Patiesie okupācijas noliedzēji ir 4. maija banda

Foto: Šeit mēs redzam šī nozieguma(okupācijas noliegšanas) politiskos piesedzējus- sarkano cionistuplejādi” !

Rīgas tiesas apgabala prokuratūra ir uzrādījusi apsūdzību partijas “Latvijas Krievu savienība” (LKS) valdes loceklim Aleksandram Filejam par Latvijas okupācijas noliegšanu.

Lūk, latviet, tāda ir cionistu politika: JAUKT GAISU, novērst uzmanību no saviem noziegumiem. Īstie okupācijas noliedzēji ir 4. maija valdošā komunistu- čekistu banda. 1996.gada 22. augusta Saeima pieņēma Deklarāciju par Latvijas okupāciju, bet tā arī to neīstenojot “nogrūda” aizmirstības arhīvos, tā norādot, ka nekādas okupācijas nebija ! Ja valdība būtu uzskatījusi, ka ir bijusi okupācija, tad visa okupācijas atribūtika sen būtu novākta, kolaboracionisti tiesāti, kolonisti padzīti, kā to paredz 1949. g. Ženēvas KONVENCIJA !

Tātad, valdošie komunisti- čekisti ir veikuši kārtējo noziegumu, kas definējams kā: GENOCĪDS PRET LATVIEŠU TAUTU ! Nav jāšaubās, tas drīz tiks novērsts un vainīgie tiesāti- publiski pakārti !

Kā var apvainot šo krievu “polit- bomzi” tajā, ko veic “likumīgā” Latvijas valdība ?

To sauc par UZMANĪBAS NOVĒRŠANU NO ĪSTAJIEM NOZIEDZNIEKIEM !

Foto: Skat’ tikai, cik vareni šis prusaks- MASKAVAS KURMIS, rotājies ar TZO !

16.12.19

You may also like...

2 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Okupāciju noliegt ir bezgala ienesīgi.
    https://youtu.be/OpLpA3CSclg

  2. viedoklis saka:

    Kopumā tas ir lieliski Latvijas politikai, ka pēc 30 gadiem tiek izolēts Aivars Lembergs – cilvēks, kas prihvatizēja Ventspili, kas raustīja politiķus aiz diegiem, ar visiem saviem stipendiāta sarakstiem un ar savu kabatas partiju. Kura tiesas tik daudz (vairāk kā 10) liecinieki ir miruši pirms liecību sniegšanas tiesā. Izolējams arī Andris Šķēle, kurš nogrimis mākoņos un pelna naudu ar savu A/s Tīrīga u.c. Ir aizdomas, ka Peimaņa slepkavība bija Šķēles pasūtījums (tādu versiju izteica bijušais Saeimas deputāts Oskars Grīgs no Tukuma puses). Savukārt Latvenergo trīs miljonu afēru lielā mērā saista ar Andra Grūtupa un Andra Šķēles vārdu, kur doti kukuļi Augstākā tiesā un ģenerālprokuratūrā. Visi dīvainās nāvēs mirušie kliedz pēc taisnīgas izmeklēšanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *