LRTT atbilde “musoram” Agešinam.

www.tautastribunals.eu 2MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

LRTT i- vietne jau daudzkārt ir atgādinājusi lasītājiem, ka šeit tiek izskatītas LIETAS no Garīgā viedokļa.

Neviens vārds netiek izteikts TUKŠI.

Par katru pasacīto vārdu ADMINISTRATORS ir gatavs atbildēt Augstākās varas priekšā, nemaz jau nerunājot par cionistu- komunistu KANTORIEM, kuri  cenšas visādā veidā iebaidīt LRTT. Šie asinssuņi saprot, ka iebaidīšana nenes augļus, tāpēc cenšas iet “apkārtceļu”- diskreditējot HELSINKI -86 dibinātāju, kurš šodien uzstājas LRTT vārdā.

Aplūkosim kārtējo komunistu, krievu šovinistu un Latvijas izzadzēju mēģinājumu diskreditēt Grantiņu un LRTT. Kā jau esam lasījuši, tad krievu okupantu vieplis Vaļera Agešins, ir aizjoņojis uz ODP(okupantu drošības policija) ar diviem valstiski svarīgiem ziņojumiem: viens par Raivi Dzintaru, bet otrs par L. Grantiņu.

Ie. M. ar ministrantu – kolaborantu Kozlov- ski un ODP, ar (uzticamu KGBistu ielikteni) Jaņisu Reņiksu priekšgalā, ir jau kuro reizi cieši apņēmušies “noslaucīt” no zemes virsas „sasodīto“ LRTT un Grantiņu. Sevišķi dzirdīgas ausis Vaļeram nav izdevies atrast dižajā presē, izņemot rus.tvnet.lv. Un, kas par nelaimi, viņa tautas brāļi atraduši par vajadzību šo “musoru” atbalstīt tikai ar sešiem komentāriem ! Toties Liepājā krievu(runā, ka Agešins esot jebrejs, bet LRTT tādu ziņu nav) nacistam Vaļeram Agešinam atradušās dzirdīgas ausis, proti, Viktora Ulberta personā. Protams, tas viss ar komunista- VDK informanta A. Remesa atbalstu. Un atkal mēs kārtējo reizi varam pārliecināties, ka komunistiem un krieviem viss cilvēciskais ir svešs.

Tas, kurš melo, tas arī nodod, tas, kurš nodod, tas arī slepkavo !

vALERIJS aGEŠINS

FOTO: Krievu nacists Vaļera Agešins.

Atkārtoju nelieti: Atriebība būs prātam neaptverama, jo upuru skaits ir neaptverams. Pret jums „stobrus”  vērsīs gan japāņi, ķīnieši un jakuti, gan mongoļi, kazahi, kirgīzi un uzbeki, gan čečeni, inguši un kalmiki, gan gruzīni, tatāri, moldāvi un ukraiņi, gan poļi, čehi, ungāri un vācieši, gan lietuvieši, latvieši, igauņi un somi, un visi pārējie, kuri runā „suņu valodā”! http://tautastribunals.eu/?p=13122

Viss notiek pēc šablona. Bailes no atmaksas šiem lopiem ir atņēmušas saprātu. Iepriekšējā rakstā es šo krievu (vai žīdu) nacistu nosaucu par švali, kas Augusta Eduardoviča Vosa leksikā nozīmēja- OPURTŪNISTS. Nē, šim krievu nelietim pareizāk piederas kriminālistu aprindās lietotais- MUSOR(atkritums) apzīmējums.

Pirms sākam apskatīt “musorus”, Ulbertu un Agešinu, vienosimies, kas tad ir pieskaitāms pie cilvēku RASES ? Cilvēks ir saucams par cilvēku tad, ja viņš dara visu, lai EVOLUCIONĒTU. Evolucionēt cilvēks var tikai tad, ja viņš dara, tā teikt, pozitīvas lietas. Ne velti šeit jau pieminēju par zagšanu, melošanu un slepkavošanu.

Šīs trīs lietas ir pamatā cilvēka degradācijai.

Par šiem diviem var sacīt, ka viņi ir degradācijas paraugicivilizācijas atkritumi. Kurš būs tas, kas apstrīdēs šo vārdu pareizību ?  Protams, ka tāds neatradīsies, jo, tas ir ESĪBAS DZELZS LIKUMS.

Vaļera saka, ka Grantiņš jau 2002. gadā viņam esot piespriedis nāves sodu. Te nu jāsaka: “Krievu(varbūt žīdu) pidriķi, neapkauno savu tautu ar šiem alkoholiķa murgiem.” Pirmkārt: es tādas niecības kā tevi neievēroju, jo tu priekš manas tautas, un arī personīgi priekš manis, esi ienaidnieks. LRTT visu uzmanību veltī nodevējiem, kuri ir daudz lielāki izdzimteņi par ienaidnieku. Manā NODEVĒJU KARTOTĒKĀ tavs vārds nav atrodams, bet IENAIDNIEKU KARTOTĒKAS man nav. Tā kā tev nepienākās tāds gods, kuru tu tik ļoti gribētu izpelnīties MASKAVAS acīs. Pasaki saviem Maskavas kungiem, ka LRTT tevi ir novērtējis zemāk pat par zaķa spiru(spira, Vļera, ir zaķa kaka).

Tavai centībai, musor Agešin, ir šizofrēniskas iezīmes. 2002. gadā LRTT tev nevarēja piespriest ASM(nevis nāvessodu) tāpēc vien, ka TT tika dibināts tikai 2006. gadā.

Jā, Agešin, kā gribas kaut kam būt, it sevišķi tad, ja nekas neesi.

Tu sevi, Vaļera, kā personību esi iemetis “musoru grozā”, un tāpēc esi nekas vairāk, kā MUSORS.

Gundars MatīssJa runājam par Ulbertu, tad, kas viņam lika publicēt šo Agešina murgu maznozīmīgajā reģionālajā laikrakstā- KURZEMES VĀRDS ? Pirmām kārtām, protams, nacionālā radniecība. Abos plūst “dižas” tautas asinis, vismaz VIŅI tā domā par sevi, bet es gan šīs “asinis” vairāk nosliecos dēvēt par gļotām. Otrkārt: abi viņi kalpo bijušajiem KGBistiem, kuri šodien apvienojušies zem DP “jumta”.

FOTO: Liepājas mafijas noslepkavotais žurnalists Gundars Matīss. Gundars nāca uz “pēdām” Seska narkotiku kontrabandistiem un par to samaksāja ar savu dzīvību.

Atceros cik nelietīgi Ulberts, laužot solījumu, nopublicēja manu un Prūša interviju 2008. gadā. Jau pirmajā rindkopā bija pavēstīts: “Abu šo cilvēku skatījumu var uzskatīt par neordināru…”. Ja kaut cik pārzin cilvēka psihi, tad šie vārdi ZEMAPZIŅAI nozīmēja tikai vienu: “Viņi nav ņemami par pilnu”. Tātad, cilvēka psihe tiek ietekmēta tā, ka viņa saprot: to ko dara Godmanis, Vaiteiks, Sesks, Remess un pārējie komunisti, ir ordinārs- pareizs un lietderīgs. 2008. gada raksts, protams, tika veidots kopā ar bijušajiem KGB psihologiem.

Liepājas mafijas vadošie noziedznieki ir Sesks un Aizezers.

“Kurzemes  Vārds” ir šo bandītu rupors.

V. Ulberts, remes, kurzemes vārdsLRTT ir “uzkāpis” uz varžacīm šai neliešu un slepkavu bandai, tāpēc arī Grantiņš un viņa i- vietne ir kļuvusi par apmelojumu mērķi.

Foto: Seska draugs Vitjoks, kurš pēdējā laikā kļuvis par “ļoti” cienīga izskata vīru, un, protams, ka arī turīgs. Divas reizes gadā braucot atpūsties uz Siltajām zemēm… .

Draudzība ar mafiju atmaksājas… .

Gribas pajautāt šim izdzimtenim: “Vai Gundars ļauj tev mierīgi gulēt ?” Bet, domājams, ka šis lops guļ kā klucis, jo tādam sirdsapziņa noslīdējusi zem jostasvietas.

Pienāks diena, kad uz taviem pleciem tiks taisnots svina STEKS, tad atraisīsiess visas vietas un vārdu plūdums pārspēs Niagāras ūdenskritumu… .

Šeit varam lasīt Aivara Prūša interviju ar Ilzi Liepu: http://tautastribunals.eu/?p=12940

Visai šai noziedznieku bandai par nāves draudu kļuva žurnālists Gudars Matīss, kurš bija atklājis narkotikas kontrabandu. Par saviem atklājumiem viņās dalījās ar Viktoru Ulbertu, Edgaru Lūsēnu un Andžilu Remesi. Ar ko tas beidzās Gundaram, mums visiem zināms. Edgars Lūsēns arī izrādījās nevēlams liecinieks, tāpēc “saslima” ar leikēmiju un šodien jau medī plašajos aizsaules laukos un mežos. Leikēmija, kā zināms, ir visvieglāk “pielaižamā” slimība. Arī “likumīgais zaglis” Dubrovenko, ar kuru cieši kādreiz sadarbojās Sesks, Vaiteiks, Aizezers un citi, pazuda kā cirvis āliņģī.

Raksts Andžela Remesa laikrakstā “Kurzemes Vārds” atgādina Šustina laikus. Pidriķis Ulberts raksta par nāvessodiem KĀRTĒJIEM IERĒDŅIEM, VALTSVĪRIEM un Grantiņam netīkamiem cilvēkiem. Kuri tad ir tie IERĒDŅI, VALSTSVĪRI vai netīkamie ? Varbūt Godmanis, Sesks vai Repše ir tie nevainīgie GODA VĪRI, kuriem Tribunāls ir piespriedis AUGSTĀKO soda mēru, nevis nāves sodu ?  Vēlme Grantiņu pataisīt par bailīgu, arī ir stulbuma iezīme.

Bailīgi esiet jūs, nožēlojamie noziedznieki, tāpēc jau arī sūdzaties DP un ES iestādēm.

Grantiņš katru gadu apmeklē Tēvzemi, jo Dzimtene viņam ir Sibīrija, kuru viņa vecākiem “izkārtoja” nolādētie Agešina pārstāvētie tautas brāļi- krievžīdu boļševiku okupanti, kuri Grantiņa Tēvzemē slepkavoja, izvaroja un deportēja.

Un tāpēc Grantiņš atkārto vēlreiz: “Jums zeme degs zem kājām, ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē !” Arī tādiem ulbertiem, seskiem un remesiem neklāsies labāk, kad tautas dusmas izlauzīsies BRĪVĪBĀ.

Šī ir mana zeme, Vaļera un Viktor !  Jums ir tikai vienas tiesības Latvijā: “Čemodan, vokzal i Vorkuta.” Kas attiecas uz Aivaru Prūsi un viņa skarbumu, smiekli nāk, Jefiņ Ulbert. Prūsis nevienu nevar “atšūt”, jo viņu, šo nožēlojamo meli un gļēvuli, jūs ar dižo dekolonizatoru un provokatoru Gardu tā pārbaidījāt, ka viņam pat pa piedurknēm nāca ārā tas, kam “jākrīt” klozetes podā.

Ja Prūsis ir vīrs, tad Sesks ir nēģeris.

Prūsim pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā būs jāstājas tiesas priekšā un jāatbild uz ļoti daudziem jautājumiem. Velk uz to, ka viņu var piemeklēt Seska liktenis. Viņa dēls Aigars Prūsis ir parādījis savu īsto būtību, pārbēgot pie komunistiem un čekistiem- seskistiem.

Algu, Viktor Ulbert(sevi šis jefiņš dēvē par Vitjoku), saņems visi, par to tu vari būt drošs.

Tauta tevi/jūs “neaizmirsīs”.

L. Grantiņš 26.03.13.

Šeit divu tautiešu, Agešina un Ulberta, murgs:

http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/sabiedriba/2013/03/16/drosibas-policija-kerusies-klat-linardam-grantinam/#/4

http://www.focus.lv/content/dp-izvertes-agesina-iesniegumu-par-vinam-adresetajiem-draudiem

U Z M A N Ī B U !

Jauns Vilņa Bušmaņa video, pirmais un otrais turpinājums.

Video uzņemts pirms “SLIMNĪCAS”:

http://www.youtube.com/watch?v=dS9mfvOFNDA

Atcerēsimies latviešu patriotu Uldi Freimani:

http://www.youtube.com/watch?v=YU6xqU83xhA

You may also like...

23 komentāru

  1. ^ saka:

    Saite uz Bušmaņa video joprojām neatveras. Kas notiek? Vai tikai man tā ir?

    Admins
    Es varu atvērt.

  2. andris saka:

    Sen jau vairs vardus nedod pec cilveka sasniegtas butibas varesanas,
    bet pec vecaku patiksanas,kad bija Visvaris,Talivaldis,Miermilis-
    bet tagad Juris,Peteris,Uldis.Ar Andra vardu esmu apmierinats.
    Tapec dodu informaciju,kadu varu,pa gabaliem,ka puzle,jo pats vel nezinu
    ka izskatisies visa ainava.Pielieku klat savu analizi,bet ta nav
    absoluti pilniga,tapec maniem krikumiem jalipina klat vel un vel MUMS
    visiem kopa,lai redzetu patiesi skaisto SKULPTURU nobeiguma,nevis
    kaut kadu kropligu gara darbu,ko atspogulo musu gramatas un filmas
    sodien.Tas ir viss ko gribu.Tikai informativo materialu,nevis sevi ka
    informaciju,jo fiziska domasana vairak neder TA IR MIRUSI.
    Un ta saksim
    HISTORY(vesture anglu valoda)HIS vai IHS(jesuitu ordenis,jo viniem
    balts ir melns un melns ir balt,tatad balts sniegs ir melns un
    melnas ogles ir baltas,tatad patiesiba ir meli un meli ir patiesiba)
    TOR(zidu patiesibas gramata,pec kuras vini vadas un dzivo)
    Y(viriesu hromosoma,kuras zidiem ir divas,ne vis viena ka mums,
    kas ari viniem liek justies ipasiem,bet sapratigiem(Ko Radomirs ari
    centas pieradit un dabuja krustu ,un iesauku JESUS KRISTUS
    patiesibas vieta (ROSSIJA V KRIVIH ZERKALAH 1 dala)
    http://www.youtube.com/watch?v=6w5yYtMzPLk

    VELAK VEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PALDIES

  3. andris saka:

    Bus vel daudz materialu par NKVD,vai ieverojat krustu ar diviem skerskokiem
    pie liku kaudzes.Tas ir jesuitu krusts,kas parada ka vini ir vatikana
    dienesta,bet ar lielaku varu(militaru).Pareizticigo krusts ar skibo
    skerskoku rada,ka zidi ari ir vatikana dienesta,bet ar citu ticibu
    (judaismu).Krasas zinat,vienigi zala ir “ticibas” energija.Simbolus ari
    zinat,nu tad uz prieksu
    http://www.youtube.com/watch?v=L6l9jU5_7Mw

    http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.takh.org/images/Partenaires/eu.jpg&imgrefurl=http://www.takh.org/partners.html&h=183&w=275&sz=1&tbnid=0ISUx594IrX4jM:&tbnh=133&tbnw=200&prev=/search%3Fq%3Deu%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=eu&usg=__mvy9pYqO8MLqVNPoWoh3wY7zJfs=&docid=5V30ZTB3YuVCqM&itg=1&hl=en&sa=X&ei=CytQUf_9K8Wt0QWApYDQDg&ved=0CIEBEPwdMAo

    http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Pius_XII

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pius_12_coa.svg
    Baltais balodis(columbus)kolonizejamas zemes.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Francis

    http://www.youtube.com/watch?v=k7LNBNowT1s
    Un nosleptais simbols
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Signum_Francisci.svg

    VELAK VEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PALDIES

  4. Ļoņja(krievs) saka:

    Andrit, tu neesi apmaldījies? Paskaties, par ko ir raksts! Un ko tu tur skribelē? Te tev nav nekāds vēstures portāls.

  5. Otto saka:

    Paldies autoram.

  6. Lions saka:

    Man ar neatverās saite uz bušmaņa video,bet dari tā,ej uz youtube un meklētājā ieraksti-Vilnis Bušmanis.

  7. andris saka:

    Dikti labi Lonja.Un ta ieverojat vienadibu,ka INKVIZIcIJA izpilda navessodu
    un ka NKVD,absoluta lidziba.Un atceraties NKVD emblemu,noderes.
    Lai pienemtu likumus mes nacam ka jeri,bet kad pienema,mes parvertamies
    par vilkiem.Tris apgriezti kupoli zem baloza ir 3 UNITS,jeb sveta
    trisvieniba ,un LONJA tas ir TA DIEVA,TA TEVA UN SVETA GARA VARDA.
    Tas ir NKVD troikas,kas sprieda tiesu = inkviziciju.Dievs=Satans,
    Tevs=”Izredzetas tautas”fiziskais raditajs(ar savu seklu),kura jau bija
    ielikta papildus Y hromosoma.SVETAIS GARS=noslepkavota persona(censas
    piedevet zidisko izcelsmi)iecelot to sveto karta UN UZ PRIEKSU
    slepkavot SVETA KARA varda.

    http://www.youtube.com/watch?v=BuRFVSAyCXc

    http://www.biblebelievers.org.au/jesuits.htm

    http://en.wikipedia.org/wiki/Conquistador

    http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Columbus

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:House_of_Colon_COA_(2).svg

    http://www.youtube.com/watch?v=mtPfq1WACKg

    VELAK VEL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PALDIES

  8. Ļoņja(tas kas krievs) saka:

    Andrītis atkal grāvī ar visu dziesmu grāmatu! lūdzu

  9. andris saka:

    OSI te bus ari karte,ka GALLI bija no URALIEM lidz PORTUGALEI,kurai
    “kolonizejot” BRAZILIJU,tas vietas sauca par GALLU zemem ,sakot
    no patreizejas RIO DE JANERO.Uz pirmajiem ESKUDO bija divgalvainais
    erglis(nozagtais Tamplieru zimogs),no kurienes nak FRANcIS,kas sutija
    kolonistus,un tagadelais melnais generalis FRANcIS.Atradisiet RIGU un
    daudzus musu un lietuviesu vardus keltu valoda.Venetia ari musu.

    http://www.youtube.com/watch?v=t7R7ZsxStU0

    http://en.wikipedia.org/wiki/Adriatic_Veneti

    http://en.wikipedia.org/wiki/Vistula_Veneti

    http://en.wikipedia.org/wiki/Balto-Slavic

    http://en.wikipedia.org/wiki/Proto-Celtic_language

    VELAK VEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PALDIES

  10. Anglis saka:

    Linard turies, sis Vitjoks jau tagad latviesiem Anglija keries klat, piedzimstot bijis KUSINS, tad lepni panemis sievas uzvardu, nodevis savus sencus, kaut gan nedomaju, ka tie senci ar ko labaaki, izaudzinot saadu moraalu kropli, visi kas bijusi spiesti pamest dzimteni deel saadiem darboniem kaa vins, tagad tiek aplieti ar meesliem “Kurzemes Vards”, uz policiju arii tas miizelis skraidaa, redz komentaari internetaa nepatiik un bail vinam esot, ka ar vinu kaads gribot izreekinaaties, driiz uzrakstiisu daudz par so smurguli, ceru ka LRTT nopublicees, Vitjoks lai gaida dariisana ar vinu buus liela!!!!

    Admins
    Visa šī banda drīz stāsies tiesas priekšā, jo viņa sabotē Eiropas Savienību. LRTT gatavo iesniegumu-ziņojumu par šo sabotāžu ES.
    Sesks, Reiniks, Godmanis, ar šī Vitjoka palīdzību noslepkavoja Gundaru Matīsu. Ir vēl ļoti daudz noslepkavoto… .

  11. Os saka:

    Andri,bija jau bija tie kelti,druidi,galli Musu zeme ieklidusi,saku,ka naidnieki vini ir Musu. Vini patiesam ir no viena celma. Pilnigi pareizi par judas=Kristus zidu garu melno,pieludzot to un Dievinot,ikviena pasaules tauta atdod savu energiju zidu tautas garam,un lugsnas jau nemaz nenonak lidz Dievam. Lielaka pasaules tautu apmulkosana,pienemt svesas tautas ticibu,atdodot sevi zidu tautas faktiska verdziba,ne tikai dveseles plana,bet tas tacu ari materializejas,un cik daudz laba grib Latvju tautai zidi(Agesini,zdanokas,godmani) tur tak jabut pilnigi aklam,lai to neredzetu. Bet patiesiba,tas zidu=Judu=Jesua=Mozus=Muhameda=Jezus kristus gars melnais vel pagaidam ir specigs,tiko vinu piesauc ir klat,okupetas tautas ir sausmigi ,ar aizmiglotu sapratni . Paldies,Andri,ka raksti,kadam tas ir jadara. Ka ari patiesibas sekla dikst stridos. Navi visiem okupantiem=Satanistiem,ari astralaja plana.

  12. andris saka:

    Man liela mikla bija “PETERIS STUcKA”kamer LONJA(krievs)nenolika visu savas
    vietas.
    Sociala(valsts kapitalisms ar verdzibas iekartu iedzivotajiem)
    maskesanas politika,radot maksligas valstis.
    1)Krievija
    Visi zidi ir krievi un visi krievi ir zidi,kamer nepasaka ka ir RUS.
    Loti vienkarsi JA RUS I MOI JAZIK RUSKIJ.Nevis JA RUSKIJ I MOI JAZIK
    RUSKIJ.Ir RUSIJA nevis KRIEVIJA.
    2)Latvija
    Visi zidi ir latviesi un visi latviesi ir zidi,kamer nepasaka ka ir
    ZEMGALIS(SEMIGALLS)LATGALS(LATGALLS)KURONIS(cURONIAN)SELIS
    (SAMOGITIAN)LIVS.
    3)Zinu,ka nepatik,bet savadak lidz masketiem zidiem latviesiem netikt.
    4)Kads STUcKA zemgals,latgals,selis vai kuronis ZIDS UN VISS.
    5)Kad sakas kars,maksligas tautas paiet nost atstajot frontes
    pamattautas,kas izkauj viena otru.Vaino viena otru.Pec tam atgriezas
    un paratize talak.

    VELAK VEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PALDIES.

  13. dzeltenpelēkie saka:

    Svarīgi uzzināt no kura laika(gads un datums,kādi ļauži,kādi dokumenti)ir nodēvēta Latvija un latvieši.Kaut cik sakarīgi vēsturnieki to nezina.

  14. andris saka:

    GALLI nu bija tadi,kadi bija,bet vini dzivoja uz savas zemes,jo pirms
    MUMS,jo tie esam MES ,seit neviens nedzivoja.Pirms tam dzivojam aiz
    Uraliem,jo seit bija ledus,pec LIELAS katastrofas pirms 13 000 gadiem ,bet ledum atkapjoties
    dzive seit kluva iespejama.Aiz Uraliem,tas nozime ari ZIEMELINDIJU,kur
    ari atstajam savu kulturas mantojumu,tai skaita rakstibu.Tas pats
    attiecas uz ZIEMELKINU un JAPANU.Nu aptuveni pirms 3 000 gadiem.Ta ka
    neasam nekadas ciltis,bet augsti attista civilizacija,kuru saknes
    slepj,pedeja laika sakot no ROMANOVU dinastijas.Var jau izlasit,bet
    tas ir tas,kas pasreiz ir

    http://en.wikipedia.org/wiki/Lettonie

    VELAK VEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PALDIES

  15. Ēzelis saka:

    ^ Andri, Jūsu pievienotajā vikipēdijas linkā nav nekā no tā, ko Jūs pats sakāt.

  16. Šreks saka:

    Ēzel, nu PIECAS minūtes vari paklusēt? Tev IR tiesības klusēt, tikai diez vai tu pratīsi tās izmantot….. ;)

  17. raksts saka:

    http://politika.lv/article/saskanas-centrs-viskorumpetaka-latvijas-partija

    Jānis Stiprais

    Saskaņas centrs -viskorumpētākā Latvijas partija?!

    (Raksts papildināts ar 2013.gada faktiem.)
    (Raksts tiek PASTĀVĪGI papildināts!)

    Šis raksts atsvaidzinās atmiņu tiem latviešiem, kuri domā balsot par krievisko Saskaņas centru un Nilu Ušakovu.

    1. SASKAŅAS CENTRS – NESKAITĀMI KORUPCIJAS SKANDĀLI UN IESAISTE APŠAUBĀMOS DARĪJUMOS UN LIETĀS
    Daudzi domā, ka Saskaņas centrs nav nekur „sasmērējies”, bet tā nav taisnība.
    Saskaņas centrs jau no paša sākuma ir bijis iesaistīts daudzos korupcijas skandālos!

    1.1.) „Jūrmalgeitas” (Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļdošanas lieta) skandālā bija iesaistīti veseli 3 deputāti no Saskaņas centra- Gvido Harijs Volbrugs, Leonīds Lasmanis un Igors Dreija!

    Milušs aktīvi sazvanījās ar saviem rokaspuišiem no Saskaņas centra- Gvido Hariju Volbrugu un Leonīdu Lasmani, kas uzturēja sakarus ar domnieku Ilmāru Ančānu (Mūsu zeme). Viņa balss bija no svara, lai par kūrortpilsētas mēru ievēlētu Juri Hlevicki. Par to piedāvāja 20 000 eiro.
    Gvido Harijs Volbrugs( no Saskaņas centra) Jūrmalas Domes tualetē iebāza Ančānam kabatā aploksni ar naudu, bet domnieks jau bija sazinājies ar KNAB un nobalsoja pretēji pasūtījumam.
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/43555

    1.2.) 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls.
    Tanī pašā gadā notika vēl viens skandāls-atkal Jūrmalā un atkal SC!
    2005.gadā Jūrmalas domē ievēlētais Igors Dreija(SC) un vēl trīs citi Saskaņas centra deputāta kandidāti – Sergejs Zikins, Valentīna Sprukta un Valentīna Staško tiek turēti aizdomās par vēlētāju uzpirkšanu 2005.g. notikušajās Jūrmalas domes vēlēšanās.

    Policijai ir aizdomas par aptuveni 1000 vēlētāju balsu pirkšanu.
    http://www.apollo.lv/zinas/apcietina-aizdomas-par-veletaju-uzpirksanu-jurmala-tureto-jc-deputatu-dreiju/303471
    http://tinyurl.com/44zxtdq
    http://tinyurl.com/3jhsrr5

    1.3.) Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē, 2005.gadā.
    Atkal skandāls un atkal Saskaņas centrs!
    Par vēlētāju balsu uzpirkšanu tika aizturēti Jānis Krēsliņš un Anfinogens Goršanovs, kuri pirka balsis par labu Saskaņas centra deputātiem- Igoram Ignatjevam un Irēnai Seikstei.

    Saskaņas centra dēļ Rēzeknē tika rīkotās ārkārtas, atkārtotās vēlēšanas, kuru rezultātā SC neiekļuva Rēzeknes domē.
    http://tinyurl.com/4yr9wmv
    http://tinyurl.com/4y3e5v4
    http://www.diena.lv/lat/arhivs/latvijas-zinas/rezekne-tiesa-balsu-pircejus
    http://web.cvk.lv/pub/public/27365.html

    1.4.) Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā, 2006.gadā
    Andreja Klementjeva brāli – Juriju Klementjevu notiesāja par vēlētāju balsu pirkšanu 2006.gadā notikušajās 9. Saeimas vēlēšanās Jelgavas rajonā. Notiesāja arī vairākus Saskaņas centra kukuļošanas palīgus.
    http://www.apollo.lv/zinas/par-balsu-pirksanu-soditais-saeimas-deputata-bralis-atstas-partiju/366564

    1.5.) Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā.
    Kad 2007.gadā par kukuļņemšanu(atkal!) tika aizturēts Zilupes mērs, Saskaņas centra biedrs, Oļegs Agafonovs, SC vēl negaidot tiesas spriedumu jau paziņoja, ka tas viss ir provokācija un meli, ka Agafonovs ir svētais! Saskaņas centrs pat nepieprasīja Agafonovam apturēt savu darbību partijā.
    http://www.diena.lv/lat/politics/sabiedriba/vai-terehovas-mafijas-gals

    1.6.) Rīgas domes deputāta Mihaila Kameņecka darījumi Rīgas Centrāltirgū.
    Pārkāpjot likumu Kameņeckis, būdams Rīgas domes deputāts, izsludināja konkursu, kurā negodīgi uzvarēja paša Kameņecka uzņēmums.
    http://www.diena.lv/lat/laikraksts/diena_peta/tirgus-lietas

    1.7.) Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā.
    2008.gadā KNAB darbinieki aizdomās par kukuļa pieprasīšanu apcietināja Rīgas Domes Labklājības departamenta Juridiskās nodaļas vadītāju Orlando Rozenu(SC).
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/122060
    http://tinyurl.com/3wcvex2

    1.8.) Aleksandra Mirska neskaidrie naudas darījumi un deklarācija
    Nesen „tuvinieki” „uzdāvināja” Mirskim vairāk kā 100000 latus!…
    http://tinyurl.com/44wu4d7

    1.9.) Urbanoviča neskaidrās deklarācijas un dārgā māja.

    Saskaņas centra Jānis Urbanovičs gandrīz katru gadu kaut ko „aizmirst” pieminēt savās neskaidrajās deklarācijās. Par to pat VID uzlika sodu-
    http://www.diena.lv/lat/arhivs/latvijas-zinas/urbanovicam-sods-par-neuzraditiem-ienakumiem-un-amatu

    Bet 2008.gadā parastā un sociāldemokrātiskā deputāta Urbanoviča ienākumi sasniedza „tikai” 339 805 latus!
    Interesanti, ka tuvojoties vēlēšanām Urbanoviča ienākumi aizvien palielinās.
    Interesanti-kāpēc tā un kas palielina viņa ienākumus? Vai tik ne kāds no Antonijas ielas?
    http://www.apollo.lv/zinas/urbanovica-ienakumi-pern-339-805-lati/404517

    Bet 2001.gadā Urbanovičs netālu no Rēzeknes uzbūvēja sev māju, kuras vērtība kopā ar iekopto un labiekārtoto apkārtni varētu būt vairāk kā 225 tūkstoši latu.
    Interesanti, ka viena jau uzcelta māja turpat netālu reģistrēta uz Urbanoviča sievas Ritas Urbanovičas vārda, kas ir mājsaimniece(!), bet zeme zem jaunceltnes pieder viņa māsai Marijai Ločmelei – medmāsai (redz, cik labi dzīvo medmāsas Latvijā!…).
    Jau gatavā Urbanoviča sievas māja ar visām palīgceltnēm maksājot vismaz 75 tūkstošus latu, bet jaunceltne, kuras apkārtnes izveidei nosusināts purvs, izveidots karpu dīķis un tiekot būvēti tenisa korti, maksājot vismaz 25 tūkstošus latu.
    Savukārt Vitālijs Pitkevičs – Urbanoviča draugs – laikrakstam pastāstījis, ka Urbanoviča sievai piederošā māja uzcelta pirms četriem gadiem un tās celtniecībā deputātam palīdzējuši Uzbekistānas biznesmeņi, kuriem viņš iepriekš izdarījis kādu pakalpojumu. Viņš arī pastāstījis, ka, lai gan viņam esot līdzīgi ienākumi kā Urbanovičam, tādu māju viņš nevarētu atļauties.
    http://tinyurl.com/43e66uv
    http://tinyurl.com/3gu96q4

    1.10.) Viļānu domes korupcijas skandāls 2009.gadā. Vēlēšanu dienas rītā Drošības policija (DP) aizturējusi Saskaņas centra (SC) saraksta deputāta kandidātu, Viļānu Domes sporta speciālistu Artūru Ornicānu, kurš mēģinājis uzpirkt vēlētāju balsis, dodot alkoholiskos dzērienus.
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/169617

    1.11.) Saeimas deputāts Juris Silovs no “Saskaņas centra” apsūdzēts par krāpšanu lielā apmērā. Blēdība, iespējams, pastrādāta vēl laikā, kad Silovs pildīja Garkalnes novada domes priekšsēdētāja pienākumus – amatpersona slēpusi pēdas avārijai, ko izraisīja ar dienesta automašīnu.
    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/373203-saeimas_deputats_apsudzets_krapsana_liela_apmera

    1.12.) 2010.gadā kļuva zināms, kā Urbanovičs “atmazgā”, visticamākais, Krievijas naudu.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/222417
    1.13.) Nila Ušakova preses sekretāre Anna Kononova ir valdes locekle Bloom Communications, kas pieder Brigitai Štramai- Viļņa Štrama sievai. (Vilnis Štrams notiesāts uz vairāk kā 7 gadiem par korupciju). Brigitas Štramas iepriekšējais vīrs ir SC biedrs Mārtiņš Lauva- arī tiek turēts aizdomās par korupciju.
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7589

    1.14.) Saskaņas centram ir “melnā kase”
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7207

    1.15. ) Urbanovičs savu radinieku izmanto, lai legalizētu dārgu auto.
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/107801/urbanovicam-lepnu-auto-divainos-apstaklos-aizdevis-nabadzigs-radinieks-video
    http://www.pietiek.com/raksti/kurs_ir_glupjs_un_amorals__sc_veletajs_vai_kads_cits

    1.16.) Atklājas virkne šaubīgu Saskaņas centra ziedotāju
    http://www.pietiek.com/raksti/atklajas_vel_virkne_saubigu_saskanas_centra_ziedotaju
    1.17.) Referente Saskaņas centram ziedojusi pusgada algu, atrodas aizvien jauni pustrūcīgie megaziedotāji
    http://www.pietiek.com/raksti/referente_saskanas_centram_ziedojusi_pusgada_algu,_atrodas_aizvien_jauni_pustrucigie_megaziedotaji
    1.18.) Kredītu nastas nospiesti pensionāri ziedo 5000 latu Saskaņas centram
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/387415-kreditu_nastas_nospiesti_pensionari_ziedo_ls_5000_sc
    1.19.) Bērnudārza naktssargs Saskaņas centram ziedo tūkstošus
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/389667-bernudarza_naktssargs_sc_ziedo_tukstosus
    1.20.) Saskaņas centra biedram Mārtiņam Lauvam kriminālprocesā par kukuļošanu KNAB izmeklētājs piemērojis aizdomās turamā statusu
    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/396588-celu_parvaldes_lieta_aizdomas_turamais_martins_lauva

    Pēc iepriekšminētiem faktiem rodas jautājums- kāda tad ir atšķirība starp Saskaņas centru un zaglīgo Tautas Partiju?!

    2.SASKAŅAS CENTRS – PAREX BANKAS VEIDOJUMS
    To jau 2006.gada intervijā žurnālam “Nedēļa” atklāti pastāstīja Jānis Jurkāns. Tas bija galvenais iemesls, kāpēc Jānis Jurkāns aizgāja no šīs partijas!
    http://tinyurl.com/3qd5krw
    http://tinyurl.com/3hw335v

    http://diena.lv/lat/politics/hot/kreditiestazu-likuma-virzisanas-laika-saskanai-ziedojusi-ar-parex-saistiti-cilveki
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/335498-kargins_vara_ir_jaiegust_saskanas_centram

    3.INTERFRONTIEŠI SC un PRETLATVISKAIS ALFRĒDS RUBIKS un Nikolajs Kabanovs
    Alfrēda Rubika izvirzīšana Eiroparlamenta vēlēšanām ir Saskaņas centra „spļāviens sejā” visiem latviešiem!
    Jo Rubiks līdz pat pēdējam brīdim bija un ir pret Latvijas neatkarību un solīja sodīt visus Tautas frontes dalībniekus. Rubiks pat sēdēja cietumā par to.

    Vai izvirzot tādu kandidātu SC tiešām cer, ka tā tiks veidota „saskaņa” starp latviešiem un krieviem?!
    Bet acīmredzot Saskaņas centrs uzskata, ka Rubika rīcība bija pareiza, un, ka Latvijas neatkarība ir kļūda!

    Rubiks ir apmetis kažoku- vienmēr ir bijis pret Latviju un latviešiem, bet tagad, TIKAI pateicoties tam, ka Latvija ir brīva, Rubiks brauks uz Briseli un baudīs gan lielo algu, gan citus kapitālistiskos labumus! Ironiski, ne?

    Un Rubiks nav vienīgais interfrontietis Saskaņas centrā! Saskaņas centrā ir vēl Kurdjumovs, Vidavskis un citi -cilvēki, kas ienīst Latviju un latviešus.

    Par kādu gan saskaņu(starp latviešiem un krieviem) var būt runa, ja SC partijā ir cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību?!!!
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/38695

    SC ir arī Nikolajs Kabanovs- cilvēks, kurš lepojas, ka izšņaucis degunu Latvijas karogā!
    http://tinyurl.com/3sq2pse

    4.DZĪVOKĻA ĪRES KOMPENSĀCIJA
    Nils Ušakovs nepamatoti, jau divus gadus, saņem kompensāciju 400 latu apjomā par īri, kaut gan viņam ir dzīvoklis Rīgā!

    Nav dzirdēts, ka Ušakovs ir grasījies šo naudu atdot.

    Acīmredzot šie 400 lati ir vairāk vajadzīgi labi pelnošajam, kreisi un sociāldemokrātiski noskaņotajam, mēram Ušakovam, nevis kādai pensionārei!…
    http://www.diena.lv/lat/politics/hot/likumigi-ir-jaruna-par-etiku

    5.UŠAKOVS UN KRIEVIJAS SPIEGS ALEKSANDRS HAPILOVS
    Nils Ušakovs ir vairākas reizes slepus ticies ar krievu spiegu Aleksandru Hapilovu, kurš plānoja atentātu pret Gruzijas valsts prezidentu Mihailu Saakašvili.
    Protams, ka viņi runāja tikai par „kultūras” jautājumiem!…
    http://tinyurl.com/oyw6u3

    6.KOMUNISMS
    Visi „saskanieši” bez izņēmuma noliedz okupācijas faktu. (Vai tas vairo saskaņu starp latviešiem un krieviem?)

    Tāpat Saskaņas centrs aizstāv čekistu, kara noziedznieku Kononovu, kurš ATZINA, ka NOGALINĀJA vairākas ģimenes(!), arī sievietes!
    Liekulis Ušakovs uzskata, ka leģionāri ir kauns Latvijai- bet kara noziedznieks Kononovs, kurš sadedzina grūtnieces, tātad ir varonis?!!!

    Nevienā 25.martā, ne 2008. gadā ,ne 2009.g., Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienās, ne Ušakovs(kad vēl nebija mērs), ne kāds cits no Saskaņas centra nav redzēts nevienā piemiņas pasākumā. Vai neierodoties uz šiem pasākumiem tiek veicināta Urbanoviča piesauktā saskaņa starp latviešiem un krieviem?!
    http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=318448:kur-14-jnij-bija-latvijas-pilsonis-klementjevs&catid=93:la-komentri&Itemid=440

    7.FAŠISMS
    Liekulīgais Saskaņas centrs nosoda 16.marta gājienu un leģionārus, jo tur visi ir fašisti, bet vai kāds ir dzirdējis par Krievijas neonacistu zvērību (ebreju slepkavībām; gruzīnu, tatāriešu meiteņu izvarošanām Maskavā) nosodīšanu no SC puses?!

    Vai Saskaņas centrs ir rīkojis kādu piketu pie Krievijas vēstniecības, kurā nosoda krievu fašistu izdarības Krievijā?…

    8.NEPILSOŅI
    Arī- vai nebūtu lielāka Urbanoviča un Ušakova piesauktā saskaņa starp latviešiem un krieviem, ja t.s. „saskaņa” būtu balstīta tikai uz latviešu vērtībām?!
    Ja visi krievi atzītu okupāciju, mācītos latviešu valodu (un absurdi nepieprasītu krievu kā otro valsts valodu), izturētos ar sapratni pret leģionāriem, nosodītu komunismu- UZREIZ BŪTU SASKAŅA-vairs nekādu problēmu!

    Bet nez kāpēc latviešiem tiek uzspiestas krievu vērtības!
    Mums, latviešiem, ir bez ierunām jādod pilsonība visiem krieviem, pat tiem, kuri 60 gados nevar iemācīties (intelekts?!…) pat vienu vārdu latviski!

    Jautājums arī ir- vai nepilsoņi ir vispār pelnījuši pilsonību?! (Ar nodokļu maksāšanu ir par maz!)
    Vai mums, latviešiem, jādod pilsonība tiem krieviem, kuri neatzīst okupāciju un uzskata Staļinu par svēto?

    Jebkurā valstī, lai dabūtu pilsonību, ir jāpierāda labas Valsts valodas zināšanas, Valsts himnas un vēstures zināšanas. Vai šie nepilsoņi-krievi vispār var to visu pierādīt?!
    Nē?!
    Tad ko tas liecina par viņiem un viņu intelektu, un ko tas liecina par viņu CIEŅU pret mūsu Latviju?!

    Jautājums arī ir- kāds nepilsoņiem būs labums no pēkšņi iedotās pilsonības? KO- piens būs lētāks vai maize?
    Īstenībā Saskaņas centrs, Jānis Urbanovičs, Nils Ušakovs un citas pro-krieviskās partijas grib iedot pilsonību visiem nepilsoņiem, jo cer, ka tad tie balsos par krievu partijām, jo jāņem vērā, ka vairākums nepilsoņu ir tieši krievi.
    Visas šīs skaistās runas par „cilvēktiesībām” un „saskaņu” ir tukša muldēšana, LIEKULĪBA, aiz kuras slēpjas vēlme iegūt pēc iespējas lielāku varu Rīgas domē un Saeimā!
    Tas ir vienīgais iemesls „saskaniešu” gaudošanai par pilsonību un „cilvēktiesībām”!

    Cilvēki (krievi), kuri gribēja būt daļa no Latvijas sabiedrības, jau sen ir ieguvuši pilsonību un nečīkst par izdomāto pasaku ar nosaukumu- „diskriminācija”!!!

    9.VALODA un TULKI
    Kad tēvzemieši rādīja savu slaveno klipu, kurā tiek rādīts kā Saskaņas centrs maina valodas likumu, tad SC tēloja savu sašutumu, sauca TB par fašistiem, bet jau pēc pāris mēnešiem- 2009.gada martā- iesūdzēja Satversmes tiesā Latvijas valsti ar prasību atcelt(!) Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa likumu, kas nosaka krieviem zināt minimālas latviešu valodas zināšanas konkrētas profesijas vajadzībām, jo tā redz, ir krievu „diskriminācija”!

    Un šī jau nav pirmā reize, bet gan n-tā reize kad Saskaņas centrs iesūdz tiesā valsti ar prasību atcelt Valsts Valodas likumu!
    http://lv.wikipedia.org/wiki/Satversmes_tiesas_lietu_par_valodu_lietojumu_saraksts

    http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=325261&Itemid=93

    http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=371451:k-orvelisks-absurds&catid=93:la-komentri&Itemid=440
    http://nra.lv/latvija/61447-sc-aicina-grozit-valsts-valodas-likumu.htm

    Vai šīs tiesas vairo saskaņu starp latviešiem un krieviem?

    Interesanti, ka par „diskrimināciju” Saskaņas centrs sauc Valsts Valodas likuma izpildīšanu!
    Jo redz, pēc Saskaņas centra domām, ja krievu nepieņem darbā, tāpēc, ka viņš slikti zina latviešu valodu, tad tā ir „diskriminācija”!
    Bet ja šis pats krievs, savā darbavietā, nespēj atbildēt uz nevienu no latviešu jautājumiem, tad tas ir normāli, jo vienmēr jau var pāriet uz krievu valodu, un tādā gadījumā, pēc liekulīgā SC domām, latviešu diskriminācija gan nenotiek, pat ņemot vērā, ka Latvijā ir 59,2 % latviešu un tikai 28% krievu!

    Visiem normāliem cilvēkiem Latvijā ir skaidrs, ka zināt latviešu valodu, izpildīt(!) Valsts valodas likuma prasības IR KATRA LATVIJAS IEDZĪVOTĀJU PIENĀKUMS, nevis „diskriminācija”!!!

    Ventspils Domē, 2009.gadā, iekļuva Jeļena Garbuzova- SC deputāte.
    Pēc ievēlēšanas Jeļena Garbuzova uzreiz paziņoja, ka uz pašvaldības sēdēm grasās nākt ar TULKU(!), jo tādējādi- nerunājot latviski- demonstrēs, kā valsts ierobežo krievvalodīgo iedzīvotāju tiesības!…
    http://rus.tvnet.lv/novosti/politika/4442-tbdnnl_prizivajet_lishat_mandatov_djeputatov_nje_znajuschih_gosjazik

    http://tinyurl.com/3obcv3a

    http://tinyurl.com/3rrwwkh

    http://tinyurl.com/3krptj3

    Arī Valērijs Kravcovs (SC biedrs) nāca uz Liepājas domes sēdēm ar TULKU!
    http://www.youtube.com/watch?v=Kb2zomYpHcY

    10.PRETLATVISKĀS AKCIJAS
    Lielās „saskaņas” meklētājs Nils Ušakovs rīkoja arī izgāzušos akciju par krievu vārdu un uzvārdu galotnēm.

    Redz, Ušakoviņam nepatika, ka viņa vārdiņš pasē beidzās ar galotni„-s”! Nu, „ārprāts”! Kāda šausmīga krievu „diskriminācija”!!!

    Šī akcija (kura noteikti „tuvināja” latviešus ar krieviem!…) likās nejēdzīga pat vairākums krievu, kuriem bija un ir vienalga kā viņu vārdus un uzvārdus raksta pasē, tāpēc šī akcija skaļi sākoties nesen kaunīgi izbeidza savu darbību! Nabaga Ušakovs!…

    Saskaņas centrs ir arī mājas lapas- 9may.lv -īpašnieks, kuru veido kopā ar Pirmo Baltijas kanālu. (Protams, ka šeit interešu konflikta nekāda nav!…)

    SC arī grib 9.maiju(nevis 8.maiju) iztaisīt par oficiālo svētku dienu.
    Saskaņas centrs ir arī galvenais Georga lentīšu dalītājs Latvijā. SC iepērk šīs lentītes kilometriem.
    Saskaņas centrs pat neaizdomājas, ka izdalot šīs lentītes viņi veicina krievu šovinismu un nošķirtību no latviešiem.

    11.PIRMĀ BALTIJAS KANĀLA UN KREMĻA ATBALSTS Pagājušajās Saeimas vēlēšanās Saskaņas centrs tika ievēlēti negodīgi- pateicoties no Kremļa saņemtajai naudai un slēptajai reklāmai Pirmajā Baltijas kanālā, kura uz gandrīz katru raidījumu uzaicināja kādu potenciālo deputātu no Saskaņas centra!

    Atcerēsimies arī 2006.gadu- Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs Indulis Emsis atklātībā paziņoja, ka caur Latvijas krievvalodīgo un nepilsoņu sabiedrisko organizāciju koordinācijas padomi varētu tikt novirzīts aptuveni miljons ASV dolāru, lai ietekmētu 9. Saeimas vēlēšanu rezultātus. Viņš piebilda, ka šajā procesā tiekot iesaistīti arī vairāki masu mediji, tostarp arī Pirmais Baltijas kanāls. Šādu informāciju I. Emsis esot saņēmis no SAB.

    Vēlāk arī Vaira Vīķe Freiberga ir paziņojusi, ka viņai ir informācija, ka Ušakovs un Saskaņas centrs saņem naudu no Krievijas vēstniecības Rīgā, ko liekulīgie šīs krievu partijas biedri, protams, noliedza.
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/417343-usakovs_ir_rigas_mers_pateicoties_pirma_baltijas_kanala_sefam

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/414361-sc_un_pbk_saista_kas_vairak_par_iespejamo_usakova_saraksti
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/60246/kremla-propagandas-kara-spilgtakais-piemers-nils-usakovs

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/423274-pbk_par_krievu_valodu_balsot_kanals_aicinaja_skatitaju_del
    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/437665-briti_bridina_krievijas_tv_par_iejauksanos_latvijas_politika
    http://tinyurl.com/429xwlq

    http://tinyurl.com/3lqgltahttp://tinyurl.com/3phsxky

    http://tinyurl.com/3redcbe

    http://tinyurl.com/3t6ye27

    12. IMPERIĀLISTISKIE KRIEVU PIEMINEKĻI
    Saskaņas centrs arī grib Rīgā atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus, jo pēc Ušakova vārdiem- Rīgā esot daudz vietas!…

    Nekas gan nav dzirdēts, ka Nils Ušakovs gribētu uzcelt kādu pieminekli arī leģionāriem vai Litenes genocīdā cietušajiem…
    http://mod.la.lv/pg_contents2.php?id=3465721

    13.DŽOHARS DUDAJEVS- TERORISTS! IELA TIKS PĀRDĒVĒTA!
    Kad Saeimā notika balsojums par atbalstu Gruzijai, tad Saskaņas centrs demonstratīvi piecēlās un izgāja ārā, jo „ļaunais” Saakašvili „uzbruka” osetīniem un abhāziem, bet Saskaņas centrs vienmēr ir uzskatījis, ka katrai tautai ir tiesības uz neatkarību!
    Taču dažus mēnešus pirms Gruzijas -Krievijas kara, intervijā Latvijas Avīzei, Nils Ušakovs paziņoja, ka, ja viņš kļūs par Rīgas mēru, tad viņš noteikti pārdēvēs Džohara Dudajeva ielu, jo viņš bija… terorists!

    Kā tad sanāk?! Abhāzi un osetīni ir “varoņi” un “cietēji”; bet čečeni – “teroristi”?!…

    http://mod.la.lv/pg_contents2.php?id=3465721

    14.INTERVIJAS UN SC MĀJASLAPA
    Saskaņas centra politiķi krievu presē runā gandrīz tikai par krievu valodu kā oficiālo, par krievu „diskrimināciju” utt., bet latviešu presē -tikai par ekonomiskajām problēmām.

    SC mājas lapā krievu valodā atrodamā informācija būtiski atšķiras no turpat atrodamās informācijas latviešu valodā.

    Interesanti, kāpēc tā?…

    15. Saskaņas centrs+Šlesers= liekulība un meli
    Savās priekšvēlēšanu reklāmās Saskaņas centrs teica, ka „latviešu partijas noveda valsti līdz krīzei”, ka „varas partijas ir pie visa vainīgas” utt.
    Bet Saskaņas centrs aizmirst pateikt, ka daudzus koalīcijas lēmumus SC atbalstīja un nobalsoja-PAR!

    Vēl vairāk-Rīgas domē liekulīgais Saskaņas centrs izveidoja koalīciju ar Aināru Šleseru- cilvēku, kurš ir viens no lielākajiem krīzes izraisītājiem, kurš valdībā bija neskaitāmas reizes, kurš samazināja gan pasta nodaļas visā Latvijā, gan dzelzceļa maršrutus visos virzienos; nemaz nerunājot par šofera dēliem, bedrainajiem ceļiem un vairāk kā 1mlj pazušanu no Satiksmes ministrijas!

    Līdz ar to var secināt, ka SC reklāmas bija meli, un, ka tā pati ir gatava sadarboties ar korumpētiem politiķiem un atļaut tiem zagt, jo ir pilnīgi skaidrs, ka Šlesers nesēdēja Rīgas domē vienkārši tāpat, „neparūpējoties” par sevi!

    Tad kāda ir atšķirība starp SC un TP?…

    16. Saskaņas centrs izvirzīja grozījumus Imigrācijas likumam
    http://tinyurl.com/4446otn

    17. Vēlas izslēgt skolnieku un atlaiž no darba “Telegraf” redaktoru par Ušakova kritizēšanu
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/34210/tresklasnieks-usakovu-nosaucis-par-mulki

    18. Urbanovičs draud ar Biškeku.
    http://www.diena.lv/latvija/politika/urbanovics-draud-ar-biskeku-latvija-eksperts-tas-ir-bistams-salidzinajums-742270

    19. Pozitīvisma čempions – Saskaņas centrs
    http://politika.lv/article/pozitivisma-cempions-saskanas-centrs

    20. Polittehnologi no Maskavas apmāca Saskaņas centra aģitatorus http://www.delfi.lv/news/national/politics/neka-personiga-polittehnologi-no-maskavas-apmacijusi-saskanas-centra-agitatorus.d?id=40456003

    21. Urbanovičs paziņo, ka radikāļi Osipovs un Lindermans ir „mūsu pašcieņas bruņinieki”, ka
    “Lindermans man (Urbanovičam) vienmēr bijis simpātisks”.
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/46669/urbanovics-atzistas-politiskaja-huliganisma-un-simpatijas-krievvalodigajiem-radikaliem

    22. Ušakova sieva pozē Playboy.
    Cik zemu var krist Ušakovs un viņa sieva, lai tikai iekļūtu Saeimā?

    23. Ušakovs: Labākais, kas ir noticis ar Latviju, ka esam kopā ar vienotu Krieviju
    http://www.youtube.com/watch?v=3PCJ6LsarhI

    24. Urbanovičs joprojām neatzīst Latvijas okupāciju
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/40217/urbanovics-joprojam-neatzist-latvijas-okupaciju

    25. Nila Ušakova noplūdusī epasta sarakstes kārtējo reizi atklāj SC pretlatviskumu
    http://www.pietiek.com/raksti/papildinats_-_domajams,_nopludusi_nila_usakova_e-pasta_sarakste_met_melnu_enu_uz_rigas_meru
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/399834-zurnalists_sarakste_atklaj_usakova_patieso_seju

    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/400145-generalprokuratura_izverte_usakova_esarakste_atklatos_faktus

    26. Ušakovs visu saskaņo ar Krievijas vēstnieku
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/402587-publisko_usakova_saraksti_ar_krievijas_vestnieku
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7148

    27. Ušakovs: Latvijas krievu dzimtene ir Krievija
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7156

    28. Saskaņas centra biedri izliekas par nacistiem un mēģina uzkurināt starpnacionālo naidu.
    http://www.youtube.com/watch?v=cS_rV6PTXOM
    http://www.youtube.com/watch?v=Ito38V2DWkI

    29. SC Latgalē politiskajā aģitācijā iesaistījis bērnus
    http://www.ir.lv/2012/9/17/sc-latgale-politiskaja-agitacija-iesaistijis-bernus

    30. SC kongresu vēro Krievijas valsts domes pārstavis
    http://www.ir.lv/2012/12/17/raidijums-saskanas-kongresu-novero-krievijas-valsts-domes-parstavis

    31. Valērijs Kravcovs nenoņem divās valodās uzlikto ielas nosaukuma plāksnīti pie sava īpašuma
    http://nra.lv/latvija/81968-kursitis-kravcova-riciba-ir-politiska-provokacija.htm

    32. Ušakovs: Latvijas karodziņa dedzinātājam tiek pievērsts par daudz uzmanības
    Interesanti, vai Ušakovs tāpat teiktu, ja kāds dedzinātu Krievijas karogu?
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/100873/usakovs-latvijas-karodzina-dedzinatajam-tiek-pieversts-par-daudz-uzmanibas

    33. Saskaņas centram 9.maijs ir tikai lēta popularitāte un bizness
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7138

    34. Ko likt SC avīzē Tava Rīga, kas domāta latviešiem? Tikai ne ko par 9.maiju!
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7383

    35. Labi atalgoti RD ierēdņi- SC biedri dāsni ziedo Saskaņas centram, lai partijas kase būtu pilna
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/389104-labi_apmaksati_rd_ieredni_dasni_ziedo_saskanas_centram

    36. Ušakovs parakstījies par referenduma sarīkošanu par otrās valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai
    http://www.apollo.lv/zinas/usakovs-parakstijies-par-referenduma-sarikosanu-par-otras-valsts-valodas-statusa-pieskirsanu-krievu-valodai/498078

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/405869-usakovs_referenduma_atbalstis_krievu_valodu_ka_otru_valsts_valodu

    37. Ušakovs ir sarakstījies ar Krievijas spiegu Hapilovu
    http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=7114

    38. Sadarbības līgumi ar Vienoto Krieviju un Ķīnas komunistisko partiju
    http://www.diena.lv/sabiedriba/politika/papildinata-sc-vienojas-par-sadarbibu-ar-kremla-partiju-700457
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/urbanovics-paraksta-saskanas-un-kinas-komunistiskas-partijas-sadarbibas-memorandu.d?id=38609777

    39. Saskaņas centrs: 18. novembris nav jāsvin!
    http://www.youtube.com/watch?v=nz7UTeIjlOY

    40. Rēzeknes mērs, SC biedrs Bartaševičs: Valsts valodas inspekcija ir jālikvidē
    http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=341972:rzeknes-mrs-pavaldbs-jauj-runt-krieviski&Itemid=93

    42. Izmeklējot Ušakova e-pasta noplūdi, žurnālists Jākobsons turēts psihiatriskajā slimnīcā
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/454147-izmeklejot_usakova_epasta_nopludi_zurnalists_jakobsons_turets_psihiatriskaja_slimnica

    SECINĀJUMI

    Tātad: Pro- Kremliskais Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos(Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā, Viļānu domes korupcijas skandāls 2009.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši” nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas un sarakstās ar Krievijas spiegiem…
    Saskaņas centrs izvirza grozījumus Imigrācijas likumam; vēlas izslēgt skolnieku un atlaiž no darba “Telegraf” redaktoru par Ušakova kritizēšanu; Urbanovičs draud ar Biškeku; polittehnologi no Maskavas apmāca Saskaņas centra aģitatorus; Urbanovičs paziņo, ka radikāļi Osipovs un Lindermans ir „mūsu pašcieņas bruņinieki”; Ušakova sieva pozē Playboy, lai tikai SC iekļūtu Saeimā; Ušakovs: Labākais, kas ir noticis ar Latviju, ka esam kopā ar vienoto Krieviju; Urbanovičs joprojām neatzīst Latvijas okupāciju; Nila Ušakova noplūdusī epasta sarakstes kārtējo reizi atklāj SC pretlatviskumu; Ušakovs visu saskaņo ar Krievijas vēstnieku; Ušakovs: Latvijas krievu dzimtene ir Krievija;
    Saskaņas centra biedri izliekas par nacistiem; SC Latgalē politiskajā aģitācijā iesaistījis bērnus; SC kongresu vēro Krievijas valsts domes pārstavis; Valērijs Kravcovs nenoņem divās valodās uzlikto ielas nosaukuma plāksnīti pie sava īpašuma; Ušakovs: Latvijas karodziņa dedzinātājam tiek pievērsts par daudz uzmanības; Saskaņas centram 9.maijs ir tikai lēta popularitāte un bizness; labi atalgoti RD ierēdņi- SC biedri dāsni ziedo Saskaņas centram, lai partijas kase būtu pilna; Ušakovs parakstījies par referenduma sarīkošanu par otrās valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai.

    Tātad- Saskaņas centrs? Nē- KRIEVU ŠOVINISTU centrs !

  18. raksts saka:

    http://politika.lv/article/nils-usakovs-visu-laiku-sliktakais-rigas-mers

    Jānis Stiprais

    Nils Ušakovs –visu laiku sliktākais Rīgas mērs?

    (Raksts papildināts ar 2013.gada faktiem.)
    Izlasot šo rakstu, es tev pierādīšu, ka Nils Ušakovs ir vissliktākais Rīgas mērs.

    1. Aptaujas.

    Dažas aptaujas saka, ka Nils Ušakovs ir vislabākais Rīgas mērs. Vai tas nav lieliski? Taču krievu mēra slavinātāju daudzums ir atbilstošs krievu daudzumam Rīgā. SC vēlētāji slavē Nilu Ušakovu par to, ka viņš ir krievs, nevis par padarītajiem darbiem. Tāpat mēs zinām, ka krievi balso par SC nevis tāpēc, ka tā ir laba partija, bet gan tāpēc, ka tā ir krievu partija, un tas izslēdz partijas kritiku SC atbalstītāju rindās.

    Skan neloģiski- slavēt par krieviskumu, bet nekritizēt, jo kāds ir krievs, bet tāda ir nelojālo krievu morāle.

    To, ka SC vēlētajiem ir uzspļauties par SC darbiem, apliecina citas aptaujas, piemēram, par iecietību pret korupciju. SC vēlētāji ir vieni no iecietīgākajiem pret korupciju valstī un politikā.
    To, ka SC vēlētajiem ir vienalga par SC darbiem, apliecināja arī krievu skolu slēgšana- SC reitings samazinājās tikai nedaudz.

    Aptaujas par Rīgas mēriem noteikti ietekmē arī pozitīvo ziņu propaganda LNT, LTV, PBK un, protams, krievu avīzēs, kas stāsta tikai labās ziņas par Nilu Ušakovu.

    Savukārt internetā Nilu Ušakovu slavē gan SC biedri, gan SC vēlētāji, gan, šķiet, apmaksāti komentētāju rakstītāji, jo citādi nevar izskaidrot Nila Ušakova slavēšanu pat par nebūtiskiem sīkumiem.

    2. Kurš ir vissievišķīgākais Latvijas politiķis?

    Kurš Latvijas politiķis visbiežāk sēž solārijā?
    Kurš Latvijas politiķis visbiežāk krāso savus matus?
    Kuram Latvijas politiķim ir “sievietes seja” ?
    Kurš Latvijas politiķis nēsā pērles?
    Kurš Latvijas politiķis kļūst histērisks, kad ir jādzird pamatota kritika vai kad jāatbild uz nepatīkamiem žurnālistu jautājumiem?

    http://www.apollo.lv/gallery/424792/1
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/31461/padomi-ka-nilam-usakovam-glumi-izvairities-no-netikamiem-jautajumiem
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/452166-rigas_domes_priekssedetajs_nils_usakovs_nevar_izlauzties_no_aplenkuma

    3. Sliktā latviešu valoda

    Būtu loģiski, ja Rīgas mēram būtu labas latviešu valodas zināšanas, taču Nilam Ušakovam tās joprojām ir sliktas. Var, protams, muldēt, ka citiem nelojāliem krieviem ir vēl sliktākas latviešu valodas zināšanas, taču Latvijā dzīvojošiem krieviem ir jāzina latviešu valoda labā līmenī, īpaši, ja viņi ir Latvijas pilsoņi.

    4. Darītājs vai populists?

    Tiek uzskatīts, ka Šlesers ir populists, taču Nils Ušakovs arī tāds ir, jo arī viņam patīk muldēt.

    Nils Ušakovs ir teicis daudz skaļu paziņojumu gan par tūristu krāpšanu izbeigšanu, gan par to, ka Rīgā jāveido “mazā Lasvegasa”, gan, ka īpaši atbalstīs tūrisma nozari un uzņēmējus Rīgā utt.

    Bet kādi ir rezultāti?

    Tūrisma nozare joprojām ir panīkusi un nesakārtota, tūristi joprojām tiek apkrāpti, “mazā Lasvegasa” nav uzbūvēta (un nevajag!), nav arī nekas izdarīts, lai īpaši atbalstītu Rīgas uzņēmējus utt.

    Un kāpēc, lai tūristi brauktu uz Rīgu, ja tā ir pilna ar nesakārtotiem graustiem un Rīgas centra ietves ir tik bedrainas, ka tūrists var salauzt kāju?

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/295211-kristovskis_pret_spelu_elli_riga

    5. Nevajadzīgā Rīgas marka

    Nevar nepieminēt skaļo ideju par Rīgas marku. Būs tāda marka, tad visi Krievijas iedzīvotāji pirks tikai mūsu preces!

    Rezultāts?

    Būdams stulbs ekonomiskajos jautājumos, Nils Ušakovs nesaprata, ka uzņēmējiem krīzes laikā nav naudas Rīgas markai. Jo būtu jāmaksā gan par dalību Rīgas markā, gan par iepakojuma maiņu, piemēram, šprotēm.

    Tāpēc, būdams vājš līderis, Nils Ušakovs Rīgas marku atdeva Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijai, bet vēlāk LTRK.
    http://tinyurl.com/4387u2o
    http://tinyurl.com/3v8du9g

    6. Birka ietaupījumi un padarītais

    Daudzi Ušakova “labie” darbi īstenībā ir iepriekšējā mēra Birka padarītais vai iesāktais.

    Tieši Birka laikā tika iesākti daudzi labi projekti, sāka celt pirmsskolas iestādes, dzīvojamas mājas un pat sāka rekonstruēt Rīgas Krievu teātra ēku, taču žurnālisti, it sevišķi krievu, nez kāpēc to aizmirst pieminēt.

    Arī uzkrājumi tagadējā Rīgas domes budžetā ir pateicoties Birkam.

    Interesanti, ka Nils Ušakovs te žēlojās uz valdību, ka tā nedod naudu Rīgas domei un naudas nepietiks, te atkal atceras par Rīgas domes ietaupījumiem un paziņo, ka nauda pietiks visam- atkarībā no tā, kā politiski izdevīgāk.

    7. Dolgopolova mazdēls un nesaimnieciskums

    Rīgas domes deputāta Sergeja Dolgopolova mazdēls strādā “Kurzemes namu apsaimniekotājā”, bet uzņēmuma priekšnieks nespēj paskaidrot ar ko deputāta radinieks nodarbojas.

    http://tinyurl.com/3p9c9h3

    8. Krievu demokrātija un 16.marts

    SC un Nilam Ušakovam patīk runāt par demokrātiju, ka vēlēšanu tiesības nelojāliem krieviem, tas būtu demokrātiski; ka krievu valoda kā oficiālā, tas būtu demokrātiski.

    Viens no demokrātijas pamatiem ir pulcēšanās brīvība.

    Kad leģionāri gribēja rīkot savu gājienu 2010.gadā, lielais “demokrāts” Rīgas mērs devies pie Drošības policijas priekšnieka, lūdzot atrast kādu iemeslu pasākumu aizliegt. Iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzskatīja, ka šādi mērs izdarījis spiedienu uz drošības iestādēm.

    Rīgas dome leģionāriem tomēr aizliedza gājienu, pamatojot to ar “iespējamiem apdraudējumiem”.

    9.maijs gan netika aizliegts.

    Iznāk, ka nelojālie krievi domā, ka demokrātija pienākas tikai viņiem.

    http://tinyurl.com/3lqfchg

    http://tinyurl.com/3l5xqnx

    9. “Sociāldemokrāti” pie siles

    Pirms pašvaldību vēlēšanām SC un Nils Ušakovs solīja jaunus laikus, kārtību, taču nekas nemainījās, palika vēl sliktāk. Arī SC un Nila Ušakova galvenais kritērijs iecelšanai amatos pašvaldību uzņēmumos Rīgā ir pareizā partijas piederība.

    Nils Ušakovs dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē, taču neaizmirsa arī savas partijas biedrus.

    Tā Maksims Tolstojs dabūja vietu pie siles gan SIA Rīgas satiksme (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 28193 LVL), gan SIA Rīgas karte, gan Rīgas tūrisma attīstības birojs.

    Mihails Kameņeckis dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 30606 LVL).

    Sergejs Hristoļubovs dabūja vietu pie siles Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijā (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 20493 LVL).

    Nikolajs Zaharovs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksme.

    Tatjana Lukina dabūja vietu pie siles A/S Rīgas Centrāltirgus.

    Igors Kuzmuks dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde, kurā vietu pie siles dabūja vēl viens SC biedrs, kurš netika ievēlēts ne Rīgas domē, ne Saeimā – Mārtiņš Lauva.

    Jefimijs Klementjevs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksmes arodorganizāciju koordinācijas centrs.

    Natālija Mirska dabūja vietu pie siles A/S Rīgas starptautiskā autoosta.

    Igors Solovjovs dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde.

    Ruslans Pankratovs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas luksofors.

    Vadims Baraņņiks dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksme.

    Viktors Nikolajevs dabūja vietu pie siles SIA Vecmīlgrāvis (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 14303 LVL) un SIA Rīgas namu pārvaldnieks.

    Vladimirs Frolovs dabūja vietu pie siles SIA Getliņi EKO.

    Sergejs Zaļetajevs dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 18000 LVL).

    Viktors Gluhovs dabūja vietu pie siles A/S Rīgas Siltums.

    Ivans Ivanovs dabūja vietu pie siles A/S Rīgas starptautiskā autoosta (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 15366 LVL).

    Vadims Jerošenko netika ievēlēts Rīgas domē, taču vienalga dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē, jo ir taču Saskaņas centra biedrs.

    Visu iepriekšminēto var viegli noskaidrot politiķu deklarācijās.

    10. Atvainojās nelojālajiem krieviem

    Pagājušogad 9.maijā Nils Ušakovs atvainojās nelojālajiem krieviem, kas okupēja Latviju un deportēja latviešus uz Sibīriju, par “slikto” attieksmi.

    http://tinyurl.com/3sbp2w9

    11. Kļūdainais un neglītais Rīgas logo

    Sākās viss ar zīmola un logo “konkursu” par kuru neviens nezināja, izņemot Stendzinieka draugi no mazpazīstamās vācu kompānijas.

    Konkursam “nez kāpēc” bija īsie termiņi, neskaidrs pasūtījuma priekšmets un arī nesaprotams pasūtītājs.

    Beigu beigās Rīgai tika izstrādāts zīmols un logo Live Riga, kas pārāk atgādināja airBaltic logo.

    Reklāmas sauklim vajadzēja būt “Easy to go, hard to leave”, taču vārda “leave” vietā bija vārds “live”- “Easy to go, hard to live”.

    Taču tā nebija vienīgā problēma.

    Reklāmas plakāti bija bezgaumīgi un lēti, ar nesaprotamu vēstījumu- plakātos nez kāpēc bija redzams kaut kāds vikingu radījums, taksometrs utt.

    Cik izmaksāja lētā paskata logo nav skaidrs, jo (kāds brīnums!) tas netiek atklāts.

    Taču Rīgas dome iztērēja ap 1 mlj. latu plus 5 mlj. latu reklamēšanas izmaksām. Un šī nauda aizgāja Vācijai un citām valstīm, kurās tika izvietota reklāma, kamēr Rīgā Rīgas mērs slēdza ciet skolas un daļēji slimnīcas. Malacis Ušakovs! Īsts sociāldemokrāts!

    http://www.db.lv/citas-zinas/jaunais-rigas-zimols-izmaksa-miljonu-139110
    http://tinyurl.com/3hrhrsn
    http://tinyurl.com/yzxtocx

    12. Īsteno dārgo Saktas puķu tirdziņa projektu

    Jauna tirdziņa būvniecība varētu izmaksāt 830 000 latu.
    http://tinyurl.com/3hoeg8s

    13. Kompensācijas nepamatoti atlaistajiem darbiniekiem

    Rīgas mērs pretlikumīgi atlaistajiem pašvaldības darbiniekiem turpina izmaksāt milzīgas kompensācijas un nekompetences dēļ šķērdē budžetu. Kopumā no pašvaldības budžeta kompensācijās izmaksāti jau 160 255 LVL.
    http://www.riga24.lv/zinas/46/45447
    http://tinyurl.com/3m47dr2
    http://tinyurl.com/3zjrrpn

    14. Grausti Rīgā

    Ko tūristi apskatīs Rīgā?
    Vairāk nekā 150 graustu? Tā ir tūrisma veicināšana?
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/367626-graustu_skaits_riga_varetu_but_trisreiz_lielaks

    15. Bedres Rīgā

    Ko tūristi vēl apskatīs Rīgā?
    Varbūt vairāk nekā 500 Rīgas ielu bedres?
    Tas jau laikam arī ir tūrisma veicināšana.
    Tieši pašvaldības uzņēmuma Ceļu pārvalde pienākums ir remontēt Rīgas ielas.
    http://tinyurl.com/4e2nk9k
    http://tinyurl.com/36f9ax9
    http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/451792-riga_daudz_bedrainu_nesataisitu_ielu

    16. Dienvidu tiltam naudas nepietiek, bet sāk jaunus vērienīgus projektus

    Rīgas dome pagājušogad aizņēmās vismaz 30 miljonus latu jaunu projektu uzsākšanai. Tajā pat laikā Rīgā bija un ir jau sākti un naudas trūkuma dēļ apstādināti citi, daudzus miljonus vērti projekti.

    Rīgas domes lēmums par aizņēmumu paredz Austrumu maģistrāles ietvaros tērēt naudu Viestura prospekta un Meža prospekta satiksmes pārvada būvniecībai.

    Dienvidu tilta trešās kārtas būvdarbiem pagājušogad bija nepieciešami aptuveni desmit miljoni latu, bet pašvaldība šim nolūkam savā investīciju programmā paredzēja tikai 2,7 miljonus.

    “Saimnieciska” rīcība! Malacis Ušakovs!
    http://tinyurl.com/3sho7yu

    17. Ziemeļu transporta koridors – “tikai” 1,5 miljardus eiro

    Rīgā bedrainas ielas, grausti, rindas uz bērnudārziem, Rīga pilna ar bezdarbniekiem un trūcīgajiem, bet tas nekas- būvēsim koridoru par 1,5 miljardiem!
    Un tu domāji, ka par Dienvidu tiltu nekas nevar būt dārgāks? SC pierāda, ka var gan būt!
    SC ir sociāldemokrātiska partija, tāpēc koridora būvniecība nabadzīgajā Rīgā arī ir “sociāldemokrātiska”!

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/368060-rigas_dome_izkukojusi_pratinu_jauns_tilts_par_miljardu

    Ja būvē, tad zem kapiem!

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/336835-ziemelu_skersojumam_buves_tuneli_zem_kapiem

    Vēl arī jāatsavina 113 nekustamos īpašumus aptuveni 9 miljonu latu vērtībā Ziemeļu transporta koridora pirmā posma izbūvei.

    Un vēl kāds saka, ka RD nav naudas!
    http://www.riga24.lv/zinas/46/46441

    18. Patlaban rindā uz vietu Rīgas pašvaldības bērnudārzā gaida aptuveni 5000 bērnu
    Bet RD paziņo, ka bērnudārzu celtniecībai nav naudas, lai gan SC visam citam nauda gan atrodas.
    http://www.riga24.lv/zinas/48/68991

    19. Domnieki atbalsta pusmiljona latu tērēšanu Rīgas centra apgaismošanai
    http://tinyurl.com/3lwz4wx

    20. Biļetes cena- 50 santīmi
    Kāpēc tika paaugstināta biļetes cena 01.01.2010.? Rīgas dome muldēja, ka tas ir tāpēc, ka valdība nepiešķīra dotāciju. Rīgas dome pat draudēja iesūdzēt tiesā valdību.

    Rīgas satiksmei, lai nepaaugstinātu biļetes cenu, vajadzēja ap 6 mlj – tas pats naudas daudzums, kas dažus mēnešus pirms tam tika piešķirts Live Riga!

    Sanāk, ka “sociāldemokrātiskajam” Nilam Ušakovam Live Riga bija daudz svarīgāka par rīdzinieku labklājību, paceļot cenas biļetēm, jo vairākums no rīdziniekiem nepelna no tūrisma, taču vairākums izmanto sabiedrisko transportu.
    http://tinyurl.com/3macj84
    http://tinyurl.com/3zascpe
    http://tinyurl.com/4ygqsmd

    21. Naudas bedre- Rīgas satiksme

    Rīgas pašvaldības uzņēmums Rīgas satiksme ik gadu sporta un izklaides pasākumu organizēšanai arodbiedrībai izmaksā vairāk nekā pusmiljonu latu. Šāda nauda ieplānota arī 2011.gada budžetā.
    http://tinyurl.com/3uobheb

    No Rīgas satiksmes autobusa naktīs slepus tirgo degvielu.
    http://tinyurl.com/4xhh9p6

    Rīgas satiksme iekšējās saziņas laikrakstam Rīgas Satiksmes Darbinieks gadā tērē aptuveni 38 400 latus.
    http://www.pilsoniska-savieniba.lv/old/?&s=1253790578&fu=e&id=1257429769&ln=lv

    Rīgas Satiksmē algās maksāti pat 25 000 Ls
    http://tinyurl.com/3hpazcp

    RS nepamatoti izmaksājusi atvaļinājuma kompensācijas 50 000 latu apmērā
    http://tinyurl.com/44rqax7

    Rīgas satiksme dibina Rīgas acs – par 5,43 miljoniem latu
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/227086

    22. RD atbrīvojas no zemes gabaliem, kas paredzēti izglītības iestāžu vajadzībām
    http://tinyurl.com/422x8yt

    23. Rīgas dome komandējumiem tērē divas reizes vairāk

    Rīgas dome komandējumos no 2009.gada jūlija līdz gada beigām iztērēja vairāk nekā 37 000 latu.
    Pavisam dome 2010.gadā komandējumiem bija iecerējusi tērēt “tikai” 138 794 latus – aptuveni divas reizes vairāk nekā pērn.
    http://tinyurl.com/2vx3ep3

    24. Pensionāri brauc bez maksas, bet RS- zaudējumi, un nav naudas pabalstiem

    Rīgas domei “nebija” naudas, lai nepalielinātu cenu biļetei, bet tuvojoties vēlēšanām tā tomēr atradās, taču galvenokārt tikai pensionāriem.
    Pensionāru bezmaksas braukšana radīja Rīgas satiksmei aptuveni 3,5 miljonu latu zaudējumus.

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/343470-ari_nestradajosie_pensionari_vares_braukt_bez_maksas

    Taču jau pēc dažām dienām, pēc iepriekšminētā lēmuma, RD labklājības departaments paziņoja, ka pietrūkst naudas sociālajiem pabalstiem- 1,08 miljonu latu!

    Kas svarīgāks – braukt bez maksas vai pabalsti?
    http://tinyurl.com/3sodp2f

    25. “Taupīgais” Rīgas mērs

    Tā kā valstī ir krīze, tad Rīgas mērs ir “taupīgs” un tēriņi ir “pamatoti”!
    Ziemā uzstāda panorāmas ratu, bet vasarā uzstāda milzīgu plastmasas egli.
    Nauda ir jāšķērdē arī “lētai” slidotavai par 80 000 latu.
    http://tinyurl.com/3vssnp4

    26. Kara noziedzniekam un izdzimtenim nosūta vainagu
    http://tinyurl.com/3mql82s

    27. RD uzņēmums Ceļu pārvalde pērk grants karjeru par 700 000 latu
    Ceļu pārvaldes mazākuma akcionāri norāda uz politiski sankcionētu kases izzagšanu -naudas izšķērdēšanu un aizdomīgiem pirkumiem, piemēram, smilts un grants karjera iegādi par 700 000 latu.
    Konkursu par karjera iegādi CP nav organizējusi.
    http://tinyurl.com/3msktzm

    28. Rīga ir “latviska”!
    Daudzi saka, ka Rīga nav kļuvusi krieviska. Un tiešām- Rīgas mērs svin Latvijas otro okupāciju 13. oktobrī.
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/233674-usakovs_noliek_vainagu_pie_uzvaras_pieminekla

    Rīgā ierodas arī Krievijas galvenais Salavecis.
    http://tinyurl.com/2b7bfxg

    Maskavā atklāta Rīgas pārstāvniecība, šķērdējot Rīgas nodokļu maksātāju naudu.
    http://tinyurl.com/3zfdm52

    RD deputātu biedrība 9.maijs.lv šogad dala Georga lentītes.
    http://tinyurl.com/3lyevzm

    Kā arī RD finansē pasākumu Krievijas jauniešiem.
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/438130-rigas_dome_finanse_pasakumu_krievijas_jauniesiem

    Tas viss ir “latviskā” Rīga!

    29. RD piešķir pabalstus citu valstu pilsoņiem

    Neskatoties uz sociālā budžeta grūtībām, Rīgas pašvaldības vadība dažādu sociālo pabalstu saņēmēju vidū ir iekļāvusi arī Latvijā dzīvojošus ārzemniekus, kuriem piešķirta uzturēšanās atļauja. Lielākā daļa no šiem cilvēkiem ir Krievijas pilsoņi.
    http://tinyurl.com/3uy37nb

    30. RD ārpus kārtas piešķir dzīvokļus Krievijas valsts pilsoņiem

    Rindā uz Rīgas pašvaldības dzīvokli šobrīd gaida vairāk nekā 6000 ģimeņu, taču RD Krievijas valsts pilsoņiem piešķir ne tikai pabalstus, bet arī dzīvokļus.

    Malacis Ušakovs! Īsts sociāldemokrāts! Rūpējas par svešas valsts pilsoņiem!
    http://tinyurl.com/3wv9zot

    31. Krīzes laikā Counter-Strike turnīram atvēl 10 000 latu
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/307206-usakovs_counterstrike_turniram_atvel_10_000_latu

    32. RD deputātu stāvvietu abonementi gadā izmaksā 120 tūkstošus

    Līgumu ar Rīgas satiksme par autostāvvietu abonementu iegādi paredz, ka katram RD deputātam tiek piešķirts abonements maksas stāvvietās. Abonementa mēneša cena ir 150 latu, un to apmaksā dome. Aptuvenā summa, ko dome gadā iztērēs abonementu apmaksai, ir aptuveni 120 tūkstoši latu.
    http://tinyurl.com/3v3lohb

    33. Oskara Kalpaka piemineklis ir nenozīmīgs!

    Rīgas mērs Nils Ušakovs savā vēstulē Aizsardzības ministrijai paziņoja, ka turpmāk RD atzīst Oskara Kalpaka pieminekli par Rīgas pilsētai nenozīmīgu un atsakās no tā uzturēšanas!

    Taču tajā pašā dienā RD Finanšu un administrācijas lietu komiteja, kuru vada Ušakovs, lēma no rezerves fonda piešķirt 2067 latus dzejnieka Aleksandra Puškina pieminekļa montāžas un apkārtnes labiekārtošanas darbiem! (Salīdzinājumam- Oskara Kalpaka pieminekļa apkope gadā izmaksā ap 230Ls!)
    http://tinyurl.com/3qkzd5p

    34. Par pilsētas galveno attīstītāju slepus iebīda nepazīstamu uzņēmēju ar lielām parādsaistībām
    http://www.db.lv/ipasums/nekustamais-ipasums/raidijums-rigas-mers-par-pilsetas-galveno-attistitaju-slepus-iebida-nepazistamu-uznemeju-ar-lielam-p-236196
    http://www.riga24.lv/zinas/48/63827

    35. Rupji lamājas darba laikā

    Daudzi gan nepamanīja, ka ne tikai lamājās, bet arī nezināja par ko balso.
    http://tinyurl.com/34wqmcr

    36. Aizliedz 1.jūlija gājienu
    RD aizliedza Ulda Freimaņa gājienu atzīmēt vācu armijas ienākšanu Rīgā 1941.gada 1.jūlijā, tā atbildot uz nelojālo krievu svinībām 13.oktobrī.
    Kā tad sanāk?

    16.martu nedrīkst atzīmēt, bet 9.maiju- drīkst!

    1.jūliju nedrīkst atzīmēt, 13.oktobri- drīkst!

    Tā ir nelojālo krievu divkosība!
    http://www.laikmetazimes.lv/2010/07/05/demokratija-latvijiesu-gaume/

    37. Sterilizē dzīvniekus par 130 000 LVL

    Rīgas dome krīzes laikā piešķir naudu dzīvnieku sterilizācijai, nevis trūkumcietējiem.
    “Sociāldemokrātiski!”

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/305783-rigas_dome_pabaros_bernus_vai_sterilizes_kakus

    38. Vilcinās ar finansējumu Okupācijas muzejam

    Pēc apvienības Saskaņas centrs deputātes priekšlikuma Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāti nelēma par 20 000 latu piešķiršanu Latvijas Okupācijas muzejam tā darbības nodrošināšanai.

    Domniece Olga Veidiņa (SC) ieteica jautājumu uz nedēļu atlikt, pamatojot, ka vēlas iegūt sīkāku informāciju par plānotajiem tēriņiem. Ar balsu vairākumu viņas priekšlikums tika atbalstīts.
    http://tinyurl.com/44xny86

    39. Blata sistēma RD ir cieņā
    Ar Saskaņas centru saistītais SIA “Pilsētas līnijas” meitas uzņēmums “Baltic media line” negodīgā veidā ieguva vienošanos ar pašvaldības kapitālsabiedrību “Rīgas namu pārvaldnieks” par reklāmas laukumu iznomāšanu uz visām tā apsaimniekošanā esošajām ēku fasādēm.
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/de-facto-knab-sacis-parbaudi-par-ligumu-ar-sc-saistitu-uznemumu.d?id=42926840

    40. Rīgas taksisti turpina apkrāpt klientus, bet RD neko nedara (RD izdod licences taksometru uzņēmumiem).
    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/430407-riga_pieker_vienas_kompanijas_taksistus_par_klientu_apkrapsanu
    http://www.tvnet.lv/zinas/tava_balss/363360-negodigs_taksists_par_braucienu_no_ostas_prasa_milzu_cenu

    41. Ušakovs parakstījies par referenduma sarīkošanu, tādējādi kurinot nacionālo naidu.
    http://www.apollo.lv/zinas/usakovs-parakstijies-par-referenduma-sarikosanu-par-otras-valsts-valodas-statusa-pieskirsanu-krievu-valodai/498078

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/405869-usakovs_referenduma_atbalstis_krievu_valodu_ka_otru_valsts_valodu

    42. Korupcija Rīgas Domē turpinās.
    Saskaņas Centra biedrs Mārtiņš Lauva atzīts par aizdomās turamo kukuļošanā.
    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/396588-celu_parvaldes_lieta_aizdomas_turamais_martins_lauva

    Dzīvokļu pārvaldes vadītāja Ārija Stabiņa apcietināta par korupciju.
    http://www.ir.lv/2012/9/21/par-iespejamo-kukulosanu-rigas-dome-knab-aizturejis-septinas-personas

    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/436697-tiesa_apcietina_rigas_domes_ilggadejo_amatpersonu_stabinu

    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/436590-raidijums_stabinas_kabineta_atrasts_vairak_neka_1000_latu

    Kontroles dienesta vadītāja vietnieks Viktors Jefimovs aizturēts par kukuļņemšanu.
    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/413871-rigas_dome_kukulnemsas_serga_turpinas

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/436867-korupcija_rigas_dome_var_zelt_un_plaukt

    “Rīgas namu pārvaldnieka” darbiniekus aiztur par kukuļņemšanu.
    http://www.delfi.lv/news/national/criminal/divus-rigas-namu-parvaldnieka-darbiniekus-aiztur-par-kukulnemsanu.d?id=39295731

    http://www.delfi.lv/news/national/criminal/sakta-kriminalvajasana-pret-namu-parvalditajiem-par-naudas-nemsanu-norakstot-paradus.d?id=42044524

    43. Ušakovs tērē nodokļu maksātāju naudu, braucot bezjēdzīgos un dārgos komandējumos
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/431422-usakovs_sogad_devies_9_komandejumos_izterejot_42_000_latu

    44. “Rīgas namu” miljoniem vērti naudas maiņas darījumi, kuru lietderība nav izprotama, bet iznākums – 1,2 miljonu latu izčibēšana.
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/440388-no_rigas_namiem_uz_ciskas_biznesu_aizpludusi_48_miljoni
    http://www.ir.lv/2012/11/29/naudas-mijeji-ar-rigas-domes-svetibu
    http://www.ir.lv/2012/11/28/ka-nozumet-miljonu
    http://www.ir.lv/2012/10/11/rigas-dome-caur-tiesu-no-rigas-namiem-piedzis-1-2-miljonus

    45. Ušakovam 9.maijs ir tikai bizness un lēta popularitāte, nekas vairāk, liecina Ušakova epasta sarakste.
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/65500/usakovs-karto-lietas-hj-s-nimi-pustj-stojat

    46. Rīgas domes uzņēmums liek skolām daudzas reizes pārmaksāt
    http://www.diena.lv/latvija/riga/rigas-domes-uznemums-liek-skolam-desmitkartigi-parmaksat-par-uzturesanas-pakalpojumiem-13977272

    47. Rīgas dome atsūta rēķinu par 1 santīmu.
    “Saimnieciski!”
    http://www.tvnet.lv/zinas/tava_balss/444993-rigas_dome_atsuta_rekinu_par_1_santimu

    48. Situācija uz Salu tilta ir katastrofāla.
    “Forši!”
    http://www.diena.lv/latvija/zinas/specialisti-situaciju-uz-salu-tilta-sauc-par-katastrofalu-13991092
    http://www.diena.lv/latvija/zinas/salu-tilta-bedres-tiek-lapitas-ar-tadu-pasu-metodi-kuras-del-atlaida-celu-parvaldes-vaditaju-13991136

    49. Rīgas domē valda “lietišķa” gaisotne, tāpēc uz galda guļ mājdzīvnieki.
    http://www.apollo.lv/zinas/foto-rigas-dome-uz-galda-aizmieg-pat-sapulce/530184

    50. Šķiežas ar nodokļu maksātāju naudu
    “Rīgas pilsētas lombarda” kapitāla daļu un “Ceļu pārvaldes” akciju pārdošanas darījuma organizēšanas pakalpojumiem pērn oktobrī uzvarēja zvērinātu advokātu birojs “Varul”, kuram par šo pakalpojumu dome maksās “tikai” 169 360 latu.
    http://www.delfi.lv/bizness/uznemumi/rigas-dome-sak-celu-parvaldes-un-rigas-pilsetas-lombarda-akciju-pardosanu.d?id=42972826

    51. Reklamē tikai labo
    Reklāmas tēriņiem Rīgas dome un tās lielākie uzņēmumi šogad atvēlējuši vairāk nekā pusmiljonu latu, lai informētu sabiedrību tikai par tās labajiem darbiem.
    http://www.ir.lv/2012/11/7/sis-nav-rigas-domes-reklamraksts
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/449447-usakovs_un_ameriks_sak_sevis_cildinasanas_kampanu_radio_un_tv

    52. Rīgas dome gribēja sev uzstādīt smēķēšanas kabīni “tikai” par 9000 latiem.
    http://www.diena.lv/latvija/riga/ratsnama-par-9125-latiem-uzstadis-smekesanas-kabini-13987940

    53. No “Rīgas namu pārvaldnieka” konta aizskaitīti komunālie maksājumi
    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/416797-aizdomas_par_verienigu_zadzibu_rigas_namu_parvaldnieka

    http://nra.lv/latvija/riga/69477-no-rigas-namu-parvaldnieka-konta-aizskaititi-komunalie-maksajumi.htm

    54. Vadimam Baraņņikam patīk uz Rīgas domes rēķina iznomāt sev ekskluzīvu automašīnu.
    “Sociāldemokrātiski!”
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/433903-rigas_meram_jaizverte_span_classhilitebarannikaspan_ricibu_par_ekskluzivu_auto

    55. Ušakovs ir mērs pateicoties PBK īpašniekam
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/417343-usakovs_ir_rigas_mers_pateicoties_pirma_baltijas_kanala_sefam

    56. Saskaņas Centru un PBK saista kas vairāk par iespējamo Ušakova saraksti
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/414361-sc_un_pbk_saista_kas_vairak_par_iespejamo_usakova_saraksti

    57. Ušakovs, tā vietā, lai strādātu, sēž Tviterī un slinko.
    http://aculiecinieks.delfi.lv/news/blogi/usakovs-pusi-privato-tvitu-saraksta-darba-laika.d?id=42829830

    58. Ušakovs un Saskaņas centrs aizliedz citām partijām reklamēties mikrorajonos, kur dzīvo daudz SC velētāju, jo baidās no konkurences.
    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/aivars-ozolins-ir-usakovs-bruge-sev-putina-celu-uz-velesanam.d?id=43037036
    http://www.diena.lv/latvija/riga/rigas-dome-apstiprina-pretrunigus-prieksvelesanu-reklamas-ierobezojumus-13990812

    59. Ušakovs pārkāpj likumu par priekšvēlēšanu aģitāciju
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/452662-usakovs_iekrit_policijas_nagos_par_likuma_parkapumu

    60. Dāsnas prēmijas Rīgas pašvaldībā – kopā iztērē Ls 320 000
    Bet bērnudārziem nav naudas!…
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/449327-dasnas_premijas_rigas_pasvaldiba_kopa_iztere_ls_320_000

    61. Rīgas domes darbiniece izmantojusi darba e-pastu, lai aicinātu telefonbalsojumā „atbalstīt Nilu”
    http://www.pietiek.com/raksti/rigas_domes_darbiniece_izmantojusi_darba_e-pastu,_lai_aicinatu_telefonbalsojuma_atbalstit_nilu

    62. Rīgas brīvosta, kuras valdes loceklis ir Nils Ušakovs, iznomā zemi ofšoram, kas saistīts ar narkokarteli
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/437871-rigas_brivosta_iznoma_zemi_ofsoram_kas_saistits_ar_narkokarteli

    63. Valsts kontrole konstatējusi pārkāpumus Rīgas brīvostā, kuras valdes loceklis ir Nils Ušakovs
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/454143-valsts_kontrole_konstatejusi_parkapumus_rigas_brivosta

    64. Rīgas Brīvosta, kuras valdes loceklis ir Nils Ušakovs, tērē naudu dāvanu kartēm, baseinam un ložas īrei Arēnā Rīga
    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/454145-rigas_brivosta_tere_naudu_davanu_kartem_baseinam_un_lozas_irei_arena_riga

    65.Rīgas pašvaldībai savajagas dārgus “iPad” planšetdatorus, lietderību nespēj paskaidrot
    http://www.pietiek.com/raksti/rigas_pasvaldibai_savajagas_dargus__ipad__plansetdatorus,_lietderibu_nespej_paskaidrot

    Secinājumi:
    “Sociāldemokrātiskajam” Rīgas mēram Nilam Ušakovam nav naudas bērnudārziem, taču nauda atrodas gan Ziemeļu transporta koridoram par 1,5 miljardu eiro, gan algu izmaksāšanai Dolgopolova mazdēlam un savas partijas biedriem, kas sasēdināti valdēs visos iespējamos pašvaldību uzņēmumos, tāpat nauda atrodas pusmiljona latu tērēšanai Rīgas centra apgaismošanai.

    “Sociāldemokrātiskajam” Rīgas mēram Nilam Ušakovam nebija naudas, lai nepaaugstinātu biļetes cenu RS sabiedriskajā transportā, taču nauda atradās gan kļūdainajam un neglītajam Rīgas logo un zīmolam Live Riga par 6 mlj., gan Saktas jaunā tirdziņa būvniecībai par 830 000 latiem, gan 160 255 latu kompensācijām pretlikumīgi atlaistajiem pašvaldības darbiniekiem.

    Nils Ušakovs nespēj tikt galā ne ar Rīgas marku, ne ar tūrisma nozares sakārtošanu; ne arī ar Rīgas Satiksmi.

    Rīgas mērs Nils Ušakovs piešķir naudu kļūdainajam un neglītajam Rīgas logo un zīmolam Live Riga par 6 mlj, taču nav naudas ne 150 graustu sakārtošanai, ne arī vairāk kā 500 Rīgas ielu bedru remontam.

    Daudzi Ušakova “labie” darbi īstenībā ir iepriekšējā mēra Birka padarītais vai iesāktais. Tieši Birka laikā tika iesākti daudzi labi projekti, sāka celt pirmsskolas iestādes, dzīvojamas mājas un pat sāka rekonstruēt Rīgas Krievu teātra ēku. Arī uzkrājumi tagadējā RD budžetā ir pateicoties Birkam.

    Rīgas mērs Nils Ušakovs knapi runā latviešu valodā, aizliedz 16.marta gājienu, bet svin 9.maiju un vēl atvainojās nelojālajiem krieviem, kas deportēja latviešus uz Sibīriju, par “slikto” attieksmi, tāpat aizliedz 1.jūlija gājienu, bet svin 13.oktobri.

    Rīgas mērs Nils Ušakovs paziņo, ka Oskara Kalpaka piemineklis ir nenozīmīgs, taču kara noziedzniekam un izdzimtenim kononovam nosūta vainagu.

    Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu komandējumos, 2010.gadā “tikai” 138 794 latus.

    Tāpat Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu, ziemā uzstādot panorāmas ratu, bet vasarā uzstādot milzīgu plastmasas egli.

    Tāpat Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu, gan piešķirot pabalstus citu valstu pilsoņiem, gan ārpus kārtas piešķirot arī dzīvokļus Krievijas valsts pilsoņiem, gan krīzes laikā Counter-Strike turnīram atvēlot 10 000 latu, gan pērkot grants karjeru par 700 000 latiem uzņēmumam Ceļu pārvalde.

    “Sociāldemokrātiskais” Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu gan RD deputātu stāvvietu abonementu apmaksai par 120 tūkstošiem gadā, gan piešķirot 130 000 dzīvnieku sterilizācijai, nevis trūkumcietējiem.

    Blata sistēma Rīgas domē ir cieņā un Rīgas taksisti turpina apkrāpt klientus.

    Ušakovs parakstījies par referenduma sarīkošanu, tādējādi kurinot nacionālo naidu.

    Korupcija Rīgas domē turpinās, jo Dzīvokļu pārvaldes vadītāja Ārija Stabiņa, Viktors Jefimovs un “Rīgas namu pārvaldnieka” darbinieki tiek aizturēti par korupciju.

    Ušakovs tērē nodokļu maksātāju naudu, braucot bezjēdzīgos un dārgos komandējumos, bet Rīgas namos pazūd 1,2 miljonu latu.

    Ušakovam 9.maijs ir tikai bizness un lēta popularitāte, nekas vairāk, bet Rīgas domes uzņēmums liek skolām daudzas reizes pārmaksāt.

    Rīgas dome sūta rēķinus par 1 santīmu, bet situācija uz Salu tilta ir katastrofāla.

    Rīgas domē uz galda guļ mājdzīvnieki, tā arī šķiežas ar nodokļu maksātāju naudu, maksājot advokātu birojam 169 360 latu.

    Rīgas dome gribēja sev uzstādīt smēķēšanas kabīni “tikai” par 9000 latiem, bet no “Rīgas namu pārvaldnieka” konta aizskaitīti komunālie maksājumi.

    Vadimam Baraņņikam patīk ekskluzīvas automašīnas, bet Ušakovs, tā vietā, lai strādātu, sēž Tviterī un slinko.

    Ušakovs ir mērs pateicoties PBK īpašniekam.

    Saskaņas centrs aizliedz citām partijām reklamēties mikrorajonos, kur dzīvo daudz SC velētāju, jo baidās no konkurences.

    Un Ušakovs pārkāpj likumu par priekšvēlēšanu aģitāciju, bet dāsnas prēmijas tiek izmaksātas Rīgas pašvaldībā.

    Nils Ušakovs ir nevis labākais, bet gan vissliktākais Rīgas mērs.

    Saistīts raksts
    Saskanas centrs – viskorumpētākā Latvijas partija?
    http://politika.lv/article/saskanas-centrs-viskorumpetaka-latvijas-partija

  19. andris saka:

    Ja nav RUS,tad visi usakovi,urbanovici,rabinovici ir zidi,jo krievs ir
    zids,ja vins nav RUS.Te ari visa maskarade par zidiem un krieviem.
    MELNIE SPEKI atrod cilveku ar novirzem psihe,skolo vinu,kraj
    kompromitejosu materialu,un tad iecel par valsts vaditaju,santazejot.
    Tas pilda vinu gribu.Ta iekaro pasauli.Nu uzraksti par zidu 1 vai 100
    gramatu,ta Y hromosoma no vina ara nekritis.Ka lasija savu TORU ta
    lasis,un visu laiku domas ,ka ir izredzetie prieks mums.Te ari stalins,
    ar visu savu karapulku,9 maiju un visam zidu garmoskam pie elku dieva.

    VELAK VEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PALDIES

  20. Miervaldis saka:

    Agešins vispār būtu pelnijis tikt nolinčotam, bet tauta mēmi klusē……Tādēļ jau šis okupants un viņam līdzīgie pudeles brāļi – tautieši var Latvijā darīt ko grib!Tas jau ar Godmaņa svētību sākās!Krievi ir pietiekami gudri, lai redzētu 1992. gadā, ka Godmanis neveic Latvijas deokupāciju, un neveic okupācijas seku likvidēšanu, tad nu viņiem pietika kā tādam aunu baram prāta bija pieticis, lai darītu Latvijā ko grib.Nu bet kad otreiz Godmanis nāca pie varas (okupanti un zagļi to jau gaidija)tad jau sākās valsts izzagšana!Bet Kā Godmanis nāca pie varas?Protams, ar Maskavas svētību, jo krieviem un zagļiem vaidzēja Godmani, ne jau Latviešiem.Tas jau ir vēsturiski izveidojies, ka svešas varas tīko pēc Latvju zemes, nu bet vienkārši Latvijā šo svešo iebrucēju ir vairāk, jo šeit dzīve labāka, varbūt jā, bet varbūt arī nē.Taču krievu šeit ir vairāk nekā citās baltijas valstīs.Ko tas nozīmē?Kādēļ?Tādēļ ka svešinieki vienmēr ir iekārojuši tieši Latviju, jo šeit galu galā ir jūra, kurā nav ne plēsoņu, bet kur var labi atpūsties!Citos laikos neminēšu kādēļ svešinieki iekāroja tieši mūsu zemi,taču atgriezīsimies pie Agešina.Prasts ieklīdenis, un la viņš nedomā,ka x stundā viņu ugunskrustieši no cilvēku pūļa pasargās, ja nu vienīgi, ka Putinam viņa krievi būs vaidzīgi dzīvi, taču mazliet ties specdinesti lai atļauj to krievu padauzīt, lai Putins redz, ka krievi baltijā vaidzīgi tikpat ļoti, cik Lembergam tarakāni, jo tieši viņi mūs zemē ir – prasti ieklīdeņi, kuri nu grib kā padomijas laikos runāt savā dižajā “mēlē”, kaut gan šo mēli vaidzētu katram Latvietim uzspras uz naglas, bet nekas, laiks pienāks, to lieliski zin Dievadēls Mārtiņš, un svētie, bet tas būtu jāzin arī Latviešu tautai!Krievi šei ir Staļina spiras, kuras Putinam būs jānovāc.Lai tad arī vāc atri, kamēr Agešinam mēle vēl nav uzsprausta uz naglas!

  21. Miervaldis saka:

    Un iegaumē Agešin – tevi, un tavus tautasbrāļusraus pulkstens 12.raus no gultām ārā, tāpat, kā tavi tēvi bija rīkojušies ar Latvju bērniņiem!Un vedīs nekur citur, ka uz lopu vagoniem,un sūtīs uz krieviju, gluži tāpat, kā tavi tēvi bija izrīkojušies ar Latvju bērniņiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *