LRTT. Patrioti, nodevēji vai…

www.tautastribunals.eu 1Patrioti, nodevēji vai vienkārši veci bezdelmaisi ?

Runa būs par 4. maija kliķes latviešu tautas dezorganizēšanu, ko viņi līdz šim brīdim ir diezgan veiksmīgi piekopuši. LRTT uzdevums, kā jau vairākas reizes ir uzsvērts šajā i-vietnē, ir atklāt visus šos parazītiskos dezorganizētājus, kā arī viņu “aktierus”, bet pats galvenais informēt starptautiskās iestādes par kliķes noziegumiem pret latviešu tautu.

Tas tiek un arī turpmāk tiks darīts.

Par to arī ir visi šie dezorganizatori ļoti uztraukušies, jo tas jauc viņu “kārtis”. Tāpat kā diktatūrām noteikti bija vajadzīgi politieslodzītie(kontrolējamie), tāpat arī šai pasaules cionistu bandai(4. maija kliķei) ir vajadzīgi demokrāti-nacionālisti(mākslīgi radīti- kontrolējami), lai varētu pasaules acīs spēlēt demokrātiju. Mēs šeit nerunāsim par lielajiem masu mēdijiem, par kuriem nevienam nav šaubu, kādiem spēkiem tie kalpo, bet par tiem “īstajiem” taisnības cīnītājiem, kā viņi cenšas to ieborēt lētticīgajam latvietim.

Lūk, viņi tie īstie: DDDisti, MERKURisti, ANTIGLOBĀListi, PIETIEKisti… .

Šeit pieminētie ir visīstākie cionistu “radījumi”, kaut gan paši viņi pilnā rīklē bazūnē pret žīdu- cionistu nelietībām. Bet tāds jau ir zagļa pamatuzdevums- kliegt: “Ķeriet zagli !”  Visi šeit pieminētie čekas radītie atkritumi ir radīti ar vienu mērķi: noriet latviešu tautas aizstāvošos politiskos spēkus visur, kur tie parādās, lai vēlētājs no viņiem novērstos. To arī šie gnīdas: lapsas, lapinski, gardas, oroli u. c. dara ar zemiski verdzisku iztapību. Viss latviskais viņus dara trakus. Tas viss, protams, tiek darīts zem Latvijas “mīlestības” un “demokrātijas karoga”.

Šodien atkārtoti parunāsim par divu izteiktu cionistu sadarbību, proti, par radio MERKURS un DDD darboņiem Gardu un Lapinski. Šie cionistiskie noziedznieki sev piesaista lētticīgos patriotus. Pareizāk būtu viņus nodēvēt par veciem “bezdelmaisiem”, kuriem sen jau “ceijeris ierūsējis”, bet kuri grib spēlēt varonīgus cīnītājus. Ar vairākiem no viņiem LRTT ir runājis un piedāvājis izteikties par tautai svarīgiem jautājumiem Tribunāla i- vietnē, bet tad šie “varoņi” izčibēja. Protams, ka publicēšanās LRTT i- vietnē nozīmē nostāties BARJERAS pretējā pusē, kura bez kompromisiem cīnās par TIESISKUMA atjaunošanu Latvijā. Drošāk ir “pažvadzēt” DDD laikrakstā vai “gaismas pilē” (kas ir DP radīti) par jau tūkstoškārtīgi deldētām tēmām, tad, gulēt ejot, palikt melnbalto lapeli(DDD) ar vervelējumu zem spilvena, uzvilkt segu uz galvas un kaifot savos bezdelos. Lielākā daļa no šiem bezdelmaisiem nav nelieši vai nodevēji, bet, pa starpu lētticīgajiem, “iesprauž” īstos latviešu tautas apziņas grāvējus, kuri destabilizē lētticīgo “apziņu”.

Viktors MūrnieksPēc kā to var spriest ?

Foto: LNF dibinātājs Viktors Mūrnieks(nožēlojams gnīda)

Kur tu varoni biji 1986. gadā ? Kāpēc tu nedibināji cilvēktiesību grupu un necīnījies pret okupantiem, bet šodien pretīgi apsaukā Grantiņu ? Bet varbūt, ka tu 86. g. kopā ar komunistu Gardu sēdēji kādā kompartijas birojā un rijāt melnos ikrus ?

Pēc viņu runām. Šo “vīru” runas satur atklātu un tieši tēmētu agresiju uz kādu “subjektīvu objektu” vai visu tautu kopumā. Piem., LNF dibinātājs Viktors Mūrnieks, kuru Lapinskis uzaicināja savā raidījumā radio MERKURS “Gaismas pils”. http://www.youtube.com/watch?v=gD3yKZamn0o Šajā raidījumā tika sarunātas lietas, kuras nevar ar veselu prātu “sagremot”, bet paviršam klausītājam “piestūma” pilnu galvu ar meliem. Tika slavināti tie, kuri veic vismelnāko latviešu tautas nīdēšanas darbu, un aplieti ar dubļiem tie, kuri cenšas latviešu tautu izvilkt no nelaimes. Pamatā šo radio un DDD avīzi lasa un klausās tie, kuriem nav pieejams internets. Tātad, daudzas lietas var tikt iemānītas klausītāja galvā pilnīgi sagrozītā veidā. Tas ari ir krievžīdu- latviešu ienaidnieku uzdevums. Kārtējo reizi Lapinskis nomelnoja H- 86 dibinātāju un viņa darbību. Kam, piebilstot pretīgus epitetus, piebiedrojās šis pats Mūrnieks. Mūrnieka Gardas slavināšana bija idiotisma paraugstunda. Protams, ka tiem, kas nezina, ka Garda ir komunists un Atmodas laikā atradās Maskavā, kur tika speciāli apmācīts par “nacionālistu”, tas viss likās vienreizēji labi. Mūrnieks zina, ka Garda ir Dzīvās Ētikas sekotājs, kuram Ļeņins ir mesija, tomēr nosauc viņu par latviešu tautas patriotu.

Vai tas nav idiotisms kvadrātā ?

Nē, nav, jo kā viens tā otrs ir provokators.

Gardas “dzīvesstāstu” zina arī Lapinskis, bet tas netraucē viņam viņu dēvēt par latviešu patriotu. Mūrniekam, tāpat kā Lapinskim, kāds Gedroics no Daugavpils, kurš sevi reklamē SSiešu formastērpā, tā degradējot latviešu nacionālismu visas pasaules acīs, esot latviešu patriots. Atkal jāpiebilst, tas domāts tiem, kuriem nav internets, jo viņi tiek maldināti par lietas īsto būtību. Klausītājs kārtējo reizi notic šim cionistu mēslam Gedroicam, ka tas norej VL! un Tautas tribunālu. Tātad, melnais krievžīdu cionistu darbs ir izdarīts, naida un neuzticības sēkla ir iesēta un vēlēšanās par VL! nebalso. NA vadītājam, kuru Lapinskis norēja, ir taisnība, kurš sacīja: “Lapinskis ir žīds un padomus skrien prasīt pie rabīniem”. LRTT to pilnībā var apliecināt, jo no Lapinska puses ir darītas tādas lietas, kas Piņņa teikto apstiprina.

Vai Viktors Mūrnieks ir patriots ?

Protams, ka nē, viņš ir naida un nesaticības sējējs, tāpat kā Lapinskis vai nu pilnīgs idiots. Īsi sakot, provokators. Vēl kāds Lapinska “radioviesis” bija V. Šteins. To, ko “šis kungs” sarunāja, bija antiloģikas paraugstunda. Visas Esības pamatā ir LOĢIKA. Var kādreiz kas neapzināti misēties, tad jau ar nākošo frāzi šis misēklis tiek novērsts. Ja tas tā nenotiek, tad tam pamatā ir kas cits, proti, apzināta darbība kāda “mērķa” sasniegšanai. Ceļš uz Patiesību vienmēr ir Loģisku domu un darbu virknējums. Sekojot šai pašai sasodītai Loģikai, mēs nepārprotami nonākam pie slēdziena, ka Juris Lapinskis ir provokators. Jura Lapinska smadzenes strādā teicami, lai apvārdotu lētticīgo latvieti. Bet ne jau visi ir vientieši. Tie, kuri cenšas salikt pa “plauktiem” Lapinska vervelējumus, nonāk strupceļā. Un šī strupceļa galā ir trekniem burtiem rakstīts: PROVOKĀCIJA ! Ne jau pa velti CIĀNAS GUDRO PROTOKOLOS ir teikts, ka gudros GOJAS ir fiziski jāiznīcina, tā apstiprinot to, ka “gojas” ir gudrāki par viņiem.

Valdis Šteins

FOTO: V. Šteins. Protams, protams, ka tu uzvarēji vēlēšanās. Kopā ar Lapinski variet priecāties par Ušakova Rīgu, nožēlojamie plebeji !
http://www.youtube.com/watch?v=E0yczVHrJWY

Bet atgriezīsimies pie V. Šteina. Vai šis kungs ir provokators ? Sekojot LOĢIKAI, viņš viennozīmīgi ir provokators. Kā Šteins, tā arī Mūrnieks vaimanāja par LATA nomainīšanu. Protams, katram latvietim tas ir sāpīgi un dvēseli aizskaroši. Tikai LATA nomaiņas pamatiemeslu neviens no šiem “kungiem” necentās analizēt. Un tas jau arī nav viņu uzdevums. Vai Latvija būtu iestājusies ES un NATO, ja mums blakus nebūtu tāds asinszvērs kā Krievija, šie “patrioti” arī “aizmirsa” iztirzāt. To, ka Latvijā 85% rūpniecības atrodas Maskavas(krievžīdu) rokās, un, ka ar šīs rūpniecības palīdzību mazo LATU var vienā mirklī devalvēt tā, ka pa mēnešalgu nesanāks vairs kukulis maizes nopirkt, to šie dižie eksperti arī nepieminēja. Un, ka šis “lats” vispār nav nekāds LATS, bet īstā LATA parodija Repša rubļa gaumē, arī netika pieminēts. Šteina melnais nodevības “īlens” no maisa izlīda ārā “visā savā garumā”, kad viņš paziņoja: vēlēšanās mana “partija” uzvarēja ar 54%, proti, ar nepiedalīšanos vēlēšanās. Tā ir visīstākā provokatora loģika. Tātad, šis plukata, kura vārds ir Valdis Šteins, uzgavilēja, ka vēlēšanās Rīgā uzvarēja okupants Ušakovs. Var tikai iedomāties, kāds naids ir šim “patriotam” uz VL! kandidāti- latvieti Baibu Broku. Vēlāk, kad apnicīgi ilgi tika murmulēts par šis sistēmas nelietību, šim falšajam patriotam paspruka tas, kam bija jāpaliek apslēptam visdziļākajos apziņas nostūros. Ikdienas klausītājs neievēroja, ka Šteins sevi pilnīgi atmaskoja kā nodevēju. Kad tika runāts par sistēmas maiņu, viņam paspruka, ka nomainīt to varot tikai tie, kas ir pie varas. Pēc šīs frāzes mūsu patriots “aprāvās”. Viņš saprata, ka ir iekūlies pilnīgā pretrunā ar saviem 54%, tas ir, ar vēlēšanu boikotēšanu. LRTT no savas puses var tikai piebilst: “Protams, jūdas Štein, SC, ar Ušakovu priekšgalā, šo LIKUMU nemainīs, bet latvieši (VL!) tika no tevis, Lapinska, Gardas, Lapsas un citiem nolādētiem latviešu tautas bendēm, apsmieti un nonicināti.”

Tika arī plaši un tukši debatēts par Pilsoņu Komitejas sagrāvi. “Grāvēju” vārdi netika nosaukti. Noklausoties šo radio raidījumu, kļuva nepārprotami skaidrs, ka lielākais grāvējs ir bijis pats Šteins. Līdz šim brīdim šis “propesors” ir tikai to vien darījis, kā grāvis latviešu tautas APZIŅU. Tukša žvadzēšana(gaisa nolaišana) ir pats efektīgākais provokācijas triks, kuru piekopj krievžīdiskie cionisti, ar tādiem pakalpiņiem, kā Valdis Šteins, priekšgalā. Un,- rabīnu “šestaks” Lapinskis tādus mūrniekus, šteinus u.c. viņiem līdzīgus korišus, velk uz savu “gaismas pili” un zombē latviešus pret visu latvisko.

Bet !- ne ilgi vairs, drīz jūs, nelieši, trāpīsiet to, ko godam esiet nopelnījuši !

03.07.13.

You may also like...

13 komentārs

  1. ANDRIS 7 saka:

    LABRIT !
    Nevienam nepatik vards IEKAROSANA,tapec visur to nomaina ar vardu
    RENESANSE.Par tautu,ienakot RENESANSEI,nevienam nav nekadas dalas,ko
    nakotne neviens neprasis,mazums,kas noticis.Tapec vinu izkauj.Sada
    politika ir JUDU VALDNIEKIEM,kuru parraudziba ir MOORU armija un arabu
    arhitektura RENESANSEI.RENESANSEI nav noteikta laika.Ja RENESANSEI ir
    VATIKANA iestrades,to nosauc par GOTIKU.RENESANSISTI bija PETERIS 1,
    IKSKILES MEINARDS,RIGAS ALBERTS,IVANS III,STALINS.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Renaissance#Russia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_III_of_Russia

    Te paradas liktenigas sakritibas.Kuriem ROMAS IMPERIJAS RENESANSE,
    italu arhitekti.Kremla sienas un torni ir Latvijas karoga krasa,MOORU
    krasa.Jumts zals MOORU apmetna krasa.Robaina siena veido burtu M,kura
    var ielikt MASONU ZIMES lekalu,un ar cirkuli uztaisit apli.Kas mums ir
    zem apla.Visi,kas valda KREMLI.Visi pasaules SVETIE.Vasingtona ir
    buveta tikai uz MASONISMA SIMBOLIKU.Napoleons ir italis,tapec ka NAPOLI
    ir NEAPOLE un KUTUZOVS ir MASONS,jo vinam bija abas,jo gleznot jau var
    visu,ko grib.KARLA ZALES zobenam ir KREMLA SIENAS SAULE,6 DAVIDA
    ZVAIGZNE.Mate LATVIJA tur lauru vainagu,kritusajiem par ROMAS IMPERIJU.
    Tapec ari VOLDEMARS VEISS.
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sudrabkalni%C5%86%C5%A1_006.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=vuqwz4flCaI
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:BraluKapi_MotherAndSons.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=GCQocx5AqWQ

    http://www.youtube.com/watch?v=iLuUrad5-hA

    P.S.
    KARLA ZALES TEMAI NEREDZ BEIGAS,tapec ir interesanti,ka saistas viss.
    Par MERKURU ta,ka tauta ir domata KONSTITUcIJAI un LIKUMIEM,un tikai.
    Jo diemzel TAUTA,ne visi ir c(lielais)ILVEKI.

    TURPMAK VEL. PALDIES.

  2. ko teicis Atis- saka:

    Vergs ir viltīgam un sīkstam zvēram līdzīgs,un cilvēks bez tēvzemes ir nesvētīgākais starp visiem.
    Kronvald Atis.

    Bezcerība ir zagļiem,meļiem,slepkavniekiem – viņi esot psihiski slimi.
    Godīgums ir tautas lielākā gudrība. Cilvēki sadalās divās grupās – pūļa ļaudis un patstāvīgie cilvēki.Čeka 90 gados izskaitļoja Latvijas pūļa ļaudis ,tāpēc jau 23 g. gāja kā pa “sviestu”.Rusi vairāk domā par savu tautu,viņi saka ka Russijā esot divas partijas – pirmā partija ebreju valdība,otrā partija ebreji.

  3. fakts saka:

    Ar to Merkuru pedeja laika nav kaut kas kartiba. Tiek lamati Rotsildi un dolari , ar kuriem letinam nav nekada sakara. Gribejas dzirdet ka tika pazaudeta Riga (velesanas),bet ne varda!

  4. Os saka:

    Tie Merkuristi attieciba pret Steinu ir puiseli. Steins ir vecs cekists un domajams vismaz jau-apaksPulkveza pakape. Gruti noteikt tiesi kura bridi Steins tika savervets un kas bija par iemeslu,bet kada vajiba bija. Steins ir ipass cekists,vai ka vini tos klasifice-“Osobijs”,patiesam apveltits ar gudribu,bet diemzel ari ar-viltibu Satana pura lidzi dotu,geografijas un ekonomikas laikam prof. Ir cekas inspiretas LTF viens no pirmajiem pamatlicejiem,vai dibinatajs-to pasniedzot tagad,ka redz cekisti neliesi nolaupija vina-berna augli(LTF). Acimredzot,jo cita tada patiesam apveltita-osobaja sobrid Kremlim nemaz nav,kurs varetu-atkal partvert Atmodu palaizot to cekas inspireta gultne,jo tagad Atmoda nenotiksies Politiska vai Militara,bet gan caur garigam lietam un tiesi-ka Latvju Nacionalas religijas ” zirga” un uzdevumu Kremla Steins viennozimigi ka pildis,pat ejot ka pirmais un paliekot ari par Latvju tautas ” gaismas” neseju. Jatiec,sim uzdevumam Steinam ir zinasanas un sim uzdevumam sobrid Steins atbilst pilniba- atrodas istaja vieta un laika,labaku kandidatu,domaju ka nav! Nu talaka shema jau ir visiem zinama-neliesi cekisti visu samaitaja,tikai apslepjot,ka pats sos cekistus ielaida ieksa-pie Varas. Naudas-finansejums ari Kremlim atlauj pilniba izverst so-Megaprojektu. Vispar Steinu varu ierindot-sarkanaja zona,ka loti bistamu subjektu.

    Admins
    Šteins ir nokļuvis LRTT redzes lokā un ar to arī viņa, kā čekista, karjēra ir beigusies.
    Šteins tiks tiesāts publiski kā augstākās “klases” kangars.
    Nākošajā ATMODĀ neviens no vecajiem netiks ielaists.
    Uz viņu mugurām, pēc MOSAD metodes, tiks iztaisnots svina steks, lai uzzinātu visas viņu nnelietības un pēc tam starptautisko ekspertu klātbūtnē, kā pie Huseīna, tiks šie nelieši pakārti.
    Uz šo kangaru sirdsapziņām ir jūra latviešu tautas asinis.
    Uz Elli, tikai uz Elli, ved šo nodevības draņķu ceļš.

  5. čuguns saka:

    Lūk viens kārtīgs patriots!

    Vēsturnieks: Uzvaras piemineklis neļauj izveidot normālu Latvijas valsti!

    http://nra.lv/latvija/97835-padomju-stasta-autors-ta-devetais-uzvaras-piemineklis-ir-janojauc.htm

  6. Os saka:

    Visas tas lietas,ko Steins bazune,ir patiesam gandriz vai patiesiba. Tik pilniba neruna,ka LR nav atjaunota,ir de jure ar de facto okupeta,lepni gozejas ari ar no cekistu rokam-okupacijas Varas pieskirto-Triju Zvaigznu Ordeni. Bet Steins jau peksni var apjaust ari so-pretlikumibu,ka “Zinatnu ipasu profesors” un rit jau sakt celt “Gaisma” sos sausmigos noziegumus “Tautai”. Un atkal visa veca cekistu varza pa taisno iesolos-jau atjaunotaja LR likumdevej ar izpildvaru. Ja es butu cekists,es tiesi ta daritu!

  7. annamarija saka:

    V.Muurnieka pirmaa aktivitaate,nodibinot LNF, bija izsist no savas pashvaldiibas, liekas, Leedmanes, sev labaaku dziivokli. :-}}}

    Admins
    Mūrnieks ir izteikts provokators un kā tāds viņš arī tiks tiesāts.
    Nākošai Atmodai paralēli tiks veikts fiziskais un Garīgais attīrīšanās proces.
    Par to ir rakstīts Svētajos rakstos un tāpēc tas ir neizbēgams… .

  8. margots saka:

    Admin, varu vēlreiz atkārtot! Vēlos dzirdēt tavu attieksmi par notikušo pie Brīvības pieminekļa, kur tika sadedzināts ES karogs. Tātad, patrioti, nodevēji, vai… izsaki savas domas.

    Admins
    Nav dzirdēts…,ka sadedzināts.
    Starp citu, tavs jautājums satur idiotisma pazīmes… .

  9. Reality saka:

    Linard, nu tu esi auzās! Par latu tev nav taisnība! Par ekonomiku, kurš kontrolē – tur jau pat zirgam skaidrs, ka rusiči diriģē meldiņu, tagad šķībie sabrauks…

    Admins
    Lai nu tev būtu auzas…. .
    No “šķībiem” baidās krievi un tādi puskrievi(ar uzvārda nomainīšanu par latvieti nekļūst) kā tu, kurš viņiem kalpo.

  10. Os saka:

    Si briza 4.maija dibinata-Latvijas Valsti plaukst Zidu cionisms atklati,bezsoditi,nekaunigi pret-visas Cilveces interesem. Un tiesi vakar pa masu inf.lidzekli TV,Zidu cionistu vazankiem Pasaules,pie nodedzinata ar Latvju Tautu Zidisma viena no teroristu Centriem-sinagogas (1941.g.). uz jautajumu zurnalista-kapec jus zidi varmacigi okupejat Palestinas Tautu ar tas teritoriju un vai negrasaties atstat okupetas teritorijas,Zids atbild-ka tur Palestiniesi dzivojot labak neka jus seit nabadziba un 4 stavu majas. Tada ir neslepta ikviena Zida butiba-klut par ” kungu,vai Satanu-vienas nozimes vardi” ikviena Pasaules Tauta ar okupejamo un atnemjamo so tautu zemi,ipasumu un darbu ar augliem. Zids ikviena okupejama vieta ar varmacibu uzspiez upurtautai pielagoties Zidu noteiktam uzspiestam liktenim-preteji pamattautas gribai un iznicinamas tautas tradicijam ar dziveszinu. It ka Palestiniets nav tiesigs pats izveleties sev likteni. Zidu nacijai ir parDieva-tiesibas par-citam Nacijam Cilveku uz Pasaules. Zidu Nacija ir-Rasisti pasi lielakie kadus vien atminas Pasaules Cilvece.

  11. Os saka:

    Zidu Nacijas-Rasisms zel un plaukst bezsoditi par visu Pasauli. Zidu-Nacisms nebeigsies-Nekad,kamer pastaves Zidu nacijas Rokaspuisi-apzinigie laupitaji judeokristiesi-nezidu goji,kas ari piedalijas godinot-tas ir attaisnojot ar Zidu Nacijas tautu izdaritos noziegumus visPasaules,ka cekas krievzidiskas aborta palieka-andris berzins v.p. ar “Svitu”. Nu ja,” izredzetas nacijas” dirslaizi-laikam Zida kaka smird-labak! Dzivnieki viepliskie!

    Admins
    Mūsu domas,Os, nesakrita vienā jautājumā, proti, par Jēzus nacionālo piederību.
    Jezus nav žīds, bet Tu saki, ka viņš tāds ir.
    Ir paredzēta Jēzus otreizējā atnākšana, kad Sātans tiks ietriekts Ellē uz 1000 gadiem.
    Ja viņš būtu žīds, tad viņam nevajadzētu otreiz nākt, jo viss taču notiek pēc plāna.
    Kristīgā baznīca ir Sātana iestādījums, tur es Tev pilnīgi piekrītu.
    Un arī par to viņš skaidri pasacīja: “Ka es JUMS saku, akmens uz akmeņa nepaliks… ”

  12. Kas par lietu? saka:

    Vakar nebija iespējams atvērt tribunāla vietni. To pašu teica paziņas. Tātad datora kļūme atkrīt. Šodien izdevās atvērt ar pūlēm. Visu laiku izlec uzraksts “The page you are looking for is temporarily unavailable.
    Please try again later. “, kurš atšķirās no vakardienas uzraksta izskata ziņā. Komentāru nav iespējams pievienot. Pāriet uz citiem rakstiem arī nevar.
    Dīvaini…

  13. Zeks saka:

    Dīvaini, ka uzreiz pēc tracert tautastribunals.eu (46ms) vakar savienojums tomēr bija iespējams. Tāpat vakar lēni, bet tomēr savienojās arī caur anonīmo proxy serveri, piem. http://www.zend2.com . Mainīju savu MAC un IP, taču pa tiešo vakar negribēja savienoties.
    P.S. Atvainojos, jo šis neattiecas uz apskatāmo rakstu, bet varbūt kādam noderēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *