Par A. Priedīša morāles balstiem

www.tautastribunals.eu-2Pirms LRTT dod atbildi uz A. Priedīša komentāru par Grantiņa morāli, atsvaidzināsim mazliet atmiņu sev un pašam Priedītim par viņa partijas biedru „varoņdarbiem”.

DIENA, Priedīša kungs, kad par šiem ārprāta vārdiem būs jāatskaitās visas tautas priekšā,nekur nepazudīs: “Diemžēl valstiskās nākotnes mērķu atrofijai ir epidēmijas vēriens. Minētie jautājumi priekš mums jau sen vairs nav nekāds jaunums. Mums pat ir savi Alfrēdi Rozenbergi ar “tautas tribunāla” drastiskajiem “projektiem” etnosa vienu grupu likvidēt, izpildot “ASM”.”

====================================================================

Vai Zatlers, Ronis un Lieģis ir kaut ko darījuši šo upuru labā ?

Ja nu, tad uzspļāvuši… .

Vienīgais, kas kaut ko ir darījis, tas ir valsts „prezidentsAndris Bērziņš. Par to viņam LRTT izsaka pateicību.***

A.P. saka:

Grantiņš publicējis manas vēstules bez atļaujas, kas spilgti liecina par šī cilvēka amoralitāti. Taču viņa dziļi amorālajā rīcībā ir arī viens patīkams moments: publicētais citāts par specdienestu lomu latviešu “atbrīvošanās” kustībās. Protams, ordeņus neviens “varonis” neatdos. Lai atdotu ordeņus, arī ir vajadzīga noteikta morālā stabilitāte.

www.tautastribunals.eu-12Latvijas Politiski represēto apvienība (LPRA) nosūtījusi oficiālu vēstuli Latvijas valsts augstākajām amatpersonām, lūdzot gādāt, lai tiktu iemūžināta to ap 30 ievērojamu Latvijas personību piemiņa, kuras 1941. gadā nogalinātas bijušajā saimniecības ”Komunarka” teritorijā Piemaskavā.

Vēstulē atgādināts, ka nākamgad apritēs 70 gadi, kopš ”NKVD piederošajā teritorijā ”Komunarka” starp vairākiem tūkstošiem Lielā terora politiskajiem upuriem tika aprakti 30 Latvijas ģenerāļi, virsnieki, diplomāti, kultūras darbinieki”. Vairākumu no viņiem nošāva 1941. gada 16. oktobrī. Tobrīd vācieši tuvojās Maskavai un čekisti steidza ”atbrīvoties” no agrāk apcietinātajiem cilvēkiem, kurus uzskatīja par režīmam potenciāli bīstamiem. Runa ir par personībām, kas piederēja Latvijas militārajai un politiskajai elitei, bet kurām, apsūdzētām “kontrrevolucionārā darbībā”, PSRS Augstākās tiesas militārā kolēģija piesprieda nāvi.

Bijusī slēgtā zona ”Komunarka” Piemaskavā, Kalugas šosejas 24. kilometrā, atrodas dažu kilometru attālumā no agrākā PSRS Iekšlietu tautas komisariāta (IeTK jeb krieviskajā abreviatūrā NKVD) Butovas poligona. Tajā represiju laikā nošauti vairāk nekā 20 tūkstoši cilvēku. “Komunarkā” 1937. – 1941. gadā nāves sodi izpildīti apmēram 15 000 cilvēku. ” Butova skaitījās vieta, kur nogalināt ”parastus” pilsoņus, bet sovhoza ”Komunarka” teritorija bija domāta elitei – karavadoņiem, diplomātiem un valstsvīriem,” skaidro organizācijas “Rīgas memoriāls” priekšsēdētāja Ruta Ozoliņa. Tur nāvi atraduši 60 tautību 11 valstu pilsoņi. Viņu vidū Eiropas valstu komunistu darboņi un pat visi kādas Mongolijas valdības ministri. Jāpiezīmē, ka “Komunarkā” 30. gadu beigās nošauti arī vairāki latvieši, kas ieņēma augstus amatus PSRS valsts aparātā, – Jānis Rudzutaks, Vilhelms Knoriņš, Jēkabs Peterss.

Ruta Ozoliņa norāda, ka ”Komunarkā” gan ir kopējs piemineklis visiem nobendētajiem, taču pēdējos gados tur uzstādītas arī atsevišķas piemiņas zīmes. Tā 2002. gadā atklāts piemineklis Mongolijas valdības ministriem. Tāpat ir atsevišķa piemiņas zīme Jakutijas iedzīvotājiem. Represijās nogalinātajiem Krievijas latviešiem līdz šim atsevišķs piemineklis likts vien Ļevašovas mežā pie Sanktpēterburgas. Par to gādājusi vietējā Gunārs ResnaisSanktpēterburgas latviešu biedrība.

FOTO: Veči, ja jūs no Andra pa galvu trāpītu, tad ne tikai to sarunātu… .
http://www.ltv.lv/lv/raksts/18.12.2013-sastregumstunda.id22188/

FOTO NOSAUKUMS: Kangars

LPRA vēstuli ar ierosinājumu nosūtījusi Valsts prezidentam Valdim Zatleram, premjeram Valdim Dombrovskim, aizsardzības un ārlietu ministriem Imantam Lieģim un Aivim Ronim. Vaicāta par reakciju, Ārlietu ministrijas preses un informācijas nodaļa lakoniski atbildēja: ”Ierosinājums saņemts un tiek nopietni vērtēts. Taču šobrīd izteikt konkrētus minējumus par projekta īstenojamību būtu pāragri.” Attiecīgi Aizsardzības ministrijas (AM) preses nodaļas vadītāja Dace Ankipāne informēja, ka jautājums tikšot skatīts tuvākajā AM sabiedrisko attiecību padomes sēdē, kurā piedalīsies arī ministrs Lieģis. Sēde gaidāma jūnija otrajā pusē vai jūlijā.

Uzziņa

“Komunarkā” nošauto vidū ir: Zemgales divīzijas komandieris ģenerālis Žanis Bahs, Latgales divīzijas komandiera palīgs ģenerālis Rūdolfs Klinsons, Aviācijas priekšnieks ģenerālis Jānis Indāns, Latvijas sūtnis PSRS Fricis Kociņš, Latvijas sūtniecības Maskavā militārais atašejs Jānis Zālītis, Ģenerālis Arturs Dannebergs, Ģenerālis Arturs Dālbergs, Ģenerālis Andrejs Krustiņš, Ģenerālis Roberts Kļaviņš, Ģenerālis Vilis Spandegs, Pulkvedis Kārlis Lejiņš, Pulkvedis Aleksandrs Kristovskis, Pulkvedis Rūdolfs Ceplītis, Pulkvedis Jānis Puksis, Pulkvedis Jūlijs Rozentāls, Pulkvedis, rakstnieks un žurnālists Oto Zeltiņš Goldfelds, Valstsvīrs un diplomāts Hugo Celmiņš, Mākslinieks un karikatūrists Sergejs Civinskis-Civis

Latvijas prezidents. Latvija, Bērziņš

*** Kā jau īstam vīram pienākas, viņš kārtīgi „sadevis pa galvu”(tādās lietās mūsu prezidentos ir specializējies) Latvijas Politiski represēto apvienības fīreram Gunāram Resnam, ka tas pilnā nopietnībā sāk “stāstīt” ierindas represētajiem, lai neiedomājas „pacelt” jautājumu par čekas maisu atvēršanu un noziedznieku tiesāšanu.

FOTO: Vai ir iespējams vēl zemāk krist, kā kļūt par apsmieklu tautai un pasaulei… .

15.01.14

You may also like...

9 komentāru

  1. informācija saka:

    Ir noticis uzbrukums, ir lauzts galvaskauss cilvēkam, kurš ir autors weblapai http://dienvidu-tilts.narod.ru/ Un šis ir tas brīdis, kad maskas krīt ,dāmas un kungi! Pilna cilvēcisko vērtību un “draugu” patieso seju/lomu/nodomu palete – no nekavējošas rīcības līdz pretīgai nodevībai. Atgādināsim, ka aiz Dienvidu tilta afēras daļas stāv arī Latvijas Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs.

    Turpmākie paziņojumi tiks publiskoti pēc situācijas normalizēšanās/nostabilizēšanās/noskaidrošanās.

  2. Eduards Lunis saka:

    —PRIEDĪŠA KUNGS!
    LAI IZBEIGTU ŠO ,ARI’MAN NEIZPROTAMO SALI’DZINĀJUMU AR ,,DRASTISKO PROJEKTU LATVIJAS ETNOSA IZNĪCINĀŠANĀ,,LŪDZU IZSKAIDROT,VAI JŪS TIEŠĀM ,,ŠO ETNOSA DAĻU-ES GAN VIŅUS PAT AR TA’DU VĀRDU NEAPZI’MĒTU, JO VIŅI IR IZDARI’JUŠI PRĀTAM NEAPTVERAMUS MOZIEGUMUS PRET SAVU TAUTU UN VALSTI!
    PRET SAVU TAUTU,KURAI IR ZVĒRĒJUŠI KALPOT,DARĪT TIKAI LABU,LAI MĒS TE VARĒTU DZI’VOT -LAIMIĢI UN BRĪVI!?
    ES ARI’UZSKATU, KA LRTT PIESPRIESTIE SODI IR ATBILSTOŠI NODARĪTAJAM!

  3. ANDRIS 7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Kapec never vala maisus?
    Lucis,Peters,Petersons,Rudzutaks,Stucka,Smilga,Dumpis,Vacietis,Zakis,
    Jansons,Plate,Sluckis,Dauge….visi judi.Kad atvers maisus,tad zudis
    pienemtie viltus vardi un uzvardi,jo latviesiem tacu nav jazin,kas ir
    kas un kurs ir kurs,tikai tapec paliek ta ,ka ir.Denunciacijas fakts
    paliek otraja vieta,un visas kartites viltot nav iespejams,jo autentiskuma
    parbaude,pie atversanas,noteikti notiks.
    https://docviewer.yandex.com/?url=ya-disk%3A%2F%2F%2Fdisk%2FDownloads%2FAnti%20Arhipelag%202.pdf&name=Anti%20Arhipelag%202.pdf&c=52d53c1486ad&page=1
    Kamer divas puses stridas par to,vai bija lidmasinas vaina pie tornu
    eksplozijas 9/11,vai ieliktas demontazas spragstvielas,tikmer izpaliks
    tresais,pats sleptakais un ticamakais uzbrukuma variants,ka Teslas
    sasniegumi elektromagnetiska un akustiska lazera ieroca pielietojuma,kura
    darbibas ilgums ir 0,2-0,3 sek.,kurs ir acij neredzams,un ekas dzelzs,
    alumunija sijas parvers attiecigi rusa un puteklos.Kapec aizliedza
    analizet,parbaudit,konstatet MAXIMA veikala metalisko dalu bojajumus?
    Dazi akmeni uz jumta,nevareja but par iemeslu lielo skruvju vitnu
    deformacijai.Kapec aizliedza publicet boja gajuso uzvardus?Necilveki
    var iznicinat TITANIKU,tikai 3 cilveku del,kuri balsotu pret Amerikas
    federalo rezervju privato darijumu,ka Astors,kurs bija 3x bagataks par
    Morganu,tapec iegazoties MAXIMA jumtam,bija, un vareja but,kaut kas
    lidzigs,ka kadas nevelamas personas likvidacija,un reize,ar jauna ieroca
    praktiskas testesanas iespeju.Tadu metodi, var ari pielietot Olimpiskajam
    buvem Socos,jo pasaules judu varenie uz vinam nebrauc.

    http://via-midgard.info/news/in_midgard/metastazy-meksikanskogo-zaliva-chast-15-1-kto.htm

    P.S.Viens neatpazis rozu smarzu
    No rugtam zalem,otrs taisis medu
    Dod maizi tresam,visu muzu atceresies
    Bet citam kadam ziedo dzivibu
    Tas brinidamies nesapratis to…..
    Vielidzibas nevar but nekad.

    VELAK VEL/TENcINU

  4. Gudrais saka:

    Kas tas par varoni, kurš izliek savus materiālus uz krievu servera?

  5. VDK "maisu" lieta saka:

    Juridiskās komisijas sastāva VDK arhīva noracēji: Čepāne, Lībiņa-Egnere, Agešins, Āboltiņa, Gaidis Bērziņš, Cvetkova, Elksniņš, Judins,Reizniece-Ozola. Kas viņi tādi ir, lai paši zinātu, bet no okupācijas cietusī latviešu tauta nezinātu visu vēsturisko patiesību?

  6. ķiploks saka:

    Juris Lapinskis ticis nointervēts pat Artusa Kaimiņa raidījumā. Iesaku noskatīties, lai daudz ko saprastu par abiem šiem kangariem.

    http://www.youtube.com/watch?v=jR-ChTIRtn8

  7. Valda Dombrovska laika neveiksmes stāsts vislielākai tautas daļai saka:

    Dziļā nabadzībā Latvijā dzīvo puse vientuļo vecāku, kā arī teju puse daudzbērnu ģimeņu, liecina ES statiskas biroja “Eurostat” apkopotie dati par 2011.gadu.

    Dziļā nabadzībā Latvijā dzīvo 50,2% vecāku, kas bērnu audzina vieni, kas ir otrs lielākais īpatsvars starp Eiropas Savienības (ES) valstīm.

    Lielāks nabadzībā dzīvojošo vientuļo vecāku īpatsvars 2011.gadā ES reģistrēts vien Bulgārijā, kur dziļā nabadzībā slīgt 65,7% vientuļo vecāku. Savukārt vismazākais nabadzīgo vientuļo vecāku īpatsvars reģistrēts Zviedrijā – 3,8%.

    Lietuvā dziļā nabadzībā dzīvo 25,9% vientuļo vecāku, bet Igaunijā – 20,1%. ES vidējais rādītājs ir 18,4%.

    Tāpat dziļā nabadzībā Latvijā dzīvo 27,3% ģimeņu ar abiem vecākiem, kurās aug viens nepilngadīgs bērns, kas ir otrs lielākais īpatsvars starp ES valstīm.

    Starp Latvijas ģimenēm ar diviem pieaugušajiem un trim vai vairāk nepilngadīgo bērnu dziļa nabadzība valda 46,4% ģimeņu, kas ir trešais lielākais īpatsvars starp ES valstīm.

    Dziļā nabadzībā dzīvo arī 28,7% ģimeņu, kurās ir divi pieaugušie, no kuriem vismaz viens ir vecāks par 65 gadiem, kā arī 28,2% ģimeņu, kurās ir divi vai vairāk pieaugušo, bet nav nepilngadīgu bērnu.

    Tāpat Latvijā nabadzīgi dzīvo 40,5% vienatnē dzīvojošo vīriešu un 37,3% vienatnē dzīvojošo sieviešu.

    Lielāks nabadzīgo ģimeņu īpatsvars šajās kategorijās ES reģistrēts vien Bulgārijā un atsevišķās pozīcijas arī Rumānijā.

    “Eurostat” par dziļu nabadzību klasificē apstākļus, kad persona nevar atļauties vismaz četras no sekojošām deviņām pozīcijām.

    Personai ir parādi par hipotekārajiem kredītiem, īres maksājumiem, komunālajiem pakalpojumiem vai līzingā pirktajām precēm; nespēj atļauties gadā vienu nedēļu brīvdienās atpūsties ārpus mājām, nespēj atļauties maltīti ar gaļu, zivi vai veģetāru ekvivalentu katru otro dienu; nespēj segt neparedzētus finanšu izdevumus; nespēj iegādāties telefonu; nespēj iegādāties veļas mazgājamo mašīnu; nespēj iegādāties automašīnu, nespēj atļauties apkuri mājās vēlamajā līmenī.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-puse-vientulo-vecaku-un-daudzbernu-gimenu-dzivo-dzila-nabadziba-norada-eurostat.d?id=44050283#ixzz2qggRJs5i

  8. annamarija saka:

    Pēc šiem datiem arī mana ģimene dzīvo nabadzīgi: divu nepilngadīgu bērnu vecāki 16 gadu kopdzīves laikā ne reizi nav varējuši atpūsties ārpus mājas,neparedzētus izdevumus sedzot, jāžmiedz nauda uz ēšanas rēķina, apakšveļu valkājam, līdz tā pārvērtusies “mežģīnēs” :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *