Nolādētības avangardisti !

www.tautastribunals.eu-12Tie, kuri nesaprot krieviski, šis raksts ies gar ausīm. Zināt sava ienaidnieka valodu dažreiz ir lietderīgi:

https://www.youtube.com/watch?v=JhWzPfIquiI&list=PL7NtRwkSOM_ZnWZmYu-Ea2HeeBgv47-Pp&index=7

===========================================================================

Dimitere Ušakovu lūdz nekļūt par pareizticības nodevēju un nepieļaut Eiropraidu.

NILS UŠAKOVS, DIMITERS, uRBANOVIČS pareizticībaTas, kas bija redzams video, daudziem „apmautajiem” nav zināms.

Lai arī kāda šī „liberastu Amerika” būtu, tā ir tūkstošreiz labāka par krievžīdisko Krieviju, kura savas pastāvēšanas laikā ir tikai kāvusi cilvēkus un veselas tautas. Bez „šīs” Amerikas pasaule būtu atstumta par tūkstoš gadiem atpakaļ un iegrimusi boļševiku radītajā asins jūrā.

Ir jāsmejas, kad krievi(krievžīdi) pieraksta sev laurus par kara uzvaru pret nacistiem. Ja nebūtu Rietumu palīdzība, tad krievi zāģu skaidas pārrijušies jau pirmajā kara rudeni būtu apsprāguši. Visa tehnika praktiski nāca no ASV un Anglijas. Tanki bez motoriem, „kaķušas” bez Stutbekeriem, zaldāti bez „tušonkas”(gaļas konservi), dzelzceļš bez lokomotīvēm…. .

Pats Dimiters pēc Atmodas saņēma ap 300 000 DM no šiem pašiem „liberastiem”.

Kur tas viss palika ?

Tagad šis komunistiskais „spermas produkts” piesauc palīgā perverso Ušakovu, kuram bija jābūt aiz restēm par spiegošanu, valsts izlaupīšanu milzu apmēros un slepkavību pasūtīšanu. Šī parazītiskā ģimene apelē pie „pareizi ticīgās” baznīcas, kura ir Putina svarīgākais balsts un pedofilijas midzenis.

Šīs baznīcas „popi” piesauc krievus braukt uz Latviju un nosist visus latviešus ar mietiem !

Lūk, to arī vēlas šis nolādētais komunistu pēctecis !

Šis „praids”, protams, ka nav nekas patīkams un pieņemams nevienam normālam cilvēkam. Bet vēl nepatīkamāks un pretīgāks ir tas, ka šis „praids” ir tikai aizsegs kaut kam daudz briesmīgākam, proti, NODEVĪBAI.

Visas šīs jezgas uzdevums ir parādīt Krieviju kā tikumības „patronesi”, kura ir cīņas avangardā pret šo izvirtību.

Ar šo klaigāšanu tiek novērsta uzmanība no Latvijas okupācijas, kurai jānotiek tuvākajā laikā. Latvijas valdošā kliķe, ar bijušajiem čekistiem Borovkovu, Godmani un Indriksonu priekšgalā, ir pilnībā gatava veikt apvērsumu bez ārējas Krievijas iejaukšanās.

Būtībā šis apvērsums jau ir noticis, jo valsts vadība ir pilnīgi Maskavs komunistu vadībā: Bērziņš, Straujuma, Rasnačs, Kozlovskis, Bičkovičs, Kalnmeijers.

Atlicis tikai mainīt „frekvenci”- ideoloģisko lozungu.

Šie noziedznieki ir centīgi parūpējušies par paralēlo armiju. Tā sastāv no apsardzes „vienībām”, kuras komplektētas no bijušajiem KGBistiem un viņu pēctečiem. Oficiālā Latvijas armija arī ir pilnībā atšķaidīta ar krievvalodīgajiem.

>Lēš, ka krievu bandītu skaits, kuri kalpo augstāk minētajiem noziedzniekiem, varētu būt ap 20 000 tūkstošiem.

>Šīs apsardzes „vienības”(žīdu- Borovkova un Godmaņa banda) sastāv no okupantiem un viņu pēctečiem, kuri ir pilnīgā apņēmībā veikt asinsizliešanu- „apslaktējot” novājināto zemessardzi un Latvijas armiju, kura arī ir degradēta ar krieviskajiem elementiem.

Galvenie vaininieki Zemessardzes un Armijas degradēšanā ir Kristovskis un Pabriks, protams, pēc Maskavas- Telavivas pavēles, bet tas neatbrīvos šos nodevējus no karātavām.

Bērziņš jau nekautrējoties paziņojis, ka vēlas Putina „ciemošanos” Latvijā.

Tas ir „signāls”, ka viss ir sagatavots varas pārņemšanai.

Par to visu LRTT cenšas informēt NATO un ES.

Lai nolādēti visi šie dimiteriskie Latvijas bendes un krievžīdiskā okupantu banda !

Dievs svētī Latviju !

28.03.15.     LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. haris saka:

    Nekad nepadotieties, esiet stipri un nelokami ka lidz sim. Lai Dievs Jums stav klat! Kaut parejiem butu tik daudz drosmes ka Jums!

  2. Fricis saka:

    Labrīt! , Labdien! ,Labvakar! Augsti Godātais L. Grantiņa k-gs.
    Vai varētu pastāstīt kaut ko par Ievu Skangali un Ritas Drones?
    Abas man aktīvi met e pastā Par Raivi Dzintaru un Latvijas patiesību. Gribētos uzzināt kapēc viņas tā dara. Esmu jautājis, bet atbildes nav…un tik spamo manā pasta kastē.
    Paldies.
    .
    .
    Admins.
    Halo, Frici !
    Izlasi šo rakstu, tad arī sapratīsi, kas ir Ieva Skangale:
    http://tautastribunals.eu/?p=20053
    Pievērs uzmanību arī foto.
    Par Ritu Drones neko neesmu dzirdējis.

  3. lasītājs saka:

    Dimitere Ušakovu lūdz nekļūt par pareizticības nodevēju un nepieļaut Eiropraidu.

    ——————–

    Kāpēc Līga Dimitere lūdza tieši Nilam Ušakovam un Krievijas pareizticīgās baznīcas Maskavas patriarhu Kirilam, kuri ar savām domām un darbiem ir pret Latviju un latviešiem? Kāpēc viņa to nelūdza kotoļiem (Vatikānam), luterāņiem, baptistiem, vecticībniekiem, kuri savā tikumībā ir pārāki par Ušakovu, Kirilu un papildus tam vēl savās domās un darbos ir par Latviju un latviešiem?

  4. komentārs saka:

    Pievienojam nelielu rakstu ar piemēru kā tādas sievietes kā Līgu Dimiteri izmanto Krievijas propoganda un kā Krievijai nepatīk, ka Baltijas valstis un Polija, atgriezusies Eiropas civilizēto tautu vidū, spēj kopā ar pārējo pasauli sevi pasargāt no Krievijas agresijas. Kāpēc gan Līga Dimitere neaizstāv tos cilvēkus, kuri nonākuši okupācijas rezultātā zem Krievijas svešas varas Gruzijā, Moldovā un Ukrainā?

    http://www.delfi.lv/news/world/baltics/krievijas-diplomats-kritize-nato-politiku-attieciba-uz-baltijas-valstim.d?id=45753402#ixzz3VliY7vFz

    Krievijas diplomāts kritizē NATO politiku attiecībā uz Baltijas valstīm

    NATO īstenotā “atvērto durvju” politika šobrīd izpaužas bruņojuma izvietošanā pie Krievijas robežas situācijā, kad Baltijas valsīs aktivizējas “neonacistiskie spēki”, mikroblogu vietnē “Twitter” paziņoja Krievijas pastāvīgais pārstāvis NATO Aleksandrs Gruško.

    “Mēs redzam NATO atvērto druvju politikas rezultātus – ASV tanki “Abrams” un kājnieku kaujas mašīnas “Bradley” laikā, kad notiek “Waffen-SS” marši. Tā NATO redz ideālo Eiropas drošību,” rakstīja Gruško, komentējot NATO ģenerālsekretāra Jensa Stoltenberga interviju Kanādas žurnālam “Macleans”.

    Stoltenbergs intervijā norādīja, ka NATO nevirzās uz austrumiem, tās ir pie alianses austrumu robežām esošās valstis, kas vēlas iestāties NATO un Eiropas Savienībā (ES).

    “Tās ir neatkarīgas valstis, kas pieklauvēja pie durvīm un vēlējās dalību. Ne jau NATO kaut kādā veidā virzās uz austrumiem, austrumi vēlas pievienoties NATO un/vai ES,” sacīja NATO ģenerālsekretārs, komentējot izteikumus par ES teritorijas paplašināšanos un Krievijas kontrolētās teritorijas samazināšanos.

    Viņš norādīja, ka tās ir katras suverēnās valsts tiesības, izlemt par iestāšanos šajās organizācijās. “Tā ir nepareiza doma, ka tas ir kaut kas tāds, ko Krievija ir zaudējusi un ES ir ieguvusi,” piebilda Stoltenbergs.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Latvijas komunistu valdība jau 22 gadus neizlaiž varas grožus no savām rokām, veikli imitējot tautsaimniekus.

    Naivie ES un NATO algotie “darbarūķi” izrāda cieņu un atzinību viltīgajiem Latvijas komunistu varturiem, jo nespēj izprast un iedomāties, ka iespējama tik pārliecinoša demokrātijas imitācija.

    Ir jāpaiet zināmam laikam, lai ES un NATO “darbarūķi” nāktu pie secinājuma, ka padomju varas pārstāvji ir ērti iekārtojušies ES un NATO kolektīvā.

    Šis laiks vēl nav pagājis.

    Veikli manipulējot ar brīvās pasaules ļaužu nespēju atšķirt īstu demokrātiju no pseidodemokrātijas, komunistu nomenklatūras “Štirlici” iekļuvuši ES un NATO struktūrās.

    Cilvēcei atliek tikai gaidīt notikumu attīstību.

    Atbildīgām starpvalstu amatpersonām jārēķinās ar nepatīkamu “pārsteigumu”, līdzīgu kā Vācijas aviācijas lidsabiedrības traģēdijā 2015. gada martā.

    Iespēja Krimas scenārija pielietojumam Latvijā pastāv.

    Cilvēki, esiet modri!

    Latvieši, atjaunojiet latviešu biedrības – pseidodemokrātu atmaskošanai!

    Sapratīsim, ka tikai latviešu biedrību atjaunošana mūsu daudzcietušajā DZIMTENĒ ir vienīgais līdzeklis likumības atjaunošanai postkomunisma Latvijā.

    Sapratīsim, ka likumīgo 1938. gada statūtu klaja, prettiesiska apkarošana Rīgas Latviešu Biedrībā 1993. gada 18. februāra naktī apturēja Latvijas valsts atdzimšanu – paverot ceļu partiju totalitārismam!

    Viltus biedrības radīšana, varmācīgi, prettiesiski iznīcinātās Rīgas Latviešu Biedrības vietā – ir KLIEDZOŠS, starptautiski nozīmīgs fakts, ko nedrīkst ignorēt ne ES, ne NATO!

  6. Miervaldis saka:

    Okupantus no Latvijas vajag izdzīt, bet to jau šaujamās kameras kandidāts, putina zābaku laizītājs Bērziņš, nedarīs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *