Vēlreiz par noziedzniekiem Antiglobālistiem

“Jūs pazīsiet viņus pēc viņu darbiem un vārdiem… “

L.Grantiņš LRTT & H-86

Nu tad mēģināsim izsekot viņu (Antiglobālistu) darbībai.

 Kāds no šīs Krievijas līdzskrējēju bandas raksta: god@heavennet.com saka:  2011. gada 19. jūnijs 0.08                                    Un kāpēc tad trūkst uz šī plakāta bandītiskā Krievija ?
—–Vai Krievija mūs iegrūda parādos? Vai Krievija lika iznīcināt rūpniecību, tautsaimniecību? Vai Krievija izzaga Latviju? Vai Krievija ir nospiedusi neskaitāmas valstis uz ceļiem, uz bankrota robežas, un liek pildīt murgainas prasības, liek iznīcināt tām savu ekonomiku, padzīt savus iedzīvotājus trimdā? Vai pēc Krievijas direktīvām dzīvojam???

Kaut ko tik melīgu var uzrakstīt tikai provokators, kurš ir mācīts strādāt kā dezinformators.

Protams, ka Antiglobālisti tādi arī ir. Krievžīdu piektā kolonna ir savākusi šīm vajadzībām pašus primitīvākos latviešu tautas “eksemplārus”.

Vai tad tā nav krievžīdu banka PAREX, kura Krievijai pārskaitīja neskaitāmus miljardus latviešu tautas  naudas ?                                                                                                                                                                                                 Vai tad slepkava Godmanis neveic visas Latvijas iznīcināšanas darbības pēc Krievijas pavēles ? Vai tad tie, kuri iznīcināja rūpniecību un lauksaimniecību nav komunisti, kuri uzticīgi vēl šodien kalpo Krievijai ? Vai tad garā apdauzītais Repše pēc Godmaņa pavēles nebija tas, kurš atdeva Krievijai vairākus vagonus Latvijas rubļus ?

 Protams, ka arī žīds Soross ir noziedznieks, bet ar Krievijas slepkavu bandu tam nelīdzināties !!! 

Krievi un žīdi, tas ir nedalāms tandēms- pasaules Ļaunuma ass. 

Pienāks diena, kad visi, kuri sadarbojušies ar šiem neliešiem, tiks sodīti par nodevību un genocīdu pret latviešu tautu !!!

Jūds Graudiņš

MIGLA SARKANĀ-NOLĀDĒTĀ

Foto: Valimnahrens(personīgās dirsas lēcējs, streļka mazdēls, Graudiņš) prasa atpakaļ “latviešu valodas naudu” !!! http://baltijalv.lv/news/read/16880

 

Piemēram, tas pats Graudiņš savu E-pasta adresi raksta: valimnahren@inboks.lv. Vai tad tas vien jau nenorāda uz šī cilvēka intelektu ? Plus vēl krieviskais žargons, piemēram, šis Graudiņa komentārs: Vai arī SAMOZVANCU bariņš , kurš no droša attāluma [ IZZA BUGRA } čakarē tautiešiem smadzenes. Pamēģiniet uzlekt augstāk par personīgo DIRSU – un tad parunāsim.!!!
122 000 ,kuri PARAKSTĪJĀS ,nav visa latviešu tauta.! Tas ir ARGUMENTS. , ka esat ATPALIKUŠI NO LAIKA un TELPAS .!

Spriežot pēc šī komentāra Edvīns Graudiņš varētu būt viņa(S. Graudiņa) sapuvušais “auglis”.http://tautastribunals.eu/?p=5951 

Nekas vairāk kā sabiedrības pabira Tu, Graudiņ, neesi, kurš savu tautu pat miegā nodod. Un tādi valimnahreni(streļķu mazdēli) ir ari pārējie no tavas bandas. 

Komentētājs ASIRIETIS savu E-pastu raksta: antikrists6663@inboks.lv. Nemaz jau nerunājot par šī garīgā deģenerāta komentāriem, kā, piemēram, šis: garamgajeej-tavu maati draza krievziidu pirdieni-tapeec ari tada aborta atlieka,kaa tu ir radusies. Vai: ilze-ziidu kuce-iztiri savu kajstarpi-vina smird,un smird visur kur tu paradies

Vai šie cilvēkveidīgie mēsli, kuri spējīgi ko tādu uzrakstīt, ir uzskatāmi par latviešiem(vai vispār par cilvēkiem) un taisnības cīnītājiem ???

Nē, šie drazas ir uz rāpuļu attīstības līmeņa, tāpēc jau arī ir piekrituši nodot savu tautu.

19.06.11   L. Grantiņš

You may also like...

33 komentāru

  1. asirietis saka:

    Grantin-labaak pastasti,kaa tevi centralkaa par gaili taisija

    Atbilde: Manā vecumā nevienu par gaili netaisīja. Totes tevi gan visos caurumos par tādu pataisīja. Tāpēc jau arī salūzi un par nodevēju kļuvi, nožēlojamais čekas karognesējs…. .

  2. aģents saka:

    Spriežot pēc šī komentāra Edvīns Graudiņš varētu būt viņa(S. Graudiņa) sapuvušais “auglis”. http://tautastribunals.eu/?p=5951

  3. Sergejs V. saka:

    Es domāju,ka tik primitīviem un zema intelekta lopiņiem, kā šie Antiglobālisti, nav vērts pievērst tik daudz uzmanības. Šīs kremļa amēbas ir atpazītas, nodefinētas un ar nopelnīto birku kaklā tos ir jāliek zināmo draņķu katalogā, lai žūst. Viņi ir atmaskoti un ir nekaitīgi, bet visur, kur tie organizēs viņiem pavēlētās akcijas, tās būs jāizjauc un ja šie lēti nopirktie nerimsies, būs tos jāsoda un viss.

  4. Ilze saka:

    Šie atkritumi latviešiem ir paši bīstamākie un naidīgākie.

  5. white joker saka:

    ..hi, antimušas- sūdu mušas, kas pārāk ilgi un apnicīgi spindz, ir ar pletni jānosit un miers mājā un mācība citiem, kā darīt, kad pretīgi svešu mikrobu izvazātāji rāpo pa tavu māju, blaukt i viss,hi,hi

  6. --- saka:

    Psihiatriskās slimnīcas pacientu mājaslapa.

  7. --- saka vēl saka:

    Psihiatriskās slimnīcas pacientu mājaslapa man drīz būs, bet jums te ir forši teksti, daudziem kangariem zobeļi putās kožas un bezspēkā sten tie te lasot

  8. Latvietis saka:

    Laikam jau tie amelmaņglobalistu pajoliņi nāk no SC rubika bandas un ir izbijušie komunisti,ko Saross un Maskava baro. Šiem neliešiem latviska Latvija ir naida objekts.Smirdošas padibenes, gandrīz, ka masoni

  9. no malas saka:

    Vircu spaiņi un Dr.Bērziņš beisbola nūjas resnumā tos fiksi izārstēs, tāpēc tik tie mēsli uzdrošinas izlīst publiski, ka mēs esam bijuši par daudz politkorekti un uzreiz nesodījām jau pirmos Interfrontes, SC un PCTVL naidniekus un nodevējus

  10. oligarhs saka:

    Tam Var redzēt ,cik tu un tavi drauģeļi ir politkorekti. Palasot šo psihopātu mājaslapu uzreiz kļūst skaidrs – nu kur nu vēl politkorektāki cilvēki. Jā vircu spaiņi un beisbolenes. Nu un kur un kā tu grasies tos pielietot? Laikam sen rūtotu sauli neesi redzējis. Jūs ne par matu neesat labāki par saviem ienaidniekiem. Kādi vieni, tādi otri. Sodītājs atradies. Gribētos redzēt kā šie tribunālisti kādus sodīs un kādā veidā. Jāsmejas. Vispirms jau jums jātiek ārā no psihenes.

  11. Andris Orols saka:

    L.Grantiņ – tu arī mani nosauci par noziedznieku? Ko? Un vēl Maskavas aģentu?
    Tavai zināšanai – pirmo reizi dzīvu čekistu ieraudzīju 16 gadu vecumā, kad septiņdesmitajos gados 18.nov. atzīmējām pie Brīvības pieminekļa dziedot valsts himnu. Mums uzklupa vesels bars ar miličiem. Tā kā bijām nepilngadīgi, mums tik draudīgi pakratīja ar pirkstu utt. Un 1981.gadā vidusskolas izlaiduma turpinājums notika manu vecāku mājā (netālu no skolas) un ar sarkanbaltsarkanu karogu pie sienas! Un tu mani nosauc par nodevēju? Kā nodevēju?
    Gadiem ritot esmu apjautis daudzas lietas un izpratne gan par nacionālismu, gan par patriotismu ir krietni pilnveidojusies.
    P.S. Sigurds Graudiņš kopš maija vairs nav mūsu rindās un visas viņa aktivitātes ir jāvērtē tikai un vienīgi kā viņa personīgās.

  12. Eduards saka:

    Andri!
    Ko tad man teikt,ja esmu no tālbraucēju flotes izlidojis ar ierakstu raksturojumā-poļitiku partiji i praviteļstva ņe poņimajet i ņe odobrjaet!?Un ne tikai!
    Piedalījos barikādēs ne jau par TĀDU valsti,kāda tagad!
    Paskaidro,KĀ TAD TAVA IZPRATNE PAR PATRIOTIZMU IR PILNVEIDOJUSIES?
    Es redzu,ka ir-DEGRADĒJUSIES…

  13. AMARILLA saka:

    -Prieciigu visiem normaaliem letiniem Jaanu dienu!
    -bet tas a.orols ir taads pats drankis, ka vina antiglobaalisati-maskeetaas kremla suudu mushas!

  14. Garāmgājējs-Orolam saka:

    Ja jau Graudiņš nav starp jūsējiem, tad kāpēc viņu aizstāvat? Kāpēc tad viņš un Kaļkis uzstājas kā Antiglobālisti ? Un kā tad jūsu saprašana par nacionālismu ir pilnveidojusies? Vai esat sapratis, ka “krievu tautības cilvēki” ir neaizskarami atbrīvotāji? Visa pasaule vainīga, bet ne Krievija, ko ? Jūsu izdarības runā savu valodu, tām jūsu papildinājumi ir lieki.Jūs esiet skaļi klaigājoši Maskavas provokatori un nekas vairāk.Par Graudiņu var sacīt, ka viņa intelektuālais potenciāls nav lielāks kā gailim. Kā redzams, tad tāds tādu aizstāv,Orola kungs.

  15. Ilze saka:

    Draugu vietnē kaļķis ietur naidu pret latvisku Latviju un ne ar vārdu nekritizē urlas. Viņš atgādina Maskavas spiegu. Kas viņu grib mālēt par latvieti, tad tas pats kopojās ar Maskavas pagarināto roku.

  16. Ernis Purnis saka:

    Protams, ka tie antiglobālistu antiņi ir kremļa emisāru izrakti un baroti pintiķi! Gan būtu jābrīnas, pie kremļa līdzekļu nežēlošanas šādām visa veida politprovokācijām, ka tādu kretīnu vēl ir tik maz? Bet varbūt, ka tikai tādu primitīvo kangareļu ir tik maz, jo ar spožu domāšanu un intelektu tie neizceļas, bet gudrus neliešus visus vēl nemaz neesam atšifrējuši, vai arī tie visdrīzāk vēl ēnā gaida savu kārtu izlīst uz politiskās skatuves?!

  17. Austris saka:

    Turpinām karināt birkas?
    Tas kur sākas klīnika, lai katrs pats secina, bet tribunālistu tāpat pretglābālistu agresīvie argumenti nav nekas vairāk, kā emocijas un dziļa gara tumsonība,jo dakteru rokasgrāmatās skaidri un gaiši definēti personības krīzes pamats- vainot da jebko , tikai ne sevi.

    Lai allahs jums žēligs.

  18. Andris Orols saka:

    Tiem, kas nav vēl sapratuši.
    Ne biedrību ”Antiglobālisti”, ne mani personīgi neviens nesponsorē. Pats esmu celtnieks (ir vairāki meistara diplomi) un ģimeni uzturu darbojoties tikai un vienīgi šajā sfērā. Publiskām aktivitātēm viena plakāta izmaksas ir 1 – 1,50 Ls, kurus mēs arī koleģiāli paši ”nosponsorējam”. Starp citu – mums nav ne savu telpu, ne datortehnikas, ne daudz kā cita (tas dažreiz ir svarīgs moments pētot jebkuras organizācijas finansēšanas avotus)!

    Mēs visi esam par to, ka Latvijā valsts valodas statuss ir tikai latviešu valodai (tāpat kā Francijā – franču, Vācijā – vācu, vai Krievijā – krievu). Ar tiem krievvalodīgajiem, kuri grib krievu valodu, kā otru valsts valodu Latvijā, mums nav pa ceļam, jo šajā (valodas) jautājumā viņi ieņem globālistu pozīciju. Tieši tik pat lielu ļaunumu Latvijai pašlaik nodara arī angļu valoda un ”amerikanizēšana”.

    Jēdziens ”latviska Latvija” ir komplicēts un sastāv no sastāvdaļām. Kādam tas asociējas pārsvarā ar prievīšu un vīžu nēsāšanu, 18.gds. ziņģu dziedāšanu, vai labības novākšanu ar sirpjiem un vēlāku kulšanu ar spriguļiem. Neredzu problēmu. Tā ir jūsu izpratne.

    Vēlreiz uzsveru – ir ieviesusies nejēdzīga kļūda Antiglobālistu darbības uztverē un es aicinu šo kļūdu labot. Esmu biedrības valdes priekšsēdētājs un, lūdzu – rakstiet man, ja jums ir kādi jautājumi: antiglobalisti@inbox.lv.

  19. asirietis saka:

    ta nav kluda-taa ir apzinata apmelosana.sii meslu guzma panesas nakosaa dienaa pec antiglobalistu pieketa pie DP,kur bij dazi prses parstavji-un sii bij viena no retajam reizem,kad antiglobalistu teiktais par dombrovska valdibu un to,kas sagaida valsti tika ari TV.protams vienotibas un zatlera sponsoretajiem aiz okeana tas nepatika,un ar sii portala palidzibu,tie uztaisija atbildes gajienu.Ja godigi,tas tikai priecee,jo pierada,ka neskatoties uz antiglobalistu niecigajiem resursiem,tie tomer spejusi likt noraustities Latvijaa valdosajam-nelikumigajam-noziedzigajam rezimam.

    Atbilde asirietim
    Pasaki, kāds ir itelektuālais potenciāls šī komentāra rakstītājam:
    “asirietis
    antikrists6663@inbox.lv
    91.188.36.244 Iesniegts 19.06.2011 at 19.05
    smilksti vien grantibj-ne velti tu tur nobazejies-ja slepus te iebruksi pazinjo man-tiksimies-gaili”

    Kā redzams, tas ir ANTIGLOBĀLISU vidējais kultūras līmenis. Un tādi sevi uzskata par taisnības cīnītājiem ?
    Es būšu Latvijā jūlija beigās un augusta sākumā, tad arī varam tikties. Sūti savu tel.nr. L.Grantins@hotmail.de
    vai zvani: 0049 251 261365

  20. asirietis saka:

    NOSUTIJU.

  21. white joker saka:

    ..hi,tu tāds varen dūšīgs te vārdos esi asīrieti, vai dūšu vēl par santīmu saņēmis, nepateiksi, kur tevi atrast un kā tevi sauc, kā Grantiņš to izdarīja,
    ..domāju, mums visiem būs to inresanti lasīt, bet vai būs ko lasīt,hi,hi

  22. Miervaldis saka:

    —- saka< tagad vairs nav padomju okupācijas laiki!

  23. Miervaldis saka:

    Jūsu mājaslapa jau daudz reiz raksta pareizas lietas, arī šoreiz, paldies par to, kad es uzzinaju par tiem mēsliem, paldies!

  24. AMARILLA saka:

    -kas ir asiirieti, kur pazudi, ko sleepies varenais skribent, ka neatbildi tik ilgim shim komentam:

    white joker saka:
    2011. gada 27. jūnijs 12.45

    ..hi,tu tāds varen dūšīgs te vārdos esi asīrieti, vai dūšu vēl par santīmu saņēmis, nepateiksi, kur tevi atrast un kā tevi sauc, kā Grantiņš to izdarīja,
    ..domāju, mums visiem būs to inresanti lasīt, bet vai būs ko lasīt,hi,hi

  25. Francūziete saka:

    Jūs, kas esat tie lielie “nepareizo antiglobalistu “nosodītāji, ko paši esat tādu īpašu veikuši? Ikviens jau var savilkt lūpiņas čokurā un teikt”fui”…Bet kur un kāds ir jūsu reālais ieguldījums,klīrīgās vecmeitas ?

  26. giors saka:

    Es šo plakātu zīmēju, nezinu, kur lai tur piekabina Krieviju? Lācis malā sēž un ēd popkornu? Varbūt uzzīmējiet labāk?

  27. rrrr saka:

    šis raksts ir vienkārsi briesmīgs visos iespējamos veidos .
    Autors rupji apviano savus oponentus un vēlas izrēķināties ar viņiem???

  28. Miervaldis saka:

    —-<pēc rakstības spriežu – esi Latvietis!Tad jāsaka vai nu esi izskalots, vai neproti patstāvīgi domāt!Kārtējais mūsu varturu upuris…..Es viņiem smadzenes izspārdīšu!

  29. Miervaldis saka:

    Es bļeģ, es bļeģ, tiem visiem saemas suku – kuņu perētājiem zili jēlas visas acis nodauzīšu, un šiem kuņām nositīšu smadzenes tā, kad tie gulēs, un nevarēs piecelties, SAPRATAT JUUS saemas KUNJAS TAADI!!!!

  30. Sigurds Graudiņš saka:

    Dita liek latviešus zem žīdiem…

    PIERĀDĪJUMS no 15. min

    http://youtu.be/WclVfe5styo

  31. Sigurds Graudiņš saka:

    Boikots !
    Varētu jau iespraust Grjobannijam Letiņam starp acīm , lai ragi taisni un verga dvēsele SMILKST…,bet vai ar TO tiks panākts vēlamais REZULTĀTS…?

    Tāpēc – gļa OSOBO UMNIH…

    LPSR sagrāva MASONI un VDK – J.Gulbja intervija IN REGNUM…

    Iznācējs – ZOOPREZIS bija Šķēles ieliktenis… Kurā brīdī viņš pārmetās pie cionistiem – vēsture KLUSĒ…

    Viņa GULBJA DZIESMU ar 70 pret 30 es prognozēju pirms viņš saņēma INSTRUKCIJAS no cionistiem un O*Bamas Varšavā , ka tiks ATLAISTA Saeima…Precīzāka izrādījās D. Meijere – 90 pret 10…!

    Un sākās kārtējie cionistu JOCIŅI …..3 latviešu oligarhus nomainam pret žīdu oligarhiem ar latviešu BĀLO bāleliņu rokām ! Cionas Gudro Protokolu 7. nodaļa.

    Šo burvju LOKU var pārraut atjaunojot 1922.g.Latvijas Brīvvalsts vēlēšanu LIKUMU , kuru izvaroja un pabāza zem partijām valsts IZZAGŠANAI Latvijas , iespējams , galvenais PEDOFĪLS – V. Birkavs…..

    Detaļas pie J. Ādamsona – kā kompetentākā…!

    Rezumē : neatjaunojot VĒLĒŠANU LIKUMU , NEATJAUNOJOT 1918.g. Latviju NEKAS NEMAINĪSIES …!!!

    Tāpēc – Saeimas vēlēšanu BOIKOTS un Vislatvijas TAUTAS SAPULCE…!!!

  1. 2011. gada 28. jūnija

    […]  Kaut gan pēdējais komentārs jau mazliet pieklājīgāks: http://tautastribunals.eu/?p=6013#comment-8356  […]

  2. 2011. gada 5. jūlija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *