Pārdomas. Patrioti, idioti vai provokatori ?

ZILS,Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieIeva Brante, Putriņš, Liene Apine, Latvija, literatūraPirms par kādu cilvēku izsakām savu viedokli, mēs domās summējam kopā visu par viņu mums zināmo informāciju. Pacentīsimies „sasummēt” visu, ko mēs zinām par diviem jaunpienācējiem „disidentūrā”, kuri varen maktīgi uzsākuši cīņu pret valdošo noziedzīgo 4. maija kliķi.

IEVA BRANTE !?

Kas ir šī Ieva un no kurienes viņa uzpeldēja ?

Ieva Brante ir juriste un „uzpeldēja” viņa ar Ušakova kritiku. No tā brīža viņa ir klāt visur, kur iet runa par kliķes noziegumiem.

Runā Ieva Brante ļoti labi.

Labāk, domāju, pat nav iespējams. Tikai nedod mieru viena „lieta”, viņa vienmēr ir kopā ar latviešu tautas bendēm.

Ieva Brante,Putriņš, Freimantāls, SkangaleVai var cīnīties par Tiesiskumu kopā ar tiem, kuri šo Tiesiskumu ir brutālā veidā likvidējuši ?

Nē, tas nav iespējams !

Tātad, tā ir kārtējā viltus cīņa, lai pilnībā piebeigtu latviešu tautu.

Negribas ticēt, ka tik atjautīga juriste, kāda ir Ieva Brante, nezinātu, kas ir Putriņš, Levits un pārējie Pad-laika censoņi.

Padomā, latviet, pirms sazinies ar šo jauno censoni.

Tie, kuri iet kopā ar putriņiem un levitiem, nav latviešu tautas draugi.

Sargi sevi, latviet, Patiesības cīņa vēl priekšā !

Par otro „cīnītāju” nākošajā rakstā.

01.04.15.    LRTT

P.S. Šis nav pirmā aprīļa joks, bet gan  skarba realitāte.

============================================================================

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Nāvi komunistiem un okupantiem !

Šeit redzamas neveiktās deokupācijas sekas:

https://www.youtube.com/watch?t=46&v=k2eXJemZhBs

Tā ir komunistu radītā 5.kolonna. Šo “koblencistu” skaits Latvijā ir ap 20 000.

Trojas zirgs NATO “sistēmā” !

Satversmes tiesas tiesneši Kristīne Krūma (no kreisās), Kaspars Balodis, Sanita Osipova, Valsts prezidents Andris Bērziņš, tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris, tiesneši Aija Branta un Uldis Ķinis Rīgas pilī. Foto Edijs Pālens, LETĀrprāts! RS kontrolierus pavadošais apsargs piedāvā salauzt roku un doties noskaidrot attiecības pagalmā

Šokējošs video nonācis vietnē YouTube, kur iemūžināta Rīgas Satiksmes kontrolierus pavadošā apsardzes firmas Koblenz Drošība darbinieka agresīvā uzvedība.

Kā raksta video autors, viņš ieraudzījis Rīgas Satiksmes kontrolierus ar sarūgtinātu meiteni un “nevarējis būt vienaldzīgs”. Izrādījies, ka kontrole nevēlas viņai atdot dokumentus, kā dēļ šis cilvēks sācis filmēt notiekošo.

Kontrole pieprasījusi pārtraukt filmēšanu, ko viņš nav darījis, kas arī licis iejaukties viņus pavadošajam Koblenz apsargam. Apsargs, runājot krievu valodā, licis “telefonu aizvākt” un drīz vien kļuvis agresīvs, izmantojot arī necenzētu leksiku.

“Es tev roku salauzīšu, bļ*d,” paziņoja Koblenz darbinieks, cenšoties atņemt telefonu. “Es tev tūlīt sasitīšu viņu pret galvu!”

Kad viņam izdevies atņemt telefonu, viņš informējis tā īpašnieku, ka grasās izslēgt kameru: “Es izslēgšu kameru un atdošu. Vēlreiz ieslēgsi, es tev viņu atņemšu un sasitīšu.”

“Tev ko, problēmu maz, vai?” laipni jautājis apsargs. Šo jautājumu viņš tikpat laipni atkārtojis piefiksējot, ka tiek filmēts jau atkal.

“Es tev saku, tulīt pienāksi, es tevi, bļ*d,” piedraudējis kontrolieru pavadonis. Tad viņš nolēmis, ka tomēr vēlas draudzīgi noskaidrot attiecības ar filmētāju: “Nāc, ieiesim iekšpagalmā. Iesim!”

Notikušo sociālajā tīklā Twitter jau komentējusi arī pati RS, atzīmējot, ka ir informēti par notikušo: “Protams, mēs neatbalstām rupju izturēšanos pret klientiem, taču atgādinām, ka arī katra pasažiera pienākums ir veikt brauciena reģistrāciju.”

========================================================

Pasmejies, latviet, par apdauzīto Lavrovu un Krieviju kopumā:

https://www.youtube.com/watch?t=45&v=SSeRi4SmtcI

You may also like...

4 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Gaidīju šādu rakstu. Tās pašas pārdomas arī man nedeva mieru. Žēl vienīgi tas, ka kādai tautas daļai pārdomas vispār ne par ko nerodas. Atliek kādam pateikt kaut ko acīm redzamu un visiem sen zināmu un tautas varonis viņiem gatavs. Toties visu acīm neredzamu, apslēptu patiesību (un tā parasti mēdz būt tā nepatīkamākā patiesības daļa) viņi apšauba un noliedz.

  2. kāpēc saka:

    Kāpēc tāda ebrejlatviete ieva nevar satikties ar ebrejlatviešiem,bet kāpēc tāds ebrejlatvietis dzintariņš sarunājas un bildējas ar komunistiem…..

  3. Aivars Augustāns saka:

    Jautājums raksta autoram un lasītājiem.
    Vai marihuāna Latvijā jau legalizēta, ka top šādi, debīli raksti!?
    Kautkas tik debils sen nav lasīts.
    Un komentētāji arī sapīpējušies?
    .
    .
    Admins:
    Katrā gadījumā uz šo komentāru un tā rakstītāju to var attiecināt.

  4. Miervaldis saka:

    Ko var gaidīt no pašvaldības, ko vada okupants.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *