Kāpēc noslepkavoja Ivaru Ķezberi ?

Zaļš, tautastribunals.eu

Atbilde rakstam:

‘Maskavas spiegu tīkls’ – publisko liecības par Ulmaņa sabiedroto dubulto seju un spiegošanu

Ivaru Ķezberi noslepkavoja tāpēc, ka:

Ivars Ķezberis bija Padomju laika politologs- ideologs.  Mēs visi viņu tolaik uzskatījām par īstu maitu. PēcAtmodas laikā, kad saka pārveidoties visa pasaule, arī Ķezberis bija iedomājies, ka žīdiski- boļševistiskā sistēma liberalizēsies, bet kā redzams, tad nāvīgi maldījās. “Nāvīgi maldījās” ir jāsaprot vistiešākā nozīmē. Ja mēs noskatāmies šo video: https://www.youtube.com/watch?v=Po9b_gAG1BM, tad saprotam, ka viņam nebija vietas šodienas noziedznieku bandā, bandā, kuru pārstāv tāda noziedzniece kā “vēsturniece” Ilga Kreituse. Ivars Ķezberis, Imants Spuļgis, Laimonis Šmits,LRTT,H-86.Ķezberis, kā mēs redzam pēc video materiāliem, netaisījās iet pa “Maskavas ceļu”, bet veidot savu, “Latvijas ceļu”.

Ķezberis tika noslepkavots, lai pēc nāves viņa vārdā veiktu latviešu tautas garīgu iznīcināšanu.

Ivara Ķezbera vārdā tiek izdotas viņa “atmiņas” !!!

Vai šīs “atmiņas” būtu tādas pašas, ja viņš būtu dzīvs ?

Noteikti nē, jo tamdēļ, lai varētu radīt “tādas atmiņas”, viņš bija jānoslepkavo.

Cik gan muļķīgi skan apgalvojums: “Grāmatā viņš apraksta savu viesošanos kādā labi apsargātā PSRS arhīvā, kurā viņam palaimējies iepazīties ar ļoti slepeniem tā laika dokumentiem un Krievijas aģentu ziņojumiem”.

Pirmkārt, viņš  nekādu grāmatu neuzrakstīja, to uzrakstīja pēc nāves viņa slepkavas. Un apgalvojums, ka viņam “palaimējies” iepazīties ar ļoti “slepeniem” dokumentiem, ir idiotisma paraugskolas šedevrs. Viss šis idiotisms tiek “drukāts”, lai apgāztu vēsturnieka Induļa Roņa atrasto informāciju Maskavas arhīvos par mūsu prezidentu Kārli Ulmani, kas ir pilnīgi pretēja pēcnāves Ķezbera apgalvojumiem.

>Ivars Ķezberis šodien(no cionistu- komunistu puses) tiek melīgi izmantots, lai grautu latviešu nacionālo apziņu un viltotu vēsturi !

>Dzīvs Ivars Ķezberis bija komunistiskās krievžīdu bandas pretinieks, bet miris viņu sabiedrotais !

Ķezberis video informācijā skaidri pasaka, ka no valdošo politiķu puses tiek ignorētas latviešu tautas un Latvijas valsts intereses !!! Tikai un vienīgi  šo deģenerātu savtīgās intereses !!! Saprotams, tāds politiķis, kā Ivars Ķezberis, bija kā ciankālijs Ziedoņa Čevera un viņa kriežīdiskās bandas “šampanieša glāzē”!

Visi tie, kuri ir centušies aizstāvēt latviešu tautas intereses tiek ne tikai nomelnoti, bet arī noslepkavoti. Tā tas notika ar Iduļa Roņa pieminēto docentu Vilni Pāvulānu, kuru savām rokām noslepkavoja mums visiem pazīstamie krievžīdu 4. maija komunistiskās kliķes “vēsturnieki” Aivars Stranga un Inesis Feldmanis. Tā tas notika arī ar pašu Induli Roni pirms pāris gadiem, kad Riharda Bunkas “apkalpojošais personāls” pārgrieza viņam vēnas un atstāja noasiņošanai. Tika imitēta pašnāvība, bet viņš “netīšām” izdzīvoja.

Tāda pat veidā tika noslepkavots fiziķis- pedagogs Laimonis Šmits. Ar mums visiem zināmā “cīnītāja” Jura Lapinska palīdzību tika noslepkavots OBHS priekšnieks Imants Spuļģis, kurš bija iedomājies uzstāties pret žīdu mafiju, kuru vadīja Lučanskis.

Kad Adris Grūtups arhīvos atrada, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, jo tādu patvaļu gestāpo latviešiem neatļāva, sākās krievžīdisko komunistu histērija pret latviešiem. Par upuri kļuva Māris Ruks, kuram bijā jāuzraksta žīdu murgi par Arāju un arī Cukuru ! Pat sarkanais vēsturnieks Ezergails pasmējās par šo Ruka idiotismu.

Komunistiskajiem krievžīdu asinssuņiem nekas nav svēts: ne tēvs, ne māte, ne arī cilvēka dzīvība.

Žīdisms(komunisms) uzbrūk visam latviskam. Patiesība ir tā(žīdisma) vislielākais ienaidnieks. Kārlis Ulmanis, kurš ar savu “apvērsumu” darīja galu Padomju slepeno dienestu graujošajai darbībai Latvijas Saeimā, tiek taisīts par nodevēju. Latvieši par “par lielākiem žīdu šāvējiem nekā vācieši”(tas ir oficiālais Izraēlas viedoklis).

Neaizmirsīsim, ka tieši Kārļa Ulmaņa laikā, kad latvieši bija pie teikšanas, Latvija uzrādīja labākos sasniegumus ekonomikā. Šodienas histēriskā komunistu agresija pret visu latvisko notiek tāpēc, ka tiek gaidīta Krievijas invāzija Latvijā.

Secinājums viens: tiek darīts viss, lai ar šiem ārprāta meliem pilnībā degradētu mūsu vēsturi.

Jo tikai tas, kuram nav vēstures, nekas arī nav !!!

Žīdi, ar vietējo komunistu palīdzību, mūs grib pataisīt par NEKO !

L. Grantiņš      16.05.15.

Un tagad atsvaidzināsim savu atmiņu:

==========================================================================

Aivars Stranga, Inesis Feldmanis. Reiniks, Maizītis, Indulis Ronis,LRTT. Grantiņš.Indulis Ronis:

Tāpēc informēju Eiropas Cilvēktiesību tiesu, ka docenta Viļņa Pāvulāna slepkavas iespējams bija divi.

http://tautastribunals.eu/?p=17781

Pēc profesora- slepkavas A. Strangas vārda nosaukšanas, pēc kāda laika toreizējais Saeimas sekretārs Imants Daudišs man teica, ka veco čekistu vidū klīstot baumas, it kā V. Pāvulāna pēdējie vārdi esot bijuši: „Ko tu dari Inesi, ko tu dari Inesi ?”

Vainīgais mums zināmais Inesis LU Vēstures un filozofijas fakultātē bija un ir profesors Inesis Feldmanis, pašlaik Latvijas Vēsturnieku komisijas priekšsēdētājs pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa.

Te nu ir „ģenerālpēdas” pie slepkavības pasūtītājiem !

==========================================================================

Lūk, šo taisnību I. Kreituse ar savu murgu grib noslēpt. Indulis Ronis ir nosaucis tieši Kreituses vārdu.

http://tautastribunals.eu/?p=21818

Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenais loceklis, bijušais Vēstures institūta direktors, habilitēts vēstures doktors, grāmatas “Kārlis Ulmanis trimdā un cietumā” autors, profesors Indulis Ronis:
Indulis-Ronis-L.-Grantiņš-vēsture-Stranga-FeldmanisFOTO: Indulis Ronis: Profesionālam vēsturniekam nav tiesību to nepateikt.

Kas attiecas uz vēsturniekiem, tad ir ļoti švaki ar kvalitāti. Bet daži labi vēsturnieki ir. Es kā profesionālis varu sacīt, ka tad, ja mēs apskatām notikumus sarežģītos vēsturiskos periodos, jāredz aina kopumā, ne tikai Latvijā, bet kaimiņzemēs, pasaulē. Ulmanis un Munters bija ļoti kompetenti, ar labām zināšanām.

Domāju, ka daudzi mūsu tagadējie politiķi nav redzējuši tik daudz grāmatu, cik šie abi kungi izlasījuši

Ulmanis un Munters labi redzēja, kāda ir situācija.

Par to liecina dokumenti.

Viņiem jau 1938. gadā bija skaidrs, ka būs slikti. Pēc Pirmā pasaules kara daudzi uzskatīja, ka Baltijas valstis nav spējīgas ilgi pastāvēt. Meierovics gadumijā vienmēr esot teicis tostu pateicībā Dievam, ka vēl viens gads aizvadīts un, ka Latvija vēl ir neatkarīga…

Ko patiesībā nozīmēja Ribentropa–Molotova pakts?

To, ka tiek atjaunotas divas – Vācijas un Krievijas – impērijas to sākotnējās robežās ar nelielām niansēm. Nekā cita tur nav.

Pārējais ir vēsturnieku fantāzijas.

Ulmanis zināja par šo slepeno paktu un par to ir arī pateicis 1939. gada “Valdības Vēstnesī”, kad vajadzēja komentēt, kāpēc Latvijā vajadzēja atļaut ierīkot PSRS armijas bāzes: ka notikusi jauna robežu un sfēru pārdale, mēs esam par mazu, lai to varētu ietekmēt, un mums jādomā, kā izdzīvot šādā reālā situācijā.

Ulmanis ar Munteru cerēja uz starptautiskajām tiesībām un suverenitātes saglabāšanu.

Amerikā ir publicēta scenogramma, ko Munters Kremlī ir runājis, – tur Staļins un Ribentrops izskatās vairāk nekā nožēlojami agresori.

Bet to noklusē – gan Kreituse, gan visi pārējie vēsturnieki.

Kāpēc?

Tāpēc, ka tas parāda lietas būtību un tad būtu smieklīgi Ulmani un Munteru apvainot valsts nodevībā.

Patiesībā viņi pamatā izstrādāja daļēju findlandizācijas politiku, kas paredzēja daļēju suverenitātes pašierobežošanu. Ulmanis jau vienubrīd gribēja karot, bet tad latviešus sagaidītu Krimas tatāru liktenis – visus izsūtītu!

Ulmanim un Munteram Latvija bija sirdī, viņi to bija veidojuši, katrs no viņiem individuāli būtu ar mieru arī atdot savas dzīvības Latvijas labā.

– Kāpēc tad Munteru publiski attēlo kā latviešu tautas nodevēju un krievu (padomju) spiegu?

Tas nāk no vācu laikiem. Vācu galvenā propagandas tēze latviešu tautai bija: jūs nodeva pašu valstsvīri, atdeva krievu rokās, jums vajadzēja cīnīties kopā ar mums pret krieviem, bet viņi, jūsu valstsvīri, to negribēja! Arī vācieši slēpa Ribentropa–Molotova paktu.

Kāpēc tagad to nepasaka?

Profesionālam vēsturniekam nav tiesību to nepateikt.

==========================================================================

http://tautastribunals.eu/?p=14158

Šeit jūs dokumentāli redziet, ka Kreituse bija un ir kompartijas biedrene, visnoziedzīgākā un asiņainākā režīma pārstāve:

http://tautastribunals.eu/?p=24482

Ir absurds uzklausīt tās partijas pārstāvi, kas veica ārprāta genocīdu pret mūsu tautu. Kreituse ir noziedzniece, kurai nepārprotami tiks izpildīts publisks nāves sods, tāpat kā nacistam un slepkavam Jekelnam. Interesanti, ka Jekelns, pēc arhīvos atrastā, no latviešiem pilnīgi noņēmis atbildību par žīdu šaušanu, bet Kreituse un viņas žīdiskā cionistu partija skaidro tieši pretējo !

Ja Jekelns ir pelnījis vienu nāves sodu, tad Kreitusei, šij pretīgi uzburbušai alkoholiķei, pienākas desmit ASM.

Lai Dievs šai gara kroplei dod veselību piedzīvot dienu, kad viņai visas pasaules priekšā izpildīs šo sodu !

Nāvi okupantiem un viņu līdzskrējējiem !

Dievs svētī Latviju !

===========================================================================

Šeit būtu jāpiebilst, ka I. Mūrniece ir paudusi nevis 4. maija kliķes(valsts) viedokli, bet latviešu tautas viedokli, kurš, protams, ir diametrāli pretējs noziedznieces Kreituses viedoklim.

Ilga-Kreituse-A.-Vešņakovs-I.-Mūrnirce.-Parādnieksgorbunovs-Latvija-ziema.Saeimas priekšsēdētājas Ināras Mūrnieces (Nacionālā apvienība, NA) paziņojums par nevēlēšanos tikties ar Krievijas vēstnieku Latvijā Aleksandru Vešņakovu, ir bīstams, otrdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) profesore Ilga Kreituse.

Viņa pauda, ka, paužot savu viedokli šajā jautājumā, Mūrniece faktiski ir paudusi valsts nostāju, jo ieņem Saeimas priekšsēdētājas amatu.

«Viena lieta ir teikt runu NA priekšvēlēšanu sapulcē, bet pavisam kas cits – paust viedokli, esot Saeimas priekšsēdētājas amatā,» sacīja Kreituse.

RSU profesore arī pauda, ka apbrīnojama ir ārlietu ministra Edgara Rinkēviča ārēji mierīgā attieksme pret minēto Mūrnieces paziņojumu.

Šeit ir lasāms kārtējais Kreituses murgs:

http://www.lvportals.lv/viedokli.php?id=262862

You may also like...

9 komentāru

  1. Ernests saka:

    Turpinot par Ulmani…

    15.maijā TV tika veidots raidījums par mūsu izcilāko prezidentu. Tikai neliela nianse – raidījuma nosaukums un sižets šokējoši un demagoģiski ačgārns.

    Nosaukums: Vai Kārlis Ulmanis ir tiesīgs būt Latvijas prezidentu galerijā?’

    Viens no dalībniekiem, Didzis Šmits, tajā pašā dienā komentējot Nacionālās Apvienības facebook ierakstu par Vienības karogu braucienu un svecīšu nolikšanu par godu Ulmanim, raksta šādi:

    Didzis Šmits Svecītes par godu valsts nodevējam? Mīļi.

    Jautājums viens – vai jūs redziet kādi cilvēki kontrolē sabiedrisko domu(mediju) Latvijā? Mums pūš miglu acīs. Sarkanu miglu.
    .
    .
    Admins
    Katrs, Ernest, saņems tieši to, ko pelnījis.
    Un tas nepatīkamākais priekš šiem neliešiem ir tas, ka par visu būs jāmaksā ne tikai pašam vaininiekam, bet visam viņa ģimenes klanam !

  2. john saka:

    Free Speech Свобода слова http://ipvnews.org/

  3. johans saka:

    tadas kreituses,komunistus,chekistus uz 101.km

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Kreituse noklusē manu iesniegumu viņai kā Saeimas vadītājai par Rīgas latviešu biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī..

    Visā viņas teiktā neparādāe RLB nozīme valsts pārvaldē.

    Tādēļ
    atgādiņāšu, ka Ulmanim bija savs kabinets Rīgas Latviešu Biedrībā, kur viņš bija sastopams un pieejams ikvienam.

    Vēļ pateikšu, ka kolektīvās analītikas centrs “MĀMUĻA” bija līdz okupācijai latviešu tautas galvenā svētvieta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *