Boikotēt-nozīmē “vēlēt” par SC

Vai boikotēt vēlēšanas ?

LRTT 1Vēlēšanu boikots var dot vēlamo rezultātu tikai tad, ja tas notiek masveidā(organizēts no kādas visiem atzītas organizācijas). Pretējā gadījumā tas ir vēlams !!! mūsu tautas ienaidniekiem un krāpniekiem. Ienaidniekiem tāpēc, ka Latvijas etniskais sastāvs nav viengabalains– latvisks.

Pro-krieviskās partijas par šo latviešu muļķību tikai priecāsies, jo katra, “pie zemes” nosviestā latvieša “balss”, netieši iekritīs SC vēlēšanu urnā. Tas viņiem dos tiesības “demokrātiskā” ceļā iznīcināt latviešu tautu !

Vai to tu gribi, latvieti ?

Katrā, it kā šķietamā, bezizejas stāvoklī tomēr ir izeja.

Visu-Latvijai1-800x615a23Līdz šim lielākoties ir balsots par “smuku frizūru” vai tukšiem solījumiem.

Vai tad cilvēkiem vēl nav skaidrs, kas ir Brigmanis, Ēlerte, Zatlers, Šlesers vai Urbanovičš ? 

SARKANAIS FOTO: (MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ) 

Viņi visi ir komunisti, un ar Krievijas atbalstu izveidoti politiskie veidojumi. Visiem šiem pieciem kangariem ir tikai viens mērķis- iekļūt Krievijas “apskāvienos”.

Viņi zina un saprot, ka pie demokrātiskas Latvijas politiskās sistēmas visiem būs jāstājas tiesas priekšā !!!

 Ir tikai viena partija, kura kaut cik cenšas aizstāvēt mūsu tautas likteni, tā ir VL!.

 Nu tad arī balsosim par viņiem !!!

 Tie, kuri atklāti kūda uz vēlēšanu boikotu, ir Kremļa marionetes vai naida nespēcībā novestie godīgie latvieši.

11.09.11       LRTT

You may also like...

23 komentāru

  1. kulaks saka:

    Tas jau ir trako suņu graudiņa un AG sapnis.Ko gan citu grib šie Kremļa takšeļi ?

  2. AG saka:

    Es tā arī nesapratu, ar ko tev tik mīļais raivelis ir labāks par, piemēram, brigmani, Plāngrantiņ? Pie tam, tā kā tev pašam nav LR pilsonības, tu arī vēlēšanas boikotēsi un balsosi par SC, vai ne tā? :))

  3. Latvietis saka:

    Tikai pat latvisku Latviju un VL !
    Lai Maskavas šovinistu pidriķi no naida nobeidzās.

  4. AG saka:

    Plāngrantiņam atmiņas atsvaidzināšanai: http://img96.imageshack.us/img96/779/dzintars6vg.jpg

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    BOIKOTĒT – nozīmē – NESADARBOTIES AR REŽĪMU…! ĀBLANTIŅI ! ESAT KONSEKVENTI VISMAZ KAUT KUR…!!!

  6. SVARĪGA KOPIJA saka:

    vai nevajadzētu saka:

    2011. gada 11. septembris 12.38

    Vai nevajadzētu beidzot Latvijas ienaidniekiem, Maskavas šovinistu bandas kalpiem un satanistu debilistu viepļiem un LRTT lapas piedirsējiem aģ un graudulim ari atstāt vietu uz karatavām ? Pretīgu ir lasīt šo gļēvuļu apvēmušo pamuļķu prokrievisko propogandistu kalpu naidu pret latviešiem. Vai nav laiks šos pidriķus iekļaut tiesajamo sarakstos ?
    VAI NAV LAIKS ŠIEM ŠVAĻIEM IERĀDĪT VIETU LATVIJAS NODEVĒJU SARAKSTOS ?
    ŠO PIDRIŅU PLĀNPRĀTIŅU NAIDS UN PROPOGANDA IR SEVIŠĶI PRETĪGA.

  7. latvietis saka:

    Jāpiekrīt, ka sekas, kādas var radīt nepiedalīšanās vēlēšanās vai balsošana ar tukšām aploksnēm, nav labas.
    Tautu pārņems milzu depresija, nākamajā rītā pēc vēlēšanām ieraugot, ka visi līdzšinējie Saeimas grupējumi ir palikuši turpat un pēc būtības nekas nav mainījies, un tie paši spēki, kas nolaida valsti, turpinās valdīt un izsaimniekot arī uz priekšu.
    Rezultātā būs ar tukšām aploksnēm pateikts protests, bet nebūs neviena, kas organizē šo masu protestu tālākām pārmaiņām. Iespējami, tādu faktu, ka milzu skaits balsojis ar tukšām aploksnēm vai nepiedalīšanās vēlēšanās, notušēs un mediji par to nerunās. Runas tikai par mandātu sadali. Tāpēc lietderīgi būtu aicināt vēlētājus šajās vēlēšanās nobalsot vēlēšanās par partiju “Visu Latvijai”. Jau tagad jāpieprasa partijai “Visi Latvijai” attīrīt no mafijas ieceltiem cilvēkiem tiesu sistēmu un tiesāt valsts zagļus Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Andri Šķēli, Andri Grūtupu, Jāni Urbanoviču, Vili Krištopānu, Māri Gaili un citus valsts izzadzēju bandas locekļus.

  8. Uzklikšķiniet galviņā uz “Nacionālā apvienība” un izlasiet mūsu viedokli par gaidāmajām ārkārtas Saeimas vēlēšanām.Cerība ir muļķa mierinājums.

  9. informācija saka:

    Te ir labs piemērs, kā cilvēki sākuši runāt, saucot uzvārdus un atmaskojot augsta ranga specdienestu amatpersonu noziegumus. Nu jau acīmtredzami, ka vislielākos noziegumus pret Latvijas valsti un tautu veic Ivara Godmaņa, Andra Šķēles un citu valsts nozadzēju augstos amatos iebīdītās personas. Atgādināsim, ka bijušais Valsts Ieņēmuma Dienesta ģenerāldirektors Andrejs Sončiks, kura laikā bija nogalināts Ludzas Muitas priekšnieks Vjačeslavs Ļiscovs, ir tuvs Juristu biedrības prezidenta Aivara Borovkova draugs.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/kontrabandas-karalis-kononovs-apsudz-amatpersonas-kontrabandas-piesegsana-sauc-uzvardus.d?id=40579043

    ‘Kontrabandas karalis’ Kononovs apsūdz amatpersonas kontrabandas piesegšanā; sauc uzvārdus
    Raitis Kononovs, kurš savulaik tiesāts saistībā ar Vjačeslava Liscova slepkavības ieroci, bet medijos bieži dēvēts par “kontrabandas karali” un vēl pērnā gada nogalē aizturēts aizdomās par cigarešu kontrabandas organizēšanu, Kārsavā sniegtā intervijā portālam “pietiek.com” apgalvo, ka kontrabandas ievešanu Latvijā kontrolē pašas tiesībsargājošās struktūras, nosaucot arī vairākus uzvārdus.

    Savu presē minēto titulu Kononovs noliedz, teikdams: “Neesmu nekad nekāds karalis bijis. Tas viss ir izdomāts negatīvs tēls.” Viņš arī apgalvo, ka šobrīd nedara “vispār neko”.

    Stāstot, kā notiek kontrabanda, Kononovs klāsta: “Ir speciāli cilvēki, speciāli apmācīti, tev ar viņiem ir jāsarunā, ja gribi nodarboties ar kontrabandu. Sarunāsi, cik maksāsi. Viņi pateiks tev, cik jāmaksā, piemēram, no vienas kastes. Ar ko tu brauksi? Ar maziņo mašīnīti? Vadā tur divas kastes, vienu. Nu, tā izdzīvot var laucinieki.”
    Savukārt tagad, kā apgalvo Kononovs, “viņus jau visus principā iznīcina”. “Te strādā daudz lielāki. Tā izgrieza tos mazos, jo viņu šausmīgi daudz. Pa 200, 300, 500 mašīnu. Diennakti, divas stāv rindās, iet un brauc. A rīdzinieki gribēja pirkt preci pa taisno. Tāpēc tos maziņos izgrieza. Braukā tikai lielie,” apgalvo Kononovs.

    Kononovs arī apgalvo, ka “pats braukšanas punkts uz doto brīdi ir Zilupes”. “Kontrole uz šito punktu ir Zilupes tāds Augustinovičs, ja esat dzirdējuši. Viņš ir vietnieks tagad. Nepavisam ne sen viņš bija pieķerts kukuļņemšanā. Drošības policija viņu pie rokas pieķēra. Ierakstīja, iefilmēja, paķēra, viņam tur iedeva kaut kādu termiņu Rēzeknē apgabaltiesa, bet Rīgas attaisnoja. Taisni pie rokas, ar vairākām epizodēm. Bet tika attaisnots. Kādā veidā? Un tad ielikts atpakaļ, atjaunots, samaksāta kompensācija, un tagad viņš ir ielikts šeit kontrolēt muitu. Viņš nosaka, kam braukt un kam nedrīkst braukt,” apgalvo Kononovs.

    Arhīvu materiāli liecina, ka Augstākā tiesa (AT) 2008.gadā attaisnoja par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu mantkārīgā nolūkā un atkārtotu kukuļņemšanu apsūdzēto bijušo Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes priekšnieka vietnieku Aivaru Avgustinoviču. Šobrīd Avgustinovičs ir VID Muitas pārvaldes Latgales Muitas kontroles punktu daļas vadītāja vietnieks, portālam “Delfi” pavēstīja VID. Viņa jaunākajā amatpersonas deklarācijā uzrādīti 13 tūkstoši latu un 4000 eiro uzkrājums skaidrā naudā.

    Kononovs intervijā apgalvo, ka “Augustinoviču” pazīstot personīgi, bet ar nepazīstamiem viņš nerunājot. Par vienu kasti cigarešu esot jāmaksā 50 eiro, un “tas ir tikai viņam. Augustinovičam. Kā viņš tur dala, to es nezinu,” apgalvo Kononovs.

    Kononovs klāsta, ka jārunā ar pašu “Augustinoviču”, un tad puiši uz robežas zināšot, “ko laist, ko nelaist”. Viņš jau dod pavēli.”

    Kononovs arī klāsta, ka “Vaškevičs veidoja Muitas kriminālpārvaldi. Kas tā ir par struktūru?! Tā ir Vaškeviča kabatas personīgā struktūra. Veidota priekš tā, lai viņš varētu izrēķināties ar… viņš, viņa draugi, viņa komanda, ar citiem biznesmeņiem. Uz tās Muitas kriminālpārvaldes viņi uztaisīja visu piķi sev. Un pa šai dienai vēl taisa. [..] Nu, kādā veidā?! Visu kontrabandu kontrolē viņi. Kur jūs esat redzējuši, ka muita ķer kontrabandu?!” Vaicāts, kur tad tagad esot Vaškevičs, Kononovs atbild: “Tagad jau “ņipričom” (krieviski – nav pie teikšanas).”

    Vaicāts, vai “Vaškevičs visu dara, lai iekasētu no kontrabandistiem naudu, Kononovs apgalvo, ka “kādreiz tā bija”. “Vēl pat sava prokuratūra bija, iedomājieties! Nu, tad vēl vajadzēja savu tiesu. Iedomājieties, kādu biznesmeni paķer tur sev, arestē, iesēdina, tas nav problēma, safabricēt, mākslīgi uztaisīt to lietu un avīzē izlaist. Izlaist kaut kādu mašīnu nesaprotamu, arestēt jūs vai mani. Negatīvi pasniegs, ka tā jūsu mašīna – un pierādīt nekā. Es pats ar to esmu saticies. Un ne reizi,” sarūgtināts ir Kononovs.

    Kononovs arī ir kritisks par VID sniegto informāciju par kontrabandas kravu aizturēšanu: “Tas viss, ko noķer pa gadu, tas ir stundas brauciens. Tā jau nav kontrabanda. Viņu neviens neķer. Nekad neķers. Nepareizi izpildvara sastādīta, saprotiet. Pie tās kontrabandas ir pieliktas 5-6 struktūras. Iedomājies, visi grib naudu. Vot, i rodas jums kukuļņēmēji. Rodas korupcija.”

    Kononovs intervijā neliedz arī padomus kontrabandas apkarošanā: “Ir muita. Lai tā muita atbild par kontrabandu. Nevis kaut kādi robežsargi. Tas ir jau absurds pilnīgi. Krievijā tajā pusē jau tagad saliek pa plauktiem. Lai ir no kā prasīt. A tā – robežsardze atbild, muita atbild, Muitas kriminālpārvalde, Robežsardzes kriminālpārvalde un tur Rīgā vēl piecas struktūras. A no kā prasīt? Nav no kā prasīt. Premjerministrs izsauc, kas te notiek, kasē nenāk nauda no cigaretēm. Nav no kā prasīt. Piecas struktūras premjeram pa ausīm sastaigās, i viss.”

    Vaicāts, kas šobrīd ir tie, kas ved iekšā kontrabandu, Kononovs klāsta: “Citai struktūrai ir viens, citai sava, viņi viens otram piepalīdz, piemēram, VID un robežsardzes. Viņi paši ved. Un labās partijās vēl. [..] Ved nedēļā piecas, septiņas fūres pilnas, katra struktūra. Tas viss tirgojas te, aiziet uz citu valsti. Pārējos visus griež ārā viņi. Un tad rāda, ka noķēruši tur kaut kādu garāžu. Un viņi paši piemet savu konfiscēto kādreiz. Viņi iemet tur, nofilmē un parāda. Pats esmu redzējis, kā Burijs stāvēja pie tā konteinera, kuru tur ostā it kā noķēra ar kreisajām cigaretēm. Viņas vispār nebija ražotas pat fabrikā. Podpoļnij zavod. (krieviski – pagrīdes rūpnīca). Es visu skatos, visu zinu, redzu… Vienkārši nav ar ko runāt…”

    Kononovs arī uzskata, ka “Muitas kriminālpārvalde valstij *** nav vajadzīga”. “Viņi tikai noraksta naudu, kaut kādas operatīvās. Vaškevičs arī – prasīja 200 tūkstošus no viņa. Nezinu, iedeva, neiedeva, viņus atlaida. Tieši tikai tāpēc arestēja, a nevis ka viņam tur kāda kontrabanda. Jau divi gadi lieta, bet apsūdzība, nezinu, kur te ir. Nu, apsūdzību jau var uzrādīt, paņems un uzrādīs. Cītīgi ved to lietvedību,” vērtē Kononovs.

    Kononovs apgalvo, ka “mazos”, kuri ved dažas kastītes, “izgriež ārā nenormāli”, un tagad ar to nodarbojoties robežsardze. “Tur tāds Savickis strādā. Visu mūžu, cik viņš te strādā, visi viņam maksā. Pa 20 latiem no kastes. Viņš stāvēja un kasēja naudu. Viņš, tur tāds Naglis. Tāds grupējums viņiem tur. Tieši naktī pie piektdienas uz sestdienu 16 mašīnas izgāja Savickim. Kas viņus ķer? 16 vieglās mašīnas pilnas līdz jumtam… Bet tās ir Savicka. Robežsardzes kriminālpārvalde. Ludzas. Kā atbrauc uz maiņu, tā viņam mašīnas iet. Citi vispār neviens tur nebrauc. Cik viņi tur uzsēdušies bija. Ar helikopteri tieši Savickim paņēma. Mersedesa busiņu, bija avīzē. Šoferi paņēma, bet kaut kā viss beidzās gludi,” klāsta Kononovs.

    Kononovs apgalvo, ka “tāpat i šņabi ved”, savukārt “degviela šite nav”. “Degviela viss pa dzelzceļu. Dzelzceļu kontrolē VID. Muitas kriminālpārvalde. Tur vietējā līmenī nekontrolē,” stāsta Kononovs.

    Atļauts vest kontrabandu esot “mūsu kontrabandas elitei”, apgalvo Kononovs. Viņš stāsta, ka “tie būtu saistīti ar daudziem valdības līmenī, tiesībsargājošo struktūru līmenī,” tomēr konkrētus piemērus saukt atturas, sakot: “Par agru teikt. Jāpadomā, ko piemēram. To es nebiju gatavs jums stāstīt.”

    “Tas pats Augustinovičs. Cigaretes ved? Ved! [..] Ne pats, viņam ir speciāli apmācīts cilvēks. Tam ir savi melnstrādnieki. Viņš tikai pateiks posteņa priekšniekam, piemēram, Jakupānam tādam, palaist visus. I Jakupāns vēl saņem savu daļu. Pieci latiņi no kastes,” apgalvo Kononovs.

    VID amatpersonu deklarācijas liecina, ka vienīgais VID darbinieks ar uzvārdu Jakupāns ir Avgustinoviča nodaļas struktūras darbinieks – Grebņevas un Kārsavas muitas kontrolpunktu muitas virsuzraugs Vilmārs Jakupāns. Pavasarī iesniegtajā deklarācijā viņš uzrādījis 30 tūkstošus latu un 10 tūkstošus eiro skaidrās naudas uzkrājumus. Algā pērn viņš saņēmis mazāk nekā 8 tūkstošus latu.

    “Pie kā jūs tur griezīsieties? Pie muitnieka? Viņš nav laidējs. Viņš to ziņos posteņa priekšniekam Jakupānam. Jakupāns ziņos Augustinovičam. Tas tur paziņos Rīgā, kam vajag. Tie grupējumi jau sen ir. Tagad jau jauni neveidojas,” klāsta Kononovs par mēģinājumiem “prasīt Augustinovičam, lai atļauj ievest kontrabandu”.

    Kononovs arī apgalvo, ka “visi lielākie grupējumi ir Rīgā”. “Latgalē, kas tad te, te tādi pakaiši. Jūs viņus noķersiet maksimums ar kādām 50 kastēm, vot, viss, bet raksta jau traki – Latgalē grupējumi, bet visi grupējumi Rīgā. Uzreiz saku – lielie,” uzsver Kononovs.

    “Un viss uz doto brīdi caur ostu iet nenormāli. A šeit rāda, ka baigi strādā. Paprasa saviem biznesmeņiem, lai tie paved preci. Preci paķer un parāda jums pa televīziju. Jo piķa viņiem pietiek. Viņi var ziedot to naudu. Nopirkt cigaretes, te i braukt, lai viņus noķer. Muitas konfiscēto noliktavā lai stāv. A tas, kas reāli, iet caur ostu, pa dzelzceļu, Sebežu. Šeit arī iet lielās fūres,” klāsta Kononovs.

    “A tie cehi, ko tur atrod, tas arī ir… Cehs ir pastrādājis, atpelnījis sevi 100 reizes. Burijs saka – puiši, mums vajag rezultātus. Vot, tur Daugavpilī. Vot, ir rezultāts. Bet tie visi tādi rezultāti (pieliek divus pirkstus pie kakla). Reāli rezultāti nav, nebija un nekad nebūs,” teic Kononovs.

    Viņš arī piedāvā radikālu risinājumu: “Tur pilnīgi visa struktūra jāmaina. Vadība. Nevis kaut kur pārmest, bet iztriekt ārā. Tikai tā var iztīrīt. Un jaunus cilvēkus laist. Protams, jāmaksā viņiem arī labāka. Ja muitā alga būs 500 lati un es viņam piedāvāšu 20 tūkstošus par 2 minūtēm riska. Jeb 50 tūkstoši. Kāda starpība! Protams, viņš noriskēs.”

    “Tas pats Savickis, robežpārvaldes. Es par Ludzu runāju. Viņam saistība ar Krievijas izlūkdienestu. Tur ir tāds Danskojs. Priekšnieks. Es viņu personīgi pazīstu. Man viņš kā – čau, vesels un vesels. No tās puses Danskojs organizē kontrabandu ar mašīnām, armijas, uz šo pusi. Tā saucamā zeļonka. Zaļā josla,” turpina stāstu Kononovs.

    “Tur es ieiet nevaru. Un jūs pierobežas zonā uzreiz fuk. Tikai Muitas kriminālpārvalde tur iebrauc. Speciāli tai zeļonkai komanda ir. Viņi saņem to preci. Saved iekšā. Savickim noliktava pie Ludzas. Sensori robežsargu aplikti. Tur viss ir labi. Viņi paceļ pa trevogai to helikopteri, un tad viņš lido ne tur, kur viņi brauc, bet lido kaut kur uz Baltinavas pusi, ***, kaut ko ķer nesaprotami. Mobilajai grupai helikoptera viņi dezinformāciju sniedz. Par Savicki es zinu konkrēti. Es varu atbildēt par saviem vārdiem,” uzsver Kononovs.

    Kononovs apgalvo, ka “tagad rullē robežsardze”. “Muitnieks nostumts malā. Muita stāv kā kranči tādi sasisti. Ja gribi kaut ko izdarīt, ar viņiem pat nav jārunā. Ar robiņiem jārunā. Jābrauc pie Savicka un ar viņu jārunā. Ja viņš pateiks, ka var, tad var. Un tad te sataisa kaut kādas rotācijas. Lai rotē. Pa zaļo tad tāpat viņi brauc. Protams, Zilupē, tur Maskavas štrāse, tur lielāki kungi kontrolē. Tas pats Augustinovičs,” stāsta Kononovs.

    Vaicāts, kur nonāk visa nauda no kontrabandas, Kononovs klāsta: “Muitniekiem tur lats būs, i tas vēl varam apšaubīt. Viss pie brašuļiem. Visa nauda tur noguļ. Kā viņi to dara un ko, to es nezinu.”

    Jau vēstīts, ka šogad augustā VID Muitas kriminālpārvaldes direktors Marjans Burijs tika pārcelts uz VID Nodokļu piedziņas pārvaldes direktora amatu, saglabājot līdzšinējo mēnešalgu un noteikto piemaksu par speciālo dienesta pakāpi. Savukārt VID Muitas kriminālpārvaldes direktora amatā tika pārcelts VID Muitas pārvaldes direktora vietnieks Edijs Ceipe, kura vietā savukārt tika iecelta Muitas pārvaldes Inspekcijas daļas vadītāja Sandra Kārkliņa-Ādmine.

    Burija pārcelšana saistīta ar Ģenerālprokuratūras šā gada 4.jūlija atzinumā par VID Muitas kriminālpārvaldes darbu minētajiem būtiskajiem trūkumiem un nepilnībām VID Muitas kriminālpārvaldes līdzšinējā izlūkošanas un operatīvajā darbībā.

  10. Ernis Purnis saka:

    Katrs vārds virsrakstā ir pareizi teikts, jo mūsu muļķi un vienaldzīgie āpši, kas sēž mājās vēlēšanu dienā un tad gadiem vaimanā savās virtuvēs par notiekošo, arī tagad ar savu -“ko nu es varu, ko nu dos mana balss”, arī dos milzu plusus urlu Smirdošajam Centram (SC)! Un tad gan jūs visi redzēsiet, kas ir īsta krīze un kas ir īsta un 100% valsta izlaupīšana, ja šie nelikumīgie svešo mēsli tiks valdībā un vēl kā vairākums!

  11. Ilze saka:

    Mums jau 2 tādi propogandisti, varbūt muļķi uz viņu makšķeres uzķerās.

  12. Ernis Purnis saka:

    Aivars Andersons saka:
    2011. gada 12. septembris 10.22

    Uzklikšķiniet galviņā uz “Nacionālā apvienība” un izlasiet mūsu viedokli par gaidāmajām ārkārtas Saeimas vēlēšanām.Cerība ir muļķa mierinājums.

    Andersona k-gs, uzklikšinot paveras rakstu birums, bet kurš tiesi ir par šīm vēlēšanām, lai saprastu jūsu domu un to varētu iztirzāt?

  13. AG saka:

    Ilzīt, nu sadod tak arī Gardam par to, ka viņš neaģitē balsot par VL!

  14. Krievs-pilsonis saka:

    Jā, es arīnevarēju tajā Andersona reklamētajā saitā atrast neko par šīm vēlēšanām, jo tur grūti tai biezumā orientēties

  15. Krievs-pilsonis saka:

    A ko tu AG vietā liec, tā noliedzot VL, kas tad vēl cits atliek tiem, kas grib kaut cik vismaz latvisku partiju redzēt Saeimā beidzot

  16. araajs saka:

    Nekas cits neatliek,kaa balsot par mazaako ljaunumu.Ne Nacionaalaa fronte,ne Gustava Celminja centrs veeleeshanaas tachu nestartee.

  17. AG saka:

    Ļaunums nevar būt ne liels ne mazs, tas vienmēr ir ļaunums! Un balsot šajās vēlēšanās NAV PAR KO !!!

  18. A-G saka:

    Ļaunums nevar būt ne liels ne mazs, tas vienmēr ir ļaunums! Un balsot šajās vēlēšanās NAV PAR KO !!!

  19. Aisbergs saka:

    Grimstam, nesaprotot kāpēc…

    Nespējam mācīties no pagātnes kļūdām!

    http://www.aisbergs.lv/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *