Politologi- cionistu ielikteņi

www.tautastribunals.eu 1Tuvojas pašvaldību vēlēšanas.

Dažnedažādi politiskie spēki(pareizāk būtu sacīts: politiskie viepļi) sāk atkal aktivizēties. Tauta ir lieciniece tam, ka līdz šim pie varas esošie, ir pilnībā ieveduši valsti strupceļā- bankrotā, bet “siles strēbēji” cenšas iestāstīt pretējo.

Arvien lielāku popularitāti iegūst vienīgā latviešu tautas aizstāvošā partija VL!.

Juris RozenvaldsIvars Ījabs (1)

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Cionistu ideju nesēji un latviešu tautas bendes J. Rozenvalds un I. Ījabs.

Tas, protams, nav pieļaujams no komunistu un okupantu puses. Tiek likti visi līdzekļi(kangariskie veidojumi) lietā, lai paturētu “pareizajos rāmjos” VL! popularitāti. Šoreiz nerunāsim par cionistu radītajiem “super patriotiem”: gardistiem(LNF), merkuristiem(NA-tiem īstajiem), orolistiem(Antiglobusistiem), graudiņistiem(krievu asteskaula laizītājiem), bet jau par pakāpi augstākajiem cionistu ielikteņiem- politologiem. Tieši vai netieši, bet viņi ar saviem “apgalvojumiem” cenšas iestāstīt tautai sev vēlamo, nevis reālo situāciju. Pirms sākam apskatīt “politoloģisko” jautājumu, ir jānonāk pie slēdziena, kas tad ir POLITOLOGS ?

Pati primitīvākā loģika saka, ka par politologu ir uzskatāms “cilvēks”, kurš sava mūža lielāko daļu ir bijis cieši saistīts ar politiku un šajā jomā sasniedzis augstu sabiedrības novērtējumu.

Tikai tā tas ir un ne savādāk.

Tad rodas jautājums: vai tāda Iveta Kažoka un Ivars Ījabs ir pieskaitāmi pie politologu KASTAS ?

Protams, ka nē !

Tātad, šie divi politiskie sprukstiņi(savādāk viņus nosaukt nevar), ir kāda augstākstāvoša PASŪTĪTĀJA pasūtījumu realizētāji, kuri savukārt no tādiem pašiem preses pārstāvjiem tiek “tiražēti”. Tāds Juris Rozenvalds varbūt varētu izteikt savus “vērtējumus” kāda nobrieduša politologa vadībā, bet ne patstāvīgi un arī tikai tad, ja viņš būtu latvietis. Bet štrunts ar viņu, jo viņš jau ir ievietots LRTT “nodevēju kartotēkā”, un pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks sodīts kā nodevējs- ASM.

Ar velnam līdzīgo sejas izteiksmi apveltītais Ivars Ījabs( tāpat kā Rozenvalds- tikai daļējs latvietis) arī ir ievietos šajā kartotēkā un tāpat tiks sodīts ar ASM.

Bet atgriezīsimies pie šodienas tēmas, kuras galvenā “varone” ir Iveta Kažoka.

Visi taču ir ievērojuši, cik uzbāzīgi tiek reklamēta šī, nenokurienes “atlidojusī”, s- muša. Knapi iekāpusi pilngadībā, bet jau skaitās Latvijas GALVENĀ politoloģe. Tas norāda uz to, ka viņai ir kāds ļoti ietekmīgs “saimnieks”.

Kas šai krasi izteiktai izraēlietei varētu būt saimnieks, nav pat jāmin, tas rakstīts viņai uz pieres.

Iveta Kažoka. Dolgopolovs

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Ja tu, latvieti, redzi kopā šos divus, tad viss kļūst saprotans, kā labā viņi strādā. “Vulfsoniskās” grimases šajās fizionomijās izsauc zosādu… . Visīstākie GARA KROPĻI- CILVĒCES un DIEVA ienaidnieki.

FOTO NOSAUKUMS: JEBREJI

Šeit jūs variet lasīt šo trīs sprukstiņu “politoloģiju” pilnībā: http://www.diena.lv/latvija/politika/politologe-na-janorobezojas-no-porinas-un-paradnieka-aktivitatem-13997604 , bet šeit konkrētie izvilkumi no šīs s- mušas sacītā: “I.Kažoka domā, ka partijai būtu jānorobežojas no radikāli ekstrēmu uzskatu paudējiem, piemēram, Vinetas Poriņas un Imanta Parādnieka, kas savu politiku būvē uz dažādu sabiedrības grupu pretnostatīšanu. I.Kažoka arī izteica cerību, ka NA virsroku gūs racionālais, eiropeiskā nozīmē nacionālais spārns un apvienība nepārvērtīsies par kādreizējo partiju Visu Latvijai. Jo līdz šim nav piepildījušās bažas, ka NA dalība valdībā ienesīs radikālismu valdības darbā. Tajā pašā laikā, kā atzina visi aptaujātie politologi, NA pārstāvošie ministri ir vieni no visvājakajiem valdībā, īpaši tas attiecas uz kultūras ministri Žaneti Jaunzemi Grendi.

Runājot par NA startu gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās, kurās galvenā cīņa būs par Rīgu, visi uzrunātie politologi atzina, ka galvaspilsētā NA pārvarēs 5% barjeru. Lai gan, kā norādīja J.Rozenvalds, NA Rīgas mēra amata kandidāte Baiba Broka publiskajā telpā līdz šim ir bijusi samērā klusa un NA balss kopumā saistībā ar gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām ir bijusi visai vāji sadzirdama.”

Iveta Kažoka-

FOTO: Izteikta izraēliete(iveta kažoka).

Kāds neiedomājams naids mīt šajā būtnē pret visu cilvēcisko un Dievišķo.

Tāds naids var būt ikai tādai būtnei, kurai trūkst Dvēseles.***

Redz’ tikai ko ? ! “VL! būtu jānorobežojas no ekstrēmu uzskatu paudējiem Vinetas Poriņas un Imanta Parādnieka”, saka Kažokmanīte. Tie, kuri runā taisnību ir ekstrēmisti !!! Pilnīgs krievžīdu okupantu vēlmes traktējums. Un šī pati Ivetiņa izsaka cerību, ka VL! gūs virsroku racionālais eiropeiskā gaumē.

Tātad, laizīt zābakus krieviem un žīdiem ?!

Pats interesantākais un paradoksāli stulbākais šajā “politoloģistu” vērtējumā ir “vot” kas: viņi saka, ka VL! ministri valdībā ir visvājākie. Tādu idiotismu var pasacīt tikai pilnīgi muļķi vai apmācīti idioti, kuriem tauta ir GOJU bars. Bet tieši tas jau ir ierakstīts “izredzētās” tautas gēnos.

Teiksim, Jāņa Āmurgalvas tekulis Kazbeks varētu pārjautāt šiem “politoloģistiem”: “Cienījāmā ekspertu TROIKA, “analizējot” jūsu teikto, sanāk, ka pārējie ministri, kuri izputinājuši Latviju, ir vistreknākie, tā teikt, īstie speciālisti savā nozarē ? “

Neko sacīt, ja šie trīs sprukstiņi ir politologi, tad zābaks ir okeāna laineris.

Ir arī interesantas nianses šajā politologu “teātrī”: gan Rozenvalds, gan arī Ījabs ir kļuvuši ļoti maigi savos pretlatviskajos izteicienos. Laikam jau nojauš, no kuras puses sāk “vējš pūst”, bet par vēlu, nožēlojamie cionistu bazūnētāji, jo jūsu liktenis ir jau “apzieģelēts”.

P.S.

***Kā jau ir teikts, LRTT i- vietnē LIETAS apskata no Garīgās puses. Visas LIETAS pirmāk tiek kārtotas Garīgajā pasaulē, tāpēc, lai labāk saprastu notiekošo, der acis “iemest” šajā(tajā) Pasaulē.

Pirms kāda gada, pēc kāda I. Kažokas pārgudra “spriedelējuma”, spontāni pa-meditēju “uz” viņu. Nekas nesanāca, jo iekritu kaut kādā melnā lipīgā šķidrumā. Domāju, ka šoreiz vienkārši man nesanāca. Kādu laiku par šo pārgudreli aizmirsu, bet pirms kāda pusgada atkal pamēģināju un atkal tas pats: tumšs lipīgs šķidrums. Trešo reizi atkal tas pats. Tad sapratu, ka viņa, kā PERSONĪBA, vispār neeksistē. Viņa ir kāda ļauna spēka MĒDIJS-informācijas pārnesējs, bezdvēselisks radījums. Šis ļaunais spēks ir tas, kurš tur viņu tik augsti(politiski). Caur viņu LIELAIS ĻAUNUMS veic graujošu darbību pret latviešu tautu.

Tādu skaidrojošu komentāru reiz ierakstīju LATVIJAS AVĪZĒ, kas nekavējoties tika dzēsts.

Taisnība, kā redzam, tiek slēpta aiz trejdeviņām atslēgām.

Mavriks-Vulfsons, Bērziņš, Daudze, LatvijaSARKANO IZDZIMTEŅU KLOĀKA

FOTO: Mēs šodien esam daudz uzzinājuši par šī ļaunuma iemiesojuma asinsdarbiem pret latviešu tautu.

Paskatoties šajā fizionomijā, mēs redzam Sātana atspulgu.

Viņa izskats liek nodrebēt Dvēselei.

Viņš bija tas, kurš lika nošaut latviešu virsniekus LITENĒ

Šo sātanisko “atspulgu” mēs varam saskatīt kā Kažokas, tā arī Dolgopolova sejās.

Dievs, atpestī mūs no šiem ļaunuma iemiesojumiem !

15.03.13

Drošības policija ķērusies klāt Linardam Grantiņam

http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/sabiedriba/2013/03/16/drosibas-policija-kerusies-klat-linardam-grantinam/#/4

You may also like...

25 komentāru

  1. Megra saka:

    Ja nebūs radikālas rīcības no LRTT puses,nekas te Latvijā nemainīsies. Neviens neko te nedarīs. Visa cerība uz LRTT.

    Admins
    Ir un arī būs, kāmēr Ļaunais netiks iemests Elles zaņķĪ !

  2. Os saka:

    Katad,ka “KAZOKMATITE” ir ar “Bumbuliti” deguna. Noladetie zidi,ar DIEVU apdalita tauta,Dievs visu zin un ir liels meistars,uztaisot so joku,ar absoluto launumu-Kam acis,tas redz,kam ausis,tas dzird. Okupacijas vara 4.maija sini zeme,ka ari cita un visi,svesu tautu,to zemju okupanti laupitaji vienmer ir sludinajusi un sludinas,ka vardarbiga vinu uztaisitas varas gasana ir kas slikts,ari pants par to ir ar viniem uztaisits-cietuma ieksa nelieti nepaklavigo. Ikvienam tacu ir skaidrs,ka jebkurs laupitajs ielauzoties Tava maja un Saime,pirmkart noslepkavo potencialo Cilveku,kurs var uzbrukt aizstavot savu Cilti. Nekas ari ar siem okupantiem zidiem,krieviem nav izdomats un jaunu neko vini ari neizdomas. Sini zeme nav citu okupantu,ka 1940.g un cita ,lidz sim bridim ieklidusu,no krievijas agresorvalsts. Latvietim ikkatram ienaidnieki ir redzami.

  3. andris saka:

    Nu ko, pienacis laiks atdot nolaupito Eiropu,Rusiju,Tuvos Austrumus,Ziemel-Afriku,jo datums jau sen noteikts parejas slieksnim 21 DEcEMBRIS 2012
    gads,kaut ari pec sodienas politikas PEc MANIS KAUT VAI ZILA UGUNS,

    to istajiem saimniekiem ARIESIEM un RUSIEM,kaut ari pec 1500 gadiem musu
    Arku tilti,Pirtis,Mozaikas,celi,udensapgades un kanalizacijas sistemas bija
    pamestas liktena vara,to visu pierakstot nebijusai, kaut kadai romiesu imperijai,kuras verenums izpaudas,ka socialais parazitisms,tikai un vienigi
    visu postot un ardot uzskatama veida

    http://www.youtube.com/watch?v=Sv0KbNtt_TI
    un ar iedzimtam pirma limena genu patalogijam,visai 1917 gada blicei

    http://www.youtube.com/watch?v=kOiw7zDrCos

    PALDIES.

  4. atmiņa saka:

    Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas (Latvijas okupācijas laikos) Pētera Stučkas vārdā nosauktajā Latvijas Valsts Universitātē nulles grupas juristiem J.Rozenvalds mācīja sabiedriskās attiecības, īpaši izceļot Kārli Marksu, cik labs un gādīgs ģimenes tēvs viņš esot bijis un cik labs piemērs Kārlis Markss ir pašam daudzbērnu tēvam J.Rozenvaldam. Cilvēki visu atceras un neko neaizmirst. Mainīsies laiki un tie paši cilvēki, kas tagad it kā klusē un nereaģē būs tie, kas kārtīgi atspēlēsies tādiem garīgajiem kropļiem J.Rozenvaldam, A.Borovkovam, I.Godmanim, A.Šķēlem, A.Lembergam, E.Repšem, A.Guļānam, J.Maizītim, I.Bičkovičam, Ē.Kalnmeieram un citiem kas atbildīgi par Latvijas valsts nozagšanu un latviešu tautas iznīdēšanu.

  5. atmiņa saka:

    Padomju laikos daudzi cilvēki bija tā nozombēti, ka neredzēja, ka Markss, Engelss un Ļeņins jau pēc pirmajiem burtiem vien atšifrējami, ka ir MEĻ – i. Šos meļus savos referātos, kursa darbos un diplomdarbos ir citējuši lielākā daļa no tā saucamās tagadējās politiskās elites Latvijā. J.Rozenvalds bija tas, kas laboja šos darbus un modri sekoja, lai tie atbilst komunistiskās ideoloģijas nostādnēm. Tad ko cilvēki, intervējot J.Rozenveldu un viņa skolniekus, cer sadzirdēt tagad 2013.gadā? Vai kārtējos melus? Vai smadzeņu zombēšanu? Vai visu kopā, kas grauj cilvēciskuma būtību?

  6. Dzintra saka:

    Latvijas mafijas “ievēlētais” Satversmes Aizsardzības Biroja direktors (un līdzšinējais negodīgās Latvijas tiesu sistēmas veidotājs) Jānis Maizītis teica: “Kamēr cilvēki runā par sauli un pavasari, viņi var justies droši”.
    Valsti plosa. Tautai kakā uz galvas! Valsts, kurā mēs dzīvojam – saplosīta. Kā var pļāpāt par saulīti, puķītēm, jūtiņām? Cilvēku dzīves tiek plosītas. Vesela tauta tiek plosīta! Kā skrandas vējā…kā rudens lapu skrandas – mētātas un izmētātas pa pasauli…cilvēku dzīves… Jau par 300 000 ir mazāk latviešu Latvijā. Politiķi (lēmējvara), ministri (izpildu vara), tiesneši un prokurori (tiesu vara) – ir darba ņēmēji.
    Tauta ( mēs ) – darba devēji. Vismaz, tā tam vajadzētu būt.Vai tā tas ir šajā valstī!? Jeb – vai mūsu valstī viss ir otrādi?! Johaidī! Kad šī nolādētā cūcība beigsies!? Kad velns paraus šos liekulīgos latviešu tautas paverdzinātājus?

  7. Jēkabs saka:

    Riebjās lasīt delfu ķengas par leģionāriem un vienus vienīgus sarkanās slepkavarmijas slavinājumus! Tas ir nenormāli,ka latvijā tik daudz ienaidnieku! Glābiet!

  8. NA raksta tviter saka:

    Nacionālā Apvienība (partija “Visu Latvijai”) tviterī ierakstīja: “NA pirmdien prasīs iekšlietu ministra [Riharda Kozlovska] demisiju sakarā ar policijas rīcību 16.martā pie Brīvības pieminekļa”.

  9. andris saka:

    Taisnibai piemit vel viena ipasiba,iznemot lauzsanos uz aru,jo ta vel
    izraisa patiesibas rezonansi musos,radoso energiju uzladejot vairakkart.
    http://rassenia.info/index.php?q=http%3A%2F%2Fwww.peshera.org%2Fkhrono%2Fkhrono-14.html
    http://www.youtube.com/watch?v=1HpYDX8Z41g

    PALDIES.

  10. Miervaldis saka:

    Es mīļi apsveicu Latvijas patriotus Latviešu leģiona dienā!

  11. Jautājums adminam saka:

    Kā jūs iedomājieties krievu izdzimteņu repatriāciju? Bez asins izliešanas neko nepanākt,ne tā? Jūs domājiet,ka viņi mierīgi tā brauks prom,ja arī tāds likums būs pieņemts? Kā jūs to stādieties priekšā? Paldies par atbildi.

    Admins
    Varu pasteigties priekšā tam, kas tiek darīts no LRTT puses.
    Viņi(krievžīdiskie cionisti) gatavo asins izliešanu visā Eiropā un šajā “kontekstā” viņi dabūs pa sprandu no pasaules sabiedrības.
    Par to GĀDĀ LRTT.
    Katram no mums gribas, lai tas notiktu ātrāk, bet notiks tas noteikti.
    Viņi tiks padzīti ar vadošo Rietumvalstu palīdzību, pat iepīkstēties nepaspēs… .
    Ne par velti, krievu vieplis Agešins trako: http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/sabiedriba/2013/03/16/drosibas-policija-kerusies-klat-linardam-grantinam/#/4

  12. andris saka:

    Terra Mariana ir Marijas(Mary) zeme,kuru zidi pierakstija Magdalenai,
    pieskirot tai nebijuso zidisko izcelsmi,pec Radomira(Jezus)krusta
    sisanas.Ar Maru,te vispar nav nekada sakara.Iznak,ka pec Livonijas
    hronikas LATVIJA ir MAGDALENAS zeme,ko norada vinas aizstavju
    TAMPLIERU simbols,sarkanais maltiesu krusts VENTSPILS karoga(Baltijas
    jura saucas Venedu jura,no venediem,kuri dibinaja Veneciju,dodot
    Tamplieriem finansialu atbalstu pirmajam krusta karam uz Konstantinopoli,
    atriebt Radomira(Jezus)krusta sitejiem 1095 gada ienemot to)Rigas
    gerboni ari ir maltas krusts.

    http://www.youtube.com/watch?v=-y1fjSkfDE8

    http://www.youtube.com/watch?v=WHFNXV5MmMU

    PALDIES.

  13. Os saka:

    Krievija jau russu ta vairak ari gandriz vai nav. Ir krustojums-zidkrievs. Sodien,kad pamatnacija,sava vesturiski etniskaja un tiesiskaja zeme,godina tautas varonus-pamatnacijas,okupacijas vara 4.maija ar veselu baru vieplu smirdigo,klaji parada savu kundzibu ar bezsodamibu aurojot,ka jau mezonu tautas ir pienemts. Un vel jo vairak,Cilveku sini okupacijas rezima policija jau nav,ir ar ipasam pilnvaram apveltiti okupanti. Protams,ka ir nepieciesams ar tanku,9 maija,pie okupantu pieminekla pardaugava piebraukt un ari “Rupora” atskanot Varonigas Vermahta armijas ar Letinu dziesmam. Var ari sanakt ta,ka ar kapurkedem bus jasamica viena agresiva okupantu dala. To izdarisim noteikti,dod Dievs,kaklizmu krievijas teritorija atraku,lai varam uzsakt Latvijas teritorijas atbrivosanu. Lej litra.

  14. andris saka:

    Ir gan rusi.Kustiba VOZROZDENIE ZOLOTOI VEK.Vinu lideri un vaditaji
    Svetlana un Nikolajs Levasovi ir nogalinati tada pat veida,ka Uldis
    Freimanis.Vinu gramatas aizliedz,nosaucot par ekstremiskam.Vinu
    gerbonis ir trislapis,kuru masoni piesavinajas sev,un nosauca to par
    lilijas ziedu.
    PALDIES.

  15. Štokmane saka:

    NA raksta tviter saka:

    2013. gada 16. marts 13.10

    Nacionālā Apvienība (partija “Visu Latvijai”) tviterī ierakstīja: “NA pirmdien prasīs iekšlietu ministra [Riharda Kozlovska] demisiju sakarā ar policijas rīcību 16.martā pie Brīvības pieminekļa”.

    ——

    Ne tikai Rihardam Kozlovskim nedrīkst dot pat vismazāko varu. To nedrīkst dot arī viņa cilvēkiem – Ivara Godmaņa tagadējai sievai, Iekšlietu ministrijas valsts sekretārei Ilzei Pētersonei Godmanei, Ivara Godmaņa partijas biedram Jurim Radzevičam, kurš, starp citu, ir studējis kopā vienā kursā ar valsts nozadzēja Andra Šķēles tagadējo sievu Kristiānu Lībani Šķēli un smagos noziegumos apsūdzētā Aivara Lemberga zvērināto advokātu no nelieša Andra Grūtupa (tagad nelieša Gvido Zemribo biroja) Alda Aleksa, kas izliekas par partijas “Visu Latvijai” draugu. Latvijā ir daudz nezāles, kas izravējamas ārā.

  16. andris saka:

    Dabas paraziti iznicina vajakos,toties socialie paraziti iznicina
    stiprakos un gaisakos nacijas un rases parstavjus ,ka 1940 gada un visu
    laiku lidz sodienai,ka ari rusus pilniba,atstajot paliekas.Par laimi likumsakaribai
    NAcIJAS ATDZIMST

    http://www.youtube.com/watch?v=Bqof70YsSJQ
    http://www.youtube.com/watch?v=uaEYzajxnQQ
    http://www.youtube.com/watch?v=ZiSfefnD0pc

    PALDIES.

  17. Dieva sods saka:

    Dieva sods nāca pār žīdeni,kura bija ieradusies no žīdijas un antifašistu kongresu! To ķēra insults un tā nomira. Tā būs ar visiem,kuri zaimo un nomelno leģionārus! Dievs nav mazais bērns!

  18. Mežstūrniece saka:

    Es domāju,ka šajā situācijā,kas notika pie Brīvības pieminekļa 16.martā Leģionāru atceres dienā,kad šeit dzīvojošie okupanti valsts policijas apsargāti varēja ņirgāties par visu latviešu tautu un Latvijas valsti,jāceļas beidzot kājās un jāatliec muguras,un jāsaprot,ka tālāk vairs nav kur iet- nozombēti varturi un tautas domājošāko daļu arī grib nozombēt.Mums nav tiesību padoties mūsu iepriekšējo paaudžu brīvības cīnītāju-varoņu vārdā! Latvieti,pamodies!!!Mums nav tiesību padoties!!!

  19. Kapteinis saka:

    CIONISMA “norādījumi” : GOJI IR DUMJI UN PRIMATĪVI, VIŅI PAT NEPROT MELOT.
    TURIET SAVĀS ROKĀS PLAŠSAZIŅAS LĪDZEKĻUS UN INFORMĀCIJAS AVOTUS, PRESI, RADIO.POLITOLOĢIJU .
    PIRMĀ PROFESIJA BIJA PROSTITUCIJA, KAD PĀRDĒVA SAVU MIESU. OTRĀ- ŽURNALISTIKA( INFORMACIJA) . KAD “CILVĒKS” TICIS PIE TRIBĪNES UN SAKROPĻO INFORMĀCIJU, MELO par JŪDASA GRAŠIEM- TO ES VIENKĀRŠI NOSAUKTU PAR POLITISKO MAUCĪBU!

  20. andris saka:

    Visa Vilkipedija ir vieni meli.Ja bija venedi,tad ka sauca vinu apdzivoto
    platibu.Vel meligi pardevejot par vendiem.Tad,kur tad vini ta uzreiz
    pazuda viena bridi.Peksni uzrodas livi,kuriem ari nav kopejs
    apdzivotas vietas nosaukums,bet kad jadod zeme Albertam Rigas buvei,
    tad jau libietis(nez no kurienes)ASO.Starp cit ASSI ir senie tautas
    dievi,kas dzivoja uz zemes.Tapec nav nekada AZIJA,bet ASSIA,nosaukta vinu
    varda .No TA ari nak ASSI,cilveki ar brinumainam spejam lidot.

    http://www.youtube.com/watch?v=n20XjiCRJTk

    PALDIES.

  21. Mežstūrniece saka:

    Tu arī esi gojs,cik noprotu, bet ko tu iesaki darīt,jo secinājums ir – politiska maucība valda pasauli…Ko darīt tiem latviešu tautai piederošiem,domājošiem,jūtošiem indivīdiem, kas negrib un nespēj ne garīgi, ne fiziski pakļauties šai politiskai maucībai.Nolīst pagrīdē vai skaļi iziet ielās,kā to dara dienvideiropieši?

  22. andris saka:

    KARS jau notiek visas frontes.Maskas nomestas.Tikai paldies dieviem
    citada veida,ka bija lidz sim.Tas ir pascienas kars.Saglabasi
    pascienu varesi ari karot vienmer un visur.Pagaidam informacijas
    kars,kur preti ierakumos sez socialie paraziti ar savu pasaules
    iekarosanas politiku.Dodamies uzbrukuma veicot pascienigus un
    informacijas izkarotos solus,un ne spridi atpakal,jo viss ka neka
    plust un mainas.

    PALDIES.

  23. L. un H no Riigas saka:

    Taisniigs raksts, viss pareizi pateikts

  24. Miervaldis saka:

    Un ko gribu teikt vēl – taču spriedumi par šiem latviešveidīgajiem ākstiem ir pareizi – DP uzticas tikai tiem politologiem, kuri muld, ko viņiem pavēl DP.

  25. Miervaldis saka:

    Godmanis visus savu zemi mīlošus politologus ir novācis, tad nu ielicis vietā politologus, jeb drīzāk sakot politviepļus, kārtīgus savas valsts iemidzinātājus un nodevējus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *