E.Jākobsonam par sacīto būs jāatbild tautas un tiesas priekšā

Zaļš.Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-KopieErvīns Jākobsons, LELB. Grantiņš. Rubenis Juris, Modris Plāte, Juris Lapinskis.

Nekas nav mūžīgs, pat ne saule un akmens, nemaz jau nerunājot par šīm sātaniskajām gļotām, jākobsona un godmaņa izskatā. Pēc katras nakts uzaust rīts un spožajos saules staros viņi pārvērtīsies par to, kas viņi ir- melnās lipīgās nodevības gļotās, kas iesūksies zemē un ietecēs elles vistumšākajos stūros… .

============================================================================

LRTT ir daudzkārt uzsvēris, ka tautastribunals.eu i- vietnē netiek apvainota neviena privātpersona, bet vienīgi politiskie darboņi, kuri ir veikuši neiedomājamus noziegumus pret tautu.

Esmu rakstījis un sacījis: “Dies nedod, lai es apvainotu kādu apolitisku personu !”

Neskatoties uz to, 4.maija prettautiskā noziedznieku kliķe, ir izvērsusi prātam neaptveramu manis nomelnošanas kampaņu.

No manu rakstu tekstiem ir izvilktas atsevišķas frāzes, tā iegūstot sev vēlamo, lai pret mani izvirzītu apsūdzību nacionālā naida kurināšanā un pat pastāvošās varas gāšanā.

Un vēl neiedomājamākā lietā, kā rasismā !!!

Protams, ka bijušajiem čekistiem un komunistiem, kuri ir pilnībā izzaguši valsti un noslepkavojuši neskaitāmus nacionālos disidentus, es esmu ienaidnieks nr.1.

Oficiālajā presē es tieku pieminēts ļoti reti, bet ja tieku, tad tendenciozi, kā cilvēks, kurš lamā augsti stāvošas un tautā cienītas personas“Ziņu rupori” nenosauc nevienu vārdā un ne arī, par ko viņus apvaino LRTT.

Tātad, klausītājam tiek iezombēts: “Nu saprotiet taču, Grantiņš ir idiots !”

Tiesiskā valstī tāda preses taktika netiek piekopta, jo par tādiem apvainojumiem ir jāstājas tiesas priekšā, jārēķinās ar grandioziem naudas sodiem un darba zaudēšanu.

Latvijā, kā jau noziedznieku pārvaldītā “kartelī”, viss ir tieši otrādi.

Latvijā šodien tiek piekopts Hitlera & Staļina politiskais modelis, kuram nav nekas kopīgs ar demokrātiju. Un kā gan Latvijā varētu būt demokrātija, ja pie varas ir palikuši pasaulē asiņainākā režīma pārstāvji, komunisti- sarkanie nacisti, pie kuriem septiņus gadus stažējās Hitlera slepenie- represīvie dienesti.

Par šo tēmu runā arī nežēlastībā kritušais vēsturnieks- profesors Indulis Ronis http://tautastribunals.eu/?p=17781, kuru DP izdzimteņi pirms diviem gadiem centās zemiskā veidā noslepkavot.

Cik ilgi vēl ES, ASV un NATO to pacietīs ?

Bet atgriezīsimies pie raksta sākumā sacītā, par apvainošanu, ko savā rakstā ““Tautas tribunāls” – trakonams vai provokācija?” ir darījis Ervīns Jākabsons ?

Izlasiet kaut vai tikai šo teksta fragmentu: Tieši pēc deputāta Agešina iesnieguma tika sākts kriminālprocess, kura gaitā Grantiņš tagad aizturēts. Tomēr lietas izmeklēšana var nenest cerētos augļus tā paša iemesla dēļ, kādēļ Vācijas drošībnieki atmeta ar roku Grantiņa tiesiskai vajāšanai. Proti – Grantiņam ir garīgās veselības problēmas. Kā atzinis Grantiņš pats, cietumā kriminālisti viņu regulāri līdz samaņas zaudēšanai situši ar ķebli pa galvu. Zinātāji stāsta, ka viņš ticis arī seksuāli pazemots. Ko tas nozīmē kriminālajā vidē, nav jāpaskaidro. Ja tas patiešām ir tā, tad pat pusgads ieslodzījumā Grantiņam bija kā briesmīgs murgs. Šis faktors varēja kļūt par iemeslu viņa saslimšanai, jo šādos apstākļos veselo saprātu var pazaudēt ikviens cilvēks ar vājāku nervu sistēmu. Vācijā Grantiņš regulāri ārstējās dažādās nervu klīnikās, gan apgalvojot, ka psihe viņam esot kārtībā, tikai “nervi streikojot”.

To, ka gluži kārtībā viss tomēr nav, redz ikviens, kurš ielūkojies “Tautas tribunālā” publicētajos tekstos. Pats Grantiņš gan uzskata, ka vācu iestāžu nevēlēšanās vērsties pret viņu apliecina viņa rakstītā patiesumu. Patiesībā vācieši saprot, ka viņiem darīšana ar garīgi slimu cilvēku, kuru krimināltiesiskā ekspertīze visticamāk atzītu par nepieskaitāmu.

Raksts, Jākobson, ar visiem komentāriem ir pārkopēts. Tā kā dzēšanai nebūs nekādas nozīmes.

Viss raksts: http://www.laikmetazimes.lv/2015/08/03/tautas-tribunals-trakonams-vai-provokacija/

Rakstā nav secināts paša Jākobsona viedoklis, ka Grantiņš ir nepieskaitāms vai traks, bet tiek runāts vācu iestāžu vārdā.

Tātad, tas vairs nav pieskaitāms pie viedokļa paušanas !!!

1. jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskis.PNG. RīgaViss Jākobsona raksts, no pirmās līdz pēdējai zilbei, ir melīgs.

FOTO: Lai nu kurš, bet šie divi, ir lielāki nelieši par pašu sātanu ! Neatkārtošos, LRTT vietnē ir viss par viņu noziegumiem paskaidrots.

Tiek apmelots un nomelnots ne tikai Grantiņš, bet gan visa latviešu tauta un Vācijas Tiesībsārgājošās iestādes.

Jākobsons apgalvo: “ Vācijā Grantiņš regulāri ārstējās dažādās nervu klīnikās..”

Jautājums, no kurienes tiek ņemta šāda informācija ?

Tiek pat uzsvērts, R E G U L Ā R I !!!

Uzsveru, es, Linards Grantiņš, ne reizi neesmu pabijis nervu klīnikās.

Latvijas Kristīgā radio brīvais žurnālists, i- vietnes “Laikmeta zīmes” turētājs Jākobsons un viņa KOLĒĢI no 4. maija kliķes noziedzīgās bandas, cenšas mani, tāpat kā mācītājs Juris Rubenis https://www.youtube.com/watch?v=DkBfJEyqw84 un profesors Valdis Šteins, pataisīt par garā vāju, lai piesavinātos LCTAG H-86 nopelnus(tātad arī latviešu tautas) un LRTT darbību par “nepieskaitāma” indivīda šizofrēniskām izpausmēm.

Lūk, tāds tad arī ir šī “īstenā” Jēzus sekotāja un čekistu, kuri šodien pārvalda Latviju, mērķis.

Čekas izdzimteņi, ar Godmani, Borovkovu un Indriksonu(visi šodien kļuvuši par miljonāriem) priekšgalā, zina, ko rijuši un, kas par to draud !

No H-86 puses, ar Vācijas advokāta palīdzību, tiks darīts viss, lai Ervīns Jākobsons un viņa “priekšnieki” atbildētu par visiem apmelojumiem tiesas priekšā.

E. Jākobsonam būs jādara zināmi visi informācijas avoti, no kuriem viņš ir ņēmis šo “izsmeļošo” informāciju.

L. Grantiņš

13.09.15

P.S.

Kad lasīju šī “darboņa” rakstu, tad sajūta bija tāda pati, kā lasot tiesībsarga Jura Jansona atskaiti zvērinātajam advokātam Pāvilam Rebenokam.

Viss Ervīna Jākobsona raksts ir vieni vienīgi meli un visam tam cauri jūtams šīs sātaniskās kreatūras gandarījums par paveikto.

Uz vienu gan viņš un viņa “kolēģi” necerēja, ka tikšu izvilkts no sātanistu nagiem.

Jāņa Vanaga, Jura Rubeņa, Jāņa Rožkalna, Konstantīna Pupura un visu pārējo vaina, kuri ir pieminēti LRTT, tiks pierādīta.

Tieši tāpēc jau arī viņi paši neuzdrošinās sūdzēties, bet tiek uzkūdītas “trešās” personas, kuras pēc savas dabas ir primitīvākas par rāpuļiem.

=======================================================================

Pēc visa tā, ko es mēneša laikā piedzīvoju no čekas(DP) izdzimteņiem, tādus nodevējus un apmelotājus kā tu, Jākobson, redzu kā gara kropļus, kas kā pussprāgušas hijēnas, ar strutu recekļiem nosētas, klimst pa manu Dzimteni un apķēzī mūsu Gara vērtības !

 

You may also like...

9 komentāru

  1. Pärgudrais Imigrants saka:

    Ervīna kungs var censties cik grib, vienmēr bija un būs cilvēki,kas redz cauri tādiem ervīnveidīgajiem.
    Taisnība ir tiem, kas nemelo un sauc lietas īstajos vārdos un palīdz atmaskot tādus, kā Ervīns,Leonards,u.c. “latviskuma” aistāvjus.
    Pēc raksta izlasīšanas laikmetazīmēs varu pilnīgi droši teikt,ka Ervīnkungs ir pārdevies vai pilnīgi nojūdzies.
    Man tik būtu viens jautājums Ervīnam: cik šekeļrubļus par to rakstu jūs saņēmāt?

  2. annamarija saka:

    Paldies LRTT, ka dokumentee visas neliesu nekrietniibas! Tas nekur nepaliks, viss buus saglabaats.

  3. Māris M. saka:

    Jākobsons pat nav centies apslēpt kam viņš kalpo. Viss skaidri kā dziesmu grāmatā izlasāms viņa rakstā.

    Patiesībā Jākobsona raksts domāts noteiktai auditorijai, īpašai ticīgo iedzīvotāju daļai (bet ne visiem ticīgajiem), kas paši sen vairs neko nedomā un neanalizē, bet visur automātiski bez kādas sajēgas un loģikas citē bībeli, čekas mācītāju vai savu sektas vadoni. Pārējai, ar savu galvu domājošai tautas daļai šo klaji čekistisko rakstu nu nekādi pie vislielākās centības neiesmērēsi.

    Esmu dzirdējis jau iepriekš, ka dažādu sektantu vidū esot izvērsta diezgan masīva prettribunāla propaganda. Zinot, kas tās sektas Latvijā ražo, tas neizbrīna.

  4. A. saka:

    Kristīgajā radio reizēm dzirdētas dīvainas lietas, piemēram, ka kr.reliģijas galvenais ienaidnieks ir folklora. Tas tā nav, un mūsu senajam Dieviņam nav nekādu pretrunu ar Kristus mācību. Cilvēki ir izdomājuši saukt Dievu dažādos vārdos un rīkot Viņa vārdā karus u.c. nelietības.
    ..rita

  5. zināšanai saka:

    Latvija ir vienīgā valsts ES, kas nav piekritusi papildu bēgļu sadalei. Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis pirmdien nedosies uz Briseli, kur norisināsies ES iekšlietu ministru tikšanās,tātad bez maz vai vienīgais ministrs, kas nepiedalīsies Briseles sēdē par ES, kuras dalībvalsts ir Latvija, būtisku jautājumu. Zīmīgi, bet Latvija ir arī vienīgā ES valsts, kas nav publiskojusi tautai svarīgus vēsturiskus dokumentus – čekas maisus un nav tiesājusi komunistus kolaborantus. Latvija Kozlovska un Mežvieta vadībā izmanto represīvos orgānus, lai vajātu un spīdzinātu Linardu Grantiņu un citus cilvēkus, kas pieprasa Latvijas oligarhiem atdot latviešu tautai nozagtās bagātības un likvidēt Padomju okupācijas sekas.
    ———————

    Vilhelms Kozlovskis ir Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova cilvēks, tātad pēc būtības latviešu tautas ienaidnieks.

  6. A. saka:

    Par imigrantiem, tas bija tautas spiediens.Mums jau viņu pietiek. Un vai viņi maz grib braukt uz nabadzīgu valsti.

  7. Gandrīz sāku jau bažīties – kā tas var būt, ka kāds par Grantiņu izsaka neglaimojošu viedokli, bet vēl par to nav notiesāts ar pakāršanu. Teju vai nepilnvērtības sajūta piemetās. Bet nu viss atkal ir kārtībā – vecais labais Grantiņš ir atgriezies un sekmīgi turpina savu lielinkvizitora misiju!

    Uzskatu zem sava goda taisnoties vai jelko paskaidrot Tava nožēlojamā “tribunāla” priekšā. Savas tautas priekšā es atbildēšu pats un neba Tu būsi tas, kas mani tiesās. Vienu gan varu pateikt – savas žurnālista prakses laikā neesmu uzrakstījis NEVIENU pasūtījuma rakstu. Bet to jau Tu un tev līdzīgie nespējat saprast, ka kādam varētu būt no jums atšķirīgs viedoklis un viņš kaut ko varētu rakstīt arī bez pasūtījuma.

    Iesaku padomāt par vienu – kāpēc Tev Latvijā nav palicis tikpat kā neviens domubiedrs, tikai daži margināļi, kas internetā slēpjas aiz izdomātiem pseidonīmiem? Kāpēc no Tevis ir atteikušies visi Tavi kādreizējie draugi un cīņubiedri? Un kāpēc daudziem nacionāli noskaņotiem cilvēkiem bija pilnīgi vienaldzīgs, kas nesen ar Tevi notika Centrālcietuma kamerā? Ir briesmīgi būt visu atstumtam, un pie tam pelnīti.

    Vari laimīgs turpināt gāzt savas indes straumes uz cilvēkiem, taču, kā Raksos teikts: Tavs grēks Tevi atradīs! Ko cilvēks sēj, to viņš nešaubīgi pļaus. Ja Tu pasaulē sēj naidu un šķelšanos, ko pļausi Tu?
    .
    .
    .
    Admins
    Tavi draugi nekad nav bijuši mani cīņubiedri. Visi Tevis pieminētie ir tautas padibenes, zagļi un nodevēji.
    Daudzi mani draugi un cīņubiedri, ir Tavu draugu nodoti un zem zemes.
    Un, par tevis pieminētajiem “marģināļiem”, nerūpējies.
    Par manu “vientulību” arī nerūpējies, gan jau iztikšu ar tiem, kas palikuši… .

  8. annamarija saka:

    Jakobson!Turi muti! Gana daudz jau esi pateicis, lai buutu saprotams, kas ir kas.

  9. Eduards Lunis saka:

    —Grantiņš ir atgriezies un turpina savu lielinkvizatora misiju!?
    Bet kādu misiju tad pildāt Jūs!? Vai tad Jums ir tik zems attīstības līmenis, ka neredzatne to ,kas notiek, ne arī tos, kuri ved Latviju uz iznīcību!?
    Un ne jau tikai Grantiņš redz Latvijas gra’vējus, bet arīPasaulē atzīti Cilvēki ir norādījuši, ka VAJAG VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠAANU UN SODĪŠANU!
    Tikai Jākabsons nav redzēts Patiesības teicēju rindās…
    GRANTINU CIENU JAU TIKAI TĀPĒC, KA VIŅŠ DARBOJAS KĀ SANITĀRS ŠAJĀ NOZIEGUMU BRĪVĪBAS VALSTĪ!
    UN NOZIEDZNIEKIEM IR JĀATGĀDINA-PAR TO BŪS JĀSAŅEM SODS!
    —Vai tāda misija nebija jāpilda Jums!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *