Par “varoni” Rožkalnu Jāni

H-86-2Uzvarētāju ceļš.

Jums ir grūti būt nesaprastiem / Jūs jūtaties izstumti / Jūs ignorē / Jūs izsmej / Jūs apkaro / Jūs nepadodaties / Jūs uzvarat.

=======================================================

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Nekas, nekad un nekur nepaliek uz mūžīgiem laikiem apslēpts.

Viss reiz nostājas savās “dabīgajās” vietās.

Jānis RožkalnsAivars GardaAivars BorovkovsTāda nu ir tās Dievišķās Pasaules “nepatīkamākā” puse, protams, ka tikai priekš tiem, kuri ir gājuši nodevības ceļu.

LRTT savā i-vietnē pirms dažiem mēnešiem rakstīja, ka Sātans pirms savām beigām met savas pēdējās slēptās rezerves cīņā.

Foto triāde: Ar nolādētības zīmi apzīmogotie.

Foto: Latvijas politiskais “dižgars” Jānis Rožkalns ar saviem kolēģiem Aivaru Gardu un Aivaru Borovkovu.

Toreiz tika pieminēti “patrioti” Pēteris Kļava, Juris Rubenis, Anda Līce u.v.c. Pašlaik ir vērojama, ar veselu prātu apveltītam PILSONIM, absurda situācija, ka dižie “brīvības cīnītāji” ir cieši draugi ar VDK izdzimteņiem- slepkavām. Tas, protams, ir nesaprotams tikai tiem, kuri nav bijuši cieši saistīti ar Atmodas laika notikumiem un tā laika personāžu. Man viss šis “teātris” ir labi saprotams, jo biju Atmodas politiskajā epicentrā.

Bet sāksim ar šodienas nesaprotamajiem notikumiem.

Lielais “brīvības cīnītājs” Jānis Rožkalns ir atguvis savu dabisko stāvokli, viņš ir atklāti kopā ar tiem, kuri viņu “taisīja” par disidentu.

Maza atkāpe, Jānis Rožkalns nekad nav bijis Brīvības cīnītājs, bet gan provokators. Rožkalns atteicās iestāties H-86 grupā, atteicās arī parakstīt dokumentus, kuros tika pieprasīta Latvijas neatkarība no PSRS. Viņš tika no VDK komandēts uz Rietumiem, lai tur veiktu graujošu darbību latviešu organizācijās. To arī viņš veica spīdoši, sējot naidu un zogot uz nebēdu. Tika izkrāptas milzu summas, kuras Latvijā saņēma čekas parazīti.

Šodien mēs redzam, ka viņš ir kopā ar slepkavu- VDK augsta ranga virsnieku- žīdu Aivaru Borovkovu un vēl vienu izdzimteni, brīvmūrnieku, komunistu un uzticamu Maskavas kalpu- provokatoru Aivaru Gardu.

Redzam arī to, kā tiek pārrakstīta vēsture no dažādu akadēmisko salāšņu puses. Dzirdot, ko saka “akadēmiķi”-komunisti Tālavs Jundzis un Jānis Stradiņš, rodas sajūta, ka atrodies absurdo dimensiju realitātē, melns tiek dēvēts par baltu un otrādi.

Jānis StradiņšTālavs JundzisLūk, akadēmiķa Jāņa Stradiņa murgs par Aivaru Borovkovu: Latvijas Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs ir viens no izcilākajiem Latvijas juristiem… .

Foto: Šeit redzamie Stradiņš un Jundzis sevi uzskata par “akadēmiķiem”. Cik gan nožēlojami var būt šie cilvēkveidīgie lopi.

Šis sarkanā akadēmiķeļa murgs nav sacīts 1986. gadā, bet gan 2012. 16.04. Kā redzams, tad šis sarkanais noziedznieks savā APZIŅĀ atrodas vēl padomijas laikos.

Un re !, vēl viena akadēmiķeļa Tālava Jundža murgs: pazīšanās 30– gade ar Aivaru Borovkovu ļāva man secināt, ka A. Borovkovs ir daudz darījis, lai mēs dzīvotu neatkarīgā Latvijā.

Jā ! Dziļāk jau vairs nav iespējams krist, bet tāda jau ir Ļaunā(sātaniskā) MORĀLE. Atgādināšu šiem komunistiskajiem noziedzniekiem, ka Aivars Borovkovs bija mana aresta, par Helsinki-86 dibināšanu, galvenais realizētājs. Atceroties tos laikus un kādā eiforijā šis karikatūriskais žīds bija, vienkārši uzbango neiedomājams pretīgums. Pēc šī gara kropļa(A. Borovkova) pavēles mani Škirotavas darba nometnē bija jānoslepkavo. Tas, ko es pārcietu šajā nometnē, man katru dienu nāk atmiņā.

Tāpēc es esmu tiesīgs sacīt šiem „akadēmiķiem“:“Kaut jums par šiem vārdiem mēle dzīviem nopūtu !“

Jūs esiet latviešu tautas nolādēti bendes, kopā ar žīdu cionistu Borovkovu.

Latvijā Tiesiskums tiks atjaunots un jūs tiksiet tiesāti par prātam neaptveramu genocīdu pret latviešu tautu.

„Jekelna skatuve“ tiks atjaunota un jūs būsiet pirmie „aktieri“ uz viņas.

Lai Dievs jums dod veselību nodzīvot līdz TAI dienai.

Arī „brīvības cīnītājs“ J. Rožkals kāps uz šīs skatuves.

Jūdasam jūdasa alga.

L.Grantiņš    10.07.12

You may also like...

58 komentāru

  1. zināšanai saka:

    SWH Juridiskā birojā Aivara Borovkova vadībā tika izveidoti civil-krim. likumi. Visas nianses tika apspriestas sakarā ar likumu. Kas zina vairāk, tam skaidrs, kādos ūdeņos peld Ventspils osta, Ventspils nafta, Kālija parks, 100 Ventrans ar Aivaru Lembergu priekšgalā un tā tālāk. Tāpat zināms, kas ir bijušas Olimpija, Banka Baltija. Vienreiz Aivaru Borovkovu jau sodīja Dievs. Atcerieties to avāriju pie Cēsīm, kur viņš iebrauca grāvī un zaudēja bērnu. 5 minūšu laikā visvarenais Aivars Borovkovs nespēja neko palīdzēt un uz viņa sievas rokām ar trubu ietriektu vēderā mira viņa paša bērns. Lūk, tā Dievs soda. Lūdzam Tevi, Dievs, palīdzi latviešu tautai un atbrīvo mūs visus no nelieša Aivara Borovkova un viņa ģimenes.

  2. Jānis saka:

    Ļoti nopietns teksts, viela pārdomām. Izskatās, ka 99% tiek pausta taisnība, tikai ļaužu masām varētu nepatik teksta ārējā forma, tādejādi tiem neizprotot saturu. Vēl liels ļaunums ir baznīca, kura visu to stutē un
    šamējiem iedod grēksūdzi. Melu impērija, kura pagaidām nav gatava stāties savas sirds apziņas priekšā. Boravkovs štukos kā ruporu apklusināt, bet tā ir mušiņu viendienīšu stratēģija, jo mirsim mēs visi, tikai kas būs pēc tam. Kas mūs tiesās un pēc kādiem likumiem?
    Boravkovam juridisko zināšanu nav, bet ir labs pļāpa pa to tēmu, prot aizraut lētticīgos un naivos. Kolekcionē aforismus pretinieku sakaušanai, bet, ja gadās kāds erudītāks cilvēks, tad veiksmīgi nosvīst kā foto-moto korespondents. Viltīga čūska, lapsa, bet kāmītis viņš nav.

  3. Alfrēds saka:

    Labi, ka Stradiņam nav uzspiests “Tiesājams, kā nodevējs” zīmogs. Vismaz viens akadēmiķis pēc Grantiņa asiņainā valsts apvērsuma Latvijā paliks dzīvs.

  4. AG saka:

    Klau, Linard, bet kā tas sanāk, ka jūs ar Janku esat vienoti sajūsmā par raiveli un VL?

  5. Tālis saka:

    Atmodas laikos biju bērns un patiesību uzzinu arī no Tautas tribunāla rakstiem.

    Ja tā ir taisnība par Borovkovu, tad viņu kā kara noziedznieku jātiesā. Ir jāvēršas Eiropas cilvēktiesību tiesā. Piemēram, nesen Polijā tika tiesāti tie, kuri 70.gadu beigās un 80.gados arestēja, mocīja, spīdzināja poļu disidentus un brīvības cīnītājus.

  6. burvis saka:

    Helsinki 86 dibinātājs, Triju Zvaigžņu Ordeņa kavalieris Linards Grantiņš atgādinājis visai pasaulei dažus faktus, ko pats piedzīvojis ar Aivaru Borovkovu. Vācijā un Polijā tādus disidentu vajātājus kā borovkovs tiesā kā visbīstamākos noziedzniekus. Latvijā viņi atrodas pie varas. No raksta izriet, ka ar Aivaru Borovkovu pie viena galda sēž Aivars Garda. Varbūt, ka tas arī izskaidro dažus neizskaidrojamus faktus, ka šajos Latvijas Nacionālās Frontes pastāvēšanas desmit gados miruši daudzi cilvēki, kas snieguši intervijas laikrakstam “DDD”?

  7. Tālis saka:

    >burvim

    Neticu, ka Garda sēž pie viena galda ar Borovkovu. Ja ir pierādījumi, tad lūdzu publicēt.

    Vai jūs esat aizmirsuši, ka pirms dažiem gadiem Gardu mēģināja noslepkavot? Viņš brīnumaini izdzīvoja – ja viņa vietā būtu bijis kads cits bez tik lielas muskuļu masas, tad būtu beigts uz vietas. Un mēģinājumi noslepkavot Gardas palīdzes, kad notiek dažādas ķibeles ar automašīnām un izkritušām kravām uz ceļiem.

    Man gan liekas, ka pie varas esošie bijušie boļševiki nodarbojas ar latviešu nacionālistu sanaidošanu savā starpā. Kamēr nacionālisti karo savā starpā – boļševiki apvienojas, lai izzagtu Latviju un iznīcinātu latviešu tautu.

    Un, runājot par Gardu, tieši viņa komandu 10 gadus uztur pie dzīvības ideju par deokupāciju un dekolonizāciju. Kas būtu bez Gardas? Latvieši vienbalsīgi blētu, ka jāintegrējas, ka jādzīvo kopā ar okupantiem u.t.t. Un vai esat aizmirsuši tiesas procesu, kur Garda tika apsūzēts par vārda “žīds” lietošanu? Tiesa atzina, ka Latvijā drīkst lietot vārdu “žīds” un šī vārda lietošana nav nacionālā naida kurināšana!

    Kā tas var būt, ka latviešu nacionālistu organizācijas viena pret otru ir nelabvēlīgi noskaņotas? Protams, ir daži izņēmumi, kas sadarbojas. Varbūt kāds zina – kurš ir tas cilvēķs, kurš sēj šo ļaunuma sēklu? Kurš nacionālistus noskaņo vienu pret otru? Kurš ir tas dubultaģents, vai vairāki cilvēki, kuri vienlaikus strādā gan kā nacionālisti, gan Drošības policijas aģenti?

    Daudzi teic, ka Freimanis esot bijis aģents. Citi, ka Garda. Vēl citi saka, ka aģents ir Šiškins. Daži apgalvo, ka Raivis Dzintars kalpo DP. Citi saka, ka Grantiņu savervējuši gan čekisti, gan DP. Vieni apgalvo, ka avīze “DDD” ir čekas projekts. Otri saka, ka radio “Merkurs” ir visīstākais čekas kantoris. Tā var turpināt. Bet jautājums paliek – kurš cilvēks izplata dezinformāciju un latviešu nacionālistus sanaido savā starpā tā, ka pat mazos darbos nav vienprātības?

  8. Jānis saka:

    Tāļa jautājums ir pareizs, bet ir fakti, piemēram, kurš ar kuru “brāļojas”. Tas, ka Borovkovieši ir palīdzējuši Gardam un sektantēm tiesas procesos, ir fakts, tas, ka Raivis Dzintars ciemojas ASV ābeļdārzā ir fakts, tas, ka Freimanis pauda publiski savu viedokli (Vai mums Latvijā ir vārda brīvība?) arī ir fakts, utt. un, tad, kad faktus saliek kopā, tad izveidojas bilde, kas ir kas. Rožkalns pat neslēpj savu mīlestību pret Boravkovu un DP, būtu vismaz kā Garda patēlojis.

  9. tava ēna saka:

    Nesen bija tā – ja kādu aplēja ar mēsliem laikraksts “Diena”, to cilvēku bija par ko cienīt. Līdzīgi ir visai apšaubāmās kvalitātes brīvības cīnītāju Grantiņu. Ja palasa viņa murgus, tad viņš viens pats ir taisījis Atmodu, bet patiesībā – viens no pirmajiem aizlaidās.
    Te ir atbilde Tālim – vai zini vēl kādu, kurš mēģinājis latviešus vairāk sarīdīt savā starpā par šo viltus disidentu?
    Pat Aivaru Andersonu Grantiņš nekaunējās nomelnot. Ikvienu, kurš iedrošinās iebilst viņa naidīgajiem murgiem un meliem.

  10. Tālis saka:

    >Jānis

    Bet pavisam vienkāršs jautājums – kas ir čekists un ar ko čekists atšķiras no nacionālista?

    Dažu čekistu interesēs ir PSRS atjaunošana. To es spriežu pēc Putina, kurš neslēpj un lepojas, ka ir čekists. Jo manuprāt īstā čeka savā būtībā ir krieviska organizācija un tā darbojas krievu dzīvestelpas paplašināšanas interesēs.

    Vai Latvijā dzīvojošie čekisti cīnās par Latvijas deokupāciju, dekolonizāciju un deboļševizāciju? Vai čekisti cīnās pret mežu un zemes nonākšanu ārzemnieku rokās?

    Manuprāt 1. un pati svarīgākā Latvijā dzīvojoša čekista pazīme – atbalsts 4.maija režīmam. Bez tam – daļa latviešu kalpo ne tikai Krievijas specdienestiem, bet arī ASV un Rietumvalstu. Arī rietumu aģenti ir pret DDD. Un Rietumu aģenti ir 4.maija režīma stutētāji. Par Latviju cīnās gan Putina čeka, gan amerikāņi, zviedri, angļi, vācieši.

    Vai pieminētais Raivis Dzintars ir čekists, ja viņš ciemojies ASV ābeļdārzā? Domāju, ka nē. Vai par Raivi Dzintaru ir interesējušies Rietumu specdienesti? Domāju, ka jā. Kam Raivis Dzintars kalpo? Nezinu, bet izskatās, ka viņš dara to, lai Latvija nenonāktu pilnīgā Krievijas pakļautībā. Bet vienlaikus neesmu redzējis, ka Raivis Dzintars cīnītos pret Zviedrijas vai ASV kolonistiem. Arī Garda minimāli cīnās prer Zviedrijas kolonistiem.

    Un vēl par čekistiem – tieši Latvijā dzīvojošie čekisti izveidoja 4.maija Latviju. Daļa čekistu grib, lai Latvija būtu krieviska. Daļa čekistu grib, lai Latvija būtu kabatasvalsts viņiem – paskatieties, kas pa šiem 22 gadiem noticis ar čekistiem un čekistu organizāciju kopumā. Daudzi kļuvuši par miljonāriem un tur pavadā gan Saeimu, gan ministrijas.

    Tāpēc neticu,ka cilvēki, kuri cīnās par deokupāciju un dekolonizāciju, un deboļševizāciju ir čekisti. Piekrītu tam, ka nacionālistu vidū ir iefiltrējušies cilvēki gan no DP, gan čekas, bet viņi darbojas kā ausis un acis (respektīvi atstāsta čekai sanāksmēs dzirdēto un redzēto), un kā šķeltnieki un nomelnotāji.

  11. Tālis saka:

    >tava ēna

    Par Grantiņu esmu dzirdējis maz. Starp citu, neticami, bet fakts – skolā vēstures stundā viņu pieminēja.
    Nezinu vai Grantiņš ir šķeltnieks – bet man ir sajūta, ka Grantiņam ir kaut kāda aizvainojuma sajūta, ka viņš nav pietiekami novērtēts, ka nav iecelts kādā īpašā varoņu kārtā.

    Un vispār latviešus es vērtēju pēc darbiem, bet nevis vārdiem. Ja redzu, ka Garda cīnās par DDD, tad skaidrs, ka viņš nav čekists. Ja redzu, ka Raivis Dzintars ir par latviešu valodu, tad zinu, ka viņš nav čekists.

    Darbi parāda darītāju. Varbūt pietiks mētāties ar apvainojumiem, bet reiz jāsāk kopā strādāt, jo spēks ir vienotībā!

    Un daudzi jaunieši vispār nezina, kas ir čeka un čekists. Ja uz saietu atnāk kads jaunietis un ierauga, ka tur visi pensionāri un daudzi no šiem pensionāriem bļauj: “tas ir čekists un tas arī ir čekists”, tad jaunietis nesaprot, kas notiek un aiziet projām.

    Čekistu meklēšana un savstarpējā lamāšanās no nacionālistu rindām atgrūž jaunatni.

    Labāk padomājiet kā piesaistīt jauniešus. Jo bez nacionāliem jauniešiem nekādas DDD nebūs.

  12. tava ēna saka:

    Tāli, Tu domā un raksti loģiski. Bet, Grantiņš savā aklajā naidā pret visiem un visu latviskumam ir nodarījis vairāk ļauna nekā visi lindermaņi-ždanokas-rubiki etc. kopā ņemti.

  13. Tālis saka:

    Vispār nacionālos jauniešus jau savākusi Visu Latvijai!

    Bet pateikšu kāda ir mazo grupu problēma – jūs neejat pie tautas un tauta par jūsu eksinstenci nezina. Mazliet zina par Gardu un avīzi “DDD”. Mazliet zina par radio “Merkurs”. Un mazliet zināja par Uldi Freimani, jo viņam bija laba publicitāte – vienmēr 16.martā viņu rādīja TV, 9.maijā viņš bija redzams, 1.jūlijā, sõgad 4.jūlijā, bija redzams arī antiglobālistu piketos, piketos pie Saeimas, kas piketēja polocisti, skolotāji.

    Jums jāiet pie tautas – jāsēžas mašīnās un jābrauc pa Latvijas mazpilsētām, jāreklamē savas idejas. Bet jūs visu pa kluso – kaut kādas slepenas saiešanas, garas runas un īsi darbi.

    Un vēlreiz atkārtoju – jaunieši nesekos pensionāriem. Vienreiz biju uz pensionāru-nacionālistu saietu. Tas bija nenopietni – runas kā no 30.gadiem, ienaidnieku un čekistu saredzēšana katrā latvietī, absolūts ideju un risinājumu trūkums.

  14. Tālis saka:

    >tava ēna

    Ko jūs visi satraucieties par Grantiņu? Ja jūtat, ka viņš uz jums atstāj sliktu ietekmi, tad viņa lapu nelasiet. Aizejiet pastaigājiet pa mežu, pamakšķerējiet – tiešām iespaids, ka jūs dzīvojat šaurā pasaulē. Paskatieties no malas gan uz Grantiņu, gan sevi.

    Es neesmu jutis, ka Grantiņš manī būtu iesējis kādu nepatiku pret Gardu, Dzintaru, Parādnieku un citiem. Grantiņš pabļaustās, bet es redzu, ka tā nav patiesība.

    Vispār es šo lapu uzgāju nesen un no sākuma pamatīgi uzjautrinājos. Šī lapa domāta nevis nacionālistu diskusijām un aktualitātēm, bet humoram. Ar šādiem rakstiem, fotogrāfijām, krāsu salikumu jūs sevi padarāt par apsmieklu. Jāmaina pamatīgi formu – nacionālistiskais saturs ir labs, jo redzams, ka Grantiņš grib attīrīt Latviju no salašņām.

    Grantiņu cienu par to, ka viņš 80.gadu beigās bija ļoti aktīvs un daudz darīja, lai sabruktu PSRS. Bet vecums nenāks viens – Grantiņš vairs neder kā līderis un es viņam nekad arī nesekošu. Bet tas nenozīmē, ka Grantiņam nav labu ideju – kaut kas jau ir un varbūt nākotnē noderēs pieredzes bagāta cilvēka padoms. Bet Grantiņš nekad vairs nebūs līderis.

    Tāpēc – izturieties pret Grantiņu kā pret cilvēku, kuram ir nacionāls viedoklis. Bet tas nenozīmē, ka Grantiņam akli jāseko. Es Grantiņam nesekošu un arī turpmāk lasīšu avīzi “DDD”, lai gan Grantiņš šīs avīzes veidotāju Gardu nosaucis par tautas nodevēju.

    Un paldies Grantiņam gan par šo mājas lapu, gan visu to darbu, ko viņš veltījis 18.novembra Latvijai. Tautas nodevējus jāmeklē, bet tos pirmkārt jāizmēž no valdības un Saeimas, un tikai pēc tam jāmeklē akadēmiķu vidē (piem.Jundzi vai kadu citu profesoru, kuri jau arī veci un praktiski maz ietekmē politiskos procesus.)

  15. Tālis saka:

    Un no Grantiņa puses neesmu jutis naidu. Pieņemsim, ka viņš mani nosauks par čekistu, pideru, žīdu, masonu.Un kas no tā? Es neapvainošos, jo man ir bieza āda un tik un tā turpināšu cīnīties par DDD.

    Te vairums laikam ir tādi, kuri saņēmuši apzīmējumu piders, čekists, nodevējs tūlīt apvainojas un vairs negrib spēlēties nacionālistu smilšukastē. Vārguļi!

    Ja atbalsti DDD ideju, tad cīnies. Kaut vai viens, ja nespēj sadarboties un sadzīvot. Bet te vairums tādi, kuriem ideja mazsvarīga, bet daudz svarīgāk, lai tik viņu Grantiņš nenosauc par čekistu, žīdu, pideru vai nodevēju.

    Un vēl lieta par kuru cienu Grantiņu – viņš te daudzus nosaucis par čekistiem un “salecies” ar gandrīz visiem. Redzams, ka viņš nespēj sadarboties. Bet viņš viens uztur šo mājas lapu un cīnās par savām idejām. Arī Garda nespēj sadarboeties ar puisiešiem – viņam komandā tikai sievietes, bet viņi dara un cīnās par savām idejām neskatoties uz to, ka viņus sauc par sektu, čekistiem un vēl dažādos vārdos.

  16. tava ēna saka:

    Cienu Jūsu pozīciju. Es gan Grantiņu no Atmodas sākuma perioda atceros kā vienu, kas mīklaini aizlaidās, kad reāli bija kaut kas jādara.
    Pareizi tika pieminēts, ka viņu iekšēji ēd aizvainojums, ka citus piemin, bet viņu nē. Tas būs tik ilgi, kamēr viņš nespēs izskaidrot savas bēgšanas iemeslus.
    Un tas, cik viņš apzināti un metodiski nomelno cilvēkus, kuriem Atmodas laikā bija tiešām nopelni – Konstantīns Pumpurs vai tas pats Jānis Rožkalns, arī Aivars Garda priekš manis tomēr liecina par kaut ko citu – tai skaitā, cilvēku uzmanību novirzīt uz citiem, sēt neticību un naidu latviešu vidū. Kas viņu motivē – liels jautājums?

  17. Tālis saka:

    >tava ēna.

    Kā kas motivē? Pats atbildējāt – “viņu iekšēji ēd aizvainojums, ka citus piemin, bet viņu nē”. Grantiņš grib būt uzmanības centrā – viņš ir sava veida enerģētiskais vampīrs, kurš barojas no komentāriem, no apmeloto un apsūdzamo cilvēku dusmām u.t.t. Un droši vien dzīvojot Vācijā ir skumji un garlaicīgi, un ļoti vientuļi.

    Ja jau visi zināt, ka Grantiņš nomelno cilvēkus, tad ko jūs visi darāt šajā mājaslapā? Vai arī jūs tapat kā vecas vecenes interesē klačas un lūrēšana pa atslēgas caurumu? Svarīgi uzzināt kurš atkal ticis zem Grantiņa “dūres” un kuriem atkal tribunāls piespriedis sodu?

    Tās visas apsūdzības ir humora lapa. Bet caur šādu humoru arī var cīnīties par taisnību. Taču rezultāts būtu labāks, ja sodus piespriestu Dombrovskim, Zatleram, Kalvītim, Āboltiņam…Saeimā jaunievēlētajiem deputātiem. Bet Grantiņš meklē kašķi ar latviešiem, kuri ir par 18.novembra Latvijas atjaunošanu. Vai Grantiņš ir piespriedis sodu Lembergam? Finansu ministram Vilkam? prezidentam Andrim Bērziņam? Izglītības ministram Ķīlim? Vides ministram Sprūdžam?

    Zūd respekts pret tautas tribunālu, jo tas netiesā lielās zivis, bet vēršas pret bijušajiem cīņu biedriem.

  18. tava ēna saka:

    Tāli, tā, ka viens prātu izkūkojis dīkdienis, kuram Vācijā ir garlaicīgi un kurš uzdodas par cīnītāju par latviskumu, neviens paēdis netiks.
    Vai Grantiņam ir kaut reizi bijis kāds priekšlikums, kā pabarot cilvēkus, kā rūpēties par nāciju, kā celt tās labklājību. Nē, viņa vienīga vīzija ir Latvijā sarīkot latviešu masu slepkavības un tajās piedalīties.
    Un atkal jautājums – kas viņu motivē?

  19. Tālis saka:

    >tava ēna

    Freidiski pārrakstījies – “viņa vienīga vīzija ir Latvijā sarīkot latviešu masu slepkavības un tajās piedalīties” jeb tiešām tā domā??

    Neesmu dzirdējis, ka Grantiņš grib sarīkot latviešu masu slepkavības.

    Man izskatās, ka centies Grantiņu nomelnot. Un man nav pierādījumu, kas apliecinātu, ka Grantiņs ir prātu izkūkojis dīkdienis. Drīzāk daudzi nesaprot viņa humoru.

  20. tava ēna saka:

    Tāli, Tu esi optimists.:)
    Tas ir labi un cerīgi !
    Lai labs vakars !

  21. Jānis Tālim un citiem rakstniekiem saka:

    Jums ir daudz emociju, bet maz jūtu. Jūtas balstās uz faktiem. Kādi Tavi draugi, tāds Tu pats. Grantiņam nav draugs Boravkovs, bet Gardam gan. Raivis Dzintars nav man draugs, bet fantamasam Bērziņam, Parādniekam, Ibragimovam/Naudiņam ir. Ja patiesi gribat mīlēt latviešu Latviju, tad ir jāpāriet no sieviešu emocijām/klačām uz vīriešu jūtām par Dzimteni, Tēvzemi, tad viss sakārtosies, kas ir Jūsu patiesie draugi un kas tikai tādus tēlo. Grantiņš varēja parakstīties zem cita pseidonīma, vai kas mainītos rakstā? Neko jaunu jau viņš nepateica par citu galaktiku. To visu mēs runājam dažādos saietos, tikai publicēties var drosmīgie, kam nav ko zaudēt. Baravkova, Rožkalna problēma, šo mikrafonu apklusināt, jo viņiem ir jāizrādas saimniekiem.

  22. skorceni saka:

    Latviešiem ir asinis kasčēties vienam ar otru…tāpat arī meklēt vainīgos,bet kad mēs apvienotos zem sarkanbaltā karoga visi nacionāli noskaņotie latvieši,tad mēs tiešām būtu spēks.protams,ka nodevīgožurku arī ir papilnam,bet naudas dēļ pat Kristu nodeva……Tāpat ar notiek ar mums.ir labi,ka ir Grantiņš,Graudiņš,Freimanis,Dzintars utt.,bet slikti,ka nav vienotibas.Varbūt mēs varētu izveidot koordinācijas centru katra Latvijas novadā,kas spētu apvienot nacionāli noskaņotus aizsargus,zemessargus,pērkonkrustiešus,tāpat inteliģenci.beigās izveidotos spēcīga pusmilitāra organizācija,kas dotu pretsparu režimam……

  23. Tālis saka:

    >Jānim

    Gardu personīgi nepazīstu. Redzējis esmu un sanāk bieži lasīt avīzē “DDD”. Raivi Dzintaru, Parādnieku esmu redzējis, bet nekad mūžā neesmu ar viņiem kontaktējies un nezinu kādi viņi ir kā vienkārši cilvēki. Ibragimovs un Naudiņš ir neko neizsakoši uzvārdi. Bērziņš zināms tikai no TV.

    Bet es tik un tā neticu, ka Garda ir čekists un nodevējs. Un neesmu dzirdējis, ka Gardu tiesā būtu aizstāvējis Borovkovs. Gardas tiesnesis bija Šmitiņš, kurš kadu laiku bija Drošības policijas priekšnieks. Bet no avīzē “DDD” lasītā sapratu, ka Šmitiņš ir vienkāršs karjerists, kurš ticis valsts maizē locījās tā kā prasīja valdība. Ja valdībā būtu nacionālisti, tad Drošības policija tvarstītu okupantus. Tagad, kad pie varas ir kosmopolīti un liberālisti – Drošības policija tvarsta nacionālistus un tos, kuri noskaņoti pret ES un integrāciju.

    Un neticu, ka Dzintars vai Parādnieks kalpo Krievijas vai citas valsts interesēm. Viņi strādā latviešu tautas labā – varēja gan labāk un rezultatīvāk, un varēja risināt arī smagos jautājumus. Viņiem ir kadru problēmas, ka pat Parādnieka māti ielika ministrijā par biroja vadītāju.

    Jāni – kur Jūsu vīrieša jūtas? Tikai gļēvs cilvēks var uzrakstīt, ka “publicēties var drosmīgie, kam nav ko zaudēt”. Garda ir drosmīgs, jo publicējas. Dzintars ir drosmīgs, jo publicējas. Freimanis arī bija drosmīgs – publicējās gan avīzēs, gan piketos. Arī Grantiņš ir drosmīgs – publicējas un spriež augstāko sodamēru nodevējiem. Arī Lapinskis ir drosmīgs – publicējas ar radio palīdzību.

    Un runājot par Borovkovu, Rožkalnu – neesmu manījis, ka viņi gribētu kādam “mikrofonu apklusināt”. Borovkovam jau arī tuvojas pensijas gadi – zaudē gan spēku, gan ietekmi, gan arī nav miljonārs, lai spētu maksāt killeriem un ļaundariem.

  24. Tālis saka:

    >skorceni

    Piekrītu – trūkst vienotības.

    Par koordinācijas centru – nepieciešama ideja ap ko vienoties. Izskatās, ka partijai VisuLatvijai! drīzi būs nodaļas un cilvēki katrā Latvijas novadā – varbūt izdevigāk apvienoties un darboties VL! ietvaros? Es neticu, ka materiāli nabadzīgie pensionāri no citām nacionālistu organziācijām spējīgi izveidot alternatīvu un visu Latviju aptverošu organizāciju.

    Spēks ir jauniešos. Runājot par 30.gadu Pērkoņkrustu – tā kodols bija jauni un spēcīgi cilvēki, bet nevis pensionāri, kuri dažos jautājumos ir gudri, bet vairs nav fiziski spēcīgi un daži slikti turas uz kājām. VL! ir jaunieši un tie tad spēj organizēties, un veidot nodaļas.

  25. AG saka:

    Tāli, iegaumē galveno atšķirību starp Gardu un Raivīti, pirmais cīnās pret pastāvošo režīmu, pēdējais ir tā sastāvdaļa! Tur, lūk, visa sāls!

  26. Tālis saka:

    >AG

    Par sāli – nevar būt, ka visi VL! biedri ir režīma sastāvdaļa?! Reizēm viņu mājas lapā komentārus raksta cilvēki, kuri pieprasa deokupāciju un dekolonizāciju, kā arī atklāti raksta, ka 4.maija režīmu jādemontē.

    Un kaut kā tauta vairāk mīl “Raivīti”. Jo NA tika Saeimā, bet Garda, kad kandidēja vēlēšanās laikam nesavāca pat 1%. Ja kādam interesē, tad manuprāt Gardai bija “Latviešu partija” – un tas bija apmēram pirms 10 gadiem.

    Ko citi nacionālisti dara, lai tiktu Saeimā? Partiju nodibināt neesat spējīgi, nodaļas legālas vai nelegālas nespējat izveidot katrā novadā, naudas un savas mājas lapas nav, daudzi par internetu nelieto…nenopietni.

    AG, kur Jūsu partija vai cilvēktiesību aizstāvju grupa? Būsiet pērkoņkrustietis?

  27. Tālis saka:

    Pagaidām no nacionālistiem vistālāk ticis Raivis Dzintars – viņš sēž Saeimā un reāli ietekmē politiku. Viņš gan nav radikālais nacionālists, bet mīkstā nacionālista definīcijai atbilst pilnībā.

    Vai jums ir kāds plāns, lai tiktu Saeimā? Kā gan jūs atjaunosiet 18.novembra Latviju? Un kā gan gāzīsiet 4.maija režīmu? Jeb jūs tikai spējīgi meklēt čekistus savā draugu un paziņu lokā?

  28. AG saka:

    No Raiveļa tupēšanas Saeimā nav nekāda labuma! Vai viņš tur sēž, vai Urbanovičs, latviešu tautai no tā ne silts, ne auksts! Un Saeimā viņš iekļuva, jo valdošajai kliķei tā vajadzēja!

  29. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/401510-krajbanka_patiesi_atbildigie_glevi_slepjas_kamer_gramatvediparmijnieci_nosit

    Krājbanka: Patiesi atbildīgie gļēvi slēpjas, kamēr grāmatvedi–pārmijnieci nosit

    Otto Ozols, Speciāli TVNET

    11:00, 2. decembrī, 2011

    Krājbankas un Parex krīžu gadījumos ir viena kopīga ārkārtīgi bīstama problēma. Politiķi un atbildīgās amatpersonas izliekas vai nesaprot, ka nolaidīgi un neprofesionāli strādā par FKTK daudz svarīgākas iestādes. Šobrīd, tēlaini runājot, ar “avīzi nosista” jeb ar masīvu mediju un sabiedrības spiedienu no amata padzīta FKTK vadītāja Irēna Krūmane. Gandrīz neviens nav spējis pamanīt, ka viņa ir tikai redzamākā, bet ne ietekmīgākā figūra, kurai vajadzēja pamanīt un novērst krīzi. Ir divas citas, daudz varenākas un atbildīgākas personas, kas šobrīd gļēvi klusē un izvairās no atbildības. Tieši tāpat, kā tas notika Parex krīzes gadījumā.

    Būtībā FKTK ir tikai finanšu uzraudzības iestāde, kuras funkcijas ir pārbaudīt dokumentus kā auditoriem, grāmatvežiem. Irēna Krūmane ir finansiste, nevis profesionāla, īpaši trenēta specdienestu profesionāle. Skandāla sakaitētajā atmosfērā viņa nokļuva kritikas krustugunīs un faktiski tika sabradāta, “nosista ar avīzēm”. Vairāki politiķi, dažādi viedokļu līderi paģērēja viņas atkāpšanos faktiski bez jelkādas nopietnas informācijas pamata. Viņi pārmeta Krūmanei bezatbildību, paši nebūdami ne par matu labāki – bezatbildīgi tiesājot, vienkārši uz emociju, nepārbaudītu faktu pamata. Neviens nopietns eksperts – mediju vai finanšu – neuzdrošinātos pasludināt spriedumu ar tik trūcīgu informācijas un pierādījumu daudzumu, kāds bija vēl pirms pāris dienām.

    Ekspertu viedums vai populistiski šakāļi?

    Būtībā vairāki pašpasludināti demokrātijas eksperti sarīkoja publisku linča tiesu. Līdz šim vienīgais patiešām pamatotas pārmetums ir viņas nespēja sakarīgi skaidrot notiekošo. Smalki runājot – komunikācijas problēmas. Tomēr nopietnā sabiedrībā tas nav pietiekošs iemesls, lai izsistu no ierindas krīzes situācijā svarīgas institūcijas vadītāju. Ir jābūt daudz nopietnākam pamatojumam, pierādījumiem.

    Pilnīgi iespējams, ka var parādīties pārliecinoši pierādījumi viņas neprofesionalitātei, nekompetencei, nolaidībai. Bet tam vajadzīgi, skaidri, precīzi un pierādāmi fakti. Jācer, ka ar Krūmanes atkāpšanos viss nebeigsies un viņa neizvairīsies no izmeklēšanas un atbildības. Pēc rūpīgas faktu pārbaudes būtu vērts vēlreiz izvērtēt dažādu ekspertu rīcību – vai viņi bija tik viedi, ka nojauta Krūmanes neprofesionalitāti, vai vienkārši populistiski pelnīja punktus, lamājot publiski netīkamu amatpersonu. Atbildīga rīcība ir jāpieprasa no visiem – ne tikai kritizējamiem, bet arī no pašiem kritiķiem.

    Kas gļēvi slēpjas aiz grāmatvedes–pārmijnieces?

    Lai kā arī būtu ar Krūmani – skatoties plašāk, viņa ir tikai mazliet vairāk kā grāmatvede–pārmijniece, uz kuru ērti vainu novēlušas daudz nopietnākas un atbildīgākas amatpersonas. Pašas gļēvi palikdamas ēnā. Abas banku krīzes bija ārkārtīgi bīstami apdraudējumi valsts drošībai, neatkarībai. Parex gadījumā tika nodarīti ārkārtīgi lieli zaudējumi valstij, tās iedzīvotājiem, ekonomikai. Pamatīgi ievainota un novājināta ir arī valsts ārējā un iekšējā drošība. Runa ir par simtiem miljonu latu, simtiem tūkstošu valsts iedzīvotāju. Nebūs pārspīlēti teikt, ka daudzi ir reāli gājuši bojā un ir neatgriezeniski sagrauti daudzu ģimeņu likteņi.

    Valsts saņēma ārkārtīgi smagu triecienu. Šajā – Krājbankas krīzes gadījumā – zaudējumus vēl tikai mēģinām aplēst, bet tie atkal būs smagi. Aprobežoties tikai ar atbildības pieprasīšanu no FKTK un dažiem politiķiem ir bezatbildīgi un nepasargās mūs no nākošās, iespējamās krīzes. Mainot amatpersonas FKTK un reformējot to, problēma netiks atrisināta pilnībā. Tādēļ šoreiz vajadzētu spēt paskatīties plašāk.

    Vairāk nekā tikai banku krīzes. Valsts drošības satricinājumi

    Parex un Krājbankas gadījumi nav tikai banku krīzes vien. Abi ir ārkārtīgi nopietni valsts drošības apdraudējumi. Tieši tādēļ ir jāpieprasa atbildība no abiem galvenajiem valsts drošības dienestiem – Satversmes aizsardzības biroja un Drošības policijas. Šauri skatoties pēc formāliem likuma burtiem, abas iestādes var mēģināt atkratīties no atbildības.

    Drošības policija var mēģināt stāstīt, ka viņu galvenais uzdevums ir ķert ekstrēmistus un teroristus, bet SAB – ķert ārvalstu spiegus un mēģināt izspiegot citu valstu izperinātās ļaunprātības pret Latviju. Tās, visdrīzākais, būs galvenās viņu atrunas, ja kāds politiķis izrādīsies pietiekami drosmīgs, lai pieprasītu viņu atbildību.

    SAB neaizsargā Satversmi

    Tomēr plašāk skatoties, viņu pats galvenais uzdevums ir rūpēties par Latvijas ārējo un iekšējo drošību visaugstākajā līmenī. Mūsdienās viens no vissvarīgākajiem valsts drošības pamatelementiem ir ekonomiskā stabilitāte, neatkarība un drošība. Katrs lielāks finansiāls, ekonomisks satricinājums neizbēgami ietekmē iedzīvotāju dzīves līmeni, paaugstina spriedzi un padara valsti ievainojamu un atkarīgu no ietekmīgiem, bagātiem kaimiņiem.

    Iepriekšējā, Parex krīze faktiski laupīja daļu valsts neatkarības. Mūsu ievēlētie politiķi ir lielā mērā atkarīgi un atbildīgi starptautisko aizdevēju priekšā. Pretēji Satversmē noteiktajam pamatprincipam, ka suverēnā vara pieder tautai, tā ļoti lielā mērā ir atdota starptautiskajiem “donoriem” un ārvalstu politiķiem, biznesam, kas to kontrolē. Līdz ar to SAB nav spējis izpildīt savu pamatpienākumu – aizsargāt valsts pamatlikuma Satversmes būtību.

    Drošības policija neievēro finanšu ekstrēmistus

    Dažādu veidu banku mahinatori ar savām vērienīgajām blēdībām ir nodarījuši tik lielus zaudējumus Latvijas valstij, kādus nespētu pat teroristu–ekstrēmistu trakākās brigādes. Valsts budžets banku mahināciju rezultātā ir zaudējis simtiem miljonus latu. Drastisko budžeta “griezienu” dēļ ir smagi cietusi veselības aizsardzības, izglītības sistēma. Latvijas Ārstu biedrības prezidents Pēteris Apinis reiz teica, ka katrs veselības aprūpei atņemtais miljons nozīmē vairāk mirušu cilvēku. Tas nozīmē, ka krīžu dēļ, nepietiekamas medicīniskās aprūpes dēļ ir miruši daudz vairāk cilvēku, nekā tas būtu bijis normālos apstākļos. Līdzīgi ar izglītības sistēmu – valsts nav spējusi pienācīgi investēt visdrošākajā mūsu nākotnes investīcijā – bērnu izglītībā. Nemaz jau nerunājot par to, ka sagrautās ekonomikas dēļ valsts ir zaudējusi simtiem tūkstošu cilvēkresursu, kuri aizplūduši kalpot citām valstīm. Tie ir ārprātīgi zaudējumi valstij, tās drošība ir pamatīgi novājināta. Vai Drošības policija ir bijusi uzdevumu augstumos, lai novērstu šos apdraudējumus?

    Lietuva slēpa informāciju un meloja, SAB – bezspēcīgs

    Abos gadījumos – Parex un Krājbankas – Latvijas valsts atbildīgie politiķi un amatpersonas tikušas pārsteigtas nesagatavotas. Neviena no drošības iestādēm nebija spējusi izanalizēt un laicīgi brīdināt par iespējamiem apdraudējumiem. Būtībā abos gadījumos politiķi ir paniski skraidījuši kā vistas ar nocirstu galvu. Sekas ir briesmīgas. Pēc Parex krīzes ir redzami uzlabojumi tieši finanšu drošības ziņā. Var daudz ko pārmest FKTK, bet viņu rīcība tomēr bija puslīdz operatīva un zaudējumi nav tik graujoši kā Parex gadījumā. Tomēr, ja skatās uz drošības iestādēm, tad to rīcība ir bijusi nožēlojami neprofesionāla. Šobrīd ir skaidrs, ka Lietuva jau iepriekš bija gatavojusies pārņemt “Snoras” banku. SAB nebija spējis nodrošināt elementāru informācijas apmaiņu ar Lietuvu par gaidāmo Latvijas drošības apdraudējumu.

    Trešdienas LTV raidījumā “Sastrēgumstunda” bija redzams, ka lietuviešu augstākās amatpersonas pretīgi samelojās par informācijas sniegšanu. Viņi bija vismaz vairākas dienas noklusējuši par gaidāmo akciju un Latvijas FKTK informējuši tikai tad, kad viss jau bija noticis. Šajā gadījumā SAB vajadzēja nodrošināt, ka informācija tiktu saņemta cita veidā. Tas netika izdarīts.

    Līdzīgi ar pašu Krājbankas faktisko īpašnieku Vladimiru Antonovu. SAB nebija spējis pienācīgi novērtēt viņa apdraudējumu finanšu sistēmai, stabilitātei. Tāpat no abām iestādēm iepriekš nav izstrādāta potenciālo risku, apdraudējumu analīze un rīcības plāns krīzes gadījumos. Protams, viņi stāstīs, ka kaut jau ticis analizēts, bet plašāk stāstīt nedrīkstot un tādā garā. Tas būs kārtējās muļķības. Valsts atkal ir pamatīgi satricināta, zaudējumi ir milzīgi, bet nav redzams absolūti nekāds nopietns darbs, lai to novērstu, iepriekš paredzētu.

    Augstākajām valsts drošības iestādēm bija jāspēj to izskaitļot, paredzēt iepriekš. FKTK var pārmest daudz ko, bet, ja kaut viena drošības iestāde būtu viņus brīdinājusi par iespējamiem apdraudējumiem, tad Antonovs nebūtu pielaists pat tuvumā Latvijas finanšu sistēmai.

    Gļēvie, neizdarīgie ģenerāļi – Reiniks un Kažociņš

    Šīs krīzes pati svarīgākais uzdevums ir kārtīgi izvērtēt tieši drošības iestāžu darbu. FKTK vadītāja ir atkāpusies. Tagad ir pienācis laiks izvilkt gļēvi noslēpušos DP un SAB vadītājus – ģenerāļus Jāni Reiniku un Jāni Kažociņu. Valsts drošība ir pamatīgi satricināta jau divas reizes. Cilvēku un finanšu zaudējumi ir vājprātīgi, ekonomika novājināta, valsts neatkarība daļēji zaudēta. Daži vietējie un ārvalstu mahinatori ir spējuši dot smagus triecienus Latvijai. Tie nav laikus prognozēti un novērsti. Tāpat ir jātiek pilnībā skaidrībā, vai šī nebija kāda plašāka politiski ekonomiska plāna sastāvdaļa, lai ietekmīgi ārvalstu politiskie, lielā biznesa pārstāvji nepalielinātu savu ietekmi pār Latvijas ekonomiku.

    Abi drošības dienestu ģenerāļi gadiem ilgi ir slēpušies slepenības aizsegā un izvairījušies no atbildības. Tagad ir pienācis laiks pieprasīt no viņiem atbildību. Viņi ir atbildīgi tieši Latvijas tautas priekšā. Sabiedrībai ir tiesības pieprasīt no viņiem atbildību. Ja politiķi nespēs ar šo uzdevumu tikt galā, tad ir jādara viss, lai pēc iespējas ātrāk tiktu padzīti gan abi ģenerāļi, gan politiķi, kas viņus tikai sev zināmu iemeslu dēļ sargā un saudzē. Ja arī šoreiz netiks uzlabots drošības iestāžu darbs, tad nākamā krīze ir tikai laika jautājums.

  30. Kalns saka:

    Žēl,ka patriota Ulža vietā nebija reinika provokators gedroiciņš. Būtu viens kretīnu mesls mazāk.Ja būs tādi okupantu kājstarpes laizītāji un latviešu šķēlāji, ka gedroiciņš kolonisti un okupanti nekad netiks patriekti, tad ar Latviju ir cauri.Kādā sūdu bedre izaug nodevēji , reinika aģenti un Latvijas nīdēji , ka piders gedroiciņš ?

  31. Tālis saka:

    >Kalns

    Arī AG nav čekas aģents. Viņš ir ļoti prognozējams un viegli vadāms, jo nedraudzējas ar prātiņu. Ir 3 podziņas, kas jāpiespiež un AG paliek kā robots. Uz 1. ir uzraksts žīds. Uz 2. ir uzraksts piders. Uz 3. ir uzraksts Hitlers. Atliek piespiest pogu un AG sāk tā muldēt, ka pat normāli latviešu nacionālisti sarkst un pabīdās malā. Vienkārši AG vaina ir tāda, ka viņš runā nevietā un nelaikā, un rada baigās problēmas. Piemēram pēkšni izdomāja paslavēt kara noziedznieku Hitleru – un tāpēc vienam otram latvietim radās iespaids, ka visi nacionālisti ir nacisti un skūtgalvji. Un šis latvietis, kuram liela ietekme citā latviešu sabiedrībā sāk šiem citiem latviešiem stāstīt, ka tie nacionālisti ir jocīgi, slavē Hitleru un mēra latviešu galvaskausus un salīdzina tos ar tīrās rases parstāvju galvu izmēriem.
    Citreiz karavīru piemiņas pasākumā AG sāk muldēt par pideriem. Armijas cilvēkiem, zemessargiem un citiem rodas iespaids, ka nacionālisti spēj “karot” tikai ar mīkstajiem. Labāk taču karavīru un ieroču cienītāju vidū parunāt par meitenēm, jo kuru militāristu saietā interesē AG ar pidaru problemātiskajiem apcerējumiem.
    Un citreiz sāk muldēt par žīdiem, kad jārunā par kaut ko citu, piemēram, kadu labu alus marku vai makšķerēšanu. Uzbāžas ar žīdiem, kad latvieši grib baudīt mieru un dabu.
    Vienkārši AG neprot komunicēt. Bieži lamājas un daudzus nepamatoti dēvē par muļķiem.
    Protams, svarīgs arī vizuālais izskats. Sviedrains, caurzobains un smirdīgs vecis nepatīk nevienai meitenei. Te jāatceras, ka ne tikai pensionāris ir nacionālisti, bet arī jaunas un skaistas latviešu meitenes, kuras ģībst no Raivja Dzintara. Esmu dzirdējis, ka vecākas sievietes ģībst no Gardas muskuļotā auguma.

    Vienkārši AG ir katastrofa. Kur viņš parādās, tur problēmas. Viņam jāaizlīmē muti un jāsasien rokas, lai nevar parunāt un parakstīt. Kā nacionālists AG ir derīgs tikai fizisku darbu veikšanai, jo viņš nedomā kā sacītais vārds ietekmēs sabiedrisko domu, kā uz to reaģēs tauta, vai radīsies atbalstītāji jeb vai parādīsies atkritēji, vai būs sponsori, sekotāji, atbalstītāji. Viņš nobļaujas “Cīņāi un Hitleram sveiks!” un tad brīnās, ka visi neatsveicinājušies aiziet prom un nākošreiz izliekas, ka nav pazīstami ar AG.

    Ja AG uztaisītu savu organizāciju, tad domāju, ka tajā neviens neiestātos. Neesmu dzirdējis, ka arī kāds gribētu AG redzēt savās rindās. Kā saprotu, tad AG nav LNF biedrs un avīze “DDD” negrib viņu redzēt savā kolektīvā.

    Ir pamatīgi nacionālistiem jāmainās. Grantiņš varētu atpūsties pie dabas un varētu atjaunot spēkus jaunam cīņas cēlienam, kā arī būtu labi, ja vecajos cīņu biedros nemeklētu ļauno, bet labo. Dzintaram jākļūst pieaugušākam, jāiegūst maģistra grādu un jākļūst drosmīgākam. Šišķinam derētu kļūt aristokrātiskākam, jo te nav Indija, kur tautai patika askēts Gandijs. Gardai vajadzētu vairāk iet pie tautas un būtu jābraukā pa lauku kultūras namiem, skolām un bibliotēkām, protams, jāapmeklē arī Rīgas mikrorajonu kultūras centrus un jātiekas ar atbalstītājiem. AG vajadzētu apmeklēt lietišķās etiķetes kursus un svaru zāli, kā arī stilistu. Tautai patīk skaistuļi ar baltu smaidu un sportisku augumu – tikai tādi var nest nacionālisma idejas, bet nevis resnuļi un nevīžīgi pensionāri!

  32. Tālim saka:

    Smirdīgam barokļu pensionāram AG ir laiks domāt par zārku, jo ik viena sieviete, pat veca vecene no tā ķēma muks. Tādēļ jau viņš piedalās praidā, lai sevi apmierinātu.

  33. Par nacionālpatriotu apvienošanos lasīt http://WWW.na-apvieniba.lv

  34. AG saka:

    Tāli, tu jau nebūsi tas, kurš mācīs mani, ko runāt, ko ne. Lai gan neatceros, ka būtu kādā karavīru pasākumā apcerējis pidarus!

  35. uzmanību >>.AA saka:

    Neuzņemiet NA reinika provokatoru gedroiciņu , jo viņš ne tikai vienmēr jūs sauks par sūda partijeli, bet to apmācītām metodēm nogremdēs. Patrieciet šo izdzimteni, ka traku suni

  36. Tālis saka:

    >Aivaram Andersonam

    Atradu statūtus, kur rakstīs, ka biedrība NA dibināta 1998.gada 4.janvārī.

    Ja nemaldos, tad “Visu Latvijai!” kā sabiedriska organizācija uzņēmumu reģistrā tika ierakstīta krietni vēlāk – 2002.gadā, lai gan darbojās jau no 1998.gada beigām kā neformāla grupa. 2006.gadā “Visu Latvijai!” kļuva par politisku partiju.

    Aivar Anderson! Jūsu organizācija ir vecāka, bet neko īpaši daudz nav sasniegusi. Kur vaina? Jaunieši un daži vecie buki no “Visu Latvijai!-TB/LNNK” tika Saeimā, bet jūs rakstāt tikai vēstulītes un rīkojat mazskaitlīgas sapulces bez žurnālistu un TV klātbūtnes. Kas par lietu, ka jūs nekur nemana – ne piketos, ne gājienos, ne citos pasākumos? Biedrība NA nekad nebūs tautas kustība un vadošā organizācija, jo, kā redzu, tad jūsu vidū nav jauniešu. Pensionāri nomirs un NA parstās eksistēt.

    Kaut ko jāmaina – domāju, ka jūsu biedrībai jāiestājas “VisuLatvijai!” un tad no iekšpuses jāpanāk, ka Raivis Dzintars sāk cīnīties par DDD un 18.novembra Latvijas atjaunošanu. Un vispār kāpēc jums tāda pretestība pre “Visu Latvijai!”, citiem jauniešiem un Raivi Dzintaru? Vai jūs nesaprotat, ka ar savu darbību esiet atgrūduši jauniešus un jaunieši nemūžam nesekos ne jums, ne jūsu idejām. Idejas jau labas, bet, kad par tām sāk runāt pensionāri, tad kļūst garlaicīgi. Jauniešiem vajag mūzikas festivālus, sporta spēles, pludmales, tusiņu – bet uz šādām vietām jau jūs baidāties iet ar savām idejām.

  37. Tālis saka:

    >AG

    Bet kapēc gan Jūs, gan Aivars Garda neejiet pie tautas?

    Raivis Dzintars pirms iekļūšanas Saeimā un popularizējot savas idejas brauca uz skolā, kultūras namiem, bibliotēkām, mazpilsētām, uz leģionāru un nacionālo partizānu saietiem, uz jauniešu pulcēšanās vietām rokkoncertos un mūzikas festivālos, rīkoja jauniešu nometnes, dažādus pašizaugsmes kursus, piedalījās ar domubiedriem pargājienos pa Latviju…

    Bet jūs visi sēžat savos “štābos” un gaidāt, ka tauta skries pie jums. Kopš Gardu nerāda pa TV un par viņa gaitām neraksta tādas avīzes kā “Diena”, “NRA”, “Latvijas Avīze”, “Aizkraukles vēstis”, “Daugava”, “Dzirkstele” – par viņu visi aizmirsuši.

    Protams, ja gadījumā īstā NA iestāsies neīstaja NA jeb VL/TB/LNNK, tad daudzi penzionāri saudēs “fīrera”, “unterfīrera”, “haimlfīrera”, “vietniekfīrera”, “virsfīrera”, “aizfīrera”, “blakusfīrera”, “fīreraattālaisradinieks” amatus. Kas būs tāds Pinnis VL/TB/LNNK partijā? Kāds amats būs Andersonam? Kāds Šteinam? Kāds Liniņam? Nekāds! Būs jāpaliek par vienkāršiem ierindas biedriem vismaz 500 biedru lielā partijā bez izaugsmes iespējām, jo labos amatus savāks aktīvākie un skaistākie, un gudrākie jaunēkļi. Protams, lielāks ķēniņa gods ir biedrībā, kurā darbojas 20 cilvēki. Vai ne?

    Ir jāapvienojas un jāiet pie tautas! Un nevajag apvainoties, ka Raivis necīnās par DDD un 18.novembra Latviju. Raivis taču neapvainojas, ka jūs necīnāties par izglītības sistēmas maiņu, par finansējuma palielināšanu kultūrai, par tautsaimniecības attīstību. Katrs dara to, kas labāk padodas – ja kādam labāk padodas DDD, tad jāstājas VL/TB/LNNK rindās un tur atrodot domubiedrus jāpaceļ DDD jautājumu Saeimas līmenī.

  38. “Vecā” NA ne tikai atbaida jauniešus. Šie vecie āksti, savādāk tos nenosauksi, pie pirmās izdevības cenšas iespļaut tieši sejā Dzintaram un Dombravam. Tieši tiem, kuri savu iespēju robežās cenšas ko darīt. Nedomāju, ka tas nāk no dumjības. Šī mērķtiecīgā apspļaudīošana tiek veikta sistemātiski un pietiekoši agresīvi no radio MERKURS un DDD. Mērķis šiem viltus patriotiem ir viens, pašiem apslāpēt latviešu patriotismu un gādāt, lai vēlētājos sētu neuzticību pret VL! LRTT atmaskos jebkuru nelietību arī turpmāk. 80% komentētāji šajā i-vietnē ir tie, kuri savu sirdsapziņu ir apķēzījuši ar nodevības gļotām. Piemēram:Konstantīns Pupurs, kurš šeit dēvējas par- TAVA ĒNA… .

  39. AG saka:

    Grantiņ, tu esi idiots! Tieši VL! ir tie nelieši, kas jāatmasko, saprati, plānprātiņ?

  40. Tālis saka:

    >Adminam

    Paldies par informaciju. Kāpēc MERKURS un DDD apspļauda VL!? Domāju tāpēc, ka apspļaudot vieksmīgākos arī var tik pie popularitātes. Un dažiem skauž, ka Raivis ir ticis Saeimā, bet citiem tas nav izdevies – tie tad arī izgāž savu “nepatiku” un sāpi.

    Bet uz to jau balstās visa dzeltenā prese. Meklēt skandālus, tračus, negatīvo, kautiņus…Ir taču interesani palasīt kā Garda ne parāk labos vārdos nosauc VL! – tas ir garlaicīgajā pensionāra ikdienā interesanti un smieklīgi-uzjautrinoši. Tikai šīs nevalodas un savstarpējā nomelnošana mūs attālina no latviskās Latvijas.

    Starp citu, arī 30.gados bija daudzas nacionālistu organizācijas. Lielākā un stiprākā laikam bija “Pērkoņkrusts”. Bet jau toreiz šīs daudzās organizācijas viena otru apkaroja. Visi grib būt pirmie, galvenie, vadošie, bet kaut kā aizmirst, ka spēks ir tikai vienotībā un kopībā.

    Atkārtošu vēlreiz komentāru lasītājiem – ja gribiet, lai VL! risina DDD lietas, tad stājieties partijā un partijas kongresā pieņemiet lēmumu, ka Saeimā ievēlētajiem deputātiem jārisina DDD. Ja VL! iestāsies 400 pensionāri no biedrības NA, tad Raivis jūsos sāks ieklausīties un jūs paši varēsiet arī ietekmēt VL! kursu. Redz kā nesen notika – Parādnieka māti pensionāri ielika par kultūras ministres biroja vadītāju. Īstā biedrība NA nedod šādas iespējas, kādas paveras partijā VL!.

    Un kāpēc Garda nestājas VL!. Ja viņš tāds populārs, tad viņu tak ievēlētu Saeimā. Un ticis Saeimā viņs varētu no tribīnes popularizēt savas idejas. Bet laikam viņš ar vārdiem ir tā sadusmojis Raivi, ka Raivis negrib redzēt Gardu VL! partijā. Te vietā teiciens – nespļauj akā no kuras vēlāk var nākties dzert.

    Jādzīvo draudzīgi un saticīgi. Tad kopā atjaunosim 18.novembra Latviju.

  41. Miervaldis saka:

    Grantiņ – tu nēesi uzrakstijis, ko Pauls Stradiņš ir sliktu Latvijai izdarijis!Varbūt to, ka viņam vārds ir žīdisks?

  42. Miervaldis saka:

    JAAAAA, NEZINU KAA PAULS, BET ROZKALNS GAN LIELVARU TUPELISHU BUCJOTAAJS!

  43. Tālis saka:

    Par Rožkalnu man ir tikai viedoklis no TV, radio, avīzēm. Personīgi viņu nepazīstu un vismaz citās interneta mājas lapās par viņu ir labas atsauksmes.

    Pirmais,kas krīt acīs – viņš ļoti baidās zaudēt ieņemamos amatus un līdz ar to arī iztikas līdzekļus, atlaides, pielaides, pensiju. Un lai šīs lietas nezaudētu, tad viņš īpaši nekritizē un nenostājas pret 4.maija režīmu. Viņš vairs negrib zaudēt labumus, kas viņam ir, jo drošvien cietumā cieta badu, salu un staigāja noplīsušās drānās.

    Ja Rožkalns sāks bļaut par DDD – viņu izmetīs no darba! Nezinu cik viņam bērnu un liela ģimene, bet bez darba viņš visas mutes nespēs pabarot. Tāpēc viņs runā ļoti piesardzīgi un pat pārāk apdomīgi. Kopumā atstāj gudra un zinoša, un pieklājīga cilvēka iespaidu

    Tas mans vērojums no malas par Rožkalnu. Varbūt arī Rožkalns uz vecumu zaudē jaunekļa enerģiju un sparu, un vairs nevelk?

  44. AG saka:

    Garda vēl pārāk labs ir pret VL! Un tie, kas viņu grib redzēt, lasa DDD un stājas LNF ! Bet Dombrava un Dzintars laikam Linardam nosūca…

  45. -> Adminam saka:

    Grantin, ka tu var 100% apgalvot, kas slepjas zem dazadiem nikiem? Vieniga tev pieejama info ir ta cilveka IP un nekas cits. Ar shiem aplamiem apgalvojumiem tu tikai padari sevi par izsmiekli. Izskatas, ka tu tik tiesham zemi noverte to cilveku intelektu, kas lasa tavu lapu.

  46. Tālis saka:

    AG! Ko pats neesi iestājies LNF pie Gardas?

  47. Tālis saka:

    Meklēju, meklēju, bet tā arī neatradu internetā neko, kas pierādītu, ka Rožkalns ir čekists. Par Gardu aizdomīgi tikai tas, ka viņš 90.gadu sākumā strādājis Krievijā un krievu laikos bija Rīgā universālveikala centrs direktors.

  48. skorceni saka:

    nav obligātijāapvienojas zem VISU LATVIJAI karoga.pareizi,ka tieši jaunatnē ir spēks,bet tā ir spiesta doties prom no Latvijas.Kas paliek….?

  49. Latvietis saka:

    Alfrēds un Miervaldis nezina, kas ir latvju tautas nodevējs jūda stradiņš. Tad pateikšu, ka tas mēsls bija no tiem nodevēju deputātiem ,kas balsoja par Latvijas nodevību un Abrenes atdošanu Kemlim par velti. Uz tiesas sola sradiņveidīgo izdzimteni ar ASM.
    Nodevības un nelietības notiek tādēļ,ka nelieši tāpat, ka PSRS vergu režīmā domā ka tas būs mūžīgs un var nesodīti darīt visu pat nodot savu dzimteni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *