Jāņa Pļaviņa paziņojums ir labs !

Pievienojies Latvijas un Baltijas valstu vēstījumam Trampam

Jānis Pļaviņš savā Facebook profilā publicējis vēstījumu ASV prezidentam Donaldam Trampam. Katrs, kurš vēlas ir aicināts pievienoties šim vēstījumam, ar to daloties. To var izdarīt šeit.

Godātais prezidenta Donalds J. Trump kungs!

Mēs aizrautīgi atbalstām lielās pārmaiņas, kuras jūs ienesat pasaulē! Mēs augstu vērtējam un godājam jūsu cīņu ar Deep State – neredzamo ienaidnieku. Mēs no sirds novērtējam jūsu lielos centienus atgriezt pasauli pie Dieva, atpakaļ pie dievišķajām vērtībām, jūsu stingro nostāju aizstāvot brīvību, aizstāvot dzīvību un aizsargājot bērnus. Lai arī tas pagaidām nav redzams visiem – mēs atzīstam un augstu vērtējam jūsu drosmīgos centienus. Mēs priecājamies, ka esat atzinīgi novērtējis arhibīskapa Karlo Marijas Vigano vēstuli. Mēs ar lielu apbrīnu vērojam, kā jūs Baltajā namā sveicat Polijas prezidentu Duda kungu. Mums ir vienādas vērtības, viens redzējums.

Mūsu valsts – Latvija ģeogrāfiski atrodas tuvu Polijai, tomēr tā atrodas dziļi Neredzamā ienaidnieka purvā. Latvijas prezidents – ir bijušais Sorosa fonda izpildinstitūcijas loceklis, Sorosa rokaspuisis. Pēc tikko izdotās grāmatas, kurā Latvijas prezidentu atmaskoja slavens izmeklējošais žurnālists, mēs tagad saucam savu prezidentu – Viltvārdi – atbilstoši grāmatas nosaukumam. Viņš meloja par savu pagātni, par pilsonību, par izglītību, par vecākiem un senčiem. Demokrātiskās valstīs prezidenti atkāpjas, kad viņus pieķer tik lielos melos.

Bet Latvija ir citādi, jo kliķe viņu aizsargā. Latvijas viltus mediji nekad neuzdod Viltvārdim neērtus jautājumus.

Un viņš nav vienīgais. Citi mūsu prezidenti tikās ar Sorosu viesnīcās ārzemēs, spēlēja tenisu un pat piešķīra viņam augstāko valsts apbalvojumu 2005. gadā.

FOTO: Viltvardis(NĀCIJAS TĒVS- KREMĻA KURMIS) ar komunistu Jundzi, kurš savu tēvu, kas bija priesteris, neielaida savā mājā. Jundzis bija lielo Latvijas rūpnīcu likvidators, kurš strādāja un strādā vēl šodien cionistu uzdevumā !

Soross pārvalda Latviju kopš 1990. gada sākuma un ir ieguldījis vairāk nekā 100 miljonus dolāru, lai virzītu savu dienaskārtību par genderismu, netikumības izplatīšanu, viltus demokrātiju un parādu verdzības programmu un, pats galvenais, lai nostiprinātu savu politisko ietekmi. Visas pie varas esošās Latvijas politiskās partijas ir viņa kabatā. Mūsu vietējais purvs Sorosa rokaspuišu pārvaldīts pat Latvijā mēģināja izvirzīt rasismu kā problēmu. Tas beidzās ļoti neveiksmīgi, jo var paiet pat mēneši, lai mūsu valstī atrastu kaut vienu melnādainu cilvēku. Mēs ar lielām bažām vērojam Baidena bandu – Black Lives Matter, Antifa u.c., kas mēģina demontēt vēsturi, kultūru un izraisīt haosu ASV. Mēs apzināmies, ka patiesībā šī ir tikai viņu pēdējie agonijas izmisuma centieni, zaudējot varu un ietekmi.

Mūsu ārlietu ministrs nosūtīja 100 000 eiro no mūsu nodokļu maksātāju naudas uz Pasaules Veselības organizāciju – jau nākamajā dienā, kad jūs paziņojat, ka samazināsit tās finansējumu. Mēs esam pārliecināti, ka diena ir tuvu, kad arī Latvija pametīs PVO.

Mūsu valstī tiek pieļauta Covid-19 mirušo statistikas izkropļošana, cenšoties palielināt bailes, tiek pieņemti jauni ierobežojumi, cenšoties novest līdz bankrotam mazos uzņēmumus un joprojām izvairoties apturēt dramatisko iedzīvotāju skaita samazināšanos. Latvija ir visstraujāk izzūdošā tauta Eiropā. Acīmredzot pēdējo 30 gadu laikā šeit pie varas esošo Deep State pārstāvju galvenais mērķis bija iedzīvotāju skaita samazināšana. Tas tiek darīts sistemātiski, jo nodokļu slogs, kas noteikts vidējai algai, ir ārkārtīgi augsts – līdz 80%, ieskaitot 21% nodokli pārtikas precēm. Ja tas nav mūsdienu verdzības veids, kas tad tas ir?

Pēdējā desmitgadē mēs esam zaudējuši vienu trešdaļu iedzīvotāju. Tik mazai valstij kā Latvijai ar iedzīvotāju skaitu nepilni 2 miljoni – šī nav statistika, tas ir eksistences jautājums.

Cīņa pret purvu neattiecas tikai uz kādu atsevišķu valsti, tā ir cīņa starp gaismu un tumsu visā pasaulē, un, pateicoties Dieva žēlastībai, jūs esat dzīvojošā leģenda, kurš vada šo cīņu. Katrā zemes nostūrī ir jābūt atbalstam, lai nocirstu visas šī tumšā purva pūķa galvas. Mēs, Latvijas cilvēki, redzam kopējo ainu, redzam, ka neredzamais ienaidnieks katru dienu kļūst arvien pamanāmāks un zaudē savu spēku, mēs atzīstam jūsu milzīgos centienus un esam gatavi sniegt maksimālu atbalstu.

Mēs ar prieku kļūtu par jūsu starptautiskā tīkla un komandas daļu, ja jums mūsu palīdzība šķistu noderīga. Mēs brīvprātīgi darām daudz, lai informētu cilvēkus un veicinātu izpratni par mūsdienu pasaules reālajiem notikumiem un izaicinājumiem. Nesen mēs bijām spiesti izveidot pavisam jaunu ziņu vietni kā vienīgo iespēju publicēt pretēju viedokli, sk. Mainampasuli.news (tansl .: mainīt pasauli.jaunumi). Šī ir vienīgā (skaitot mainstream vietnes) ziņu vietne latviešu valodā, kas atbalsta jūs kā prezidentu un publicē jūsu teikto. Visi citi plašsaziņas līdzekļu kanāli nekad nepublicēs nevienu pozitīvu ziņu, izņemot Deep State darba kārtību. Lūdzu, pievērsiet uzmanību savam nesen ieceltajam vēstniekam Latvijā Džonam Karvailam, kurš vēstniecībā izkar LGBT karogu ASV karoga vietā un savā 2. jūlija runā stāsta, ka “pasaulei jāiedvesmo reāla rīcība pret rasismu”.

Lai Dievs Jūs svētī!

Ar vislielāko cieņu,
Jānis Pļaviņš
Latvijas pilsonis

18.07.20

You may also like...

2 komentāru

  1. Astrīda saka:

    Vaicāju Dievam:,,Kāpec svešie nāk nelūgti mūsu zemē? Cits ar varu un zvērībām,cits ar viltu,cits kā pūciņa pa vējam.,,
    Dievs teica:,,Tie ir mani bērni,mana daudzveidība,kurus es mīlu tāpat kā tevi.Tie tevi bagātina.,,
    Jautāju Esībai. To pašu. ,,Muļķu ķērājs Jahve muld.Par postu uzcepāt sev tādu.Tad jau labāk pie saviem pērkoņiem palikuši.,,
    ,,?.,,
    ,,Tie ir bērni,kas nelaikā nāk.Tā pie manis notiek. Svešie nāk lai jūs apēstu.,, Tā teica Esība.

  2. armands saka:

    Vispār jau ticēt tiem stāstiem par Trampa cīņu pret kaut kādiem tur adrenohromšikiem ir iz kaut kādas super filmas scenārīja stāsta, kur labais cīnītājs tagad pēdējā brīdī glābj pasauli.Vispār ir jātic tikai savam personīgajam ES.Tie jeņķi ir piekāsuši vēsturiski mūsu tēvus un vai īpaši mēs viņiem esam vajadzīgi šodien? Runā vispār par Soviet Union atjaunošanu zem ķiniešu diktatūras un Tramps atdos Baltijas valstiņas tai Maskavijai.
    .
    .
    .
    Admins
    Viedoklis loģisks un pareizs !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *