Smirdīgais okupant, ārā no latvju zemes !

UnbenanntAtbrīvotājs ir kā pavasaris- tas atnāk, tauta uzgavilē un ar prieku to pavada… .

Bet krievžīdu slepkavu varza “atbrīvoja” no visa. Tautu no brīvības, sievietes no goda, Latvijas pilsoņus no dzīvības un Dzimtenes. Palika tikai līķu kaudzes un izpostīta tautsaimniecība. Kādreiz plaukstošā Latvijas valsts pārvērtās par īstu “žurku ciemu”, kur apkārt vazājās pufaikās nosmirduši pauninieki, kuriem katrs otrais vārds skanēja- puškina, “dialektā”: bļeģ, hui, jobtvaju maķ un t.t. u.t.j. Un līdz šai dienai nekas nav mainījies. Divi Maskavas provokatori, slepkavību pasūtītāji, Maskavas aģenti, zagļi un KGB naudas atmazgātāji pārvalda Mūsu Rīgu. Abi lieto puškina valodu un tās “dialektu”, nekaunoties pat kameru priekšā, kādu deputāti Bogdanovu nosaukt par bļeģ (mauku).Vai kāds var nosaukt vēl citu pasaules valsti, kur tādi izdzimteņi kā Šlesers (Šlesera īstais uzvārds ir Leščinskis un viņš ir Rīgas otrās lielākās kriminālās autoritātes dēliņš) valdītu pār galvaspilsētu ? Tātad, bandīts kvadrātā. Un Latvijas valsts tiesību sargājošās iestādes, atņirgušas savas kastrātu fizionomijas, par visu to tikai pasmejas.

Nepietiek vēl ar to, tiek uzdāvināta šai nolādētai slepkavu bandai-valstij (Krievijai) Latvijas teritorija- Abrene !!! Pretrunā ar vispārējām internacionālajām tiesību normām-konvencijām, Latvijā tiek paturēti šie okupantu zvēri-izdzimteņi. Latvijā šos okupantu zvērus paturēja latviešu komunistu mēsli-kangari, kuriem rokas ir līdz padusēm ar savas tautas asinīm…slepkavas godmaņi, borovkovi, trubiņi, bērziņi, birkavi… .

imagesCA04J5P6 LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS saka: ārā visus okupantu salašņas kopā ar viņu pēcnācējiem, un publiski izpildīt spriedumus latviešu tautas kangariem-mūsu tautas slepkavām… .

Foto:Par šīm kriev-židu boļšviku noslepkavotajām līķu kaudzēm šodien priecājas okupantu ordas Latvijā, un arī tie, kuri pārdeva krievu slepkavu režīmam Latvijas teritoriju- Abreni.

 Lai nolādēts ir katrs kangars, lai nolādēts ir katrs kriev-žīdu okupants, kurš šdien priecājas par šo līķu kaudzi !

Tas ir Tiesisks pieprasījums un neviens pasaules jurists neiestāsies pret Likumību un Tiesiskumu.

Protams, ka izņēmums varētu būt cionistu, krievu šovinistu un vietējo latviešu padibeņu protesti, bet šie pabiras nav vērā ņemami.

Un tagad kāds citāts no Jāņa Liepiņa grāmatas ” Sarkano okupantu orģijas Latvijā”

slesers_usakovs1

Foto: No kreisās: krievu kultūras promitejs bļeģ N. Išakovs un apustuļa Ļedjajeva koriš ņihuja A. Šļesers (AŠ)2 . Ja šie divi ir Rīgas “Mēri”, tad Rīga ir “Ēdenes dārzs”. Šie divi klauni pa Rīgu var ārdīties tikai tāpēc, ka latviešiem ir atņemtas pilnīgi visas tiesības. Kad latvieši reiz atgūs Tiesības uz savu zemi, tad visi šie maskavas izdzimteņi tiks patriekti ar sūdainu koku ! Un ,- tas notiks ļoti drīz !!!

Rīgas pilsētas Staļina rajona 352. namu pārvaldes pārvaldnieka R. Kalniņa 1945.gada 23. maijā sastādītais akts par karaspēka daļu nelikumībām:
Šeit teiktais saīsināts, 1. Žogi, vārtu stabi izgāzti. 2. Pagalmi netīri, un ūdens mērītāju vāki aiznesti, bet pašu ūdens mērītāju šahtas izlietotas kā mēslu tvertnes. 3. Durvju atslēgas izskrūvētas, durvis ar visām koku daļām salauztas, sabojātas. 4. Logi izsisti, rāmji bojāti un pavisam aiznesti. 5. Sienas apmetums nosmērēts un vietām izlauzts sienas apmetums. 6. Centrālās apkures ierīces bojātas, radiatori saplēsti, no kuriem ūdens tek uz grīdas. 7. Grīdas pilnīgi bojātas, kā dēļu tā parketu. 8. Ūdens piegādes ierīces bojātas, caurules norautas no sienas, izskrūvēti krāni. 9.  Paši dzīvokļi atstāti netīri, ka riebjas tajos ieiet, vannas līdz pusei ar cilvēku izkārnījumiem, izkārnījumi arī dzīvokļu kaktos. Pagājušā 1944. gada 16. oktobrī karaspēks telpas saņēma pilnīgā kārtībā, kā arī pilnīgi mēbelētas.

daudze

Foto: Kāda pretīga latviešu jūdasa purns, kurš sūrojas, ka viņam alga esot par mazu, un kurš priekos berzēja rokas par Abrenes uzdāvināšanu krievijai… .

Par šo ziņojumu “varonīgās izkārnījumu armijas virspavēlnieks” Kalniņu gandrīz nošāva.

Bet varbūt, ka, Tu Ušakov un bandīt Šleser, domā, ka nacisti piedirsa vannu un nošāva poļu virsniekus Katiņā, un latviešu virsniekus Litenē ?

Ja jūs abi Rīgas “mēsli” tā nedomātu, tad šie smerdekļi nepulcētos pie okupācijas simbola !
LRTT 09.05.2010

/Gunārs Freimanis/

Kolonist!
Tu nezināji,
Ka iebrien ne savā zemē?
. . Tu nezināji,
. . Ka veļos pārvērt zemes saimniekus?
Šodien tu prasi līdztiesību,
Tu prasi sadzīvošanu
. . Un apgalvo,
. . Ka arī tu esot cilvēks.
Tavs dēls esot šeit piedzimis,
Un arī tava dēla dēls,
Un nu tu prasi tās mājas,
Kuras saimniekus izkāvi.
. . Nē, kolonist!
. . Nekad tev Latvija nebūs mājas,
. . Nekad!
Ikdienas tu saņemsi
Nicināšanas pļauku sejā;
Bet reiz
. . Tev būs jābrauc uz turieni
. . No kurienes sākas tavs iebridums.

You may also like...

62 komentāru

  1. Oskars saka:

    100% piekritu visam kas sheit raxtits !
    Kad mes latviesi vienreiz to tiesiskumu atjaunosim un sodisim shitos meslus !

  2. AG saka:

    Ušakovs pēdējais mēsls, tā ir tiesa!

  3. Mareks saka:

    Tak javacas visiem un jaiet. Ko vel gaidit? Kad ta zidu un kastratu armija vel kadu tiltu buves?

  4. Lacplesis saka:

    Kad jus beidzot uzsaksiet sho asinaino un nebut ne vieglo cinju pret shiem krievu zidiem , droshi sauciet mani … esmu gatavs iet lidz galam !

  5. Lāčplēsism saka:

    Cīņa nebūs ar tankiem, bet gan Garīga.Tad, kad Tu savu komentāru uzrakstīsi zem vārda, kuru Tev Tava Māte ir devusi,tad vari uzskatīt, ka drīz šiem krievžīdu noziedzniekiem būs jāatbild par saviem asins darbiem ! Ja Tev kauns un bailes iziet atklātībā,tad žurka vien esi, kurš gaida tikai no citiem… .

  6. Burvis saka:

    Jā, šitā pastāvīgā Staļinistiksās ēras glorificēšana ir nepanesama un šķiet, ka gūst arvien lielāku popularitāti. Galvenokārt tie ir mazizglītoti, vēsturi nezinoši plānprātiņi un padomju ēras invalīdi, bet šogad tie vēl līdz parāvuši krīzes novārdzinātos, ar pašreizējo varu neapmierintos.
    Uzņēmigajiem ir jārīkojās! Vajag solidarizēties, apienotes! Ultranoacioanlistiskas naida akcijas ir bezjēdzīgas, tās vienkārši nav efektīgas.

  7. Miervaldis saka:

    Mēs savu zemi ar svešzemniekiem nedalam, tas tiesa.mūsu zemi mēs varam dalīt tikai ar otru mūsu zemes pamattautību – lībiešiem!Tas, ka Latvieši un līdz ar tiem Lībieši izmirst, ir vainīgi rusopanti, čigāni, un viņu piedzīvotāji – kangaru Latvieši, kuri vairs nav Latvieši, bet gan kangari, morālās padibenes, kurus gaida tiesa!Sist vajag ne tikai šo kangaru valdību, bet visvairāk tieši šos ieklīdeņus, sporta drēbju cienītājus.mūsu ir pārāk maz, tas tiesa, bet neraudiet bērni mani, kad kāds no mums atklās neiecietību pret šīm rusopantu nezāļu audzēm, tad to sauks par trako, muļķi, aptaurēto, bet iegaumējiet, ka tieši šie “muļķi”, ar pacilājumu sirdī pavadīs rusopācijas laiku pabiras uz lopu vagoniem, un leposies par saviem darbiem dzimtenes labā…šodien rusopanti prasa līdztiesību, un noziedzenieki pret Latviešu tautu ir tie, kuri vēl uztur šos suņus pie dzīvības, un tie vairs nav Latvieši!Viņus tiesās, pēc pastrādāto noziegumu smaguma, un veida, bet varbūt šleseram, un viņam līdzīgajiem šādu baiļu, par notiesāšanu nav, bet seksuālas fantāzijas gan, sūkājot visādiem krieviem Ušakoviem un pārējiem.Ar to tad es varētu beigt, taču vēl piebildīšu, ka mūsu godājams pienākums ir attīrīt mūsu valsti no parazītiem čigāniem, jo jaunais Latvijas režījums, nepacietīs, un mums nebūs vajadzīgi padomju laika utis – čigāni!Un vēl es piebildīšu, ka Latviešu izspiešana no savam mājām, un darba vietām, kas savulaik notika, ir tiesāšanas vērts, bet šā ielikņa pamatā, nav galvenokārtīgi Latvieši, bet gan sveštautietis – krievs!

  8. ES saka:

    Pilnīgi piekrītu šeit teiktajam !!!

    okupanti mēsli vācaties apakaļ uz krieviju – fiksi !

  9. Ilmārs saka:

    paši par ušakova partiju taču vēlējāt
    auni

  10. h-86 saka:

    Sadeva visiem 60% krieviem Rigā pilsonību,tāpēc arī tiek balsots par bandītu lesčinski un viņa kodlu.Pareizi ir tikai pa vienam šos parazītus atšaut,lai pārējie okupantu atbalstītāji un žīdveidīgie sāktu mukt .

  11. cd saka:

    Pareizi vecais!Citu valodu sie laudis nesaprot!

  12. fashiks saka:

    Kangri??? nee, daargie, Lativjaa taadu kangaru nav!
    Latvija dzivo ubagi un bagatie, bet ne PSRS laikos, bet tagad!
    Krievi nav vainigi, jo juus letinji-petinji jau 20 gadus baudied briiviibu!
    kaada valdiiba-taadi juss pashi!
    Ulmanis – alkoholikis ar triicosh galvu
    Freiberga- skapju miileetaaja pa 50.000ls
    “dakteri”-naudas izspiedejs no slimaam tantinjaam

  13. Guncha saka:

    Ja kaut ko raksta šādā stilā, tas atgādina sētās kranča vaukšķēšanu un izraisa tikai adresātu ņirgas. Palasiet Trešā reiha dokumentus par ebreju jautājumu – sausa juridiska valoda, kas adresātiem izraisa vēsas stindzinošas šausmas. Mācieties!!

  14. aina saka:

    kamēr, Latvijā būs 100% korumpētība – neviena ne sicabziņa – ne arī tiesiskums netiks ne soli uz priekšu ! Lai notiek, pie varas jānāk diktatoram, bet tam kas lauka visus, soda visus, veic rotāciju ar visām amatpersonām un atlaisto vietā pieņemtdams pēdējo kursa studentus – tikai tad Latvijā kas var mainīties –
    =
    Lai notiek uz laiku būs grūti, bet paliks gaiši tīri un viegli elpot, ja ne vairs mums, tas mūsu bērniem -gan.

  15. A.Būmanis LR pilsonis saka:

    9.maija “uzvaras” 65 trobelis ar arvien jau pieaugošo okupantu milzu žūpošanas izrādi, pretīgi piebļautu un piecūkotu visu, agrāk tik latvisko Pārdaugavu, nekaunīgi un demonstratīvi piebāztas mūsu Rīgas ielas ar svešās, nesenās agresorvalsts karogiem un visos stūros uzbāzīgi skanošā psrs kolonistu kirilica, komplektā ar tenterējušiem visu vecumu un dzimumu tipiem, kuru ģīmjos gadsimtiem nav bijuši uzspiesti inteliģences zīmogi. Neslēptā svešo okupantu sajūsma, par šo krievijas -psrs atjaunotnes epizodi mūsu Latvijas “brīvvalstī”! Vai to visu redzot, vēl latviešiem un lojālajiem Latvijas pilsoņiem-cittautiešiem ir mazākās šaubas par ABSOLŪTO DEKOLONIZĀCIJAS nepieciešamību un tās uzsākšanas STEIDZAMĪBU???! Vai JŪS-LATVIJAS PILSOŅI gribiet klusuciešot sagaidīt, kā no epizodes, tā kļūs par pretīgu un atbaidošu ikdienu?

  16. jojo saka:

    Vai nebūtu laiks, kaut ko darīt lietas labā?Mums nav vajadzīgi ieroči,asinis un vardarbība.Ir tik daudz iespējas kā kaitīgos neitralizēt.Nezinu kā jūs, bet man iesāktais padodās ļoti labi,pat neticami ātri un efektīgi.
    Tas ir diskutējams jautājums vai ir vajadzīgs iziet kā varonim ar savu vārdu,lai visi zin.Tas esmu es kurš cīnīsies. Nē ,tas nav vajadzīgs,ir vajadzīgas bailes,cilvēkā bailes izraisa sabrukumu.

  17. A.Balts saka:

    Zini, “jojo”, domāju, ka zināmā mērā Tev ir taisnība, jo ja Tev pretī stāv Goliats un Tavs – Davida mērķis ir uzvarēt, nevis būt mirušam varonim, bet Tavam mērķim – valstij tā arī paliekot neatbrīvotai, tad reizēm varbūt lietas labā vajag būt lokanam, neredzamam, anonīmam. Un izdarot nāvīgus sitienus naidniekam, atlekt atpakaļ anonīmajā tumsā, lai varētu cīņu turpināt. Tāpēc jau tik efektīvs ir partizānu karš, ka varoņi-cīnītāji top zināmi tikai vēlāk, pēc uzvaras!
    Varbūt padalies pēc gadiem par savu ātro metodi, bet šobrīd klusējot to pielieto pret redzamākajiem kaitēkļiem-kangariem! Tauta Tev būs mūžos pateicīga, bet ja padalīsies, tad Tev būs sekotāji un visos Latvijas nostūros notiks ātra un efektīva neliešu neitralizācija(citēju Tevi”jojo”).

  18. jojo saka:

    Nelielu pacietību,drīz padalīšos.Mūsdienās būt redzmam varonim ir neizdevīgi.Tā varonība pastāv ilgākais pusi no gada.
    Mums vajag varonību visas tautas labā nevis,dažu izēdāju.

  19. Galkin saka:

    Nu rebjata u vas tut i saitik uzas ,varites v svojom kotle ne lezti togda v rustvnet .Da i Ruskih gonite iz Latvii DDDD , mozet videt cto nibud DDD Nu ,a teper Fas ,davaite komentarii DDD

  20. Bēdīgi, saka:

    Bet problēma ir nevis Ušakovā un “okupantos”, pēdējiem bieži vien nav pat balsošanas tiesību, bet tieši latviešos, kas PAŠI izvēlējās sev tādu valdību un Saeimu un PAŠI piedalījās savas valsts izzagšanā.
    Ušakovs ir gandrīz vai vienīgais krievs, kas 20 gadu laikā (!) ir ticis pie reālās varas. Un uzreiz pret viņu uzsāka veselu kampaņu, viņu jau apvaino tēju visās LR nedienās… vai nau nožēlojami? Ak vai, pačukstēja pāris lāmuvārdu. Tas ka daži no Saeimas deputātiem no valsts augstākās tribīnes dažreiz lamājās kā fūrmaņi, pie tām pilnīgi atklāti, tas nekas, tas jau ir normāli…
    Tagad tikai fakti:
    – 20 gadu laikā lielākā daļa Saeimas deputātu bija latvieši;
    – 20 gadu laikā lielākā daļa ministru bija latvieši;
    – 20 gadu laikā lielākā daļa no augsti stāvošo ierēdņu skaita bija latvieši;
    – 20 gadu laikā VISI Valsts Prezidenti, VISI Ministru Prezidenti un VISI Saeimas priekšsēdētāji bija tikai un vienīgi latvieši. Tas nerunājot par valsts monopoluzņēmumu vadību (LDzC, Latvijas Gāze, Ventspils Nafta, Rīgas Siltums, Rīgas Ūdens, Rīgas Satiksme utt.)

    Var jau apvainot krievus, ebrejus, var arī zviedrus ar visu SVF…
    Var diskutēt par “VDK maisiem” un “4. maija LPSR režīmu”, kuru kontrolē “Kremļa ietekmes aģenti”.
    Bet var arī uzdot sev vienu vienkāršo jautājumu – kāpēc Igaunija, ar tādām pašām problēmām (kas ir raksturīgas visām ex-PSRS valstīm) aizdod naudu Latvijai, nevis otrādi?
    Nemaz jau nerunājot, par atšķirībām fiskālā politikā, infrastruktūras stāvoklī (ceļi) utt…
    Vai jūs tiešām domājat, ka Latvijas ekonomiskais stāvoklis ir atkarīgs no iedzīvotāju etniskās/nacionālās piederības?

  21. black_joker saka:

    nu jau atvēzējies Tvaika ielas kantoris….paklau, bet kā būtu ar vienu ziņojumu Drošības policijai, lai pārbauda, uz kādu pierādījumu pamata jūsējie visus šos mēslus te izlaista??? Melnrakstu jau uzrakstīju – jānopucē vēl un jāsūta prom – nav ko cilvēkiem ar garīgiem traucējumiem un mānijām liet sūdus uz visiem pēc kārtas…..

  22. no Pārdaugavas saka:

    Tam -bēdīgi- tu tā muldies, kā saka, no konteksta izrauj un blefo! Nu kas tie par latviešiem no LC , tīŗī okupantu audzēkņi, kuriem vairs tikai uzvārds latvisks. Tad jau rubiks arī latvietis vai ne? LC sarkano okupantu izaudzinātie sarkanie kremļa kalpi Birkavs,Godmans,Jurkans un čupa citi maitas nav latvieši, bet latviešu nodevēji, kuri darbojās ciešā tandēmā ar kremļa emisāriem un ielikteņiem Latvijš!

  23. Дима saka:

    Во, бля, безмозглые, нет, чтобы сидеть тихонечко в сторонке и не позорится, так нет – повылезали – демонстрирует всем свой уровень развития.

  24. Filips Bobinskis saka:

    Atļaušos citēt Latvijas Nacionālo partizānu Ģenerālštāba Operatīvās daļas 1947. gada 5. jūlija instrukciju par rīcību attiecībā pret okupantiem un kolaboracionistiem.
    I
    Nekavējoties izpildīt nāves sodu visiem kara darbības rezultātā gūstā saņemtiem, kuri ar ieročiem rokās cīnījušies pret Latvijas valsts neatkarību.
    II
    a) Atbrīvošanas kara laikā nekavējoties arestēt šādu kategoriju boļševiku okupācijas varas darbiniekus un piekritējus, rīkojoties ar tiem tālāk, kā norādīts šīs instrukcijas b) un c) nodalījumos:
    1. Milicijas dienesta darbinieki un iznīcinātāji, pret kuriem ir pierādījumi par piedalīšanos privātiedzīvotāju apcietināšanā ar politisku raksturu, spiegošanā, aktīvā līdzdalībā cīņai pret latviešu nacionāliem partizāniem un bruņotā laupīšanā.
    2. Boļševiku administratīvo iestāžu darbinieki, pret kuriem ir pierādījumi par kaitīgu rīcību pret Latvijas valsts un latviešu tautas dzīvības interesēm, spiegošanu un nodevību.
    3. LK(b)P un LĻKJS biedri, pret kuriem ir pierādījumi par rīcību 1. paragrāfā un 2. paragrāfā noradītajā saturā.
    4. Privātiedzīvotāji, pret kuriem ir pierādījumi par ziņotāju, spiegu un nodevēju uzdevumu veikšanu pret latviešu nacionāliem partizāniem un civiliedzīvotājiem, ar vai bez šīs ziņošanas sekām.
    5. Pierādījumu raksturam jābūt konkrētam: kad, kur un pret ko vērsta noziedzīgā darbība. Sevišķi vērā ņemami šī nodalījuma d) punktā minētie norādījumi.
    b) Nekavējoties izpildīt nāves sodu visiem arestētajiem, pie kuriem atrod ieročus ar nolūku cīnīties pret Latvijas valsts neatkarību.
    c) LNPA daļās un aizsardzības vienībās nodibināt Partizānu Kara tiesas trīs personu sastāvā, kuras nekavējoties izskata arestēto lietas, un atkarībā no pierādījumiem par naidīgu darbību okupācijas varas laikā pret Latvijas valsts neatkarību un latviešu tautas dzīvības interesēm piespriest un izpildīt nāves sodu saskaņā ar latvijas kara likumu par valsts un tautas nodevību.
    d) LNPA, aizsardzības vienību un Partizānu Kara tiesu uzdevums stingri raudzīties, lai nenotiktu izrēķināšanās personīga naida dēļ, izmantojot pilsoņu kara apstākļus. Par privātiedzīvotāju sūdzībām pret arestētajiem, par kuru patiesīgumu Partizānu Kara tiesām var rasties šaubas, sastādīt to sūdzību un liecību rakstiskus protokolus ar sūdzētāja vai liecinieka parakstu par ziņu patiesīgumu, aizrādot uz nepatiesas liecības sekām.

    LNPA Ģenerālštāba Operatīvā daļa

    Ja teksta par vēršanos pret nacionālajiem partizāniem vietā ieliekam vēršanos pret disidentiem un veicam vēl pāris pielāgojumus tam okupācijas periodam, kas sekoja jau pēc partizānu cīņām, tad redzam, ka instukcijā minētajiem punktiem atbilst daudzi, kas vēl gaida stāšanos tribunāla priekšā.

  25. ķiļķēns saka:

    Nez ko teiktu Rainis izlasot šos tekstus?

  26. Miervaldis saka:

    Visus greizos sportistus, ārā no Latvijas!

  27. Miervaldis saka:

    Kapēc rusopanti ir ģērbušies sporta drēbēs?Varbūt tapēc, ka viņi jūtas fiziski pārāki par sievietēm un bērniem (kas visbiežāk tā ir).Pie jaunās valdības, šie mūdži jāķer, jāsit, un jāmet lopu vagonos, un jāaizved aiz zilupes, tur viņi var uzkundzēties kam grib.Vinu pazīme ir sporta drēbes D:

  28. lubin saka:

    Thanks for sharing your views on the topic. It makes one think and look the other side of the story.

  29. Roll-up saka:

    Hi good post, im currently studying this at college. I like your blog there’s some real helpful stuff on here. Will check back soon to see if you have posted anymore pages, thanks

  30. zonnenbergs saka:

    Interesanti,ko teiktu tie latviesi,ja mus visus nomainitu,pret
    tiem latviesiem,kas bija pirms kara un vini noklutu musu
    Latvija saja bridi.Interesanti un divaini,vai ne.Jeb varbut
    skatities to latviesu acim uz Latviju un pasauli.Varbut
    kadam palidzes.

  31. black_joker saka:

    zonnenbergam – ja apmainītu vietām, tad mūsdienu letiņi nolaistu 20 gados uz grunti to, ko LAT mantoja no RUS impērijas un turpinātu gausties tālāk. Savukārt 1918.gada letiņi 20 gadus strādātu vaiga sviedros, lai atgrieztos pie sava līmeņa.

  32. zonnenbergs saka:

    Ko domatu pirmskara latvietis paskatidamies uz tadu solvitu abolinu,
    zatleru,kristovski un uz visiem sitiem te un vel uz milzigo krievu
    baru,uz jauno Eiropu.Ka vins domatu ta mums jarikojas,jo citu
    alternativu nav.

  33. It’s seriously a pleasurable site. An page that fit this description reports exactly how steeply the style is actually believed by the resources.

  34. my 2 cents. I was doing a research and found your site. Thanks.

  35. zonnenbergs saka:

    Your*s capitally know latvian language.Explain please to aboat this
    miracle.SINGULARITY.

  36. 2 saka:

    http://video.google.com/videoplay?docid=8861843257570868469#docid=1969128502361476148
    Zeitgeist II. Addendum. Rus ( Дух времени: Приложение)
    http://video.yandex.ru/users/arni-raj/view/294/
    Обман Обамы / The Obama Deception

  37. spenkijs saka:

    jaa..es arii tam visam piekriitu un esmu pilniigs patriots..
    bet latviesi tikai maak runaat…ja vajadzeetu saakt kaut ko dariit lielaakaa dala iespiestu asti starpkaajaa un muktu….
    un ja mees arii sanemtos un taa izdariitu, krievi muus visus bez izneemuma apsautu un uzsaaktu karu pret mums….taas ir manas personiskaas domas…..

  38. no doubt ter’ 2 hours just searching for this domain I have finally here. On my opinion I should bookmark this page to lots. I thank you for this great website. take care!

  39. zonnenbergs saka:

    Thanks.Only one who normaly right.

  40. Keep working ,splendid job!

  41. I have been examinating out many of your articles and it’s pretty good stuff. I will surely bookmark your website.

  42. Very efficiently written article. It will be helpful to anyone who employess it, including myself. Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

  43. Craig Esnard saka:

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content!

  44. Miervaldis saka:

    Tas Ušakovs kā ērce piesūcies Rīgai, un negrib braukt uz dzimteni!

  45. Māris saka:

    Kāds sagulējis pakausi un neredziet, ka ŠŪPO Tautas, programmē, arī Vēlēšanas, neviens nevienam nav parādā, par sadārdzinājumu ir JĀRUNĀ, nevis SAŠŪPOT HAOSU, KURŠ ŠODIEN NAV VAJADZĪGS. Beigsies operācija, DAUDZNACIONĀLĀ, BEZ KRIEVU VALODAS, ATMODAS CIVILIZĀCIJAS (Z) – nulles PAVASARIS. Mums katrs cilvēks ir mīļš un sargājams, kā pats Baltkrievs, Ukrainis un Krievzemes iedzīvotājs, kaimiņš ir Mūžigs, 1000 gadus blakus un KRIEVIJA IR CIENĪJAMA TAUTA, mūsu Zemes cilvēks ir sargājams, nevis leviatāni, kariņgeiti: kaunu Viestrādnieki, kuri PENSIJAS FONDUS VEIDO SAVĀ DZIMTENĒ, nerūp Latvija, un Slāvu asinis , katrā Latvietī vairāk par pusi. Ēbreju Krusta karam NĒ! ASV piepildīšanas no kara savas kabatas NĒ! Kreivijas panākumi , un prieks par panākumiem ir prieks katram , kas priecājās, … panākumi apvienu Tautas un sasniedz katru, kas par panākumiem jūsmo. Civilizācijas atbrīvošana, no Ēbreju piekto kolonnu ir DZĪVĀ LOĢIKAS IEMIESOJUMS NO DZIMŠANAS , hitlerisms beidzās 9 maijā, pie Fašisma Atbrīvošamas pieminekļa, pusotru paaudzi, …
    pusgadsimtu. Tupeles lido, kad Amerinānis runā TV, VISĀ PASAULĒ, identitāti Amerikānis slēps, jo nevarēs sadabūt darbu, par Au.- Eiropas un Riet. Eiropas darbiem. Ēbreji, kā vienmēr atkal nolemti, ..
    nupat atguva, septītā paaudze Karmas izpirkšanu un nu ATKAL IZVEIDOJA JAUNU TUMSAS KARMU, sešās paaudzēs, PAR KATRU UKRAINI! Kamiņš un ATMSKSĀTI KARI NO LIELBRITĀNIJAS, kā,šodien, IEROČUS NEŅEMIET, NEVIENS NEKARO, NEKAROJA UN NEKAROS. Ukrainā nav karš, bet CIPARPLATFORMAS ID2020 PROGRAMMĒŠANA UN BILSS GETS ŅIRDZ UN PRIECĀJĀS!
    .
    .
    .
    Admins
    Īsta latviešu tautas nodevēja teksts… .

  46. Māris saka:

    Kaimiņš ir un paliek kaimiņš. Man neiestāstīs P(l)andēmiju, Ukrainas Karu un kad KAIMIŅŠ IR MAN IENAIDNIEKS. Ar alvas zaldātiņiem spēlējās viens, kas uzjautrinās, ka alvas zaldātiņi ir dzīvi cilvēki, ar 12 gadu domāšanu. Vācijā Krievijas Olimpiskās spēlēs, MEKLĒJA SLIKTO, NEVEIKSMESUN IZSLĒDZA PANĀKUMUS. Prieks par panākumiem, ir sasniegt katram Sevī, tie sasniedz arī Savus panākumus. Piemērs: sadaliet Kara sāpi, kā ābolu uz pusēm, tas sadalīsiies uz pusēm. Sadaliet VEIKSMI UN PRIEKU UZ PUSĒM, kā ābolu uz pusēm, TAS PAREIZINĀSIES AR DIVI. Vai ko nesajaucām, prieks palielinājās dubūltīgi. Mūsu mīļā Eiropa, gāzes cenas, palielinājās 4- 5 reizes, bet Amerikā 0.5 reizes( 50%) – vai VIENLĪDZĪBA? Caur Ukrainu GĀZE TURPINA TECĒT UZ STARPNIEKU ASV. Baidena loma ir saskaņota, kopā ar Krieviju. Vai neredziet, kad Eiropā vairāk par pusi , šodien ir par Krieviju, vai neredziet, ASV peļņu uz Kara rēķina. Vai neredziet, kad Lielbritānija neieredz dolāru un pagrūdīs Ameriku, jo TIRGUS centrs, tūkstošiem gadu, atrodās Vikingu rokās, Lielbritānija ir sagrābta, nonāvējot īsto Karali un bandīti Vikingi valda pār pasaules tirgu, saskaņoti ar astoto, devīto, desmito kontinentu, kuri ir Šveices krējums, biežākā adrese Japāna, Dienvidāfrika un Kanāda. VAI BĪBELĒ VEIKSME UZRAKSTĪTA- ( JEB PĀRAKSTĪTA )- VIENU REIZI? KARU VIENKĀRŠAIS CILVĒKS IZSLĒDZ, IEROČUS NEŅEMS – NEKAD! JA IEKARROTĀJS MANI NOGALINĀS, TAD ATMODĪSIES, JAUTĀS: KĀPĒC TO DARĪJU? SMALKPASAULE NEĻAUS VIŅAM DZĪVOT UN MOCĪSIES LĪDZ MŪŽA GALAM, SĀTANISKĀS BAILĒS, BET NOMIRT NEVARĒS…, VELN* TO NEĻAUS UN NAKTĪS CIEMOSIES UN CAUR SLEPKAVU APPBRĪNOS CILVĒKUS, KĀ VAR PRIECĀTIES, VAIROT PRIEKUS,VEIKSMI. SKUMJAS UN ASARAS SADEDZINĀS DZĪVU, KĀ DZĪVS MIRONIS. Cilvēks cilvēkam ir Draugs no dzimšanas, arī Valdībā, kādriez visi BIJA CILVĒKI. Krievija ir Kaimiņi um DRAUGI, TAD KURŠ STĀSTA OTRĀDI? KURŠ? Kam tas ir IZDEVĪGI?

  47. Odze. saka:

    marim.
    uhhh. Mocitajs-bernu izvarotajs-laupiitaajs ,velasmasiinu zaglis-slepkava-spiidzinaataajs- klavierees dirseejs-sunju edeejs… ir ,,maara,,

    DRAUGS UN JAUKAIS KAIMINJSH.

    Dziivs Mironis. Viedi pateicis pats par sevi.

  48. Māris saka:

    Odzei, nu kolosāli, vai nav par daudz, pelēkās šūniņas gāze saindēta? Kas runā un pielūdz hitletle****, 8*&*8, un sargā to, nekad nesapratīs DZĪVO KRIEVU VALODU, bet sasapņojušies par “ES” labvēlību, Ukraina no 10 gadsimta , viens SASTĀVS AR KRIEVIJU.Līdz atnāca Gorbačova sekotāji no sērijas, _____ 91 gads līdz 93 gadu, Ukraina zaudēja Krievijas sastāvu, un gribēja iestāties necivilizētā, baņķieru zagļu bandā – Eiropā, kā mēs,no 1993 g. Kalnietes dzemdēšanas dēlu (((čeks))) , ko sauc par VID fašismu, ar asiņainiem 114 nodokļiem… bez komentāriem, *ašisma filmas, par 39.g.-45.g.Hitleru un Puškina pieminekli, _ PATI to …informācijas ētera pasaule …zāģē un demontē. Procesi melo paši SEV un Sevi Tiesā. Un to saka -ūdens- ___nāve ir ūdens un dzīvība ir ūdens, ___ TĀPĒC “vienskaitlī”-( DZĪVS VAI MIRIS VIENSKAITLĪ ) , vienskaitlī ir cilvēks. Elektrības grafīta -dzelzs laikmetā, sastāvu veido no vienas vielas -mūsu civilizāciju, protams starp daudzām, kā “komp(ja)” programmas, kurās dzīvo naudas “Vīrusu” uzkundzēšanās algoritmi, biežāk ar izsmiešnu un jūtās augstāki par “Radītāju”. Informācija šodien’ ir 5. Līmenī. TĀ IR GAISTOŠA, KĀ GAISS, kuru elpojam un patērējam mīlestībā, bet agros rītos tā atverās pati: “””brīvs no kara””” = ir BRĪVS CILVĒKS. Pat ātomkara BAILES, ir burvju maģijas Globālā pasaciņa, kad uz Zemes dzīvība dzīvo, tikai no Radītāja radiācijas( radeona) un arī pats cilvēks ir radia-aktīvs, tāpēc mēr-ierīces mēra NEPAREIZI. Arī , … lai iegūtu, nenodefinēto elektrību,
    OGLES un MALKA ir arī U_R_Ā_N_S, kuru var paņemt rokās. Tā dalās- izārdās tad, ja iejaucās
    pieslēgta elektrība… un arī ūdens klātbūtne. Tā ir melu simtgades fizika, kad maldi, ir GLOBĀLIZĀCIJAS pašās sorossgrāmatās. Bors-ferrums-litijs, no “Hadronkolaidera” urāna sintezēšanas, proti, beigu kombinācijas, vienveida trīsviela ir nesprāgstoša jebkurā šķidrumā, jo simtgades enerģijas satelītiņš riņķo, … tāpēc ir miers un sargā ķermeni, bet APSTAROJOT- izārdās – tās mierinātājs. … tāpēc! Vakcīna ir plecu hanteles BUMBA. Maldīgās maģijas 300. gadu Melnās Grāmatas programma, kad Mendeļējeva tabulas iekļautie vakcīn-materiālu brūvējumi ir daļa, ko saucam par Globālā “ZELTA MILJARDA” uzspiešanu, caur Baznīcu un Bībeli, … kad dzēsts ir, ka esi dārznieks un Zemes Mātei CILVĒKS ir vajadzīgs, bet uzspiež mums, citas mājas- SVEŠU NĒESOŠU planētu Marsu(…= M2– 33 KM VIRS KANĀDAS). Š_O_D_I_E_N_Ā, … lai kādi esam dumji t_r_u_s_ī_š_i, cilvēks ir Saule UN KĀDAM CILVĒKS IR ĻOTI VAJADZĪGS. “Atomāri SMALKAJĀ” – “Meta VISUMA- mirusī valdības Visvarens Prāta intelekts”, pieteiktais ar SEŠĀM maģijām reizē , … Tumsas “dinārais” NEMĀK UZVESTIES, JO V_I_E_N_S ir likums, ___ … HARMONIJA UN HARMONIJAS SKAŅA, KAS HAOSU DZĒŠ VIENĀ LAIKĀ, BEZ PAGĀTNES UN NĀKOTNES! TĀPĒC TAGADNĒ IR VISS, …VIENĀ LAIKĀ! … meliem ataa-aa, jo TAISNĪBU NEVAR IZNĪCINĀT, … tagadnē! Lai … kā …CENŠATIES!!! TAUTAS ZIŅU NE-TAISNĪBAS PORTĀL!!! VIENPERSONISKI ___ dzēst! ___BEZ ___PASKAIDROJUMA… IR PAŠAM (-AI) IZRAKTA B_E_D_R_E! Globālistu “Drakonu” , iznīcinot un to nonāvējot, veido JAUNU “Drakonu”, tāpēc ir JĀSARUNĀ, KURAS SARUNĀŠANA ŠODIEN’ UKRAINĀ, VEIC 4 tūkst. gadu DNS, “VOLGAS” ETALONA HOMOSAPIENS UN DRAKONS IR ___JĀPIERADINA, jeb vienkāršāk- saprotamāk: paņemiet ienaidnieka instrumentus un karojiet tikai ar ienaidnieka instrumentiem. Vienas civilizācijas viela, radioaktīvais šungīts dzēš, tiko izkopētai fotogrāfijai lidmašīnas “himtreilu”, ar to pašu šungīta akmeni, tad nākamā diena ir saulaina, jo ūdens debesīs ir pats šungīts. Aukstā “HIMTREILA” migla ir maskās, testos un dezinfekcijas līdzekļos un arī pārtikā. Ņemsim 4gr. darvas saimniecības ziepes, kuras iznīcina, to stikla stiprības plēvi plaušās, kuru dēvē par KOVID, bet ar HIMTREILA sēnīšu killeru “PGMG”, iznīcinot molēkulas – taukbumbiņas starpplēvi, veido kraukšķīgu vidi, jo nesavietojams ir viss cilvēkā, iznīcinādams sargus- labās baktērijas, cilvēka asinis ir baktērijas, tad paša asinis! Ja “PMGM”(Poligeksametilenguanidīns) veido akmeni locītavās un limfiem rada nespēku, jo izveidotais haoss, LIMFI uzbrūk jau veseliem orgāniem. Tad himtreila dzēšana, izmantojot ar ienaidnieka instrumentiem, … arī sliktās enerģijas pārveidošanai, atver cilvēka būtību, kad Saule ir “Kosmosa Dieva” Mūžība ir Pirmsākuma Gaisma, kas iedeva Septiņus Gaismas brīnumus: arī Viisuma “kompjūteri” un Galaktikas ceļi atrodās, civilizāciju portālu durvis uz mūsu ZEMES UN DZĪVA CILVĒKA PĀRZIŅĀ! Katrā “dzīvā” homosapienā, atrodās Dieva daļiņa, kas ir kvantu kompjūteris. Ūdens sasalstot, veido KRISTĀLA DVĒSELES skaņu un no skaņas – pulsējoša dzīvība, … ir 22. veidi taukbumbiņas uz mūsu Zemes, no skudriņas līdz zilonim, kad uzbūvētā pasaule sargā katru, PAT VIENKĀRŠĀK NAV IESPĒJAMS!!! NO VIENAS VIELAS, ar skaņu veidojās enerģijas un sargā katru taukbumbiņu. Tāda imunitāte, no divdesmit aminoskābēm, bet pieplusojot vēl divdesmit aminoskābes, ir jāpārveido stīgu instrumenti, kad septiņi toņi un pieci pustoņi, vēl ir jāpiepluso toņi ceturtdaļās, tad pie katras baltās klavieres taustiņa, pievienojās trīs taustiņi un jaunā potenciālā ANALOGĀ skaņa, ar senās mūzikas skaņām, atver visu jaunās Dievišķās skaņas krāsās.Tā izveido homosapienam vēl divdesmit aminoskābes. Iepriekšējās civilizācijas informācijas “cietais disks”, akmens diska izskatā, parādīja aizsardzību, no svešām civilizācijām. Kā tas notiek šodien, kad visas vakcīnas ir veidotas no gūsta svešo civilizācijas , kuras sagūstījuši un atrodās visās Valdībās, … un no viena komponenta- atomāro limfocīta caurspīdīgo ūdentiņu, ar 66, * % sastāvu. Mēs esam atvēruši durvis un izveidojuši savas civilizācijas iznīcināšanas programmu. Ja Ukrainas karš būs 6 gadi, tad cilvēce dosies virtuālā programmā, bet dzīvības esamība, sablīvēsies n-tā pakāpē, Visuma Melnajā Caurumā – TUMSĀ! Šis ir pēdējais karš, bet nākamais KARŠ … protams būs! Ar akmens un rungas ieročiem … pēc 50 milj. gadiem. Priede izaug, elpojot gaisu un materializējās no radeona, kura ir 3 milj. mazāka par metru, … ir nano atomāra, … ir Zemes ātom-dabīgā-elektro-stacija. Mēs esam VIENS ORGANISMS UN INFORMĀCIJA IR NO VIENA CILVĒKA, BEZ MELIEM, KURU VAIRĀK NAV UN “VALDĪTĀJIEM” VIETA KUR SLĒPTIES, šodien nav vairāk atvēlēta.Krivijas cilvēks ir MANS BRĀLIS UN MĀSA, NEVIENS MAN DRAUDZĪBU NEATŅEMS MANĀ MŪŽĀ , UZ MŪŽU! SATVERSME LATVIJAS VEIDOTA NO SLĀVU DNS ASINĪM, BEZ,MELIEM UN VALDĪBA SĀKĀS NO ĢIMENES, NEVIS ZAGĻU REPTĪLIUS DOMĀŠANĀ!
    .
    .
    .
    Admins
    Vairs neraksti murgainus palagus, netiks apstiprināti. To visu var pasacīt pāris teikumos(vietām doma ir pareiza, tikai kājām gaisā- cionistu noziegumi tiek piedēvēti tiem, kuri pret viņiem cīnās)… .

  49. Māris saka:

    Es nevēlos būt PAKĻAUTS! Bērnus zog tagad, kā Otrā Karā. koridors ar skaņas audio veiido raķetes skaņas – baidīšanai un ja izšauta, zināms, no viena iepakojuma, lido apzināti nesasniedzot ienaidnieku. Karam naudas nav, tad marodisms piepalīdz, KATRAM psfihiatriķim , cietumniekam pa ierocim. Dārgā gāze ir jāuzsit gaisā, kura atrodās Dombasā. Ukrainas teritorijas ir jāattīra no iedzīvotājiem – ASV baņkieru vēlme, un Melnās jūras piekrastes jaunās mājas, katram Izraēlietim Nauda 100 gudrām galvām ir jāapmazgā, kad Latvijas 200 milj.palīdzība, Lietuva tikai 90 milj= saucās vienlīdzība, simts skaitā – bezpilota Latvijas lidaaparāti atdoti karam: cik TIE MAKSĀ? Tad Jūs , vēl ticiet, kad Uzvaras Piemineklis ir vainīgs? Priekš HAOSA, …. GAN! LAI PIESEGTU SADĀRDZINĀJUMU UN PANDĒMIJAS IZTĒRĒTO PAR UZPURŅIEM, PAR HIMTREILIEM UN SUSLĀM. ________LAI IZBĒGTU NO TIESAS, NO MĒDIJU MELIEM, KURI IR SAAUGUŠI, BIEŽĀK AR PROGRAMMĒTO BILA GEITA BRĪNUM-AIZSARDZĪBAS OMICRONA SIENU. Sadarbojies ar “KF”, daudznacionālo armiju, 5 kolonna nonāvē to, bez Tiesas. Pandēmijas laikā LĒMA DZĪVĪBAS, TĀ TAGAD – vienpersoniski, SPIEŽ AUTOMĀTA GAILI. Laimīgs, kurš miris, piekritīsiet. Ukrainas komandieri nošauj pats Ukrainis, lai varētu padoties, jo komandieri nēatstās dzīvu nevienā pusē, kurš SAŅEM TŪKST. ZAĻOS DIENĀ UN BIEŽĀKĀ DZIMTĀ VALODA IR NEDZĪVĀ ANGĻU UN HORVĀTU, SPĀŅU. … vai Uzvaras piemineklis ir vainīgs, iedzīvotāju celtais un atmaksātais no iedzīvotāju līdzekļiem., KAM NAV SAKARA AR KRIEVIJU, – AR LATVIJU NE-TIK ___ , KRIEVIJAS UZVARA PAR ĀDOLFU, … AR PIEMINEKLI NEKĀDA SAKARA. P_I_E_M_I_N_K_L_I_S ___ I_R ___ A_T_C_E_R_E ___ P_Ā_R ___ K_R_I_T_U_Š_A_J_I_E_M. Ukrainas Mācītāja Dēls B_a_n_d_ē_r_o_s, neiekaroja ZEMES svešās teritorijas, KĀ MŪSU NAMEJA ZOBENS UN LĀČPLĒSIS. Pasaulē ir 20 tūkstošu TAUTAS UN KATRAI IR SAVS PUŠKINS UN PĒRKONA DIEVS. Latvijas GARĀKĀ JĀŅA-DIENAS, LATVIEŠA MIESAS ATTĪRĪŠANĀS NAKTS PRIEKŠĀ UN 19 Jānzāles, priedes, JŪRAS KĀPAS.. N_E_V_I_E_N_S ___ Š_O_D_I_E_N ___N_E_K_A_R_O! PROGRAMMĒ GĻĒVU BEZ-DZIMTENES DINĀRO, LAI ZUPŠĶĪVĪ IZVĀRĪTOS C_A_R ___ G_A_Ļ_A_S_M_A_Š_Ī_N_A_S- “mjasorubku”! … neviens nekaroja, nokaro un nekaros NEKAD!!! LIELBRITĀNIJAS ELIZABETEI OTRAI KĀJAS TRĪC, PAR UKRAINI AR DAUDZNACIONĀLO “KF” ARMIJU DRAUDZĪBAS ČAŠTUSKAS DEJĀM, KĀ PIRMĀ PADAULES KARA BEIGĀS. KURŠ ILGA SEŠUS GADUS UN SEŠUS GADUS – OTRAIS PASAULES KARŠ, KAD ABI KARI DEVA 6000 VERGUS- Ā_D_A_M_A_M. P(L)ANDĒMIJA JAU IEDEVA 2022/03/28 6000 VERGUS, CAUR MELNIEM MAISIEM! A_P_S_T_Ā_J_I_E_T_I_E_S!!! VIESTRĀDNIEKI ___ABI- A_P_S_T_Ā_J_I_E_T_I_E_S! Piesegto Latvijas poligonā, PIEBĀZĀT SKANOŠO!!!!!!!! “KRIPTO” DEBESS MANNĀ, KURU “MAININGUS” IZSLĒKS TĀPAT!!! ___ un par Ādamu, mūsu KARMA IR TĪRA,___ JŪS PAŠI, SAVU DĒLU KRUSTĀ SITĀT…UN TUMSU PIELŪDZĀT 5970 GADUS…NO 7 GADIEM, KAD VISI ZEMES IEDZĪVOTĀJI NOLEMTI, NO 166* , PAR NEDZĪVIEM, -R_E___ K_Ā, viens pats pieņēma un viens pats ar ZAĻO TINTI PARAKSTĪJĀS, KAS VEIDO ZAĻO KORIDORU- V_I_E_N_M_Ē_R- ELEKTRISKO KRĒSLU, cietumnieku valodā – Zaļais koridors – elektriskais krēsls. Globālisti no 400 milj Eiropiešiem, 200 miljoniem atsavinās līdzekļus , līdz pēdējam grašam, kurus slēpti sauc par KONSERVIEM, cietumnieki mūkot no cietuma, ņēma līdzi būdīgus, miesīgus “konservus” , kurus pa ceļam notiesāja. 8;9;10 KONTINENTS IR KARTĒ, NEKUR JŪS NEAIZMUKSIET, … pat zinām VALODU, Vācu un Spāņu, NEKAS IEMĀCĪSIETIES RUNĀT DZĪVAJĀ KRIE**…, pat atrāk, kā gaidījāt, You Tubā var atrast pat Jūsu video, Jūsu ETALONA SKAŅAS APARATŪRAS UN DJ TUSIŅUS. tad mēs beidzot redzēsim ceturto Sauli -Astru. Nofilmēsim bezrūpīgo dzīvi, nozagtos bērnu vergus, DZĪVA cilvēka vārītās zupas, kuras vārījāt, no 6000 ik gadu pazudušajiem, cik tagad jums BEZRŪPĪGI GARŠO, LABĀ CAURAUGUŠĀ SPEĶA, VĪNOGULĀJA VĪNA- ČAČAS UKRAIŅ* ZUPA ???

  50. Māris saka:

    Katrs *krainis, … tās iedzīvotājs, kurš ir pametis Ukrainu līdz 25 martam, būs Ukrainas Republikas nodevējs un, … kā Tautas nodevējs. Vai nesaskatāt, šādai masu saziņas “operācijai” z_e_m_t_e_k_s_t_u_s.Ukrainas teritorija ir dalīta- sadalīta priekš Izraēlas iedzīvotājiem. ASV pieder Krievija, Ukraina, Eiropas Savienība, Vācija jau no 1945 gada 1 jūlija … tāpēc arī Latvija, kā izpildvara, BEZ LEMŠANAS TIESĪBĀM, kā likumīgs ASV UN PSRS saskaņots līgums, no 1994 gada. PSRS ir dzīvs vēl šodien, zelta 2 rubļi pret dolāru, … Pasaules Bankas dati. Likumu izsvītrošana ir PASAULES MARODIERISMS, gūlstās arī mūsu Republikas Izpildvaras izpildītājiem. Vēlēšanas nepastāv visā Pasaulē un (4.) revolūcijas instrumenti to ir izveidojuši “godam” …pēdiņās. Žēl, kad Latvija, balsojumā atdeva balsis par četrām vadošām Partijām 23.6%, nu jau pagātnē! …Neliģitimitātes tirānijas diktatūra izsvītro visu, pasakainā pagātnes Satversme un Konstitūcija, tagad par … (Jūras likumu!!!!!)

    ___
    4m² , .. vai rīts saigaidīts pie durvju sliekšņa, ir izvirtuļu vēlme, kas augstāki par Dieviem, piespiedīs doties uz planētu Marsu, kura ir M2, virs Kanādas kalniem 33 km augatumā, Teslas izgudrojums, … izzagtais no viņa seifa. Vēlēšanās Latvijas vēlēšanas tiesīgie, 23.6% balsis atdeva valdošām Partijām. 4×4=16 Kangari, par Tautas labklājību, par daudzbērnu ģimenēm, par apsargātu robežu, par veselību- NĀCIJAS SPĒKS, par izglītību ved uz Apgriezto Spoguli. Pieņemu, ka slimo ar amadzeņu encefalītu, jo 6 tūkstošs dienā visā pasaulē, starp pazudušajiem nav neviens pīpmanis, … garšvielas nelīdz… ___DEMONTĒŠANĀ Atceres Uzvaras pieminekli, Atcere par kritušajiem
    PIESEDZ BANDĪ**, ārstu , sistēmu , policiju, kuri sargā VALDĪTĀJUS, nevis PIESKATĪTĀJU TAUTU, NO MŪSU LĪDZEKĻIEM, veido pasaules badu: h_i_m_t_r_e_i_l_i____Indes vielu pazīst 500 gadu , kad ik pa laiku ir maldināti zemnieki un pagrūzti bada nāvē , jo pēc šīs vielas nav zeme apsaimniekojama desmit gadu ! CIK ŽĒL , KA MĒS ESAM TRUSĪŠI ! ! ! … , … … … , … … … , … … … pieminētās vielas , … … … , … … … , … … … ¶ gvana(guana) – kā , nummur viens ¶ “PGMG” – kā nummur divi , kur atšķirība ir ražošanas procesā( ražošanas procesā , strādnieki VIENMĒR ātri nomira !!! ). … … … , … … … , … … … INDES VIELA efektīva pret b_i_o_p_l_ē_v_ē_m .( ( (… kāda !!! plēve !!! mums plaušās !!! !_ ! _ !_ !_ ! _ ! _ !_ ! _ ! ) ) ) … … … , … … … , … … … vai mums Latvijā vēl ir kāds ārsts un zinātnieks!?!?!? KURŠ VARĒTU PASKAIDROT !?!?!? – kas ir b_i_o_p_l_ē_v_e , kas ir molekulas starpplēve !!!Kas ir a_u_k_s_t_ā ___ m_i_g_l_a !?!?!?
    … vai pandēmija bez beigām ? TIEŠI šoreiz viss ies uz beigām ❕❗❕ Šī ir provokācijas virsotne un visa šī pandēmija ir iemesls , visam ko rakstu .
    Kad cilvēks strādā sliktā vidē un atrodās ražošanas procesā , elpojot saindētu gaisu , tad ir zināms , … ar ko viss var beigties . Šoreiz esam visi pakļauti šai amnēzijai . Pats pirmais mērkis ir uzbrukums atmiņai . Tās zudums ir koncentrēšanās uzmanības zudums . Mums visiem ir jāsaprot , ka sī indes viela ir toksiska viela , … tā pakļauj visus , kā Ēras beigas . Jau iepriekš bija teikts , ka vide mainās , mutējās un atrasties tajā ir nevēlami , kad viss atklājās , tagad … jautājam ! ! ! Ko lai darām ? ko mēs varētu darīt šajā apokaliptiskajā situācijā ? … … … NAV ATBILDES ! … … … Mūsu vienkāršais cilvēks par šo situāciju , arī Valdības , Elite un Baņķieri nezina , kas notiek ! TIEŠĀM ! Jau divdesmit gadus viss , kas šodien notiek , tagad ir pastiprināti aktīvi , caur ultraskaņas palīdzību , jo šī indes viela ir nostājusies miera stāvoklī , tagad , kad lielā koncentrācijā ir ļoti aktīva . Indes vielu izkaisa vietās , kur ir ceļi , lielceļi un mašīnas straumes , veidojot šai vielai pacelties atkārtoti , kā putekļi , bet ultraskaņa atkal neļauj tai nosēsties . Iznāk tā , ka mums gaiss SVAIGAIS ir visiem atņemts un likvidēts . Kā salīdzinājums : ja divdesmit gadus atpakaļ , no krāna tecēja maza strūkla ūdens , tad tagad krāns ir atgriezts ar pilnu “klapi” . TĀTAD , Šī viela ar šļakatām krīt mums virsū , … … … /// Kurš ir ražotājs ? ? ?, … … … Farmaceitu kompānija P&G – Procter & Gamble … ir pirmā . K_a_s ___ t_ā ___ i_r ___ p_a_r ___ v_i_e_l_u !?!?!?Kas ir a_u_k_s_t_ā ___ m_i_g_l_a !?!?!?
    G_v_a_n_o ( guano) ir struktūras fragmenti nukleīnskābe , olu arginīns , streptomicīns , folijskābe . Guanidīns ( NH2)2C=NH , … ir caurspīdīga kristāliska viela , kura izplūst gaisā , mitruma absorbcijas dēļ , … ir spēcīga vienskābes bāze pKa=12,5 , kas veido stabilus sāļus . Guanidīns atrodās urīnā , kā normālas olbatumvielas metabolisma produkts . Poligeksametilenguanidīns= “PGMG” izpaužās fungicīdas un bektericīdas īpašības , aktivitāte ir gan pret gram-negatīvām , gan gram-pozetīvām baktērijām . Šai vielai piemīt mazgāšanas un pretkorozijas flokulējošas īpašības , … efektīva pret bioplēvēm (… kāda !!! plēve !!! mums plaušās !!! ) . Sāls “PGMG” ir balts pulveris , kā visi sāļi – poliguanidīni , … labi šķīst ūdenī . ??? Vai KADAM PRĀTĀ VĒL KRITUŠO ATCERES PIEMIŅAS VIETA???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *