Atkal kāds super žīds(Putina hemoroīds) uzpeld

A.Kavacis, Brūveris, Plāte, LELB, baznīca.Par ko vēlēsim ?

https://www.youtube.com/watch?v=ND3HdWHpVEk

======================================================================

Tāpēc es atkārtoti ielūdzu Jūs uz asiņainās Krievijas bērēm !

http://tautastribunals.eu/?p=7570

Tās nevar izpalikt.

Garīgos priekšnoteikumus tam uztur Putins & kompānija, turklāt nav pasaulīga spēka, kas varētu pasargāt no taisnas Dieva tiesas.

Arī Krievija no tās neizbēgs.

Bet kur tobrīd liksies stulbeņi un iztapoņas, kas joprojām lokās Krievijas varmācības un netaisnības priekšā ?

Prāvests emeritus Andrejs Kavacis

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieKrievžīdiem kā jau pie krievžīdiem- melo un pārspīlē, ja nenoticēs visi, tad vismaz daļa un tas nemaz nav maz šajā, priekš latviešiem tik katastrofālā situācijā.

Pacenties, latviet, neuzķerties uz šī žīda provokācijas.

Tuvojoties vēlēšanām atkal viens Maskavas žīdiskais elements no mušas cenšas „uzpūst” ziloni. Un uzkrītoši ir tas, ka šīs pūtējs ir kā no Bībeles izkāpis Jūdasa personāžs.

Pat grimēšana nav nepieciešana: Jūdasa klons oriģinālā iesaiņojumā.

Uzkrītoši ir tas, ka šis žīdelis atļaujas lietot pretīgu leksiku, kura pilnīgi atmasko šo kremļa hemoroīdu.

Lūk, citāts: „Operas zāle bija jāpadara par Kremļa bordeli, kurā tusēt bija ļauts kaismīgākajiem putinasosiem (Putina sūkātājiem)..”

Oficiālā presē, ja tas nav Putina pasūtījums, tik pretīgas lietas netiek pieļautas. Tāda veida komentāri pat tiek dzēsti, bet „šis” atļaujas tādas preteklības skribelēt savā garadarbā. Protams, ir jāpierāda, ka ir baigi „krutais”, nu, tāds pat kā „Suņu-budists” un ānusu cienītājs Artuss Kaimiņš.

Runāts tiek par Zigmāra Liepiņa „drausmīgo” noziegumu, izīrējot Krutojam LNO telpu dzimšanas dienas atzīmēšanai.

Protams, ka tas nav nekas patīkams, bet šo gadījumu izmantot, lai norietu NA un salīdzinātu to ar SC, ir idiotisma kalngals. Bet nebūsim naivi, tas ir Maskavas žīdu galvenais uzdevums, darīt visu, lai mazinātu VL! popularitāti.

Lasiet, kādus tik „epitetus” lieto šis apgraizītais: „Zigmārs Liepiņš atdevās par 129 tūkstošiem eiro”. Kaut ko tādu var atļauties tikai „izredzētais”, latviešu tautas ģenētisks bende. 1940.g. tādi sūdi arī masveidā uzpeldēja, pat krievu tankiem ķēdes laizīja. Laikam jau tuvojas kārtējais 1940tais, ja jauOlivers Everts, Jānis Reiniks, S. Āboltiņa, TVNET, Grantiņš , Dzintars šie drazas ir sasparojušies.

FOTO: Jūdass(Putinskij hujasos)

Atgādināsim, ka šoreiz vairs kremļa rīkļurāvēji neatnāks otrreiz palīgā, un, tad var notikt tas, kas netika pabeigts „toreiz”.

Šeit vēl šī žīda prokrieviskās žļurgas:

„Nacionālā apvienība ir tikpat bīstama kā Saskaņas Centrs

Padomju režīma kultūras darbinieku goda nosaukumu ieguvušo un padomju laikos Kremļa televīzijai par derīgo atzīto Z. Liepiņu Operā ielika nacionāļi. NA politiķi vārdos sludina uzticību Latvijai un latviešu nācijai, taču pie pirmās izdevības gatavi atdoties Putinam un viņa impēriskās popkultūras emisāriem. Tā nav nejaušība, ka Jauno Vilni aizstāv tieši NA politiķi (spilgtākais krievu kultūras imperiālisma apoloģēts ir R. Naudiņš), izvairīgi par to izsakās kultūras ministre D. Melbārde, I. Parādnieks, J. Dombrava, R. Dzintars, tā arī skaidri nenosodot Z. Liepiņa vadītās Operas valdes prokremlisko rīcību, ne arī paši uzņemoties atbildību par Krievijas informatīvā kara galvenā ieroča Krievijas televīzijas (VGTRK) kanālu finansētiem Krutoja un kompānijas pasākumiem Latvijā.

NA ideoloģiski ir ļoti tuvu Putina konservatīvai nacionālisma ideoloģijai, un nav šaubu, ka ar Putinu Raivis Dzintars un Co droši vien vienotos par visu ko. Jo Ušakova partija Saskaņas Centrs un Nacionālā apvienība Putina iebrukuma gadījumā Latvijā nepārprotami būtu Kremlim pa rokai latviešu autonomijas un pašpārvaldes vadīšanai jaunajā Eirāzijas impērijā. Tāpēc Nacionālā apvienība ir tikpat bīstama mūsu brīvībai un demokrātijai kā Saskaņas Centrs. Notikumi Operā 29. jūlijā to spilgti demonstrēja.”

Bet šeit variet lasīt šo žīdisko demagoģiju visā savā krāšņumā: http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/520623-ka_latvijas_nacionala_opera_kluva_par_putina_galma_publisko_namu

Secinājums viens: Šis “oļiveriņš” ir krievžīdiskās čekistu bandas rupors-

Ždānokas ārlaulības “kaka”.

Tādi “kropļi” pēc Tiesiskuma atjaunošanas tiks nekavējpoties aizraidīti uz attiecīgiem “laukiem”.

L. Grantiņš  05.08.14.

======================================================

P.S.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Zatlers-Suharenko-Dombrovskis1Skaties un netici savām acīm, kā Latvānijas žīdu banda, ar KGB deģenerātu Suhorenko priekšgalā, pieprasa izrēķināties ar palestīniešiem.

Nu nav šie zvēri bijuši cilvēki un nebūs.

Neaizmirsīsim šo izdzimteņu izdarības 1940.g.

Latvijā. Nekas nav aizmirsts un arī netiks aizmirsts.

Ukrainā,tā arī Palestīnā, asinizliešanu veic krievžīdiskie hazāru pēcteči.

Zināšanai: Izraēlu 1947.g. dibināja Staļins ar saviem ieročiem un Izraēlas “pamatiedzīvotāji” ir krievžīdi. MOSSAD ir KGB filiāle.

https://www.youtube.com/watch?v=JrN5-YccIGQ#t=28

You may also like...

5 komentāru

  1. Pilsonis saka:

    Visos IP var vērot ar esošo kārtību nepmierināto komentārus,notiek prasta faktu konstatācija.Un tikai.Neviens necenšas kaut vai noskaidrot t.s. “dziesmotās revolūcijas” autorus,vai vismaz kam tas bija izdevīgi.Bet sakrālais Ļeņina jautājums “ko darīt?” paliek.
    Manuprāt vienīgais,ko šībrīža esošie varneši respektē ir vēlēšanas,precīzāk sakot kvoruma esamība.Tātad esmu par apzinātu vēlēšanu boikotu.Vēlēšanas tak nevar uzskatīt par notikušām,ja tājās nav piedalījies vēlētāju kvorums.Līdz ar to Ušakova varu Rīgā nevar uzskatīt par leģitīmu, jo nebija vēlētāju kvoruma. Bet tas ir tikai nepieciešamais nosacījums.Pietiekamais izpildīsies tad, ja kādai no lielvarām būs izdevīgi apšaubīt vēlēšanu rezultātus.
    .
    .
    Admins
    To, ko Tu uzskati, viņus neinteresē.
    Ja Tu aģitē par vēlēšanu bikotu, tad esi viens no viņiem.
    Boikots ir viņu interesēs.

  2. annamarija saka:

    Pilsonim.
    Likums nenosaka, cik vēlētājiem jāpiedalās, lai vēlēšanas uzskatītu par notikušām (vai nenotikušām).Tevis ieteiktā boikota gadījumā aizies tikai kandidāti un viņu paziņas. Un viss notiksies!

  3. Repatriants saka:

    Blauj kildu un nesaskanas apzinaati ceelaaji pret Z.Liepina normaalu riiciibu, ar ko muusu kultuura tiks pabalstiita ar visai ieveerojamu summu. Un neredzu starpiibu, ja Operu iiree slesera barokli un LC, TP zagli savaam dziireem meera laikaa, kaapeec gan nevar bagaatam krievu muzikantam par daudz lieleeku summu iireet taas pashas telpas!Driizaak taa ir iespeeja nomelnot nacionaala rakstura cilveekus, kaads ir cien. Z.Liepinsh un protams NA partiju, kas vienmeer kremlistiem un kangariem ir kaa kauls riiklee

  4. Mēs no pierīgas saka:

    Repatriants saka:
    2014. gada 6. augusts 23.18

    Blauj kildu un nesaskanas apzinaati ceelaaji pret Z.Liepina normaalu riiciibu, ar ko muusu kultuura tiks pabalstiita ar visai ieveerojamu summu. Un neredzu starpiibu, ja Operu iiree slesera barokli un LC, TP zagli savaam dziireem meera laikaa, kaapeec gan nevar bagaatam krievu muzikantam par daudz lieleeku summu iireet taas pashas telpas!Driizaak taa ir iespeeja nomelnot nacionaala rakstura cilveekus, kaads ir cien. Z.Liepinsh un protams NA partiju, kas vienmeer kremlistiem un kangariem ir kaa kauls riiklee

    Nu mēs arī tāpat nodomājām

  5. Miervaldis saka:

    ābrams jau drīzāk skrietu krievijas tankiem ķēdes laizīt, nevis VL!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *