A. Kavacis. Lai nodreb nelieši un noziedznieki

Andrejs Kavacis“Tā kā tiesu par ļauniem darbiem nespriež tik drīzi, tādēļ cilvēku bērnu sirdis pildās ar drosmi darīt ļaunu,”- saka Salamans mācītājs… Tāpēc virs zemes pārāk bieži ir spēkā netaisnība, taču tā nepastāv mūžīgi. Arvien par jaunu nākas piedzīvot, ka uzvar TAISNĪBA, kas ir DIEVIŠĶA un MŪŽĪGA. Lai uz kādu pārspēku balstītos netaisnās varmāku impērijas, to gals ir sabrukums.

Posts, kurā vara ir dzinusi tautas, beidzot nāk pār pašu netaisnības varu un iznīcina to.

 Visām redzamajām norisēm un notikumiem indivīda vai sabiedrības dzīvē ir kāds ne visiem zināms vai redzams pirmcēlonis, kas savā būtībā ir garīgs, bet ar neapturamu ietekmes spēku. Garīgais pirmcēlonis, kas izauklēts domās, izteikts vārdos, vai īstenots darbos var būt gan labu, gan ļaunu seku izraisītājs.

 Mozus bauslības priekšvārdā teikts: “Es, tas Kungs, tavs Dievs, esmu taisnīgs Dievs, kas tēvu grēkus piemeklē pie bērniem līdz trešam un ceturtam augumam tiem, kas mani ienīst, un daru žēlastību līdz tūkstošajam augumam tiem, kas mani mīl un tur manus baušļus”.

Tātad gan labklājība, gan posts dibinās uz morāla pamata.

Cilvēka dzīvē šīs garīgās sekas izpaužas īsākā, bet tautu dzīve garākos laika posmos. Taču jeb kurā gadījumā netaisnība un varmācība  nes postu un nāvi arī pašiem netaisnības darītājiem vai viņu garīgajiem mantiniekiem. Turpretīm taisnība un mīlestība vairo labumu un svētību visiem un visur.

Pārejot no vispārīga uz konkrēto atcerēsimies, ka ļaunuma impērijai- PSRS bija pašai sava greizā taisnība, kuras gaismā angļu, franču, spāņu, portugāļu un citas koloniālās impērijas tika uzskatītas par laupītāju lielvalstīm. Turpretī Krievijas impērija tapusi it kā nepārtrauktā karagājienā pret kaimiņtautām, kuras ieguvušas jaunas iespējas zem divgalvainā ērgļa un nebijušu brīvību zem sirpja un āmura, un tālab “sojuz ņerušīmij”- savienība nesagraujama.

Likteņa ironija,- nesagraujamā savienība nebija jāsagrauj, tā sabruka pati ! Vai tas nav Dieva spriedums par krievu poļitruku melīgajiem murgiem… Meli nedod grēksūdzes efektu. Putina čekisti, kas valda šodienas Krievijā no notikušā nav neko sapratuši. Viņu pārvaldītā Krievija neapstrīdami ir Ļaunuma impērijas mantiniece, jo tā ir pārmantojusi visas PSRS tiesības, bet spītīgi atsakās pildīt pārmantotos pienākumus pret PSRS okupētajām valstīm un tautām.

Meli un vēstures viltošana turpinās pēc vecās programmas.

Skumja patiesība: muļķi var apgaismot, bet nelietim tēs kaut mietu uz galvas !

Krievija nav normāla valsts, taču starp krieviem normāli cilvēki vēl ir. Tāpēc atcerēsimies notikumus, kurus arī krievi var skatīt it kā no malas. Kopš mūsu ēras sākuma seno baltu zemes kolonizēja un pārtautoja gan slāvi, gan ģermāņi. Prūšu zemēs varmācīgi iznīcinot pamatiedzīvotājus spiedās gan poļi, gan sakši.

Viņus vienoja tikai alkatība un netaisnība.

Tāpēc tie karoja arī savā starpā. Prūši tika nežēlīgi slepkavoti un atradās nepārtauktā kara stāvoklī. Prūsijas pakļaušanas beigu fāzē sakši piekopa neslēptu genocīdu un iznīcināja senprūšus. Turpmākā vēsture uzrāda gan poļu, gan sakšu nostiprināšanos senprūšu zemēs. Taču to pavada bieži kari starp poļiem un vāciešiem, starp poļiem un zviedriem, starp zviedriem un vāciešiem, starp poļiem un turkiem, starp krieviem un poļiem. Polija tiek vairākkārt sadalīta. Arī Vācija mieru nepazīst. Posts, ko abi agresori vairoja senprūšu zemē, nepameta arī viņus pašus. Tas atkārtojas vēl un vēl..

Sātans visā savā godībā

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Sātans visā savā godībā

Visbeidzot 2. pasaules kara beigu fāzē PSRS Sarkanā armija iekarojot seno prūšu zemi mežonīgā genocīdā iznīcināja Prūsijas vāciešus, kuru senči līdzīgā kārtā bija iznīcinājuši senprūšus. Pēc kara šo apgabalu kolonizē krievi, kuru senči daudz plašāka genocīda rezultātā ir kļuvuši par austrumbaltu zemju mantiniekiem. Nu tiem ir arī prūšu zeme… Ir noticis, ka lielākais noziedznieks- krievi ir kļuvuši par mazāko noziedznieku-poļu un vācu soģiem. Turklāt soģi ir ieņēmuši sodīto dzīves telpu, tā piesakoties arī savai tiesas stundai.

Apsūdzēto sols nav tukšs.

Jā, apsūdzēto sols nav tukšs.

Vācu un poļu robežas ir atbīdītas uz rietumiem, turpretim Krievijas austrumu apgabali stāv tukši.

Visi apstākļi ir nobrieduši. Sodība nekavējas, bet tiek sagatavota, lai ar neapturamu sparu iznīcinātu visasiņaināko Ļaunuma impērijuKrieviju.

Tikmēr Kremlis, noliedzot visus Krievijas noziegumus, liekuļo pareizticību. Putins met slaidus krustus katedrālēs un vienlaikus nepieļauj impērijas grēksūdzi. Krievija, kas izdzērusi kaimiņu tautu asins jūru, kas nesusi vairāk posta nekā jebkura pasaules valsts, noliedz savu vainu un kategoriski atsakās no grēksūdzes Dieva un vārdzināto tautu priekšā.

To, ka bez nožēlas nav piedošanas, zina jebkurš pareizticīgais

Vai var būt, ka patriarhs Kirils to nesaprot?… Tas nav un nevar būt, bet viņam nav varas pār čekista Putina un viņa bandas prātiem. Šie ļaudis ir nelabojami imperiālisti un varmākas, ko tikai kaps var labot.

Tāpēc es atkārtoti ielūdzu Jūs uz asiņainās Krievijas bērēm !

Tās nevar izpalikt.

Garīgos priekšnoteikumus tam uztur Putins un kompānija, turklāt nav pasaulīga spēka, kas varētu pasargāt no taisnas Dieva tiesas.

Arī Krievija no tās neizbēgs.

Bet kur tobrīd liksies stulbeņi un iztapoņas, kas joprojām lokās Krievijas varmācības un netaisnības priekšā ?

 Prāvests emeritus Andrejs Kavacis

12.11.2011

LRTT e-pasts: L.Grantins@hotmail.de

You may also like...

32 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    Bargi vārdi, bet patiesi. Katrs saņems to, ko pelnījis.Dievs par padarīto samaksā vienmēr laikā un tieši tik, cik katrs nopelnījis. Lai piepildās A. Kavača teiktais.

  2. Eduards saka:

    Es vienmēr ar VISAUGSTĀKO CIEŅU esmu klausījies A. GOD. A. KAVAČA TEIKTAJĀ!
    Arī šis raksts ir PATIESS NO SĀKUMA LĪDZ BEIGĀM !
    PALDIES UN, LAI ARĪ TURPMĀK JUMS LABA VESELĪBA UN STIPRS GARA SPĒKS!

  3. informācija saka:

    Desmit gadu laikā no 2000.- 2010.gadam ” 200.000 cilvēku emigrējuši no Latvijas uz citām valstīm”.
    Kā ziņo LU ekonomikas profesors Hazans šos cilvēkus var atrast citu valstu reģistros.
    Visvairāk devušies uz Lielbritāniju 76 -87.000,
    uz Īriju 28 -34.000,
    uz Ziemeļvalstīm 11-13.000,visvairāk uz Norvēģiju.
    Uz pārējām Eiropas ekonomiskās zonas valstīm aizbraukuši 21-24 tūkstoši,
    uz ASV,Kanādu,Austrāliju,Jaunzēlandi un Turciju 14- 18.000
    uz citām valstīm vēl 19-14.000.
    Latvijai tas ir zaudējums ap 100 miljoniem latu,neskaitot nepiedzimušos bērnus.
    Praktiski ar ivara godmaņa, andra šķēles, aivara lemberga, aivara borovkova un citu Latvijas valsts nozadzēju rokām noticis genocīds pret latviešu tautu. Lai velns parauj ivaru godmani, andri šķēli, aivaru lembergu, aivaru borovkovu un citus Latvijas valsts nozadzējus! Lai Dievs tuvina to stundu, kad latviešu tauta atdzīvojas!

  4. Ernis Purnis saka:

    Paldies A.Kavača kungam – teicams apsūdzības raksts!

  5. Latvijas brīvības cīņās latvieši bija kā viens vesels organisms.Šobrīd esam iekļauti melu un demagoģijas jūgā.Ir tikai viens ceļš ejams- no otrās republikas (šis prettiesiskais veidojums) uz pirmo- 18.novembrī dibināto.Tās ir mūsu neapstrīdāmās tiesības ,un tur mums jābūt vienotiem.

  6. Kronis saka:

    Hei , visi brecat pret židiem, un tagad te tādas slavas runas.

  7. raksts saka:

    Raivis Dzintars: Ko nozīmē Ušakova paraksts?

    Par oficiālu divvalodību Latvijā parakstās galvaspilsētas mērs. Viss it kā vienkārši. “Saskaņas centrs” nomet plīvuru un atklāj savu patieso seju. Kā atbildi visiem tiem bāleliņiem, kas bija gatavi ar šo apvienību strādāt valdībā. Bažas rada ne jau Nila Ušakova nostāja (kas vienmēr bijusi zināma), bet tas, ka pat šādu nelietību latviešiem mēģina “iesmērēt” ar salkanu demagoģijas mērci. Izlasot mēra pēdējos sacerējumus, šķiet, ka mums gluži vai jāpriecājas par divvalodības cīnītājiem kā patiesajiem sabiedrības vienotājiem.

    Trimdas rakstnieks Uldis Ģermanis uzsvēris, ka latviešiem īpaši jāuzmanās, kad pretinieka arsenālā ir viltības ieroči, jo reizēm latviskā labticība pāraug negatīvākā iezīmē – vientiesībā.

    Četras lietas, ko mums pavēstījis Nils Ušakovs:

    1) “Visu Latvijai!”-TB/LNNK ministri, kas balsoja pret līdzekļu piešķiršanu parakstu vākšanai, esot izrādījuši necieņu daļai Latvijas iedzīvotāju. Tāpēc tagad esot jāparakstās “par savu pašcieņu”.

    Pirmkārt, necieņa ir tērēt Latvijas pilsoņu naudu parakstu vākšanai pret Latvijas kā neatkarīgas valsts pastāvēšanas jēgu. Latvijā nebūs divas valsts valodas. Ja šo statusu piešķirtu krievu valodai, vairs nebūtu motivācijas mācīties un runāt latviski; krievu valoda kļūtu par vienīgo valsts valodu. Tā vairs nebūtu Latvija.

    Otrkārt, arī latviešiem pašcieņas un cieņas jautājums nav svešs. Nonākdami trimdā daudzi latvieši iemantoja cilvēku cieņu ar savu darbu un iekļaušanos vietējā kultūrā. Diez vai cieņa būtu iegūta ar savu interešu diktēšanu, kas nonāk pretrunā ar valsts pamatvērtībām. Cita starpā tas neliedza iespēju no paaudzes paaudzē saglabāt latvietību.

    2) Rīgas mērs parakstījies “par” referenduma rosināšanu, bet sakās atbalstām latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu.

    Jo vairāk cilvēku parakstīsies par krievu valodu kā valsts valodu, jo vairāk šīs domas piekritēji mobilizēsies un saglabās cerību to kādreiz ieviest. Ušakova priekšzīme nenoliedzami iedvesmos lielu svārstīgo cittautiešu daļu, kas citādi būtu gatavi referendumu noliegt. Lai kādos vārdos tiktu nosaukts šis solis, iznākums nemainās: stiprinās latviešu valodas apkarotāju pozīcijas. Katra diena, kad galvaspilsētas mērs ir Ušakovs, tagad iedrošina padomju laiku valodas politikas cienītājus.

    3) SC vēlētāji apliecinājuši maksimālu toleranci un gatavību kompromisiem, atbalstot ideju par trīs gadu moratoriju likumdošanas iniciatīvām, kuras skar vēsturiskus un nacionālus jautājumus.

    Ja šis piedāvājums ir kompromisu un tolerances maksimums (!!!), tad šausmas pārņem iztēlojoties, kas būtu minimums. Moratorijs – nekā nedarīšana situācijas uzlabošanai. Vai šodien latvietis savas valsts lielajās pilsētās sabiedriskajā transportā, veikalos, policijā, saskarsmē ar citiem iedzīvotājiem var vienmēr brīvi runāt latviski? Vai latvietis var būt pasargāts no ņirgāšanās par savas tautas vēsturi un senču ciešanām, kad ik pa laikam sastopas leģionāru pielīdzināšanu fašistiem vai “CCCP” uzrakstiem un simboliku pilsētu ielās? Vai jājūtas bezgala laimīgiem, ka Jūrmalu burtiski izpērk Krievijas miljonāri vai TV ekrānus drīz var pamest pēdējie vietējā satura kanāli? Moratorijs – tā visa saglabāšana esošajā līmenī… Trīs gadus… Un pēc tam? Kas pēc tam, kad šī “maksimālā tolerance” beigsies?

    4) Ja krievi un krievvalodīgie kļūs par latviešu sabiedrotajiem, tad tas arī būs Latvijas, latviešu valodas un latviešu kultūras saglabāšanas un attīstības garants.

    Pilnībā piekrītu, ka tas ir ārkārtīgi būtisks uzdevums. Taču vai Ušakova un Lindermana plāni ir pareizais ceļš, lai to sasniegtu? Katrs SC balsojums pret latviešu valodas stiprināšanu (nemaz nerunājot par divvalodības popularizēšanu) stiprina informatīvās telpas sašķeltību. Ušakovam ir ļoti izdevīgi, ka krieviski runājošais vēlētājs ir pilnībā atkarīgs no krieviski rakstošā un raidošā rupora, kas mūžīgi reklamēs SC kā vienīgos un pareizos, neatkarīgi no jebkādiem korupcijas skandāliem, pret tiesiskumu vērstiem balsojumiem, dubultstandartu attiecināšanu komunikācijā ar latviešiem un citiem nesmukumiem.

    Jo stingrākas būs latviešu valodas pozīcijas (apmācība skolās, likums, likuma kontrole, noteikumi medijiem utt.), jo lielāka būs reālā vajadzība krieviem, ukraiņiem, baltkrieviem un citiem apgūt latviešu valodu izcilā līmenī. Tas savukārt radītu priekšnoteikumus vispusīgai plašsaziņas līdzekļu izvēlei, kas, protams, nesaskan ar SC politiskajām interesēm.

    Secinājumi:

    “SC” solījumi (zvēresti, programmas, vienošanās) būs aktuāli tikai līdz taktiskā mērķa sasniegšanas brīdim (piemēram, iekļūšanai valdībā) un ne mirkli ilgāk;

    Izšķirīgos brīžos “SC” allaž nostāsies pret latviešu valodu un latvisku Latviju, to vienmēr pamatojot ar skaistām frāzēm par draudzību un vienlīdzību;

    Pašreizējā “SC” politika ir tikai “ziediņi” jeb, Ušakova vārdiem runājot, “tolerances un kompromisu maksimums”. Īsto “SC” iepazīt varētu tad, kad tas nostiprinātos ministriju piramīdās, specdienestos, medijus uzraugošajās iestādēs;

    “SC” ir politiski ieinteresēti, lai Latvijā stiprinātos divkopienu valsts pazīmes un lai tās elektorāts būtu lingvistiski šķirts no pārējās Latvijas

    Avots: http://www.delfi.lv/news/comment/comment/raivis-dzintars-ko-nozime-usakova-paraksts.d?id=41709639

  8. Kronis saka:

    Un tik runā un runa, bet Kacs no ,,šveika,, taisa piķi.
    Pagroza tik cepurīti un skat atkal kāda rebe noveidota.

    Tā lūk, un mes te varam ar karodziņiem skriet kaut nelabi paliek.

  9. Edgars Dambītis saka:

    Centrāltirgū ir viena pārdotava kurā izkarināti apģērba gabali ar CCCP un Krievijas simboliku,īpaši redzamās vietās ir tie ar CCCP.šī parakstu vākšana norāda uz ieklīdeņiem kuriem jāatstāj Latvija tulīt pēc krimiālsodītiem,kurus ir iespēja izraidīt nekavējoši,tikai valdībai vajadzīgs stingrs mugurkauls.Jebkura civilizēta valsts tā rīkojās,bet pie mums šie ieklīdeņi divdesmit gadu laikā paspējuši vairākas reizes nosēdēt par smagiem noziegumiem,bet valsts uzskata ka viņi ir neaizskarami lai izsūtītu.Kā var tik bezatbildīgi rīkoties,neieviešot pareizos likumus kas aizliedz nodevējiem un ienaidniekiem pārvaldit valsti.Pirmais un svarīgākais sākt DEOKUPāCIJU un DEKOLONIZāCIJU,bet turpinājumā izvērtēt pāšmāju pakalpiņus-komunistus,bijušos komjaunatnes darboņus kuri redzami kaitē Latvijai..

  10. Nejauši uzdūros saka:

    Trakas lietas!!!
    Vai tad Tvaika iela vairs savus pacientus neārstē?

  11. Kronis saka:

    Nejauši uzdūros

    Un kas tad Tevi ir izlaidis ???
    Marš uz nodaļu!!!!

  12. Eduards saka:

    -Dambīša kungs-vai meža darbos esat kādreiz gājis?Redzams ,ka nē!
    —Baļķis VIENMĒR ir jāceļ no tievgaļa,it sevišķi,ja ir-kā pašreiz-ĻOTI SMAGS…

  13. vēsture saka:

    slimnieku bars! Es, protams, atvainojos.

    Jums pat Latvijas svētkos miera nav. Vai ir kāds labs vārds, ko pateikt apkārtējiem? Nav. Tāpēc jūs arī esat pie sasistas siles, jo nedariet neko labu.
    Vai kāds no jums ir palīdzējis kādam citam, vai kāds no jums ir piedalījies kādā labdarībā, vai kāds ir ko ziedojis citam? Nē un vēlreiz nē. Tikai naids un mūžīgā vaidēšana.

  14. informācija saka:

    Raksts par to, kā Latvijas valsts nozadzēji šķēle un strautiņš “priHvatizēto” tālāk nopārdeva Krievijas mafijas loceklim, tādējādi veiconot latviešu tautas nonākšanu svešzemnieku verdzībā:

    Panākta principiāla vienošanās par „Valmieras piena” un „Rīgas piena kombināta” (RPK) apvienošanos, kas radīs lielu piena pārstrādes uzņēmumu, kuram tiek prognozētas lielas iespējas Krievijas eksporta tirgū – tā intervijā laikrakstam „Diena” pavēstījis RPK īpašnieks – piena magnāts no Krievijas Andrejs Beshmeļņickis.

    Viss teksts izlasām te:

    http://bizness.delfi.lv/uznemumi/jaunais-piena-magnats-beshmelnickis-valmiera-un-rpk-apvienosies.d?id=41733353

  15. informācija saka:

    Raksts par to, kādu likteni gatavo latviešu tautai latviešu tautas nīdēji un paverdzinātāji.

    Jaunajiem saimniekiem latviešu valoda nav vajadzīga

    Latviešu valoda pagaidām vēl ir saglabājusi savas pozīcijas valsts pārvaldē. Taču vairs ne uz ilgu laiku. Ārvalstu kapitāls jau sen ir pārpircis latviešu uzņēmumus, pašlaik masveidā rit lauksaimniecības zemju un nekustamā īpašuma pārpirkšana. Vai jaunajiem Latvijas saimniekiem latviešu valoda ir vajadzīga? Kāpēc? Jau pašlaik daudzos uzņēmumos ar ārvalstu kapitālu darbs rit krievu vai angļu valodā. Nākotnē šis process tikai pastiprināsies. Paies 7 – 10 gadi, un latviešu valoda pilnībā pazudīs no uzņēmējdarbības. Pēc tam – arī no valsts pārvaldes. Šeit to pakāpeniski nomainīs Latvijas jauno saimnieku svešvalodas.

    Kas notiks rezultātā? Tas pats. Latviešu valoda no jauna no jauna ieņems vietu, ko tā ieņēma PSRS pirms 20 gadiem – tā kļūs par lauku “etnogrāfisko” valodu. Tikai ar vienu izņēmumu: pirms 20 gadiem šeit bija vismaz pusotra miljona latviešu valodas nesēju, bet pēc 15 gadiem paliks aptuveni pusmiljons, iespējams – mazāk. Večuki un vecenītes, kas šeit dzīvos pēdējos savas dzīves gadus.

    Viss teksts izlasāms te:

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/jurijs-aleksejevs-cina-par-latviesu-valodu-nogalina-latviesu-valodu.d?id=41731111

  16. informācija saka:

    Raksts par to pie kā noveda “piektās kolonnas” pielaišana pat pie nelielas varas Latvijā.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/sc-meri-un-pasvaldibu-deputati-masveida-parakstas-par-divvalodibas-satversmes-grozijumiem.d?id=41738427

    No politisko partiju apvienības “Saskaņas centrs” (SC) ievēlētie pašvaldību deputāti, pašvaldību vadītāji un vadošās amatpersonas ir parakstījušies par grozījumu Latvijas Satversmē ierosināšanu, kas paredz otrās valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai, portālu “Delfi” informēja pašā apvienībā.

    “Pašvaldību deputāti ir parakstījušies, sekojot Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) rīcībai un piekrīt tam, ka pašreiz jautājums nav par latviešu valodas statusa maiņu, bet par to, ka cilvēki jūtas aizvainoti un grib pievērst uzmanību nacionālajiem jautājumiem,” vēsta SC.

    Parakstījušies ir arī Rēzeknes domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartašēvičs un citi SC frakcijas deputāti, Daugavpils domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Vitālijs Azarevičs un domes priekšsēdētāja vietnieks Vjačeslavs Širjakovs, Zilupes novada domes priekšsēdētājs Oļegs Agafonovs un pārējie frakcijas deputāti, kā arī deputāti daudzās citās Latvijas pašvaldībās, informē apvienība.

  17. Ernis Purnis saka:

    Viss jau ir jauki srakstīts šajā sc un ušakova rīcības vērtējumā :

    : http://www.delfi.lv/news/comment/comment/raivis-dzintars-ko-nozime-usakova-paraksts.d?id=41709639

    BET… bet cienijamie un laikam naivie tautieši, tā ir cīņa ar sekām, bet ir pilnīgs klusums no R.Dzintara un VL partijas vadības par būtisko, par cēloņa novēršanu – par likumīgu un civilizētu DEKOLONIZĀCIJU!
    Par to pašu saprotamāko un nepieciešamāko rīcībi ko izmisīgi gaida mūsu tauta no nacionālas partijas – NE VĀRDA,KLUSUMS?!

  18. Ernis Purnis saka:

    kļūdas labojums – jābūt “rīcību”

  19. Ernis Purnis saka:

    kļūdas labojums – jābūt “rīcību,”

  20. Eduards saka:

    —UN NE TIKAI PAR CIVILIZĒTU DEKOLONIZĀCIJU NERUNĀ ,,ŠIE MŪSU AIZSTĀVJI”!
    VIŅI PIEDĀVĀ AIZMIRST VISU KAS IR NODARĪTS LATVIJAI UN TĀS TAUTAI!?
    MAN IR SKAIDRS KAS VIŅI IR,BET VAI JUMS IR SKAIDRS!?

  21. antons saka:

    ……..Vai var būt, ka patriarhs Kirils to nesaprot?… Tas nav un nevar būt, bet viņam nav varas pār čekista Putina un viņa bandas prātiem. Šie ļaudis ir nelabojami imperiālisti un varmākas, ko tikai kaps var labot. ……..
    Saprot un dara visu, lai krievu imperialisms izplestos zem pravoslavije(vergu taisnības) karoga. Krievu barbarisma ideoloģija ir pravoslavije (mesianisma) ideoloģija.

  22. vilhelms saka:

    Vaitad V.Putins ir komunists, ka viņam pielīmēta sarkana migla??? Putins priekš krieviem ir likteņa dāvana, jo ja nebūtu viņš, tad Krievijas resursus jau kontrolētu “ārvalstu investori” un tagad krievi jau būtu uztaisīti par SVF vai citas rietumu struktūras neatmaksājamu parādu parādniekiem, nu līdzīgi kā tagad ir Latvijā! Jāatcerās, ka brīdī, kad Jeļcins ielika savā vietā Putinu, Zjuganovam bija kolosāls atbalsts! un, ja uzreiz notiktu vēlēšanas, tad prezidents būtu komunists Zjuganovs! Vai tas būtu tas, ko jūs būtu gribējuši? vai arī jumms jebkurš Krievijas prezidents ir sarkanais?

  23. Jazeps- vilhelmam saka:

    Putins ir komunists un KGB pulkvedis. Ja tads nav sarkanais, tad es neesmu Jazeps.

  24. citrons saka:

    Atbilde uz 2011. gada 13. novembris 17.14 komentāru.
    Kur esi redzējis,ka vergi cīnās? Es neesmu…

  25. Jana saka:

    Kas Krievijā pie varas un vai nav tā,ka krievi ir tikai instruments žīdu rokās? Vai tie nebija latvieši,kas palīdzēja iedibināt Krievijā sarkano miglu ?
    .
    .
    Admins
    Tikai provokators var tādas lietas var runāt.

  26. Vieda saka:

    Es atturētos par to priecaties. Mums šodien ir jādomā par baltas rases izdzīvošanu un Krievijā vēl ir atlikusi baltie cilvēki, kuros rit mūsu asisnis. Tas, ka pie varas Krievijā ir 95% ir ebreju – tas jau cits jautājums, kā arī starp tautu daudz iejukuši ir tieši viņi gan atklātā, gan slēptā veidā… Mēs varētu priecāties, ja viņi izputētu, bet nevis priecaties, ka izput mūsu pašu baltie cilvēki, tas ir muļķīgi un slimīgi…un šaurpierīgi. Krievijas izputēšana ir milzīgs drauds baltās rases tālākai pastāvēšanai, ko organize žīdi anlosakši ar amīšiem…

    Atbilde Janai – gan krievi, gan latvieši tai baisajā laikā bija tikai instruments žīdu rokās… Ja domāji sarkanos strēlniekus… tad baigi jaudīgs un dārgs instruments viņi bija..

  27. Vieda saka:

    Jana! Un vēl – sarkana, zila, zaļa vai citāda migla jau sen valda par planētu Zeme. Šī žīdmasonu migla medz mainīt krāsas, bet idejiski ir viena un tā pati. Bet gan krieviem, gan latviešiem, gan citam āriešu tautām tā ir navīgs drauds!

  28. Noderīgs materiāls: saka:

    Skat.youtube kanālu:/Zagros Newroz Median Aryan Kurdistan/

  29. Aldis saka:

    Kas rediģē šos komentārus ? Varbūt jūs domājat , ka dzēšot manu komentāru…………
    .
    .
    .
    Admins
    Jäa vēlaties izplatīt DP “informāciju”, tad tikai ar pilnu vārdu, uzvārdu un E- pastu…. .

  30. Aldis Ribaks saka:

    Tagad būs labi ? Varu vēl precīzāk . Runa iet par laika periodu no 1986 gada Jūnija līdz 1988 gada maijam ( biju aculiecinieks ) .
    .
    .
    .
    Admins
    Raksti, ko redzēji.. .

  31. Sipons saka:

    Krievija – lielākais ļaunums…

    un kā ar Ameriku?
    .
    .
    .
    Admins
    Aizbrauc un padzīvo katrā kādu laiku, tad varēsi spriest pats…. .
    Redzi, cik tas ir vienkārši un cik vienkārši sevi parādīt kā idiotu.. .

  32. gunars saka:

    vel viens latvietis ar saviem murgojumiem
    .
    .
    .
    Admins
    Īsta cionista skaidrs runa, visi, kuri nostājas pret bandītiem ir murgotāji ! Mevis Gunārs esi, bet Icaks !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *