Pārmaiņas: Vai valstis ir suverēnas ?

Ķīmijas farmācijas globālās korporācijas, naftas un banku karteļu ietekme uz suverenitāti zaudējušām Eiropas valstīm.
Jau 2012.gadā dr. Rāts brīdināja pasaules tautas , ka karteļu diktāts un viņu strauji progresējošā izaugsme, nenovēršami novedīs pie epidēmijām un pasaules mēroga ekonomiskās katastrofas.
(dr. Matthias Rath dzimis Vācijas dienvidos fermeru ģimenē)

Arī aids ir ārstējams, tikai izārstēt nevienam nav izdevīgi.

LRTT pielikums- sāktās tēmas turpinājums

Man ir aizrādīts, ka materiāls ko ielieku šajā vietnē ir apšaubāms. Nekad neesmu sacījis, ka tam vienmēr jātic, bet klausoties teiksim to pašu Fulfordu, Klačkovu…. vai Tjuņājevu, mēs tiekam pie tās informācijas daļas, pie kuras tiek klāt tikai viņi. Atsijājot šo informāciju no viņu naconāl- egoistiskajiem piesārņojumiem, varam pietiekoši pareizi novērtēt pasaulē notiekošo. Tagad mēs jau droši varam sacīt, Corona vīrus ir viens no cionistu hibrīd kara elementiem, lai pasaules tautās radītu apjukumu- industrijas un sociālās sistēmas katastrofu– kā rezultātā pilnīgi pakļaut šīs tautas. Latvijā un Krievijā tas izpaužas tik spilgti- apžilbinoši, ka ir pilnībā zaudēta “redze” ! Tjuņājevs šajā video, kā par brīnumu bija 100% patiess, kas attiecās uz varas sagrābējiem, kuri pieder vienai “tautai”- mesijas/ pestītāja Mašiaha pielūdzējiem un gaidītājiem.

Vai Latvijā nebija pilnīgi apstulbināta, kad ar tādu pompozu šovu izvirzīja par prezidentu Egilu Levitu, kas uzskatāma par 21. gadsimta dezinformācijas paraugstundu ! Viņa tēvs tika presē pasniegts kā disidents, kaut gan īstenībā bija vistiešākais okupants, boļševiku poļitruks(pašrocīgs slepkava)- Latvijas valsts iznīcinātājs, latviešu etnosa slepkava. Tika samelots arī ar viņa mātes nacionālo piederību, kura nebija latviete, bet vāciete. Šis cionistu noziedznieks ir kļuvis par Latvijas prezidentu ar Izraēlas diplomātisko pasi kabatā ! Un, kurš ap sevi Rīgas Pilī savācis, komunistiskos noziedzniekus un “gultai piederošas sekretāres”. Bez sirdsapziņas pārmetumiem var sacīt, ka Rīgas Pils ir kļuvusi par sātanisku elementu midzeni, kas ir ne tikai Latvijas, bet visas cilvēces problēma un lāsts !  Cienīgi tiek turpināta LTF Godmaniskā izvirtība, kad tas ar divām savām sekss –“matracēm”- E. Veidemsni un S. Kalnieti, alkohola un maucības dvingā degradēja LTF – pildot LPSR Augstākās Padomes norādījumus !   

Internets par NĀCIJAS TĒVU

Udo Ulbergs 02.03.2020. 01:54

Jonass Levits – valsts komisārs 1940. gada nacionalizācijā. Atņēma Latvijas iedzīvotājiem fabrikas, namus, dzīvokļus, darbnīcas, naudu, dārglietas… Atmaskoti siles preses meli, ka prezidenta tēvs bijis pretpadomju disidents:
Finansu ministra 305. rīkojums par valsts komisāra iecelšanu uzņēmumiem “Metall-Štamp” Z. Sapugo un M. Šomers un “Metaltechnika” D. Muške.
Pamatojoties uz likumu par banku un lielo rūpniecības uzņēmumu nacionalizāciju Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas teritorijā (“Vald. Vēstn.” 1940. g. 168. num.),
ieceļu Jonasu Levitu par valsts komisāru, skaitot ar š. g. 29. jūliju, turpmāk minēto uzņēmumu rūpniecības pasākumiem:
1) “Metall-Štamp” Z. Sapugo un M. Šomers”, aluminija un metāla preču fabrika, Rīgā, Slokas ielā 55, person. atbild, biedri: Zālamans Sapugo un Meilaichs Šomers,
2) “Metaltechnika” D. Muške, metalpreču fabrika, Rīgā, Vagonu ielā 21, īpašn. Dāvids Muške.
Rīgā, 1940. g. 29. jūlijā
Finansu ministris K. Karlsons

05.04.20

You may also like...

4 komentāru

  1. ``tik daudz viedokļu..`` saka:

    .. traks var palikt, ja nav savējā“

    Bet stulbākais no viedokļiem tad sanāk: “paši ievēlējāt“. Jo internetā atrodamais viedoklis, kas apakšā, pauž : “jūs varat balsot, par ko vien gribat, vara, vienalga, būs mūsu rokās“. Tad par kādām suverenitātēm vispār var būt runa?

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Tajni-glubinnogo-gosudarstva-2000-unjichtozhen-Ger_16477705

  2. vai nē ? saka:

    ” … Nekad neesmu sacījis, ka tam vienmēr jātic, bet klausoties teiksim to pašu Fulfordu, Klačkovu…. vai Tjuņājevu, mēs tiekam pie tās informācijas daļas, pie kuras tiek klāt tikai viņi. Atsijājot šo informāciju no viņu naconāl- egoistiskajiem piesārņojumiem, varam pietiekoši pareizi novērtēt pasaulē notiekošo… ”

    Bet vienlaicīgi Grantiņam tas neliedz apgānīt kādu par tieši tāda paša tipa informācijas linku ievietošanu tribunāla komentāros??

  3. Pārmaiņas saka:

    vai nē ? sagt:
    Attiecībā uz Linardu G. nedrīkstam turēt aizvainojumu, jo mēs viņu pazīstam, bet viņš mūs nē un nezin mūsu katra patiesos nolūkus. Mums neviens kaulus nelauž un neviens nedraud, vai vismaz es tos par draudiem neuztveru, kaut arī attieksmi pret okupantiem un 4.maija kliķi nekad neesmu slēpis un vēl ar manām rakstura iezīmēm. Vēl jo vairāk eiropā, kur samūrēts ir pietiekoši daudz, tā pat kā Latvijas vurdulakiem un LPSR ministriem, bet nevienam nav ienācis prātā lekt acīs dēļ uzskatiem.
    .
    .
    .
    Admins
    “Cilvēks” ir kaut ko sajaucis. Es visus linkus apstiprinu. Apstiprināju to komentāru, lai kāds uz to reaģētu un “noliktu viņu pie vietas”. Tas arī notika… . Es dažreiz arī apstiprinu negatīvus komentārus pret Freimantāla kungu, jo zinu, ka viņš ir spējīgs argumentēti nekauņu “saplēst gabalos”… Un tas arī ir veselīgi… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *