Par politstervu Ilzi Vidiņu- Viņķeli

Der zināt, ko runā L. Lapsa, bet vienmēr atcerēties, kuriem viņš kalpo un vajadzīgā bīdi neiekrist viņa izliktās lamatās ! Un, tāds brīdis pienāks, kad viss šīs sātanisms grūs un tiks noslaucīts no zemes virsas. Par to rakstīja arī E. Finks.

Jā, tas ir kā anekdote. LRTT par Ilzes Viņķeles noziegumiem rakstīja jau pirms 13 gadiem. Toreiz viņš bija vienā komandās ar šo padauzu. Viņķele- Vidiņa par mani toreiz rakstīja ziņojumus DP un Eiroas Savienībai, lai mani “izolē”, bet Lapsa savās grāmatās mani nodēvēja par garā vāju ! Nu, būtu tikai labi, ja tikai es par tādu būtu dēvēts, bet arī vēsturnieks- profesors Idulis Ronis arī !

Un, kas notiek tagad ? Vai Lapsa arī kļuvis par “garā vāju” ? Ja viņš nu kaut mazliet gribētu izpirkt savus grēkus, tad varētu garām ejot pieminēt, ka par šo nelieti Grantiņš jau rakstīja pirms trīspadsmit gadiem ! Bet nekā, jo tā būtu reklāma L. Grantiņam un H- 86, kas mazinātu viņa “svarīgumu” ! Priekš cionistiem Grantiņš un Ulmanis ir visdrausmīgākie ienaidnieki ! Bet, gan jau KARMA saliks visu pa pareiziem vēstures plauktiem(kam vieta plauktos, kam gružkastē).

Redzi, lasītāj, šeit tu redzi atšķirību starp cilvēku un necilvēku ! Es to rakstīju vadoties no Sirdsapziņas un Vidiņas noziegumiem, bet Lapsa no politiskās konjungtūras- īsteno sava “saimnieka” vēlmes, kuras ir ar tālejošām sekām priekš mūsu tautas. Ja kāds cits tik brutāli “kāptu uz auguma” Stukānam, tas sen jau redzētu zāli augam no apakšas.

Lapsa grib nomainīt šo polit- eliti pret citu, bet būtu muļķīgi iedomāties, ka tā būtu latviešu tautas aizstāve. Lapsas uzdevums ir sēt jukas, tieši tas, kas aprakstīts Ciānas Gudro PROTOKOLOS !

Atcerēsimies, kā viņš reiz iemeta vienā maisa Grantiņu un Lindermani ! Tādu idiotismu var veikt tikai un vienīgi tāds, kurš nīst latviešus un Patiesību pat dziļāk par kaulu smadzenēm. Atkārtoju, Lapsa dara to, ko viņam liek SAIMNIEKS. Un šis saimnieks ir mūsu tautas vislielākais ienaidnieks.

Kas attiecas uz Viņķeli,– viņa savas dienas beigs cilpā, jo kopā ar savu vīru Juri, ir veikusi ārprāta noziegumus pret tautu Krievijas uzdevumā !

Dievs, svēti Latviju ! Slava Ukrainai !

Saeimas deputāte Ilze Viņķele, dz. Vidiņa no “VIENOTĪBAS”, 3. februārī nobalsoja pret latviešu valodu. Es(L. Grantiņš) viņai atgādināju: Nav pretīgāka cilvēka par nodevēju. Nodevēji visās civilizācijās ir sodīti ar nāvi !

Foto: Šeit redzamā tautas “straume” nekad nav gājusi un neies aiz “viņķeļu” tipa surogātiem. Šī tautas masa reiz jūs iemīs atpakaļ mēslainē- no kurienes tu, Ilze, un tev līdzīgie ir nākuši.Tas ir tikai un vienīgi LAIKA jautājums.

Viķeles draudi L. Grantiņam

Atbildi saņēmu sekojošu: Par provokatoriem runājot –  Taviem gadiem ilgā plosīšanās un nāvessodu piespriešana pa labi un kreisi pārkāpj provokāciju robežas, jo ir vai nu apzināta naida kurināšana vai slima cilvēka izpausmes.  Tevis izteikto  norādījumu par mani kā nodevēju un to, ka nodevēji pelnījuši nāvi, uztveru kā draudēšanu. Uzskatu to par vēršanos pret mani kā Saeimas deputāti, izsakot draudus par manu pienākumu veikšanu, tāpēc vērsīšos par šo faktu policijā. Lai arī Tu, patriots būdams, esi izvēlējies par savu dzīvi Vaciju, ceru, ka ES nodrošinās iespējas garīgi nelīdzsvarotu personu ierobežosanai tā, lai tās neapdraud citus cilvēkusi
Patiesā nožēla par Tevi,

ILZE VIŅĶELE

22.10.24

You may also like...

1 Response

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *