A. Balts. Un viņi nekad nemainīsies

No LRTT pasta kastītes

Spied šeit, ja gribi lasīt A. Balta komentēto rakstu.>>> Iļana Bukura: Ēnu diena kino seansa laikā 

 imagesA.Balts

Lasīju kārtējo SC garā, bet krietni viltīgāk domāto rakstu, manāmi vidējam latvietim adresētu… Lasu komentārus un radās vēlme izteikties ! Sākuma asie vārdi pret valdību un deputātiem droši kritiski, jo pie varas taču 20. gadus esot “nacionāļi”, kuri gan nekad tur nav tikuši, bet labi, šie meli kremlistiem ir uzliktā stabilā norma ( pēc biedra Gebelsa receptes). Tālāk jau lieli meli par deputātiem(?!?) kuri visā vaino krievus, kā tautību, nevis okupantus, kā Dobelis- VIENĪGAIS deputāts, kas ko tādu vispār izteicis.
Tālāk atkal sarakstītas vispārzināmas patiesības par notiekošo (kā jau nedekolonizētā) valstī un tad nu nonākam līdz kārtējam kremļa konveijermājienam par lielajām “briesmām” no svešo reliģiju puses (šausmīgo “dvieļgalvju”), ar domu, ka tad jau vēl esošie nelūgtie sovjetu viesi ar tikpat svešu mums reliģiju un vēl svešāko sarkano ateismu,
kļūs latviešiem tīkamāki un dekolonizācija kļūs lieka un Unbenanntkab1-245x300

Foto: Šie izdzimteņi nekad nemainīsies…. . http://tautastribunals.eu/?p=1012

Latvijas valstij pat kaitīga !
Tāpēc dažu komentu autoriem gribējās pajautāt: kāda tad starpība, ko un kā domāja rakstiņa autore, cik izvairīgi uzrakstīja vai cik uzmanīgi caur puķēm pauda savu, mums mūžam svešo mentalitāti un dziļi slēpto neiecietību un necieņu pret mūsu tautu šādi rakstot ? Necieņu pret tās likteni un mūsu visu smagās situācijas tiešiem un netiešiem vaininiekiem – viņas senčiem, radiem, draugiem, šefiem – savā nospiedošajā vairākumā PSRS agresijas un okupācijas attaisnotājiem pret Baltiju un citām nekrievu tautām, atguvušām brīvību. Un izpaužas tas visos veidos, tikai daudz maigākā, “politkorektā” un slīpētākā variantā nekā interfrontei 91.gadā un NKVD slepkavām un militārajiem okupantiem, sākot jau no 40.gada ! Lielumlielajā vairumā viņos – PSRS okupantu pēctečos – sēž iekšā krievu šovinisti un agresīvi varmākas, kuri spiesti to ilgstoši slēpt un visādi liekuļot. Un viņi nekad nemainīsies, bet prom arī nebrauks un savu slēpto naidu un neapmierinātību ar visu latvisko potēs saviem bērniem un kremļa propaganda to visādi viņos pastiprinās. Bet ar tiem domājošajiem, inteliģentiem un godprātīgiem krievu cilvēkiem, kuri bez šaubām ir, bet kuru skaits vismaz Latvijā ir tik niecīgs, tik maznozīmīgs un neko neietekmējošs, ka ar to rēķināties mēs, kas vēlas redzēt mūsu Tēvzemi neatkarīgu un latvisku, nekādi nevaram !

 Es te nekurinu naidu, kā šo faktu konstatāciju mēģinās pasniegt promaskaviskie spēki, man patiesi žēl, ka to visu ir jākonstatē. Bet tas ir garu gadu novērojumu, daudzu un dažādu sarunu un pētījumu rezultāts…. .

03.03.11

You may also like...

32 komentāru

  1. Tauta saka:

    Tā domā tauta par “Tautas skaitīšanu”:

    Tā domā tūkstoši 02.03.2011 19:45
    Ernis Purnis, 02.03.2011 18:49

    Kas jūs par mankurtizētiem pintiķiem te visi esiet?! Muldiet par visu ko šajā tautas skaitīšanas sakarā, bet tikai ne par galveno – brīva cilvēka, brīva latvieša pašcieņu un godu! Jums visiem, kā vergiem atsūta paziņojumu DIVĀS valodās??!! Bet ne mūsu kaimiņu tautu minoritāšu valodās, ne lietuviešu, ne igauņu un poļu valodās, BET IEBRUKUŠO un palikušo OKUPANTU VALODĀ, tā paužot jums-mums visiem verdzisku samierināšanos ar valstī nelikumīgi esošajiem civilokupantiem. Un tādā veidā pieradinot pie zemiskas un uzspiestas ar varu mums DIVVALODĪBAS!!! Vai jums nav kauns par savu gļēvumu un samierināšanos, kur nav ne vajadzības, ne kas jāupurē, kā tikai jāpieprasa valdībai taisnīgas un likumīgas dekolonizācijas īstenošanu?

    Garantējot konfidencialitāti – HA,HA?!!!, 02.03.2011 19:56
    Kas var uzticēties promaskaviskiem ierēdņiem korumpētā mūsu valstī, kur katrs trešais ir svešo 5 kolonnas pārstāvis?! Un kas ne tikai nopludinās visus datus, bet jau tagad viņi rosīgi meklē, kam tos pārdot? Un pircēji atradīsies! Ņemiet piemēru no žīdiem, viņi tirgo močus, bet nekad ar tiem nebrauc un viņi ne cara laikā ne krievu psrs laikā, ne tagad nepiedalās nekādās skaitīšanās, jo tās visas, agri vai vēlu pavērsās pret tautu un tās mantu un ienākumiem!

    Migla-Ernis Purnis, 02.03.2011 22:22
    Tas tapēc, ka visi te esam savas tautas ienaidnieki, bijušie staļinieši, un nodevēji! Godīgie un nacionālie cilvēki ir iznīcināti, izvesti jeb tos retos, kas vēl te ir, gļēvie murmuļi baidas pat uzklausīt.

    kam izdevīgi?, 02.03.2011 21:51
    Vēl netiek arī runāts par vēstulēm svešvalodā (krievu), kas, iespējams apzināti, ir taisītas, lai veidotu divkopienu valsti, tādejādi stipri radot starpnacionālo spriedzi.
    Šo vēstuļu drukāšanai arī tikuši tērēti līdzekļi.
    Par to lai diskutē ekonomisti.
    Vai ir pārkāpts valodas likums, par to lai diskutē juristi.

    +++, 02.03.2011 22:11
    Tautas skaitīšana. Kas to rīko? Atbilde: ES vispasaules globalizācijas ietvaros, nevis suverēna LV statistikas nolūkos, jo tādas LV vairs nav, tā pastāv tikai formāli.
    Boikotējiet šo skaitīšanu, jeb nu tā nopietni vērsīsies pret jums un jūsu ģimenēm. Tā ielīdīs jūsu tā jau knapajā dzīvītē un dos informāciju tiem, kas visus šos gadus iznīcina jūs.
    Tā grib zināt, cik vēl esiet palikuši, cik izkaltuši, cik caurspīdīgi, cik noliesējuši esiet, lai pret jums pielietotu pareizās metodes, kas no malas izskatīsies pilnīgi nevainīgas, bet tomēr būs graujošas, iznīcinošas.
    Ja tomēr piedalieties šajā aptaujā, tad nerakstiet vairāk, kā: vēl esmu dzīvs, mana adrese ir, … Laikam arī viss. pārējos datus lai meklē peklē. Tas izredzētajai tautai piestāv, jo tā ir tās sastāvdaļa.

  2. Kronis saka:

    Sveicinati, lielaku debilismu ,kaa Latvija nekur pasaule nebiju piedzivojis.
    Kaa var prasit cilvekam briva pasaules valsti dzivojot vinja personas kodu, vai pases datus ????
    ASV par to draud jau cietums , ja kads grib zinat Socialo numuru.
    vai vel kadas zinjas.
    Te atklati katrs setnieks zina Jusu personas kodu , un visu parejo info, bet nevienam neienak prata ko var visu darit ar shiem datiem.
    Goda vards , Indianju rezervacija.
    Stupid Latvian.!!!!!!

  3. black_joker saka:

    nu jau aizmuldējāties galīgi sviestā- tautskaites ir visās valstīs un tās ir vajadzīgas. Nepatīk- neskaities, bet nemusini cilvēkus – par to var dabūt kādu brīdi rūtainu saulīti vērot….

  4. Kronis saka:

    Melnais_Joker.
    es 15 gadus nodzivoju ASV.
    Un tu te stastit gribi ,ka visas pasaules valstis prasa pat kur vien pagadas personas kodu.
    Tu tiesham neesi bijis talak par Gaizinjkalnu un rutainu logu.
    Ar to nodarbojas speciali dienesti un imigracijas departaments , bet ne kada gadijuma kaut kadi skaititaji.
    Prieksh tam ir kompjuteri un ttt.
    Tiesham nav ko teikt kada tumsoniba. Ha, raudat gribas , te par dazhu labu, indiani.

  5. Kronis saka:

    http://www.draugiem.lv/friend/?370357

    Ja kadam velme apskatit uz to melno indiani hi.

  6. black_joker saka:

    Kronim- izlasi rūpīgāk, ko es uzrakstīju- tu kā āzis spītējies par savu, bet neskaties, ko raksta citi. Es par tautskaiti, tu par kodiem un numuriem. Es par tautskaites vajadzību, tu par kodu izmantošanu. Tas, ka kāds nedadomāja līdz galam par tiem kodiem, tas ir skaidrs, bet ne jau visiem ir identifikatori ibankai, jo nav pēc tā vajadzības

  7. black_joker saka:

    Kronim- re kā tu pats mētājies ar svešu cilvēku personīgo informāciju:):):):), bet kliedz pilnā kaklā, ka tiek pārkāptas tiesības. Kāds cits ņemtu ļaunā, bet man tas nerausta, paldies Allahh visvarenajam par to.

  8. Kronis saka:

    Labi indiani nomierinies, dzivo vesels, tas tikai tika Tev pieradits,ko spej ar kompjuteru izdarit.
    Tas Tev nav ar zirgu pa pagastu meichas vizinat, shodienas tehnologiska kara ,jau sen taisa tadus brinumus,ka Tu pat iedomaties nevari.
    Tad tagad saproti ko nozime cilvekiem zagt personas kodus uz katra stura.
    To pat skolnieki zina pamat klases , ka nedrikst ar Socialiem numuriem metaties, bet Tev vel kaut kadas mistikas , taa kaa esi pratigs un mazak sprega, ja nezini ,tad labak kluse.
    Un skaiti fenininjus kabata sava nevis cita.
    To ko te dara , tas vispar nav pratam aptverams, bet mes vel ar 1940 gada metodem te ko vervelejam , Maskava un sazin kas , tas viss ir blefs.
    Un lielu puiku speles kiber pasaule.
    Taa kaa elpo mierigi un liecies miera ar savam indianju idejam, lauka ir 2011 gads un cilvece jau sen doma savadak.

  9. black_joker saka:

    Kronim- 3x izlasīju- neiebraucu nekādā jēgā. Varbūt izsakies cilvēkiem saprotamos tekstos….

  10. informācija saka:

    Saeimā no partijas “Visu Latvijai” tikušie deputāti gan ir atklājuši savu patieso seju. Visas nacionālās jūtas pārgājušas, kad amati sadalīti.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/deputats-lacis-sola-sogad-nepiedalities-legionaru-gajiena.d?id=37162927

    Deputāts Lācis sola šogad nepiedalīties leģionāru gājienā

    Bijušais leģionārs Saeimas Pilsonības likuma izpildes komisijas priekšsēdētājs Visvaldis Lācis (VL-TB/LNNK) ceturtdien no Saeimas tribīnes paziņoja, ka šogad nepiedalīsies leģionāru gājienā Vecrīgā.

    Lācis norādīja, ka šajā gājienā piedaloties katru gadu, bet šogad tā laiks sakrītot ar Saeimas komisijas sēdi. “Nepiedalīšos gājienā, lai mani nenoēstu,” sacīja deputāts.

    “Latviešu leģionāri, kas vēl esam dzīvi palikuši, un arī mūsu atbalstītāji, ejam no Doma baznīcas miermīlīgā gājienā līdz Brīvības piemineklim, lai noliktu tur ziedus. Un mēs Vecrīgā dziedam, jā, bet tās ir karalaika dziesmas – tiem 50 000 mūsu kritušo biedru, kas, mūsu skatījumā, toreiz un latviešu tautas vairākuma skatījumā toreiz, kaut tā bija politiska kļūda, nolika savas galvas par Latviju, kā mēs to domājam,” teica Lācis.

    Lācis pastāstīja, ka katru gadu 16.martā viņš Rīgā vai Madonā piedalās leģionāru piemiņas pasākumos, bet šogad to nevarēs darīt, jo trešdienās plkst.12.30 notiek Saeimas Pilsonības likuma izpildes komisijas sēde, kura viņam kā priekšsēdētājam ir jāvada.

    Kā ziņots, Rīgas domē saņemti seši pieteikumi pasākumu rīkošanai 16.martā, leģionāru atceres dienā. Gājiena rīkošanu pieteikusi organizācija “Daugavas Vanagi Latvijā” un atsevišķi “Daugavas Vanagu” Limbažu nodaļa. Gājiena laikā sapulci plāno Latvijas Antifašistu komiteja, “Pilsoņu un nepilsoņu savienība”, kā arī privātpersona Pjotrs Gruca. Pie “Laimas” pulksteņa šogad ar Leģionāru atceres dienu nesaistītu pasākumu iecerējusi “Simtgadnieku kustība”, kas plāno stāstīt par iespējām nodzīvot līdz simt gadu vecumam.

  11. Miervaldis saka:

    Pareizi, pareizi!Tu Balt esi malacis!Ja nevari kādu sarkanu treniņtērpu ietriekt zemē, toties tev ir dotības internetā!Lai gan par tavu nevarēšanu es šaubos….

  12. ebregejs saka:

    Kā ebregeju jau gan mani tikai priecē jūsu ņemšanās, pašiem savā suliņā vāroties. Visas trauksmaino dvēseļu idejas par latviešu atdzimšanu ir ar pirkstu smiltīs rakstītas, kamēr šī atdzimšana nenotiek tīri fiziskā nozīmē. Kad katram no gados jaunākajiem šeit rakstītājiem mājās būs 5-6 bērni, kam mantojumā atstāt ne vien savus ietaupījumus, bet arī savus uzskatus, tad tas jau izskatīsies nopietni. Bet nebūs jau, nebūs, nav gatava tauta uz tādu diskomfortu, kādā nebagāts latvietis dzīvoja pat vēl Ulmaņlaikos, par 19. gadsimtu nerunājot. Drīzāk, kolonistus laukā dzīdami un paši izmirdami, iedzīvosieties vēl kādos simttūkstoš jaunos iebraucējos. Man gan no tā ne silts, ne auksts, ebregeji valdīs redzamajā un neredzamajā pasaulē jebkurā gadījumā. Tikai pašreiz mēģinu uzminēt, no kuras zemes to papildinājumu tukšajai Latvijai labāk izvēlēties: no Krievijas, no Ukrainas, no Ruandas vai no Ķīnas.

  13. AMARILLA saka:

    -bet tomeer ebergej(vai tas niks noziimee ebreju pederastu?), izlien tak tev domele pabiedeet, ka nu tos jaukos okupantus nevajg aizdziit, vai ne? Citaadi tie citi, tie nezinaamie migranti buus veel sliktaaki, ja, taa?

    Bet Miervalz kungs, nesapratu jyysu domu baltam, kas ko tam jaadzen sarkanteerpaa un par ko shaybas, vai par Baltu, vai par teemu vina?

  14. ebregejs saka:

    Mana domele, AMARILLA, ir vēl jaukāka un ebregejiskāka – nav runa par to, ko vajag vai nevajag darīt, bet gan par to kas tiks un kas netiks darīts. Un tā – nekādi okupanti un kolonisti projām netiks dzīti, toties nezināmie labākie un sliktākie imigranti tiks ievesti. Tā sakot, divi ļaunumi vienā un par vienu un to pašu cenu. :)Kāpēc tā? Tāpēc, ka tādu lielu pasākumu kā deokupācijas, dekolonizācijas un visādu citādu “-āciju” īstenošanai ir vajadzīgi cilvēki. Dzīvais spēks, tā sakot. Bet cilvēku nav, un kļūst arvien mazāk. Vai dekolonizatori ir parēķinājuši, ar cik lielu cilvēku kontingentu būtu pietiekami, lai šādu pasākumu veiktu? Un kad latviešu tautas rīcībā būs šāds cilvēku skaits, pat pieņemot, ka visi ir nacionāli noskaņoti patrioti, kas dekolonizāciju atbalsta? Pagaidām esmu lasījis tikai par to, ka valdībai jāpieņem kaut kādi likumi, jāizvirza kaut kādi mērķi, t.i., dekolonizācija jāuzskata par tādu pašu likumdošanas ceļā organizējamu pasākumu kā aizliegums sēsties pie stūres reibumā vai skolām pāriet uz latviešu mācību valodu. Tā nav vis, un Latvija neko līdzīgu līdz šim nav veikusi – ne 1939. gada vāciešu repatriāciju, kas notika pēc Hitlera aicinājuma, ne Krievijas armijas aizvākšanu no Latvijas, ko īstenoja pati Krievija. Dekolonizāciju pasaulē veic trijos gadījumos: a) kolonizatori ir ieinteresēti aizvākt un paši pēc savas gribas aizvāc iesūtītos kolonistus; b) kolonizētās zemes tauta ir pietiekami daudzskaitlīga un spēcīga, lai padzītu iesūtītos kolonistus; c) kāds trešais spēks piespiež kolonizatorus aizvākt iesūtītos kolonistus. Visos trijos gadījumos, pat gadījumā a), ir jārēķinās ar aizvācamo kolonistu pretestību. Kuru no minētajiem gadījumiem uzskatāt par iespējamu Latvijā?

  15. white joker saka:

    ..hi, nu i niks tev, patiessss pēc traka aškenazi suņa iesaukas, nē ņekas, piestāv tev,hi,hi -žīdu gejs, ni toč knābju pidars
    ..varu derēt,snuķis tev saruleets līdz zodam līkumā un blisenes uz kātiņiem,hi vai ne
    ..bet tēmu nerubī, tik muldi jēli-ko murgo te, par kādu cilvēku skaitu dekolonizācijai, par kādu okupantu kolonistu pretestību. vai tad i burtus salasīt nejēdz, tak te jau vismaz trijos rakstos aprakstīta modernā dekolonizācija- tas ir piķis, rubī knābjzābak, -piķis un tāpēc urlas paši rindā stāv, lai izbrauktu un pie tam vistizlākiem, visbomzīgākajiem, visskriminālākajiem lielāks cipars uz ģimenes locekļiem izbraucot uz visiem laikiem.. saproti žīdgej, regulēts process, skan garmoškas un ulas laiž pļaskas un bučo letiņus uz draudzīgām atvadām uz mūžu
    ..lūk tas tev un sc mēsliem šausmu stāsts-jums abloms, ne jūsu mīļotās goju asiņu jūras, ne slepkavības, izvarošanas un netiekiet arī pie laupīšanas,hi,hi

  16. ebregejs saka:

    Hi, hi, jokergoj, priekš snuķiem šodien ir plastiskās operācijas, bet nākotnē būs arī gēnu modifikācijas. Tev gan manu snuķi nav cerību ieraudzīt. Par aškenazi neuzminēji, klasifikācija ir sarežģītāka, palasi kaut vai šeit:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_ethnic_divisions
    Taisnība, jokergoj, piķis dziedē visas vainas un risina visas problēmas, bet kas gan Tev to piķi dos? Un priekš kam? Lai vienā gana labā 64 tūkstošus kvadrātkilometru lielā teritorijā gozētos kāds miljons vai pat mazāk latviešu, kuru skaits turklāt samazinās? Ne viens vien godājams ārzemju viesis, šeit būdams, aizrādījis par zemes mazapdzīvotību, kas nākotnē būs jālabo. Tā ka piķi drīzāk ieguldīs, lai šeit uz dzīvi pārceltos vēl kāds miljoniņš vai pat pāris. Varbūt teiksi, ka Krievija vēl tukšāka, lai brauc uz turieni? Nebēdā, lielā Ķīnas tauta parūpēsies, lai tukša nestāvētu arī Krievija.
    Un kam gan vajadzīga goju asiņu jūra, labais jokergoj, ja esi laipni aicināts kļūt par orgānu donoru tiem, kam piķis? Dzīvojam taču 21. gadsimtā. ;)
    Piezīmēšu, ka baltās rases eksistence turpināsies līdz 2240. gadam (6000. gadam pēc ha’luach ha’ivri), tā ka Tavam mūžam vēl pietiks. :*

  17. dentists saka:

    Hi, hi, jokergoj, priekš snuķiem šodien ir plastiskās operācijas, bet nākotnē būs arī gēnu modifikācijas. Tev gan manu snuķi nav cerību ieraudzīt. Par aškenazi neuzminēji, klasifikācija ir sarežģītāka, palasi kaut vai šeit:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_ethnic_divisions
    Taisnība, jokergoj, piķis dziedē visas vainas un risina visas problēmas, bet kas gan Tev to piķi dos? Un priekš kam? Lai vienā gana labā 64 tūkstošus kvadrātkilometru lielā teritorijā gozētos kāds miljons vai pat mazāk latviešu, kuru skaits turklāt samazinās? Ne viens vien godājams ārzemju viesis, šeit būdams, aizrādījis par zemes mazapdzīvotību, kas nākotnē būs jālabo. Tā ka piķi drīzāk ieguldīs, lai šeit uz dzīvi pārceltos vēl kāds miljoniņš vai pat pāris. Varbūt teiksi, ka Krievija vēl tukšāka, lai brauc uz turieni? Nebēdā, lielā Ķīnas tauta parūpēsies, lai tukša nestāvētu arī Krievija.
    Un kam gan vajadzīga goju asiņu jūra, labais jokergoj, ja esi laipni aicināts kļūt par orgānu donoru tiem, kam piķis? Dzīvojam taču 21. gadsimtā. ;)
    Piezīmēšu, ka baltās rases eksistence turpināsies līdz 2240. gadam (6000. gadam pēc ha’luach ha’ivri), tā ka Tavam mūžam vēl pietiks. :*

  18. Miervaldis saka:

    Annmarilla – es runāju par to, kad savu spēku der izrādīt arī īstajā dzīvē!Nekādas tēmas!Tas krievs, kurš spļaudās, un lamā krieviski Latvjus, to iedzīs zemē līdz ceļiem, un izdzīs no Latvijas!

  19. Miervaldis - ebregej saka:

    Vēl ir ceturtais variants – apšaut tos kuri spirināsies pretī, bet pārējos krieveļus iesviest kā ķisenus lopu vagonos!

  20. ebregejs saka:

    Miervaldim:
    Jūsu aprakstītā situācija atbilst b) iespējai: kolonizētās zemes tauta ir pietiekami daudzskaitlīga un spēcīga, lai padzītu iesūtītos kolonistus. Tāpēc jau prasīju, cik lielu cilvēku kontingentu domājat iesaistīt dekolonizācijas pasākumos. Rēķinieties, ka šis process attieksies uz 700 – 800 tūkstošiem imigrantu un viņu pēcteču, to vidū ir arī cīņai sagatavoti cilvēki, kas šobrīd ir Latvijas armijā, policijā un privātās apsardzes firmās. Ņemot vērā kontrabandas plūsmu pāri Latvijas austrumu robežai, viņi arī tiks labāk apgādāti ar ieročiem un citu ekipējumu. Kur ieročus domājat ņemt jūs? Vai ar pagrabos sakrāto nelegālo munīciju pietiks? Šaubos. Uz šādām tīrīšanām un šaudīšanām arī starptautiskā sabiedrība raugās nelabvēlīgi, var ātri iedzīvoties ANO Miera uzturēšanas spēkos (hi, hi, pieņemsim, ANO ietvaros mieru apņemas uzturēt Krievija). Tā ka jābūt ļoti pārliecinātam gan par savu skaitu, gan par ieročiem u.c. aprīkojumu, gan par spēju tikt galā ar blakus apstākļiem, lai šādu pasākumu uzņemtos. Citādi tiešām sanāks tikai goju asinspirts bez sakarīgiem rezultātiem. Tipisks piemērs – Serbija, kas gribēja atbrīvoties no pēdējos 70 gados ieceļojušajiem albāņu imigrantiem Kosovā, bet beigās pakāsa pašu Kosovu.

  21. black_joker saka:

    ebregejam
    Precizēšu, ka Kosovu albāņi 600 gados kolonizēja, kopš serbus Kosovas kaujā turki izsmērēja pa zemi. Tur jau atjaunojoties Lielserbijai Dslāvijas veidolā bija praktiski tikai albāņi.
    Un pat oficiālas runas, ka nu kaut ko te dzīsim un padzīsim ļaus Krievijai pie austrumu robežas pievest pāris divīzijas. Grantiņš ta Vācijā alusdārzā sūks bavārieti un uzkodīs desiņas ar kāpostiem, kamēr te valdīs saspīlējums ar Krieviju- cietīs ta vietējie.

  22. Miervaldis saka:

    Ebregej – jāatsavian mūsu varturu un ierdēņu nauda un īpašumi, jāizveido īpaša programma, kura ļautu novirzīt naudu attiecīgajas tālaika prioritātēs!Bet svarīgākie līdzekļi (specvienības, kuras krievu deportāciju veiks), ir jāpietuvina prezidentam, un tas būs lojālas!Krievi – pienāks aizvākšanās stunda arī jums!

  23. Miervaldis saka:

    Black joker – kuro reizi es tev saku – Krievija atradīs jebkuru ieganstu, lai uzbruktu saviem kaimiņiem!Dzrīz Krievijā saksies pilsoņu karš, takā viņiem nāksies aizvērt savu smirdīgo muti, novākt savas kroplās roķeles no baltijas!

  24. ebregejs saka:

    Miervaldi, uztaisi (kaut pats priekš sevis) tāmi ar aprēķiniem, tad domā tālāk. Citādi Tu atgādini tos pašus Latvijas varturus – ierēdņus -, kuri savā prātā saceļ gaisa pilis un pēc tam taisa lielas acis, ka no tām realitātē pat suņu būda nesanāk.

  25. black_joker saka:

    ebregejam
    nu labi rūkts:):):)
    Miervaldim- kas ar ko Krievijā karos, tas būtu pats interesantākais? Nevari mūs nezinātājus apgaismot?

  26. no malas saka:

    KO LIEKULI ebregej MUĻĶĪBAS ATKĀRTO, KAD ATBILDE JAU BIJA PRIEKŠA:

    ebregejs saka:

    Tāpēc jau prasīju, cik lielu cilvēku kontingentu domājat iesaistīt dekolonizācijas pasākumos. Rēķinieties, ka šis process attieksies uz 700 – 800 tūkstošiem imigrantu un viņu pēcteču, to vidū ir arī cīņai sagatavoti cilvēki, kas šobrīd ir Latvijas armijā, policijā un privātās apsardzes firmās. Ņemot vērā kontrabandas plūsmu pāri Latvijas austrumu robežai, viņi arī tiks labāk apgādāti ar ieročiem un citu ekipējumu. Kur ieročus domājat ņemt jūs? Vai ar pagrabos sakrāto nelegālo munīciju pietiks? Šaubos. Uz šādām tīrīšanām un šaudīšanām arī starptautiskā sabiedrība raugās nelabvēlīgi, var ātri iedzīvoties ANO Miera uzturēšanas spēkos (hi, hi, pieņemsim, ANO ietvaros mieru apņemas uzturēt Krievija). Tā ka jābūt ļoti pārliecinātam gan par savu skaitu, gan par ieročiem u.c. aprīkojumu, gan par spēju tikt galā ar blakus apstākļiem, lai šādu pasākumu uzņemtos. Citādi tiešām sanāks tikai goju asinspirts bez sakarīgiem rezultātiem.

    white joker saka:
    2011. gada 4. marts 21.20

    ..bet tēmu nerubī, tik muldi jēli-ko murgo te, par kādu cilvēku skaitu dekolonizācijai, par kādu okupantu kolonistu pretestību. vai tad i burtus salasīt nejēdz, tak te jau vismaz trijos rakstos aprakstīta modernā dekolonizācija- tas ir piķis, rubī knābjzābak, -piķis un tāpēc urlas paši rindā stāv, lai izbrauktu un pie tam vistizlākiem, visbomzīgākajiem, visskriminālākajiem lielāks cipars uz ģimenes locekļiem izbraucot uz visiem laikiem.. saproti žīdgej, regulēts process, skan garmoškas un ulas laiž pļaskas un bučo letiņus uz draudzīgām atvadām uz mūžu
    ..lūk tas tev un sc mēsliem šausmu stāsts-jums abloms, ne jūsu mīļotās goju asiņu jūras, ne slepkavības, izvarošanas un netiekiet arī pie laupīšanas,hi,hi

  27. AMARILLA saka:

    -Nju, ko juus, tik naivi -ebrejgojs tieshi grib, lai juus tik vienkaarsho un efektiivo maksaashanas celu dekolonizaacijai aizmirstiet, tad vini sc kurbuli i kgb nodeveeji patiesi paliks bez atbalsta masas, kuras vaardaa var tagad simuleet ciinju par krievu nabadzinu tiesiibaam un prasiibaam! Ja te vairs nebuus krievu, tad chushh, izkuupes viss vinu bizness, kas silda un baro tos krievziidu parziitus Latvijaa, kameer urlas te buus.

  28. ebregejs saka:

    Tāmi, tāmi uztaisiet, entuziasti, to es kā pieredzes bagāts augļotājs jums saku, nevis kā jūsu cēlo mērķu nīdējs. Un tad ar provizoriski sarēķināto ciparu arī sāciet plānot apmaksāto dekolonizāciju. Kādu skaitu esat plānojuši iekļaut savā repatriācijas kompensāciju programmā, cik domājat katram maksāt “uz galviņu”, cik maksāsiet par transportu, cik dosiet nākamajām mītnes zemēm, lai ņem pretī, kāda alga būs procesa uzraudzītājiem (ja mani nepieskatīs, es labprāt pieteikšos uz jūsu piedāvāto aizbraukšanas kompensāciju un klezmeru mūzikas pavadībā pārcelšos no Bolderājas uz Pļavniekiem)? Protams, vēl jāierēķina tiešie zaudējumi saimniecībai, kuri arī būs jākompensē. Protams, protams, imigrantu urlas atņem darbu čaklajiem latvju bāleliņiem, tāpēc zaudējumi, pēc jūsu domām, neradīsies. Tomēr kaut kā neesmu manījis, ka uz mana kvartāla krievu babuļu – sētnieču – darbavietām baigi rautos bariņš čaklu un fiziski spēcīgu latviešu skinhedu bezdarbnieku. Kas, protams, tikai apstiprina šo puišu bezgalīgo nederīgumu sabiedrībai.

  29. black_joker saka:

    žetons ebregejam :):):)

  30. A. K. saka:

    Skat cik maniigi arii shis ebergejs kazoku met, no saakuma biedeeja ar tuukstoshiem brunotu okupantu peecteciem, kas esot armijaa,policijaa un apsardzes firmelees, par masu tiiriishanaam un apshaudeem, kas viss protams nelabi izklausaas, ja nenem veeraa, ka to visu vinsh pats sacereeja un pats sev atbildeeja.
    Nu tgad muld pret dekolonizaaciju. jau no ekonomiskaa viedokla, ko nu maksaas, cik nu maksaas, meeginot sho realaako un humaanaako celu par humoru paarveerst, bet liekuliigi izvairoties no Amarilas preciizaas prognozes un galvenaa iemesla, kaapeec shie ziidu krievu naivulu izmantotaaji un kuudiitaaji taa uztraucas un taa pretojas likumiigai un zoliidai valsta atbriivoshanai no migrantu puuliem!

  31. ebregejs saka:

    Skaidrs, ar A.K. kungu jārunā “vieglajā valodā”, viņš garākus teikumus nesaprot. Un tā – vai dekolonizāciju esat plānojis veikt “ar labu” vai “ar ļaunu”?

    Ja “ar labu”, tātad esat gatavs maksāt imigrantiem kompensācijas par aizbraukšanu.
    Jautājums – cik līdzekļu tam vajadzēs? Daļu iespējamo maksājumu pozīciju esmu uzskaitījis iepriekš. Pašas kompensācijas, transports, maksa mītnes zemēm, procesa uzraudzīšanas finansējums, zaudējumu segšana tautsaimniecībai u.c. Ņemiet rokā kalkulatoru un sarēķināt vismaz aptuvenu ciparu. Gaidīšu rezultātus.

    Ja “ar ļaunu”, tātad esat gatavs imigrantiem likt aizvākties piespiedu kārtā.
    Jautājums – cik cilvēku tam vajadzēs? Jau rakstīju, ka deportējamo vidū būs cīņai sagatavoti cilvēki, viņiem būs pieejami ieroči un finansējums. Šajā gadījumā būs arī jārēķinās ar starptautisku spiedienu līdz pat ANO Miera uzturēšanas spēku ievešanai. Vēlreiz ņemiet rokā kalkulatoru un sarēķiniet, cik cilvēkus varēsiet iesaistīt. Gaidīšu rezultātus.

    Ja Jums ir vēl kāda trešā iespēja bez divām iepriekš nosauktajām, klājiet vaļā. Protams, man arī nav zināms, cik lielu imigrantu un viņu pēcteču daļu esat plānojis dabūt projām no Latvijas. Ja visus, tad tie ir 700 – 800 tūkstoši cilvēku. Ja daļu, tad cik lielu?

  32. black_joker saka:

    Un vēl- kas strādās aizdzīto vietā ? Cik aziātu un melno plāno cienījamais A.K. ievest, lai šo robu aizpildītu? Nav noslēpums, ka melnos darbus strādā lielākoties krievvalodīgie, jo letiņiem ir labas izglītības un lāpstu rokā neļauj paņemt kundziskuma apziņa. Tātad jau tā vājā ekonomika vispār nobruks. Izskatās, ka velns tiek izdzīts ar Belcebulu….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *