Levita PREAMBULA ? Nē ! VVF vobla.

L. Grantiņš. H-86, LRTT - KopieIevadam.

H- 86(LRTT) ir vienīgais politiskais veidojums, kurš iestājas par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, proti, bezierunu 1949. gada Ženēvas Konvencijas noteikumu īstenošanu. Visas starptautiskās organizācijas, kas attiecas tieši uz Latviju, šo STARPTAUTISKO LIKUMU ir noziedzīgi ignorējušas.

ANO, ES, Krievija, ASV, Anglija, Izraēla, Francija, Vācija ir starptautiski sodāmas.

Vācija un Krievija, pēc cionistu(Izraēla, ASV) spiediena, pagarināja Molotova –  Rībentropa PAKTU, kā rezultātā, jau burtiski nākošajā dienā, tika veikta abu Vāciju apvienošana. Šī PAKTA pagarināšana Latviju atkal atdeva Krievijai saplosīšanai.

Vācijai bija jāpateicas latviešiem un Latvijai par PSRS sagraušanu, bet VIŅA(Vācija) brutāli mums uzspļāva un izmantoja šo situāciju savā labā.

Par šo nelietību LRTT vēl runās un pat ir gatavs stāties TIESAS priekšā.

Izraēla bija ieinteresēta šajā noziegumā, jo, ja Latvija būtu kļuvusi neatkarīga, tad tiktu celti GAISMĀ visi žīdu tautības noziedznieku pastrādātie noziegumi pret latviešu tautu.

Un,- šie noziegumi ir prātam  neaptverami !!!

Tiktu pierādīts, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav noslepkavojis, bet tieši žīdi ir piedalījušies holokaustā pret latviešu tautu.

Latvija, kā neatkarīga valsts, žīdu cionistiem un krievu šovi(RU)nistiem nebija pieņemama.

L. Grantiņu un citus H- 86(LRTT) biedrus neviens pasaules LIKUMSTIESA nevar notiesāt, jo tad ir jāanulē Ženēvas Konvencija. L. Grantiņu, par viņa politisko darbību, var vienkārši noslepkavot(kas ir jau daudzkārt mēģināts), bet ne likumīgi notiesāt.

Aiz L. Grantiņa un H-86(LRTT) stāv Dievs un Pasaules Likumi.

Kas stāv aiz krievžīdu cionistiem(komunistiem) ?

Tikai un vienīgi asinis, meli un neiedomājama vardarbība. Šos Dievišķās Pasaules izkropļojumus, tad arī LRTT grib aizvilkt uz ešafotu.

Un VIŅŠ(LRTT) to arī izdarīs, lai arī kā, tādi “izredzētie” kā Levits, to vēlētos novērst.

Dievs Svētī Latviju !

www.tautastribunals.eu 1Viss valdošajai noziedznieku bandai ir labs, kas aizkavē nolemtās X stundas „nozvanīšanu”. Brīdī, kad valsts tuvojas neizbēgamam kraham, noziedznieki uzmanības novēršanai „pasviež” tautai trikus, lai tā plēstos par pilnīgi iluzorām lietām, lietām, kuras neizsaka pilnīgi neko. Runa šoreiz būs, par tā saucamo, Satversmes PREAMBULU. Vai tāda Latvijas Satversmei ir nepieciešama ? Ne, tāda nav vajadzīga ! Tā ir radīta, lai nodarbinātu to cilvēku prātus, kuri varētu būt bīstami lielās krīzes un kraha laikā. Lai tauta plēšas, kā dzērāji ap voblu, kad krievžīdu un komunistu bandas izlaupa pēdējo, kas vēl palicis Latvijā*. Tieši ar tādu nolūku, kliķes cionistu bandas „biedrs”, jurists Egils Levits to, šo PREAMBULU, ir „izsviedis”, lai jefiņi ap to taisītu milzu ažiotāžu presē. Tas viss tiekot darīts, lai nostiprinātu latviešu tiesības Latvijā. Kāds absurds, kāds idiotisms tiek kultivēts no šo cionistu puses.

E.Levits, Tiesiskums, LRTTTieši Levits, ar vietējo komunistu- cionistu bandu, visus šos pēcAtmodas gadus, ir darījis to, lai šis katastrofālais stāvoklis rastos priekš latviešu tautas. Viņš ir darījis visu, lai netiktu Latvijā atjaunots Tiesiskums.

FOTO: “Advokāta” dēls LEVITS.

Viņš apstiprina, ka ir bijusi okupācija, bet dara visu, lai šīs okupācijas sekas netiktu novērstas. 1949. G. Ženēvas Konvencija tiek apzināti ignorēta, par labu krievžīdiskajiem okupantiem. Visas savas juridiskās zināšanas šis cionists izmanto, lai NOLIEGTU šīs Konvencijas īstenošanu. Tas ir noziegums, kas definējams kā GENOCĪDS. E. Levita kalpošana asiņainajam cionistu režīmam ir nenoliedzama, par ko arī viņš reiz tiks GALĒJI tiesāts. Genocīda īstenotājiem pienākas ASM.

Atgriežoties vēl pie šī „PREAMBULAS trika”, varam secināt, ka viņš pie šīs PREAMBULAS nav strādājis. Šis darbs ne tikai daļēji, kā viņš pats to saka, ir pārņemts no igauņiem, bet gan pilnībā nokopēts, ar visām „piezīmēm”. E. Levits šo preambulu pat nav izlasījis. Tajā atrodas „lietas”, kuras nekad nevarētu tikt uzrakstītas ar ebreja- žīda roku. Gribēju visu šo preambulu ievietot, bet šīs i-vietnes „darbagalds” atteicās to pieņemt, tāpēc es ielieku tikai 46 punktu, kurš skan kuriozi.> [46] Latvijas tauta pieder pie tām, kas Eiropā 20. gadsimtā svešu varu darbības rezultātā cieta vislielākos upurus. Pieminēt savus upurus pienākas katrai sevi cienošai valstij. Arī šeit “svešās varas” nav nosauktas vārdā, taču līdzīgi kā iepriekšējā ievilkumā, kur okupācijas varas arī nav nosauktas vārdā, tas tomēr būtu diskutējams jautājums.

Šo taisnību varēja vienīgi igauņi ierakstīt savā preambulā.

Egila sekretāre tulkojot tikai nomainīja Igauniju ar Latviju.

Kad Telavivas „vizentāli” to uzzinās, viņi Levitu dzīvu zemē ieraks.

Vai kāds drīkst ciest vairāk par žīdiem ?

Nekādā gadījumā, jo viņiem vienīgajiem ir monopols uz ciešanām.

Tātad, visiem ir skaidrs, ja Latvijā tiks īstenota 1949. g. Ženēvas Konvencija, tad mums nekādas PREAMBULAS nav vajadzīgas, bet, ja paliek spēkā E. Levita aizstāvētais krievžīdu boļševiku izpratne uzspiestais tiesiskums, tad nekādas PREAMBULAS nepalīdzēs, mēs tiksim iznīcināti. Viss šis E.Levita** teātris ir nekas vairāk, kā voblas pasviešana pijākiem.

http://www.ir.lv/blogi/politika/latvijas-nakotnes-absurda-vizija

L. Grantiņš.   03.10.13.

=============================================

* Pēdējais žīdu cionistu un vietējo komunistu noziegums ir Liepājas Metalurga iznīcināšana un 2 500 latviešu iedzīšana totālā nabadzībā.Metalurga žīdi tiek sargāti no valsts puses. Nozagtie neskaitāmie miljoni netiek viņiem atsavināti. Tiesiskā valstī LM pārņemtu valsts, izsaimniekotājiem atsavinātu vairāk kā 100 miljonu nozagto, un pašus aizmestu aiz restēm līdz mūža galam.

Latviet, nolādi šos žīdus un valdību, gulēt ejot un saulei lēcot !

Tas nav grēks, bet gan svētīgs darbs. Tā ir cīņa Garīgajā pasaulē pret šiem Antikrista kalpiem: pauļutiem, dombrovskiem, godmaņiem, viņķelēm un pārējiem izdzimumiem… .

**Levita māte ir latviete, bet tēvs, tāpat kā Žirinovskim, “advokāts”. Levits ir mācījies Minsteres Latviešu Ģimnāzijā. Kāda vāciete no ģimnāzijas apkalpojošā personāla man sacīja: “Viņš nekad nebija redzams kopā ar latviešu puikām, viņš nicīgi no malas uz viņiem noskatījās…”.

Nekas jau arī šodien nav mainījies šī “advokāta” dēla uzskatos. Viņš grib latviešus piebarot ar pelavām, kamēr “advokātu” bērni izlaupa Latviju.

You may also like...

16 komentārs

  1. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Labak zile roka,ne, ka mednis koka,nodomaja Stalins,pec atdota siera
    Anglijai un parakstija Ribentropa-Molotova paktu.
    Hitlers jau tika radits,ka pretestiba Stalinam.Visa ta Eiropas iekarosana
    ir blefs,jo istas karadarbibas ta ari nebija.
    Kura valsts piemeroja un vareja praktiski piemerot 1949 gada Zenevas
    konvenciju?Praktiski,ta 1949 gada nebija lietojama,jo viss jau bija
    noregulets ta,lai vina nebutu japielieto,vesturisko apstklu del ari
    turpmak.Izlasit likumu var skaisti,bet praktiski zinaja,ka tas nebus
    pielietojams,jo praktiskuma del to vajadzeja pienemt 1939 gada, bet
    papirs pacies visu.Latvijas okupacija ar civilajiem ir multikulturalisma
    prakse jau 4000 gadus,jo nekas jau nav mainijies,kas ir viens no
    galvenajiem judu kara politikas nosacijumiem.Un tas vel nav viss
    a)pandoraopen.ru/2013-07-27/formy-i-metody-unichtozheniya-russkogo-i-
    drugix-narodov….
    Judu materialisms visu laiku bija un bus pret paganismu,tad par kadu
    stipru Latviju mes varam runat,jo paganisms ir tas pats nacionalisms un
    visas absurdas likumdosanas darbojas pret to.Te rakstija par Sherementjevu,bet vai vins bija pagans.Vins bija judu ieliktena Petera 1
    politikas istenotajs iznicinot latviesus,rusus u.c. paganisma tautas un
    vinu kulturu.Vai Berzins,Putins,musu materializejusies zemnieki un
    Latvijas krievi piekopj mantotas paganisma tradicijas un dzivesveidu ?
    Mezabraliem ilgi nevajadzes domat,kuram maizi prasit,jo dzivesveids nav
    maskarade un to nevar noslept,netopot nodotiem.Mums nebus jasteidzas
    nakosos 1000 gadus,lai materialisti steidzas sagrabt pedejo.Indiana
    Siatla vestule ASV prezidentam rezidentam.
    b)kramola.info/vesti/vlast/civilizovannye amerikanskie dikori..TENcINU.
    http://pandoraopen.ru/2013-09-08/zachem-evrei-berut-russkie-imena-i-familii/

  2. Os saka:

    Tas levits tak ir zids,gluzi tads pats,ka godmanis,kriptozidi,bet kam acs piere,tas jau to redz. Viniem ir gluzi vienaldziga pamattauta, pamattauta ir vinu vergi. Protams,ka viniem vajag Politisko Tautu-tas ir tadu,kad pamattauta(Lettgalli pagani) atdod ” pasi” savu ipasumu ar sencu mantojuma sargasanu un tiesibas jebkadas viniem un no otras puses visi okupanti(Krievi,masoni-krustnesi) pretlettgallu elementi-slepkavas Lettas tautas tiek legalizeti par kopigu tautu,kurai interesem ir ” jasakrit”,ka vienai tautai-dumjam aunu baram. Kas ir neapsaubami pret pamattautas (Latviesu,sauksim to ta saprotami) gribu. Un tad rada “Demokratiju” pamacosu-ka sasniegt kadus merkus,tikai nevardarbiga veida. Sadu “Demokratijas-Brivibu,tiesibu realizaciju” vienmer piesauc-okupanti un citi noziedznieki,lai attaisnotu ar sevi izdaritos noziegumus. Jo dzilak meza,jo vairak senu(Preambulu,likumu,uzskaisu,parskaisu un t.t.)-kurus leviti un citi zidi pamacosi uzliek par pienakumu pamattautai apsestai ar viniem pasiem-zidiem.

  3. Pilsoņu komiteja saka:

    Tas ampelmanis nevar nomierināties,kad brauca uz Pilsoņu komiteju tad ampelmanis nospēlēja savējo izrādi, ka lidostā viņu aizturēja.Tie ampelmaņi tikai spēlē vienā laidā savas izrādītes.

  4. Ir jau sava taisnība tev, Linard, paskaties,kas te notiek, Latvija ir trešā aiz Amerikas un Ukrainas – trešā lielākā krievu diaspora pasaulē. Kur krievi ar savu “kultūru”, tur posts un iznīcība.
    Par žīdiem piekrītu. Kur esat redzējuši,ka žīdi cīnās par Latviju? Nē, to nedarīs, jo tikai izmantos, izslauks Latviju.Tas pats jau arī Krievijā notiek. Nevajag žīdus atbalstīt, nepērciet, netirgojieties, neko nepārdodiet, izstumiem viņus no sabiedrības, lai tie pasaules klaidoņi izmirst un vācas atpakaļ uz savu šaloma zemi.Vēl ir diskutabls jautājums, vai 3ais reihs attīrot pasaule no cionistu zarazas, darīja sliktu darbu. Par to mūsdienās mēs varam padomāt nesteidzīgi, varbūt velns nebija tik melns, jo fakti runā paši par sevi (militārās koorporācijas ASV/Kari – žīdi, Trockis – žīds, 8.martu iebaroja PSRS – žīdi). Bet tiesāti tiek ne jau uzvarētāji, bet zaudētāji, tagad visiem uzspiež, ka žīdi bija/ir apbižoti, viss jāatdod pa velti. Vienīgo labo vārdu var pateikt par žīdiem – kristiešiem, tur ir cits cilvēks, cita domāšana, kuru var vēl cienīt.
    Nez kur, tā amerikāņcionistu pabira Duglass bija, kad jādodas pie krieviem prasīt atlīdzināt Latvijai miljardiem zaudējumu? Nē, neviena amerikāņu cionistu marionete tur nebūs, neieraudzīsiet. Tad nu, vai bija slikti darbi bija friču izpildījumā vai nebija, atbilde lai paliek katra paša ziņā.
    Dažkārt es nesaprotu latviešu mentalitāti, kuri necīnās pret nejēdzībām, bet tikai skatās, ko darīs kaimiņš, atmet ar roku. Skatīties jau par vēlu. Jācīnās – nāk vēlēšanas, lai tad nu katrs savu ieroci – biļetenu, pielādē ar adekvātiem cilvēkiem un partijām nevis izdzimteņus no SC,V, ZRP,ZZS, kuri ir nekas vairāk,ka politiskās prostitūtas bez sirdsapziņas.Par VL! Vēl ir jautājums – vai spēs nepadoties Vienotības spiedienam(reiz jau pagūlās zirgaste zem rižās Āboltiņas bērnu pabalstu jautājumā), vai viņi turēs savu kursu. Tas ir eksāmens arī viņiem! Ja neizturēs, tad viss ir skaidrs, tikai tukša klaigāšana. Bet tikai nevajag melst niekus,ka nav PAR ko balsot! IR, tikai domājiet, analizējiet, painteresējaties.
    300 000 devušies ekonomisko bēgļu gaitās un kas zina, cik vēl dosies, tas pārspēj 2.Pasaules karu, tas pārspēj deportācijas,bet tagad taču nav karš. Labākais no visā šī, ka sodīts nav neviens.
    Tā kā demokrātija un tiesiskums eksistē tikai virtuvē, pret cilvēkiem tiek veiktas represijas arī “citādu viedokli” domājošajiem, kā GCC vadītājs Igors Šiškins, interneta vidē blogerus tvarsta, jo tie negaudo vienā korī ar V/TP/ZZS/JL noziedznieku varzu – Valdis Rošāns.
    Te nedaudz akmens arī tavā lauciņā ,Linard, ka tava vietne varonīgi klusē. Tad nu te arī vēl ir jautājums – kurš stāva aiz tevis, ja tik nesavtīgi u akli atbalsti NA? Šad tad tur uzpeld drazas un tās ir ar Austrumu smaku! Tāpēc, te uzmanīgi, slidens!
    Nepublicēšanas gadījumā pārsteigts nebūšu!

    Admins
    Es nesaudzīgi aizstāvu latviešu tautu un līdz ar to arī VL!.
    PATIESĪBA uzvarēs, par to lai neviens nelietis nešaubās.
    Tie, kuri norej VL!, ir mūsu tautas ienaidnieki(tu tāds esi), lai arī cik pareizi viņi/tu nerunātu par V/TP/ZZS/JL.
    Tu, proletārieti/mastriht, esi latviešu tautas ienaidnieks.
    Šiškini, Lapinski, Gardas, Viedie, Andersoni, Gedroici, Oroli un daudzi citi sīksūdiņi ir VDK radīti un, protams, arī tu.

  5. Es neesmu Māstrihts, tā ir cita persona, bet tev jau šilierējas :). Ak šitā, esmu “māstrihtēts” un pārtapis par “valsts ienaidnieku” :D! Kuras? Tavas iedomu valsts, fantāzijās? Ja tu pasaki,ka Šiškins, Garda, Gedroics ir valsts ienaidnieki, piedod, tev tiešām nav pilns rublis. Skaidrs,ka pūt svešā flautā, cerams, uz ceļiem sēžot, jo cilvēks, kura galvā mājotu veselais saprāts kaut ko tādu nerakstītu! Tevī ir tik daudz patriotisma, cik melns aiz naga. Nožēlojams esi un paliksi. Tāda draņķa kā tu vieta ir pie čekas galda ar “savējiem”.
    Nu tad atceries, ka VL pagūlās zem V – no 31 miljona un skaļām klaigām līdz 13 miljoniem un nokārtām galviņām! Cik tev Raivis vai zirgaste samaksāja par reklāmu? :)!
    NEKO tu nezini, nesaproti, bet, lai Tvaika ielas SPA ar tevi cīnas..protams, fričos..

    Admins
    Nē, Māliņ(viedais,proletārietis,māstrihts), es sacīju, ka šiškini, gardas un gedroici ir VDK radīti, neviss valsts ienaidnieki.
    Viņi ir īsti šīs valsts(4. maija kliķes) patrioti, tieši tādi paši kā tu.
    Tu, Māliņ, esi vienā komandā ar Lindermani.

  6. Lauku onka saka:

    Ka tas par māliņu? Vai tas pats, kas savā portālā tēlo patriotu, bet vienlaicīgi savās bildītēs simboliski attēlo Latvijas izvarošanu ar pašu latviešu simboliem?

    Riebīgāk izņirgāties ar pazemotu un kājām bradātu tautu, kas pieķeras sirdij tuviem, ar viltu rakstītiem vārdiem, bet neieskatās attēlos uzmanīgāk, vairs nav iespējams.

    Admins
    Tas pats vien ir. “Mastrits” un “revolucionārs” arī. Droši vien vēl ar kādu niku uzstājas, kas lej žulti uz latviešiem kopā ar gedroicu… .

  7. Tomēr skatos, ka te ir no sērijas, kur zaglis kliedz un rāda – ķeriet zagli. Viss labākajās čekas tradīcījās – komentārs dienas gaismu neieraudzīja, kāds pārsteigums :)!
    Protams, ko gan tu atbildētu?

    Admins
    Domāju, ka tu saproti, ko nozīmē vārds: KOMENTĀRS.
    Tas nozīmē, Māliņ, ka ir jāraksta savs viedoklis par rakstīto tēmu. Mans pienākums nav apstiprināt tavas jēlās- bezspēcīgās dusmas, kas tēmētas uz manu personību. Tās jau tu pietiekoši savā i- vietnē izsaki. Un tu esi pārliecinājies, ka es par to tevi tavā vietnē nereju. Raksti cik uziet, ar gedroicu priekšgalā. Par to, ka tu pārzini čekas tradicijas, arī nešaubos.

  8. Os saka:

    Loti vienkarsi,kapec no Latvijas ir 300 000 beglu un kapec nav rentablas ekonomikas. Nodokli,viss noslepums slepjas nodoklos. Sobrid Valdiba grib palielinat-autogazes cenu ar papildus nodokli. Benzinam\Dizelim ievedmuitas nodoklis ir 50 proc. VDK pec 90 gada 4 maija,Krievijas VDK uzdevuma-planoti lika Politikaniem sis Valsts,kas praktiski visi bija un ir Komunisti un Cekas atkarigie,pienemt Sede Valdibas vien paris jaunus Likumus,tas ir degvielai uzlikt nodokli,tadu nodokli,lai-neko sini “Valsti” nebutu rentabli izdevigi razot,ta apstadinaja visu rupniecibu,zemkopibu,zvejas floti-kas uz to bridi bija milziga un speja pabarot ne tikai visu Latviju,bet ari visu Leningradas apgabalu. Un sodien nav si Politika Valdibas grozita,jo Politikani jau ir tie pasi vecie. Vienu gadu vins ir ekonomikas ministrs,pec 3men. Veselibas un vel pec 2men.jau zinatnes un atkal atpakal ekon. Nelaime vel ir ta,ka pat nosprakstot siem sakaliem nekas uz labo pusi nemainisies,jo jaunie Politikani absolutais vairakums ir atkarigie DP,bet DP pilda Maskavas uzdevumus tikai. Tadas luk ir tas-Vejdzirnavas.

  9. proletārietis saka:

    Nepieleca?
    Fragments no intervijas ar H86 dalībniekiem:
    “– Kā vērtējat Linarda Grantiņa nodibināto Tautas tribunālu, kas šodien piespriež augstāko soda mēru pa labi un pa kreisi?

    Jānis Rožkalns: – Manuprāt, tur nav juridisku problēmu. Tā ir diagnoze. Vēl trakāk nekā čekas troikas: Grantiņš darbojas bez izmeklēšanas un pierādījumiem. Ja to mēģina aizrādīt, pretim tiek saņemti lamu vārdi. Grantiņš šobrīd diskreditē visu mūsu cīņu astoņdesmito gadu vidū.

    Jānis Vēveris: – Situācija Latvijā, protams, nav laba, taču es šaubos, vai ar tādām metodēm var ko mainīt. Ar to viņš tikai atgrūž cilvēkus no sevis.

    Pāvils Brūveris: – Šādi gājieni sagrauj nopietnības pazīmes.”
    ______________________________________

    Lūdzu ;)!

    Admins
    Pirmkārt, neviens no viņiem nav H-86 biedrs, un otrkārt, par to esmu rakstījis savā vietnē: http://tautastribunals.eu/?p=14498

  10. niķi saka:

    Tas jau ir vecs niķis ka proletāriešiem sievas ir ebrejietes(visu zemju proletārieši savienojieties,tāda vārda Baltu valodā nav ),un nu prolet… lokās kā nu katru reizi vajaga,kā viņu loka lai tā” izrāde” būtu ticama.Šobrīd pat jau ieved līgavas ” īstajiem brāļiem” no Odesas,un viņus tad ” izloka” kā vajaga.Tā prakse jau ir sena, kā viņi parādījās tā sāka dzimt varenie latvieši melīgi,zaglīgi,šmaucēji u,t,t.,kā šiskas,rožukalni un pārējie.

  11. Os saka:

    Komunisti zidu velna kalpi noladetie,seit ir Pieradijumi ari juridiski ar faktiskiem noziegumu-prieksmetiem,ka desmit Naves sodi jums katram bus par maz,uz pakarsanu caur nosausanu jau ir tik humani-par jusu nodarijumiem pret visu Cilveci. Troikas jums mesliem sliktas,kurortus-cietumos sagribejat,bet mus Cilvekus drikst spidzinat,slepkavot,terorizet,laupit,tas redz ir labi\Normali. Adekvats ASM jums velniem ir-dzivus katla izvarit,jau sai saule.

    Admins
    Šodien ir šo “izredzēto” izdzimteņu ziedu laiks.
    Pirms viņi tiks no zemes noslaucīti, viņi paspēs satrādāt vēl neiedomājamu ļaunumu.
    Piemēram; Liepājas Metalurga likvidēšanu veic ar augstu Izraēlas- ASV personu līdzdalību, kuras jau gandrīz pilnībā ir pārņēmušas ES.
    Paskatoties uz šiem dombrovskveidīgajiem-godmaņveidīgajiiem purniem, rodas neiedomājami pretīga sajūta, kas velk uz vemšanu… .
    Viņi taču neizskatās pēc cilvēkiem.

  12. annamarija saka:

    Interesanta Levita fotografija…Kuru pirkstu tas zhiids tur paceltu? Attieksme.

  13. Os saka:

    Preambula zids levits ieskrapejis,ka esot valsts pamats-krustnesu kristigas vertibas,tas ir Abramtautas. Okupanttauta ar savam vertibam-tas ir logiski. Tikai mesli Pasaules zidi ielukojaties Karte-seit ir Lettas Tautas Zeme un Mums etniski ir sava religija-Paganisms. Ar jusu kristigo zidu dievibu Javi\Jesua jeb Velnu-kura bariba ir asinis,degosa galas smaka,bailu un ciesanu emocijas,nav Lettiem pa celam. Preambula ir gan sis 1940 gada okupacijas legalizacija ar 4.maija varu sagrabusiem Maskavas diversantiem-lai legalizetu vairak so 4maija Apvienibu(Bandu) okupantvalsts Krievijas Starptautiski-ka valsti,bet ko nekad nesanaks izdarit,gan etnocids.

  14. Vieda saka:

    KOENU un LEVITU klani ir augstākās kastas ebrejiem, kuri netiek apgraizīti un kuriem ebrejisms nododas pa TĒVA līniju, saglabajot uzvārdā kodu!!!!!

    Admins
    Tieši tā ! Sātanisms(Antikrists) augstākajā pakāpē… .

  15. Vieda saka:

    KOENU un LEVITU klani ir augstākās kastas ebrejiem, kuri netiek apgraizīti un kuriem ebrejisms nododas pa TĒVA līniju, saglabajot uzvārdā kodu!!!!!

    P: Koens, Kogans, Cohens, utt… Levits, Levijs, Levitāns, Leviašvilli, Lev-…uttt.

    Cits piemērs – Džuagašvilli nozīmē – kalnu ebrejs… ja piemin vadoni

  16. Fox saka:

    Vajag tik shitaadiem pseido latvieshiem atljaut izteikties,zhiidu graiziishanu paarzin perfekti,bet latvieshu valodu nee..:-)Lohi,ielikt shitaadu bildi ar aplamu darbiibas vaardu lociijumu ir pilniigs piiiiiiii….:-)

    http://lv.wiktionary.org/wiki/gribēt

    Juus gribat!!! tiesiskumu,buutu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *