Latvieti, netici šiem viltus latviešiem

www.tautastribunals.eu 1Ir teikts: “Pirms sava gala viņš(Sātans) izdarīs vēl daudz ļauna.”  Mēs redzam un jūtam, ka strauji tuvojas beigām tumsības laikmets. Sātana kalpi ar lielu “degsmi” cenšas panākt iekavēto. Zagts, melots un slepkavots tiek neiedomājamos apmēros. Tas notiek visā pasaulē, bet Latvijā tas jūtams visvairāk. Tie, kuri cīnās pret šo sātanisko parādību, tiek fiziski ietekmēti, iebaidīti, sazāļoti, hipnotizēti vai vienkārši noslepkavoti. Pēdējais upuris ir V. Bušmanis. LRTT i- vietnē jau ir ticis rakstīts, ka Latvijā virsroku guvis tieši krievžīdiskais cionistu atzars. Maskavas impēriskie civilizācijas atkritumi pilnīgi kontrolē LR drošības iestādes.

Pravietis-A.-Garda-800x253FOTO: Cilvēks, kas “uzdriķējis” kalendāru un titullapā sevi salicis kopā ar šiem sātaniskajiem  iemiesojumiem, nevar būt latviešu tautas BRĪVĪBAS CĪNĪTĀJS. Viņš ir izteikts MELNO SPĒKU darbonis.

Tiek spēlēts antisemītisma teātris, kurā tiek gānīti Rietumu cionisti. Tā ir uzmanības novēršana no cionistu galvenā mērķa: pasaules virskundzības.

Krievijas “šefs” Putins ir komunists un KGBists līdz sirdsapziņas dziļākajam kaktiņam, tātad cionists. Krievu tautas liktenis šim izdzimtenim interesē tik pat daudz, cik Latvijas izzadzējam- komunistam v. p Bērziņam. Abi šie izdzimteņi kalpo Ciānas Gudro mērķiem. Latvijā viņi ar saviem “elementiem” ir aizpildījuši visas iespējamās politiskās nišas. Visas mikropartijas un organizācijas, sākot ar Antiglobālistiem, “Dievzemītēm”, Šiškiniešiem(Pērkonkrustiešiem), Merkuriešiem(tiem īstiem NA), un beidzot ar LNF, nemaz jau nerunājot par urbanovičiešiem, zatleriešiem un ēlertiešiem, kalpo Maskavas impēristiem.

Liene apineLīga muzikanteJā !!!- visi šeit nosauktie ir žīdi pēc pārliecības un, protams, arī pēc darbiem, jo viņi kalpo Putina komunistiskajam žīdu kantorim.

Foto: Liene Apine un Līga Muzikante.

Sievietes, kuras sapinušās Aivara Gardas melu un nodevības valgos. Abas tiks tiesātas par nodevību pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Lai latvieši neiedomātos vēlēšanu priekšvakarā nodibināt kādu nacionālu partiju, tad “mūsu” cionistiskie aizbildņi pasteidzās jau to izdarīt, bet par to būs kāds no nākošajiem rakstiem.

Par galīgi sīkajiem vāvuļotājiem nav pat vērts muti dzesēt, bet par diviem lielākajiem, kuriem ir pieejama diezgan liela auditorija, parunāsim vēlreiz, un konkretizēsim tiešāk viņu noziedzīgo būtību pret latviešu tautu. LRTT i- vietnē jau ticis rakstīts par LNF un NA(nejaukt ar VL!) graujošo darbību. Tieši šie divi KGB veidojumi pielika vislielākās pūles, lai iznīcinātu LRTT. Notika tas pēc „HELSINKI- 86 paziņojuma“ ES valstīm. Šajā paziņojumā tika aizskarti krievžīdiskie cionisti un Krievija. LNF šefs Garda, kā jau tas cionistam ierakstīts gēnos, piedraudēja Aivaram Prūsim ar nepatikšanām, tā piespiežot viņu paziņot: “Es, A. Prūsis, nekad neesmu sastāvējis LRTT“. Viņa palīdzes Liene Apine un Līga Muzikante pat uzrakstīja izsmejošu rakstu par LRTT un Grantiņu. Tas viss, protams, tika veikts pēc krievžīdisko cionistu pavēles. LRTT nav krājis DDD laikrakstus, tāpēc iepriekšējos rakstos ir balstījies uz citiem LIETAS BŪTĪBAS izskaidrojumiem, bet tad palīgā nāca kāds tribunāla i- vietnes lasītājs, atsūtot komentāru ar norādi uz attiecīgo laikraksta NR.

Gardam, Apinei un Muzikantei LRTT atgādina, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, jūs sodīs par nodevību pret Latvijas valsti un latviešu tautu. ASM būs vienīgais variants. Šeit komentārs ar norādi, ka Garda ar savām palīdzēm ir melojuši:

*** saka:

2013. gada 6. janvāris 15.46 (Labot)

Man priekšā stāv 2008. gada Nr.19 LNF laikraksts DDD. Tajā melns uz balta uzdrukāts raksts “Nepieciešams atjaunot paščieņu”, kurā Ilze Liepa intervē Aivaru Prūsi.

DDD: Kas jūs mudināja iesaistīties Latvijas Republikas Tautas Tribunālā?
Aivars Prūsis: Tā ir vērtīga lieta un veids, kā paust savu attieksmi pret dažādiem notikumiem un parādībām Latvijā. Šī kustība attīstās. Mēs vērojam un uzraugām notikumus un personas Latvijā. Pienāks laiks, kad sāksies tiesas procesi, un pasaule ieraudzīs, ka Latvija nav tikai nelietīgu korumpantu zeme, bet tā ir suverēna, tiesiska valsts, kurā valda taisnīgi likumi. Katrs saņems, ko pelnījis. Tāpēc nepieciešams tāds Tautas Tribunāls, kurš visu un visus reģistrē.

Juris LapinskisArī radio MERKURS darbonis Juris Lapinskis ir cionists un latviešu vienotības grāvējs, jo tāpat kā Garda piedalījās “telefoniskajās akcijās” pret LRTT biedriem.

Foto: Nu nav šis kungs, kura vārds ir Juris Lapinskis, nekāds latviešu tautas patriots, bet gan īsts klausītāju PSIHES dezorganizētājs.

Ļoti labprāt savos raidījumos atļauj necenzēti izsacīties pret Grantiņu kādam nacistu pielūdzējam Aivaram Gedroicam no Daugavpils.

Vienā no saviem pēdējiem raidījumiem GAISMAS PILS dusmu lēkmē J. Lapinskim paspruka: “Grantiņa pašizceptais TAUTAS TRIBUNĀLS.”

Atgādināšu šim “gaismas piliena” sprukstiņam, ka Helsinki-86 arī ir Grantiņa “pašcepums”. Arī Kārlis Ulmanis “pašizcepa” LR, jo Krievijas impērija taču viņu nepilnvaroja to darīt. Tādi lapinski, gardas, oroli un citi cionistu parazīti reiz saņems to, ko pelnījuši- Karātavas !

Šeit vēl kāda viltus patriota, Gardas un Lapinska kolēģa komentārs:

Konstantīns Pupurs 111

Foto: Lūk, šis ir “mūsu” dižais varonis Konstanķin Jevgeņjevič Abramovič(Pupurs-mātes uzvārds), kurš tāpat kā Garda Maskavā tika apmācīts “latviešu patriotismā”. No DP puses “uzspiests” VL! Izteikts narkotiku lietotājs. Tēvs nelatvietis- poļitruks, māte latviete. Piesmērē internetu ar savu antilatvisko gānīšanos. Zemāk lasāmais komentārs ir viņa rakstīts.

Aldis

18.12.2012. 09:18

Visupirms jau šita skribelējuma autoram būtu jāapjēdz, ka Ļeņins , kopā ar latviesu strēlniekiem veica Krievijas valstī bruņotu un prettiesisku valsts varas apvērsumu, līdz ar to Ļeņinam nebija nekādu tiesību graut suverenās Krievijas valsts teritoriālo vienotību un atlaut kaut kādai krievijas guberņai iegūt suverenas valsts statuusu. Tas nozīme, ka kaut kāda bandīta, kaut vai ar pasaules mēroga noziedznieka slavu, parakstīt kaut kādu papīreli ar kuru likumīgi piederošo mantu vienam atņem-nolaupa, bet atdod citam… Respektīvi tieši tada pat situācija ir šaja tiesikās valsteles pornografijā ar apzīmejumu LR, kura visu to dara analoģiskas politmafijas klanu bandas….

http://www.pietiek.com/raksti/12_kremla_apustulu_sasniegums__par_okupaciju_ne_varda/komentari

Lapinskim tika aizsūtīti visi pierādījumi, lai atmaskotu šo gara kropli, kurš tāpat kā Garda tika Maskavā apmācīts būt par latviešu “patriotu”, bet viņš to atteicās darīt.

24.02.13

You may also like...

6 komentāru

  1. andris saka:

    Kauns par musu strelniekiem-laupitajiem.Samaitatas butibas sev un nakamam
    paaudzem.peteris stucka iebruka LATVIJA,lai izlaupito naudu nodotu trockim,
    kuru samaksat amerikai par “avanturas finansesanu”.Anglijas palidziba bija
    maskarade,lai noveltu vainu no sevis,un galvenais nelautu BERMONTAM-AVALOVAM doties uz PETERBURGU,kur apvienojoties ar generali KRASNOVU gaztu laupitaju valdibu IZTELOJOT TO KA BRIVIBAS cINAS latviesiem apmanoties otro
    reizi 3 gados ,tapec 1945 gada velti bija gaidit atbalstu,un tagad zinot
    “KADU VEL ATBALSTU”
    http://rassenia.info/index.php?q=http%3A%2F%2Fwww.1-sovetnik.com%2Fsinema-1.html
    Atrodiet vestures sadala BRESTAS MIERS,jo neizdevas izcelt.
    http://www.youtube.com/watch?v=Sh0zJIql0vI&list=PLAEB073E0DE22B6A7

    un karmisko mantojumu,neatkarigi no ta,gribam to vai negribam.

    PALDIES

    Admins
    Lai nu par ko, bet par strēlniekiem latviešu tautai nav jākaunās. Ja nebūtu latviešu strēlnieki, tad vēl šodien Eiropa būtu sadalīta starp dažam impērijām. Gods un slava latviešu strēlniekiem un, lai mēle nokalst tam, kurš viņus aplej ar dubļiem. Karmisko atmaksu saņēma Krievija, kura atradās un atrodas vēl pašlaik, nevainīgu tautu asinīs līdz kaklam. Tev, Andri, ieteicams atkratīties no krievu politisko SŪDU skatīšanās. Tas viss, ko viņi producē par latviešiem ir meli, bet par žīdiem puspatiesība.

  2. ??? saka:

    Vai tikai iecerētās likuma izmaiņas, kas ļauj drošības iestādēm aizliegt zinātniskos pētījumus, kas, viņuprāt, var apdraudēt nacionālo drošību, nav izprovocējis Indulis Ronis ar saviem pētījumiem, kuru rezultātā izgaismojās krievu spiegs – SAB šefs?

  3. Garāmgājējs saka:

    Tādu kalendāru neesmu redzējis, bet ja tā ir taisnība, tad šeit ir runa par smagu slimību, kuras vārds ir šizofrēnija. Meitenes gan ir jaukas un patiešām žēl, ka viņas sapinušās ar Gardu.

  4. ceļinieks saka:

    Interesanti vērot, kā viens no aktīvākajiem LRTT darboņiem, E. Dambītis visu laiku cītīgi ar tiem pašiem antiglobāļiem brāļojas un sadarbojas, ja ne pat viņu rindās jau iestājies!

  5. Miervaldis saka:

    Laikam Grantiņam taisnība vien būs, bet par Aivaru Gardu tu Grantiņ esi 100 punkti pareizi pateicis!Aivars Garda ir uzpērkams āksts, un karātavas droš vien jau ir nopelnijis.

  6. Miervaldis saka:

    Latvieši jau tā ir sašķelti, un tāds Garda viņus mēģina šķelt vēl tālāk.Nu kurš pie tāda izvirtuļa, kā pie A.Gardas ies?Tikai viņa līdzinātāji, tādi paši garīgi nelīdzsvaroti tipi, kā viņš pats.Garda nav īsts Latvietis.Latviskā dzīvesziņa viņam ir sveša.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *