Tautas Fronte Inter- Frontes mērķu realizētāja

https://www.delfi.lv/news/national/politics/konference-par-latvijas-atzisanu-de-facto-pirms-30-gadiem-video-tiesraide.d?id=53507119

LRTT:Aprit 30 gadi kopš Latvijas atzīšanas de facto” —–DE FACTO definējas:“starptautiskajās tiesībās- oficiāla, bet nepilnīga valsts vai valdības atzīšana.”

DE JURE definējas: “starptautiskajās tiesībās- pilnīga valsts vai valdības atzīšana.”

Mēs tāda(de facto) skaitījāmies PSRS sastāvā, bet tagad esam atkal DE JURE , vai tomēr nē ! Tātad, ir jāsaprot, ka pašlaik esam atzīti par NEPILNĪGIEM !?

Konference par Latvijas atzīšanu de facto pirms 30 gadiem.  

23. un 24. augustā, atzīmējot Latvijas valsts neatkarības atjaunošanas 30. gadadienu, notiek konference “Sapnis un piepildījums. Brīvība un neatkarība”, lai atskatītos uz Latvijas neatkarības atgūšanas laiku. Konferences tiešraidei iespējams sekot līdzi portālā “Delfi”. Konference pulcēs Augstākās padomes deputātus, augstākās valsts amatpersonas, Latvijas Tautas frontes pārstāvjus, konstitucionālo tiesību ekspertus, vēsturniekus, toreizējos diplomātus un ārvalstu politiskos līderus.

LRTT: Mēs redzam, ka pulcējušies ir visi tie, kuri vainīgi pie Latvijas šodienas stāvokļa- KOMUNISTI- STARPTAUTISKĀS INTERNACIONĀLES PĀRSTĀVJI ! Ināra Mūrniece, Krišjānis Kariņš, Andris Vilks, Egils Levits, Dainis Īvāns, Sarmīte Ēlerte, Jānis Dinēvičs, Ivars Godmanis, Ilma Čepāne & Co !

Un, par ko tad šī ļeņinistu banda spriedīs ?

Viņi slavēs savus panākums, ka: Latvija de fakcto starptautiskajās tiesībās- oficiāla, bet nepilnīga valsts ! Tieši tāda, kāda tā skaitījās PSRS sastāvā !

Vai Tu, latviet, saproti, ka šī KLIĶE ir likvidējusi LATVIJAS BRĪVVALSTI !

De facto nav nekāda sakara ar NEATKARĪBU ! Šeit pieminētie taču ir visīstākais NIRNBERGA- 2 kontingents !

23.08.21

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Kas augšā tas apakšā! Nu visa tā nacionālā latvietība ir asinīs vien brāļi un māsas tiem internacionalistiem un tā arī bij tai pirms kara Latvijā. Tak tā trimdas latviešu būtībā iz dzimusi ir tādi Karini, kas vien tanī sabiedrība uzraudzija tos nacionālos. Visos pulciņos vai biedrības vienmēr iekšā ielien gnīdas un gnīdas visu pakļauj savām vēlmēm! Viņi vienkārši nespēj dzīvot nelizdami citu ļaužu darīšanās! Tā viņu īpatnība sveša tautā ielīst un uzdot sevi par tautas spožākajiem dēliem. Godmani un Godmani, Dzintari un Luxemburgas, Geniusi un Sterlingovi…..

  2. Sveiks ,Grantiņ!:) saka:

    https://rumble.com/vlku3m–.-2-..html?fbclid IwAR0BB7yuCIA7y1FmQSmVSd_gWcadsGfjXwrataZ9mXiTaBOq_FnjCuw_hX0

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *