V. Freimantāls. Latvijas vara ir pretlatviska pēc būtības

„Pārmaiņām būt“: Vai nesadzirdat Freimantālu ?! ir labs, būtisks raksts, kas paceļ varturu (zombētāju) noslēpumu aizkaru !

4.maija vara ir pretlatviska pēc savas būtības, jo apkaro tās latviskās kultūras tradīcijas, kas paredz kolektīvās analītikas centru darbību – vienota latviešu biedrību tīkla atjaunošanu.

Rīgas latviešu biedrības 1938. gada statūti ir latviešu tautas un ģimeņu kolektīvās aizstāvības S I S T Ē M A S pamats.

Iznīcinot šo pamatu, sagrūst viss latviešu tautas monolītais spēks !

To saprata Staļins un 1940. gadā likvidēja visas latviešu biedrības (ap 3000).

To saprata LPSR nomenklatūra un čekisti, kad 1993. gada 18. februāra naktī likvidēja, likumīgi atjaunoto, Rīgas Latviešu Biedrību un prettiesiski aizliedza „Māmuļā“, jau pus gada laikā spēkā esošos 1938. gada RLB statūtus(Tā izkropļojot līdz nepazīšanai biedrības nozīmi pašos pamatos) !

Tika radīta viltus biedrība ar čekistu pašsadomātiem statūtiem, lai nepieļautu apzināt komunistu un čekistu pretlatvisko, N O Z I E D Z Ī G O darbību 4. maija valsts varas struktūrās.

Likumīgi atjaunotās RLB galvenais uzdevums bija demokrātijas atjaunošana pēc komunistu un čekistu totalitārās, agresīvās DESPOTIJAS – 50 gadu verdzības un pazemojuma laikiem.

Saprotot, ka MĀMUĻA ir latviešu sabiedriskās dzīves centrs, biedrībā katru nedēļu stājās desmitiem latvieši, cerēdami risināt samilzušās ģimeņu un valsts problēmas !

Tas komunistu un čekistu varturiem bija NEPIEŅEMAMI – maksimums ko viņi bija paredzējuši bijušā PSRS bruņoto spēku VIRSNIEKU NAMĀ, bija padejošana un padziedāšana(pēc komunistu iedibināto kultūras namu 50 gadu iedibinātās prakses, kur pieredzējis komunists vadīja un kontrolēja visu un visus).

Nekādas sapulces, nekādas kolektīvās analītikas, nekāda viedokļu dažādība, nekādas diskusijas, nekādu REZOLŪCIJU pieņemšana un nekāda valdības politiskā kursa kritizēšana !

No ārpuses Rīgas Latviešu Biedrība – no iekšpuses komunistu un čekistu neierobežotās valsts varas apmaksātu, pretlatvisku kangaru midzenis !

Laika posmā, kad atjaunojam Rīgas Latviešu Biedrībā likumīgos 1938. gada statūtus, neviens nesaņēma nekādu atalgojumu, izņemot Rīgas Latviešu Biedrības septiņus apsardzes darbiniekus(Kuri dežūrēja 24 stundas diennaktī un nodrošināja pirmklasīgu kārtību un materiālo vertību drošību. Apsardzes priekšnieka uzdevumus veica RLB runasvīrs/delegāts, cienījamais, 64 gadus vecais Vilis Kalējs, aizsargs) !

1993. gada 18. februāra nakts uzbrukumu organizēja komunistu un čekistu partijas „Latvijas ceļš“ politiķi, lai nepieļautu turpināt atjaunotās Latvijas valsts kultūras tradīcijas !

Juris Vectirāns, Jānis Gulbis, Egīls Levits, Andris Teikmanis, Ziedonis Čevers, LPSR KPCK priekšsēža vietnieks Uldis Galanders, Reitmanis, Pavilonis, Platais, Lazda, Kokina, Stirna un daudzi citi, mutvārdu pavēli saņēmuši, 1993. gada 18. februāra naktī veica TERORA aktu un iznīcināja visus atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības dokumentus, nolaupīja seifu ar naudu, izlaupīja manas mākslas galerijas „Latvijas Kultūra“ unikālo ekspozīciju un PARALIZĒJA atjaunotās RLB darbību vispār(Nu jau 26 gadus) !

Tā komunisti un čekisti ieguva iespēju no sabiedrības nekonrtolēti izzagt Latviju, iznīcināt rūpniecību, privatizēt valstij piederošās fabrikas, uzņēmumus, iestādes utt. Tā radās nekontrolējams partijnieku miljonāru un miljardieru slānis – kas līdz šai dienai Latvijā ir iedibinājuši totalitāru, pretlatvisku postkomunisma valsts iekārtu ar viltīgi maskētu „daudzpartiju“ aizsegu. Politiskā teātra nelietīgie aktieri sēž labi apmaksātos amatos, tieši tā pat kā Staļina laikos !

Tā radās nelaimīgie, līdz pēdējam izmisumam novestie 10 000 latviešu pašnāvnieki, kuri nespēja pārdzīvot komunistu un čekistu radīto ĀRPRĀTU Latvija !

Tā radās lavīnveida darbaspēka bēgšana prom no Latvijas uz neatgriešanos !

Tā radās Latvijas valsts DEMOGRĀFISKĀ katastrofa !

Tā radās Latvijas valsts astronomiskais parāds(virs 10 miljardiem eiro).

Un viss tikai 1993, gada 18. februāra nakts, šausmīgā, ciniskā TERORA akta dēļ, kad vara likvidēja atgriezenisko saiti ar tautu !

Kad vara sāka parazitēt uz mūsu ģimeņu rēķina(Laupīt, zagt, melot, spīdzināt ģimenes) !

09.07.19

You may also like...

1 Response

  1. dzīve uz urrā saka:

    Apsveicu jaunajā Levitānijā !

    Krakovas žīdi( ieskaitot [modernos] “nacionāļus(???)” ) pabeidza
    Latvijas pilnu okupāciju visos līmeņos.

    Nu ir pilns žīdu komplekts, sākot no žīda-prezidenta, krakovas
    žīdiem-ministriem, krakovas žīdiem-pašvaldību vadītājiem,
    veselu gūzmu krakovas žīdu-liekēžu vidējā varas ešelonā(kā
    uzņēmumu padomnieki-izlaupītājparazīti, konsultanti un
    konsultantu konsultanti, priHvatizācijas ceļā radušies “saimnieki”,
    banku “īpašnieki”… )
    Pašā apakšā krakovas lumpeni – vienu operāciju apguvušie
    “speciālisti”-proletārieši un nevienu operāciju neapguvušie
    laukstrādnieki-zirgu(traktoru) aizvietotāji.

    Tie lumpeni, starp citu, sevi “uzskata” par īstenākiem poļiem, nekā
    īstie Polijas poļi ! :))
    Un, kaut paši ir bez biksēm un basām kājām, balsos par tādiem
    pat lumpeņiem kaut nakts vidū pamodināti, tikai tāpēc, ka tie
    lumpeni ir “poļi”
    Visas ekonomiskās nebūšanas izriet no šādas žīdu “politikas” !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *