N. Ušakovs- v perjod za “Našu Rigu” !

damŠādi pašreiz izskatās skats uz OKUPĀCIJAS MUZEJU no 11. novembra krastmalas. Pašvaldība iespējams devusi atļauju ierīkot dzertuvi, lai aizsegtu uzrakstu un veidotos visādas nekārtības pie vietas, kurā izvietotas visas latviešu tautas ciešanas, un parādīta okupantu īstā seja. Dzertuves īpašnieks klaji parāda savu necieņu latviešu tautai un valstij. Klaji būtu jāvēršas pret šādām izdarībām un dzertuve steidzīgi jānovāc (Ziņo LRTT piesēdētājs Edgars Dambītis no Rīgas).

Naša Riga-1

Nav ko brīnīties par šīm pazemojošām darbībām pret latviešu tautas Svētvietām, kad divi krievu švauksti, Maskavas “sūtņi”  (ušakovs un leščinskis-šlesers) pārvalda latviešu tautas garīgo centru- Hanzas pilsētu Rīgu. Tas ir tas pats, kas mērkaķim iedot Kalašņikovu. Iznākums būs viens- Sarātovas balagāns. Mūsu Rīga tiks pārvērsta par Lasvegasu krievu gaumē. Un kāda ir krievu gaume, nevienam nav jāpaskaidro… .Ja šodienas Latvijā būtu Tiesiskums kaut tik, cik melns aiz naga, tad pēc “tās” Rīgas Domes sēdes, kas bija redzama TV, kur Ušakovs ar Šleseri necenzētiem Puškina valodas vārdiem pat apvainoja kādu deputāti, drošības policijas pienākums būtu bijis šos divus garīgos kropļus “atskaldīt” un izmest aiz Zilupes. Bet tā kā Latvija ir Krievijas guberņa, kura tiek tiešā veidā pārvaldīta no Maskavas, tad viņa nu ir tāda kāda ir. Tāpēc arī nav brīnums, ka šajā respubļikā Mūrnieces “Alfas” ielaužas latviešu birojos un kliedz: davai bļeģ, ģerži siļņei nāhui(personīgi redzēti video ieraksti).. . Vai tā ir Latvijas Brīvvalsts, kurā notiek tādas provokācijas pret latviešu valodu un latviešu tautu ? Nē, pagaidām šī ir mūrnieces un reinika ģerevņa, ne Latvijas valsts.

image-1089Bet nenokariet galvas, latvieši,- tā diena nav vairs aiz kalniem, kad tauta šos “atkritumus”: išakovus, šleserus, mūrnieces, reinikus un citus godmaņveidīgos, iesviedīs tur, kur tiem ir īstā vieta… .

Foto: Okupantu, slepkavu un izvarotāju simbols.

Kāpēc gan Rīgas mēŗiem, išakovam un buldozeram, neienāca prātā šeit uzsliet dižtelti un Dixi. Lai krievu okupantu zvēri, tad dienu un nakti “čestuškojas”.

 

 

LRTT.  24.05.2010

You may also like...

37 komentāru

  1. es saka:

    bet nav jau vairs par ko balsot, mantkārības sērga daudzus parāvusi

  2. Vientiesis saka:

    Nu un kad tad iesim to valsti aizstaavet? Visi tik runa ies , dos , kaars ,bet nekas nenotiek.Izzagshana turpinaas Shlesers ar Ushakovu palikushi pavisam nekaunigi savus netiros darijumus nekautrejoties izreklame tautai par labu. Sak maksajiet muljki. Vai mes tiesham esam muldetaj tauta? Vai shaja valsti kaut kas labs ari var notikt, vai vienkarshi jabrauc prom uz neatgrieshanos!?!?!?

  3. AG saka:

    Ja tā turpināsies, to būvi vispār slēgs!

  4. macho saka:

    Atslaabsti onkuliit.
    Ne jau Ushakovs bija pie varas shos 20 gadus, ne vinsh biidiija privatizaaciju, ne graava LV razosanu. Galvenokaart to visu dariija TB/LNNK, LC, TP..
    Onkam slikts noskanojums-krievi uzreiz vainiigi :D

  5. Ernis Purnis saka:

    -tam urlu macho teikšu īsi: tieši šie išakovi un ušakovi ar latviskiem uzvārdiem bija pie varas kgb atlasīti un ir šos 20 gadus, tieši tas ir jāpārtrauc un mūsu piemigušai tautai jāsapurinas un jābūt gatavai rīkoties enerģiski un vienoti , masveidīgi visiem kopā pie pirmās iespējas , vairs negaidot vēl kādu urlu provokāciju pret visu mūsu tautu un valsti!
    Nākošajam 9 maijam jābūt jau citādam Latvijā,Rīgā!
    P.S.
    Laba doma, rosināt likt žūpu teltis pie fašisma pirksta (sovietekļa) Pārdaugavā.

  6. Tieši par tēmu! saka:

    KrrrrrievelissS, 24.05.2010 20:05

    Autors: Dziesmiņa par sarkanurlu insektu
    Datums: 20.05.10. 22:41

    Bij tumša, tumša tautai maskavijas nakts (dark night)
    Kā pa savu, rāpo visur viņu blaktis
    Tad mēs ar Atmodas pirkstu pljakts, bet…
    Ak, ne beigta bija svešo blakts
    Bet treknas maitas tapušas , dancoja pēc kremļa takts

  7. black_joker saka:

    Ernim Purnim un Dambītim
    Jūs taču esat maniaki un paranoiķi- jums tā telts vasaras kafejnīcai ēst prasa vai? Demokrātiskā valstī saņemot atļauju šādu kafē var izvietot praktiski jebkurā vietā un neko tā neaizsedz, jo kam tad no Daugavas puses ir jālūr uz to muzeju? Kaijām vai? Vieta stratēģiska un laba kafē izvietojumam, labāk būtu priecājušies, ka kaut kas vēl ko dara

  8. celmlauzis saka:

    Kas notiek Latvija,Murniece skali pazinoja ka vina katru dienu policijas generali saucot pie sevis. Kas to butu domajis ka tik traka plintniece var but tik tempramentiga.

  9. DDT saka:

    Палатка им мешает?!

    Уже не знают до чего дое***ся.

    Хотите что-бы вас уважали? Так постройте нормальную страну. 20 лет латыши были у власти. Пока ничего кроме разворованных заводов, фабрик, ферм, животноводческих комплексов не видно.
    Всё время вы ноете что вас затавляют, вас обижают, вам не дают, виноваты русские, евреи, буржуи. Да и вы сами признаете что лучшее блюдо для латыша это латыш. В моем родном городе, да именно родном, за 20 лет независимости перестали работать следующие предприятия: РАФ, Сахарный завод, Молочный комбинат, Хлебокомбинат, Сельмаш, Сельхозтехника, Агрохимия и десятки мелких. Еле дышат Льнокомбинат, Стройдеталь, Елгавмаш, Мясокомбинат.
    Где вы патриоты? Почему не защитили сахарный завод, который обеспечивал работой половину крестьян Земгале. Хоть один патриот встал на пути экскаваторов ломающих предприятие? Нет вам похеру. Вы вместо свеклы будете рапс сеять. Только у рапса урожайность 12-15 центнеров с гектара, а у сахарной свеклы 350-400.
    Если вам похеру на свою страну, то зачем пытаетесь доказать другим что Латвию надо любить. С таким же успехом можно заставлять соседей любить засранный подъезд вместо того что-бы не срать там или хотя бы убирать время от времени.
    Думаете если нацепили флажки на машины то станете жить хорошо. Я бы тоже нацепил если бы так было. Обвешался бы флажками и пел бы таутас дзиесмас если-бы заработало хотя бы половина предприятий моего города.
    А от того что я буду каждый день говорить что во всем виноваты русские или жииды ничего не изменится. Русские и жииди только больше будут сопротивлятся всему что вы предложите. Потому что если оскорбляешь человека он никогда не станет искренним партнером, другом, соратником.
    Так что ребята своей националистической политикой вы убили свою страну, свой народ. И даже если захотите что-то исправить то должно пройти десятки лет прежде чем к вам будут относиться с уважением.
    А пока только *тупые латыши разворовали свою страну*, *так им им надо узколобым националистам* *они только петь танцевать и воровать умеют, а на праздник жрут соседа латыша*.
    И никакой силой, плеткой, автоматом, танком не заставите думать о вас по другому.
    Пока не научитесь родину любить по настоящему ни кто вас уважать не будет.

  10. nohitelfs saka:

    DDT ir skarba taisnība, latvija kā valsts ir apsmiekls, var jau arī kritizēt ušakovu daudzās lietās, bet ne jau par mūžveco līdz riebumam 9. maija vs 16. marta kašķi visos variantos

    respektējuši būtu viens otra tautas kultūru, ne jau krievi okupāciju svin, bet uzvaru pār nacistisko vāciju, un ne jau lv atbalasta nacistus 16. martā, bet piemin varonīgo strēnieku kaujas, kuri – jā – diemžēl cīnījās nepareizajā pusē.

    bet nu protams daudz ērtāk jau ir saskatīt visu pa savam un bezjēgā klupt viens otram pie rīkles kliedzot “okupanti!”, “nacisti!”, būtu labāk pievērsušies kopā tiem kas latviju šajā bedrē iegrūda, ar to rasu naidu taču manipulē, atcerieties kaut vai to skandālu ar piekauto krievu pāris mēnešu atpakaļ, , nu vajag taču tautas uzmanību novērst no galvenajām problēmām uz kaut ko citu, kas patiesībā ir mazsvarīgs

    karš var būt nežēlīgs līdz absurdam, cilvēka dzīvība un ierastie miera laika likumi zaudē spēku, un jebkurā tautībā atradīsies īpaši cietsirdīgi indivīdi, kuri nodos, izvaros un sakropļos, vienalga, vai vācieši, krievi vai latvieši, bet nu turpiniet rādīt viens uz otru ar pirkstu, aizmirstot vienkāršo patiesību, ka nekas nav tikai melns un balts

    dievs, dod, kaut izmirtu ātrāk šīs fanātiskās paaudzes kas neapjauš, ka tiem, kam nācās iziet tiem laikiem cauri, jau sen vairs nesāp, sāp tikai jums, kas maniakālā neatlaidībā turpina uzplēst vecās rētas

  11. black_joker saka:

    DDt, nohitelfs
    kā ar pirkstu acī…bet tribunāls noteikti jums jau nāvessodu piespriedis…
    cemme ir, ka krievs ierīvē acīs, to, ka paši vien esam vainīgi, ka esam tur, kur esam….ko ievēlam, tas ir, gudri dirst mākam, bet retais ko dara reāli. Un šitā tribunālošanās tik diskreditē valsti kā tādu…

  12. mjnhgf-black-joker saka:

    klau,gudreli!tu vari atbildet uz vienu jautajumu???VAI TA IR VALSTS?ne ta ir lidziga BORDELIM.vai man nav tiesibas diskritet bordeli???

  13. Filips Bobinskis saka:

    Vēsturi nepārzinošajam (ja jau leģionārus ar strēlniekiem jauc) nohitelfam:
    Manis pēc okupanti 9. maijā var svinēt kaut vai Eiropas dienu vai, kā šogad, Mātes dienu, pietiek ar to, ka viņi te ir, lai pret viņiem rastos vienīgi riebums. Un kas attiecas uz tevis teikto: “būtu labāk pievērsušies kopā tiem, kas Latviju šajā bedrē iegrūda”, tad es ļoti labi zinu, kas Latviju bedrē iegrūda – šie paši okupanti un viņu pakalpiņi 1940. gadā un turpmākajos nu jau 70 okupācijas gados. Un no šīs bedres joprojām neesam izlīduši. Okupācija nav beigusies. Kas attiecas uz apzīmējumu “okupants”, tad nu ne jau mūsu vārdi kādu padara par okupantu, bet viņa paša rīcība – ielaušanās citas valsts teritorijā. Varbūt tu arī uzskati, ka zagli nevajag saukt par zagli, slepkavu par slepkavu u.t.t., jo, kā tu izteicies: “nekas nav tikai melns un balts”.
    Kas attiecas uz tevis piesaukto rasu naidu, tad pasaki man lūdzu, pa kuru laiku radusies tāda okupantu rase vai tautība? Ja nu tu vārdu “okupants” saproti kā sinonīmu kādas tautības apzīmējumam, tad, paklausies, tev pašam ir problēmas ar nacionālo naidu. Bet ja jau par nacionālo naidu runājam, tad pateikšu, ka katrs okupants, kas joprojām ir manā zemē ir naida izpausme pret manu tautu un valsti. Un kas attiecas uz taviem vārdiem, ka ir tādi, kas uzskata, ka “vajag taču tautas uzmanību novērst no galvenajām problēmām uz kaut ko situ, kas patiesībā ir mazsvarīgs”, tad tādi ļautiņi, diemžēl, tiešām ir un vienu tu saskatīsi spogulī.

  14. nohitelfs saka:

    to filips

    nestāsti nu ka padomju okupācijas laikos bija sliktāk kā šobrīd, kur mūsu “neatkarīgā” valsts ir novedusi, ielīdusi milijardu euro parādos strauji turpinādama slīdēt lejup

    un kas no tā ir ticis vidējam iedzīvotāju slānim? o, jā protams, vieglāka emigrēšana uz ārzemēm kā lēta civilizēta veida vergu eksportprece, jo ar es cenām un latvijas algām viduvējam patriotiskam latvietim nākās vai nu aizšūt pakaļu vai tīties prom..nu re, latvija vismaz kautko eksoprtē uz es : )

    visu tas, ko sabūvējām pārsvarā ļaunajos okupantu laikos, ir izpārdots vai slēgts, viss kas ir tagad ir nepabeigti projekti par kaut kādām mītiski pārspīlētām summām – to visu tikai ļaunie okupanti šajos gados ir izdarījuši vai kā?

    kaut kā sanāk, mēs esam iekrituši nākamajā okupācijā – un, kas ir vēl ļaunāk, no brīvas gribas, nozombētajai tautai ejot un balsojot par iestāšanos es, labākais arguments, kāpēc, ko dzirdēju, bija no kāda drauga – “nu, bet vajag pārmaiņas!” :))

    parāds SVF tikai aug, un neesam vairs ne brīvi, ne neatkarīgi

    un es atvainojos, ja sajaucu strēlniekus ar leģionāriem, godīgi sakot vienmēr uzskatīju viņu rīcību par varonīgu, jā, bet bezjēdzīgu, un, lai kā piespiežos, nespēju interesēties vai just viņiem līdz..nedz arī krieviem viņu svētajā maija dienā, bet aizliegt kaut ko nozīmē tikai ierosināt papildus pretestību, tāpēc, lai jau svin, kas kuram tuvāks, un miers..

    jā un tava “okupantu” rase vai tautība ir gan radusies – palasi tvnet forumos, ja meklēsi, atradīsi it viegli. jautri, kā tu gandrīz vai pilnīgi neloģiski mēģini mani gandrīz vai par nacistu un krievu nīdēju padarīt, pieņemot ironiju par kaut kādu manu nāvīgo nopietnību – kopējā teksta kontekstā pat bērnam būtu skaidrs, ka es lielā mērā aizstāvu krievu viedokli – tāpat kā latviešu – jo gala rezultāts būs viens – jēga atkal un atkal strīdēties par sen aizgājušo ir zudusi gadu desmitiem atpakaļ, nu var jau arī turpmāk ļaut ar sevi manipulēt un riet vienam uz otru, ja jau tā gribās

    bet nu par tiem taviem briesmīgajiem 70 okupācijas gadiem smiekli nāk – tik daudz kas tika izbūvēts latvijas nākotnei, bet, kad nu tik pārākie par ļaunajiem okupantiem letiņi tika pie šprices savā laimīgajā neatkarībā, viss, ko viņi darīja bija visu slēgt/privatizēt, palasi kaut vai DDT sarakstu, rādās latvijas 20 “neatkarības” gadi krietni vien pārspēj 70 ļaunās okupācijas gadus un ne jau nu labā nozīmē…

  15. Edgars Dambitis LRTT piesēdētājs saka DDP saka:

    Ja kādā valstī ienāk ar vardarbību,uzsāk slepkavot,laupīt,izvarot un izsūtīt uz nāves nometnēm, nav saskatāms draudzības žests,tikai naids.Tā tas notika 1940.gadā.Latvija nebija mēģinājusi uzbrukt psrs.Tad divi sabiedrotie kala plānus pasaules sadalīšanai,psrs un Vācija.Uzsākot karu pret psrs pirmā,Vācija atbrīvoja Latviju no komunistiskā slepkavnieku režīma.Bija iespēja atrakt visas noslepkavoto vietas un skaidri redzēt nežēlīgos sadistiskos nkvd ,,varoņdarbus,,.Neaizvesti uz nāves nometnēm palika tūkstošiem cilvēku.Sagatavotajos vilcienu sastāvos prom bailēs aizbrauca sadistiskie slepkavnieki ar Latvijā salaupīto.Ja nebūtu šis vācu uzbrukums mēs neredzētu psrs slepkavnieku pierādījumus,jo komūnisti,nkvd tos būtu nolieguši,pierādījums ir faktu grāmata ,,BAIGAIS GADS,,.Karš beidzās ar psrs un viņu sabiedroto uzvaru.Uzvarētāji mums neatlaidīgi un varmācīgi sludināja ka atbrīvojuši no fašistiem.,,Atbrivotāji,,jācienot. Cienīt varētu tādus atbrīvotājus,kuri iepriekš nebūtu bijuši okupanti,bet pēc savas uzvaras atstājuši mūsu zemi.Tas nenotika,turpinājās visas ieprikšējās represijas,laupīšana,slepkavības,izsūtīšanas.Komūnistiskā partija un viņu palīgi KGBisti un vietējie pakalpiņi nesaprata un laikam nekad nesapratīs kas jādara godīgam atbrīvotājam.Joprojām neesam brīvi,mūsu valsts daļa okupēta kurā atrodās svešas armijas karaspēks,valstī tūkstošiem militāristi-PIEKTā KOLONNA,civilokupanti viņu pēcteči kuri lielākā daļa nelojāla Latvijai.Arī šīs dzertuves atrašanās vietas atļauja pazemojoša,latvieši nevēlās šeit redzēt apdzērušo cūcības un bardaku kāds katru gadu notiek Pārdaugavā pie okupācijas staba.Mēs nevēlamies piekāpties okupacijas pašpārvaldei,pašmāju pakalpiņiem,tautas apzadzējiem,nodevējiem,slepkavām.,,Atbrīvotājiem,,un viņu pēctečiem ir sava zeme KRIEVIJA,laiks atgriezties MāJāS,ilglaicīgi,nekaunīgi ciemiņi visiem apnīk.
    LRTT turpinās atklāt pretvalstiskos darboņus,un jeb kura darbība tiks novērtēta kad Latvija būs īsteni tiesiska valsts.Noziegumiem pret valsti un tautu noilgums nebūs.Nelikumīgi izkrāptie īpašumi tiks atgriezti pēc piederības.Savus svētkus,atceres dienas,leģionārus,nacionālos partizānus sumināsim mūžīgi,ne austrumu,ne rietumu nelabvēļiem mēs nepakļusim latviešu tautas tradīcijas.

  16. nohitelfs saka:

    p.s. googlē internetā meklējot, neskaitāmi resursi jauc leģionārus ar strēlniekiem – bet jā, leģionāri ir pareizāk, – par šo visnotaļ ārkārtīgi svarīgo vēstures kripatiņas zināšanu filipam +1 punkts, nav ko kaunēties : )

    p.s. aijj, atceros, jau sen pirms skolas lasīju a.grīna dvēseļu puteni, būs jāuzrakā un jāpārlasa, no bērna dienām palikušas atmiņas, ka bija laba grāmata : )

  17. black_joker saka:

    kas tev te par bordeli – bordelis ir meitu māja ar lielu kārtību vispār- aizej labāk ievērtē kādu. Jaunajās demokrātijas valstīs visur ir nekārtība- paies gadi, līdz gan nesakarīgi politiķi, gan tādi apsēstie kā šie tribunālisti iznīks kā nezāles. Tribunālistu lielākā problēma ir nesapratne, kāpēc pēc neatkarības atgūšanas nav iestājusies paradīze zemes virsū un kāpēc viņi nav tie, kas tajā paradīzē ir pie teikšanas……Te nu var veco žīdu leģendu par 40 gadiem tuksnesī piesaukt- tik ar vajag, lai sačakarētās paaudzes aizietu un izaugtu jauna paaudze. Bet jūs gribat uz sitiena, lai visiem smadzene pārlādējās un piepeši cilvēki kļūst pavisam citi. Un tā tiek meklēti un atrasti “kangari” un citi mītiskie tēli, kas “gremdē valsti”. Realitāte ir tāda, ka šie sirmie tribunāla kungi tikuši pie varas mirklī sagrautu Latviju ar sodiem, izsūtīšanām un tā tālāk, jo krievu lācis iebruktu aci nepamirkšķinājis- kolosāls iemesls.

  18. to Dambītim saka:

    Patiesi un objektīvi vārdi.Piektā kolonna nekad nebūs lojāla Latvijai,kā nebūs lojāla rīdziniekiem Rīgas dome patreizejā sastāvā.Un tas draud visai Latvijai,ja nāks pie varas SC ar čangali Urbanoviču- komsomoļcu priekšgalā vai otru čangali Šleseru pakaļgalā,stutei esot Šķēlem. Cik lojāls Latvijai ir Ronis ĀM ?Kur ir latviešu latvietis?Ne materiālais krahs draud Latvijai,bet valstiskuma zudums!

    Nu jau kiriļica TT uzradusies?Kur viņu nav?Kā tarakāni.

  19. black_joker saka:

    piektā kolonna drīzāk esat jūs – tribunālisti- neapzināti, bet varbūt ar nolūku mēģinot gan sakūdīt latviešus ar krieviem un žīdiem, apzināti veidojot naidīgas 2 vai pat 3 kopienas, kuras viena otru apkarotu sākumā ar politiku, tad ar ieročiem, gan šķeļot pašus latviešus, izplatot maldu ziņas par kangariem, kgbešņikiem un citādiem rāpuļiem…..un tad jūsu saimnieks varētu nākt un zem sava spārna visus mūs pabāzt.
    Izskatās, ka liela daļā jūsējo tribunālistu sēž kur Rietumu valstīs- labos darbos un amatos un, izmantojot manaiakālu cilvēciņu vēlmi paspīdēt, kā lelles tos raustat un priecīgi smejaties.

  20. mjnhgf-black-joker saka:

    tu tak esi mazak gudrs!!!tu tak zini ar ko letini Latvija apzime BORDELI???vismaz tautas valoda.man liekas,ka esi no “maksligi” raditas jaunas paaudzes.robi un caurumi visa!vesture,fizika un beidzot reizes rekina!!!!

  21. black_joker saka:

    “mjnhgf”
    krieviem ir labs teiciens- sauc kaut vai par podu, bet uz uguns gan neliec….”bordeļ” bija, ir un būs mauku mājas apzīmējums- nācis no senāka krievu vārda “bardak”.
    ja tev liekas, tad pārkrusties- saka, ka – palīdzot- mana izglītība maģistra grāds ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātē 199…ajos, pluss fanātiska interese par vēsturi, dabu un ģeogrāfiju un analītiskajām spēlēm

  22. mjnhgf-black-joker saka:

    un kas tavuprat tagad valda Latvija?????pats jau tagad pateici,kas notiek Latvija un nonaci pats ar sevi pretruna,ha!

  23. mjnhgf-black-joker saka:

    ja,man ari ir pieci divmenesigie instituti.

  24. mjnhgf-black-joker saka:

    grbu ari mazliet palielities par ienemamo amatu.zini,esmu “konversu veca”kancalejas vaditajs DEMAGOGIJA!!!!!!!!!

  25. mjnhgf-black-joker saka:

    piehaltueju uz pusslodzi ari pie BULDOZERA:nu vai nav jauki!

  26. black_joker saka:

    “mjnhgf”
    neesi gadījumā piņņains tīnis? pēdējie ieraksti ļoti tā vedina domāt:):):):)
    Latvijā neviens nevalda- nav valdnieka (karaļa, lielhercoga, imperatora), ko nu tautas aitu bars savēl, tas mums ira…..tāpēc es ar neesmu vēlējis un netaisos to darīt. Mans risinājuma piedāvājums būtu absolūtā monarhija, kas ar laiku varētu kļūt par konstitucionālo monarhiju…..Te vajag veci ar reāliem pautiem, kas sava labuma interesēs izbeigs to strēbšanu no kopējās siles (lasīt- viņa siles)…labs valdnieks saprot, ka neapmierināta tauta nestrādās un nevairos viņa labklājību. Šie 100 saeimieši to nesaprot vai negrib saprast…..dariet saeimā ko gribat, zogat, izsaimniekokojat, jo tam jau ar jūs esat ievēlēti un valsts ar tam ir domāta, lai gūtu labumu….BET- gādājat, lai tautai būtu labi. Zog arī USA, FRA, CAN, GER politiķi, BET- dara to tā, ka neviens nejūt un neredz….tur uzceļ tiltu par 100 miljoniem un 1 miljons tiek sadalīts politiķiem pa kluso nemanāmā veidā….visiem ir labi- cilvēkiem tilts, večiem kāds žūksnītis savām vajadzībām. Mūsējie ceļ tiltu par 300 miljoniem un 200 miljonus sabāž sazin kādos ofšoros….protams nejēdzīgs troksnis….arī ārzemēs savus radus ņem darbā, BET- tie ir izglītoti cilvēki un spečoki savā sfērā – tur šoferu dēli un apkopēju meitas nekur netiek…..

  27. mjnhgf-black-joker saka:

    nu tad pieliekam punktu VALSTS DISKREDITACIJAI.pats tak to ari dari,beigsim so disksiju.ja tik labi zini vesturi,sis portals nakotne palidzes veidot godigu un patiesu vesturi,ieskaitot tev!

  28. A.Kalniņš- seniors saka:

    Man gan liekas ka -nohitels,black jocker un DDP ir viens un tas pats kremļa sešinieks un gvelž kremļa mulķības viņu robotu stilā…
    Te skaidri,latviski precīzi un taisnīgi izsakās Filips Bobinskis,E.Dambītis,E.Purnis

  29. black_joker saka:

    Man gan liekas, ka Jūs, tribunālisti, te esat pāris cilvji zem viena nika, jo nu vienkopus tādu apsēsto maniaku koncentrācija tā kā mazticama…

  30. petr saka:

    Drošības policijā! Šajā saitā kurinā starpnacionālo naidu!!! zem fotografijas tika rakstīts, ka krievi ir okupanti un zveri. Jāuzaicina krimināllieta!!! Jums ir jāstrada.

  31. Miervaldis saka:

    Es uzskatu, ka ir vienalga, kur diktatori Ušakovs & šlesers, taisa rusopantiem izklaides vietas.šajos apstākļos tas nav svarīgi.šī ir MUSU zeme, un abi Rīgas diktatori to izķengā.Nav svarīgi, vai tie zaimo mūsu tautas traģēdijas liecinieku – okupācijas muzeju, vai ārdās pie rusopantu kauna staba, piemēslojot mūsu jau tā daudz cietuso zemīti.Petrim – un vai tad lielākā daļa krievu nav mūsu zemes kolonisti?Raksta autors nav tieši sacijis, ka visi krievi būtu kolonisti.Tu tagad pasaki man – kāda iecietība būtu jājūt pret tiem cilvēkiem, kuri ievācās tanīs mājās, kuru samnieki mira mokošā nāvē vai nu čekas pagrabos, vai sibīrijas stiegnājos?

  32. Baiba-labots saka:

    Pilnīgi piekrītu Miervaldim! Bet es arī, kā Kalniņš domāju, ka tas black, nohitl un ddp ir viens algots urlu pintiķis
    Vajag izsist indes zobus urlām un kangariem, ir jārosina, pieprasīt , piespiest visur visur mūsu cilvēkus izdarīt spiedienu, mītiņot, protestēt, kliegt, ka nepieciešama dekolonizācija, ka valsts jāatbrīvo no piektās kolonnas, tad būs vieglāk ko mainīt, ja nebūs blakus katrs otrais svešs un naidīgs okupants

  33. black_joker saka:

    Autors: Dziesmiņa par sarkanurlu insektu – tas ir tieši par mani!

    Datums: 20.05.10. 22:41

    Bij tumša, tumša tautai maskavijas nakts (dark night)
    Kā pa savu, rāpo visur viņu blaktis
    Tad mēs ar Atmodas pirkstu pljakts, bet…
    Ak, ne beigta bija svešo blakts
    Bet treknas maitas tapušas , dancoja pēc kremļa takts

  34. Miervaldis, black_joker saka:

    Klau, tūlīt paņemsim mušu indi!

  35. Miervaldis saka:

    Domāju ierindas Latvji, tā vietā, lai cīnītos par kundzību savā zemē, ļauj visādiem diktatoriem nākt pie varas Rīgā.Kapēc viņi to ļauj?!Tautas varoņus, mūsu varturu propaganda sauc šos cilvēkus par ekstrēmistiem, un garīgi nepatstāvīgie arī var noticēt…Sašķeltā tauta vienaldzīgi noskatās, to, cik raksturīgi Ušakovam, un viņa siles biedram taisīt tautas asins nosūkšanas biznesu…Un ja tā labi padomā, tad tādi muļķīši, garīgi nepatstāvīgi tipi, šām cūkām arī vajag.Mēs rīkosimies, ka mēs mākam…Un es ceru, ka reiz šī sistēma sagrūs!

  36. Miervaldis, notihelfam saka:

    Nevis izzmiekls, bet gods, pēc tavas loģikas spriežot, būtu Latvijai, kurā atrodas cilvēki, kuri vēl pretojas pielaizīgajai kangaru põlitikai, un globājajai ekonkomiskai patstāvībai, uz mazāko firmu rēķina…

  37. black_joker saka:

    Miervaldi- re kur iemesls DP izmeklēt, kas tu par teroristu un Latvijas Republikas likumīgās varas gāzēju esi. Es esmu pret jebkuru valsti un jebkurā formā, tādēļ manas formas anarhists nav bīstams pastāvošajai varai. Es savu pārliecību varu paust droši, jo esmu vienpatnis un pats ar sēdēšu cietumā, kad īstenošu savu sapni un ar trāpīgu bruģakmens metienu sašķaidīšu seju kādam stulbam latviešu musoram demonstrācijas laikā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *