domāju, ka tā būtu ērtāk priekš tiem, kas piepeši tomēr kaut kad izdomā pielikt savu plecu kopējai lietai.

    Reiz vietējā lauku benzīntankā strostēju un kaunināju kaimiņu par to, ka viņš ar benzīntanka darbinieci – jaunu, biklu meiteni, augstprātīgi runāja tikai krieviski. Kaimiņš spurojās pretī, līdz tomēr pārgāja uz latviešu valodu.
    To dzirdēja cits kaimiņš, kurš manā “audzināšanas darbā” noskatījās no malas. Vēlāk, kad pildīju savam auto degvielu, viņš, zaglīgi skatīdamies vai nostrostētais nav tuvumā, man pienāca un klusi teica: “Es tev pilnībā piekrītu”. Šajā mirklī mani pārņēma drausmīgs riebums pret viņu – zinu, ka tāds tautas kopējo interešu labā nekad savu plecu nepieliks, bet tikai aiz stūra vaukšķēs.
    .
    .
    .
    Admins
    Māri, pie šī tava komentāra es gribu pielikt kādu tikko veiktu saraksti.
    Tas viss atgādina par tevis pieminēto kaimiņu

    An: VL Dzintars, inara.murniece@saeima.lv, Aldis, Anna Marja Circene, Edvins Snore, Ieva =], juris kalns, Martins Kalis, valdis freimantāls, Vilors@inbox.lv, VL Dombrava, VL Iesalnieks, VL Imants, VL Inara, VL Kalninja, VL Ozola, VL Ratkevics, vechta@inbox.lv

    Raivi, vai Tu maz pats saprati, ko man pasacīji ?
    Tas bija demagoga paraugteikums(divi teikumi).

    Tie ir un paliek 708 tūkstoši !!!

    Vai tādiem brigmaņiem un urbanovičiem vēl ir par maz ?
    Un vēl, Raivi, es tikko tiku izvilkts no “jūsu elles”. Es ļaunākos murgos nevarēju iedomāties, ka tas var notikt Latvijā- manā Tēvzemē !!!
    To, kas ar mani tika darīts…,nezinu, nezinu, vai nacisti un staļinisti būtu bijuši briesmīgāki… .
    Es arī esmu tikai cilvēks, man arī sāp…es to visu esmu pacietis savas tautas labā, kuras sastāvdaļa esi arī Tu !
    Jums, VL! deputātiem, bija tūkstoš iespējas mani netieši aizstāvēt, bet ne Tu, ne arī kāds cits to nedarīja… .
    Jūsu nodevīgā klusēšana mani ir pataisījusi nākotnē par “kaujas mašīnu”, kas nepazīs ne žēlastības un ne arī piedošanu, jo jūs tādu neesiet pelnījuši.

    From: raivis.dzintars@gmail.com
    Subject: Re: Ārprāts vai vienkārši šizofrēnija
    Date: Sun, 20 Sep 2015 13:43:06 +0300
    To: l.grantins@hotmail.de

    Linard, atgadinu, ka jau no iepriekseja pielikuma NA deputati atteicas un so summu regulari ziedo labdaribai. Runa gan ari nav par algas pielikumu, bet to, ka alga ir piesaistita videjai algai valsti, kas turpina pieaugt.

    Sent from my iPhone

    On 20 Sep 2015, at 12:36, Linard wrote:

    I. Mūrniecei

    Līdz šim pret Jums esmu izturējies ar pietāti, bet laikam jau ir taisnība, ka visi esiet vienādi.
    Nu par kādiem nopelniem jūs sev paaugstināt algas ?
    Vai jūs, sātaniskie reptīļi, kuri iznīcinājuši tautu un valsts pamatus, vēl neesiet pierijušies ?

    Piedošan’ par leksiku, bet tu esi nekas vairāk kā tautas atšķauka… .
    Kaut jūs visi aizrītos… un arī aizrīsieties…. .

    P.S.
    Neba es jūs(tevi) nolādu, bet jūsu pašu rijīgums uz nāvei nolemtās tautas miesas, ir jūs nolādējis… .
    Neaizmirsti, ka par taviem noziegumiem maksās tavi bērni(pēcnācēji) līdz desmitajam augumam…. .

    Nolādēta kretīnu banda… !!!

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/204391/nakamgad-saeimas-deputati-algas-sanems-par-708-tukstosiem-eiro-vairak

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Pateicos Tribunālam par Visu Latvijai viedokļa paušanu.

    Starp visiem 100 deputātiem neviens nav atradis par vajadzību pievienoties manai demogrāfiskajai un kultūras programmai “Namejs”.

    Pat kontaktēties ar mani viņi neuzdrošinās, kaut es apvienoju 72 000 Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrībā.

    Latvijā cilvēki dzīvo pastāvīgā stresa un baiļu atmosfērā – tas atstāj iespaidu uz psihi parastiem cilvēkiem. /KGB elpa pakausī ir ikvienam/.

    Vai nav saprotama viņu nostāja?

    Šis laiks Latvijas vēsturē atsijās komunistu un čekistu izdzimteņus!

  7. Māris M. saka:

    Jums, VL! deputātiem, bija tūkstoš iespējas mani netieši aizstāvēt, bet ne Tu, ne arī kāds cits to nedarīja… .
    —————————–
    Tieši to es gaidīju no viņiem, bet tā arī nesagaidīju…

  8. uzticība saka:

    Ja uzticība nav pilnīga tad tā nav nenieka vērta…Meli vienmēr aiz sevis ir nesuši asaras,iznīcību un nāvi…
    Kurš pagātni vētī,to tagadne svētī… “Vēsturnieki” – ja gribiet melot,tad taviem vārdiem pazūd nozīme…
    Melo – pats sevi neciena ,un mēs sekojam dzeltenās rases ,mērkaķu bandas meliem…

  9. Pärgudrais Imigrants saka:

    Nu par VL un NA pēc pēdējām prezidenta vēlēšanām ir skaidrs viss! Egīls Levits :)
    Kur nu vēl latviskāku kandidātu par prezidentu, un to izbīda NA! Murgs!!!! Ta jau labāk veco labo Ļoņu Karginu. Tas tak ir pat 3 zveigžņu ordeņa kavalieris, Latvijas lepnums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *