J. Zīverts. Priedīša k-gs, par visu būs jāatbild

Zaļš, tautastribunals.euLRTT pasts

Jānis Zīverts, Priedītis, komunists, žīdi, boļševiki, slepkavasSveicināti tautieši !

Žurnālā “Kabinets” pēdējā laikā var iepazīties ar Artura Priedīša analītiskajiem rakstiem par globālām un ne tik globālām parādībām Pasaulē un cilvēcē vispār. Interesanti palasīt gudru cilvēku vērojumus un domas, bet šoreiz šis autors iespļāva pats savos “kāpostos” un proti- iekļāvis savā pēdējā rakstā “Kolektīvās nākotnes bezdibenis” visai provokatīvu repliku, citēju: “Diemžēl valstiskās nākotnes mērķu atrofijai ir epidēmijas vēriens. Minētie jautājumi priekš mums jau sen vairs nav nekāds jaunums. Mums pat ir savi Alfrēdi Rozenbergi ar “tautas tribunāla” drastiskajiem “projektiem” etnosa vienu grupu likvidēt, izpildot “ASM”.” Citāta beigas .

Acīm redzami šis kungs nav iedziļinājies un izpratis LRTT darbības jēgu un mērķus. Vai arī tā bija tīša provokācija, jo mētāties ar tādiem apgalvojumiem…, to citādi nevar formulēt ! Ja cilvēks kaut ko nezina vai nav sapratis, normāli būtu vienkārši paklusēt vai censties noskaidrot faktu, bet šoreiz dīvaini, ka šāda ranga autors atļāvies tik zemu krist ! Ja runājam par šiem “alfrēdiem rozenbergiem”, tad A. Priedīša kungs tos meklē nepareizā virzienā. Šie “alfrēdi rozenbergi(rubiki) ir ap mums, starp mums kā biezs. Viņi ir visur, pat Eirokolhoza kantorī un plāno likvidēt mūsu latviešu valsti un latviešu tautu kā vēsturisku kļūdu. Tas taču ir tik uzkrītoši redzams. Pašmāju pārkrāsotie “augusti kirhenšteini” cītīgi realizē veiksmīgo Latvijas atbrīvošanu no latviešiem ! Lai visu šo noziedzīgo nejēdzību izbeigtu, LRTT(Latvijas Republikas tautas tribunāls) atmasko un apkopo faktus, lai šos politekonomiskos noziedzniekus sauktu pie atbildības !

Sodīt latviešu tautas nodevējus- kangarus, realizēt okupācijas seku likvidēšanu.

Noziegumam pret cilvēcīgumu nav noilguma A. Priedīša kungs , tāpēc LRTT pieprasa tiesāt latviešu tautas slepkavas. LRTT nevienu netaisās tiesāt un likvidēt, to izdarīs NIRNBERGA- 2 ar latviešu tautas akceptu.

Tā, lūk !

Tas notiks pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvija.

Tas, Priedīša kungs, noteikti notiks.

Jānis Zīverts, Ventspils.

13.01.14.

P.S.

Zīverta kungs, šī raksta autors ir visu  izpratis un sapratis.  Par to nevajag šaubīties. Ne tikai izpratis- iedziļinājies, bet sīki izanalizējis LRTT darbību un nākotnē paredzamās sekas, kas attiecas uz cionistu- komunistu noziegumiem. Šis kungs ir apveltīts ar augstu akadēmisko potenciālu- inteliģenci, bet viņam trūkst pats galvenais- Dvēsele, kas ir katras Dievišķās radības pamatā. Bezdvēseles radība ir robots, kurš pilda viņam “ielikto” programmu. Viņš nekad neklusēs, ja pavēle ir “runāt”. Viņa pavēļu devēji ir mūsu tautas niknākie ienaidnieki- slepkavas.

Lai labāk izprastu šo konfliktu, es publicēšu mūsu saraksti ar A. Priedīti. Tajā nav nekas dziļi personīgs, tāpēc domāju, ka nekādi morāl- ētiskie principi netiks pārkāpti. Un, kas attiecas uz genocīda īstenošanu pret tautu, nekas nedrīkst tikt slēpts..

Date: Fri, 10 Jan 2014 18:14:44 +0200
Subject: Artura Priedīša vēstule
From: art.prieditis46@gmail.com
To: l.grantins@hotmail.de

arturs_prieditis,l. gantiņš, jānis. zīvertsCienījamais Grantiņa kungs!

Uzdrošinos Jūs traucēt tāpēc, ka esat vienīgais, kurš publiski pareizi novērtēja manu atsacīšanos no LR pilsonības. Par to nupat izlasīju Jūsu tekstā saitā ar lielisku un aktuālu nosaukumu “tautas tribunāls”. Lieta ir tā, ka līdz šim latvieši mani publiski tikai nosodīja par atteikšanos no LR pilsonības. To var saprast. Taču nevar saprast to, ka neviens nekad nepainteresējās, kāpēc tā rīkojos. Un rīkojos taču tāpēc, ka mani aizmuguriski notiesāja un aizmugurisko notiesāšanu oficiāli akceptēja visi: ģenerālprokurors, Augst.tiesa, prezidente Freiberga. Neakceptēja vienīgi Daugavpils oberprokurors Arturs Lietavnieks. Bet tā taču ir šausmīga lieta – tiesāt cilvēku aizmuguriski. (Tiesa izskatīja kāda vietējā recidīvista prasību atņemt mana centra telpas “prihvatizācijas” formā.)Par tiesas sēdi man pat nepaziņoja, pa pastu atsūtīja gatavu spriedumu. Protams, vajadzēja adekvāti protestēt pret tādu mežonību! Un protestēju, publiski atsakoties no LR pilsonības un nosūtot vēstuli V.Putinam, lūdzot piešķirt Krievijas pilsonību. No viņa atbildi saņēmu – neesot tas gadījums, kad man būtu jāpiešķir pilsonība. Tāpēc formāli skaitos LR pilsonis. Bet kas vēl ir svarīgi. Pilsonībai nav nekāda sakara ar patriotismu, savas dzimtenes mīlestību, darbību tautas labā utt. Jūs to pareizi apzināties un tāpēc manu rīcību novērtējāt kā protesta formu.Bet daudzi latvieši to nav spējīgi saprast. Un vēl. Latviešu “inteliģence” par manu rīcību ļoti priecājās, jo tas viņiem deva iespēju viegli atbrīvoties no konkurenta zinātnē un pedagoģiskajā darbībā – noklusēt mani, manu darbu, nedod man darbu, kas, protams, notika arī pirms atsacīšanās no pilsonības. Tāda attieksme mudināja izveidot t.s. cinisko CV, kas ir ievietots manā mājas lapā (artursprieditis.lv). Esmu Jums ļoti pateicīgs par morālo atbalstu! Ar cieņu un visu labāko vēlot, Jūsu Arturs P.

Von:

Linard (l.grantins@hotmail.de)

Gesendet:

Samstag, 11. Januar 2014 23:17:53

An:

Arturs Prieditis (art.prieditis46@gmail.com)

>A.P.“Diemžēl valstiskās nākotnes mērķu atrofijai ir epidēmijas vēriens. Minētie jautājumi priekš mums jau sen vairs nav nekāds jaunums. Mums pat ir savi Alfrēdi Rozenbergi ar “tautas tribunāla” drastiskajiem “projektiem” etnosa vienu grupu likvidēt, izpildot “ASM”.”(vienkārši ārprāts. LRTT piebilde)

>A.P.Latvieši ir starptautiski slaveni ar savu mežonīgo naidu pret atsevišķām kaimiņu tautām. Tādējādi var izpausties mazvērtības kompleksa sekas(mežonīgs naids- kāds ārprāts. Īstas sātanista vārsmas. LRTT piebilde)

Linards Grantiņš, LRTT, LatvijaLabdien, god. Priedīša kungs !

Manā dzīvē neparasti bieži notiek lietas(brīdinājumi), kuras nevar pieskaitīt nejaušībai.

Šorīt atkal notika viena “nejaušība”. Vakar saņēmu no jums e- vēstuli, uz kuru šorīt gatavojos atbildēt. Viss bija sagatavots, lai sāktu, bet pārtrauca sieva ar: noskaiti pantiņu tad dabūsi vēstuli…Un kāds pārsteigums, atgriežot vēstuli no tās izslīdēja Jūsu foto(pielikumā vēstules pirmā l.p.) Kad sāku lasīt…neticēju savām acīm. Jūs mani esat pielīdzinājis nacisma galvenajam ideologam Alfrēdam Rozebergam. Nezinu, kā es to biju palaidis garām. Laikam tāpēc, ka raksta publicēšanas laikā biju atvaļinājumā un atrados Latvijā. Maz iznāca ieskatīties Lapsas LAPĀ.  Kā uzdevumā Jūs ietriecāt man mugurā šo sātanisma asiņaino kaujas cirvi ? Es vienmēr vienādi esmu nīdis kā sarkanos, tā arī brūnos izdzimteņus. “Filozofisko” ASM esmu “piespriedis” visasiņainākajiem un nodevīgākajiem neliešiem, tiem, kurus Jūs lamājat tieši maniem vārdiem.

Līdz šim Jūs uzskatīju ne pilnīgi par “savējo”, bet par tādu, kura domās- teiktajā ir vērts ieklausīties, tieši tāpat kā mans kolēģis no LRTT. Pat neviļus savās domās jūs nodēvēju par profesoru FAKTOLOGU. Protams, ka Putinam tādi kā Jūs esat vairāk noderīgi Latvijā, lai sētu sātanisma ļauno nesaticības sēklu. Vai tiešām Jūs cerat, ka šis izdzimtenis spēs ņemt virsroku pār Rietumu žīdismu ? Arī Rietumu cionistus MĒS sasitīsim ar PATIESĪBAS “ZOBENU”.

Viss, Artur, reiz nāk Gaismā un visam reiz ir beigas. Neviens ļaunais darbs ilgi nepaliek apslēpts. Jūs esat pacēlis pret mani savu nodevības “zobenu”, tad iegaumējat, ka no viņa arī tiksiet atriebts. Par šo nelietību būs arī viens no maniem nākošajiem rakstiem… .

11.01.14 L. Grantiņš LRTT & H- 86

==========================================

Date: Sun, 12 Jan 2014 11:41:50 +0200
Subject: Re: Artura Priedīša vēstule
From: art.prieditis46@gmail.com
To: l.grantins@hotmail.de

arturs_prieditis,l. gantiņš, jānis. zīvertsEs nolēmu izteikt Jums pateicību, neņemot vērā Jūsu man pilnīgi nepieņemamo attieksmi pret ebrejiem, krieviem, kā arī komentāros izteikto viedokli par maniem darbiem. Es arī varētu citēt Jūsu izteikumus, bet citēšu tikai kāda cilvēka viedokli, kuram es 100% uzticos:Я ездил по республикам отпадающего Советского Союза, имея эти самые полномочия. Я получал сведения о происходящем. И могу ответственно, не вдаваясь в детали, утверждать, что все «Народные фронты», все подымавшиеся сепаратистские движения в республиках Прибалтики, Закавказья, Средней Азии, Молдавии и Украины, находились под абсолютным контролем КГБ СССР и конкретно нескольких людей, занятых этим по роду деятельности.

Да, небольшую часть сепаратистов контролировала военная разведка (ГРУ). Но это были наиболее радикальные экстремисты. Они составляли не более, чем 5 процентов диссидентского актива. 95 процентов этого актива (актива сепаратистов, то бишь) контролировал КГБ. Контролировал жестко. Кто именно? Диссиденты – это был актив, занимавшийся идеологической подрывной деятельностью. Не экономической, не собственно шпионской, а идеологической. Борьбой с идеологической подрывной деятельностью занималось 5-е управление КГБ СССР. Об этом написано в многочисленных книгах.

Von:

Linard (l.grantins@hotmail.de)

Gesendet:

Sonntag, 12. Januar 2014 12:25:40

An:

Arturs Prieditis (art.prieditis46@gmail.com)

Linards Grantiņš, LRTT, LatvijaSveiki !

Protams, protams, Priedīša kungs, Jūs “kādam” 100% uzticaties. Tad turpiniet uzticēties… . Es gan analizēju notiekošo un par žīdiem un krieviem nevaru pat 1% labu teikt. Tie ir zvēri daļēja cilvēka izskatā, kuri ar saviem varenajiem līdzekļiem iznīcina manu tautu. Ne latvieši vainīgi, bet krievžīdiskie komunistu asinssuņi. Ar tiem es cīnīšos uz dzīvību un nāvi. Jūs samīs Patiesība, kurai es kalpoju. Atkārtoju: tik zemisku salīdzinājumu var “piemērot” man tikai necilvēks- manas tautas bende. Mani nekad nav kontrolējuši žīdiskie KGB asinssuņi un pat necenšas to darīt. Ja Jūs ko labu variet izdarīt, tad “skaļi” Lato Lapsas i- vietnē man un manai tautai atvainoties. Varbūt Dievs Jums piedos, bet es nekad, jo neuzskatu sevi augstāku esam par Viņu.

You may also like...

20 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    —MAN IR DRAUSMĪGS,NEPATIĶAMS PĀRSTEIGUMS PAR ŠO JŪSU NESAPRASĀNOS!UN PIE TAM,LAIKĀ,KAD TIEK IZNĪCINĀTA MŪSU TAUTA, MŪSU VALSTS!?
    –NEVIENS MĒS NEESAM DIEVIŅI-TĀPĒC -KĻŪDĪTIES IR CILVĒCĪGI ! DARĪSIM VISU, KAS KATRA SPĒKOS, MŪSU DZIMTENES-LATVIJAS ATDZIMŠANĀ!
    JŪSU DARBS IR ĻOTI SVĒTĪGS, ĻOTI VAJADZIĢS LATVIJAI,MUMS…
    PRIEDĪŠA KUNGS! ARĪ KRIEVIJĀ ZĪ’DU JAUTĀJUMS TIEK ATZĪTS KĀ APDRAUDĒJUMS KRIEVIJAI…

    Admins
    Jā, Eduard, viņi darīs visu, kas viņu spēkos, lai tādi kā Tu nemaisītos viņiem pa kājām.

  2. ANDRIS 7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Tev nebus zagt,Tev nebus nogalinat …..u.t.t.,tadi likuma nosacijumi
    domati attieciba judam pret judu,bet tie nav domati attieciba judam pret
    goju.Demokratija domata tikai judiem,jo tauta ir tikai judi,tapec
    tautvadiba pienakas viniem,bet parejie ir necilveki,vergi,jo uz tiem nevar
    attiekties nekas,iznemot navi un ekspluotaciju.
    Nevienu negribu macit,bet but lepnam verga statusa,skan jocigi.Tadas tas
    lietas sodienas pasaule.Pardomas un izvertejums jadara katram pasam.
    Tapec eirokomisariem ir sasniegumi Latvija,jo vins tacu uzruna judu
    tautu,ne jau TEVI.
    Pedeja laika peksni atrodas visadi veci raksti,ko judi sacere un
    noslepj vecos pagrabos un beninos,ka lieldienu olas,goju mulkibai,
    liekot autentiskuma vesturisko vertibu zimi,vakar uzrakstitajiem murgiem.

    http://pandoraopen.ru/2014-01-05/plan-ost-poddelka/

    Un PSRS,jeb padomju slepenie protokoli

    http://g-klimov.info/

    Kuri balstas uz sarkano Kabalu.

    http://www.youtube.com/user/GregoryKlimov/videos?view=1

    P.S.Par Priedisa kungu,kurs tika kada piespiests GLAUDIT pa SPALVAI.
    Ka suni,vai zosu spalvu saviem bezsatura,isredzibas,
    bezpatriotisma,virspusejiskuma rakstiem un darbiem,jo labaka
    kandidata pasaules judu valdibai Rusija nav,kur jau nozagts
    vis,ko var nozagt un vergi vel saubas par Putina dzives merkiem.

    VELAK VEL/TENcINU

  3. pret spalvu saka:

    Kļimova grāmatas, pat vairāk kā 15 gadus,ebreji tirgoja stacijas tunelī.Padomājiet pie tā teātra….

  4. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde pret spalvu.
    Labakie meli ir puspatiesiba.Nu,tad izcelsim 50% melus un aizmetisim.
    Informacijas pietiek,lai liktu kopa patiesibas gabalus.Vienadus melus
    nevar atkartot bezgaligi daudz reizu,tikai patiesiba ir nemainiga.
    Uz patiesibas pilnigu veselumu vel japagaida,bet dazi fakti,no gramatas
    ir vera nemami,it seviski ejot laikam,un attistoties domasanai,ko ari
    sodien var piemerot,ka informacijas ieroci,informacijas kara.

    Velu veiksmes,nevis tuksas frazu replikas,no neko darit cikla.

  5. 10.08.2010 raksts (atgādinājumam, kas ir Lato Lapsa) saka:

    Māris Ruks: Par neslavas celšanu mācītājam Kārlim Zuikam

    Māris Ruks, Dr. philol.
    10. augusts 2009 13:49

    Plašsaziņas līdzekļos izskanēja informācija — kāda pavisam savāda ziņa — žurnālists Lato Lapsa par savu saistību ar Karginu iesūdzējis tiesā sirmo mācītāju Kārli Zuiku. Un apsūdzība ir tieši pēc bēdīgi slavenā 158. panta, par kura atcelšanu diskusijas jau turpinās krietnu laiku. Taču — pants, lai arī pretrunā ar Eiropas tiesību normām, joprojām Latvijā ir spēkā un var tikt izmantots dažādām šaubīgām darbībām.

    Lapsa pauž niknumu pret Kārļa Zuikas rakstā “POLĪTISKĀS IZPRATNES VEICINĀŠANA UN TIESĪBSARGU BAILES” paustajām domām, taču Lapsa apzināti noklusē, ka šis Kārļa Zuikas teksts ir recenzija par manu jaunāko dokumentālo grāmatu, kas atspoguļo Kargina un Parex kompānijas ēnainās puses, kas mūsu valsti ierāva pamatīgā parādu slogā — Lielzirneklis K. Latvija Valērija Kargina tīklā, Rīga, Antava: 2009.

    Tiesas sēde paredzēta gan tikai 2010. gada septembrī, taču tiesnesis izraudzīts zīmīgs — Andrejs Mihaļčenko, to pats, kas pavisam nesen (LA, 31.07.2009) izcēlies ar savādu izpratni par Tiesneša ētikas kodeksu — darba apvienošanu ar maksas pakalpojumiem.

    Pats fakts par apsūdzību pārsteidz — ne jau tāpēc, ka mācītājs Kārlis Zuika ir 93 gadus vecs (daudz publicējies presē par sabiedriski aktuāliem notikumiem, varbūt reizēm bijis pārāk didaktisks, taču vienmēr godīgs pret savu pārliecību un latviešu nacionālajām vērtībām, regulāri vadījis svētbrīžus represētajiem, garīgi stiprinājis jo daudzus), bet gan tas, ka apsūdzētājs ir Lato Lapsa, kurš pazīstams ar savām par “atmaskojošām” sauktām, taču diemžēl izteiktā padomju gadu stilā un domāšanas veidā rakstītām un izdotām grāmatām. Uz vienas autors pat iegrozījies ar pseidonīmu, lai neceltos liekas nepatikšanas, ja pēkšņi izrādīsies, ka viss publicētais teksts bijis vien mākslīgi sakonstruēts un skaļais klajā laidējs veicis pasūtījuma darbu.

    Vai Lapsa tā baidās, ka viņam no sirmā mācītāja raksta pielips pērkamākā Latvijas žurnālista tituls?
    Vai arī ar pašu Lato Lapsu jau agrāk saistītajam tiesnesim Andrejam Mihaļčenko latviešu valodas prasmes līmenis nav pietiekams, lai spētu atšķirt darbības vārda izteiksmes? Par to tad būtu jārūpējas Valsts Valodas centram.

    Recenzijās iespējams plašas izlasīto darbu interpretācijas, un cilvēkiem ir tiesības brīvi paust savu izpratni par notiekošajiem procesiem, to garantē mūsu valsts Satversme, turklāt L. Lapsa ir žurnālists, kam tātad vajadzētu prast atšķirt gramatisko izteiksmju nozīmi, kā arī saprast, kas īsti ir recenzijas par kādu grāmatu un savu domu izteikšana.

    Situācija prasītu Latvijas tiesnešu pievēršanos gan pavisam citām personām, kas apzināti grūduši mūsu valsti finanču krīzē, nevis sirmajam mācītājam Kārlim Zuikam.

    Iespējams, ka, rosinot kriminālprocesu un tādējādi ceļot arī neslavu Kārlim Zuikam, Lato Lapsa apzinās, ka šobrīd ir veicis darbību, ko var vērtēt arī kā vecuma vai pat konfesionālu diskrimināciju, jo tiek apšaubītas Kārļa Zuikas tiesības vai spējas paust analītisku viedokli.

    Lai gan — tagad jau vairs šinī amorālitātes laikā nav svarīgi, vai Lapsam tas ir kārtējais pakalpojums Karginam, vai naudas trūkums, vai vienkārši diezgan maziska un pat analfabētiska atriebība godīgam cilvēkam par savu domu paušanu pēc izlasītas grāmatas.

  6. Os saka:

    Par sis Latvijas Pilsonibu. Si veidojuma,kas nekada gadijuma nav 1918.gada Dibinata Valsts-LR ,ne juridiski,ne faktiski,nav ieverota Obligata procedura-Kontinuitate. 1991.gada 21.augusts-ir si Veidojuma juridiskais datums,kad Padomju Latvijas Iekarta(Valdiba-Komunistu) pasludinaja-ka esot pilnigi un galigi ( de facto) ar ( de jure) atjaunojusi 1918.gada Latvijas Valsti ar tas Iekartu Valsts. Tie protams ir bija meli,nekas netika atjaunots,meli Tautai,Krapnieciba citu Zemju Valstu un kartejais Komunistu izdarits Kriminali Sodams Noziegums,izdarits Starptautiskaja arena. Principa parasta Tauta,kam nav juridiskas sapratnes,to pat neaptver vel sodien,ka ta vareja notikt,ka ” 1918.gada Latvija”-atjaunotaja pie Varas palika tie pasi Komunisti un jau vinu berni. Visi laupitajslepkavas tautas Krievi palika nemainigi savos postenos uzdzivot uz upaurtautas Latviesu rekina,ka tagad Latvietim ir jamuk prom no Latvijas,lai nenogalina,jo aplaupiti ir visi,tas ir juridisks termins-Aparteids.

  7. Os saka:

    Krievijas Kremli militara izlukosana plano paris simtus gadus uz prieksu-ari Latvijas likteni un vel vairak,to veido,ka juridiski pareizi bija izveidot so Iekartu un vienlaicigi Varu-neatdot likumigai Latviesu tautai jau jaunaja Latvija. Vini jau vareja ari nemazoties ar to ” atjaunosanu”,bet tad nelaime atkal butu sada-ja reiz taisa jaunu Valsti,tad vajag teritoriju un Latvijas teritorija jau bija un ir viena uztaisita Valsts Latvija 1918.gada-kura nav likvideta,jo likvidet so LR(Valsti) var tikai tas likumigie Pilsoni-ar Tiesibam Pilsona (De jure),un ta Komunistiem bija un ir baiga nelaime,vel jo vairak,sie sikstie Latviesi Latvijas nav pilniba izmirusi-nav nogalinati. Nu nekas cits neatlika-ka “Atjaunot”,jo tie ” neliesi-latviesi” tak Referenduma,ja tads tiktu uztaisits,neatteiktos no savas likumigas Latvijas Valsts-1918.gada (De jure).

  8. Os saka:

    “Gudrie” Kremla prati ilgi lauzija galvu,ko darit,nu nekadi nesanak savienot juridiski un nesavienoja,jo to nav iespejams izdarit. Bet ja ir “Valsts” vajag tacu Pilsonus kurus parvaldit! Un sameta viena Katla gan PSRS,gan Padomju Latvijas,gan 1918.gada Latvijas latviesus un to pectecus Pilsonus viena Katla. Un tagad sanak atkal juridiska neatbilstiba,sini jaunaja Latvija 1991.gada 21.augusta Pasludinata,Dibinata,Uztaisita-visi “PILSONI” ari nepilsoni ir-Kilnieki,kilnieka statusa. Ari krievi,jo tiem ir likumiga Valsts-kuras Ipasums tie ir,tapat ir ar ikvienu-juridiski. Nav tacu tadu terminu,ka Latvijas krievi,Latvijas ceceni,Latvijas vjetnamiesi. Ir Latvijas latviesi-latviesu tauta un ne krievu jeb cecenu. Si “Jaunlatvija” ir gan faktiski,gan juridiski sagrabusi par Kilniekiem svesu Valstu likumigos Pilsonus(Ipasumu) un tas atkal ir noziegums Kriminalsodams. Sagraba tamdel,jo nebija pasai savu-Pilsonu. Tatad,ja kada no Valstim so Pilsonu-likumigo(krievija,ukraina,gruzija un cita) gribes atriebties sai jaunlatvijai-iebrukot militari,atbrivojot savus Pilsonus no gusta,tas bus juridiski pareizi pat un likumigi. Ari jaunpiedzimusiem visiem ir savas Saimniekvalstis-etniskas,krievija krieviem,zidiem israela,holandiesiem Niderlande un t.t. Tikai Latviesu Cilvekam uz planetas Zeme nav savas Valsts,ir jadzivo Kopdzive ar laupitajiem,slepkavam savu radinieku,bernu un t.t. Ta ka priedisa k-ngs,savus melus par launo manu latviesu tautu Latvija nemurgo.

  9. Os saka:

    Ka ari biedr,priedit-krievijas ietekmes agent un terorist,visi Latvija dzimusie berni pec 1940.gada krievu okupacijas,pat jauktajas gemenes-kur viens ir Latvietis, Atjaunotaja Latvija iegus tikai-Pavalstnieka statusu juridisko un nevis Pilsona,jo Pilsonim ir Tiesibas uz Parvaldi,Saimniek-tautas Tiesibas un tikai Pilsoni likumigie ir tiesigi izlemt vai uznemt sava latviesu tauta jaunu-hibridu,vai ne,jo sis hibrids faktiski ir sekas nelikumigas,pretcilvecigas krievu slepkavtautas un laupitaj nodaritas ar agresiju varmacigo gan Okupaciju,gan Aneksiju,Genocidu,gan krievu tautas sadarbiba ar zidu tautu Terorisma sekas pret daudz cietuso upurtatu Latviesu. Lej litra

  10. A.P. saka:

    Grantiņš publicējis manas vēstules bez atļaujas, kas spilgti liecina par šī cilvēka amoralitāti. Taču viņa dziļi amorālajā rīcībā ir arī viens patīkams moments: publicētais citāts par specdienestu lomu latviešu “atbrīvošanās” kustībās. Protams, ordeņus neviens “varonis” neatdos. Lai atdotu ordeņus, arī ir vajadzīga noteikta morālā stabilitāte.
    .
    .
    Admins
    A.P. gan ir interesanta morāle pielīdzināt to, kas iestājas par starptautisko Likumu ievērošanu, nacistu ideologam.

  11. Lauku onka saka:

    A.P.“Latvieši ir starptautiski slaveni ar savu mežonīgo naidu pret atsevišķām kaimiņu tautām.
    —————————–
    Šis teikums nekādus komentārus neprasa. To pašu varam izlasīt SC algotņu komentāros gandrīz zem katras ziņas ziņu portālos. Tikai dzīvē ir mazliet citādi – latvieši ir klusi, pacietīgi, bet “atsevišķu kaimiņu tautu” pārstāvji ir patiešām naidīgi un agresīvi uz katra soļa. Vēl vakar veikalā piedzīvoju situācuju, kas faktiski ir Latvijas ikdiena – krievene naidā izvalbītām acīm uzkliedza jauniņai, klusai un pieklājīgai pārdevējai, lai runā krieviski. Katru dienu veikalos var redzēt šo “atsevišķo kaimiņu tautu” pārstāvju naidā pārvērstās sejas, kas izkliedz draudus un lāstus, jeb, nepanākuši savu, sapsihojušies aiznesās prom.

    Kas attiecās uz Priedīša rakstiem, tad jau nedaudz palasot drīz pārtraucu to darīt. Laikam jau daļa lauku cilvēki, tāpat kā mazi bērni un dzīvnieki, dažreiz vadās pēc kādām citām strāvām un apkārtni izjūt savādāk kā vairums cilvēku.

  12. Lauku onka saka:

    Taču viņa dziļi amorālajā rīcībā ir arī viens patīkams moments: publicētais citāts par specdienestu lomu latviešu “atbrīvošanās” kustībās. Protams, ordeņus neviens “varonis” neatdos. Lai atdotu ordeņus, arī ir vajadzīga noteikta morālā stabilitāte.
    ————–
    Smieklīgi un garlaicīgi. Kuru pieķer, tas dzied vienu un to pašu veco čekistu dziesmu. Kā tādas bojātas plates.

    Ja netīrelis neko citu nevar, tad vismaz otru sasmērē ar saviem sūdiem, lai visi domā, ka arī otrs ir aptaisījies.

  13. Iz tēvijas saka:

    Kas ļaunus darbus gaismā raka,
    Iz tēvijas tos projām dzen ;
    Kas tīru patiesību saka,
    Tas drīz pie kauna staba sten.

    Pareizi saka,ka svešā zemē ikviens redz tikai to,ko viņš līdzi atnesis.
    Sens vīrs teicis – es zinu tikai to,ka neko nezinu,un pārējie pat to nezina.

  14. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiciens Jānim Zīvertam, un uzaicinu iestāties Latviešu biedrībā, kura aizstāv latviešu tiesības, atbilstoši 1938. gada svētajiem biedrības statūtiem! Mūs nelaiž Merķeļa ielas 13. namā, jo esam uzticīgi latviešu biedrības likumīgajiem statūtiem. Lūdzu izlasīt manas publikācijas internetā par RLB. Iespējams, ka esam dzīvojuši vienā mājā bērnību un jaunību.Ja tas ir tā, tad labi atceros Tavu māti,no otrā stāva – virs Laimoņa. Biedrība apvieno latviešus. Dites Rietumas telefons tuvina latviešus biedroties – 29811064. Visiem latviešiem ir jāpiedalās latviešu biedrību darbā.

  15. Os saka:

    Biedris,prieditis visu savu apzinato muzu ir darbojies Kremla zidiska uzdevuma-Slepena,rosijies Latvija-ka Nacionalais Kadrs,ists Maskavas ietekmes agents,darbojies pret Latviesu visas tautas likumigam interesem,to apganot un lejot melus par manu tautu,tas-Augsto morali un tikumibu ar viedumu. Ta ir,visas biedra priedisa publikacijas ir pretlatviskas,ka to precizi apzimeja lauku-Onka. Priedits ir krievzidu-rupors jeb kolaboracionists. Un vinam tak ari gribas aiziet vienreiz godalgota pensija,sanemt likumigi kadu premiju par padarito un ordeni. Galu gala uzvilkt formas terpu-tadas tautas,kurai visu muzu ir apzinigi kalpojis ar Valsti dizo un plaso,un dzivot mierigu pensionara dzivi-to krievu Pilsona-tiesibas Pilsoniba nodrosinas pilniba. Pareizi biedr priedit,es tevi saprotu pilniba,gruti tev ir klajies cinoties ienaidnieka aizmugure visu muzu but teroristam diversantam.

  16. Vilnis>Valdim Freimantālim saka:

    Doma par Latviešu biedrības atjaunošanu ir ļoti laba un apsveicama lieta, bet, ja paskatās uz tās kodolu – Drulli, Lapinski, Andersonu, Rietumu un pārējiem priekšplānā izvirzītajiem ambiciozajiem biedriem, nākas diemžēl secināt, ka tālāk par seklu runāšanu un sevis slavināšanu šī organizācija nav tikusi, un netiks.

    Kāpēc? Tāpēc, ka Latviešu biedrība, tāpat kā visi pārējie latviešu nodibinājumi nav spējīgi atsevišķi cīnīties pret globālo fašismu, kas patreiz ir pārņēmis visu pasauli kā viens liels zirnekļtīkls. Lai uzveiktu ienaidnieku, šoreiz nepietiks ar pliku entuziasmu, ir vajadzīgas profesionālas zināšanas vēsturē, socioloģijā, tiesvedībā, ekonomikā, politoloģijā kopumā. Ir vajadzīgs milzīgs vienots gara spēks.

    Ar Lapinska amatiera līmenī izlasītajām grāmatiņām diemžēl būs stipri par maz, tāpat kā ar Druļļa konstatētajiem Satversmes pārkāpumiem un Latviešu biedrības izveidošanas vēsturi. D. Rietumas zināšanas ekonomikā vispār nav apspriežamas, tās neiztur pat elementāru kritiku. Globalizatori šādam veidojumam slaidi uzčurās no piektā stāva loga. Nu neesat jūs viņiem pretinieks, vismaz patreizējā sastāvā noteikti.

    Mainiet savu domāšanu, noregulējiet savas iekšējās nesaskaņas, iznīciniet sevī egoistiskās ambīcijas, un tad aiciniet pie galda “vēl knapi elpojošo” latviešu tautu.

    http://www.labie.lv/

  17. Eduards Lunis saka:

    -Nu nevaru vienaldzīgi noskatīties kā Priedīša kungu apsaukā par ,,biedru,,
    par ,,kmunistu,,! Nevar CILVĒKS,,ar tādu intelektu , būt- NE PAR BRŪNO KOMUNISTU, NE PAR SARKANO FAŠISTU! VIŅA ESEJAS TO APSTIPRINA!
    Arī es, saskaroties ar ,,brīvās Latvijas varas struktūrām ,esmu gribējis-gan atteikties no pilsoni’bas ,gan bēgt prom…
    Atceros tādu informāciju. Pēc revolūcijas uzvaras Krievijā, tika izsūti’ti 200 zina’tnieku-tai skaitā ari’Sikorski- kurs’pēc tam taisi’ja amerikānīem slavenos Sikorska helikopterus…NEBŪSIM TĀDI ARĪ MĒS…

  18. Os saka:

    Atteikties no sis krievijas okupacijas pasparvaldes-Iekartas Totalitari noziedziga paklauta rezima Pilsonibas-tas ir tiesibam Butaforiskam,ir pareizs solis. Atteikties no 1991.gada 21.augusta-proklameta jauna un pretlikumiga rezima “LPSR-LR” par Valsti,attekties no piederibas jebkadas sim noziedzniektautas slepkavu un laupitaju krievu Iekartas Pilsonibas-ir pareizs solis. Bet Lugt uznemt-Krievijas Federacijas Pilsoniba! Tas gan ir logiski,pat loti-meslam jeb sabiedribas krejumam-Nacionalo Kadru,kas patiesiba ir latviesu tautas padibenes un kriminalnoziedznieki,ari caur teroru saverveti. Ir tacu Lietuva,viena Tauta pec butibas,ari 85.proc.,tur ir Lietuviesi,ari tautas ekonomikai Lietuva viss ir kartiba. Atgadinu,jus meslus-nodevejus,nevienos ierakumos nekad necienija un necienis-ari krievu ierakumos,ta luk ir ar visiem biedriem profesoriem-augstakas raudzes darboniem,sabiedribas Krejumu-priedisiem,berziniem un citiem

  19. dzeltenā biedrība saka:

    Jau Māteris Juris par to biedrību teica”smagus” vārdus,un ko gan par šiem pajoliņiem nav vispār ko runāt.

  20. Rūta saka:

    Te mazliet par to, kas notiek atjaunotajā Latviešu Biedrībā. īsi komentējot – ir problēmas, tā vien liekas, ka kāds ir ieinteresēts darīt visu, lai latvieši nekad neapvienotos un tamdēļ sūta iekšā visādus kolaboracionistus.

    http://www.ir.lv/blogi/personigie-blogi/tautas-nokaltusais-zars-atjaunotaja-latviesu-biedriba
    .
    .
    .
    Admins
    Tā tas īsti nav. Sūtīts neviens iekšā netiek. Lieta tāda, ka šīs biedrības dibinātāji- iniciatori ir mūsu ienaidnieki un viņu kalpi. Viņi aizņem pilnīgi visas politiskās NIŠAS, lai patiesi gribētājiem nebūtu brīvas vietas. Šie paši dibinātāji- iniciatori ir arī šīs organizācijas grāvēji. Lielie latviešu tēlotāji un “cīnītāji” lapinski, andersoni un rietumas, ir vistiešākie provokatori. Arī dižais “atmodists”- provokators Valdis Šteins ir neiztrūkstošs viesis tādās vietās. Atrodas arī daudzi lētticīgie, šoreiz nesaukšu viņus vārdā, kuri savā sirdī ir godīgi, cenšas šos neliešus apvienot. Tas, protams, ir lemts neveiksmei. Žēl, bet tas tā ir. Tas viss novājina mūsu spēkus. Bet, pēc katras nakts ataust rīts. Nelieši saņems to, ko pelnījuši. Šeit redzams viens no aktīvākajiem latviešu vienotības grāvējiem. http://www.youtube.com/watch?v=jR-ChTIRtn8 Pēc šajā vietnē ievietotā raksta http://tautastribunals.eu/?p=18168 nekavējoties cionisti ar Lapinski priekšgalā noorganizēja Priedīša aizstāvēšanu un VL! nomelnošanu. Noskatoties šos divus izdzimteņus, pat vemt sagribējās. Abi šie mērkaķi, burtiski, ar savu pamuļķumu, diskreditēja visu latviešu tautu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *