Kāpēc I. Vaidere neiesniedz NOTU ?

Inese Vaidere saka: „Latvija nav tikusi galā ar Otrā pasaules kara sekām.”

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=359070:vaidere-latvija-nav-tikusi-gal-ar-otr-pasaules-kara-sekm&Itemid=436

H-86-23 - Kopie (3)Taisni vai jābrīnās par šo Vaideres atklājumu. Katrs „ierindas” latvietis šo taisnību zina nu jau vairāk kā 20 gadus. Kāpēc tad komunistei Vaiderei radusies tik varena „laika nobīde”?

Nu nav šai „sarkanai” dāmai nekādas laika nobīdes, bet gan pakaļa sāk degt. Tauta sāk kurnēt un var iznākt neparedzētas nepatikšanas. Tāpēc jāsāk klaigāt par aktuālo tēmu, lai tautai „nolaistu gaisu”.

Kā jau tas dzīvē pierādījies, tad zaglis, lai tiktu ārā no sev bīstamas situācijas, kliedz: „Ķeriet zagli”!

Tieši tā pašlaik arī dara komuniste Inese Vaidere. Ja JŪS domājat, ka šai kundzei(biedrenei) interesē latviešu tautas liktenis, tad jūs maldāties par visiem 360 grādiem.

Tieši Vaidere ar savu tautfrontiešu bandu Atmodas laikā bija tā, kas visiem iespējamajiem un neiespējamajiem līdzekļiem šo KARU neļāva pabeigt. Vaidere ar saviem Maskavas kalpiem, bojāriem,  godmaņiem, gorbunoviem, čeveriem, ivāniem, johansoniem, birkaviem un c. sarkanajiem noziedzniekiem izcīnīja to, ka tika noraidīts Latvijas Starptautiski Tiesiskais risinājums, par Otrā pasaules kara seku likvidāciju. Ar Vaideres aktīvu līdzdalību tika legalizēts okupācijas status Latvijā. Vaideres „uzstāšanās” šajā jautājumā ir uzskatāma par provokāciju, lai novilcinātu laiku līdz brīdim, kad Krievija būs neatgriezeniski uzlikusi savu spalvaino ķetnu uz Latviju.

Tāda ir krievžīdu un komunistu stratēģija pret Latviju un latviešu tautu.

Šo vārdu taisnīgumu pierāda (no Godmaņa puses) uz Latviju uzaicinātais „vēsturnieks”, kurš paziņoja: „Latvija netika okupēta, jo Latvija nelikumīgi izstājās no Krievijas impērijas”.

Vai tad var vēl skaidrāk pateikt ?

Lindermanis, tā arī šis vēsturnieks uzdarbojas Godmaņa- Vaideres „stratēģijas” ietvaros. Mēs arī bijām liecinieki, kā VIENOTĪBAS un Zatlera partijas ministri prettiesiski piešķīra līdzekļus antikonstitucionālajam referendumam. Arī referendums, par pilsonības automātisku piešķiršanu okupantiem, nāk no Vaideres bandas caur V un ZRP. SAB un DP organizētās provokācijas pret VL! arī nāk no tiem pašiem „avotiem”. Ikkatra pretlatviskā akcija nāk no ES deputātu bandas, kuru vada Godmanis.

Tas ir redzams ar neapbruņotu aci.

Inese VaidereJa runājam par Atmodas laikiem un Tautas fronti, kuras AVANGARDS bija zvērināti komunisti, ar Vaideri un Godmani priekšgalā, der atcerēties, ko pirms dažiem gadiem sacīja komunists Dainis Īvans:”Es teiktu tā – piedod, māte Latvija, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību. Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties. Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu. Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.

FOTO: Viņa nekad neaizstāvēs latviešu tautu, jo viņa devusi zvērestu kalpot Ļaunajam !

Vai Vaiderei arī nebūtu kas līdzīgs sakāms MĀTEI LATVIJAI ?

Protams, ka par vēl nešķīstākām tā laika Tautfrontiešu izdarībām arī D.I. labprāt klusē, jo tas parādītu to, ka TIE (tautfrontieši) vispār nevar tikt pieskaitīti pie HOMO-SAPIENS.

Tas ir viens nešķīsts astrālo viepļu bars.

Savā MASKAVAS sargātajā visatļautībā viņi ne tikai zaga, bet arī slepkavoja tos, kas gribēja TIESISKU Latviju.

Tautas frontes “mītne-vadība” bija pārvērsta par īstu maukmāju. Godmanis, kā ietekmīgākais „tēviņš” noteica toni. Pa starpai arī Jurkānam un Birkavam no Godmaņa “izdrāzumiem” kas atlēca, Kalnietes un Veidemanes izskatā…. . . Un pa to starpu taču vandījās arī lielā „patriote” Vaidere, vai ne tā ?

Ja TU, LATVIETI, domā, ka šie nešķīstie pretekļi var uzcelt Gaismas pili, tad TU maldies ! Viņu gaismas pils ir nešķīstības KLOĀKA.

Pēc tādas Latvija arī pašlaik izskatās.

Visās varas institūcijās vieni vienīgi izdzimteņi, sākot no Kažociņa, Reinika un beidzot ar Kūtri un v.p. Bērziņu. Vismelnākie cilvēces padibenes. Visi šie noziedznieki baidās, ka tik Starptautiskās Tiesību institūcijas komunismu nepielīdzina nacismam. Tās tad būtu viņu beigas, to viņi saprot un tāpēc paši sāk kulstīt šo tēmu ar vienu mērķi: padarīt šo kulstīšanu par bezgalīgu, tā izbēgot no soda.

Bet neizbēgs !

Godmaņi un vaideres saņems to, ko pelnījuši… .

Komunisti ir drausmīgāki par nacistiem. Kad Vaidere stājās komunistiskā partijā, viņa taču zināja, ka šie izdzimteņi bija veikuši genocīdu pret latviešu tautu:tūkstošus zvērīgi nomocījuši-noslepkavojuši, neskaitāmus tūkstošus izsūtījuši, no kuriem liela daļa nomira badā un aukstumā ! Ceļā mirušos bērniņus pat neatļāva aprakt, viņi tika „nosviesti” dzelzceļa malā…. . To visu šī nolādētā Vaidere(godmanis,kalniete u.c.) zināja, kad stājās KOMpartijā !!! Viņa pat deva zvērestu, turpināt šīs partijas aizsākto ceļu, tātad iznīcināt vēl to, kas palicis pāri no latviešu tautas. To arī šie sarkanie vampīri, ar Vaideri un Godmani priekšgalā, dara ar entuziasmu.

Kas tad vairs ir palicis no mūsu tautas ?

Drupačas !!!

Lai labāk izprastu šo noziedznieku būtību, minēšu mazu pieņēmumu: L.G. zin, ka nacisti veica genocīdu pret žīdiem un čigāniem, zin arī to, ka nacisti likvidēja Latvijas valsti ! Neskatoties uz visu to, L.G. lūdz viņu uzņemt NS rindās. Iestāšanās procedūrā viņš svēti zvēr turpināt nacistu aizsākto darbu, iznīcināt visus žīdus un čigānus, kā arī pilnīgi piebeigt latviešu centienus atjaunot savu valsti.

Kā jūs domājiet, kāds sods būtu tas piemērotākais šim izdzimtenim ?

Jūs noteikti sacītu: to maitu dzīvu gabalos saplēst ! Un-vai tad Vaidere un Co nav pelnījuši, lai viņus dzīvus saplēš ?

Ja Vaiderei interesētu latviešu tautas LIKTENIS, tad viņa kopā ar Šadurski, Kalnieti, Godmani un Kariņu iesniegtu NOTU ES augstākai instancei. Pierādījumi uz rokas: esot ES sastāvā Latvijas rūpniecība, lauksaimniecība, zvejniecība, kravas pārvadājamā flote, medicīniskā aprūpe, ceļu tīkls u.d.k.c. ir pilnībā sagrauti. Krievijas un ES noziedzīgi uzspiestā integrācija ir pilnīgi izgāzusies. Okupantu atstātie kolonisti ir atklāti sevi definējuši kā 5. kolonnu. To pierādīja referendums. Ar to pilnīgi pietiek, lai no Latvijas tiktu izraidīti visi nelikumīgi iesūtītie kolonisti un viņu pēcteči. Kā arī, lai tiktu atjaunots LR status, kāds tai bija, pirms to okupēja boļševistiskā Krievija.

Ja to nedarīs Vaidere, tad to darīs LRTT.

LRTT.  30.08.12

You may also like...

9 komentāru

  1. Vecais saka:

    Jā,tas ir neaprakstāmi šausmīgi,ja sāk domāt kas tajā politikā te notiek,un kas sēž augstos krēslos. Labāk nedomāt par to.

  2. Malvis saka:

    Nestādos priekšā,kā ar visiem šiem tautai kaitīgajiem elementiem vispār var cīnīties,rakstīt NATO? kādam ir idejas? Ko parasti tādos gadījumos dara?

  3. Eduards Lunis saka:

    PATIESA,BET DRAUSMĪGA INFORMĀCIJA!
    ZINOT ,KA ,,VIŅI,,IR PĀRŅĒMUŠI SAVĀ KONTROLĒ VISU VALSTS PĀRVALDI,MĒDIJUS,TIESAS,POLICIJU-U.T.T.-UZSKATU,KAIR TIKAI DIVI CEĻI,LAI SODĪTU PIE VARAS ESOŠOS NOZIEDZNIEKUS ,
    1.SANĀKT VISIEM,-NU TIEM 83 PROCENTIEM, KURI IR ZEM NABADZĪBAS ROBEŽAS UN ATKLĀTĀ BALSOJUMĀ PATEIKT -NOST !PIEMĒRS KĀ PRET ĀBOLTIŅU ARĒNĀ ,,RĪGA,,BET TE JĀVĒRŠĀS PRET VISU SAEIMU!
    2. ATBILSTOŠI STARPTAUTISKI PIEŅEMTAJIEM DOKUMENTIEM-NR.409 UN 410 -IZSKATĪT LATVIJAS SITUĀCIJU ANO ĀRKĀRTAS DROŠĪBAS PADOMES SĒDĒ UN ATSŪTĪT IZMEKLĒŠANAS KOMISIJU.

  4. Miervaldis saka:

    Nu bet drošvien vaidere nezināja, šos visus padomju noziegumus pret Latviju un Latviešu tautu, nu bet drošvien viņa tik un tā ir Latviešu tautas atkritums!

  5. Janka saka:

    Man prieks, ka debīlā psihiatrijas slimnīcas pacienta resnā A.G. no Daugavpils komentāri tiek dzēsti! Tā tik turēt, Grantiņ!

  6. Vecais saka:

    Paldies Grantiņa kungam,ar nepacietību gaidu jaunus rakstus,interesanti palasīt.

  7. Miervaldis saka:

    Jā, pareizi Grantiņ, pie suņiem vaideri, un pēc tam atejā!Tev jau bieži sanāk pareizi raksti!

  8. Miervaldis saka:

    Edvard – tā āboltiņa gan perverzs elles gabals ir gan!Ja nepaliktu okupācijas sekas Latvijā, tad šāds mūdzis tiktu nošauts uz vietas!Kapā šādiem perversiem un tautas nodevējiem vieta, bet ne starp cilvēkiem!

  9. Miervaldis saka:

    Nu tā mauka āboltiņa bordelī der, ne politikā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *