Kamēr viņus neapšaus, nekas nemainīsies

Par ko vēlēsim ?

Noteikti noskaties.

https://www.youtube.com/watch?v=ND3HdWHpVEk

======================================================================

A.Kavacis-Brūveris-Plāte-LELB-baznīca.Tāpēc es atkārtoti ielūdzu Jūs uz asiņainās Krievijas bērēm !

http://tautastribunals.eu/?p=7570

Tās nevar izpalikt.

Garīgos priekšnoteikumus tam uztur Putins & kompānija, turklāt nav pasaulīga spēka, kas varētu pasargāt no taisnas Dieva tiesas.

Arī Krievija no tās neizbēgs.

Bet kur tobrīd liksies stulbeņi un iztapoņas, kas joprojām lokās Krievijas varmācības un netaisnības priekšā ?

Prāvests emeritus Andrejs Kavacis

www.tautastribunals.eu-1411Tas, kas iznāca redzēt – piedzīvot Liepājā(arī Latvijā), nav ar normālu prātu saprotams. Viss šis bandītisms ir iespējams tikai ar kādas  varenas  “aizmugures” palīdzību. Tai, šai “aizmugurei”, ir arī vārds: Izraēla un Krievija. Pēc savas dziļākās būtības tā ir viena valsts, jo Izraēla, kā tāda, neeksistē. Staļiniskā krievžīdu mafija to radīja kā atbalsta punktu cīņai pret angļu koloniālo virskundzību šajā reģionā. Šim noziedzīgajam veidojumam nav nekas kopīgs ar semītiskajiem izraēļiem.

>Tātad, “spēlēt” semītus ir izdevīgi tikai no laupītāju un slepkavu pozīcijām.

Palestīnieši un žīdi- ebreji ir brāļu tautas, bet vai par to liecina viņu izskats ?

Nē !

Viņiem visiem būtu jāizskatās pēc Aivara Borovkova šnites, bet nekā, viņu nospiedošais vairākums atgādina eiropiešus.

>Tātad, šeit ir runa par noziedznieku konglomerātu, nevis par ebreju tautu.

Šie noziedzīgie elementi terorizē visas Eiropas tautas ar savu “holokaustu”. Latvijā šie krievžīdu noziedznieki ir pilnībā pārņēmuši varu savās rokās. Visas valsts pārvaldes un represīvās struktūras ir viņu pārvaldītas(par to runāsim nākošajā turpinājumā). Pie šīs krievžīdu bandas ir pieskaitāmi arī latviešu izcelsmes komunisti un KGBisti. Viņi visi ir vienoti ar garīgām saitēm.

Tieši sakot- viņi ir tas mistiskais Antikrists.

>Tātad, mēs skaidri redzam, ka visiem šiem bandītiem- slepkavām nav nekas kopīgs ar vēsturiskajiem izraēļiem. Tāpēc arī LRTT vietnē vienmēr tiek runāts par krievžīdiem.

Nav novērots, ka Rietumu cionistu pārstāvji būtu izzaguši Latviju un piedalījušies latviešu patriotu slepkavībās. Visi šie kargini, godmaņi, zaharjini, suharenki, borovkovi, indriksoni, brigmaņi, laventi, bērziņi, krasovicki, dolgopolovi, gorbunovi… ir krievžīdiskā jūdaisma ticības pārstāvji- krievžīdu noziedzīgie elementi, kuri kļuvuši par miljonāriem, apzogot latviešu tautu.

Kurš būs tas, kas sacīs, ka visi šeit pieminētie krievžīdu noziedznieki nav publiski jāpakar ?

Tikai šo izdzimteņu pēcnācēji var viņus aizstāvēt.

Par to visu ir skaļi jārunā starptautiskā arēnā. Tikai ar ES palīdzību latviešu tauta var atbrīvoties no šīs krievžīdiskās komunistu sērgas, kura, kā smirdoša puve, ir pārņēmusi visu Latviju.

Visi Latvijas “nacionālpatriotiskie” sīksūdi : šiškinisti, gardisti, lapinskisti, orolisti… , ir šo krievžīdu noziedznieku radīti, lai piebeigtu latviešu tautu.

Antikrists strādā ar pilnu jaudu.

Visas Saeimā pārstāvētās partijas, izņemot VL!, kalpo Maskavas- Telavivas asiņainajam režīmam. Viena no asiņainākajām un pretīgākajām latviešu tautas bendēm ir KGB pilna štata darbiniece Solvita Āboltiņa, kurai seko Augusts Brigmanis un Jānis Urbanovičs.

Kāpēc Āboltiņa ir viena no pretīgākajām ?

Tāpēc, ka viņa par tik “varenu” kļuva, izmantojot pašu pretīgāko- maucību ar krievu čekistiem.

Šis garais ievads rakstam par Liepājs bandītiem bija vajadzīgs sakarā ar priekšā stāvošajām vēlēšanām.

Šie nelieši paši ir atteikušies no TIESISKUMA, bet ES nevēlas to redzēt, tātad, tas tiks atjaunots ar ieroču palīdzību.

Turpinājums būs par Liepājā redzēto un dzirdēto, un tas jau būs pretīgi satraucošs.

08.08.14.

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisPilnīgi atklāti par partijām un kandidātiem.

VIENOTĪBA ! ?

VIENOTĪBA visiem asiocējas ar Solvitu Āboltiņu.

S. Āboltiņa. Zaķis,Repše, VDK, GodmanisUn tā, latviet: Solvita Āboltiņa visus šos garos pēcAtmodas gadus ir bijusi valdošās koalīcijas “pagrīdes ideologs”. Tātad, pilnībā vainīga pie mūsu Tēvzemes izlaupīšanas. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiesa nebūs obligāta, bet obligāts būs izpildāmais ASM, proti, nāvessods. Tas šai noziedzniecei pienākas pēc visiem starptautiskiem Likumiem. Āboltiņa ir  cītīga VDK štata darbiniece līdz pat šodienai. Vēli kā gribi, strīpo kā gribi, bet Āboltiņa vienmēr peld pašā virspusē, nu tieši kā tas- saulē kaltētais… .

Zināšanai: pirmsAtmodas laikā strādāja vīzu nodaļā, kas toreiz bija pilnībā pakļauta Maskavas KGB kantorim. Parasti tādās vietās strādāja krievi. Kā tad šī jaunā “juriste”- latviete tika šajā vietā ?

Nu lūk, tad te arī sākas tas nesmukākais un pretīgākais.

Kā mēs visi zinām un atceramies, Solvitiņa bija izskatīga ar pieklājīgiem “bumbuļiem” apveltīta, kā šodien mēdz sacīt: “sex bumba”. Tas nozīmē, ka panākumi garantēti gandrīz visās sfērās.

Šī “kundze” saņem norādījumus no bijušajiem čekistiem(kaut gan Putins izteicās, ka neesot bijušie čekisti: vienreiz čekists-vienmēr čekists) un tālāk tos virza Saeimā.

Lūk tā, latviet,  tas rīmējās.

Par to arī netieši runāja I. Rībena, kad atstāja šo noziedzīgo veidojumu.

Ja tu, latviet, par šo čekistu “spļaujamtrauku” taisies(jau kuro reizi) balsot, tad nebrīnies, ka visādas likstas piemeklēs tevi un tavu ģimeni, jo tu balso par savas tautas slepkavu. Tava Dvēsele kopā ar šo čekistu palaistuvi pa taisno nonāks Esības iznīcības kloākā.

VIENOTĪBA, SC, RP un ZZS ir nekas vairāk, kā tas pats “Saskaņas Centrs” latviskā variantā.

Balsojot par šiem noziedzniekiem, tu pacel iznīcības zobenu pret savu tautu, un, pirmkārt, pret savu ģimeni.

Apdomā kārtīgi, pirms veic noziegumu !

Un nobeigumā paklausies “mūsu” kristīgās baznīcas sātaniskās “vārsmas”.

Kristīgā baznīca ne būt nav Kristus teiktā sludinātāja, bet gan Sātana iestāde:

https://www.youtube.com/watch?v=5VljGoafGcg

You may also like...

4 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Lūk tā, Linard, tagad var redzēt to tribunāla apmeklētāju isto seju !
    Sanāks, ka tikai es atbalstu Tavas nostādnes, jo tās IR PATIESAS !
    .
    .
    Admins
    Eduard, ne jau visi ir tik droši, lai rakstītu komentārus.
    Čekas slepkavas kontrolē un iebaida visus, kas šajā vietnē raksta komentārus.
    Trīs lasītāji man ir lūguši, lai izdzēš visus viņu rakstītos komentārus.
    Arī gļēvulība ir pieskaitāma pie nodevības.
    Tie ir- tie(bailīgie) saucamie SĒNALAS, kuri tiks aizpūsti uz aizmirstības un iznīcības laukiem
    DIEVS dod SVĒTĪBU tikai TAISNAJIEM un arī sarga tos.
    ESĪBAI ir derīgas tikai DZĪVĪBU(patiesību) nesošas sēklas.
    Esi lepns, ja esi viens no TAISNĪGAJIEM … .

  2. Eduards Lunis saka:

    Linard piedod-es kļūdījos!
    Tevi atbalsta vismaz 80procenti Latvijas cilvēku Un ne tikai drosmē ir tas iemesls, bet tajā,ka tiem ĪSTIEM,KURIEM BŪTU KO TEIKT-NETIEK PIE INTERNETA…

  3. Māris M. saka:

    Lūk tā, Linard, tagad var redzēt to tribunāla apmeklētāju isto seju !
    Sanāks, ka tikai es atbalstu Tavas nostādnes, jo tās IR PATIESAS !
    ————————–
    Vai esmu kaut ko palaidis garām? Izskatās pēc kādas sarunas turpinājuma.

    Jebkurā gadījumā, nav tiesa, Eduard, ka Tikai Tu atbalsti Linarda nostādnes. Tās atbalsta daudzi. Tādu cilvēku lēnām, pamazām kļūst arvien vairāk.Cilvēku vairumam uzskati pamatā sakrīt ar šajā vietnē valdošajiem, bet daudziem no viņiem ir grūti sagremot to, ka, piemēram, saldi pogojošās lakstīgalas, kā Petrers un Zālīte, ir tautas nodevēji. Viņu dzeja taču visu laiku ir runājusi ko citu un iepotējusi cilvēkiem, ka tās autori ir savējie. Viņi sāk svārstīties, šaubīties, vai viņus šī vietne necenšas apmuļķot.
    Manuprāt, nav svarīgi tukši kaut ko nebūt ieklabināt komentāros šajā vietnē, ja tobrīd īsti nav ko teikt un piebilst. Svarīgāk ir nepārtraukti cilvēkus informēt par šo vietni un ieinteresēt. Un to nemaz nav tik viegli izdarīt. Cilvēki, pirmo reizi šo lapu atverot, bieži vien apsvilinās ar patiesības svelmi un otreiz baidās tai tuvoties. Tauta saprot, ka varneši viņus vazā aiz deguna, bet ka tas notiek tik drausmīgos apmēros, cilvēkiem šķiet neticami.
    Vai atceries padomju gadus? Cik toreiz bija to jauniešu, kas ticēja kaut vai 1940. gada drausmīgo notikumu patiesumam? Pirmā oficiāli izskanējusī informācija par šo laiku viņiem bija kā auksta duša, kā šoks. Tagad ir kaut kas līdzīgs. Cilvēki, pēc komunistu garu gadu valsts izzagšanas, tikai tagad un ar piespiešanos sāk vispār kādā ieklausīties.

    Tā kā, Eduard, nepietiek ar to vien, ka piekrītam Linarda teiktajam. Katram ir jāveic informējošais un skaidrojošais darbs atbilstoši savām iespējām. Pie tam to jācenšas darīt tā, lai nepanāktu pretēju efektu – neuzspiežot, bet pasniedzot tā, lai veicinātu cilvēkus domāt. Tāds ir mans viedoklis.

  4. Miervaldis saka:

    Pareizi Grantiņ – lodi pierē tam deģenerātam āboltiņai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *