Garīgā “sprāgoņa” P. Kļavas antilatviskās “žļurgas”

www.tautastribunals.eu-1411Atkārtoti  http://tautastribunals.eu/?p=8626 runāsim par Pēteri Kļavu, kurš nepārprotami sevi ir pierādījis kā krievžīdisma piekritēju, latviešu tautas ienaidnieku. Kristiešu leksikā runājot: visīstākais Sātana kalps !

Nav jau obligāti kā Lindermanim, Osipovam vai Gopoņenko jāklaigā par krievu valodu un Latgales pievienošanu Krievijai, var to pasniegt arī daudz graujošākā veidā, kā piemēram šajā rakstā: Rietumu demokrātija ar pedofīlijas piegaršu. Kaut ko tādu izlasot mati paši sienas mezglā. Ja kāds šiem Kļavas apgalvojumiem tic, tad patiešām ir jāiet pie “daktera“, jo prāts noteikti samainījis atrašanās vietu, no galvas pārvācies uz “pakaļu“. Šis “dižais” ezotēriķis sevi jau reiz ir pierādījis, paziņojot, ka Krievijā kāds Grobovojs ir spējīgs miroņus augšām celt !

Pēteris Kļava, Sātans, sātanisms,krievi, UkrainaKrievijas sātaniski asiņainajam režīmam tāds garīgs izdzimtenis, kāds ir P. Kļava, ir kā medusmaize prusakiem.

FOTO NOSAUKUMS: “Garīgais sprāgonis !”

Visīstākais “Trojas zirgsLatvijā- melns nodevības vieplis !

Meli un drausmīgs sātanisks naids uz latviešu tautu ir tas, kas uztur šo parazītu pie dzīvības. Protams, lai tauta viņam ticētu, tiek runātas daudzas labas lietas.

Un tagad mazliet uzmanību !!!

Tiek runātas tikai tās “labās lietas“, kuras nevar un arī netiks mainītas. Lai labāk saprastu šo triku, minēšu piemēru: Saeimā VL! izvirza kādu latviešu tautai svarīgu jautājumu, kura liktenis jau iepriekš ir paredzams, ka netiks pieņemts. Tāpēc Brigmanis balsošanā piedalās kopā ar VL!, tā iegūstot latviešu tautas aizstāvja “oreolu“, bet īstenībā ir aizmuguriski veicis aģitāciju pret šo “tēmu“.

Lūk, tā izpaužas slēptais sātanisms, ko veic komunisti- krievžīdi.

Pēteris Kļava paziņo, ka ir par to, lai pedofilus fiziski iznīcinātu. Laba lieta, tikai tas nenotiks, to labi apjēdz Kļava, bet galvenais ir vākt punktus patriotisma izrādīšanā.

Viss viņa kārtējais raksts ir vērsts uz Krievijas sātaniskā režīma slavināšanu un atbalstīšanu.

Skaties un brīnies, ko runā šis dižais dakteris par Garīgumu: “Krievijā šai ziņā vēl ir palicis garīgums, tāpēc Rietumu pasaule tā baidās no Krievijas. Es nerunāju par kādu struktūru, piemēram baznīcas, garīgumu, bet gan par to, ko var nosaukt par “kosmisko garīgumu”. Tā ir cilvēces nākotne.

Krievija un tās politika esot cilvēces nākotne !!! Normālam cilvēkam lasot tādus murgu liekas, ka tie nāk no trako mājas.

>Nav nekāds noslēpums, ka P. Kļavas elks Putins ir pedofils !

>Ka Krievijas režīms ir pieskaitāms pie pasaules asiņainākajiem režīmiem !

>Ka Krievijas pareizticīgā baznīca ir pedofilijas midzenis !

>Ka krievu tauta ir alkoholizētākā tauta pasaulē !

>Ka Krievijas uzbrukums kaimiņvalstīm ir sātanisma augstākā pakāpe, kura nevar eksistēt bez asinīm un cilvēku ciešanām !

Par kādu Krievijas Garīgumu šīs sātaniskais vieplis- Pētera Kļavas “fasējumā” runā, ja Krievijas nauda ir nevērtīgāka par tualetes papīru un krievu valdošā elite savus naudas uzkrājumus pārvērš dolāros, un uzglabā tos “sapuvušajos” Rietumos.

>Kāpēc visai valdošajai Krievijas elitei 100% bērni ir iekārtoti Rietumu skolās un pēc šo skolu beigšanas paliek strādāt “smirdošajā Rietumu kloākā” ?

Kāpēc visiem Krievijas elites pārstāvjiem ir milzu īpašumi “sapuvušajos” Rietumos un viņi brauc uz turieni “atpūsties” (pārdzerties) ?

Par kādu Garīgumu šis nelietis runā, ja Ukrainā tiek slepkavots, okupēts un zagts uz velna paraušanu ?

Lūk, vēl kāds murgains citās no šī sātaniskā viepļa intervijas: “Vīriešu kompleksi ir cilvēces posts. Saprātīgi būtu atjaunot masveida pionieru vai skautu kustību (nav būtiski kā to nosauc), kur tiktu audzināti gudri, garīgi un atbildīgi vīrieši. Eiropā 8 miljoni jaunu un izglītotu vīriešu nestrādā – viņi negrib, viņiem tas ir par grūtu. Viņi grib iegūt visu, ātri un viegli.”

Es Eiropā dzīvoju un tādus murgus neesmu novērojis. Ja šo viņa pieminēto skaitli pareizinātu ar trīs un attiecinātu uz Krieviju(Krievijas vīriešiem), tad tas būtu kā “naglai uz galvas“.

Kas attiecas uz ražošanu, tad Krievijas rūpnieciskais potenciāls, pēc pasaules ietekmīgāko ekonomistu aprēķina, atbilst Somijā saražotajam daudzumam. Krievijā viss turas uz dabas bagātību resursiem un to izpārdošanu.

Un tad, kad šīs “kļava” piemin krievu klasiķus, derētu atgādināt, ka visi krievu klasiķu darbi ir Rietumeiropas klasiķu kopijas ar samainītiem personāžiem.

Tikai tie, kuri auguši mucā un pie tam vēl dziļi džungļos, var pieņemt šī krievžīdu parazītu līdzskrējēja(Pētera Kļavas) murgus par īstenību.

Pēteris Kļava ir visīstākais latviešu tautas bende un kā tāds arī reiz stāsies tiesas priekšā.

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisP.S.

Dmitrijs Smirnovs,Urbanovičs.Rīga, MaskavaŠeit mēs redzam vienu no Kļavas pielūgsmes elkiem un viņa sludināto garīgumu- patiesību, kurš sludina, lai uz Latviju atbrauc divi miljoni krievu no Maskavas un noslēdz rēķinus ar latviešiem.

“Vot” tev krievu garīgums Kļavasmērcē” !

https://www.youtube.com/watch?v=tJVxjf1fHJM&sns=fb

LRTT tev saka: “Kautu tu, Kļava, nolādēts mūžu mūžos kopā ar savu krievžīdu bandu”!

Nāvi latviešu tautas bendēm un viņu līdzskrējējiem !

L. Grantiņš       14.02.15.

You may also like...

7 komentāru

  1. Ādolfs saka:

    Grantiņ, tu, esi korifejs! Garīgais sprāgonis ir labs vārds pašreiz valdošajai polit. sistēmai Latvijā!

  2. Ilze saka:

    Latvijas Politiski represēto apvienība (LPRA) lūdz prokuratūru izvērtēt Rīgas pilsētas Centra rajona prokuratūras prokurores Daces Lapinskas (uzvārda māsa Jurim Lapinskim, kurš izliekas par latviešu draugu) rīcību, apsūdzot Daini Rūtenbergu Krievijas karoga sabojāšanā pērn Rīgā notikušajā Latvijas Krievu savienības (LKS) organizētajā piketā «Krimas atbalstam».

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/547924-represeto_apvieniba_ludz_izvertet_prokurores_ricibu_apsudzot_rutenbergu_krievijas_karoga_sabojasana

  3. Raitis saka:

    Es uzskatu, ka par tādu apzinātu demagoģiju, ko šis KĻAVA sludina, vien pienākas ASM!

  4. Mr white saka:

    Sūdi būs! Un reāli, ja Rietumu pasaule nevedīs pie prāta sakarsušos krievu deģenerātus alias putin!

  5. Miervaldis saka:

    Grantiņa kungs – jūs esat gaisma Latviešiem, bet Kļava ir sarkanās miglas mošķis, kurš jāizgaismo, lai tauta redzētu kuru sist un šaut!

  6. kali saka:

    Varbūt der arī reizēm atcerēties,ka esam ne tikai latvieši vai krievi,bet pirmām kārtām cilvēki.Kaut ari palasot jūsu mājaslapu līdz apzīmējumam cilvēks,jums vēl tāls ceļš ejams…
    .
    .
    Admins
    Viss, kali, atkarīgs no skata vietas. Ja stāv zem sarkanās Kremļa zvaigznes, tad Tev pilnīga taisnība, jo biedrs Kļava jau arī uzskata, ka Krievija ir garīguma centrs. Ja tāds Kļava cenšās pārliecināt latviešus, ka Krievijā ir “eksperti”, kuri var atdzīvināt mironi, tad jautājums slēpjas cilvēka aptaurētībā.Kas attiecās uz tautību pielīdzināšanu cilvēkiem, tad jāšaubās vai tādi krievi ir pieskaitāmi pie cilvēku rases… . Katrs, kali, mēs atbildēsim par saviem vārdiem un arī darbiem, par to vari nešaubīties.

  7. Kristaps saka:

    Visu cieņu Pēterim Kļavam. Patiešām lielisks ārsts, kurš ir palīdzējis daudziem latviešiem izķepuroties. Reanimācijā strādāt nav viegli.
    Raksta autoram novēlu garīgu izaugsmi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *