Turpinājums nr. 2. lapšāni\rožkalni & co

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3

Jūs esat no sava tēva- velna, un jums gribas pildīt sava tēva kārības…. . Šie cilvēkveidīgie kreatūras, par kuriem es šajā rakstā komentēju(lapšāni, dragūnas, veidemanes, ozoli u. v. p.), ir no tās pašas šlakas, kuri nevainīgiem cilvēkiem Padomju sistēmā mauca nagus.

Šiem samazgām pašlaik nav vajadzīgie apstākļi, bet, kad tādi radīsies, viņu meli tiks pašrocīgi pārvērsti jau fiziskās izdarībās, kā šie: https://www.youtube.com/watch?v=PWYsZviZD-o

Ar citu rokām tas notiek jau šodien… .

Jā, video redzamie sātanisti ir šeit pieminēto garīgie tēvi !

Viņi ir nolādēti no Laiku sākuma un līdz Laiku beigām… , jo viņu cilvēciskā būtība ir būvēta uz meliem !

Kādam ārprāta ļaunumam ir jāmājo cilvēkā, lai savu līdzcilvēku apmelotu, lai uzrakstītu šādu tekstu: “Lai atceramies, ka nesen pat LR DP netika ar šo cilvēku galā un pēc aresta, drīz bija spiesta viņu atbrīvot…“

Jūsu tēvs, nožēlojamie pabiras lapšāni\rožkalni & co, ir velns, viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Priecājieties, tas ir jūsu garīgo tēvu roku darbs: https://www.youtube.com/watch?v=EB7u27uDQ9E

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.1

Eva Martuza Labprāt uzzinātu vairāk, kas notika šajā gadā un kāpēc ir varējusi būt pieļauta un varbūt mazliet vēlāk notikusi šāda vēlme (ne-ebrejiem) doties uz Rietumiem. Kāda bija politiskā motivācija?

 

Neizskaidrojami, kāpēc šis vienkāršais Evas Martužas jautājums sacēla tik briesmīgu traci ? Kas aiz visa tā slēpjas ? Domāju, ka ne jau tikai Rožkalna problēma tika skarta, bet visu VDK informantu banda jutās apdraudēta. Viņu pamperi tika tā pārslogoti, ka smaka pārgāja uz soc- tīkliem ! Viens otrs pēc brīža atjēdzās un savu smirdekli “aizskaloja”- izdzēsa, bet par nelaimi šiem “cīnītājiem”, tie tika nokopēti.

Nesaprotu, ja viss tik pareizi pasacīts, tad kāpēc bija jādzēš šie viedie komentāri- paskaidrojumi ?

Eva Martuza Patiesi nesaprotu, kāpēc FB advokāti izvēlējās vienu uzvārdu un metās to aizstāvēt. Bet pārējie tajā sarakstā? Būtu stāstījuši kaut vai anekdotiskus starpgadījumus ar čeku, es taču skaidri pateicu, ka ne jau dokumentālu izpēti veicu, bet romānam izmantojamas detaļas šī dokumenta sakarā. Tagad man jau paliek interesanti, sajūta, ka esmu pieskārusies svētajai govij vai skudru pūznī nejauši iebraukusi.

Martužas kundzei tas arī likās uzkrītoši. Tas redzams viņas komentārā. Es mazliet, tikai mazu, mazu liet gribu pielabot viņas sacīto: pēdējo vai nomainīt ar un, un tad viss ir pareizi pasacīts.

Bet tagad ļausim, lai runā kristietis un dziesminieks Lapšānu Aivars:

1-Aivars Lapšāns Jāni ! Es šoreiz nopietni ! Ja tiešām tā ir tā pati Mārtuža, tad , zinādams kāds viņai ir naids pret kristiešiem , kā viņa izplata melus un naidu, tad es, Jāni, uzskatu, ka Martužai, tiešām, ja tā ir tā pati, nedot nekādu informāciju. Es arī brīdināšu Cirveli. Esmu šokā par Grantiņa krimināli apmelojošās lapas iekopēšanu.

2-Aivars Lapšāns Man šķiet, ka ir pienācis laiks pieprasīt Grantiņa lapas slēgšanu.

3-Aivars Lapšāns Būtu pareiz, ja Eva šo visu izdzēstu. Man nāk vēmiens, zinādams kā KGB centās sanaidot visus savā starpā … redzu, ka šis KGB uzdevums turpina darboties.

4-Aivars Lapšāns Agita Draguna Agita , nedrīkst publiski apmelot cilvēku. Tas ir kriminālnoziegums. Nav šādai diskusijai jānotiek. Par ko tad viņa ir ? Ieliekam apmelojošu rakstu un uz tā pamata te daži uzslavē autoru un pārpublicētāju. Rožkalnam vēl jāaizstāvas. Esmu šokā par vienu citu lietu, ka Eva nezin kas ir Jānis Rožkalns ? Kas ir mūsu nācijas pieturpunkti? Kas ar mums notiek?

5-Aivars Lapšāns Ja jūs zinātu cik Jānim Rožkalnam ir Latvijas pensija ….. jūs te visi nobālētu.

6-Aivars Lapšāns Dace Morica Mēs labi zinām, ka gan Cirveļi un Rožkalni bija un ir kristieši. Zinādams kādu naidu pret kristiešiem izjūt Eva, es saprotu to, ka viņa meklē kompromitējošus materiālus , dažādas vēsturiskas lietas, kas jāpieraksta noziedzīgai baznīcu varai laimmetu griežos, kur bīskapi bija tīri krimināli elementi, kuri vienkārši bija ielīduši baznīcās. Protams, Eva par to nerakstīs. Viņa vispārinās. Un iekost mūsu valsts vienam no labākajiem dēliem tas ir globāls uzdevums. Toreiz to darīja komunisti, tagad dažādi strāvojumi – agresīvie homoseksuālisti, jaunie marksisti, daļa Dievturi utt. Cik saprotu, Eva pārstāv Dievturus.

7-Aivars Lapšāns Dace Morica Tas, ka Tu pazīsti Evu nenozīmē to, ka Tev, ja viņa ir pievērsusies kristiešu nomelnošanas baram ir jāsaka tā , ka viņa ir ok. Nav viņa ok. Man arī tas ir ļoto skumji. Es to nebiju gaidījis, ka Eva ir aizgājusi uz tādām zemiskām lietām. Ja Tu netici, tad , pavēro FB Evas klejojumus un komentārus. Vecs, zākājošs komunistu stils pret kristiešiem.

 

Aivars Lapšāns, Eva Martuža, Linards Grantiņš, LRTTDziesminieks un “kristietis” Lapšānu Aivars nu nekādi nevar rimties.

Pēc visa tā, ko viņš šeit ir sarunājis, pēc kristieša nu nemaz neizskatās, bet pēc īsta viduslaiku inkvizitora. Ja tāds reiz tiktu pie teikšanas, tad Staļins ar Hitleru brauktu pie viņa uz semināriem.

“Ja tāds ir kristietis, tad slotas kāts ir telefona stabs”, sacītu Ķencis, ja viņš būtu dzīvojis telefonu stabu laikmetā !

Tieši no tādiem sastāvēja čekistu izdzimteņu banda. Es šo gara padibeni par apvainošanu tiesā nesūdzēšu, bet pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņam būs jāatskaitās atjaunotās Latvijas varas drošības iestādēm. Vai viņš no šīs iestādes, pēc izsmeļošas paskaidrojumu sniegšanas, izies, tas stāv zem lielas jautājumu zīmes. Es personīgi pieprasīšu to, kas viņam pienākas pēc LIKUMA. Dokuments, kas publicēts LRTT i- vietnē ir īsts. To man reiz iedeva(ar ironisku piebildi par izraidīšanu) Pāvils Brūveris. Tas bija pirms Rožkalns viņu salauza. Ja kāds to vēlas saņemt, lūdzu, izsakiet vēlēšanos un es to pa e- pastu izsūtīšu.

Katram normālam cilvēkam, kurš klausās Rožkalna cīņu stāstus un “stāstu” par izraidīšanu, un, kurš lasījis šo LRTT vietne ievietoto dokumentu, gribēsies uzdot šādu pat jautājumu, kā E. Martuža.

„Esmu šokā par Grantiņa krimināli apmelojošās lapas iekopēšanu“, saka Lapšānu Aivars ! (vai tu, nožēlojamais ākst, domā, ka kādam interesē tavs šoks ?)

Ja dokuments ir īsts un tas ir īsts, jo to pat pats Rožkalns nenoliedz, tad, kāpēc jūs, nožēlojamais siseņu bars, lējāt savas smirdošās sātaniskās apziņas gļotas uz Martužas un Grantiņa galvām ? Iznāk, ka šis dokuments bija noslēpums, kas jātur aiz trejdeviņām atslēgām tāpat kā čekas maisi ?

Zinādams kādu naidu pret kristiešiem izjūt Eva, es saprotu to, ka viņa meklē kompromitējošus materiālus…“, raksta Lapšānu Aivars.

Pēc Lapšāna teiktā iznāk, ka paša Rožkalna rakstītais dokuments ir viņu pašu kompromitējošs materiāls. Var tikai miglaini stādīties priekšā, cik liels ir Lapšāna naids uz Martužu, ka vairs nekontrolē visprimitīvāko loģiku.

Lapšāns kādai Agitai paziņo: “Publiski apmelot cilvēku ir kriminālnoziegums !” Protams, Lapšāna kungs, ka tas ir noziegums ! Jautājums tikai, kurš kuru apmelo: Grantiņš Rožkalnu vai Lapšāns ar Rožkalnu Grantiņu un Martužu ?

Un, skat, kas par leksiku mūsu “kristietim”:Viņa ir pievērsusies kristiešu nomelnošanas baram …! Viss ir pareizi, Lapšāna vējš pūš no Ciānas ! Kas nav ar mums, tie ir “gojas”, tie, kā jau lopiem pienākas, dzīvo baros !!!

“Protams, Eva par to nerakstīs. Viņa vispārinās. Un iekost mūsu valsts vienam no labākajiem dēliem tas ir globāls uzdevums.“

Un tu tikai skaties, kas par nelieti un zvēru šī Martuža, secina Lapšāns ! Viņa taču grib iekost mūs tautas vienam no labākajiem dēliem !

Man šķiet, ka ir pienācis laiks pieprasīt Grantiņa lapas slēgšanu”, beidzot secina Lapšānu Aivars !

Cik varens ir mūsu “kristietis”, taisni vai kājas sagrīļojās, dzirdot tādus draudus.

“Grantiņa lapu” jau vairākus gadus cenšas slēgt Latvijas Iekšlietu ministrija, DP, vesels lērums bijušo čekistu un Saeimas deputātu ! Tagad šim varenajam “korim” pievienojas “ciānas gudrais” ! Skaidrs, ka tagad, kad tādu papildspēku ir saņēmusi 4. maija “republika” ar DP priekšgalā, lieta ritēs daudz straujāk- “Grantiņa lapa” tiks slēgta un pats uzdurts uz mieta, tieši tā, kā šajā video to darīja Lapšāna garīgie skolotāji: https://www.youtube.com/watch?v=PWYsZviZD-o

“Ja jūs zinātu cik Jānim Rožkalnam ir Latvijas pensija ….. jūs te visi nobālētu.”

Ak tad šoreiz nebūs šoks un nebūs jāvemj, bet būs jānobālē ! Ja jau nepaskaidroja cik diža ir Jānim R. pensija, tad jau laikam grib baram pasargāt veselību ! Jā, Aivar, tā jau ir cilvēcības pazīme pret lopu baru !

Tikai “vot” viens tāds idiotiski stulbs jautājums no “sanaidotāja” Grantiņa ?

Vai Tu, Aivar, zini, ka, lai saņemtu pensiju, ir jābūt darba stāžam ? Pajautā savam draugam “kristietim”: cik dienas!!! viņš savā mūžā ir strādājis ?

Skaties, vai to uzzinot nebūs jāvemj, jākrīt šokā vai jābālē !? Pensija tiek aprēķināta, Aivar, pēc nostrādātajiem gadiem un izpeļņas… .

Es, Aivar, Tev varu pateikt gadījumu, par vienu darbavietu, kurā ar entuziasmu strādāja “viens no labākajiem Latvijas dēliem”- Janka Rožkalns.Viņš tika iekārtots kādā Šveices kristīgajā organizācijā “Karitas”(Caritas Schweiz), kura gādāja par pasaules trūcīgajiem. Cik var noprast, tad “pārpratums” bija noticis valodas nepārvaldīšanas dēļ. Zināšanai: šveiciešu vācu valoda ir tik ačagārna, ka pat vācieši liek titrus, kad šveicietis runā. Saprotams, ka tieši šis bija tas “pārpratuma iemesls”, jo “Latvijas labākais dēls” taču apzināti “ziepes nevārīja” !

 

Šī kristīgā organizācija vāc mazāk lietotās drēbes un izsūta bez maksas pa visu pasauli. “Latvijas labākais dēls”, šveiciešu sarežģītās valodas dēļ, bija pārpratis šīs organizācijas PAMATPRINCIPU, ka drēbes tiek izdalītas caur attiecīgās valsts Baznīcām pa velti. Mūsu “disidents” mazliet uzlaboja Šveices “muļķīgo” variantu . Viņš “uzriktēja” kārtīgu “kumpalu” veikalu un… . “Ar prātu apdalītie” šveicieši to uzzināja un mūsu “goda dēlu” padzina…un gandrīz vēl “iesēdināja” !

Tāpēc, nekad nepinieties ar šveiciešiem, var iznākt kā “mūsu” Jankam.

(Vispirms, patiešām, tam L.Grantiņa portālam nevajadzētu ticēt nevienam teikumam, jo autoram jau sen ir nopietnas psihiskas problēmas- saka Janka Rožkalns)

Turpinājums sekos…

11.01.17       L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Tā Linard, no Taviem dzelžaini-loģiski pamatotiem argumentiem neizspruks neviens nelietnis !
    Esmu lepns, ka pazīstu Tevi !
    Spēku un Veselību Tev šajā cīņā ar tiem, kuri grib pazudināt Latviju un Tautu !

  2. Deniss saka:

    Jānis Rožkalns vervēja manu paziņu masonos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *