Cimdar, galvenais riktīgi saskaitīt… .

Kapēc Līgotnis un Kramiņš tika noslepkavoti ? Tapēc, ka viņi nemācēja “skaitīt” !

 Atis KramiņšViņiem lika skaitīt pēc 4. maija kliķes “augstākās matemātikas” principiem, bet viņi atteicās nostāties pret savu tautu, pret Taisnību un Likumību. Tāpēc 4. maija KGBistu kliķe viņus noslepkavoja. Slepkavību plāni un atļaujas nāca no Ie.M

Foto: Atis Kramiņš.

Dzimis 1947. g. 30. maijā Rīgā grāmatvedes un strādnieka ģimenē kā otrais bērns. Traģiski miris 1997. g. 4. novembrī.

Mācījies Rīgas 45. vidusskolā, kuru beidzot, raksturots ļoti pozitīvi – bijis autoritāte biedru vidū, apzinīgs, ar labām sekmēm. Studējis RPI vakara nodaļā, bet pabeidzis tikai 2 kursus. Sadzīvē bijis noslēgts.

Strādājis VEF par programmētās vadības darbgalda operatoru (1965-1990). Bijis PSKP biedrs, pēc tam iesaistījies LTF. Kā LTF pārstāvis ievēlēts un darbojies LR AP (1990-1993), kur bijis Rūpniecības komisijas loceklis. Iesaistījies partijā “Savienība Latvijas ceļš” un kā šīs partijas pārstāvis 1993. gadā ievēlēts par Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju; šajā amatā strādājis līdz 1997. gada novembrim.

3 bērni – Kristaps, Kristīne, Kalvis.

Andris Līgotnis

Foto: Andris Līgotnis.

 (1959—1997), pēc Kramiņa nāves kandidāts uz Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja amatu, bijis Saeimas deputāts, Nacionālās drošības padomes loceklis, Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs.

Kādā Grāmatā stāv melns uz balta rakstīts:

 Jo, kas savu dzīvību gribēs izglābt, tam tā zudīs, bet, kas savu dzīvību Manis dēļ zaudēs, tas to izglābs.”

 Kā ir ar tevi, tovarišč Cimdarovič ? Tu, kā redzams, vari mierīgi gulēt, jo māki “skaitīt” pēc šīs, visas tautas nīstās, 4. maija kliķes “noteikumiem”!!!

Vēl vairāk, tu esi šīs nolādētās kliķes neatņemama sastāvdaļa ! Šodien tu vari mierīgi gulēt, bet kā būs rīt….jā, Cimdarovičsvaru tev pateikt priekšā: rīt ar gulēšanu būs jau problēmas ! Šodien tu netiksi nošauts pie pusdienu galda, kā tavi bijušie kolēģi, bet rīt gan tu stāsies bargas tautas Tiesas priekšā !!! Kas no tevis paliks pāri, grūti pateikt… .

Foto: 4. maija kliķes ieliktenis, balsu skaitītājs, Cimdarovič ! Nav jau sevišķi smuki spriest par cilvēku pēc ārējā izskata…., bet nekur no tā mums neizsprukt. Salīdzināsim šos trīs foto…., kurš tad no viņiem ir “iztaisījies” pēc papuves spoka ? Un tieši tāda arī ir šī cilvēka IEKŠĒJĀ GARĪGĀ PASAULE- degradēta, pielienoša, iztapīga un gļēva. Kā zinām, tad visi gļēvuļi ir cietsirdīgi un ļauni.

Cimdar!-par visu reiz būs jāatbild !!! Tā “diena” pienāks, kad tev nepalīdzēs ne reiniks, ne mūrniece, ne godmanis, ne arī pārejie jūdasi… . Apdomājies, pirms sāc skaitīt… !

LRTT   02.10.10

You may also like...

32 komentāru

  1. annamarija saka:

    Bleķa džokers neatšķir draudus no brīdinājuma… Tas jau arī kaut ko liecina.

  2. Adolfs Hitlers saka:

    ooo Grantiņš atjēdzās ka nav svarīgi kā balso, bet kā saskaita!!!malacis, tas ir solis uz priekšu

  3. zonnenbergs saka:

    Man vins atgadina to mazo liliputu,kas kikereja pa trubu,no
    filmas DZEIMS BONDS 007,tikai tam nebija barda

  4. pamela saka:

    Tagad jau nav svarīga balsošana par “maziem sūdiem”,bET apsūkājama “sūdīga”skaitīšana!Bet redz kas par “sūdiem”,Cimdars NEKO !! nevar ietekmēt,JO šoreiz MĒS bijām gudrāki par Kremli un visur nolikām daudz novērotāju !!SC,(AŠ)2 abiem kropļiem ОБЛОМС !!

  5. pamelai saka:

    Skaties cik tu gudra. Āboltiņa paziņoja, ka vienosies ar tavu draugu Urbanoviču. Prieks priekš tevis ir liels, kā redzams.

  6. black_joker saka:

    Pamelai- SC ir otrais spēks šobrīd, kāds tur obloms…PLL jau ar neprognozējās ar labiem rezultātiem, tā kā tas viņiem ar nav obloms….

  7. pamela > Es saka:

    black-joker,nu kur var tā fleitēt?!PLL un SC sanāca gan “obloms”draudziņ,JO neviens !!! no viņiem NETIKA pie pirmās vijoles,t.i., PREMJERA par ko viņi abi bija 100% pārliecināti un TĀTAD ! viņi nebūs tie kuri sastādīs valdību !!
    Tā izskatās,ka es tapšu ap[rieta TT,JO man ir savs atšķirīgs viedoklis!
    Tagad gaidīšu LRTT spriedumu par pakāršanu Doma laukumā kā nodevēja vai vēl kādā statusā,BET …………

  8. Delfi saka:

    Precīzs komentārs, kas atmasko Imantu Parādnieku:

    Parādnieks uzsvēra, ka vēlētāji ar savu balsojumu ir pauduši ne tikai atbalstu pašreizējam premjeram Valdim Dombrovskim (JL), bet arī likuši saprast, ka vēlas politikā turpmāk redzēt partiju “Visu Latvijai” ar tās jaunību un ideāliem, kas varētu mainīt politisko vidi Latvijā.
    ———-
    paradniek, kas tev pateica, ka sabiedriiba uzticoties dombrovskim lielakaja vairumaa ir likusi saprast, ka velas redzet VL kooliicijaa? tu to nosapnjoji?
    sabiedriiba savu pateica, ka tikai 8% uzticas VL/TB/LNNK. tapec stavi mieraa pie ratiem paradnieks un gaidi savu rindu par uzaicinajumu kooliicijaa.

    hahahah, VL vel nekur nav uzaicinaati, bet jau dala nenomedita laacha aadu.
    paradniek, kapec uzmeti savus nacionalistus? tev pat uzticeties nevar, mesla gabals. ja jau savejos uzmet, tad partnerus uzmetiisi bez liekiem sirdsapozinajs parmetmiem. kurva.

  9. black_joker saka:

    Pamelai- bez SC nesanāks nekāda normāla koalīcija, tas viens. Otrs- vai tad premjers mūsu valstī ir Dieva vietā uz zemes ? Tak nav. SC priecājās kā traki, jo viņiem tik liels cipars pašiem mazliet negaidīts. Tagad šodien izgulēsies un sāks iet precībās cits pie cita- tas gan būs humoršovs:):):)

  10. annamarija saka:

    Mani vairāk interesē personālijas … Tur var visādi cunduri vēl sanākt.

  11. Ernis Purnis saka:

    Šis bija apzināts tautas balsojums par mazāko ļaunumu! Un tapēc šīs situācijas rezultātā, kad cilvēki īsti nezina par ko balsot, jo katram šim politveidojumam ir savs trūkums (nerunāju par latviešu neatbalst. SC un PCTVL). Domāju, tapēc notika protesta balsojums par ZZS un tāpēc šiem bezmugurkaulniekiem pēkšņi tāds procents balsu, praktiski par neko nedarīšanu, kas tos šoreiz ne tikai glāba, bet iecēla saulītē. Jo iepriekšējās vēlēšanās tiem bija pat zem puses no šo vēlēšanu procenta!
    Bet tā nav uzvara, tas vēl nav latviskas Latvijas atjaunotnes sākums, bet gan pagaidu risinājums, pagaidu bremze pret promaskavisko salašņu spiedienu. Visa īstā cīņa vēl priekšā un tai jāsāk gatavoties jau šodien!

  12. zonnenbergs saka:

    Man tads iespaids,ka Latvijai bus saules muzs.Nu tacu,visas valstis
    ta bijis.Nu nezinu nevienu valsti,kur nebutu jasaskaras ar sitadiem
    cilvekiem.Kada vestures posma jau esam.Nu bus mums ta LATVIJAS
    VESTURE uzrakstita ta ka bija,mazberniem.Nu ja Brigmanis slepa,to
    Kalpaka pieminekli bedre,vai purva,tad ta ari bus uzrakstits.Pagaidam
    ne.Tapec jau to vesturi negrib rakstit.Jamaca LATVIJAS VESTURE un tad
    konteksta ar pasauli,jo viss sakas no sejienes un tad uz aru.Gan
    vikingos bija tadi cilveki,gan senaja Roma.Labunakti.

  13. Baiba saka:

    zonnenberga k-gs, no jūsu mutes Dievam ausī tik var gribēt par to Latvijas saules mūža vēlējumu! Un noteikti latviskas Latvijas saules mūžu!
    Bet mums kungi un dāmas ir jābūt gataviem par to cīnīties visiem saviem spēkiem, mūsu bērnu un mazbērnu nākotnes vārdā!

  14. zonnenbergs saka:

    Nu ko lai saka,uzskatisim sito gadu par 1991 un tad viss bus
    kartiba.Lai cik nozelojami tas butu.Ka par to vardi krejuma
    burka,kamer sakul sviestu un izlec ara.Tas ari viss.

  15. pamela-black-jokeram saka:

    Nu netici tu man,bet зря.Tu re ka sanāk valdība un vēl kā !!bez SC = 63 !! balsis.Letiņi jūt Kremļa smirdoņu un prot laicīgi savākties.Uz mieta jāsēdina koloboranti – pirmā Āboltiņa un Cop.

  16. AG saka:

    NAV JĒGAS VĒLĒŠANU REZULTĀTUS VILTOT, JO NAV NEVIENAS PARTIJAS, KAS VARĒTU KAITĒT 4.MAIJA REŽĪMAM!. UN ARĪ KRAMIŅA UN LĪGOTŅA LAIKĀ NEBIJA! ŠIZOFRĒNIĶIS GRANTIŅŠ KĀRTĒJO REIZI DEMONSTRĒ SAVUS PARANOIĶA MURGUS!

  17. to AG saka: saka:

    Jā nav jēgas slepkavot jo nopirktie masu mēdiji visu tāpat izdara par labu vecajām partijām …

  18. to AG saka: saka:

    Jā nav jēgas slepkavot jo nopirktie masu mēdiji visu tāpat izdara par labu vecajām partijām ..

    masu mēdiju politiskie hitmeni/killeri tāpat visu izdara kā nākas

  19. to AG saka: saka:

    masu mēdiju politiskie hitmeni/killeri tāpat visu izdara kā nākas !

  20. GA -GA saka:

    masu mēdiji drukā un slavē savus kangarus , cimdars ir tikai sestais kurš skaita balsis pēc tam kad mēdiji pastrādājuši tumšo darbiņu …

  21. GA -GA saka:

    masu mēdiji drukā un slavē savus kangarus , cimdars ir tikai sestais kurš skaita balsis pēc tam kad mēdiji pastrādājuši tumšo darbiņu

  22. annamarija saka:

    Vienotība vispirms savā starpā sakašķēsies par ārlietu ministra amatu. Man gan likās, ka pirmās cita citai matos kritīs trīs bābas – Āboltiņa, Ēlerte un Kalniete. Izrādās, ka ne tikai sievietes ir bābas. Pēdējā laikā par bābu kļuvis ar AG…

  23. Baiba saka:

    Klau AG, tu tik nervozi uzbrūc regulāri Grantiņam, ka nevar saprast, vai tev viņš ir sievu atvīlis ar šiem skarbajiem rakstiem vien, jeb tev ir personiska rakstura paranoja pret viņu, jo nav neviena argumenta, tik bābiskas lamas. Ja neesi, kā histēriska bāba un tukšpautis pintiķis, tad dod skaidrojumu, kur, kā parādās nevis tava, bet Grantiņa paranoja? Un ja tu esot arī vienlaikus tas sarkan pakaļa un nelga bļeck-pļecka, tad jau tu esi tas šiziķis?!!

  24. zonnenbergs saka:

    Zonnenbergs BLACK J.-Laikam ar snabiti esam draugos.

  25. zonnenbergs saka:

    Varbut Grantinam kads nervs atgajis vala,dveseles kliedziens
    maksimala veida.To tacu vajag saprast.Labi ka nav minimalists,
    bet maksimalists.Vajag atbalstit.Atbalsts bus,informacija
    beigsies.Tvaiks nolaists.Nekas nestav uz vietas.Ekas pamata
    sava veida sturakmens ielikts un labi vien ir.Ari jaunie
    cilveki skatas un grib saprast visu.Ta ka viss kartiba-

  26. annamarija saka:

    Baibas un annamarijas stils stipri atšķiras: vismaz vienu nevar viltot…

  27. Ernis Purnis saka:

    Nu nekādi nevaru akli priecāties par it visu deputātu apņēmību nu čakli “strādāt” Latvijai, nu ne mazākās ticības dažām politiskajām apvienībām. Ar knosīšanos, centīgu piedalīšanos vēlēšanās, solīšanu un melošanu ticību nerosina, īpaši, ja starp tiem censoņiem ir atklāti Latvijas un latviešu tautas ienaidnieki, kas tikai tādu mūsu nodevēju un mankurtu valdību dēļ var ne tikai nelegāli uzturēties mūsu valstī, bet vēl kandidēt uz likumdevēju vietu Saeimā, vienalaikus nemaz neslēpjot naidu pret mūsu tautu, valsti un valodu imtervijās krievu avīzēs un citos masu mēdijos! Un tādi ir nevis viens, divi brīnumi, bet veselas divas (ar svešo – neliģitīmo personu pildītas partijas) (SC,PLL), jo PCTVL ir beidzot izsvilpts. Un pat vēl nesen bija divas promaskaviskas atbalstītāju un zagļu, neliešu un kolaborantu partijas ( LPP/LC,TP), kas nu koncentrējušās vienā pretīgā kolaborantu pūznī-PLL. Tas viss, kopā ņemot veido pilnīgi absurdu, normālam prātam nepieņemamu situāciju mūsu “brīvā, neatkarīgā, demokrātiskā un “NACIONĀLĀ?” valstī!!!?
    Par ko te daži var atrast, ko priecāties, rodas jautājums, lasot komentus Delfos un Apollo? Par svešu , naidīgu Latvijai elementu enerģisku izraušanos pie varas, nekaunīgi imitējot legālus, imitējot īstus pilsoņus un imitējot īstas, dabiskas cittautiešu minoritātes? Un tāpat, kā sliktā cirkā tika imitētas vēlēsanas ar nelegāku okupantu piedalīšanos? Un tas viss notika Latvijas apstulbotās un truli klusējošās tautas acu priekšā, notiek par spīti saprātam un pret loģiku un pret visiem Taisnības un starptautiskajiem likumiem?!!!

  28. co vēl saka:

    Jā, zonnenbergs acīgs, es toč pats sevi par AG nosaucu, tad ‘tai Baibai uzbruku, it kā nebūtu īsta tāda AG…ha,ha! Ja es nebūtu izdomājis tik labskanīgo niku-black_joker, tad es būtu atkal Petersons.

  29. Sigurds Graudiņš saka:

    Trešais Spēks tik bārdā SMEJ ,
    Letiņi kad atkal REJ…!

  30. Mārtiņš saka:

    Interesanti. Pirmo reizi dzirdu par CVK darbinieku slepkavībām. Kur iespējams izlasīt par šo gadījumu tiesvedībām?

  31. Pilnu informāciju par šīm slepkavībām Tev var sniegt DP šefs Jānis Reiniks.

  1. 2011. gada 10. septembra

    […] lai tiktu īstenoti Latvijas iznīcināšanas plāni. Piemēram, tādi kā Līgotnis un Kramiņš, http://tautastribunals.eu/?p=2808 kuri pretojās „pareizajiem“ cilvēkiem, tika bez žēlastības […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *