Tas laiks, kas tuvojas, tas žēlastību nepazīst !

Latvija,Dievs, Grantiņš, Liepāja,Rīga,LRTTTauta, kurai nepiemīt nacionālā pašapziņa,

ir mēslu kaudze, no kuras barojas un izaug citas tautas.

A. P. Stolipins.

LRTT ZilsBorovkovs,Kažociņš,Maizītis,Reiniks,Kūtris,Godmanis. LRTT. H-86.FOTO: Lūk, šeit jūs redziet cionistu marionetes Latvijā. Viņi visi ir slepkavas un miljonāri ! Latviet!!!, tas viss uz mūsu tautas rēķina, uz sviedriem, asinīm un neskaitāmu cilvēku nāvēm !!!

==========================================================================

Noslēgsim veco gadu ar īsu apskatu par 4. maija kliķes slēptajiem Kremļa aģitatoriem– tā saucamajiem ietekmes aģentiem.

Bijušie komunisti- KGBisti visus pēcAtmodas gadus ir strādājuši ar nenogurstošu enerģiju, lai visas iespējamās propagandas nišas tiktu aizņemtas ar viņiem uzticīgiem “radījumiem”. Tas arī viņiem ir izdevies. Ir radīti “super nacionālisti”, kuri daudziem, pat ļoti daudziem, ir sajaukuši prātus. Lielākā tautas daļa nespēj vairs orientēties notiekošajā un tāpēc kļuvuši par vadāmu “lopu baru”. Visu šo graujošo dezinformāciju veic Krievijas- Izraēlas spec- dienesti, bet vaina tiek uzvelta “sapuvušajiem Rietumiem- ASV”.

Jau būsiet ievērojuši, ka tieši “dižie nacionālisti”, kuri sevi par tādiem dēvē, nekad neuzstājas pret lindermaņiem, gopoņenkiem, ušakoviem, ždānokām un SASKAŅU, bet pret Vienotību un VL!. Protams, ka Vienotība ir noziedzīga organizācija un tā ir pelnījusi, ka viņu patriec no “politiskās skatuves”.

Tas, kurš vērīgi seko visām šīm KGBistu vadītajām aktivitātēm, būs ievērojuši, ka tas ir aizsegs tam, lai iznīcinātu- mazinātu VL! popularitāti. Visi, pilnīgi visi, Latvijas informatīvie rupori strādā šajā virzienā. Cilvēku izsekošana un iebaidīšana ir daudz intensīvāka nekā nacistu un komunistu valdīšanas laikā. Tas tā ir un savādāk nevar būt, jo pašlaik Austrumeiropā varu ir pārņēmuši krievžīdiskie cionisti. Un, ne tikai pie mums, bet arī Rietumu valstīs ir viņu uzpirkti veidojumi.

Izrādās, ka Francijas labējie LIPENisti ir Putina atbalstītāji. Vācijas abi spices cilvēki- prezidents un kanclere, arī ir no tās pašas šlakas. Vienīgi ASV spiediena rezultāta negribīgi tika pieņemtas minimālas sankcijas pret Putina sātaniski asiņaino režīmu.

L. Lapsa, A. Andersons, J. Lapinskis,A. Garda.FOTO: Lūk, šie ir it kā nevalstiskie MĒDIJI, bet īstenībā DP(kgb) radīti. Veic izsmalcinātu propagandu, lai nomelnotu tos, kuri aizstāv latviešu tautas intereses. It kā jau visu pareizi runā, bet vajadzīgajā brīdi paziņo: “Nu VL! jau tādi paši vien ir, kā Vienotībnieki.” Ar to pietiek vienkāršajam vēlētājam, lai viņš nobalsotu par nepareizo vai vispār nepiedalītos vēlēšanās. Aivars Garda, Juris Lapinskis un Aivars Andersons ir it sevišķi aktīvi DP darboņi, kas attiecas uz LRTT, H-86 un L. Grantiņa nomelnošanu. Šie trīs krievžīdu pakalpiņi aktīvi piedalījās H-86 un LRTT vienotības graušanā un apmelošanā. Kārtējais nomelnošanas izlēciens pret LRTT un Grantiņu notika 16.12.14.(dzirdams 1.34. min.)

https://www.youtube.com/watch?v=9tbW0hyGSEc

Andersons, ar viņa raksturam nepiemītošu agresivitāti, Grantiņu aplēja ar dubļiem par to, ka kādā komentārā it kā Lapinskis ir ticis netaisni apvainots. Nedomāju, ka man būtu bijis vajadzīgs šo komentāru “pārlabot”. Par šo nekaunīgo izlēcienu mani informēja kāds klausītājs, jo pats šo raidījumu vairs neklausos:

Miervaldis

17.12.2014
An: Linards
Labrīt Dievspalīdz Grantiņa kungs. Vēlos jums nodot ziņu, ka man pat bail atkārtot tos vārdus, ar kuriem jūs ir nolamājis Lapinskis un tas otrs pērtiķis. Ja kāds pret jums paceļ kara cirvi, viņš to dabū atpakaļ savā švaļa pierē, ne tā?

Lapinska monologs par “Rotšildiem un dolāru drukāšanu” ir apnicis.

Neticu, ka bez kāda pavēles bailīgais Andersons būtu tik agresīvi mani apmelojis.

Kas attiecas uz Lato Lapsas i- vietni PIETIEK.com, tad tā ir kļuvusi par īstu antilatvisku strutu bedri.

Tiek publicēti visi kremļa “pielūdzēji”, ar vēl pretīgākiem komentāriem.

Izteikti redzams, ka pretlatviskos komentārus raksta divi- trīs cilvēki.

Viens no šiem komentāru skribelētājiem ir profesors Arturs Priedītis, kurš ir viens no galvenajiem L. Lapsas “žurnalistiem”.

=========================================================================

Grieķijas labējie, cik noprotams, arī ir Izraēlas- Krievijas radīti. Par apstulbināto Ungāriju vispār jāpabrīnās. Tā pat vēlas karot ar Ukrainu tāpat kā Krievija, jo iedomājusies, ka tai kāda Ukrainas daļa vēsturiski pienākoties.

Arturs Priedītis. Lato Lapsa. Mežviets. DP. Latvija,krievijaBet atpakaļ pie Latvijas piektās kolonnas ruporiem.

FOTO: Arturs Priedītis. Pie attiecīgiem apstākļiem būs nākošais Latvijas PSR  “šustins”.

Vēl varu piebilst, ka visi cilvēki, ar kuriem es uzturu sakarus, tiek izsekoti un iebaidīti. Tas notiek pavisam netiešā veidā: Pēkšņi uzrodas kāds svešinieks, kurš piemin manu vārdu un “iesaka” kādu piedāvājumu. Tikai muļķis var nesaprast, ka attiecīgajam cilvēkam liek saprast: “Mēs zinām visu par tevi un arī turpmāk neizlaidīsim no redzes loka.” Esmu jau rakstījis, ka trīs tautastribunals.eu lasītāji man ir pieprasījuši izdzēst visus viņu rakstītos komentārus. Daži ir bez vēsts “pazuduši”. Palikuši tikai paši drošākie, tie, kuriem Patiesība(Dievs) ir sirdī.

Šajā i- vietne netiek rakstīts neviens nepatiess vārds, tāpat arī netiek kāds apvainots nepatiesi.

>Es zinu netaisna apvainojuma CENU.

>Lai Dievs pasarg’ kādu nepatiesi apvainot.

>Tas nozīmē to pašu, ko dot nepatiesu LIECĪBU.

Visi tie, kuri ir apzaguši manu tautu un raksta melus saziņas līdzekļos, tiks fiziski iznīcināti. Tas LAIKS, kas tuvojas, žēlastību nepazīst. Tie nav draudi, bet gan padoms- secinājums.

Slepkavam nepiespriež nāvessodu tiesnesis, bet gan viņa pastrādātais noziegums.

Tas pats būs ar visiem šiem krievžīdu komunistiskajiem noziedzniekiem. Ne es, ne Tribunāls viņus tiesās, bet gan viņu pastrādātie noziegumi.

>Un-, šie pastrādātie noziegumi ir drausmīgi !

>Tas ir vēl nebijis genocīds pret latviešu tautu.

Juris Kaļķis, Uldis Sēne, Igors Šiškins, Aivars Gedroics,Artis Bērziņš.FOTO: Un šeit redzams informatīvais “bomžu slānis”. Šo padibeņu leksika norāda uz to, ka nebūtu pat ielaižami cūku aizgardā parnakšņošanai. Šos atkritumus DP tik pat dūšīgi sargā kā Lindermani, Osopovu, Gopoņenko vai to pašu Girsu. Kā nekā, visi taču dzemdināti vienā “iestādē”. Šie ir tie, kuri piesārņo ar savām jēlībām draugi.lv un protams arī publicējas pie L.Lapsas un A. Gardas. Un tagad mazliet citēsim šos varoņus. Bet pirms tam es atvainošos lasītājiem, ka iespējams viņiem sabojāšu vecgada svētku noskaņojumu. Tas maz savienojams ar latviskumu un patriotismu.

Juris Kaļķis: prtetīgs izdzimtenis ir tavs tēvs pedofīl grantiņ.”. “Un pipeli sūkāja tava māte-visam psrs poltbirojam pedofīl grantiņ.un savu asm iebāz sev dirsā pedofīl”. To visu jūs variet pilnībā izlasīt šeit:https://www.draugiem.lv/user/5085333/blog/?p=12760563&com_id=377328201

Aivars Gedroics:Iesniegts http://tautastribunals.eu/
Cik raivītim bija neoficiālu sievu, neesi paskaitījis??? Nerunāsim jau par to, ka tu, debilais nolaistais gaili, sūkāji viņa pipeli, čeķista-komunista-peģika Krustiņa un arī viņa patēva-okupanta sūdos izvārtītu!!!

Igors Šiškins ir nonācis, lūk, pie kāda slēdziena: “Krievi nav mūsu ienaidnieki, bet gan VL!”

Nekas cits neatliek sacīt: īsts putinists.

Un, kas par varenu vīru izrādās ir Uldis Sēne- Lato Lapsas draugs. Kad izlasīju viņa komentāru, kājas sāka trīcēt. “Drīz notikšot kas briesmīgs”, paziņoja Sēnes kungs. Interesanti, vai DP viņš ir informējis par to, vai tas notiks ar DP līdzdalību ? “Vot”, tas būtu interesanti uzzināt. Katrā gadījumā es šo rakstu nogādāšu jaunajam DPistam Mezvietam. Šeit lūk viņa mesiāniskais paziņojums:

Uldis Sēne: “Tas, ka nevienu mans viedoklis neinteresē šobrīd, nenozīmē, ka pēc mēneša situācija nesāks strauji mainīties, jo tu vēl neesi informēts par to, kas patiesībā gatavojas.
Jebkurā gadījumā, taisnīguma princips prasa rūpīgu publisku izmeklēšanu, kur abas interešu puses ir tiesīgas piedāvāt savu skatījumu un faktus. Un līdz ar to, mani nav iespējams tiesāt par tevis izvirzīto apsūdzību. Bez tam, viss liek domāt, ka visticamāk, tiesāts tiksi tu, jo nezini vēl to, kas zināms man. bet tā, vecīt, ir sensācija. tuvākajā laikā tā nāks gaismā, un tu pats būsi spiests noskatīties, kā sabrūk tava uzskatu pasaulīte un visa tava bravūra. Dodu 99% garantiju!”

Visu šo saraksti var lasīt šeit:https://www.draugiem.lv/user/5085333/say/?pid=1370271199&com_id=377214688

Kas attiecas uz Arti Bērziņu, tad viņš pēc visiem kareivīgajiem paziņojumiem, ka es esmu nacists un tieku iegrāmatots viņa atriebības “dienasgrāmatā”, un, protams, ka arī ukraiņi nacisti, mani nobloķēja un nekavējoties savu profila bildi dzēsa. Laikam jau saprata, ka izskatās pēc “Doņeckas republikas ķeizara”.

Visiem šiem kremļa padibenēm, protams, ka ir arī atbalstītāji. To var redzēt pēc komentāriem un balsojumiem.

Tāpēc ir ļoti svarīgi par viņiem runāt un viņus zināt, jo attiecīgajā x stundā, tieši viņi būs tie, kuri šaus mums mugurā, un, iespējams, arī piedalīsies nākotnes masu deportācijās.

Latviet, juku laikos zini, ka “jābliež” šiem sūdiem virsu bez brīdinājuma, jo viņi tevi nežēlos !

=========================================================================

27.12.14.    LRTT.

Bet nobeigumā variet lasīt kārtējo Aivara Gardas drauga Aivara Gedroica sacerējumu, kuru viņš izsūtījis pietiekoši plašam “paziņu lokam“.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAAdresāti, kuriem Daugavpils patriots izsūtījis savu “klasiku”:anita.stasulane@du.lv; birze.viktors@gmail.com; dace.kokarevica@la.lv; dddlnf@gmail.com; diena@diena.lv; eevee576@gmail.com
CC: girts.gosko@gmail.com; juris.lapinskis@e-apollo.lv; krama@inbox.lv; lasitaji@tvnet.lv; Latvija.1918@comcast.net; leonards@parks.lv; lielkalni@inbox.lv; liene.rijkure@gmail.com; l.grantins@hotmail.de; manels@inbox.lv; mareks.svencs@inbox.lv; maris.antonevics@la.lv; pupurs@aol.com; raivis.dzintars@inbox.lv; redakcija@apollo.lv; redakcija@delfi.lv; redakcija@la.lv; redakcija@nra.lv; rita.ruska@la.lv; steidzite@gmail.com

LRTT priekšvārds

Pēc tevis paša vērtējuma, “godātais” A. Gedroic, iznāk, ka pēc visiem punktiem esi pederasts.
Kurš punkts man “pasētu”, nevaru stādīties priekšā.
Man ir sieva, trīs bērni, mazbērni…. .
Domāju, ka ar Sluci arī viss ir kārtībā. Neticu, ka Krustiņš pieder pie tādiem.
Kaut arī viņš ir mans ideoloģiskais pretinieks, kaut ko tādu pasacīt uz viņu ir zem(pat) jebkura rāpuļa cieņas, nemaz nerunājot par cilvēku.

Neticu un arī nezinu vai tu esi “pediņš”(kā pats saki), bet ja vīrietis tavā vecumā nav precējies, tad viņš ir aktīvs anonētājs, jo hormoni prasa savu.
Bet iespējams arī, ka esi rūnīts- nu teiksim, suns bērnībā pautus izkodis. Kā zinām, tad kastrēti runči arī ir nedabiski resni- tieši tādi kā tu.

Tādā gadījuma izsaku līdzjūtību tev un arī tavam “patronam” Aivaram Gardam.

Arī es pašlaik gatavoju rakstu kurā tu tiksi pieminēts. Foto aizsūtīšu jau tagad.

Neskatoties uz visu, lai saule vienmēr tev apgaismo prātu un ejamo ceļu.

Lai tev veiksmīgs Jaunais gads !

Visaugstākā cieņā, L. Grantiņš

VAI JŪS GADĪJUMĀ NEESAT PIDARS, SLUČA KUNGS ?

Pirms dažiem gadiem esmu jau rakstījis publikāciju „Kas jūs esat, doktor Aivar Sluci?” (http://klab.lv/users/aivars_666/52180.html) Uzskatu, ka nu ir pienācis laiks atgriezties pie Aivars Sluča personības izvērtēšanas.

Kā jau esmu rakstījis agrāk, pirms gadiem 20 es ļoti cienīju un apbrīnoju šo cilvēku, pirmkārt jau par to, ka viņš spēj un grib atļauties tādas milzīgas naudas summas tērēt savu principā pareizo un no mūsu varturu nostājas toreiz tik atšķirīgo uzskatu reklāmai. Man šad tad ienāca prātā, kā uz to skatās viņa tuvinieki, vai atbalsta un saprot viņa rīcību? Tad, neatceros kādā īsti veidā, tas arī nemaz nav būtiski, es uzzināju, ka ģimenes šim cilvēkam nav, viņš dzīvo viens pats. Šis fakts man nekādas nelabas aizdomas toreiz neizsauca, taisni otrādi, es jutos pat priecīgs, ka esmu saņēmis atbildi uz paša sev uzdoto jautājumu.

Vispār jau iemesli, kāpēc cilvēki nenodibina ģimenes, parasti ir šādi:

1)    viņi nespēj sev atrast pietiekami atbilstošu un saprotošu „otro pusi”;

2)    viņiem ir kāda nopietna fiziska vai garīga kaite, ko viņi nevēlas nodot nākamajām paaudzēm;

3)    viņu materiālais stāvoklis neļauj uzņemties atbildību par potenciālo ģimeni;

4)    viņi ir tā aizrāvušies ar savu darbu vai hobiju, ka veltī tam visu mūžu un personīgās lietas atstāj novārtā;

5)    viņiem ir t.s. „netradicionālā seksuālā orientācija”.

Gedroics.docx. Garda.Atzīšos, ka arī pats piederu pie šāda tipa cilvēkiem, proti, man pašam ir spēkā 1), 3) un daļēji arī 4) punkts, kas man nav ļāvuši „iebraukt laulības ostā”. Līdz šim biju domājis, ka arī A.Slucis nav precējies 1), 4), nu varbūt sliktākajā gadījumā 2) iemesla dēļ. Tagad, vēlreiz izvērtējis un pārdomājis visu, kas man zināms par A.Sluča personību un viņa sabiedriski-politisko darbību, esmu nonācis pie secinājuma, ka diemžēl viņa gadījumā izšķirošais laikam tomēr būs manis minētais 5) punkts. Centīšos tūlīt arī secīgi pamatot šos savus uzskatus.

Kā zināms, A.Sluča uzticības persona Latvijā bija nu jau nelaiķis, bijušais fotogrāfs un laikraksta „Nacionālā Neatkarība” žurnālists Gunārs Birkmanis. Ar Sluča atbalstu (finansiālo) viņš ir izdevis daudzas interesantas un saturā patriotiskas grāmatas – gan daiļliteratūru, gan publicistiku. Arī augstāk minētā avīze regulāri saņēma A.Sluča ziedojumus laikā, kad tur strādāja G.Birkmanis. Savā iepriekšējā publikācijā par A.Sluci manis pieminētajā viņa 1995.gadā organizētajā konkursā par Latvijas dekolonizācijas nepieciešamību kā darbu iesniegšanas adrese tika norādīta G.Birkmaņa personīgā abonenta kastīte Nr.415, kas vēlāk kļuva par pamatu jaunatnes organizācijas „Klubs-415” nosaukumam, ko izveidoja šī konkursa dalībnieki un kas arī vismaz tā darbības sākotnējā posmā ar G.Birkmaņa starpniecību saņēma A.Sluča finansējumu.

Uzsākot savu politisko darbību A.Gardam, A.Slucis arī sniedza atbalstu viņa idejām, pasniedzot savu balvu pāris t.s. „Gardas meitenēm”. Atzīšos, biju nedaudz izbrīnīts, ka balvas saņēmēju vidū nav paša A.Gardas, taču skaidroju sev to tādejādi, ka viņš jau ir pietiekami situēts cilvēks gados, kamēr atbalsts pirmkārt nepieciešams ir jaunajai paaudzei, un droši vien tā domā arī Sluča kungs. Biju pārliecināts, ka abi Aivari – Garda un Slucis – noteikti sadraudzēsies un cieši sadarbosies. Tāpēc kā nepatīkama auksta duša pār mani pēc dažiem mēnešiem nāca vēsts, ka G.Birkmanis rīko tikšanos ar A.Sluča balvas saņēmējiem, uz kuru bija uzaicinātas arī „Gardas meitenes”, taču, kad viņas izteica vēlmi pasaukt līdzi arī pašu A.Gardu, saņēma no G.Birkmaņa diezgan nelaipnu atteikumu, pamatotu ar argumentu, ka solīdā publikā tāds tips kā Garda vis neiederoties. Skaidrs, ka ne jau pats viņš bija nācis pie šādas atziņas, to viņam bija iepotējis A.Slucis. Dabiski, ka abas meitenes toreiz apvainojās un arī pašas uz tikšanos neieradās.

Uzzinājis šo nepatīkamo faktu, es iegrimu dziļās pārdomās. „Kāpēc Slucis neieredz Gardu, kas viņam vārdabrālī tā nepatīk?”, es sev jautāju un mēģināju pats arī uz to atbildēt. Varbūt vaina ir tā, ka A.Garda kādu laiku ir dzīvojis un strādājis Maskavā? Varbūt A.Slucim nepatīk A.Gardas reliģiski-filozofiskā dzīvesziņa, kas izpaužas kā Dz.Ē.Mācības sludināšana? Varbūt A.Slucis kā lielu grēku uzskata to, ka A.Garda dažus gadus pirms PSRS sabrukuma kā ierindas biedrs sastāvēja PSKP? Neviens no šiem argumentiem man tomēr nelikās gana pārliecinošs. Tā kā man tobrīd bija visai draudzīgas attiecības ar G.Birkmani, nolēmu uzrakstīt pēdējam un pajautāt, kāda tad tur ir tā situācija ar attiecībām starp viņu un A.Gardu. Atbildē saņēmu apmēram šādu skaidrojumu – tauta (ko Birkmanis bija domājis ar šo jēdzienu, toreiz īsti nesapratu, vēlāk tikai man pieleca, ka ar tautu viņš saprot savu maizes devēju Sluci) neticot Gardam, jo viņš līdztekus okupantiem apkarojot arī homoseksuālistus, bet to, lūk, nevajagot darīt, jo neesot īstais laiks, vajagot sākumā tikt galā ar pirmajiem un tad… Es biju nepatīkami izbrīnīts un mēģināju skaidrot Birkmanim, ka Garda taču pats to jau uzskatāmi ir pamatojis savās publikācijās, proti, ja karadarbības laikā izceļas, piemēram, mēra epidēmija, tad jācīnās gan pret ienaidnieku, gan pret mēri – kāda jēga būs mūsu uzvarai pār ienaidnieku, ja paši pēc vai pat pirms tās visi nobeigsimies no mēra? Uz to man vairs G.Birkmanis nekā neatbildēja…

Neatceros, vai toreiz jau zināju, ka Slucim nav ģimenes, tomēr nekādi nespēju noticēt, ka homoseksuālisti un attieksme pret tiem ir īstais iemesls viņa nepatikai pret Gardu. Nospriedu, ka te vienkārši ir nostrādājusi daudziem latviešiem diemžēl piemītošā skaudība – kāpēc es neesmu vienīgais nacionāli-radikālais Aivars, no kurienes te man konkurents uzradies… Nolēmu, ka tas ir īstais iemesls, kāpēc Slucis necieš Gardu… lai gan simpātijas pret Sluci manī šis fakts krietni vien mazināja.

Drīz vien pēc tam A.Slucis pazuda no politiskās skatuves, viņa publikācijas nebija lasāmas ne Latvijas, ne ārzemju presē vairākus gadus pēc kārtas. Izplatījās pat baumas, vai tik šis cilvēks nav jau miris. Un te pēc laika pseidonacionālā darboņa A.Skalberga pārraidē izdzirdu atkal par Sluci – viņš darbojoties „Pilsoniskajā savienībā”, veidojumā, kas atšķēlies no Repšes dibinātā „Jaunā Laika”. No pārsteiguma man teju pat žoklis atkārās… Mani neizbrīnīja, ka Slucis vairs neatbalstīja „TunB”, pats viņu biju aicinājis no turienes izstāties, jo dekolonizācijas idejas jau teju 10 gadus viņi vairs nepropagandēja… bet es nekādi nespēju saprast, kāpēc viņš tās vietā bija izvēlējies „Pilsonisko savienību”. Labi zināju, kādi ļaudis tajā darbojas – kosmopolītiski sorosieši, kuri nekad ar pušplēstu vārdu pat nav ieminējušies par nepieciešamību atbrīvot Latviju no okupantiem… Kas viņiem kopīgs ar Sluci – domāju un nekādi nespēju saprast. Apmēram tajā laikā arī tapa mans raksts „Kas jūs esat, doktor Aivar Sluci?”. Nekādu atbildi uz šo rakstu ne no paša Sluča, ne no viņa „uzticības vīra” Birkmaņa nesaņēmu un nebiju arī īpaši cerējis saņemt. Drīz vien uzpeldēja skandāls par Sluča un Kristovska saraksti, pēc kura Slucis no „PS” tika izslēgts. „Nu taču viņš būs nācis pie prāta”, domāju, „sapratīs beidzot, kas ir īstie mūsu tautas draugi un ar ko vajag kontaktēties”. Diemžēl drīzumā dabūju zināt, ka Slucis nodibinājis sakarus ar viltusnacionāļiem no „VL” un faktiski atgriezies atpakaļ turpat, kur viņš bija – pie tēbeuškām, kas taisījās apvienoties ar VL. Kas notiek ar šo cilvēku – kārtējo reizi domāju un nespēju saprast. Un tad pēkšņi Slucis sāka sniegt intervijas un arī drukāties maksas publikācijās bēdīgi slavenā komunista-čekista-pederasta V.Krustiņa vadītajā „LA”. Pēdējais tips Sluci diezgan atsaucīgi uzņēma un izturējās pret viņu ar neslēptām simpātijām, lai gan agrāk kā „provokatīvu naida kurinātāju” bija nosodījis, tāpat kā A.Gardu un citus izteiktos nacionālradikāļus. „Kas viņus velk vienu pie otra”, domāju, „vai tiešām TAS…?”. Par V.Krustiņa seksuālo orientāciju man jau labi sen nav nekādu šaubu. Savukārt, punktu manām šaubām par Sluci pielika Skalberga izdotais Sluča publikāciju krājums „Sargāt Latviju”, kurā Slucis sūkstās, ka esot ASV prezidenta vēlēšanās balsojis par Obamu, bet viņš izrādījies tik prokrievisks. Nu man atkal bija pamats teju krist ģībonī!!! Ko Slucis citu varēja gaidīt no demokrāta? Vai viņš nezināja, kas tā vispār ir par partiju? Tas taču ir mūsu „Saskaņas centrs” amerikāņu izpildījumā! Vai tad Slucis nezina, ka praktiski neviens ASV pilsonis-latvietis (te nerunāsim par tādiem izdzimteņiem kā K.Streips, kas, manuprāt, ne tikai latvieša, pat cilvēka vārda nav cienīgi) pēc 2.pasaules kara nekad nav balsojis par demokrātiem, tikai republikāņiem. Jo viņi labi zina, no kurienes nāca Rūzvelts, kas ļāva Baltiju pievākt Staļinam, un neviens viņa pēctecis no Demokrātu partijas nekad šo nekrietno rīcību nav nosodījis. Kam tad mīļš ir Obama? Nu, protams, visu veidu krāsainajiem ASV pilsoņiem, imigrantiem, ko viņš aizstāv ar putām uz lūpām… un arī homoseksuālistiem. Ne nēģeris, ne indiānis, ne mulats, ne iebraucējs no Meksikas Slucis nav, tātad atliek… jā, atliek secināt, ka Slucis diemžēl ir pederasts.

Jāatzīstas, es pats biju šokā no šādas atziņas un sāku meklēt argumentus, kas to apgāztu… bet atradu diemžēl tikai tādus, kas to apstiprina. Lūk, trimdas avīze „Laiks”, tajā bieži strīdas Slucis ar Streipu. Par daudz ko lauž viņi šķēpus, daudz ko pidaram pārmet Slucis… bet tikai ne viņa seksuālo orientāciju, tās sakarā Slucis Streipam nav bildis ne pušplēsta vārdiņa, tur laikam viņaprāt viss ir kārtībā… Un ne tikai Streipam, vispār nevienam pidaram Slucis nekad neko nav pārmetis… cita lieta pidaru un lezbu apkarotāji, tos gan Slucis nemīl (skat. manis iepriekš minēto viņa attieksmi pret Gardu). Lūk, tagad pat pēc bēdīgi slavenā Rinkeviča paziņojuma Slucim nekas nav bilstams pretī, Ārlietu ministrs ir gejs – nu ļoti labi un mūsdienīgi. Interesanti arī atzīmēt, ka kosmopolītiskās organizācijas un viņu uzturētie saziņas līdzekļi pēdējā laikā ir kļuvuši stipri vien toleranti un varētu pat teikt, draudzīgi pret Sluci. Lūk, piemērs, vairāku sabiedrisku darbinieku parakstīta vēstule, kas nosoda prezidentu Bērziņu. (http://www.pietiek.com/raksti/atklata_vestule_sakara_ar_latvijas_valsts_prezidenta_andra_berzina_reakciju_uz_krievijas_agresiju_ukraina) Kā redzam, tās parakstītāju vidū pārsvarā ir kosmopolītiski noskaņoti sorosieši, tai skaitā arī tādi, kas savulaik aktīvi nosodīja Aivaru Gardu un viņa politiskās aktivitātes. Un – tavu brīnumu – viņu vidū ir arī Aivara Sluča vārds. Jā, es piekrītu, vēstule principā ir pareiza, arī Aivars Garda droši vien piekristu to parakstīt, bet viņam, atšķirībā no A.Sluča, to neviens nepiedāvāja – lai, līdzībās runājot, viņa ekstrēmista vārda darvas karote nesabojātu mucu medus. Vēl pirms gadiem 10 arī A.Slucis bija tāda pati darvas karote, nav iedomājams, ka „solīda publika” (ar to domājot varas orgāniem tuvus, no Sorosa fonda algu saņemošus darboņus) piekristu likt viņa parakstu uz kāda no pašu gatavotajiem dokumentiem. Nu vairs tā nav, A.Slucis ir kļuvis pietiekami solīds, lai no viņa vārda nebaidītos un nekautrētos. Kas tam ir par iemeslu? Nacionālos uzskatus viņš it kā būtiski nav mainījis, vismaz vārdos… acīmredzot, ir atklājusies viņa tolerance (varbūt pat piederība) pret (pie) homoseksuālistus pārstāvošām organizācijām.

Jau iepriekšējā rakstā minēju, ka Slucis nekad nelieto vārdus „nēģeris” un „žīds”, to vietā izmantojot „melnais” un „ebrejs”. Ja par pirmo vārdu vēl varētu teikt, ka to viņam iepotējuši  ”politkorektie” amerikāņi, tad jau nu žīdus ASV vienmēr ir saukuši par žīdiem (Jew), nevis ebrejiem (Hebrew).  Interesanti būtu zināt, kā viņš dēvē homoseksuālistus? Un kāda ir viņa attieksme pret viendzimuma laulību legalizēšanu, kas sevišķi uzplaukusi ASV viņa mīļotā prezīša Obamas valdīšana laikā? Tak jau laikam pozitīva, jo, ja nekritizē – tātad piekrīt. Neticu arī, ka viņš nezināja, kāda tā Obamam ir, kad balsoja par šo jefiņu. Zināja ļoti labi, un droši vien pat apsveica to.

Vēl jāatzīmē, ka Slucim un prātu izkūkojušajam gailim no Minsteres L.Grantiņam kopīga ir nekritiska jūsma par VL darboņiem, kas viņu abu uztverē esot vienīgie īstie Patrioti Latvijā. (Tie, kas ir par viņiem radikālāki, piemēram „DDD”, ir sīki, margināli grupējumi – proponē Slucis intervijā draudziņam pidaram Krustelim intervijā „LA”) Ja Grantiņa nostāju vēl varētu izskaidrot ar to, ka viņam, kā pats atzīst, smadzenes ir cietumā ar ķebli no galvas izdauzītas, un adekvāti uztvert notiekošo viņš vienkārši nespēj, tad Sluci es tomēr par tik debilu neesmu ar mieru uzskatīt. Domāju, ka viņu, tāpat kā V.Krustiņu un vismaz daļēji arī L.Grantiņu, kā netradicionāli seksuāli orientētus īpatņus, pievelk „VL” puišu jaunības šarms…, kas vienkārši neļauj kritiski paraudzīties uz viņu politiskajām aktivitātēm. Tas ir līdzīgi kā iemīlējušamies jauneklim, kuram māte var stundām stāstīt, cik viņa izredzētā ir neprasmīga saimniece, tam nebūs efekta, jo viņu šis faktors vienkārši neinteresē, viņam galvenais, kāda šī ir gultā… Lūk, tāpēc Slucis atbalsta ar naudu „VL”, bet ne centa nedeva un nedod tiešām Īstiem Patriotiem.

Pirms neilga laika „LA” rakstīja par kādu puišu (zīmīgi, ka atkal puišu!) grupu, kas Slucim esot izkrāpuši naudu (http://www.la.lv/aivars-slucis-jutas-apkrapts/). Nekādā ziņā šos ļautiņus neattaisnojot, gribētos pajautāt, vai tiešām Slucis neuzskata, ka viņu daudz vairāk ir krāpuši tie politiķi, kuri solījušies cīnīties par dekolonizāciju, ņēmuši no Sluča šai cīņai naudu, bet paši mazo pirkstiņu nav pat kustinājuši minētās lietas labā. Viņš to neredz vai negrib redzēt? Vai varbūt viņš šiem cilvēkiem savukārt par kaut ko citu ir pateicīgs?

Nobeigumā gribu atbildēt tiem, kas man oponēs – tie visi tomēr ir pieņēmumi, Aivar, kamēr Slucis pats, līdzīgi kā Streips vai Rinkevičs, nav apliecinājis „proud to be gay”, nevar viņu par tādu uzskatīt. Es arī nesaku, ka esmu pārliecināts pilnīgi par visiem 100%, pagaidām tikai par kādiem 90%, ka Slucis ir pidars. Tomēr, tas fakts, ka viņš pret homoseksuālismu necīnās, vien jau pelna nosodījumu. Pat, ja viņš nav arī pats pidars, viņš ir pidaru un lezbu draugs, tas nu ir 100% pierādīts fakts, un tas savukārt ir ļoti, ļoti slikti…  Cita starpā, par mani arī visādas baumas klīst internetā, tomēr neviens sapratīgs cilvēks tām netic, jo mani visi pazīst kā nesaudzīgu „homoheitu” (tādu cilvēku, kas neieredz homoseksuālismu un tā piekopējus, it īpaši – publiskos slavinātājus un sludinātājus); man pašam šķiet, ka es šajā ziņā šobrīd „situ pušu” pat godājamo Gardas kungu, savukārt Slucis ir vismaz homofans, bet ļoti iespējams, arī homoseksuālists jeb, tautas valodā runājot, „pidars”.

Ja nu tas tā tomēr nav, lai Slucis pats publicē beidzot savu nostāju šinī sakarā!!! Līdz šim viņš ir konsekventi izvairījies to darīt…

LATVIJU UN LATVIEŠU TAUTU – NO PERVERSIEM IZDZIMTEŅIEM BRĪVU !!!

26.12.2014.                                                           Aivars Gedroics

You may also like...

10 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Tu, gedroic, nenomelnoji Sluci, bet parādīji kas Sluča gadījumā “sāp” DēPistiem. Un tā ir Sluča nauda.

    Starpība starp tevi un Sluci ir tā, ka viņš savu naudu pelna ar savu izglītību un godīgu darbu cilvēku labā, bet tu to dari DP uzdevumā (tas redzams katrā vārdā) citus nemākulīgi, samocīti apķēzīdams un sevi par nerru pataisīdams. Ja vien tev par to vispār maksā. Perversuļi viņiem parasti vergo par brīvu.
    .
    .
    Admins
    Māri, lai veiksme un veselība Tev Jaunajā gadā, protams, arī visai ģimenei !

  2. annamarija saka:

    “Kvēlā petriota” taukainie pirkstiņi tā vien snaigstās pēc citu naudas, šinī gadījumā Sluča… Kaut raksīts it kā par citu…
    Cietis smagu fiasko pret veco, cienījamo elejieti, šis dabas pārpratums iesniedzis starpt. tiesai sūdzību par Latvijas tiesu un pieprasa, lai valsts viņam izmaksātu miljonu sāpju naudas…. Godīgs darbs nav barokļa gaumē, tāpēc meklē visvisādas iespējas tikt bez pūlēm pie naudas.
    .
    .
    Admins
    Annamarija, veiksmi un veselību Jums un jūsu ģimenei Jaunajā gadā !

  3. Garāmgājējs saka:

    Tas LRTT priekšvārds ir vietā un laikā pasacīts. Ir jārunā LRTT vārdiem:”Nu no kurienes uzrodas tādi pretekļi kā šis taukumūlis.” Un galvenais, ka viņu aizgūtnēm publice lielais tautas aizstāvis Aivars Garda. Ir taču kāda likumsakarība ar Maskavas piekto kolonnu šajā jautājumā. Garda, ja viņš sekotu Dzīvās Ētikas morāles principiem, pat tuvumā šādu izdzimumu kā Gedroicu nepielaistu.Un pārējie šai rakstā pieminētie ne par mata tiesu nav labāki. Nodevība nodevības galā un pie tam vēl pretīgi jēlā krievu stilā.
    .
    .
    Admins
    Nebūtu slikti, Garāmgājēj, ja biežāk ietu garām LRTT un iegrieztos tajā.
    Veiksmi Tev un taviem tuviniekiem Jaunajā, domāju, daudz pārmaiņu nesošajā gadā !

  4. A.Gedroics saka:

    Man čeka nekad ne sūda nav maksājusi un man viņu naudeles nevajag, bet tevi, debilais Plāngrantiņ, gan pidardraugi no VL piesedz, citādi sen būtu cietumā vai traķenē…
    .
    .
    Admins
    Tavu komentāru apstiprinu tikai tāpēc, lai jeb kurš zinātu, kāds ir tavs un tavu draugu intelekts. Visu šo zemisko nacionāldrazu, kuri redzami šā raksta fototogrāfijās. LRTT i-vietnes pamatuzdevums ir izvilkt nodevējus un tautas nomelnotājus no pagrīdes, jo pagrīdē mīt tikai žurkas un visi pārējie nešķīsteņi, kuri baidās no gaismas. Par tevi, kā par cilvēku- lopu, nevienam nevajadzētu šaubīties.

  5. coment saka:

    Atbildot Krievijas valdībai uz nekaunīgiem meliem, ka viņu zaldāti Ukrainā (arī Gruzijā) nav un Krimā ((arī Gruzijā) kara nebija, nezināms autors uzrakstīja “salīdzinājumu”.

    Autors nezināms.

    Никакой войны не было. Двадцать второго июня (1941) на территорию СССР зашел гуманитарный конвой из Германии. Как известно, с продовольствием в Советской России всегда было непросто, и братская Германия, связанная с СССР многочисленными договорами, протянула руку дружеской помощи.
    Каждый солдат нес на себе запас продуктов на несколько дней, во фляжках булькал гуманитарный шнапс, а за пехотой, призванной первой экстренно доставить еду самым голодным, тянулись уже более основательно нагруженные гуманитаркой грузовики. Естественно, войну никто не объявлял. Поэтому ее и не было.
    Было АТО на четыре года. Русские убивали сами себя, немецкие отпускники из Вермахта, заблудившиеся под Сталинградом регулярно гибли бы от несчастных случаев, а в Кремле, зимой сорок второго, ломали голову, как заплатить пенсии от Буга до Волги, и считается ли староста, назначенный немцами, бюджетным работником.

  6. Miervaldis saka:

    To Gedroicu ir pretīgi lasīt.Ja lopam būtu rokas ar pirkstiem un prāts, tad tādas pat preteklības viņš rakstītu.

  7. Raitis saka:

    Šiem fašistiem un pedarastiem ir tikai viena vieta – cietums un darbs cietumā! Nošaušana šiem neliešiem būtu tīrākā dāvana, viņiem nevajadzētu pienācīgi atbildēt par tautas apzagšanu un teroru pret tautu ar reketieru palīdzību! Grantiņa kungs! Jūs man par vienu iepriekšējo komentāru pārmetāt manu humānismu, bet es uzskatu, ka tas ir taisnīgāk. Netaisos nolaisties to lopu (gedroičveidīgo) līmenī, slepkavojot… Priecīgus svētkus! Novēlu Jums spēku un veselību Grantiņa kungs! Tauta ir gatava pārmaiņām, bet mums vajag instrukcijas kā rīkoties. Paldies Jums par tautas apgaismošanu! Laimīgu jauno gadu!
    .
    .
    Admins
    Par tiešo un likumīgo slepkavošanu neesmu nekad izsacījies, bet gan par to, ka viņi ir likvidējuši visas Tiesiskās institūcijas, lai ko demokrātiski mainītu. Notiekot spontāniem protestiem, kuri tiks radīti ar krievžīdiskās Maskavas palīdzību, mēs nedrīkstam vairs domāt par demokrātiju, jo tad jārīkojas pēc karalaika Likumiem. Nekādas žēlastības un aizturēšanas. Tiesa spriežama uz vietas.

  8. Raitis saka:

    Pieprasīt slēgt sinagogas kā žīdu fašisma un cionisma sludināšanas iestādes!
    Sinagoga ir Sātana pielūgsmes vieta! Tādas vietas ir aizliedzamas!

    Priecīgus Jēzus Kristus dzimšanas svētkus un novēlu Laimīgo Jauno gadu! Gads būs ar pozitīvām pārmaiņām!
    .
    .
    Admins
    Tas, Raiti, nav fašisms, bet gan perversas sadistu bandas izpausmes, kura nevar pastāvēt bez asinīm.
    Viņa vārds ir ANTIKRISTS.
    Kristus(PATIESĪBA) nāks un viņus, šos Sātana kalpus, saķaidīs kā traktors prusakus zem savām kāpurķēdēm.
    ==========
    Paldies par laba vēlējumiem !

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Visiem LRTT Lasītājiem sirsnīgs sveiciens un laba vēlējumi!

    Cerams, ka jaunais KAZAS gads atnesīs sengaidītās pārmaiņas!

    Gorbačovs, būdams kaza, likvidēja Ļaunuma Impēriju.

    Grantiņam novēlu panākumus cīņā ar Latvijas polītparazītiem! / Jaunvārds mans/.

    Milzīgā politparazītu armija – apmaksāta un pretlatviska, korumpēta un amorāla, sūc tautas asinis ar pilnu jaudu! Mūsu uzdevums – atbrīvot valsti no viņiem.

    Tikai kolektīvās analītikas centru atjaunošana visās apdzīvotās vietās “Tautā tās pazīstamas kā latviešu biedrības” – ir EFEKTĪVS pretparazītu līdzeklis. Jo pret komunistu un čekistu “budžeta apmaksāto sistēmu” var cīnīties tikai latviešu tautas brīvprātīga latviskuma aizstāvju SISTĒMA.

    Latviešu biedrību iznīcināšana 1940. gadā un kultūras namu izveide, iedibināja valstī totālu, komunistu un čekistu kontroli par sabiedrības dzīvi Latvijā.
    .
    .
    Admins
    Paldies, Freimantāla kungs.
    Lai arī Jūs pavada veiksme Jaunajā gadā!!!

    Mūsu uzdevums ir pārraut komunistu važas sabiedrībai, atjaunot visas latviešu biedrības valstī, lai ikvienam pilsonim būtu iespēja iekļauties POLITPARAZĪTU iznīdēšanas svētajā darbā!

    Vēl pieminēšu, ka Rīgas Latviešu Biedrības brutālā iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī ir smagākais kriminālnoziegums 4. maija valsts pastāvēšanas vēsturē, jo to organizēja un veica komunistu un čekistu varas turētāji.

    Balts sniedziņš krīt uz skujiņām!

  10. Eduards Lunis saka:

    —POLITPARAZĪTI! Tiešām, atbilstošs apzi’mējums tiem, kuri ir atbildīgi par visu to drausmīgo nodarījumu Mūsu ZEMEI UN TAUTAI!
    -Kādu mēnesi atpakaļ, ejot gar saeimu, satiku Parādnieku, sarokojamie un parādi’ju viņam dokumentu, kurā ir parādīta saeimas , t.i. partiju varas nelikumīga , neatbilstoša satversmei, varas pārņemšama Latvijā Viņš tikko ieraudzi’jis šo dokumentu, teicA, KA IR JAU REDZĒJIS TĀDU UN KA TAS IR-ŠAUSMĪGI!Kad teicu, vai nav laiks to visu pateikt no saeimas tribīnes, viņš jautāja, KO MĒS GRIBAM!? atbildēju, ka laiks ir saukt pie atbildi’bas visus tos,kuri ir zaguši ,grāvuši LATVIJU, PALIKUŠI BAGĀTI UZ ŠO NOZIEGUMU PAMATA! VIŅŠ TEICA, KA NEKO NAV ZADZIS, PADEVA ROKU UN AIZGĀJA UZ SAEIMU…
    —Visiem vēlu -LAIMĪGU JAUNO GADU! bET ĪSTI LAIMĪGS TAS BŪS, KAD SANĀSSIM KOPĀ 4, MAIJĀ- LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCĒ! SAPULCES MĒRĶIS -NEVARDARBĪGA LATVIJAS VARAS MAIŅA!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *