Profesors A. Priedītis. Tautas glābēji !(Mežvieta bandas klusēšana)

Arturs Prieditis

21. decembris plkst. 20:02  · KLASIKAS IZKROPĻOŠANA Latviešu inteliģences populācija jau ir tik pamatīgi intelektuāli un morāli sačokurojusies, ka tiek izkropļota, taču faktiski ignorēta, senā klasika: jebkuru revolūciju izdomā romantiķi, realizē fanātiķi, bet tās augļus izmanto rūdīti nelieši. Latviešu inteliģences populācijā šī senā triāde pašlaik neeksistē, jo katrā vienībā eksistē vieni un tie paši rūdītie nelieši – tautas glābēji gobzemi, pļaviņi, grantiņi, lapsas u.c.

LRTT

Ir taisni jāapbrīno A. Priedīša nenogurstošos centienus “atbrīvot” LATVIJAS TAUTU no “neliešiem”. Lai lasītājam nerastos neziņa, kuri tad ir tie nelieši, biedr’-kungs A. Priedītis nenogurstoši atgādina, ka tie ir latviešu etnosam piederīgie, bet kas ir LATVIJAS TAUTA, tas vairs nevienam nav jāapskaidro. Tie ir visi tie, kuri mūs atbrīvoja no vācu nacistiem, kuri mūs kā neizdevušos etnosu, kas ieklīdis un apmeties pie Baltijas jūras, vēlējās iznīcināt. Bet ir arī brīži, kad biedru Arturu Priedīti pārņem nepārvaramas skumjas par vācu nacistu nepaveiktajiem darbiem. Pie šiem nacistu nepaveiktajiem darbiem A. Priedītis pieskaita neiznīcināto latviešu tautu, kura šodien gan garīgi, gan fiziski apkaunojot visas Baltijas jūras baseinā dzīvojošās tautas. Varēja, laiks taču pietika- veseli 4 gari gadi ! Nākošajā savā esejā A. Priedītis solās aprakstīt nacistu aprobežotību, jo tie neesot pilnībā sapratuši, ka šo svētīgo darbu esot aizsācis visu tautu un NĀCIJU TĒVS Josefs Vesaroničs Džugašvillis- STAĻINS(kā viņš pats sevi nodēvēja). Kur esot bijuši slavenie vācu izlūkdienesti, ka neesot redzējuši un ziņojuši Ādolfam, ka jau 1941 . gadā, pēc Latvijas “atbrīvošanas” no diktatora K. Ulmaņa, esot simtiem vagoni ar šo nevērtīgo etno- materiālu(latviešiem) traukušies Kolimas virzienā ? To, komunists un čekas aktīvais stukačs(aģents) A. Priedītis nu nekādīgi nevarot saprast ! Par to, kas notika pēc kara līdz 1953. gadam, arī esot sagatavots materiāls un pat izsūtīts pašam VOVAM (Vladimiram Vladimirovičam). Šajā visaptverošajā ESEJĀ viņš pat uzdrīkstējās kritizēt pašu Vesaroniču, mūsu “nācijas fātera”Levita vecvectēvu  viņa pusdarītajā darbā. Tieši čečenu variants arī pret latviešiem būtu bijis tas optimālākais šī nelietīgā etnosa LIETĀ(kā zinām, tad čečenus 100%tīgi deportēja no savas dzimtenes), uzskata Arturs Priedītis !

Kā man kļuvis zināms, H- 86 Latvijas atjaunošanas programma esot uztraukusi pat tās iestādes, kuras regulē visu Saeimas un katra “saeimista” darbību atsevišķi. Priedīša galvenais uzdevums esot L. Grantiņu diskreditēt visur, kur vien tas iespējams. Lūk, tāpēc jau arī no “zila gaisa”, pilnīgi bez kāda redzama iemesla tiek uzbrukts Grantiņam ! Te tad nu arī pamazām paliek skaidrs, kāpēc vienā katlā tiek mests Grantiņš, Lapsa, Gobzems u. c. Tas arī norāda uz to, ka A. Priedītis pat šodien vēl aktīvi kontaktējas ar čekistiem,- mūsu tautas slepkavām.

To visu zinot varam saprast, kāpēc pēc visiem šiem izteikumiem A. Priedītis nav “aiz gardīnēm”, jo tas taču ir KLASISKS kolaboracionista paraugs- aicinājums uz genocīda veikšanu pret latviešu etnosu ? Viņa sekotājs Aivis Vasiļevskis veic to pašu un VDD klusē !

Tas tikai norāda uz to, ka Mežviets un Ģirģens ir cionistu barvežu marionetes Latvijā !

08.01.21

You may also like...

4 komentāru

  1. -Eduards Lunis saka:

    —Latvijas Glābšanas komisija PILNĪBĀ ATBALSTA
    H-86 LATVIJAS ATJAUNOŠANAS PROGRAMMU!

  2. Kāpēcītis saka:

    “Latvija ir brīva”. No kā tā ir brīva??? -Kas to lūdzu,var paskaidrot?!

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Brīvības 88 kādu laiku bija kriminālā tirdzniecības uzņēmuma Elkor centrs. Kā tas ir veidojies zināms ir lielai sabiedrības daļai, ka kāds kooperatīva vadītājs Popovs tirgojot RSP lupatas kļuva ar gadiem viens no veiksmīgākajiem Latvijas miljonāriem. Protams šie miljonāru izveicibas stāsti ir mēslu kaudzes vērti. Vien kriminālie izdzimteņi noskata sev labvēlīgu personu un caur viņa gaišo tēlu centre savu spēli, kā asiņaino naudu pārvērst par tīru un baltu? Tā nu tie kriminālie padauzas sedinaja savus mērkaķus visās valsts varas iestādes, lai protams sev dabūtu labvēlīgus lēmumus. Viņi Pārdaugavas vecā paaudze iet kapos, bet viņiem ir bērni, kas protams ir jau inteliģentie rietumu pasaules baroni. Tā nu kam vajadzīga ir tā vecā dziesma par 1940. gadu, ja visi mēs esam kopīgi augusi Psrs un kopīgi pārdzīvojusi daudzas likstas pēdējo 30 gadu laikā? Būsim reiz draugi un aizmirsīsim vāciešus, jo vairāk par pusi gadu simteņa valda Latvijā komunisti, ja nebūtu viņu, tad būtu nacistiskā iekārta. Nu padomajies 90 to gadu krimināls Latvijā nav salīdzināms taču ar Russijas kriminālu. Viņi taču ir šajos laikos cienījami lielveikalu menedžeri nu vēl jau apsardzes dienesti arī jūs latviešus apsargā un policija, jā vēl armija arī ir kriminālo izdzimtenu pilna. Viņi visi rūpējas par mūsu kopējo drošību! Ja nebūtu russkijo, tad būtu anglosakšu roboti Latvijā. Tā nu var grozīt krustu šķērsu, ja vācieši būtu un krievu nebūtu, kā tad būtu, kas mēs būtu? Skuj viņu sazin, bet viens ir saprotams, ka tās bēdas, kas ir pāri latviešiem ir russkijo zhidu līšana savu anglosakšu kungu tirdzniecības Moscowy company caurumā. To viņi dara gadu simteņiem, bet tāds latviets viņiem ir nožēlojams iezemiets, tad nu arī viņiem valodā ir nicinājums pret vietējo tautu, ko paši apzog un slepkavo. Kas tas Priedits ir man ne jausmas, bet kakasana virsa cilvēkiem no kuru vides pats esi iznācis gala rezultātā beidzās bēdīgi. Tādus piekaka biežāk viņu pašu kungi! Tautai ta pilnīgi ir nodirsties, ko tas Priedits murgo, bet pašam ta dzīvot grūti, ja tie kungi vien diktē rakstīt sūdus. Sūdi vien pašu ieraus, kā jau vēsturiski tas ir bijis ar tiem, kas dziedāja slavas dziesmas kriminalajiem komunistiem. Šajos laikos nu viņi ir kļuvusi par mīļiem jaukiem demokrātijas Tedy lacisiem. Ak vai, ka tie latishi ir visu sazagusi un slēpj bagātības Rigondas salā, bet paši izliekas par nabadziņiem. Russkije jau nu nevar atļauties tādu nekaunību tēlot no sevis nabagus un pieklājīgi pasaulei sevi izrāda braukdami ar Mercedes. Mi zhe ih pobedilji i to onji nam proizvodjat Mercedes i.

  4. Trauksme! Trauksme! Trauksme! saka:

    Cionists ir iecelts par veselības ministru. Bīstamāku scenāriju Latvijai ir pat grūti iedomāties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *