L. Grantiņa atbilde Vācijas tiesai

Zaļš, tautastribunals.eu2. Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, SaeimaGodātais Ates kungs !

Latvijā šodien valda noziedzīga komunistu- KGBistu kliķe, kura jau trīs reizes ir centusies pierunāt Vācijas valdību mani izdot, lai tiesātu par to, ka es pieprasu Latvijā atjaunot Tiesiskumu pēc Starptautiski pieņemtajiem Likumiem.

Latvijā, pēc noziedzīgā Padomju režīma krišanas, nav noticis Tiesiskuma atjaunošanas process pēc Rietumeiropas standartiem.

Visi okupācijas represīvie iestādījumi nomainīja izkārtnes un turpina veikt noziegumus pret latviešu tautu.

Vācija, kura ir aktīvi piedalījusies Latvijas valsts iznīcināšanā 20. gadsimta vidū, arī šodien veic noziegumu pret latviešu tautu un Latviju, atbalstot pašreizējo bandītisko kliķi, kura ir pilnībā iznīcinājusi Latvijas valsts ekonomiku, iedzinusi valsti milzu parādos un pusi tautas izdzinusi ārpus Latvijas ekonomiskajā verdzībā.

Ceturto reizi es kategoriski atsakos piedalīties šai noziedznieku spēlētajā teātrī par manis izdošanu Latvijai.

Es, kā Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI- 86 dibinātājs un vadītājs, vairākas reizes esmu informējis Vācijas Drošības iestādes, kancleri Merkeli un prezidentu Gauku, ka Vācijā viss ir sagatavots iekšējam starpnacionālajam konfliktam.

Ne no viena adresāta neesmu saņēmis atbildi !

Latvijas Cilvēktiesību grupa ir pieprasījusi NATO un ES uz laiku apturēt Latvijas suverenitāti, atjaunot Tiesiskumu un sodīt komunistiskos noziedzniekus.

Atbilde ir izpalikusi.

Tas liecina par to, ka Vācijā ir fiktīva demokrātija, kura nekalpo vācu tautas interesēm.

Pēc ziņojumiem, kuri tika nosūtīti minētajiem adresātiem, pie manis dažu stundu laikā bija jāierodas vācu drošības iestāžu pārstāvjiem.

Tas nav noticis, un tāpēc ir iemesls domāt, ka mani sūtījumi tiek slēpti un nenonāk pie adresātiem.

Tas liek arī domāt, ka Vācijā situāciju regulē tie paši “eksperti”, kas Latvijā.

Esmu pieprasījis tikšanos ar Vācijas kancleri un prezidentu- atbildes nesekoja.

Pirms neesmu ticies ar Vācijas Iekšlietu un Ārlietu ministriju pārstāvjiem, lūdzu mani vairs netraucēt šajā jautājumā.

Latvijas noziedzīgajam slepkavu režīmam, kurš slēpjas zem demokrātijas maskas, variet atbildēt, ka Latvijas Cilvēktiesību Grupa HELSINKI- 86 tiksies ar viņiem tiesas procesā NIRNBERGA- 2, kur viņi atbildēs par veikto genocīdu pret latviešu tautu.

Vairāk informāciju par HELSINKI- 86 darbību un iesniegumiem variet lasīt www.tautastribunals.eu “dokumenti” nodaļā.

Ar cieņu,

Latvijas Cilvēktiesību Grupas HELSINKI- 86 dibinātājs un vadītājs, Triju Zvaigžņu ordeņa īpašnieks Linards Grantiņš.

24.03.15.     Muenster.

====================================================================

Piebilde !

Tas, protams, nenozīmē ka es taisos izvairīties no šiem “orgāniem”, bet gan to, ka es vēlos runāt ar citas pakāpes cilvēkiem. Ar tiem, kuriem ir tieša saskare ar Drošības Dienestiem. Jūtams, ka ir “kādi” spēki, kas to nevēlas. Mana e-pasta adrese tika nobloķēta visiem bijušajiem ES deputātiem, bet jaunā sasaukuma deputāti vairs publiski neuzrāda savu e-pastu.. Tas pats notika ar vācu žurnālistiem, kuriem izdevās nosūtīt tikai vienu reizi, bet nākošajā viss mans pasts “atlidoja” atpakaļ. Izrādās, ka ir laikam no kā baidīties. Neviena Vācijas augsti stāvoša persona man nav atbildējusi, ja neskaita manu mūžīgu tramdīšanu ar Latvijas noziedznieku starpniecību.

>Un ir jau arī par ko baidīties, jo LRTT skaidri iebāza vācu valdībai “degunā” par Molotova & Rībentropa pakta pagarināšanu, ko veica “dižais” kanclers Helmuts Kols ar Mihailu Gorbačovu.

>Iebāza vāciešiem degunā arī bijušā Ārlietu ministra Genšera noziedzīgo darījumu ar Putinu Hadarkovska sakarā, kuru izvilka no Krievijas cietuma.

Tas žīdu mahinators(Hadarkovskis) ir pelnījis tūkstoškārtīgu nāvessodu par pasaules vēsturē lielāko zādzību.

Viss šīs žīdisms Vācijā dzīvgo uz “zaļa zara“. Gan Putins, gan Hadarkovskis, gan Genšers ir “izredzētās” tautas pārstāvji.

Hadarkovski Putins neiestilpēja par zagšanu, bet par to, ka viņš “tēmēja” uz viņa vietu.

Tā redzi, latviet, ne tikai simtiem miljardu, bet gan triljoni tiek izzagti no Krievijas(arī no Latvijas) un pārskaitīti starptautiskajam cionismam- Izraēlai.
Tāpēc jau arī tiek bloķēti visi LRTT paziņojumi, kuri savā būtībā ir PATIESI.

Ja cionistiem nebūtu konflikts ar ASV, domāju, ka viņi sen jau būtu ar mani izrēķinājušies, jo cik es zinu, tad žīdu MOOSAD mani jau pirms vairākiem gadiem gribēja likvidēt, bet ASV esot uzlikuši veto šai viņu tieksmei.

Kā nekā, tie bija 30 ASV kongrsmeņi ar klaida latviešu palīdzību, kuri mani izvilka no nāves ķetnām- Padomju cietuma-Šķirotavas ārprāta nometnes

Bet kā skan paruna: “Ko Dievs ir paredzējis pasargāt, tam Sātana kalpi klāt netiekot” !

Ne tikai cerēsim, bet ticēsim, ka Dievs pasargās arī mūsu tautu no šiem sātaniskajiem(komunistiem-cionistiem-jūdaistiem) izdzimumiem, pirms viņi taps pilnībā noslaucīti no zemes virsas un izdeldēti no mūsu apziņas.

Dievs svētī Latviju !

Helmuts Kols, Mihails Gorbačovs, Buš Genšers, HadarkovskisLūk, viņi, pasaules varenie. Pēc 20. gadiem satiekas M. Gorbačovs un H. Kols- Molotova & Ribentropa Pakta pagarinātāji, kā rezultātā momentā tika apvienotas Vācijas, bet Latvija atkal tika atstāta Krievijas pārziņā. Otrajā foto redzams Genšers, kurš zem “cilvēktiesību širmja” izvelk no Krievijas krievu tautas apzadzēju neredzētos apmēros. Gan Vācijas apvienošanu, gan Hadarkovska “glābšanu” organizēja Izraēla.

Uz foto jūs redzat īstus sātanistus, kuriem nav nekāds sakars ar cilvēcību un demokrātiju.

Viņi dzīvo pēc saviem likumiem- Plēsoņu Likumiem !

Viņi visi, latviet, mums ir jāuzvar.

Un uzvarēt šos sātaniskos mūdžus var tikai ar Patiesības zobenu !

Un šis ZOBENS, latviet, mums ir !!!

25.03.15. LRTT

Linards Grantiņš,Tiesa,Latvija, Prezidents,Borovkovs.

You may also like...

7 komentāru

  1. vārds saka:

    Lai Jēzus Kristus palīdz Linardam Grantiņam un visai mūsu no komunistu zvērībām cietušajai latviešu tautai!

    „Svētīgi taisnības dēļ vajātie, jo tiem pieder Debesu valstība” (Mat.5:10)

    Jēzus saviem sekotājiem nedod nekādu cerību ne uz laicīgo godību vai valstību, ne arī uz dzīvi, brīvu no kārdināšanām, bet gan sniedz viņiem priekštiesību iet kopā ar savu Kungu pašaizliegšanās ceļu, panesot zaimus no pasaules, kas Viņu nepazīst.

    Viņam, kas bija nācis glābt zudušo pasauli, pretī stāvēja Dieva un cilvēku ienaidnieka apvienotie spēki. Nežēlīgā sazvērestībā ļauni cilvēki un eņģeļi nostājās pret miera Lielkungu. Lai gan katrs Viņa vārds un rīcība pauda dievišķu līdzjūtību, tomēr Viņa nelīdzināšanās pasaulei aizdedzināja rūgtāko naidu. Viņš sacēla spēcīgāko ienaida pretestību, tāpēc ka nepadevās nevienai cilvēcīgās dabas tieksmei. Tā klājās visiem, kas grib dzīvot Jēzū Kristū. Starp taisnību un grēku, mīlestību un ienaidu, patiesību un viltu pastāv nepārtraukta cīņa. Kas savā dzīvē atklāj Kristus mīlestību un svētuma skaistumu, tas sātanam atņem viņa pavalstniekus, un tādēļ ļaunuma lielkungs saceļas pret to. Zaimus un vajāšanas sastop visi, kas piepildīti ar Kristus Garu. Vajāšanu veids ar laiku var mainīties, bet to pamats un būtība ir tā pati, kas, sākot no Ābela dienām, nonāvēja Dieva izredzētos.

    Tiklīdz cilvēki sāk dzīvot saskaņā ar Dievu, tie redz, ka naids pret krustu nav mazinājies. [30] Valdības, varas un ļaunie gari pastiprināti bruņojas pret visiem, kas pakļaujas debesu likumiem. Tāpēc vajāšanas Kristus mācekļiem sagādā nevis bēdas, bet prieku, jo tas ir pierādījums, ka viņi seko sava Kunga pēdās.

    Kungs neapsola savai tautai, ka tā būs brīva no grūtībām un pārbaudījumiem, bet apsola tai daudz ko labāku. Viņš sacīja: “Cik ilgi tu dzīvo, tik ilgi lai tev ir miers!” (5. Mozus 33:25). “Tev pietiek ar Manu žēlastību; jo Mans spēks nespēkā varens parādās.” (2. Kor. 12:9). Kam Kristus dēļ būs jāiet cauri uguns karstumam, tam Viņš stāvēs klāt kā trim uzticīgajiem jaunekļiem Bābelē. Cilvēks, kas mīl savu Pestītāju, priecāsies par katru izdevību dalīties ar Viņu zaimos un pazemojumos. Mīlestība uz Kungu atvieglo ciešanas Viņa dēļ.

    Visos laikos sātans ir vajājis Dieva ļaudis. Viņš tos ir mocījis un nāvējis, bet mirstot viņi palika uzvarētāji. Nelokāmā uzticībā viņi pierādīja, ka ar tiem ir kāds varenāks par sātanu. Viņš varēja spīdzināt un nonāvēt miesu, bet nevarēja aizskart dzīvību, kas ar Kristu bija apslēpta Dievā. Viņš varēja tos ieslodzīt cietuma mūros, bet nevarēja saistīt viņu garu. Ieslodzītais, skatoties pāri pašreizējai tumsai uz godību, varēja sacīt: “Es domāju, ka šī laika ciešanas ir nenozīmīgas, salīdzinot ar nākamo godību, kas atspīdēs pār mums.” (Rom. 8:18). “Jo tagadējās grūtības, kas ir vieglas, dod mums neizsakāmi lielu mūžīgu godību.” (2. Kor. 4:17).

    Bēdās un vajāšanās izredzētajiem atklājas Dieva raksturs un godība. [31] Viņa tauta, pasaules nīsta un vajāta, tiek audzināta Kristus skolā. Tā iet šauro ceļu še, virs zemes, tiek šķīstīta bēdu uguns ceplī, seko Kungam caur smagām cīņām, vingrinās pašaizliedzībā un izbauda smagus, rūgtus piedzīvojumus, bet caur visu šo Dieva tauta nāk pie atziņas, cik briesmīgs ir grēks, un mācās bīties no tā. Tādēļ, ka tai ir daļa pie Kristus ciešanām, tā ņems dalību pie Kristus godības. Kādā atklāsmē pravietis redzēja Dieva tautas uzvaru. Viņš saka: “Un es redzēju tādu kā kristāla jūru, sajauktu ar uguni; tie, kas bija uzvaru guvuši pār zvēru, viņa tēlu un viņa vārda skaitli, stāvēja pie kristāla jūras ar Dieva koklēm rokās. Tie dziedāja Dieva kalpa Mozus dziesmu un Jēra dziesmu, sacīdami: Lieli un brīnišķīgi ir tavi darbi, Kungs Dievs, visuvaldītāj; taisni un patiesi tavi ceļi, tautu ķēniņ!” (Atkl. 15:2,3). “Šie ir tie, kas nākuši no lielām bēdām un savas drēbes mazgājuši un tās balinājuši Jēra asinīs. Tāpēc tie ir Dieva goda krēsla priekšā un kalpo Viņam dienām un naktīm Viņa namā, un tas, kas sēd goda krēslā, mājos pie viņiem” (Atkl. 7:14,15).

    „Svētīgi jūs esat, ja jūs lamā un vajā Manis dēļ” (Mat. 5:11)

    Kopš krišanas sātans vienmēr strādājis pievildams. Kā viņš Dievu attēlojis nepareizā gaismā, tā viņš arī ar savu kalpu palīdzību Dieva bērnus attēlo nepareizi. Pestītājs saka: “Tavu zaimotāju zaimi ir krituši uz Mani.” (Ps. 69:10). [32] Līdzīgā kārtā tie skar arī Viņa mācekļus.

    Vēl nekad neviens virs zemes nav tik nežēlīgi apmelots kā Cilvēka Dēls. Viņu zaimoja un apsmēja nesatricināmās paklausības dēļ Dieva likumiem. Viņu bez pamata nīda, tomēr Viņš izturējās mierīgi pret saviem ienaidniekiem un paskaidroja tiem, ka zaimi ir Dieva bērnu novēlēta daļa. Viņš ieteica saviem sekotājiem stāvēt pretī ienaidnieka ļaunumam un pavēlēja viņiem pārbaudījumos nekļūt vājiem.

    Kaut gan apmelojumi var kaitēt labai slavai, tomēr raksturu tie nevar aptraipīt, to pasargā Dievs. Tik ilgi, kamēr mēs grēkam nepiekrītam, neviena vara — ne cilvēciskā, ne sātana — nevar aptraipīt mūsu dvēseli. Cilvēks, kura sirds paļaujas uz Dievu, lielākajā bēdu stundā un visgrūtākajos apstākļos paliek tāds pats kā labās dienās, kad viņam labi klājas, kad Dieva gaisma un labvēlība dus uz viņu. Tā vārdus, darbības iemeslus un rīcību var nepareizi attēlot, bet viņš to neņem vērā, jo vadās no augstākām interesēm. Viņš pacieš kā Mozus, jo dzīvo “kā neredzamo redzēdams” (Ebr. 11:27) un neņem vērā to, kas ir redzams, bet to, “kas nav redzams, itin kā to redzētu” (2. Kor. 4:18).

    Kristus zina visu, ko cilvēki pārprot un nepareizi attēlo. Viņa bērni, lai arī cik ļoti tos ienīstu un nicinātu, var uzticoties mierīgi nogaidīt, jo nekas nav apslēpts, kas netiktu atklāts, un, kas Dievu godā, tos Viņš godās cilvēku un eņģeļu priekšā. [33]

    “Kad cilvēki jūs nicina un vajā,” – saka Jēzus, – “esiet priecīgi un droši.” (Jāņa 6:22)Viņš norāda uz praviešiem, kas runājuši Kunga vārdā, kā ciešanu un pacietības priekšzīmi. Ābels, pirmais kristietis no Ādama dēliem, mira mocekļa nāvē. Enoks staigāja ar Dievu, bet pasaule viņu nepazina. Noa tika apsmiets kā fanātiķis un nemiera cēlājs. “Citi izsmieklu izcietuši un pātagu sitienus, pat arī važas un cietumu (..). Bet citi tika mocīti, nepieņemdami atsvabināšanu, lai iegūtu augšāmcelšanos.” (Ebr. 11:36,35).

    Visos laikos cilvēki ir nicinājuši un vajājuši Dieva sūtņus, bet tieši caur viņu bēdām izplatījās dievbijība un dievatziņa. Katram Viņa māceklim jāstaigā tādā pašā veidā un jāsekmē tas pats darbs, zinot, ka ienaidnieks neko nevar darīt pret patiesību, bet gan tikai par labu. Dievs grib, lai patiesība izvirzītos ļaužu uzmanības priekšplānā, to pamatīgi pārbaudītu un pārrunātu, pat, ja tas notiktu, to nicinot. Cilvēkiem nepieciešams, lai kāds klauvētu pie to apziņas. Katra cīņa, katrs nicinājums un ticības brīvības ierobežojums ir līdzeklis Dieva rokās, lai modinātu dvēseles, kas citādi snaustu.

    Cik gan bieži šis piedzīvojums Dieva sūtņu vēsturē ir apstiprinājies! Kad cēlais, daiļrunīgais Stepiņš ar augstās tiesas lēmumu tika nomētāts akmeņiem, tas nedarīja nekādu zaudējumu Evaņģēlijam. [34] Debesu gaisma, kas apstaroja viņa ceļu un dievišķā līdzjūtība viņa pēdējā lūgšanā bija asas bultas, kas skāra svētulīgās augstās tiesas kalpus, un Sauls — vajātājs farizejs — kļuva par izredzētu ieroci nest Kristus vārdu pagāniem un Izraēla bērniem (Ap. d. 9:15). Vēlāk no apcietinājuma Romā vecais Pāvils rakstīja: “Otri pasludina Kristu, patmīlības dzīti, aiz netīriem nolūkiem, domādami ar to manām važām pievienot bēdas (..). Par katru veidu, kādā Kristus tiek sludināts, vai ar izlikšanos, vai patiesībā, es priecāšos.” (Filip. 1:15,16,18). Pateicoties Pāvila apcietināšanai, Evaņģēlijs gāja plašumā un dvēseles tika mantotas Kristum pat ķeizara pilī. Sātana pūļu dēļ, kurš vēlējās viņu iznīcināt, Dieva Vārda “neiznīcīgā sēkla”, “kas paliek mūžīgi”, tika kaisīta cilvēku sirdīs. Nicinot un vajājot Dieva bērnus, Jēzus vārds tiek pagodināts un dvēseles pestītas.

    Liels būs debesīs atalgojums tiem, kas, neskatoties uz vajāšanām un nicināšanu, liecinājuši par Jēzu. Kamēr cilvēki tiecas pēc zemes lietām, Jēzus tiem norāda uz debesu algu. Bet tā nav tikai nākotnes dzīves sastāvdaļa, tā iesākas jau šeit. Pirms Ābrahāms kļuva vecs, Kungs viņam parādījās un sacīja: “Es esmu tev par sargu un vairogu, un tava alga ir ļoti liela.” (1. Mozus 15:1). Tas ir visu Kristus sekotāju atalgojums. Jehova, Immanuēls, kurā apslēpta visas gudrības un atzīšanas bagātība un visa dievības pilnība cilvēku miesā (Kol. 2:3,9), To iepazīt un iemantot, atvērt sirdi, un arvien vairāk un vairāk Tam līdzināties, piedzīvot Viņa mīlestību un spēku, iegūt neizdibināmo Kristus bagātību, pilnīgāk saprast, [35] “kāds ir platums, garums, dziļums un augstums, un izprastu Kristus mīlestību, kas ir daudz pārāka par katru atziņu, un, ar to piepildīti, iegūtu visu Dieva pilnību” (Efez. 3:18). “”Tas ir tā Kunga kalpu mantojums un Mana svētība, kas tos pavadīs,” – saka tas Kungs.” (Jes. 54:17).

    Šis prieks piepildīja Pāvila un Zīlasa sirdi, kad viņi ap pusnakti Filipos cietumā lūdza un dziedāja slavas dziesmas Dievam. Kristus bija ar tiem, un Viņa klātbūtnes gaišums apgaismoja tumsību ar godību no augšienes. Kad Pāvils redzēja Evaņģēlija izplatīšanos, tad, neskatoties uz savām saitēm, viņš rakstīja no Romas: “Par to es priecājos un priecāšos” (Filip. 1:18).

    Kalnā teiktie Kristus vārdi atrada atbalsi Pāvila vēstī Filipu draudzei viņu vajāšanas laikā: “Priecājieties iekš tā Kunga vienmēr, es vēlreiz teikšu, priecājieties” (Filip. 4:4).

  2. no malas saka:

    Turies . Lai labi veicās .Tava īstā vieta par Tavu drosmi un paveikto ir Melngalju namā. Kuru ir sagrābuši VDK un komunistu maitas putni.

  3. A.Gedroics saka:

    Interesanti, psihiatrs būs pieaicināts uz tiesu?
    .
    .
    Admins
    Tu domā tieši tāpat kā Latvijas DP. Tātad, tavi draugi gardas, šiškini, oroli, inkini un visi, kas ar jums saistīti, ir krievu KGBistu radīdīti latviešu tautas nodevēji.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Latvijas tiesa ir pretlatviska līdz kaulu smadzenēm!

    Tiesnese Cence ir pelnījusi starptautisku nopēlumu par apzināti noziedzīgu rīcību un pretlatvisku teroru. Notiesātie Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieks un RLB apsardzes priekšnieks gāja Māmuļā pl. 8 no rīta, lai pildītu savus tiešos darba pienākumus. Nakts bandīti viņus nelaida Māmuļā, bet sita un šāva.

    Atgādinu, ka 1993. gada 18.februāra naktī ap 30 cilvēku banda izlaupīja seifu ar naudu un ari visus, ap 3 500 atjaunotās RLB dokumentus – biedru kartes,protokolus,līgumus utt. No 18. februāra nakts Rīgas Latviešu biedrību noziedzīgie pretlatviskie teroristi pilnībā paralizēja un brutāli pārtrauca tās darbu. Likumīgie 1938. gada statūti sarkanajiem varmākām traucēja īstenot valsts izlaupīšanu un nozagšanu. Tādēļ komunisti un čekisti izveidoja viltus biedrību, kura okupējusi Māmuļu jau
    22 gadus.

    Ceru, ka Vācijas likumi droši nosargās mūsu latvisko vērtību aizstāvi – Latvijas sirdsapziņu – Linardu Grantiņu. Neaizstājamu cīnītāju pret sarkano varu.

    Katrs tribunāla lasītājs ir cīnītājs par likumības un tiesiskuma atjaunošanu mūsu daudzcietušajā D Z I M T E N Ē.

  5. john saka:

    Cerams, cionistu pārvaldītā Vācija neizdos Grantiņu Latvijas noziedzniekiem saplosīšanai.

  6. Miervaldis saka:

    Turaties Grantiņa kungs.Mēs šos tarakānus izšķaidīsim.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *