Papildinājums A. Balta rakstam par S. Kalnieti.

Svētajos rakstos sacīts:

Jo nekas nav apslēpts, kas netiks atklāts, un nekas nezināms, kas nenāks zināms. Tāpēc, ko jūs esat teikuši tumsā, to runās gaismā… .

Bet A. Solžiņīcins saka:

Kad JŪS savas nelietības darījāt, tad vajadzēja domāt, nevis tagad uztraukties, kad tas tiek celts gaismā.

=======================================================

IMGP0974 - KopieKristus, tā arī Solžiņīcina teiktajam iebilst nevar neviens.

Izņēmums, protams, ka ir paši nozieguma veicēji.

Viņi cenšas šodien ar putām uz lūpām savus ļaunos darbus noliegt un pat fiziski likvidēt tos, kas “ceļ” gaismā viņu pastrādātos noziegumus. Es personīgi TO daudzreiz esmu izbaudījis uz savas “ādas”. Šoreiz sīkāk apskatīsim A. Balta “objektu”Sandru Kalnieti.

S. KalnieteVar sacīt ar pilnīgu pārliecību, ka S. Kalniete neko nav darījusi un arī nedarīs latviešu tautas labā.

FOTO:Komuniste un Maskavas aģente S. Kalniete, kura nekad nav kalpojusi latviešu tautai. Dailes teātrī 19. 11. pulcējās tikai un vienīgi Maskavai uzticīgie. Skatieties:http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/64519/glamurigas-un-ietekmigas-prominences-pulcejas-dailes-teatri

FOTO NOSAUKUMS: Tautfrontiešu matracis nr.1

Sandra Kalniete ir KGBistu- Krievijas impēristu ieliktene. Sandra Kalniete ir komunistiskās partijas biedrene līdz kaulu smadzenēm. S. Kalniete Atmodas laikā katru dienu gāja uz CK pie Rubika pēc padoma, kurš savukārt saņēma norādījumus no Maskavas. Tāda, lūk, ir tā sasodītā taisnība, par kuru šodien neviens negrib runāt.

Nav taču dzirdēts, ka viņa būtu savu KP biedru karti publiski sadedzinājusi, kā to daudzi darīja Atmodas laikā.

Viņa patoloģiski ienīst visu latvisko, tāpat kā Juris Rubenis.

Lūk, šis teikums pasaka visu par S.K.: Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā aktīvi atbalsta Jānis Jurkāns un bijušās komunistes Sandra Kalniete un Tatjana Ždanoka. Būs bezvīzu režīms ar Krieviju. 15. aprīlī Krievijas – ES sadarbības padomes sēdē Luksemburgā tika saņemts politisks atbalsts darba grupas izveidei, kas nodarbosies ar ES un Krievijas bezvīzu režīma pakāpenisku ieviešanu.

E. VeidemaneUn tā: viņa darīs tikai to, kas ir izdevīgi Krievijai. Un tagad mazliet par Atmodas laikiem un “mūsu Sandročku”.

FOTO:Latviešu tautas nodevēja E. Veidemane nekad nav kalpojusi latviešu tautai un arī nekad nekalpos. Arī tika ielūgta 19.11. Dailes teātrī. Tur netika aicināti nedz Atmodas aizsācēji, nedz arī VISLATVIJIEŠI.

FOTO NOSAUKUMS:Tautfrontiešu matracis nr.2

Atcerēsimies, ko par viņu toreiz stāstīja. Viņa savās “darbībās” neatpalika no mums visiem pazīstamās Elitas Veidemanes. Sandriņa, tāpat kā Elitiņa, savas politiskās saites “veidoja” ar to vietu, kur KĀJAS SAIET KOPĀ. Sandročkai, protams, nebija tik daudz zāģa skaidas smadzenēs kā Elitiņai, kura par saviem “drāzējiem” sarakstīja ROMĀNU.

Elitiņas drāzēji drāza arī Sandročku.

Tas bija viss TF vadošais sastāvs ar žīdu Godmani priekšgalā.

Pat impotentie tika ārstēti !

Par kādu Latviju šie perversie izdzimteņi cīnījās ?

Nu, ne jau par latvisku Latviju.

TF vadība bija perversa komunistisko kropļu- izdzimteņu banda. Par to atklāti runāja deputāts Valdmanis, kurš par to samaksāja ar savu dzīvību. Valdmani “likvidēja” pēc Godmaņa un Borovkova pavēles.

Lūk, ko saka viens no tā laika barvežiem, kuram dzērumā “uzplaiksnījusi” sirdsapziņa:

Dainis Īvans

FOTO: Jā, mēs zagām, laupījām ne-savu mantu, cik nu katrs varējām. Par tautu un Dzimteni mums pat prātā neienāca domāt. Maucībā, dzeršanā un izvirtībā mēs pavadījām latviešu tautas doto Atmodas laiku.

Dainis Īvāns: ”Es teiktu tā – piedod, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību. Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties. Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu. Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.”

Lai CELTU Brīvu un Taisnīgu Latviju, cilvēkam ir jābūt tīram kā kalnu strautam, tad Dievs dos Savu Svētību.

Kas ir Kalniete ?

Kalniete ir pielīdzināma ar strutām piepildītu smirdošu kloāku.

Tā, lūk, Balta kungs !

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šī komunistiskā noziedzniece tiks sodīta ar ASM par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu.

Nekas nepaliks neatmaksāts, nekas nepaliks noslēpts… .

L. Grantiņš   25.02.12

You may also like...

9 komentāru

  1. skorceni saka:

    PILNIGI PIEVIENOJOS GRANTINAM……!Lai baidaas nodeveeji un zhiidu palaiztuves.

  2. Eduards Lunis saka:

    PILNĪBĀ pievienojos teiktajam!
    Bet lai būtu tālāka,likumīga virzība,AICINĀM-
    VISUS,UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-4. MAIJĀ PL.12-OS PRETĪ OKUPĀCIJAS MUZEJAM,RĪGĀ.
    Latvijas Glābšanas Komisija

  3. Lūk tā saka:

    Par šīm 2 TF padauzām jau ir citur daudz rakstīts.sandriņa esot dzimusi izsūtījumā un kļuvusi par pavļik morozova veidigo,tāpat ka komunists rumpītis. Tai vietā lai nīstu okupantus, tie darīja pretējo kļuva par viņu pakalpiņiem.
    Šī sarkanā divkose tika par TF Domes atbildīgo sekretāri un TF Valdes pr.vietnieci. Un tādēļ nav brīnums ,ka jau pieminētā agrākā komentārā uz Luisvilli Kentuki pavalsti tika sūtīts rūdīts komunists no Limbažu kolhozu funkcionāriem ,lai tur sētu propogandu, nevis latviski domājošs tautietis.
    Lai velreiz tiktu pie varas viņa kopā ar kristovski un salašnu varzu veidoja PS un no ta priekšnieķeles amata ateicās, jo spīdēja labi atmaksāta sarosa sulaiņa alga Briselē.
    Par jau pieminēto elitas maukošanos var lasīt bestcelerā Vīrieši manā mūžā, ko 2001. gadā izdeva Jumava, kur aprakstīta ir padauzīgās pretīgās orgijas.Kā redzams elitiņa to uzskata par savu lielu godu un panākumu, ka ar to lielās ielas meitas.
    Vel nesen elitiņas vārds izskanēja , ka viņa aizstāvējusi latviešu valodu, kad pavisam nesen viņa ar putām uz lūpām aizstāvēja okupantu kodi no panorāmas, kas vel nebija Vīrieši manā mūžā listē.Kodis tik daudzus gadus un ari pēc kritika necenšāss kopt savu valodu un mamīkins, lindermans runā daudz saprotamāk latviski, ka kodis, kurš Ā izrunā, ka AA, Ī, ka ii ….un uzsvaru liek nepareizā vietā . elitiņai okupants ir mīļais un lojalais polis. Kurš Liepājā augot kolonistu-okupantu gimenē ir tik “lojāls” ,ka nemācījās latviešu plūsmā , bet gan krievu plūsmā , kur jau izaudzina tos “lojalos”, kas nesen balsoja PAR.iNTERESANTI VAI UZ IELAS KODIS RUNĀ LATVISKI ? Ne Vācijā un nevienā citā valstī , kur diktori ir pat nēgeri vai šķībacainie, kas perfekti runā valsts valodā ,kodi nepaturētu ar tik kropļainu valsts valodu.
    Bet sarosieši un kangari Latvijas žurnālistu savienība , ko vada piders , kas nesen kopā ar SC fīreru urbjanovicu sarakstīja naidīgu murgu grāmatu, 2010.g.kodim iedeva Labākais TV žurnalists.
    Ko no kandariem , cekas padauzām, nodevējiem , latviešu tautas atkritumiem citu var sagaidīt ?

  4. raksts saka:

    Latvijas ikdiena, kad valsts nozagta un tajā valda politmafija.

    1. raksts

    Pietiek jau rakstīja par Āboltiņas un Abdulmuslimova tikšanos lielveikalā Sky&More 12. decembra vakarā drīz pēc Vienotības valdes sēdes. Jau tobrīd izskanēja pretrunīga informācija, vai abu sarunai bijis tikai gadījuma raksturs. Āboltiņa Pietiek lūgumam skaidrot tikšanās apstākļus toreiz neatsaucās, bet Vienotības Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis šo faktu apstiprināja un atstāstīja, ka Āboltiņa partijas biedriem skaidrojusi: tikšanās ar čečenu uzņēmēju bijusi nejauša.

    No avotiem drošības dienestos Pietiek zināms, ka Abdulmuslimovs, kurš tāpat kā Āboltiņa pa lielveikalu pārvietojies miesassargu ielenkumā, ieraugot Saeimas spīkeri izmantojis izdevību uzsākt sarunu. Avoti, kas ir informēti par notikumam sekojušo dienesta pārbaudi Drošības policijā Pietiek negribīgi atzinuši, ka Saeimas spīkeres apsargi tiešām tā vietā, lai atvairītu, iespējams, bruņoto personu tuvošanos, ar viņiem sākuši draudzīgas sarunas. “Tie puiši visi ir savā starpā pazīstami, trenējas vienās sporta zālēs,” dienesta pārbaudē noskaidroto, Drošības policijai neglaimojošo, faktu atzina kāds informēts avots.

    Lai gan Abdulmuslimova miesassargi, visticamāk, bijuši bruņoti, neesot konstatēts, ka Āboltiņa bijusi pakļauta reālam apdraudējumam. Publiski zināms, ka politiķe ar čečenu uzņēmēju ir pazīstama vairāk nekā desmit gadu, ar ko izskaidrojama Abdulmuslimova tuvošanās.

    Avots: http://pietiek.com/raksti/aboltinas_un__cecenu__satiksanas_kalpo_par_ieganstu_reinika_kresla_sasuposanai

    2. raksts

    Latkovskis skaidro, ka politika pati aizvien vairāk sāk izolēties, un nacionālā sacensība sāk spiest uz aizvien zemākiem instinktiem, kļūst aizvien prastāka.

    «Taču Latvijā šī situācija ir tik saasināta, tā pret sacensība ir aizgājusi tik traki, ar spēlēšanu uz aizvien zemākiem instinktiem, un man ir bail, ka tādā veidā var izveidoties partijas un grupējumi par tādām kā bandām ar kriminālām autoritātēm priekšgalā un kā tādas kārtot savus rēķinus – kā bandu cīņas. Tas ir tas dramatizētais modelis, kuru es redzu, ja turpināsies tā kā tagad. Un spiež uz aizvien zemākiem instinktiem, jo nacionālie jautājumi ir tie, kuros var labi uzkurināt bezapziņas instinktus,» tā Latkovskis.

    Avots: http://www.apollo.lv/portal/news/articles/266224

    Latviešu sakāmvārds: zivs pūst no galvas.

  5. piebilde saka:

    Vienam piders , otram paiders ari no elitiņas lembja murgu avīzes.Abols jau ābeles tālu nekrīt

  6. skorceni saka:

    naakamie legionaari,ir vajadziga informaacija par 4maiju,jo savaadaak nebuus vajadziigaas tautas masas.mums ir katram patriotiski noskanjotam cilveekam jasaka par 4maiju.ir vajadziiga reklaama!lai varam tos meeslus noslaucit no zemes virsas!

  7. AG saka:

    MĀTE GAIDĪJA MEITU, PIEDZIMA SŪDAINA, AR STRUTĀM PILDĪTA SMIRDOŠA KLOĀKA!!!

  8. Miervaldis saka:

    Nu tu Bērziņ gan esi slimiņš…..

  9. Miervaldis saka:

    Raksta autor – lai tās abas kundzes pārstāv ko grib, tik un tā tām padauzām tas pieklibos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *