Māris M. Krimas okupanti vēstures skatījumā

andra_manfelde_vasara, Liepāja, LatvijaŠodien bija paredzēts cits raksts. Par kādu liepājnieci Andru Manfeldi, kura tāpat kā Māris Ruks, nodeva savu tautu, savu valsti, savu ģimeni un bērnus, protams, arī savu gļēvo un iztapīgo dvēseli. Māra M. rakstītais būs laba viela pārdomām tiem, kuriem prāts ieslīdējis vēdera apakšdaļā. Šī „kundze” ne tikai nodeva, bet vēl vairāk, kļuva par cionistu ietekmes aģenti, kūdot un baidot arī citus.

Tā ir nodevības augstākā pakāpe, bet par to nākošajā rakstā.

www.tautastribunals.eu-12

Šī raksta http://tautastribunals.eu/?p=19271 ievads atsauca atmiņā vecāsmātes nostāstus par kara laikiem.

Mūsu pagastam un dzimtas mājām gāja pāri frontes līnija.

Kamēr pārējie vācieši atkāpās, divi vācieši ar “kaulu zāģiem” turēja fronti. Friči Dimiters, Lindermanis, žīdi, komunistišāva ilgi, ja nemaldos, divas dienas, līdz beidzās patronas.

Bet tad jau viņiem vairs nebija kur mukt, visapkārt jau bija krievi.

FOTO: Šie, Andriņ, ir tavi asinsradinieki- krievžīdu propagandisti, kuri kliedz pēc latviešu asinām, jo sauc palīgā Putinu.

http://www.nebruks.lv/?p=2432

Viņi atnāca uz mūsu mājām un palūdza manai vecvecmātei pirms nāves sāli, maizi un ūdeni. Vecvecmāte visu lūgto iedevusi. Vācieši paēduši maizīti ar sāli, padzēruši ūdeni, nomazgājušies un tad jau krievi ar bijuši klāt.
Krievi šos divus neaizsargātos vāciešus bez ieročiem, kas pret savu gribu bija ierauti kara mašīnā, nenošāva kā ienaidnieku kareivjus, bet sita, spārdīja, ar nagiem iekampās sejā, plēsa. Vecāmāte tā arī teica: “Viņi viņus saplēsa”. Tad viņu līķus izģērba un nosvieda šķērsām pāri ceļam, lai visi brauc pāri.

Drēbes uzmeta ceļmalas krūmos, aizliedza viņus apglabāt. Naktī, kā zagļi pa kluso, mani senči viņus apglabāja mūsu birzītē, kuru padomju laikā nocirta un nomeliorēja.

Krievi, žīdi,slepkavasTagad tur ir lauks un vietu nav iespējams noteikt.

FOTO: Tā kā šeit “guļ” latviešu robežsargs, tā gulēs visi krievžīdu okupanti un viņu latviešu līdzskrējēji- komunisti.

Bet tā nav vienīgā šīs tautas īpatnība.
Manas dzimtas mājas pieredzēja gan vācu, gan krievu karavīrus – neaicinātos “īriniekus”, bet kultūras līmeņa atšķirība bijusi pamatīga.

Vācieši istabās un ēkās nelīda.

Izvietoja dārzmalā zenītložmetējus, izraka pie mājas bunkuru, sabūvēja tualetes. Bez uzaicinājuma palīdzējuši lauku darbos, pretī lūdzot normālu lauku pārtiku. Bijuši tīri, kopti, kulturāli. Visas sarunas bijušas tikai ar “Bitte un danke”. Apgādājuši mājiniekus ar cukuru, šokolādi, kas pa prātam bija manam vēl tolaik mazajiem tēvam un tēvabrālim, un uzdāvinājuši kvalitatīvu radioaparātu “Telefunken”.

krievžīdu slepkavas, žīdi, ēbreji, izraēla, krievija

FOTO: Krievžīdu noslepkavotie latvieši. Viņi nav beiguši slepkavot arī šodien. Viņi to dara Čečenijā, Krimā, Palestīnā…., un viņi to drīz darīs atkal Latvijā, ja šiem kropļiem, kurus komandē žīds Putins, nepieliks punktu.

Arī krieviem patika ieiet tīrā un koptā mājā. Viņi piekāva vectēvu, atņēma zelta kabatas pulksteni un norāva zelta laulības gredzenu, izdzina mājiniekus no mājas. Kad krievi bija prom, istabas bija pieķēzītas. Vecāmāte pa visu māju savāca 3 spaiņus sūdu, kaut vācu atejas pie mājas stāvēja neskartas. Piekakāta bija arī panna, kura bija ielikta cepeškrāsnī. Pagrabā sālītas gaļas muciņa bija izēsta un arī tai uzlikta krievu nācijas firmas zīme – pieķēzīta.

Bites bija sadedzinātas, medus, protams, izēsts.

Arī ar ēšanas kultūru viņiem bijis švaki.
Pirms vācu zenītniekiem vācieši pa lauku saimniecībām izmitināja krievu karagūstekņus. Arī uz mūsu mājām atvesti četri – divi ukraiņi, krievs, un vēl kāds citas tautības zaldātiņš. Viņi dzīvoja neapsargāti, palīdzēja mājas darbos, ēda pie viena galda ar mājiniekiem.
Maniem senčiem bija ļoti augsta galda kultūra.

ušakovs, reiniks, urbanovičsGalds vienmēr bija klāts kā svētkos – ar servīzēm, dažādiem ēdieniem.

FOTO. Varbūt Andra Manfelde kopā ar Imi Kalniņu un Kasparu Lindermani(Dimiteru) uzrakstīs  ORATORIJU tiem 60 miljoniem upuru, kurus nogalināja krievžīdi ?

Ukraiņiem un tam trešajam nebija problēmas ar ēšanu. Bet krievs nezināja ko ar nazi un dakšiņu darīt. Paskatījies uz vienu, uz otru, pagrozījis nazi un dakšiņu rokās, noteicis: “Eh! Rukami lučše.” un ēdis ar pirkstiem…

Bet ko nu pagātnē rakņāties. Te būs kāds inteliģenta kaimiņa mūsdienu stāsts:
Viņu uzaicināja ienākt pie sevis cits kaimiņš, vārdā Koļa. Abi iegāja virtuvē, Koļa nodzina no galda vistas, ar roku notrauca no galda vistu atstātās pļekas, uzlika galdā šņabi, nospeķotas, sen nemazgātas glāzes un laimīgi, viesmīlīgi smaidot, aicināja dārgo, izglītoto kaimiņu pie galda…
Vai spējat sevi iztēloties šādā situācijā?

Tādi nu ir mums tie atbrīvotāji un kultūras nesēji, paraugs slinkajiem latviešiem, kas runā suņu valodā un apdraud Krieviju.

Man ir līdz sirds dziļumiem žēl to Krimas tatāru un ukraiņu, kas nonākuši šo morālo kropļu nagos un nedod Dievs Latvijai vēl kādreiz viņu uzvaras eiforiju pieredzēt.

=============================================

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Nils Ušakovs, Bērziņš, Reiniks.

FOTO: Lūk, šis te pusžīds, ār sātanisku šķielējumu, ir vistiešākais šo smirdīgo okupantu pēctecis. Krievžīda Putina ieliktenis, kurš ignorējot zvērestu, parakstījās par krievu valodu. Tādam ir viens sods: lodi pierē.

LRTT piebilde: Ja nebūtu lasījis krievu zaldāta Nikolaja Ņikuļina “ATMIŅAS PAR KARU”, es diez vai ticētu, Māri, tam, ko saka tava vecmāmiņa.

 

Kas nav lasījis, tad izlasiet.

Ka šie lopi(krievžīdu boļševiki) DIRSA visur, kur vien varēja, apraksta arī Jānis Liepiņš savā grāmatā “SARKANO OKUPANTU ORĢIJAS LATVIJĀ”.

 

Tā nav tauta, bet izdzimteņi daļēja cilvēka- primāta izskatā.

 

LRTT. 21.03.14.

You may also like...

58 komentāru

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Vinus atrada,lai sanaidotu.Pasaules iekarotajiem bija izdeviba 1000 siem
    gadu petit cilveka psihologiju,lai sekmigi varetu vest iekarosanas karus.
    Viniem vajadzeja ta,lai iekaroto valstu zinatnieki kalpotu sim merkim.
    Latviesi pec kara Flesenburgas filtracijas nometne tika speciali atlasiti,
    kuri piekrita uz sadarbibu,maskejoties ar piedavato,labaku dzivi Amerika.
    Vinus saka psihologiski ietekmet jau tad.Visas Amerikas universitates ir
    zem slepeno biedribu un masonu kontroles,ta,ka nekadi nesavtigi Latvijas
    interesu kalpi,no Meierovica,Freibergas,Paegles u.c. nekadi nevar but.
    Vienigais iznemums bija Valdmanis,kuru ari nozumeja.No otras puses cekisti un komunisti,kurus mes labi zinam,ka raibus sunus.Un,lai cik
    divaini butu,viniem sapas.Tatad ir jabut tresam spekam,kurs abas puses
    kontrole,un vini to lieliski zina,tapec ari ir politika visu dzivi,ka
    tada slepena organizacija.Jau klust pilnigi skaidrs,ka judu pasaules
    linearais merogs izplesas,kur Krimai ir atveleta ipasa vieta.
    http://via-midgard.info/news/krym-planirovali-otdat-evreyam-i-uzhe-davno.htm

    VELAK VEL/TENcINU.

  2. Kapteinis saka:

    Žīdi pēc kara prasīja Stalinam , lai atdod Krimu viņiem – Žīdu Autonomijas Republiku. Stalins viņiem iedalīja Tālajos Austrumos JEBREJU AUTONOMO APGABALU, tad viņi Stalinu novāca, jo bija palikuši daži mēneši līdz “holakaustam PSRS”. Šodien Putins Krimu okupēja un tajās orģijās piedalījās Putina radiniece Ždanoka, Radniecību viņa apstiprināja televīzijā, par Putina nacionālo izcelsmi rakstīts vairākos literaros darbos. Ždanoka par savu tautību noklusēja, kad viņai tika uzdots tiešais jautājums. Atbildēja: “Es esmu rižanka”. Vēl redzēsim kā tur saimniekos “ŽIDOJE”, kā viņus devē ukraiņi.

  3. Kapteinis saka:

    PO PASPORTU NEBJUT- PO MORDE BJUT!Tā saka vēl palikušie krievi, pēc “nevainībā ” krievvalodīgo piedzimšanas, nelaimīgie ‘nosprāgušās ļaunuma imperijas” bārenīši. kad kosmosā telpā pazuda- citplanētieši- okupanti- atbrīvotāji.

  4. Rauna ! saka:

    Viss,viss,cilvēki,debess,zeme un ko vien no viņas zināju,man izlikās gluži savāda,augstāka,ko tikai ar godbijāšanu uzskatīt varēja.Ja poļu,zviedru,krievu jātnieki dzirdina savus zirgus Raunas skaidrā upītē,drīz pēc tam upīte pervējas sarkana.Visbriesmīgākos laikus Rauna pārdzīvo šobrīd no …..latviešiem un Raunas upīte jau ir dzeltena.
    …..latvieši Raunā nošautos mežabrāļus lika pie veikala durvīm,lai kāpj virsū,tādi mežoņi Raunā nebija ne rusi,ne vācieši.
    Kas par savām priekšdienām neko nezina,tas arī par savām nākamajām dienām neko nevar zināt.Vienīgi tas ir pastāvīgs un paliekams,ko tu savā dzīvē saviem brāļiem par labu dari.Raunā ir tikai ienācēji ….latvieši (varētu uzrakstīt biezu grāmatu),Baltu cilvēkus …..latvieši un …..krievi gan humāni,gan prasti nosita.

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Raunai!
    Visas nelaimes sakas ar kristietibas naksanu pie mums.Naksanu uz
    slavu-ariesu civilizaciju,uz Baltu un Rusu zemem.Vis ir uztaisits ta,lai
    mes butu dazadi,un ,jo vairak,jo labak.Musu koks ir kopejs,baltas rases
    koks,ar cetriem zariem un vienam saknem.Tas jazin uz visiem laikiem.
    Mus saka iekarot,no divam vietam.No Danijas un Bizantijas,mums uzspiezot
    kristietibu,Rusiem-ortodoksalo grieku pareizticibu.Pirmo danu uzbrukumu
    zemaisi atsita,piespiezot vinus begt.Kursi veica nemitigus sirojumus uz
    Daniju.Visu saka Voldemars II,kurs savaca specigu floti un uzbruka
    Estijai,kuras karaspeku komandeja Lembits.Uzbrukumu veica divos virzienos
    a)uz vietu kur ir Riga,b)no juras Estijas ziemelos,lai velak varetu
    apvienoties,no dazadam pusem.Danijas pils ir judu pils,ka visu Eiropas
    pilu prototips,ar obligatiem sazverestibas elementiem totalai kontrolei,
    lai visas karalienes butu judietes,dzimtas turpinatajas.Un veco karalu
    mainu,kuriem bija kristiga ticiba,bet nebija judu dzimtas asinslinija.
    Liepajas teatra rezisora Krodela gribeti nenotikusais inscinejums
    HAMLETS.

    http://smotreti-film.ru/rossijskie/5768-gamlet-1964

    http://www.youtube.com/watch?v=Uf1v70rhVJA

    TENcINU.

  6. Kapteinis saka:

    Sevastopole1 Sevastopoli krievu varoņu pilsēta????? Viens no lielākiem Krievijas jūras flotes NOSLĒPUMIEM- galvenais Krimas “atbrīvošanas” varonis- admiralis NAHIMOVS BIJA žīds. Smolenskas guberņas kristīta žīda dēls, tikai kristīto žīdu dēlus uzņēma cara laikos karaskolās. Nahimova sieva kategoriski atteicās kristīties un viņi visu mūžu nodzīvoja civillaulībā, visiem Nahimova dēliem, astotajā dienā veica apgraizīšanu. Mazāk ievērojams krievu admiralis Ušakovs tika kanonizēts pareizticīgās baznīcas SVĒTAJOS.Nahimovs tādu godu neiemantoja,Nesaprotamu apstākļu sakritībā visi kuģi , kuri tika nosaukti admiraļa Nahimova vārdā nogāja pa “burbuli”. Kas mantos Krimu? Ja pēc Nahimova pēcteču katķisma: Krievi nav spēīgi ne dziļi domāt, ne analizēt…viņi ir kā cūkas, kuras dzīvo ar šnukuru zemē… Viss, kas šodien pieder viņiem,patiesībā ir mūsu. Tas viss ir viņu rīcībā tikai uz noteiktu laiku. Dievs ir mums licis to visu paņemt….Šodien notiek karš starp brāļiem- slāviem… Žīdu “dieviņš” Kārlis Marks uzskatīja – Krievi, pēc viņa domām, ir vairāk nekā nepilnvērtīgi. Slāvu tautas viņš mēdza dēvēt par “etnisku kloāku”.Redzēsim , kurš būs neoficālais Krimā ieguvējs un saimnieks.Pēc krievu histēriskām orģijām- paģiras būs smagas, Vai atkal vainu meklēs “fašismā”?

  7. aicinājums saka:

    Mana, mīļā, latviešu tauta! Latvija ir mūsu tēvu zeme. Mūsu tēvi un vectēvi lūdza par šo zemi. Šī zeme nav komunista, zagļa un tagadējā Valsts prezidenta Andra Bērziņa zeme. Lai gan viss norāda, ka viņam ar “Kājiņām” ir par maz. Vēl šī banda kopā ar oligarhu mafijas ielikteni Laimdotu Straujumu virza likumprojektu, lai latvieši nevar nopirkt laukos zemi, ja viņam nebūs firma vai augstskolas diploms. Viņu balsis neskan, viņi ir kā miruši, atšķirībā no Igaunijas prezidenta, Lietuvas prezidentes un Polijas valdības galvas, kas aizstāvot Ukraiņu tautas brīvību aizstāv arī savu un mūsu tautas brīvību. Pie mums oligarhi sagrābj lauku zemes un iežogo tās ar augstiem žogiem, pēc būtības degradējot latviešiem paaudžu paaudzēs pieņemto dzīves veidu. Pie mums komunistiskie oligarhi vārdos ir par latviešu atgriešanos mājās, bet darbos dara visu, lai latvieši aizbrauktu prom, atstājot viņiem izzagšanai zemi un Eiropas Savienības piešķirto finansējumu. Šie darbi nav nedz no Dieva, nedz no NATO, nedz no Eiropas Savienības. Šie darbi ir no Sātana un ļaunuma impērijas austrumos un Latvijā palikušajiem komunistiem un okupantiem. Latvieši, nebrauciet prom! Brauciet mājās un piedalieties vēlēšanās! Radīsim apstākļus, lai Latvijā var augt un izglītoties mūsu bērni un bērnu bērni. Audzināsim izcilas personības! Palīdzēsim viens otram! Un lūgsim starptautisko sabiedrību palīdzēt latviešu tautai tikt galā gan ar piekto kolonnu, gan oligarhu mafiju! Piebiedrosimies Latvijas sirdsapziņas Linarda Grantiņa aicinājumam, kas adresēts Rietumeiropas valdībām – sarīkot starptautisku tiesu Nirnberga 2 par komunistu noziegumiem pret cilvēci.

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Aicinajumam!
    Musu Imperija uzradas izvirtibas pereklis,un ta bija Roma.Mes Vendi
    vinus sakavam,tapec grieki mus nosauca par Vandaliem un Vatikans par
    Varvariem.Anglu-saksu leksika Barbarians,no kurienes Hitlera Barbarosas
    plans,gan jau radies ar visu kopejo zinu.Pec uzvaras par Romu ari
    izveidojas musu fasistu simbols,kur rikstu bunte kaujas cirvis ieslegts
    ozola zaros,kas nozime speks vienotiba un kurs bija simbols Latvijas
    Senatam lidz 1940 gadam.Etruski,Venedi jeb Vendi ir viena kopiena,kuri
    lika pamatus Venecijai,kura sevi nepieskaita pie Italijas un grib
    atdalities.Vini nevar aizmirst savu zaudejumu.Vai vini padosies bez cinas?
    http://www.youtube.com/watch?v=jDKLQAraxe8

    http://pandoraopen.ru/2014-03-04/rim-osnovali-slavyane-etruski-na-pervom-kanale/

    TENcINU.

  9. Kapteinis saka:

    Pienācis pēdējais laiks pikrist AICINĀJUMAM!Šodin, kad latviešu tautai gatavo skuju celiņu, ienaidnieki prognozē laiku kad LATVIEŠU TAUTAI noskanēs “bēru zvani”, jāaizmirst visi sīkumainie un bieži nepamatotie “varbūtības”, izgudrotie apvainojumi. Katram ir sava “sirdsapziņa”, bet tā ir katras atsevišķas grupiņas, rādamajā pirkstā,kurš vērsts pret otras grupiņas, un skan nepamatoti izteicieni un frāzes,mēslu lavīnas- kuras Latvijas vēsturiskā traģisma laikā, ievazāja mūsu tautas ‘Iznīcinātāji” -mēslos kura tika izvazāta visa Latviešu tauta.Izveidojās “labie” un “sliktie ” latviešu zēni, ne jau no mūsu tautas laimīgas nākotnes. Vienmēr bija jāizvēlās katram Izdevīgāko,starp diviem ļaunumiem.Rokaspuiši bija daudz vairāk. Svešu idiologiju vērdzība radīja vērgus.Bet gladiatori – vienmēr visu acu priekšā. Cik “slaveni” mēs metāmies GLADIATORU CĪŅĀ- Kurzemes (asinszemes) arēnā. Kā priecājās mūsu vergturi, kā vācu tā krievu pusē!Vieni dzina latviešu zēnus, kuras dzemdēja latviešu mātes, kurus izauklēja ar vinām un tajām pašām šūpulu dzismām. Slaktēja ar svešām komandām; Davaj! Davaj! LOS! LOS! un cīnījās “varonīgi”. kā gladiatoriem pienākās. Pēc tam sveši konvoji ar suņiem dzina vienus uz Rietumiem , vienus uz austrumiem> Šodien latvošu policisti ar suņiem pavada vienus “varonīgos” gladiatorus pie Brīvības pieminekļa, citi uzskata par tautas “prestīžu” ielīst alā un upurēt tos, kuri saglabā LATVIEŠU “pagrīdes” NACIONĀLO PAŠLEPNUMU°.Mēs,latvieši, kā parasti esam mazākumā! Mēs katrs esam pa sevi, katram sava taisnība un sirdsapziņa. Kā katrai rokai ie izplēsti pirksti, tā “sirdsapziņa”.Rokai ar izplēstiem pirkstiem, nav spēka> Spēks ir dūrē, kā krievu okupantiem. Vienotības spēks, kas virzīts pret latviešu tautu. Mums katram sava taisnība bez patiesības. DDD sava patiesība un sirdsapziņa, Grantiņam – neatkarības “stūrakmenim” sava un savs – latviešu nacionālās vienotības šķelošais “taisnības spēks. Mana profesija- ekstremālo apstākļu vide, iemācīja galveno: apvienot komandu, lai kopīgi izdzīvotu.Šodien, kad grimst Latvijas kuģis, to grūti noturēt uz ūdeni. Tai nav vienots komandējošais kodols> Viens griež stūri pa labi, viens pa kreisi, vienam gaita “uz priekšu” citam “atpakaļ” , kuģis pagaidām grozās mākslīgā cirkulācijā, un pagaidām kā mēslu čupa vēl tuaās uz udeni, Kur nu vēl virzīties uz priekšu, uz latviešu tautas miera, neatkarības un dzīvības ostu! Nepalīdz šadā situacija lamāšanās, savstarpēji apvainojumi un svaidīšanās ar svešiem mēsliem.Spēcīgi ir cilvēki, kuri spēj godībi atzīt savas kļūdas, labot tās, godīgs dialogs ar kompanjonu, noskaidrot nesaskaņas un taktiskās atšķirības stratēgijā- glābt Latviju un latviešu tautu no Rietumu un Austrumu alkām uz genocidu> Neviens uz Latviju nav nekad nācis dot un glābt latviešu tautu, ja viņa pati to nevelās, tikai viens otru nolamā un katrs atsevišķi padodās iznīcinātājiem . Kas pieprasa tam dod! Grantiņa aicinājums Rietumu “nodevējiem” ir tāda kalibri pirdiena vērts! Vispirms jāapvienojās latviešu nacionalās apziņas spēkiem . Šodie savā starpā nav saskaņas : ne represēto starpā, ne nacionālo partizanu, ne Helsinkiešu starpā – tikai saskanīga savstarpēja riešanās. Tribunālam arī “grēciņi” pietiekoši daudz,sodīt, kritizēt bez faktiem jau vienkārši. Varbūt tribunālam būtu drosme uz dialogu ar LNF “nodevējiem”, smalki izpētīju DDD 10, gadīgo darbību- vienīgā nodevība pieprasīt :deokupāciju, dekolonizaciju, deboļsivizāciju, ja nu kāda publikācija no helsinkišu savstarpējā kāšķī iejauktā “locekļa”. Lētu “popularitāti” guva arī Sudraba, jo revidēt un kritizēt ir daudz vieglāk nekā darīt.Pietiek tie tukšie un nelietīgie “latviešu kašķi”- Latviešu tauta paslaik zaudētājos- okupanti ieguvēji. Cīnamies par VIENOTĪBI, tas ir vienīgais latviešu tautas izdzīvošanas ierocis un spēka avots! Tikai kopīgi . kolektīva prasība novedīs līdz NIRNBERGA-2.
    .
    .
    Admins
    Īsta komunista- demagoga cienīgs komentārs.
    Kaut cik kulturāli(šoreiz) uzrakstīts.
    Tu runā, ka plaukstai ar izplestiem pirkstiem nav spēks. Protams, ka nav, tāpēc jau tu to esi sažņaudzis dūrē un sit pa Patiesību, tāpat kā masons un komunists Garda. Es nežņaugšu dūri un nesitīšu, bet runāšu Patiesību.
    Man gala iznākums ir zināms, tāpēc neesmu tik pesimistisks.
    Pesimisms jau pats par sevi ir nāvi nesošs.
    Patiesības paušana bez dūres jūs komunistus- cionistus izdeldēs, kā saules stari rīta rasu.
    Nav nākotnes tādiem GARDĀM, kuri staigā melnās hūtēs- masonu atpazīšanās atribūtikā.

  10. Kapteinis saka:

    Žēl ,ka nebiji ātrāk pie teikšanas, būtu tiešām Uzņemts komunistos ar tavu rekomendāciju, Nākotne nav ne man, ne Grantiņam ne Gardam ne Jānītim un Grietiņai, ja tā turpināsies tāda “patiesība”- dezertiera- patiesība, Gastronomiskā bēģļa filozofija.Žēl ka kašķēšās ir jau “linčotāju” ‘patiesība” Lai laba garīgā veselība!

  11. john saka:

    Loti labs, patiess raksts, paldies. Zidu smirdiga 5.kolonnas melu lapele “subota” izlikusi Facebook foto ar latviesu varoni Herbertu Cukuru, kuru noladetie zidi sauc par Rigas miesnieku un kara noziedznieku.

  12. Kapteinis saka:

    Pēc latviešu kašķēšanās metodes un savas “paiesības ” paušanas, nav izslēgta arī tāda varbūtība. Komunistiem bija viena priekšrocība: par pārkāpumu vispirms, kā “augstāko “sodu uzskatīja izslēgšanu, no partijas, pēc tam lēma, vai tiesāt vai nē! Helsinkiešus netiesāja! Iedeva “Cekas brīvbiļeti” uz labklāīgajiem Rietumiem, bet par velti pasaulē neviens neko nedod- par visu jāmaksā! Tā lūk “patiesības “izzīdējI”. Neķer Grantiņ mailītes uz plika aķa! Patiesība vienmēr nāk ārā, arī saimnieki nodod, varbūt jau tas ie noticis, bet varbūt tā ir atriebība- kas lai zina tādu “patiesību” kā ‘prāvieši” tribunālā,tā to zināja vēl tikai čekas “troikas”Nu, variet palaist “ietekmes” aģenta” seriala turpinājumu> Ļoti žel ,ka kasķis Jums aptumšojis prātu!

  13. Kapteinis saka:

    DDD un Gardu Tiesāja , Tribunāliešus NE.
    .
    Admins
    Jā, Eister, tiesāja, bet nenotiesāja, izrādīšanās DP gaumē vien iznāca.
    Toties Garda kopā ar DP medijās uz H-86.
    Protams, ka Tu savējos aizstāvēsi… .

  14. ernsts saka:

    izskatas ka ,”dieva tauta ” kartejo reizi apmetiis pasauli apgaastu,abverkil,Balti nopunkshkjinas actinjas smagi puutiis un nekaa!Kad beidzot mees speesim ar DAINU speku sakaartot pareizu Pasaules uztveri.kad bidzot baltu tautas spees izveidot BALTU TAUTU savieniibu. Ir jaaatjauno ,aizsargu bataljoni,katra latviesha , latvijas iedziivotaaja ,pienaakums -ir Latvijas Valsts aizsardziiba visos LIIMENJOS!
    .
    .
    Admins
    Tu gribi iesēt sēklu un otrā dienā vākt ražu, bet tā nenotiek.
    Tad, kad Tu nebaidīsies ar savu īsto vārdu runāt, tad mēs zināsim, ka ražas laiks ir tuvu.

  15. ernsts saka:

    man patiik , ka mami prastru LV pilsoni uzskata par draudu LV 1919.Valstiskumam! Kur bijat katrs no jums :kad ZEMESSARDZI izformeeja? ESS uzskastu,ka katra LV pilsonja pinaakums —ir ciinities par LV ! Pretstats tam Valsts -nodeviiba!!@!Shis nav uzsaakums ,karam ,bet ,ir pret tiem ,kas PSERS paarstaavji LV !MAN gribeetos teikt spaniski njiproigjot!Ja u
    zskatiet ,ka esmu dranjkjis –tad lai taa ari ir !Linardam ir mans e. Bezdarbiiba- naave LV~!
    .
    .
    Admins
    Neviens cilvēks nav prasts.
    Katrs cilvēks ir personība no kā baidās pie varas IECELTIE.
    Ja pats sevi necel gaismā, tad negaidi, ka citi to darīs.

  16. muldētāji saka:

    Ja tādi muldētāji būs,tad naidnieka nevajaga.Latvijā ir ļoti mazs Baltu proc.,Igaunijā vairāk.Baltiem nebija nekāda sakara ar aizsargiem,izlasiet Zviedrijas G.Freimaņa grāmatu par aizsargiem “Visādais Jēpis”.
    Laiks likteņiem kā čigāns zirgiem mainās,
    Bet vēsturīga kritika teic katra vainas.
    Vai pasaulē ir valsts vai zeme kur tikdaudz iekšējie ienaidnieki – visas četras varas un iedzīvotāji,bet saka,ka pasaulē viss iespējams – pat patiesības uzvara.
    Gudri vīri raksta,ka Vācijā prātošanā viņi pacēlās Šillers,Gēte,Kants,Nīče,Begelss,bet feodālismu no Vācijas izslaucīja franču zaldāti.Ka ekonomija ir tautas attīstības pamats un ka vienīgi viņā meklējami attīstības gaitas nenovēršamie likumi.

  17. ernsts saka:

    ernsts- ir ervins krastins -esi apmierinaats Linard! -mani neazsargaaVacija!Linardam ir viegli runat :pec ,sho datu publiceeshanas es noteikti zaudeeshu darbu !
    .
    .
    Admins
    Vai tad darbā nezin kā Tevi sauc ?
    Nevienu darbu Tu nezaudēsi, ja sauksi lietas īstajos vārdos.
    Mani arī neviens nesargā, izņemot Garīgo pasauli.
    Es esmu vāciešiem ne mazāk uzkāpis uz varžacīm kā Latvijas krievžīdu bandai.
    Lietas būtība slēpjas tajā, ka sacīto varu pierādīt, bet tas, uz ko es to saku, to nevar.
    Pastāvi patiesībā un Tu uzvarēsi visus. Protams, ka var iznāk ari pamatīgi dabūt pa pleciem, bet ciešanas attīra Dvēseli un gādā par tavu neaizskaramību.

  18. Andris7 saka:

    Atbilde Ernstam!
    Ja paliksi par suni Freibergas un Straujumas valsti,par cilveku nekad
    neklusi.
    http://www.youtube.com/watch?v=upKZ7x3H3Pk

    TENcINU.

  19. Os saka:

    Japiekrit,ka Dainas tik Speks,fiziski jau vinus neuzveikt pagaidam. Savukart kadu Latviju tad Aizstavet,vai so Valsts Iekartu 1991.g.21.aug.taisito ar fasistu-komunistisko bandu? Par kadam Velesanam var but run,ka Latvija ir Totalitara Rezima teritorija un visas statistikas ar velesanam ir meli-falsifikacija. Kad zinatnisks darbs ir pieradits-ka lidz 2050.gadam Latviesu Tauta pazud! Aizstavet,lidzigi ka tas Cirks ar 90-to gadu Barikadem,Pilsonu Kongress pareizi un precizi to defineja-ejat tak majas,Jus maz apjedzat-ko un kurus Jus tagad Aizstavat-fasistisko komunistu apvienibu,noziedznieku bandu!

  20. Kapteinis saka:

    Ja latvieši tā kāšķēsies un varas – kleptokrātijai būs tadi “draugi” Rietumos kā šodien- tad ienaidnieki nav jāmeklē. Kad Gardas kopa, pieprasa DDD(deokupāciju, dekolonizāciju, deboļševizācij) ko nepierasa neviena “nacionālā” partija, to cenšās “tiesāt tribunāls”, Saeima pieņēma Deklerāciju par okupacijas seku likvidēšanu tas ar “draugu” ieteikumu nonāca Saeima un ES klozetpodos. Plātijās ar diplomatisko uzvaru- okupantu armijas izvešanu, bet tūkstošiem oficieri pārģērbās civildrānās, laikā kad Latvijā 2,p,karš nav beidzies. Par ko viņi pārvērtās? Partizāni, diversanti, spiegi, 5, kolonu, gaidot X stundu. Šajās dienās Latvijas krievu presē notika aptauja : Vai aizstāvēsi Latviju? 100% atbildēja: pret Krieviju nekarosim, tātad ietrieksim dunci latviešu mugurā, kā to darīja žīdi, krievi u,c.padibenes 1940 g. Kad toreiz K, Ulmanis jautāja kara ministram K,Berķim par pretošanās iespējām pret krievu okupantiem, ģenerālis Berķis atbildēja: Prezidenta kungs, mēs to kauju zaudējam tad, kad Jūs mūsu armijas aizmugurē ielaidāt tūkstošiem ienaidnieka karavīrus, Tagad mēs esam neredzamo ienaidnieku ielenkumā.Lūk ,viens no iemesliem,kāpēc darbojās laikraksts DDD, kuru “tiesā “tribanālītis” DP, un pārējie cenšās notiesāt ar “NOKLUSĒŠANU” . Šodien latvieši kašķējās, katrs rīvējās pie varas siles- barotavas, barojās ar to ka viens otru cenšās aprīt. Ex prezidents Rumpītis sēž hokeja spēles ložā , apkampies ar čekas pulkvedi. Visi aizmirsuši pirmlkara Latvijas saucienu;VIENOTĪBĀ MŪSU SPĒKS!
    Helsinkus nav ko nolikt ne slavināt, nčakarēja paši sevi ar iekšējiem un no ārpuses izpeovovētiem savstarpējie kāšķiem, Cik reizes vajad dauzīt latvieti, lai saprastu :Latviešu ienaidnieks ir latviešu kašķis> Katrs sev uzšmiņķē “glanci! Šo katra pāspārliecīdas -auna glanci ātri nograuza krievu utis lopu vagonos ceļā uz Sibīriju> Cik vēl jādaza tās stulbās galviņa, jeb tās jau ir totāli neatgriezeniski sadauzītas. Pietiek svaidīties ar svešiem mēsliem. Aktīvās okupācijas gados mani “latviesi” saukaja par Fašisti, tagad “latvieši” par Komunistu, bet mani tas neiespaido, tikai atgādinaka mēslos vien rakņājamies.
    .
    .
    Admins
    Ja Garda ir dekolonizātors, tad vilks patiešām ir sarkangalvīte, bet par to tēmu būs vēl atkārtots raksts, tāpēc neielaidīšos sīkumos.
    Ja suņi nerietu, tad es patiešām brīnītos, tagad viss ir tā kā tam jābūt.
    Kāpēc neuzliki melno žīdu hūti, kura ir masonu atpazīšanās zīme un negāji blakus 16. dižajam DDD.
    Jūsu laiks, komunist Eister, ir iztecējis… .

  21. Kapteinis saka:

    Atbilde Andrim7
    Citu valsti mēs diemžēl nespējam uzcelt! Par sunukiem šo grietiņu valstī jau daudzi nepaliek. Aizlaižās uz Rietumiem bekot,vērgot kūtrajiem in izvirtūšajiem PATĒRĒTĀJIEM.Anglijas Parlaments vērgturību atcēla 2010,g 5. aprilī!!!! Bet niķi palika. Kādreiz bija”prestīži” turēt par kalpotāju “melnādaino” tagad latviešu Grietiņu ar augstāko izglītību, mazgāt “civiližēto” pakaļas, mainīt pampersus, .Moteeļos un hoteļos savākt izlietotos prezervatīvus, Mums ir jāsāk no jauna celt savu LATVIJU, beigt kāšķēties, nemt piemēru no krievu okupantiem, Vai dzirdat , ka viņi savējoe NOREJ> Nē, lai arī kaut kur “kuces bērns”, bet SAVĒJAIS!
    .
    .
    Admins
    Vienīgais, kurš gāž mēslus latviešiem uz galvas, tas esi Tu, dižais prezervatīvu un vergturības speciālist. Kur biji pazudis visu šo garo laiku ? Vai ziemas miegs kā lācim bija, vai pēc kāda komandas jāsāk atkal aizstāvēt savējos- nodevējus ? Tribunāls dzird krievžīdu- komunistu riešanu, bet būtu smieklīgi, ka tamdēļ būtu jāpagriež pat galva tajā virzienā. Bet-, drīzāk jau tā ir kaukšana pirms saullēkta.

  22. Kapteinis saka:

    Nebiju pazudis, bija interesanti pārbaudīt- vai ‘tribunāls ir nopietni, vai tā ir kiberatkarība/ Tiešām tā ir diagnoze kuru nevar ārstēt ne psihoterapeiti, ne tabletes! Par DDD, tā tiešam ir ‘sarkangalvīšu” politika. “Sarkangalvīši” izdzīna 12, miljonus (tavus saimniekus) no visām viņu okupētām valstīm, Baltvācieši aizvelkoties no Latvija pievāca līdzi visus;slimos, vājprātīgos, nespējīgos un noziedzniekus no Latvijas cietumiem , Vajag pieprasīt! Neviss plēsties savā starpā un tēlot labdarīgus, humānus muļķus okupantu priekšā, Tas jau smird pēc izviruša Rietumu liberālismu- anarhijas, Labi beidzam laika nosišanu. Redzams viss pa vecam , Zāles pret kiber atkarīģās kašķēšanās nav izgudrotas, kā arīpret latviešu savstarpējās kašķēšanās, Lai ienaidnieki priecājās!

  23. Andris7 saka:

    Atbilde Kapteinim!
    Tu jau vari but cilveka izskata,bet ja,Tava butiba ir suniska.Sodien
    notiek visu pasaules cilveku butibu transformacija.Filma bija par to.
    http://www.youtube.com/watch?v=2pU6kCAOG4I&list=PLD33076D401F9ABB1
    Sunim taisnais vads uz saprasanu,cilvekam saprata apzina.
    http://www.peshera.org/khrono/khrono-02.html
    Un viss apkart

    http://www.kramola.info/vesti/kosmos/teorija-vselennoj-i-obektivnaja-realnost
    .
    .
    Admins
    Tieši šie zemie “astrāļi” ir tie, kuri bremzē mūsu tautas Garīgo attīstību.
    Kapteinis ir ir klasisks piemērs tam:
    https://www.youtube.com/watch?v=2pU6kCAOG4I&list=PLD33076D401F9ABB1

    P.S.Dzivibai vajag saprast,navei nav vajadzibas to darit,ta nem.

    TENcINU.

  24. Alex saka:

    Эй, ублюдки ебучие! Тявкалки свои позатыкали быстро!
    Кто много вякает, тот быстро получает по морде. Тупорылое отребье.
    Для России не проблема уничтожить ваше сраное государство и НАТО абсолютно не сможет помочь.
    Включите голову, пидрестические хуесосы!

  25. Kapteinis saka:

    MŪSU tautas garīgais” spēks atrodās kalpībā pir mūsu vērgturiem un ar padevīgu pakalpību uzsmaida, klanās mītnes gastronomam. Garīgums var stiprinātis tikai Latvijā, kopā ar tautas nedienām. Tādi latviskā garīguma kastrāti, kā Freiberga, Muižnieki Straipi u.c. jau parādīja,cik vērts ir latviešu garīgums ,nobarots Rietumos, latviešu nodevības citadelē! Attīstaties Rietumu patērētāju sabiedrībā, kurai vajadzīgs tikai labklājības status.Latvijā simtiem tūkstoši latvieši cīnās par “nabadzīgā statusa” iegūšanu un tautas saglabāšanu. Kapteinis nešinderē svešās valstīs, bet esmu ar savu tautu priekos un bēdās.Priecājos kad no vērdzības Anglijā tika atbrīvota 14, gadīga latviešu meitene, kura garīgo atbalstu guva Latvijā, jo šeit ir latviešu garīguma enerģetiskais lauks. Tehnoloģija laba- lieta priekš latviešu kašķīguma, nav jāskatās Kapteinim un jānosārkst savos naida melos.Vai atceries kad sākās mūsu domstarpības? Tad kad pateicu ka starp VL arī ir daudz karjeristu! Piemēram, ‘blicdāma” Broka skraida un savu dupsi cenšās ievietot katrā krēslā. Bet kur paliek galva un tas GARĪGUMS, pirtnieku gars vien tvaiko,pats sevi mazgā, bet citus apgāž ar saviem un citu mēsliem.

  26. Smerg saka:

    Вот жешь латвийские фашисты…

  27. Smerg saka:

    Мда, все таки латвия фашизмом заражена… спорю опять попрут на Россию и будут всех резать…

  28. ales saka:

    Нацисткие статьи.Вы же сдохнете без Росии.Я ваши шпроты давно уже не покупаю.Все в европу сартиры чистить шагом марш

  29. Quentine saka:

    Keep calm, join the Soviet Army and KILL the nazis!!!

  30. speedygod saka:

    Кто не скачет тот латыш…

  31. Andris7 saka:

    Atbilde Alex-Dog!
    Suns paliek suns,pie taisnas zarnas.
    http://www.youtube.com/watch?v=eoxzLNn5Ziw

    Laimigu celu uz elli pie citiem suniem.

  32. Anonīms saka:

    Подстилки гитлеровские.

  33. Руслан saka:

    И откуда столько пидоров. Ой бля, этож европа.

  34. Русский saka:

    Jums nebija ilgi, drīz vien zagnëts′. Un Padomju Savienībā bija ievērotas Republikas

  35. Pipec saka:

    Утырки, гореть вам в аду!

  36. Anonīms saka:

    боже накажи лАТВИЮ

  37. Andris7 saka:

    Atbilde visiem elles suniem!
    Papucitis

    http://www.youtube.com/watch?v=FR1PA0SDNzA

    izlaidis pastaigaties
    http://www.youtube.com/watch?v=AHbmQsLBvNY

    Visiem svaigu gaisu.

  38. Пуйка saka:

    раньше было стыдно за латышей, но сейчас уже нет. самые умные уехали, угадайте кто остался.

  39. Putin saka:

    Скоро допиздитесь латышские собаки ))
    .
    .
    Admins
    Sposiba, moi jevreiskij drug, za otkravennostj.
    Teper ja znaju čto latiši sobaki.
    Toļo bozņikajut vot kakoi vopros: čto za životniji ruskije.
    Kogda bil v armiji, moji armjanskije druzja skazaļi, čto armjaņi ruskih nazivajet baranami.
    A kak ti, Putin, dumaješ ?

  40. Andris7 saka:

    Atbilde Putinam!
    Visi krievu pederasti savienojaties!
    Lai dzivo sudubralu partija!
    Nost ar daksinam,naziem un tualetem,edisim ar rokam,un dirsisim bloda!
    http://via-midgard.info/news/za-velikuyu-edinuyu-nedelimuyu-rossiyu-protiv.htm

    Blaks,no mauzoleja un Bronsteins,no elles.

  41. 1234 saka:

    Пидорам и пидорасам говноюза, а имено прибалтам ебучим:
    скоро хуи друг другу будете сосать активно – порты ваши нахуй никому не нужны будут, т.к. все суда в Питер будут идти и от ваших продуктов ссаных полностью откажемся (к чму плавномерно и идет). загнетесь сабаки…вякать вам только и остается.

    чмошники хуевы

  42. skorceni saka:

    Nu gan karsti te bija!Linards palaida dzīvniekus arī pie vārda.Es saprotu kāpēc vajag mazu cenzūru,jo dzīvnieki piesārņo ēteru!Bet ir jāparāda tautai,ko mūsu naidnieki domā…..Turies Linard!Tu zināsi,kad atrast savus karavīrus,kad pienāks x stunda.Gan mēs tiksim galā ar to dzīvnieku šarikovu baandu.Un nav par ko uztraukties!Sveiciens no Zviedrijas!
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, lai izrāda sevi visā savā godībā.
    Laikam uztraucās, ka Ušakovam pienākas lode pierē.. . .

  43. Anonīms saka:

    Привет из Крыма, дорогие латышы. Вы – следующие.

  44. Andris7 saka:

    Atbilde Anonymous!
    Nonem masku-uzliec bardu,
    cepuri,ja var
    noperc bileti uz elli,
    ka to brali dar
    elle bus,ka tuksnesis
    labi zinams Tev
    labaks bus par Tavu celli
    vairak neceri un acis neboli.

    http://via-midgard.info/news/analitika/svetozar-arij-kto-xochet-zaxapat-krym.htm

    Un laimigu tacinu,staiga talak.

  45. Ernests saka:

    Manfelde ir sakarīga, bet bailīga. Dimiters ir viņas audžutēvs. Izvilka viņu no narkotikām. Viņai ir laba grāmata kā tikt vaļā no narkotikām – Adata.

    BET bailīga viņa ir. Dimiters drošvien piezvanīja un pateica…

  46. Os saka:

    Bet Kaptein,tu tak teici ka “skricele”(laikam domaji DDD) tamdel-ka tev naudu par to maksajot! Driz krievija fiziski bus klat-un atkal naudu pelnisi skricelejot,ta sanak tacu.

  47. atklāti saka:

    “Krievijas pienākums ir dot militāru pretsparu nacistiskā NATO noziedzīgajiem nodomiem Ukrainā un Baltijas valstīs”, S.Kurjagins.
    Krievijas acīs nacistiskas ir ne tikai Baltijas valstis, bet viss NATO!
    S.Kurjagins atklāti pateica Krievijas nodomus. Diemžēl Latvijā drošības dienestus vada nevis latvju patrioti, bet latviešu ģimeņu nīdēji Jāņa Maizīša un Jāņa Reinika vadībā.

  48. 2014 saka:

    Я думаю, что Нюрнбергский процесс над Путиным будет проходить в Севастополе. Все подсудимые, кроме тех, что покончат с собой, доживут до дня, когда им будет зачитан приговор. Я хочу, чтобы эти будущие подсудимые (по крайней мере некоторые из них) услышали свои имена уже сейчас: это министр иностранных дел России Сергей Лавров, исполняющий сегодня при Путине функции Риббентропа, повешенного по приговору Нюрнбергского трибунала; это министр обороны России Сергей Шойгу; это Вячеслав Сурков, политический и идеологический автор проекта “Захват Украины”; это бывший директор ФСБ нынешний секретарь Совета Безопасности Николай Патрушев, ответственный за силовые и карательные операции в войне с Украиной; это русский фашист Дмитрий Рогозин; это средневековый мракобес-националист Александр Проханов и душитель свободы на российском телевидении Константин Эрнст; это и те, кто по долгу службы остаются за кадром: генералы КГБ/ФСБ Сергей и Виктор Ивановы и Игорь Сечин. Это все члены российского парламента и Совета федерации, сначала давшие санкцию на ввод российских войск в Украину, затем на аннексию Крыма.

    Мы вспомним и молчание Анатолия Чубайса, послушного раба, ни в чем не возражающего начальству; и стыдливое полуоправдательное заявление Александра Волошина — одного из создателей нынешней путинской “вертикали власти”; и всегда лавирующего Владимира Познера, выпущенного на западные каналы точно также, как выпускали его в начале 1980-го, когда советская армия вошла в Афганистан, и он объяснял на родном английском — ни капельки не краснея — что речь идет об “ограниченном контингенте” и “освободительной миссии”. Мы вспомним всех, но это будет чуть позже — когда мы победим.

    В марте 2014 года перед демократическим миром стоит тяжелый выбор, точно такой, который был в 1938-м: начать войну с Путиным в 2014 году? Заключить глобальные антироссийские международные соглашения и изолировать Россию, введя против нее всевозможные санкции? Выжидать, ничего не делая, надеясь, что пронесет? К сожалению, не пронесет. Я делаю прогноз, основанный на истории Германии: сентябрь 2015-го. Это дата начала Третьей мировой войны.

    Мы победим в этой войне, потому что Россия не в состоянии вести ее против всего человечества. Результатом этой войны будет распад Российской Федерации, на фоне которого развал Советского Союза в 1991 году покажется скромной репетицией перед премьерой. Я далек от мысли, что у России сегодня хватит внутренних сих для того, чтобы остановить надвигающуюся катастрофу. Но я хочу, чтобы эти строчки успели прочитать россияне: Путин — агрессор и поджигатель войны. Вас втягивают в мировую братоубийственную бойню. Вы становитесь жертвами (и соучастниками) государственных преступников, пришедших из недр КГБ и захвативших в вашей стране власть. Эта война не несет вам выгоду; она несет лишь позор, разорение и смерть. Украинцы доказали на Майдане, что готовы умереть за свою свободу. Готовы ли вы умереть за имперские амбиции Путина? Это то, что всех вас ждет в недалеком будущем. Потому что за всю историю демократический мир не проиграл ни одной схватки. Он выходил победителем из всех битв. Если хотите жить — сметите Путина!

  49. Andris7 saka:

    Atbilde 2014!
    Pilnigi piekritu!
    http://www.youtube.com/watch?v=7_WWz2DSnT8

    TENCINU.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *