Lasītājs par IZDZĪVOŠANU !

Labi pasacīts un tieši tā arī būs, kā saka kādsLasītājs, bet ar vienu mazu izņēmumu. Un, šīs izņēmums ir: NOZIEDZNIEKI, tie, kuri ņēmuši to, kas viņiem nepieder. Tie tiks ķerti, lai arī kurā pasaules malā viņi būs aizmukuši. Tiks atvilkti uz zemi, kuru tie aplaupījuši. Bez mazākās žēlastības tie tiks fiziski iznīcināti, kopā ar tiem, kuri viņiem palīdzējuši “rīt” tautai nozagto- un tie būs bērni un pat mazbērnus ieskaitot. Tas būs Tiesiski un Likumīgi– pēc Sējas un Pļaujas LIKUMA ! Tas ir DIEVA LIKUMS. Par to, ja atceraties, runāja arī Usūrijas šamanis !

Šamanis, LRTT. Grantiņš

– Usūrijas šamanis: Latvijas glābējs ir starp jums: „Drīz šīs mazās tautas pacietība lūzīs, un šīs savāktās ziņas izplatīsies pa visu pasauli, radot lavīnu. Vietējie valdnieki būs pārcentušies.

Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem. Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs. Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.”-, bet visu rakstušeit:

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2wLEOzjpp

Šajā foto mēs redzam vinu no tiem, kurš maksas ! Un maksās visi tie, kurus jūs redzat šajā foto- berni un arī mazbērni. Viņš ar saviem melnajiem nodevības darbiem būs nesis iznīcību arī saviem bērniem ! Citiem bērniem šis kropls dzīvību atņēma un maizes kumosu no mutes atrāva, lai savējos pārticībā lutinātu !

Vēsture atkārtojas, Armand.

Tu jau arī to labi zini, bet ar letiņiem viss ir kārtībā. Daudz kopīga: domāt, redzēt reāli, labs humors, labs darbs – pat angļi slavē. Inteliģents humors- kā dzirdi un kā redzi. Pat mats ieslēpts pujenēs vai pat rozēs.

Izdzīvos, pat ja atstās vien kailo dzīvību. Ja esi ar viņiem (letiņiem) – beidz nievāt. Viņi jau uz nievām tikai uzdungo: „Lai mani nīst, lai mani nievā”, vai to pašu pidrallā. Kā tur teica tas Čaterdži no Indijas: Tauta, kura nemīl karot, nemīl revolūcijas, jo zina- tās pašas savus bērnus aprij. Ja piespiež, tad karo tā, ka pat tiem, kuri piespiež, jāsargās.

Tā ka – veltīgi pārmest, ka nekaro.

Izskatās, ka izdzīvos bez tā kara, ar to pašu dziesmu, labu humoru, mieru mīlošiem gēniem un tām pašām gadsimtos novalkātām pastalām.

Nemauc visus pār vienu kārti.

09.06.20

You may also like...

1 Response

  1. Armands saka:

    Mēs zinām, ka visi nav bažāmi vienā maisā, bet tie Privatipasnieki īpaši izceļas ar savu reju. Ja rej, tad nava aiz ādas kas labs. Nu piemērs ir Smiltsērkšķu plantācijas pie Lietuvas šosejas, kad tās ieraudzīju i….. Kur pie tādiem zemes pleķiem var piekļūt? Kādam kaimiņam sanāca apjautāties, kas tas par saimnieku, kuram tādas lielas plantācijas smiltsērkšķu? Vien vīrs pēc izskata savējais noteica, ka ļoti riebīgs tips. Nu i nav jau vietējais. Dažādas saimnieciskās lietas apkārt notiek ap Jelgavu i lielum lielais vairums svešie rullē. Nu zirgu audzētavas un stirnu audzētavas. Kur tas viss tiek realizēts? A vietējie miskastes laimi meklē. Sist viņus vajag patiesi ar mietiem. Robins Hoods ir vajadzīgs iekš savas vides.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *