Nodevība un nodevēji NR.1

„Dievs, Tava zeme deg ”

LRTT 1Jā, tā ir taisnība, mūsu zeme deg.

Viņa apzināti tiek dedzināta no mūsu ienaidniekiem, kuriem viss latviskais rada bailes.

Latvieši ir vienīgā tauta pasaulē ar pozitīvu EGREGORU.

Katrs no mums ir ievērojis, ka lielas un varenas tautas, kādas ir žīdi un krievi, pret mums izturas tā, it kā mēs būtu varenāki par Ķīnu. Tas ir tas „sasodītais” pozitīvais EGREGORS, kas liek šiem noziedzniekiem bailēs drebēt. Viņi nojauš, ka mēs atnesīsim viņiem iznīcību, tāpēc viņi pielieto viszemiskākās metodes, lai šo pozitīvismu mums „norītu”. Un, protams, ka atrodas mūsu tautā arī gļēvi un pazemīgi nodevības elementi tieši tajā brīdī, kad visvairāk ir vajadzīga vienotība.

Latviešu tauta tik tikko vēl ir pie dzīvības, kad melno spēku asiņainais zobens tiek pacelts pēdējam cirtienam.

Ar pretīgumu ir jāredz, ka šo nodevības „cirtienu” gatavo gļēvi nodevības elementi no pašu latviešu vidus. Viens no tādiem ir viltus nacionālists Viktors Birze, kurš padevīgi lien uz vēdera cionista un latviešu tautas slepkavas žīda Aivara Borovkova priekšā. Šī deģenerāta uzdevums ir iznīcināt latviešu tautu, kuram tagad ar prieku ir pievienojies Birze. Tai brīdī, kad Viktors Birze „uzspieda” uz „APSTIPRINĀT” draudzību ar šo cionistu, viņš parakstīja sev nāves spriedumu kā politiķis, un droši vien arī kā cilvēks.

Viktors Birze vienmēr ir sevi parādījis kā nenopietnu cilvēku. Kaut vai ar to pašu Hitlera slavināšanu un solījumu nepildīšanu. Tagad, pats nekas nebūdams, viņš nenogurstoši „rej” uz VL!, kuri patiešām cenšas bīdīt latviešu tautai labvēlīgus likumus. Tas atbilst mūsu lielākā ienaidnieka, krievu šovinistu interesēm, lai vēlētāji novērstos no vienīgās latviskās partijas. Birze lasa LRTT i-vietni un labi saprot un zin, ka Podnieka, Zvaigznes, Slapiņa un daudzu, daudzu citu patriotu noslepkavošanā galveno dalību ir ņēmis Borovkovs, bet tas viņam nav bijis par traucēkli pieņemt viņu savu draugu pulkā. Nav ne mazāko šaubu, ka Birze saprot, ka Borovkova tikko veidotais „DRAUGI LV” ir domāts, lai diskreditētu nacionāli domājošos un cīnītos pret LRTT, bet bailes un gļēvulība dara savu.

Jautājums kā vienmēr: nu no kurienes uzrodas tādi nodevības ķirmji ?

Lai šeit teiktais izskatītos mazāk subjektīvs, publicēšu saraksti ar Birzi.

======================================

V. Birze

viktors birzeRedzi, teikšu atklāti, gaidīju, ka arī es reiz Tavās acīs kļūšu par nodevēju, jo nevēlos un nevēlēšos naidoties ar cilvēkiem, ar kuriem krustojušies mani ceļi un attiecības bijušas labas. Varu piekrist vai nepiekrist kādam no viņiem, bet neuzbrukšu un publiski neaiztikšu. Tu pārmet man, ka Borovkovs ir manos “draugos”. Jā, jo esmu pāris reizes viņu saticis, un manos “draugos” ir arī Liene Apine, Līga Muzikante, Konstantīns Pupurs un Aivars Prūsis, lai gan nevienu no šiem cilvēkiem gadiem ilgi neesmu saticis. Kāpēc? Tāpēc, ka pazīstu, tāpēc, ka kaut arī ne ar vienu no tiem neesot tuvās vai draudzīgās attiecībās, neuzskatu tos arī par saviem personiskajiem ienaidniekiem.

FOTO: Viktors Birze.

Par kādu Latviju Tu cīnīsies kopā ar Borovkovu ? Tu, Viktor, esi nodevēju nodevējs, kuram nav vietas starp latviešiem.

Atceries, Linard, visi šie cilvēki reiz bija saistīti arī ar Tevi. Tagad viņi ir Tavi ienaidnieki, bet man nekas īpašs, vienkārši pazīstami cilvēki, ar kuriem man nav darīšanu. Ja Tu manu nostāju, ka nevēlos ne ar vienu plēsties, iztulko kā nodevību, neko nevaru darīt. Un, piedod atklātību, bet man nav un nebūs pieņemama Tava labvēlība pret partijas VL! vadītājiem, bet vai es uzdrošinos Tev ko pārmest? Tavs viedoklis ir Tava personiskā lieta. Starp citu, satiku Raimondu Bitenieku, viņš saka, ka neuzskata sevi par tribunāla biedru, un viņam ļoti nepatīk daudzas lietas, kas tiek darītas tribunāla vārdā. Linard, lai velns parauj visus īstos tautas ienaidniekus un kangarus, bet kāpēc tik asi jākaro ar cilvēkiem, ar kuriem pēc būtības nav ko dalīt? Tā taču paliksi bez draugiem un atbalstītājiem. Būs labāk? Man Tu sāc vēstuli ar apsūdzību nodevībā… lai gan neesmu Tev darījis neko ļaunu, vienīgais centies izvairīties no visiem kašķiem ar daudziem cilvēkiem, ar kuriem kādreiz esmu bijis saistīts, un nevēlos publiski par tiem runāt ļaunu.

========================

Atbilde

L. Grantiņš

„Linard, lai velns parauj visus īstos tautas ienaidniekus un kangarus, bet kāpēc tik asi jākaro ar cilvēkiem, ar kuriem pēc būtības nav ko dalīt? Tā taču paliksi bez draugiem un atbalstītājiem. Būs labāk?“

Vai Tu apjēdz, ko esi šajos trijos teikumos samurgojis ? Ja Tu būtu kaut cik uzmanīgi lasījis Tribunāla rakstus, kuros es par viņu nelietībām esmu rakstījis, tev nebūtu sevi ar tik muļķīgiem spriedelējumiem jāpazemo. Bet tā vien liekas, ka esi lasījis un saki to pilnīgi apzināti, jo par idiotu, Viktor, es Tevi neuzskatu. Tu, Viktor, esi apzināti nostājies neliešu-nodevēju pusē. Es nevienu cilvēku bez daudzkārtējas „pārbaudes“ nodevībā neapvainoju. Tu esi jau vairākkārt sasmērējies manās acīs. Es varu piedot cilvēkam visas nelietības, ko viņš saka uz mani, bet, ja viņš sāk bendēt manu tautu, nepiedošu nekad ! Bez žēlastības izravēšu šo nodevības nezāli pie pirmās iespējas. Vēl šodien redzu tavu svētlaimīgo seju mūsu tautas slepkavas Aivara Borovkova portālā. Nevar būt vairs lielāka nodevība, kā pieņemt savā draugu pulkā šo čekas (mūsu tautas slepkavu)asinssuni. Tu arī zini, ka gļēvulis Prūsis tika iebiedēts un salauzts no A. Gardas draudiem. Tu taču lasīji manā LAPĀ, kādas preteklības viņš man rakstīja. Ja Tu, Viktor, šo pretīgo kropli uzskati par savu draugu, tad man ir skaidrs, cik sapuvusi ir tava dvēsele. Tādi cilvēki kā Tu, var atnest tautai tikai nelaimi. Tu rakstīji, ka Bitenieks ir atteicies no Tribunāla. Zem šī raksta Tu vari izlasīt viņa vērtējumu par H-86 paziņojumu, kuru es uzrakstīju starptautiskajām organizācijām. Tātad, man rodas dabīgs jautājums, ja esi iestājies mūsu tautas slepkavu „pulciņā“ pie Borovkova, vai neesi gājis pie Bitenieka viņa uzdevumā un veicis ar viņu to pašu, ko Garda ar Prūsi ?

Redzi, Viktor, par visu dzīvē ir jāmaksā un visiem mums reiz būs jāmirst. Kas sagaida nodevēju Tajā pusē, Tu pat visļaunākā murgā nevari iedomāties. Es,Viktor, pastāvēšu PATIESĪBĀ un citi draugi man nav svarīgi. Es šodien biju Tiesā un esmu ar mieru, lai mani arī notiesā, bet Tu kā pretīga gļota bailēs lokies mūsu tautas slepkavu priekšā.

Gaidi rakstu, nežēlošu ne tevi, ne Kļimoviču, ne arī Inkinu.

=====================================

29.05.2012

Antworten

raimonds bitenieks

An Linard Grantins

Raimods Bitenieks, Linards Grantiņš, Mārtiņš Bariss

FOTO: L. Grantiņš, R. Bitenieks un M. Bariss grupas H-86 dibināšanas brīdī.

Čau, Linard !

Tas ir ievērības cienīgs raksts !

Tev žetons.

Es daudz lasu un man ir skaidrs, kas tā ir pa”sistemu” un kāpēc mēs tiekam nīcināti arā.

Lai veicas mums visiem !!!

=======================================

LRTT  22.10.10

You may also like...

11 komentārs

  1. NIKS FONTS TITULS saka:

    http://www.apollo.lv/zinas/sprudzs-parakstijis-rikojumu-par-lemberga-atstadinasanu/536654

    Tikmēr Lembergs vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra lēmumu neatzīst un dēvē to par speciāli sarīkotu akciju, izmantojot prokuratūras celtajās apsūdzībās ietverto informāciju, kas nav pierādīta tiesā.
    ============================== ==============================
    Nu Ja, ka nav pierādītas Lemberga vainas, tās visas ir versijas, apsūdzības, kuras izbeigs noilguma dēļ – Sprūdžs ar plakātu skrien ratiem pa priekšu, sevi reklamējot, ka sapratis – Lembergs ir vainīgs un atbrīvojams no amata!
    Muļķības – shēma strādā labi, prokuratūra, sniedzot info Sprūdžam, par to ņirgājas tāpat kā Lembergs ar prokuratīru un tiesu par visu LV sabiedrību. Politmafija rullē!
    Tiesas process nav beidzies un Lemberga vaina nav pierādīta – tiesas process pats par sevi ar vainu, kas nav pierādīta, spriedumam nestājoties spēkā, neierobežo Lemberga kā pašvaldības vadītāja tiesības.LV valda politmafija ar Rīgas pils cirka trupas vadošo klaunu priekšgalā. Nesen mums visiem zināmais klauns ar iesauku “Ve-ve Me-me” ieradās Ventspilī it kā slavēt Ventspils attīstību, patiesībā nodot savam mafijas biedram visslepenāko informāciju, kāda ir pieejama vienīgi klaunam “Ve- ve Me-me” sakarā ar kriminālprocesu pret Ventspils Dižo vadoni.

  2. vēsture saka:

    Šodien apritējuši 90 gadi kopš pirmajām Saeimas vēlēšanām Latvijā.

    “Tā būs demokrātiska, taisnīga valsts, kurā nedrīkst būt vietas ne apspiešanai, ne netaisnībai,” proklamējot Latvijas valsti, 1918.gada 18.novembrī svinīgi pasludināja jaunieceltais Latvijas Republikas Ministru prezidents Kārlis Ulmanis.

    Vēlēšanas var apliecināt demokrātiju, arī kalpot par tās bufatoriju. Latvija piedzīvojusi kā vienu, tā otru.

    Šodien pieminēsim to labo. Un cīnīsimies, lai Latvijā uzvar tiesiskums.

  3. NIKS FONTS TITULS saka:

    A.Eglītis sacīja – okupanti latvieša dvēselē iznīcinājuši visu, kas bijis latvisks.Piekrītu.

  4. Miervaldis saka:

    Viktoram Birzem Latviešu tautas egregors ir sveš, un viņš nezin, ka tas ir Lāčplēša egeregors, kurš samals miltos visus Latvju tautas nodevējus, un priekš tādiem idiotiem, kā Birze, maskavas roka ir par garu!

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Var jau PARAUDĀT , bet te kas REĀLĀKS…
    Atlaist Saeimu ? Krievi no 18.10. vāc parakstus, lai to izdarītu. Viņiem potencionāls ir ap 260000, Iespējams,ka 10000 viņi savāks bez problēmām. Paradokss – Saeima slikta, Latvija IZZAGTA ,zemi izpārdod ārzemniekiem un tt… Bet ko GRJOBANNIJS LETIŅŠ?
    Ko es piedāvāju…? – IZMANTOJAM ŠO IESPĒJU , jo baidīties NAV NO KĀ…! Balsis par ĪSĀM…!
    Rezultāts – ievēlam NORMĀLU Saeimu un atrisinam VISAS PROBLĒMAS – RAŽOŠANU , IZGLĪTĪBU , SOC. NODROŠINĀJUMU un tt…!
    ATGŪSTAM REĀLU SUVERINITĀTI , un nevis IMITĀCIJU par TO…!

  6. Eduards Lunis saka:

    —Sigurd! Man domājas, ka kamēr netiek REĀLI NOTIESĀTI LATVIJAS IZNĪDĒTĀJI-nekas tāds nav iespējams.

  7. anna marija circene saka:

    Manupraat,Birze nemaz NAV latvietis, taa ka nemaz nepieder pie letu egregora…

  8. otto skorceni saka:

    vienkārša lieta…..!ir jākonfiscē židu sazagtā bagātība,bet paši židzagļi un čekisti ir sēdināmi cietumā.

  9. Viktors Birze nekad nav iestājies par latviešu pamattiesībām uz savu valsti, uz savas valsts statusa atjaunošanu.

  10. Miervaldis saka:

    Viktors Birze ir prasts rasists, kuru finansē vai nu kremlis, vai pašmāju pakalpiņi!

  11. Leonards Arājs saka:

    Pat pēc visiem šiem gadiem es tiešām nespēju spriest, kurš bija lielāks cirvis. Grantiņš, kuram galva uz pleciem nekad nav stabilā stāvoklī atradusies, bet kurš bija pietiekami saprātīgs, lai materiālu apsvērumu vadīts savu intelektuālo defektu kompensētu ar vieglu peļņu Vācijā, kā hobiju uzturot sētas koklētāju “tribunālu”. Vai tomēr Statujevs, kuram prāts nenoliedzami ir saglabājies pat pēc lopu bakstīšanas Vācijā un saliekamo mājeļu andelēšanas indietes paspārnē Lielbritānijā, bet politiskā latiņa nošļukusi līdz līmenim, kad savu sektu “taisnīgums” nākas reklamēt pat “irliepaja”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *