V. Eisters. Antilatviskums- krievu un žīdu paranoja

www.tautastribunals.eu-12Vilnis-Eisters1Latviešu tautu neviens nevar apvainot “antisemītismā”.

Latviešu tautai ir patiesas tiesības un motivācija būt “objektīviem antisemītiem”. Vēsturē, trīs tautas ar zvērisku naidu slepkavoja un iznīcināja latviskumu, Latvijas neatkarību. Tie bija; vācieši, krievi un žīdi !

Ar vāciešiem vēsture it kā norēķinājās, bet krievi un žīdi cenšas izlīst no pašu radītā kanalizācijas ūdens sausi, bet, kas no tā iznāk sauss- paliek netīrs. Antilatviskums nav objektīvs, tā ir žīdu un krievu nelietības paranoja, vēlme slēpt savus noziegumus pret cilvēci, ar taktiku: labākā aizsardzība ir UZBRUKUMS. Žīds un krievs tādejādi cenšas izolēt viņu noziegumu lieciniekus.

Viņi bez ienaidnieka, kā sūds bez smirdoņas !

KRIEVI un ŽĪDI noziegumus pret latviešu tautu iesāka PIRMIE un turpina tos vēl līdz šai dienai. Viņi šodien ar savu zvērisko NAIDU pret latviešu tautu rada motivāciju “objektīvam antisemītismam”. Žīdi un krievi nepārtraukti turpina “orālo onānismu” par latviešu “fašismu”, noslēpjot, ka krievu- žīdu boļševisms, bija “fašisma” koks, uz kura izauga vācu fašisms. To zaru nocirta , bet KOKS ZAĻO. Un zaļos un dos augļus, kamēr “pasaules stulbeņi” nenospriedīs to nosodīt un nocirst.

Šodien viņi aizņemti ar cīņu pret terorismu. Bet vai kāds no šiem “cīnītājiem” paskaidro par terorisma objektīvo cēloni ?

Sekas gan varam prognozēt- Eiropas Savienības nākotne, pēc cionistu radītā liberālisma- CETURTAIS REIHS !

www.tautastribunals.eu2 - Kopie

Teju, teju Latvijā ieradīsies pasaules noziedzīgākās valsts pārstāvis Šimons Peress. Mēs zinām, ka šī valsts ir dibināta noziedzīgā ceļā.

Mavriks VulfsonsTās pamati likti uz palestīniešu tautas līķu kaudzēm.

FOTO: Žīdu poļitruks Mavriks Vulfsons– latviešu virsnieku slepkava.

Tādai valstij nav paredzams ilgs mūžs. Dieva Likums to nepieļauj ! Šīs valsts pārstāvji ir melu iemiesojumi. Lai slēptu savus asins darbus, viņi skaļi un noziedzīgi apvaino citas tautas noziegumos, ko pastrādājuši paši. Latviešus šie noziedznieki apvaino visskaļāk un ļaunāk. Un, tātad, ko grib šis noziedznieks darīt Latvijā ? Protams, ka diedelēt latviešu tautai piederošo un apvainot latviešu tautu noziegumos, ko pastrādājuši paši „izredzētie”. Oficiālais vizītes mērķis esot Žaņa Lipkes muzeja atklāšana. Un te nu mēs atkal saskaramies ar žīdisko morāli. Kas tad bija šis „Žanis”, un kādu motīvu vadīts viņš kļuva par varoni ?

Lūk, kāds komentārs par šo „varoni”: „ Kas bija ŽANIS LIPKE ? Jūrnieku aprindās klīda pastāsti, par Rīgas ostas “leģendaro kontrabandistu”. Spirta kontrabandas karalis. Iegūto kontrabandas preci notirgoja žīdu bodēs. Kad partneriem svila “pakaļas” Žanītis tos glāba. Par “rebēm” jau visu nezinām . Vajadzēja “varoni” un kāpēc, lai tas nebūt kontrabandas spirta karalis”?”

Ja tā taisnība, tad mūsu „Žanītis” neglāba žīdus, bet gan kriminālelementus, kuri nelaimīgā kārtā, kārtējo reizi izrādījās žīdi.

Pēdējā laikā tieši latvieši ir izdarījuši nepatīkamus „atklājumus” , kas attiecās uz „dievizredzēto” nāciju. Kļūst zināms, ka dižais žīdu tautības „tautudēls” Mauriks Vulfsons, ir bijis tas, kurš pavēlējis nošaut latviešu virsniekus Litenē. Par šo varoņdarbu pat apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni !

Un vēl kuriozi, izrādās, ka Voldemārs Veiss un Viktors Arājs ir bijuši kompartijas biedri un KGB aģenti !!! Ja tā ir taisnība, biedr Šimon, tad iznāk, ka žīdi paši ir „organizējuši” holokaustu, lai šodien veiksmīgi „šeptētu” ar „holokausta industriju”. Tāpēc jau tāds naids uz visiem latviešiem, kuri lēnām, bet neatlaidīgi tuvojas mērķim- cionistu noziegumu atmaskošanai.

Un, Šimon, tavas tautas izdzimteņi šodien Latvijā veic ne mazāku noziegumu, kā 1940. gadā. Miljardus- tavi kargini, krasovicki u. d. c. nozaga latviešiem caur bankām. Šodien Liepājas Metalurgs tiek izzagts no tavu tautiešu puses, bet noziedzīgā komunistu- cionistu valdība lien šo žīdu noziedznieku priekšā uz vēdera. Lai viņus velns, Šimon, parauj kopā ar tevi un tavu cionistu varzu.

Un tici, Šimon, latviešu tauta,  ar LRTT priekšgalā,  visus krievžīdiskos okupantus un komunistus aizvilks uz Ešafotu.

Un iegaumē, Šimon, neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, to apliecināja Jekelns pirms pakāršanas.

Toties tavi tautieši masveidā ir šāvuši latviešus, un par to mēs jūs tiesāsim pēc visiem Starptautiskajiem Likumiem.

Amen, Šimon !

26.07.13.     LRTT

You may also like...

19 komentārs

  1. ANDRIS 7 saka:

    LABRIT!
    Vienreiz ir jasaprot,ka ir cilveki,un ir TADI,kuri nav cilveki.Visu laiku
    GRIB salikt visu kopa ar nosaukumu TAUTA.Tapec varu drosi teikt,ka 1940
    gada briesmu darbus veica TAUTAS necilveku puse.Gruti atskirt JA.Bet ir
    viena LIELA ATSKIRIBA,vini visu laiku veic ardosu,provokativu,
    graujosu darbibu ARI NORMALA MIERA LAIKA,radosas darbibas vieta.Otra ir
    fiziska atskiriba,BEZ STAJAS.Tresa ir iepit melu pavedienu PATIESIBA,ko
    nezinosiem ir gruti pamanit,jo gala rezultata iznak MELI.Sini gadijuma
    jabalstas uz intuiciju UN VISS JANOSKAIDRO PASAM.Nelaist nevienu pie
    sevis majas,ja nav PATIESAS velesanas,var nomainit BUTIBAS. u.t.t.
    Dosu divus piemerus.
    a)Runa “ticamu viltigu taisnibu”,zinot,ka pie esosas PRAKSES
    notices.LOTI LABS OPERATORA DARBS,kas liek domat par PODNIEKA
    naves patiesajiem celoniem,vienkarsi,kads nevelejas sevi redzet
    TADA GAISMA.PAVEROJIET AcU ZILITES,tas ir no TAUTAS necilveku
    dalas.
    http://www.youtube.com/watch?v=eUn9tIM1ueU&feature=c4-overview&list=UU5nGfWPeCJ3P3beDXNeWAMA

    http://www.youtube.com/watch?v=v13h9zIIAsE

    Ja zinams,ka KUTUZOVS bija masons,kurs speciali aizgaja no MASKAVAS,
    lai NAPOLEONS varetu iznicinat biblioteku un citas kulturvesturiskas
    vertibas,tad 1% melu,dod 100% melus,lai gan 99% var but patiesiba.
    http://www.youtube.com/watch?v=b7mVit7J_1o

    P.S.
    BRIDINOSA ATKAPE. TENcINU(PALIDZI DIEVS NEVAJAG).

  2. zināšanai saka:

    Kriminālās bandas “ekspremjers” un viens no lielākajiem priHvatizatoriem Māris Gailis, kurš ir viens no biedrības Žaņa Lipkes memoriāls dibinātājiem, nav noliedzis, ka vēlas memoriālam piešķirt starptautisku skanējumu. Jāpiekrīt gan Mārim Gailim,ka vajadzīgs starptautisks skanējums. Tikai tas vajadzīgs par to,kā Māris Gailis, mācoties skolā,apzaga savu skolasbiedru kabatas(ir dzīvi liecinieki,kas mācījās ar Māri Gaili vienāskolā un to visu zina)un vēlāk apzaga ļoti lielos apmēros Latvijas valsti un latviešu tautu (vēlāk katram gadījumam slēpjoties tālumā uz jaktas “Milda”).

  3. zināšanai saka:

    Kriminālās bandas “ekspremjers” un viens no lielākajiem priHvatizatoriem Māris Gailis, kurš ir viens no biedrības Žaņa Lipkes memoriāls dibinātājiem, nav noliedzis, ka vēlas memoriālam piešķirt starptautisku skanējumu. Jāpiekrīt gan Mārim Gailim,ka vajadzīgs starptautisks skanējums. Tikai tas vajadzīgs par to,kā Māris Gailis, mācoties skolā,apzaga savu skolasbiedru kabatas(ir dzīvi liecinieki,kas mācījās ar Māri Gaili vienāskolā un to visu zina)un vēlāk apzaga ļoti lielos apmēros Latvijas valsti un latviešu tautu (vēlāk katram gadījumam slēpjoties tālumā uz jahtas “Milda”).

  4. Os saka:

    Tani “Muzeja” zidu nacistiskajai rasei,Lipkes,aktivi darbojas KriptoZids-Gailis Maris. Ari terorists,bandits,aplaupijis-katru Latvju sirmgalvi,bernu-pat vel nedzimusu,ists zidu nacistiskas rases “Svetitas” ar Javi “Dizdels”. Gailis aktivi ir istenojis Kremla FDD un tagad Israelas arpolitiku Latvju zeme! Tiesajams ar taisnigu Tiesu-ka ipasi bistams bandits terorists visai Cilvecei.

  5. Os saka:

    Pareizi Andri,tiesi desmitnieka. Un vel jo vairak,Judeokristietiba,Judaisms,tikai sinis religijas “Sveta” un sveta patiesiba-tikai Velns,tas ir vinu Dievs-varda Jave.Patiesiba ta ir viena religija,viens-zidisma celms,sakne.Dievs nekad-neSveta,bet-Krusta,uzsveru,ka Krusta Dievs saskana ar Musu Latvju Dainam-kas ir musu Gudribas,Aizsardzibas,Speka vardi,ar Latvju Praviesu atstats ista Dieva-Balta,Gaisa mantojums Latvju tautai. Dievs Krusti Maras baznica,tas nozime-Zemi Maras,jeb Dievzemiti un baznica nozime-visa Zeme. Visadi Jani,Peteri jeb vel Velns-Jave vinus zin ka-Jesua,pasi sakusi Kristit,tie vienkarsi ir Zidu meli visPasaules krapnieki. Dievs sveti Latviju ir-nepareizi,tas ir masonisms-zidiska kustiba,ka atpazisanas Zime,kas tad ir dibinajis sakotneji 18.g.Latviju. Sis fakts varetu apgaismibas patiesibu sniegt,par ko runaja Indulis Ronis,ka nav skaidra isti Latvijas uztaisisana. Dievs Krusti Dievzemi Latviju. Krustits,krustabas nozime-Aizsargats,ja pats Dievs Krusti,nevis kads cits,viltigs-Velns.

  6. kvarcs saka:

    es domāju,ka sen tas jau bija jāsaprot,ka visiem pasaules parazītiem bija jāsaprot tas,ka viņu aura un dvēsele kā tāda tiks pakļauta mūžīgām mokām un materiālai miskastei kā tādai,jo visumam šīs materiālās vērtības,maigi sakot-nenozīmē neko…tā kā visi šie zemes tārpi-izmantotāji,sava labuma guvēji,citu izmantotāji,zagļi lielos apmēros,to aizsedzēji..kangari,augļotāji..visi “pazemes tārpi”,kuri mūsdienās darbojās zem pašu pasludināta “taisnības un neaizskaramības likuma”,tiks pakļauti neizsakāmām dvēseliskām un garīgām mokām mūžīgi….tas neko nenozīmē,ka tagad jūs smejieties par to un sakiet-saki ko gribi,zogu,dzīvoju un man ir labi…tas viss ir laika jautājums…Vai jums vispasaules kretīni vajag mūžības mērogā dzīvot 5 minūtes labi,lai pēc tam mocītos mūžīgi??? Zinu,ka jums tas pašlaik nepielec,bet uz nāves gultas? Domājiet,ka Dievs jums piedos? Aizmirstiet,velta cerība,jo tādi tārpi garīgi izmetami miskastē,kas tajā pasaulē nenozīmēs miskasti,bet stipri ko zemāku!

  7. Os saka:

    Un tagad,ja Mes skaidri apzinamies Saprotot,ka “Sveta” tikai melno tumsas Speku Dievs,kas nav nekada Dievestibina,bet ists Tumsas Speku Dievs-kurs ir svetijis Zidu tautu-visu un ta ir-Absoluta launuma Melno Speku tauta “Svetita”Ar Velnu,Javi-vardu jau Velnam var but un ir daudz,sauc ka gribi Butiba no ta nemainas,butiba ir tada,ka tas ir-Zidu Dievs un pie si apzimejuma preciza paliekam. Nepiemirstot,ka Krusta ari tikai un vienigi Musu-Paganu Dievs,ar Dieva krustu,kas ir pilnigi cits un atskirigs no Zidu Dieva melna krusta,kur pienagloja Jesua,kas Patiesiba ir Kauna stabs/Krusts un zidisma Krusta jebkurs kam nav slinkums. Precizi apjedzot,kas ir Zimes,ka tas darbojas-Neatkarigi no to-Lietotaju gribas,Zimes(Svastikas) vienkarsi tukstos un tukstoskartigi pastiprina energiju-labo,vai gluzi preteji Negativo Velna-zidisma,piesledzot to vienam vai otram “Dievam”. Tad sanak ta milie Kristiesi,ka jus Ludziet Zidu Dievu,svesu dievu “LAI NAK TAVA VALSTIBA”…”LAI SVETI LATVIJU”,tas ir jus ludzat-Okupet Jus!

  8. Os saka:

    Andri 7. Par Brivibas Pieminekli un ta misticismu,ka tas var but,ka ir nostavejis pie divam svesam Varam-ZidMasonu Varam. Izdari eksperimentu-starp 3 zvaigzem(Kas ir Satana zvaigznes,jo ta apzime Satanu-zvaigzne ir Velna Zime,apzinoties,ka Lietuvena Krusts ir pavisam kas cits un savadak tiek zimets),iemonte ieksa(Vidu starp vinam) Davida Zimi. Kada sagadisanas,vai ne!? Zimes,ka jau pats zini,darbojas vienmer-Astrali un sis acu apmans,ar aci it ka neredzot-Materiski,nenozime,ka vinas tur nav. Domaju,ka Zale visu so zinaja precizi saprotot,vins patiesam gribeja Musu Perkonkrustu tur ievietot,pat par Maru neatlava vinam nosaukt Pieminekli. Noladetie muzu muzos ZidMasoni. Iedomajies,kas butu Mums par Speku,ja Mara turetu Perkonkrustu. Mums patiesiba nav-nevienas vietas Musu Paganu Zeme,Pilseta,kur savakt un sutit godinot,un Specinot Musu Paganu balto dievu. Visa ta energija-domformas,psihiska energija aiziet Zidu dievam. DziesmuSvetkos tas visas Zimes,ir tads Valdis Celms,Libietis,Okupants,Dievturu Latvju galvenais-apsurds protams,un vins taisija-noradot ka Latvju Zimju specialists,visas nepareizas. Ari ZidMasons.

  9. Os saka:

    Lidzigi,ka one dollar-virs ergla izlikta zvaigznu ornamentika Zidu Dieva Davida ZIME. ZidMasoKristuKristietiba-viss viena Sakne saplust. Sveicieni Mossadam no manis sini vakara!

  10. vesture saka:

    mi
    Sadarbības partneri:

    Žaņa Lipkes Memoriālam ziedojuši:

    Aivars Lembergs, Kirovs Lipmans, Valērijs Maligins, Guntis Rāvis, Juris Savickis, Dina un Jānis Zuzāni.

    Jānis Apsītis /SIA “Kurekss”/, Iļja Basins, Sabīne Becs, Jānis Bergs, Normunds Bergs, Ernests Bernis, V.E. Andris Bērziņš, Andris Bērziņš, Juris Biķis, Niks Bulmanis, Inga un Kārlis Cerbuļi, Aldis Circenis /Rīgas krēslu fabrika/, Leonīds Čerņaks, Rafails Deifts, Uldis Dzenis, Guna Eglīte, Indulis Emsis, Oļegs Fils, Zaiga Gaile, Māris Gailis, Andris Gailītis, Armands Garkāns, Ivars Grīnbergs, Fröde Groenvold /SIA “Linstow”/, Harold Immanuel /Rabbi Jehuda un Marta Levy piemiņai/, Guntis Indriksons, Leons Jakrins, Ralfs Jansons, J.K., Justs Nikolajs Karlsons, Andris Kļaviņš, Viesturs Koziols, Andris Krecers /SIA “Vika wood”/, Ģirts Valdis Kristovskis, Valsts kultūrkapitāla fonds, Juris Kursītis, Imants Lasmanis, Toms Lapsa, Latvijas kokrūpniecības federācija, Valdis Lejnieks, SIA Manass, Microsoft, Aleksandrs Milovs, Maira Moora, Iraklijs Mtibelišvilli, Aleksandrs Oskins, Juris Ozoliņš, Andrejs Pestuns, Aldis Plaudis, Uldis Pumpurs, Andris Putāns, Didzis Putniņš, Rīgas Dome, Pamela un George Rohr, Samsung, Atis Sausnītis, Valdis Siksnis, Oļegs Solodovs, Ivars Strautiņš, Arkādijs Suharenko /”Latvijas ebreju draudžu un kopienu padome”/, Augusts Sukuts, Andris Šķēle, Aivis Šteinbergs, Juris Vilders, Juris Vītols, Māris Vītols, Vasilijs Zaicevs /SIA “Stūre V”/, Viesturs Vīksna, Iveta un Guntars Zeici (stiklastudija.lv), Dāvids Zilbermans.
    Memoriālu veidojuši:

    Kalvis Andriksons, Ingmārs Atavs, Juris Bukšs, Vadims Domračevs, Zane Dzintare, Baiba Edolfa, Zaiga Gaile, Agnese Gaile-Irbe, Maija Gaile-Putniņa, Gatis Gailis, Māris Gailis, Dāvis Gasulis, Līga Granta, Kristaps Ģelzis, Viktors Jansons, Māris Kalniņš, Didzis Krūmiņš, Agris Ķuze, Zaiga Lasmane, Andrejs Malejevs, Jēkabs Nīmanis, Pēteris Pastars, Oskars Plataiskalns, Aigars Preimanis, Katrīna Puriņa, Laila Segliņa, Agnese Sirmā, Jēkabs Skrastiņš, Māris Slaņķis, Ineta Solzemniece, Uldis Sosnovskis, Armands Spigovskis, Reinis Suhanovs, Augusts Sukuts, Egons Upītis, Dainis Užulis, Jānis Vaišļa, Ludmila Vasiļjeva, Liene Zemīte, Rolands Zītars, Vladimirs Žuks.

    Bankas konts ziedojumiem:

    Biedrība „Žaņa Lipkes memoriāls“
    Reģ. Nr. 40008086312
    A/S Swedbank
    LV51HABA0551009712291
    SWIFT kods HABALV22

  11. Anonīms saka:

    Ak šī skaistā pasaule
    Tāda būs un paliks,
    Ja ar viņā CILVĒCE
    Visas sāpes saliks.

    No sākuma celms bailīgi šļupstēja,bet nu jau ir “varens vīrs”,kā tad ar uldīti nozaga zīmētos Baltu rakstus,tagad par dārgu naudu pārdod.
    Šausmīgi ir lasīt ka žīdiem esot dievs,pietiks ar savu Jahvi,tāpat arī nozaga vārdu baznīca no Baltu vārda pasejnīca,kur cilvēki gāja pateikties Dieviņam.Interesanti kam tas pagānu dievs,Baltiem gan nebija pagāni un goijas,viņu teikto nekad neatkārtoja.Katrā lauku sētā var iekārtot pasejnīcu,kur Dieviņam var aiznest kādu ziediņu pateicībā par palīdzību.Tagad masoni taisa dievturu pulciņus,baltu klubus (tur ir tikai ķīviņi un naids),tur viena dāma nepārtraukti kliedz ka viņu zombē, Baltus nevar neviens nozombēt,viņus iznīcina.
    Kad Balti gāzīs no saviem pleciem to mildu ar zvaigznēm un zelta jostu?

  12. "anti-fašistiem" pa pēdām saka:

    Pētot, no kurienes “aug kājas” post-padomju t.s. “anti-fašistu” organizācijām (t.sk. – Kuzina vadītās “Apvienības pret nacismu” organizētajiem huligāniem pie Brīvības pieminekļa šī gada 16.martā), uzdūros vienam vēsturiskam personāžam, spilgti aprakstītam Andra Grūtupa grāmatā “Ešafots”. Sauc viņu – IĻJA ĒRENBURGS

    http://nekropole.info/lv/Ilja-Erenburgs-14.01.1891.

    Izrādās, ka tas ir cilvēks, kuram ideoloģiski var “pateikties” par Padomju Armijas neaprakstāmajām, prātam neaptveramajām zvērībām Vācijā 2.pasaules kara nogalē.. Ļoti izsmeļošs šīs personas apraksts atrodams šeit:

    http://rense.com/general75/ehr.htm

    Pētīšu tālāk, taču jau tagad ir aizdomas, ka kaut kad vēlāk no šīs komitejas nosaukuma tika izņemts vārds “Ebreju”, samērā saprotamu iemeslu dēļ (vai arī nosaukums pilnībā mainīts; var jau arī būt, ka PSRS / Krievijā tika dibinātas vairākas šādas organizācijas). Būtība jau nav mainījusies – kā mani draugi un paziņas bija ievērojuši tai pašā 16.martā pie Brīvības pieminekļa, tie “anti-fašisti”, lai gan runāja krievu valodā, lielākoties nemaz nebija krievi.

    Zvērinātais advokāts Aldis Alliks

  13. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/472867-vac_parakstus_par_vdk_arhiva_esosa_satura_publiskosanu

    Vāc parakstus par VDK arhīvā esošā satura publiskošanu

    Portālā «Manabalss.lv» vāc parakstus, lai mainītu Valsts drošības komitejas (VDK) arhīva statusu un publiskotu tā saturu, liecina informācija portālā. Par iniciatīvu pagaidām ir parakstījušies 36 cilvēki, un vispirms jāsavāc vismaz 100 domubiedru paraksti, bet pēc tam to izvērtēs portāla juristi, kas lems par 10 000 parakstu vākšanas sākšanu.

    Iniciatīvas par «čekas maisu atvēršanu» autore ir Annika Dzērve. «Čekas maisu tēma politiķu aprindās ir kā bieds, par kuru parasti vairās runāt vai publiski paust savu viedokli. Pirms 11.Saeimas vēlēšanām aizdomu ēna krita uz četriem kandidātiem. Tas gan viņiem neliedza kandidēt. Daži politiķi pat ir izteikuši vēlmi iznīcināt šos arhīvus vai vismaz nogaidīt, kamēr tajos minētie cilvēki aiziet no šīs dzīves,» stāsta autore..

    Viņa gan akcentē, ka sabiedrība tādā veidā neuzzinātu ar VDK saistīto cilvēku vārdus, kuri tieši vai pastarpināti ir ietekmējuši viņus vai viņu apkārtējo cilvēku likteņus. «Šis ierosinājums savukārt var panākt pretējo, kā arī ļautu apzināt daudzu augsti stāvošu un sabiedrībā zināmu cilvēku agrāko saistību ar VDK, neļaujot šiem faktiem aiziet nebūtībā. Lietuvā un Igaunijā šis jautājums jau ir atrisināts un arhīvi ir atvērti. Arī Latvijai ir jābeidz aizbildināties ar nepilnīgas un jūtīgas informācijas esamību arhīvos un jāatgūst vēsturiskā taisnība, atklājot šo informāciju sabiedrībai,» uzsver Dzērve..

    Kā ziņots, «Manabalss.lv» ir sabiedrības iniciatīvu platforma, kurā iniciatīvas var ierosināt un parakstīt ikviens pilsonis no 16 gadu vecuma. Savukārt katra iniciatīva, ko paraksta vismaz 10 000 pilsoņu un kas atbilst Saeimas juridiskajiem kritērijiem, nonāk Saeimā.

  14. Anglis saka:

    Né, man šis OS sāk patikt,citus nodēvē par Velniem-Pamuļķiem, bet kuro rakstu jau redzu, šim lumpenim patīk parunāt pašam ar sevi, pie katra raksta jādzen savas pērles un laikam pats domā, ka ļoti pārgudrs, sūtītājs, te jau var sākt meklēt kopsakarības ar komuņagām tiem arī patika kādu kautkur sūtīt, bet kopumā uzskatu, ka šis portāls kopumā dara svētīgu lietu, bet šādi komentētāji, to vien dara, kā blamē šo interneta vietni un starp citu pusrubli OS iemācies lietot garumzīmes, gudras pērles bārsti, bet tik daudz kā iemācīties elementāras lietas uz datora nevari, tas jau par tevi liecina kas esi……

    Admins
    Ja mēs uz šo SĀTANISKO SISTĒMU skatāmies vienkārša patērētāja acīm, tad var arī izlikties, ka Os brīžiem laiž galīgi greizi. Bet ja iedziļināmies “vēsturiski” šajā sātaniskajā sistēmā, tad redzam, ka Os runā gandrīz taisnību. Ir dažas lietas, kurām nevar piekrist, bet tās nav no būtiskajām. Baltu Garīgās pasaules izpratne ir uz daudz augstāka līmeņa par Kristīgas baznīcas, praktiski sātanisko, skaidrojumu. Par Mesiju Jezu nevar piekrist, bet šīnī gadījumā, kas attiecas uz šodienu, tas nav galvenais. Arī no vairākiem nosodītais Andris nav nemaz tik nesakarīgs. Viņa pasaules uztvere ir savādāka nekā mums. Tā ir jāmāk saprast. Šis PORTĀLS, ir domāts sabiedrībai- tautai, tātad tas nepieder vairs tikai MAN, kaut gan es esmu tā saimnieks. To drīkst izmantot Andris, Anglis, Os, vēture, anonims, Kapteinis u.d. c. Visi tie, kuri uzkata, ka pašreizējā KLIĶE ir jāazivelk uz ešafotu, protams, stingri ievērojot starptautiskos LIKUMUS, kuri 100% ir mūsu pusē.

  15. Os saka:

    Nu tad beidzot sis ZidmasoKristKrustnesu Valsts DP ir izveidojusi-Ideologisko religijas dalu,sen to biju gaidijis,vien parvertejot,iecelot par kapteini pec butibas Leitenanti. Jut mesli,ka dirsa deg. Ir ta,ka var sagramstities pat 5 Augstakas izglitibas un palikt par “Izskolotu” augstas skolas mulki. Vinai premiju-nedot! Ari meliga viltus dezinformacija nepalidzes-leitnant. Un tatad,par Latviju Valda ZiduDievs. Ka Velns klust par Dievu un tiek Turets-Dieva vieta,ta gan ir cita tema. Apskatisim ka Zidu Dievs ar ta Valstibu tiek piesaukts-Ludzot vinu Pareizticiga krusta sekta(Baznica it ka),vienas zida Dieva saknes religija judaisma. “Bozi Rab”-Dieva Vergs. Dieva vergi. Nepamet mus tavus vergus un tada Gara-launa. Gaismas Dievam,Baltu tautas-Ariesu rases-visu PaganReligijas Zemju Cilvekdievam-VERGI NAV VAJADZIGI-un si zema Astrala negativa energija. But Vergam,vergu energija ir nepieciesama tikai Velnam-kas ir ari vienlaicigi un tiesi Zidu-Rases Dievs. Ta caur Zidismu-KRUSTA,Kristiesu Sektam tiek piesaukta-ta Kunga(Ikviens kungs-ir ari vienlaicigi-Velna vergs/Kalps) nakosa-Valstiba. Paganisms starp citu-ir latinu val.Sens nodefinets vards,ar loti precizu apzimejumu. Ir tads augsti sakrals jedziens-viena zeme,viena dvesele-tas ir Paganisms. ZidismaKristietiba-tas ir Gars,jo Kristietim istam,tapat,ka ikvienam Zidam nav Dveseles,ta tiek atdota/Transformeta-Zidu melnajam Dievam.Brivibas Pieminekli gan nejauksim nost,to uzbuvesim lidz galam un Milda jums Velniem lai ari ir vina,Mums Cilvekiem-ta ir Mara.

  16. Anglis saka:

    Ai nav smuki, pēc cenzūras….

    Admins
    Cenzēts šajā i-vietnē netiek nekas, viekārši preteklības netiek apstiprinātas.

  17. Os saka:

    Vel tai Zidietei varu piebilst,ka paset savas viltibas marasmatikes nesanaks,ar Pasejnicam un kafejnicam,tads vards Latvietim-Paganam nekad nav bijis un nebus neceriet zidi. Par Ziedosanu,Paganu-tas ir Latviesu tautas Nacionalas religijas Dievam- nav vajadzigi nekadi ziedojumi,pat puku veida un Dievam nekad nekas netika ziedots ari ziedi ne. Ziedots tiek pec butibas-Gariem. Bet so lietu apjedz Priesteru kartas Cilveki un viens otrs lauku puika tik acimredzot.

  18. Valdis Freimantāls atbilde N.Māstrihtam saka:

    Domāju, ka nevajag izvairīties no precīzām definīcijām, savas emocijas izsakot ar dažādiem mīklainiem un grūti saprotamiem verbāliem tēlojumiem, kurus var ari pārprast. Jāuzsver būtiskais un nepārprotamais – latviešu ģimeņu un Latvijas valsts iznīcināšana mērķtiecīgi no 1940. gada. Kas to veica? Kā to darīja? Ir taču skaidrs, ka tie ir cilvēki, kuri to veica apzināti, un viņu noziegumi nedrīkst palikt nesodīti. Nepatīkami ir lasīt nekonkrētus mīklainus prātojumus mūsu vienīgajā publiskās analītikas telpā – Tautas Tribunālā. Manuprāt, mūsu uzdevums ir panākt kriminālnoziedznieku bandītu atmaskošanu un tiesāšanu, atbilstoši šodienas civilizācijas prasībām, atbilstoši pasaules tieslietu praksei. Tādēļ svarīga ir juristu klātbūtne un žurnālistu klātbūtne (ari vēsturnieku). Cik es zinu, tad profesionāls jurists ir apmaksājams, tāpat žurnālists! Vēl uzsvēršu, ka vienīgais neapgāžamais fakts, nāvīgs pretlatviskajiem nezvēriem, ir likumīgās Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī. Kādēļ saudzēt sarkanos cērmeņus? Ceļot starptautiski rezonējošu apsūdzību par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18.februāra naktī, mēs attīrīsim politisko skatuvi no post komunisma mēsliem. Visu latviešu biedrību atjaunošana Latvijā ir vienīgā garantija pretim sarkano cērmeņu organizētajam, apmaksātajam komunistu valsts pārvaldes sistēmas (aparāta) spēkam, – radīt atjaunoto latviešu biedrību brīvprātīgo latvisko sistēmu ir mūsu spēkos! (Tā atjaunosies pati, kā “Fenikss”). Sapratīsim, ka sistēmu var pieveikt tikai cita sistēma. Individuālas pūles nepalīdzēs. Mēs zinām – Latviskās kultūras tradīcijas ir augstākā civilizācijas attīstības forma!

  19. Latvijas ikdiena saka:

    «Latvijā ir augstākie pacientu līdzmaksājumi starp kaimiņvalstīm – Lietuvā šāda līdzmaksājuma nav, Igaunijā tikai 1,10 lati, Latvijā – 9,50 lati,» vēstulē norāda biedrības valdes priekšsēdētāja Alīda Vāne. Viņasprāt, Latvijā pacienta iemaksa par uzturēšanos stacionārā ir nepamatoti augsta..

    Biedrība aprēķinājusi, ka pacienta iemaksas maksimālā apmēra noteikšana 3,51 lata apmērā no valsts budžeta prasītu ne vairāk kā septiņus miljonus latu gadā. Savukārt iemaksu samazināšana līdz Igaunijas apmēram jeb 1,10 latiem – ne vairāk kā 9,2 miljonus latu gadā..

    Šobrīd valsts kompensē pacientu iemaksas daudzām iedzīvotāju grupām, tostarp bērniem, grūtniecēm, ar infekciju slimībām sirgstošiem pacientiem un trūcīgiem iedzīvotājiem. Biedrības rīcībā esošie dati liecina, ka 2012.gadā šīs kompensācijas slimnīcās bija 16,8 miljonu latu apmērā. Savukārt pacienti, kuri nav atbrīvoti no pacientu iemaksas vai atbrīvoti daļēji, paši slimnīcās samaksājuši 10,2 miljonus latu.

    Par radušos situāciju slimniekiem ir “jāpasakās” Einaram Repšem, Valdim Dombrovskim un visai šai kriminālai bandai, kuri labi zinot, ka nauda tiks nozagta, izmantoja savu dienesta stāvokli un deva valsts vārdā galvojumu par ļoti daudz miljomiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *