B. Smildziņa. Naids un meli pret latviešiem

Tieši vēlējos par šo parādību rakstīt, ka šīs Saeimas izveidotais valdības sastāvs ir klaji naidīgs Latvijas nacionālai valstij, bet to jau magā veidā bija izdarījusi B. Smildziņa. Naidīgums pret latviešiem izpaužas visur un visādās formās. Kaut vai: Iekšlietu ministra cīņa par to, lai krievu bandīti- oligarhi, kuri apzogot savu tautu ir nopirkuši tiesības apmesties Latvijā un izmukt no pelnītā soda Krievijā, tiktu pasargāti no latviešu valodas uzmācības.

Pavērojot L. Lapsas cīņu ar valsts izlaupītājiem, arī nonākam pie secinājuma, ka viss tiek darīts, lai iznīcinātu Latviju kā nacionālu valsti. Viss tas aizsākās jau tajā laikā, kad “nācijas tēvs” E. Levits bija Tieslietu ministrs.

Viss Latvijas represīvais aparāts sastāv lielākoties no nelatviešiem, jaukteņiem un komunistu čekistu ielikteņiem. Par to visu es 100%tīgi pārliecinājos pēc pēdējā zvērīgā aresta 2015. gadā. Cietumā visi bija nelatvieši, kuri goda vietā turēja Fēliksa Ģeržinska portretu ! Par to arī stāstīja A. Babāne savās liecībās par krievžīda Riharda Bunkas organizāciju. Šis izdzimums tika padzīts no cietuma administrācijas par veikto slepkavību pret latvieti.

Viss, ko es šeit saku, ir īstenība, kas nav apstrīdama un ir pierādāma ! Secinājums ir tikai viens, Latvijā patreiz valda nežēlīgs krievu mafijas klans !

Sāku ievērot jaunu manipulāciju, ka nu latvieši, kuri iestājas par savām nac. vērtībām, savā valstī, tiek pielīdzināti un saukti par ko līdzīgu Putina impēristiem. Ka patiesi godīgi aicinājumi, beidzot nostiprināt mūsu ar Satversmi nostiprinātos likumus, ka tie efektīvi darbotos arī realitāte, sagrozītā, melīgā formā tiek saukti par totalitārismu vai pat nacismu. Kā teikt, jauns mēģinājums mūsu tautas neatkarības centienus, kas ir tiesības uz savu valodu savā valstī un brīvību, paspēt atkal nocirst saknē.

Pēc viņu prāta Latvija latviešu tautai tā īsti vairs nepieder, bet mēs tagad, pēc integrācijas politikas neizdošanās, meklēsim iemeslu jaunai iespējai, kur nopludināt valsts kases miljonus savas rūpalas turpināšanai un tapsim veidoti kā kaut kāda jauna vienota politiska nācija.

Nu te viss top skaidrs, ka mūsu jau ģimeņu klanu izveidotajam ierēdņu un dažādu fondu personālam ir jānodrošina arī turpmāk turīga, garantēti droša barošanās nākotnē, kas atkal tiks darīts uz mūsu tautas labklājības rēķina. Nekāda politiskā atbildība, vai vainas atzīšana par neizdošanos un milzīgo naudas resursu izšķērdēšānu netiks atzīta. Viss tiks mēģināts veikli, klusi paslaucīt zem tepiķa, kā maza, nenozīmīga kļūda. Upps… nesanāca, bet nekas. Tagad jums būs jauna, politiskās nācijas sistēma, kas jārada, kam vajag līdzekļus- pieņemiet. Un “nacisti”, lai aizver mutes!

Skumji, ka šādu neprofesionālu un tautu necienīgi aizskarošu ideju, kas atkal mūsu valsts kuģa stūri griež austrumu virzienā, mēģina realizēt it kā pozīcijā esošais liberālais un arī centriskais spārns.

Kuri šo pamana, tos nosaucam pat putinam līdzīgiem impēristiem, un rullējam mierā tik tālāk. Par valsti un sab. labklājību tādiem nospļauties. Piedodiet, bet saku skarbi.

Svarīgi bija šo gaismā nest, ka mēs atkal netiekam caur meliem ievilkti jaunā slazdā. Saglabāsim modrību. Mūsu valstij, sabiedrībai laba, labklājīga nākotne priekšā.

Uz stingriem pamatiem ceļas stipra valsts ar sevi cienošu, izglītotu sabiedrība, kurā katra tauta, katrs atšķirīgais tiek cienīts, neapdraudot tās pamattautu, kas Latvijā ir latvieši, kurai ir dzīvas☝️ starp citu, lībiešu saknes! Viss no Satversmes, ja kas. Mūs nevajag vienot kaut kādā politiskā nācijā. Ja cienīsim pamatu, pārējam nāks padoms un viss sakārtosies bez spaidiem, meliem un manipulācijām.

Dievs, svētī Latviju!

Saules mūžu Latvijai!

14.03.23

You may also like...

18 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Mja? Ka nu redzēt Grantins redz, bet tomēr pats uzkap virsū sudam par kuru spriedelē gari un plaši. Neviena latvieša!? Tad nu jātiek galā ir pašiem ar savu būtību, lai listu tur, kur nav neviena latvieša. Tā Kurzeme atrodas laikam citā ģeogrāfiskā novietojuma nekā Latgale un vēsture arī laikam ir atšķirīga, kā arī reliģiskā piederība. Lībiešu un latgaļu valodas sāka apspiest tieši jūsu mīļais Ulmanis nevis krievi. Lībiešu sievietes iespējams ir manos sencos, jo tie dzīvoja ar tiem vien blakus, bet pašas valodas nav tāpat arī prūšu valodas. Kaut kādas valodu Pabiras ir palikušas, bet par pilnvērtīgu valodu nosaukt to, ko kāda sabiedrības daļa cenšas iedzīvināt – Jaun prūšu? Kad ir dzīvs cilvēks, kas runā savā Tēvu valodā, tad tas nav vajadzīgs, bet nomiris tas tiek cienīts liekot pie kapa tam ziedus. Ne jūsu valoda izud, bet jūs paši izudad no dzīvo pasaules aiz savas pašu gara netīrības, ko jūs gvelzat viens otram virsū ikdienā. Zhidi vainīgi ir daudzās lietās, bet vai pašiem jums nav nekādas vainas? Cilvēku tiesību un sieviešu tiesību sludinātāji nepis smadzenes krietnam darba vīram? Ja vien pēc tavu pašu izlikta jiem rakstiem spriest, tad jāspriež, ka esi liels muļķis, kas lien tumsoniem mācīt kaut kādas izdomātas tautas kultūru. Starpa un Prāts!? Tas veidojas no senčiem un dzīves uzkrāto pieredzi, ko iz seniem laikiem sauc vārda Sudrabs – Bardus. Ak tu vai, ka Grantin visi bardainie veči ir aplipusi ar citplanētiešiem! Pirms iet uz mauku māju vajag arī paņemt līdzi maucibas gumiju un ejot karot vajag sagatavot ieroci. Tavā 86-gadā tautai vairāk uztrauca rietumu košļenes un visādi dzīves blenduki, ko krieviski sauc par pizdeljuskam. Kur tā tauta ir nostajusies garīgā cīņa par savu būtību pēdējas desmitgades pēc 91.gada? Man pieņemsim ir uzdirst jūsu nacionālajiem lozungiem un pienācies ir vien saskarties ar jūsu nacionālo moralizaciju tur, kur paši jūs visu biežāk esat gļēvi un nespējīgi sasniegt to, ko pieprasat no cita vīra. Preti arī ir jāliek tiem svešiniekiem savi slazdi un nevis jākāpj viņu izluktajos slazdos.

  2. Par 4.maija bandas luuzeri, netikushu pie siles saka:

    Anonymous 2023. gada 14. March at 19.47-14. March at 20.13
    “Protams vainīgi krievi ar žīdiem, bet tikai ne pašu garīgā netīrība, ko jau nu šajos laikos īpaši nevar neredzēt, kad jāsaskaras sadzīviski…Man pieņemsim ir uzdirst jūsu nacionālajiem lozungiem un pienācies ir vien saskarties ar jūsu nacionālo moralizaciju tur, kur paši jūs visu biežāk esat gļēvi un nespējīgi sasniegt to, ko pieprasat no cita vīra.”

    Pretiigs demagogs un pretlatvisks muldona esi, pats šhaadi demonstreejot savu gara netiiriibu!Un redzams nav tev citu domubiedry, taapeec izpluusti te palagu palagos. piesmeereetys ar rupjiibaam un jeeliibaam! Tas, ka esi salauzts luuzeris nedod pamatu te dymi kengaaties un izgaast savu padziita kakha dusmeli.uz tribunaala veidotaaju un LATVIESHU lasiitaajiem. Tik launiigi stulbi gaanoties uz visu latvisko, to zemiski nokengaajot, tu smerdeli tik sevi apgaani. Tas, ka esi cangalis, civulis vai liivs un seelis ir bez starpiibas, bet tas, ka esi no komunistu – kangaru maitu luuzeriem, gan svariigi un stabili taa izskattaas. Un taadi kaa tu kangarel, tagad ir kremlinu balstiiti, iistie “nabaga” cangalu “lielie aizstaavji”, peerkamie latvju tautas vienotiibas sodaami shkeeleeji! Un kaut maskeejies, bet tev cauri spiid meeslu mushas aizvainojums par zaudeetajaam privileegijaam padlatvijas okupantu bandaa, kas arii shodien trekni shiveree, bet jau bez tevis, taveejo sarkano cangalu un okupantu izputinaatajaa, tomeer visu iisteno pilsonu mums daargajaa Latvijaa! Tev daudz reiz par stulbajaam komunaku vergu stila rupjiibaam aizraadiits, bet tik turpini, varbuut dumi cerot, ka mazaak te inteligentaakaa tauta lasiis, jeb esi tik stulbs un tik neaudzinaats, ka nespeej nebuut jeels??!

  3. Odze. saka:

    LIBIESHI DZIVO LIIBIJAA.
    BET LATVIESI IR BALTI UN NE SKANDINAVI.
    GENETISKAIS KODS MUMS IR ATSKIRIGS.

  4. Maija odzei saka:

    Veicot latviešu, lietuviešu, lībiešu un igauņu ģenētiskās analīzes, tika konstatēta izteikta līdzība starp latviešiem un igauņiem. Viens no iemesliem varētu būt lībiešu asimilācija latviešu tautā. Katram latvietim, mūsdienās, seņčos ir kāds lībietis!…Un otrs iemesls ir tas, ka latviešiem un igauņiem ir bijusi kopēja valsts, saukta par Māras zemi….Latvijā joprojām dzīvo daudz igauņu izcelsmes latvieši!….Secinājums: igauņi, un lībiešu krasta pārstāvji, ir mūsu tuvākie brāļi un māsas. Cienīsim savus tuvākos radus!

  5. Maiss ir caurs. saka:

    Tads ir Jusu skaidrojums… ja.
    Specialie vestures ,,skaidrotaji,, ir loti puulejushies,lai nosleptu lielu skaistu,bagatu valsti ,kas senatnee, nemaz tik sen ,ir bijusi
    kartees ieziimeta ,no REVELES un NARVAS lidz KURSU JOMAI, kuras robezas saskaraas ar Prusijas zemem…
    Valsts nosaukums – LIVONIJA.
    Pec senas latinu rakstibas , burtus V un B lasija ta- Barbara -Varvara… utt.
    Nu tad ieraugaam shifra atslegu .
    Valstis , taja laikaa, kaa ari sodien ,vairak vai mazak ,sauca ,tajaas dziivojosho tautu vardos- Frankia, Gallia, piedodiet neizrakstiju,lai nosauktu
    skaisti preciizi, bet doma skaidra…
    LIVONIJA, kaa arii LIVLAND , nosaukumaa varam lasiit, ka Tautas vards bija – LIIVI.
    Bet kur tad radaas tie LIIBIESHI ? Tas ir burts V un B – tad Liivi partop Liibi. Un LIVONIJA IZDZESHAS… lai nebuutu bijusi un nebuutu
    pieeminama.
    JO… citas varas ,citas tautas, viena otrai pari kapjot, pa kapiem, pa arhiiviem, pa kartem ,nosaukumus mainot sev ,, saknes,, izdomajot,
    MULLAjusas sev TIESIBAS UZ IZKAUTAM TAUTAM PIEDEROSU ZEMI.
    Bet, KARMA NAK ! PAR VISU. ARII PAR SO……………….
    Latviesi ir LIIVU pecteci. Un LIVI bija vena no daudzam ariesu tautaam.

    Patik vai nepatik, neviens vairs neprasiis.

  6. Par austrumbarbaru noziegumiem Nirnbergu - 2! saka:

    https://jauns.lv/komentari/raksts/arzemes/549562-nesaudzeja-pat-cetrus-gadus-vecu-meiteni-atklajas-jauni-sausminosi-fakti-par-krievu-karaviru-zveribam

    No 1917.gada tika sadistiski selekcionēti šie cilvēciska izskata radījumi un tie sevu zvēriskumu un lopiskumu parādīja savā psrs un 45.gadā Vācijā, pret miljoniem civilo. īpaši sadistiski pret bērniem un sievietēm, sirmgalvjiem, tie šaušalīgi noziegumi, kas joprojām ir no kremļa čekas-vdk-fsb bandas piespiedu kārtā noklusēti!Tas viss notika arī atbrīvotajās teritorijās un arī pašu krievu zemē, jo lops visur ir lops, arī Latvijas to gadu “atbrīvotāju” masveida zemiskums un noziegumi ir arī krievu un kangaru komunistu bandas dēļ noklusēti! Viņi nav mainījušies un mūsdienu Ukrainas krievu militāristu noziegumi to spilgti pierāda!

  7. Skolnieciņš saka:

    Kā godāt Dievu Pērkonu? Vajag iedegt vien zilu svecīti uz galda blakus Dieva Pērkona atveidojumam. Es parasti tā daru uz palodzes, jo tad vieglāk ir vēdināt māju. commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Dievs+Perkons&title=Special%3AMediaSearch Pērkoņtēvs ir labs, godīgs un taisnīgs Dievs. Viņš ir spēcīgākais no mūsu Dieviem. Tāpēc lūgsim Dievu Pērkonu, lai viņš pasargā Latvijas aizstāvjus un Latvijas patriotus no apmelošanas un ļaunām mēlēm.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība vienmēr dzīva.
    #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #DievsPērkons #GodPerkons #DievieteLaima #GoddessLaima #DievieteMāra #GoddessMara #DabasMāte #mercifulEarth–Mother #dievturi #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry

  8. Manda saka:

    Par latviešu ceļu uz Nekurieni. https://www.youtube.com/watch?v=quGKRb78mWE

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Latviešu lasītāji? Ja arī uz jums6paskatities no Grantina morālā skata, tad jūs paši neatbilstat tam par ko sevi uzdod at. Man ir piedirst jūsu īpatnējo nacionālo nostāju un jums vien esmu norādījis, ka paši jūs esat bieži vien zhidenu pizdas bērni, lai jūs vēl ko moralizetu citiem, tad ir jāpaskatās savā nacionali punpaina purnā. Grantins savos rakstos pats izplūst netīrības un gvelž acgarnibas, kad norāda uz jūsu inteliģento stulbumu, tad visi apkārt ir luzeri un ne tīreli. Cik tūkstoši ir aizbraukuši tīrīt sūdus uz rietumu civilizāciju? Tie visi ir protams veiksminieki, kad nonākuši dzīves realitātē, tad izrādās viņiem Latvijā ir lieli nekustamie īpašumi par kuriem ir jāmaksā rēķini, bet samaksāt no ienākumiem Latvijā to nespēj. Zinās izliek Leģionāru piemiņas gājienu kurā piedalās teātra klauni un lielākajai daļai nav nekā kopīga ar tiem leģionāriem. Vai Grantins pats nav nožēlojams luzers? Visu laiku savos rakstos visur norāda uz savu luzera būtību, bet vajadzēja aizrauties ar Cilvēku tiesību sludināšanu? Pats sev piedirsis smadzenes tas ir arī piedirsis citiem aiz savas nacionālās slavas kāres neapjegdams to, ka ir izaugusi paaudze nožēlojamu prostitūtu, kas nacionālās izkārtnes dēļ ir pārdevusi i savas senču zemes, i paši par devušies rietumu korporativajam vērtībām. Jums vēlreiz noradisu iz dabas un dievišķās būtības tauta neveidojas no ieraksta pasē, bet no Sakrustosanas laulības dzīvē, ko sauc par divu ES saplūšanu =X. Tautības būtībā ir tēva Semenis un tas Emens, ko sauc par Lat ir attiecināms tikai uz Latgaļiem. Jūsu izcelsme visu biežāk ir veidojusies no nozelojamiem luzeriem, kas vienīgo glābiņu ir atraduši zhidu pizdas. Viņu patversmē izaugusi arī esat iemantojusi garīgās slimības, kas izpaužas sadzīviski! Jūsu pašu Veiksmes stāsti ir biežāk nozelojamibas stāsti tāpat, kā jūsu nožēlojamais Ulmanis, ko jūs izliekat par kādu super vadoni, bet patiesībā ir bijis nožēlojams sūda juda. Ja Grantinam nepielec un viņam līdzīgajiem pa muļķiem, ko nozīmē līst Ticības lietās un censties mainīt Ticības kanonus, tad vienkārši ir jāsaprot elementarais vārds =Grēks! Cilvēka no slepkavošana nav nekas iepriecinos un vismaz runājot ar cilvēkiem, kas dzīvē ir izdarījuši tādas lietas viņiem tas moka visu dzīvi. Normāls cilvēks nelien apzināti cita vīra Saimes lietas, bet jūsu Ulmanis bāza savu degunu Latgales iekšējās lietās un arī ticības lietās. Kā tas bij ar Latvijas Pareizticīgo Baznīcu tā arī tas bij Katoļu baznīcas lietās. 34.gads bij tikai vien acu aizmalesana tautai no nozieguma kuru pastrādāja pats Ulmanis ar saviem zhidu lēniem. Lai arī jūs censtos iestāstīt par savu bezvainigunu, tad jums nekas no tā nesanāks. Nesenā pagātnē 90 tie parādīja spilgti jūsu pašu trulumus un pretīgo izdabasanu rietumu dzīves sludinātājiem lozungiem. Kad vajadzēja darbu darīt, tad jūs dirsaties un dirsat virsū tiem vīriem, kas to darbu organizēja. Nonākuši rietumos jums ir liels pārsteigums, ka dirsties nevar un jādara ir tādas lietas, ko normālam cilvēkam darīt negribas, jo sirdsapziņai jākāpj pāri. Tomēr pārkāpj, jo rēķinus jāapmaksā par nekustamā īpašumu Latvijā. Vēl ir citas sadzīviskās bēdas, bet jūs pisat smadzenes viens otram ar savām tiesībām tur, kur lietas jāceļ kalnā. Jaunietis notetovejis sevi ar Nacionāliem lozungiem šodiena arī ir īstais Letins! Ja skatās no 80 to gadu Pārkārtošanās procesiem, tad Grantins ir liekams Panku sabiedrība un taisnīgs virziens ir norādīts Grantinam. Ceļš uz Israel! Ko nozīmē tas vārds laikam jau būtu pašam jāzina, ka tik daudz spriedelē par žīdiem, bet visu istakos zhidus cenšas uzdot par īstajiem latviešiem tikai tāpēc, ka ir īslaicīgi iemīlējies. Vai tak tā nav prostitūtas būtība? Tavi apjusmotie Raini un Aspazija savā laika bij tādi paši prostitūtas un Latvijas valsts viņiem nemaz i neinteresēja, bet jūsmoja viņi par to pašu super lielvalsti, kas aptvers visu pasauli. Tā arī tā laika smalkā sabiedrība pisas ar zhidu lēniem un šodiena jums pienākas plūkt augļus no viņu iesetajam gara sēklām. Piedirst ir pilnīgi visu jūsu nacionālo hujnu, jo nekā saturīga tanī nav bijis un nebūs! Kad jyms norāda uz jūsu sūda smirdīgu mu, tad protams ir nepareizais latviets, bet jūsu izcelsme ir kāda? Kādas ir jūsu māmiņas un papini? Kādas ir jūsu dzimtas un dzimts ļaudis? Tie dzimts ļaudis visi jums ir svetuligie? Vai neviena no jums nav tādu pumpaino, kā Liepnieks un Viktors Alksnis? Kurš no viņiem ir pareizāks Latviets? Kas ir afro latvieši?

  10. No https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/49620 saka:

    AB Skolotajs
    “. Šodienas ukraiņu vēsture sākās pēc Ukrainas iedzīvotāju izkaušanas 19.gs. sākumā, kad viņus kā mežoņus ieveda un izmitināja tukšajā teritorijā. Ja kāds pieņem noslepkavotā identitāti, tad ar to tas ir paņēmis uz sevi slepkavam pienākošo sodu,”

    ——————————————–

    Nu, bet reiz citiem prasi pamatojumu, tad proties arī pats un pamato, šo ukraiņus nepamatoti aizvainojošo, pat pazemojošo rimdkopu?! Pie tam, tas 100% precīzi attiecas uz hazārisko moskaļu bandu, kas zaga visu, gan cilvēkus, mantas un teritorijas un protams viņu melu. melu jūra?!

    Vakar, 16:08
    AB Skolotajs
    PK – šodien fikcija, jeb tomēr reāls spēks?!

    2023. gada 14. March at 15.29

    https://www.youtube.com/watch?v=eo2zrw7PNsc

    Edgars Alksnis | Pilsoņu Kongresa priekšsēdētājs – apslāpētā milzu oficiālā nacionālā spēka turētājs (jeb pieturētājs?)! Visai interesanta saruna, caur pusvārdiem, ar daudz skaidri nepateikto, bet zinatājam saprotamo tekstu. Paldies raidījuma veidotājai, ka cilā šos latviešiem svarīgos jautājumus!

    —————————————————————–

    Dāmas un kungi, varbūt kādiem ir kas interesants par šīs apslāpētās milzu organizācijas tēmu kas sakāms?

    Vakar, 16:21
    AB Skolotajs
    https://jauns.lv/komentari/raksts/zinas/549465-gramatikas-kludu-pilna-teksta-policija-atsakas-sodit-latviesus-nistoso-dzeraju-kurs-uzbruka-deputatam

    Par vati – andreju vodovorotu, joskes dēlu (aņdisis atvarsis):

    Andis AtvarsVakar 17:15
    Tiešām, no kura laika vjenoti ir sākuši izmantot sabiedrisko transportu? Man jau gan šis viss izskatās pēc PR akcijas (interesanti, cik “vatei šis samaksāja par aktierspēli) – redz kādi jaunie vjenotēni patriotiski, zemessardzē stāsies, no algas pielikuma atteiksies, jo tautai taču arī nav viegli laiki. Vēl es kaut ko nesapratu – no kura laika par Saeimas deputāta “apgaismošanu”, kas viņš patiesībā ir, ierosina krimināllietas. Nav dzirdēts, ka kāds Saeimas deputāts sēdētu par pretvalstisku likumu pieņemšanu, nu kaut vai covid žīžas laišanas sakarā.

    Solveiga ĀbolaVakar 18:52
    Andis Atvars , jāmaina vārds un uzvārds ,tie ir pretrunā ar pausto viedokli un uzskatiem .
    ———————————————-
    Okupantu jauktenim ne vārds, bet adrese un dzīvesvieta uz viņa rašku-parašku jāmaina un visai viņu vates varzai! Bet kamēr kangari ir pie varas, to būs grūti izdarīt, ja nu vienīgi tauta pati…

    Vakar, 18:13
    AB Skolotajs
    Mums šis latviskais koments patika!

    No Jauns.LV -Gramatikas-kludu-pilna-teksta-policija-atsakas-sodit-latviesus-nistoso-dzeraju-kurs-uzbruka-deputatam un kāda vates – okupanteļa smirdiens:

    Labais14. martā 16:05
    Tā skatos, ka pastalas dikti spēcīgi fano par vemjotību.Īpaši trollis ādolfs āksts, lielais krievu izsitējs. Protams, vien i-netā.
    ————————————-

    Tā skatos, ka smalkie apavi – pastalas dikti spēcīgi traumē svešo vīžainos (lapjaķus) un mums viņam un tam līdzīgajiem svešo personāžiem jāsaka paldies! Patiesi liels paldies, ka mums, snaudošajiem un dumi neapzinīgajiem pilsoņiem atgādina, ka okupācija nav beigusies un okupantu kremlinus ir BEIDZOT jāizvāc no mūsu valsts!

  11. Skolnieciņš saka:

    Lai nāves un dzīvības Dieviete Māra dāvā mūsu dvēselēm savu aizsardzību! commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Dieviete+M%C4%81ra&title=Special%3AMediaSearch
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  12. Skolnieciņš saka:

    Dieviete Māra. Māra – Veļu Māte, attīri Latvijas zemi no komunisma rēgiem! Neļauj te sumpurņiem pa naktīm klejot! Neļauj te jodiem ālēties! Lai Tavs spēks un Tava šķīstā griba virza latviešu tautu no pagātnes uz nākotni, cauri laikiem, cauri gadsimtiem! Saules mūžu Latvijai!
    commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Dieviete+M%C4%81ra&title=Special%3AMediaSearch
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  13. Skolnieciņš saka:

    Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, svētī Latvijas aizstāvjus mūžīgi mūžos! Pasargā tos no ļaunām mēlēm un apmelošanas! Dāvā Latvijas aizstāvjiem savu aizsardzību. Lai Pērkoņkrusts griežas! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Lai top pēc Pērkoņtēva gribas!!!
    commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Dieviete+M%C4%81ra&title=Special%3AMediaSearch
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  14. Skolnieciņš saka:

    Ak, Dievi! Ko tik mazajai latviešu tautai nācās pārciest austrumu kaimiņa dēļ! Leģionāri ir nepamatoti demonizēti! Viņi ir padarīti bez vainas vainīgi. Krievija klusē, ka vismaz 1 000 000 padomju krievijas krievu karoja nacistu pusē. Un krievi klusē, ka viņu veiktās represijas ir daudzkārt briesmīgākas un postošākas par nacistu noziegumiem.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Dieviete+M%C4%81ra&title=Special%3AMediaSearch
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  15. Skolnieciņš saka:

    Es lūdzu Dievu Pērkonu par leģionāriem! Šos nu jau mūžībā aizgājušos cilvēkus padomju vara nozākāja pēc pilnas programmas. Tai pašā laikā padomju krievija visas tās pastāvēšanas laikā veica prātam neaptveramus noziegumus.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  16. vēsture saka:

    Viss Krievijas impērijā un tās pakļautās tautās ir noticis caur sāpēm un ciešanām.
    Pastāv uzskats, ka vēsturiski ir izveidojusies tauta-ģenētiski sadisti kā vienots kopums,kuri gūst baudu mokot,nogalinot,pakļaujot un citādi pazemojot,vai arī to atbalstot,vai vienkārši vērojot. Notikumi Ukrainā,21.gadsimtā to apstiprina,kas ir atbaidoši un drauds pasaulei. Līdzīgas attiecības pastāv pašā Krievijā.
    Latvijai,latviešiem un pārējiem lojāliem cittautiešiem,no krieviem ir jāatbrīvojas. Tā masa ir atbaidoša.Tas paretinās arī Krievijas aģentu tīklu,kurš kā vēža metastāze ir cauraudis visu-Latvijas miesu un garu,arī latviešu.

  17. veltījums saka:

    Līdzīgi,kā latviešu vecāks pirms tūkstots gadiem, kā Jukums Vācietis Piņķu baznīcā,piesauca Ticēt,tā mūsos tas atbalsojas šodien:,,Ticēt,,. Ticēsim.Sev.
    Sveiksim sevi latviešu kaujinieku dienā,īpaši Latviešu Leģiona piemiņas dienā!
    Šādu svētku nekad nav par daudz. Tos būtu jāsvin katru dienu,kopā ar citiem mūsu liktensvētkiem,kā piem. valsts dzimšanas dienas svētkiem,kā savu,savu bērnu un katra latvieša dzimšanas dienu.
    Latviešu,patiešām,nav daudz,kas cienīgi nest latvieša vārdu;loks noslēdzas-latvietis ir Latvija,un Latvija ir latvietis. Tā ir saplūšana vienā liktens identitātē.
    Saka,ka tas nav iespējams,bet mēs varam pierādīt,ka ir. Tik ilgi arī būsim. Zaudēt ir nebūt.Tad tie jau būs nākotnes aizlaiki un pasaule būs cita,tad redzēsim,ko darīt tālāk. Līdz tam,celsim savu Latviju!
    Leģionāri bija latvieši. Visi. Jo,tie ir Liktens un Dieva apzīmogoti.
    Neatdosim to kas mums pieder,ko mums grib atņemt,jo tad paliksim bez nekā. Paliksim ar hibrīd kara un hibrīd pasaules piestūķētiem prātiem,ar parastiem latviski runājošiem prāta kropļiem,kuru ir pārpārēm.
    Cienīsim savu likteni. Paldies viņam,ka tas mums neļāva palikt ļauniem,kā ļaundari melš. Mums ir iespēja uzbūvēt neatkarīgu un taisnīgu latviešu kopienu,ko sauc par latviešu valsti. Vienkārši,ticēsim!
    Vienkārši ticēsim.

  18. Paldies tam nabagam par uzjautrinājumu! saka:

    Anonymous 2023. gada 16. March at 16.23
    Nūja! Latviešu lasītāji? Ja arī uz jums6paskat…

    hi,hi, šis bija labssss, jautri lasīt naidpilnā lūzera dusmeļu spiedzienus, tas nu gan ir te dabūjis virtuāli pa savu padomisko purnu, reiz tā trako un klecerē aizvainojuma palagus, bet jautri gan lasīt viņa bļāvienus…hi,hi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *