Par parazīt-kantori KNABu

Par KNAB priekšnieka amatu cīnīsies 10 kandidāti

Kremlis.Maizītis,Mežviets, Borovkovs.LRTTKNAB priekšnieka amata pretendentu atlasi veic komisija, kuru vada Valsts kancelejas direktors. Komisijas sastāvā ir ģenerālprokurors, Satversmes aizsardzības biroja direktors un Drošības policijas priekšnieks, kā arī pretendentu atlasē ar padomdevēja tiesībām piedalās ne vairāk kā trīs Sabiedriski konsultatīvās padomes pilnvaroti pārstāvji.

Ziņots, ka KNAB priekšnieku Jaroslavu Streļčenoku Saeima iecēla amatā 2011. gada 17. novembrī. KNAB likums paredz, ka biroja priekšnieku ieceļ amatā uz pieciem gadiem, kā arī no amata atbrīvo Saeima pēc Ministru kabineta ieteikuma.

Zaļš-tautastribunals.eu4Patreizējā KNAB priekšnieka baltkrieva J. Strelčenoka laiks esot “iztecējis” un esot jāsāk viss no gala, jāmeklē atkal kāds parazītisks elements, kurš vadīs šo nu pilnīgi nekam nevajadzīgo- parazītisko organizāciju. Parazītiska viņa, protams, ir no tautas viedokļa, jo pilnīgi neko, izņemot iekšējos strīdus, tā nav paveikusi.

Toties, ja mēs skatāmies no valsts izzadzēju un Kremļa kolaboracionistu viedokļa, KNABs ir “savā vietā un savā laikā” ! Ar šīs parazīt- organizācijas palīdzību var veikt visādas tautu maldinošus afēras- grandiozu valsts izlaupīšanu un politmafijas ietekmes zonas dalīšanu/pārdalīšanu.

Cik varēja noprast, tad J. Srīķe Latvijas valsts izzadzējiem bija pamatīgs maiseklis.

Ja mēs lasām, ka viens no pretendentiem jaunajam amatu periodam ir Rihards Bunka(nelatvietis- krievžīds, Ivara Godmaņa miesassargu bandas fīrera komunista un KGBista Andra Bunkas audžudēls), tad šermuļi skrien pa ādu.

Rihards Bunka ir visīstākais slepkava, Maskavas apmaksMežviets,Kalnmeiers, Maizītis,Borovkovs, LRTT, Grantiņšāts un koriģēts provokators.

Viņš ir tā saucamā “apkalpojošā personāla” vadītājs.

Šis “apkalpojošais personāls” nodarbojas ar nepakļāvīgo “elementu” aizraidīšanu pa “skuju taku”. Šim deģenerātam nekāda tiesa pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā nav un arī nebūs vajadzīga: arestējams, “izvelkama” informācija, pilnīga mantas konfiskācija un tai pašā dienā izpildāms ASM. Rīgas CT viņa bijušajā kabinetā vēl šodien, iespējams, karājās Feliksa Dzeržinska portrets. Viņš bija viens no mana zvēriskā aresta organizētājiem un tālāko eksekūciju veicējiem.

Uz foto mēs redzam arī žīdu, komunistu, KGB bijušo oficieri Aivaru Borovkovu (droši vien “kāds” šo noformējis kā: Sabiedriski konsultatīvās padomes pilnvaroto pārstāvi- viemēr visur- esošais žīds).

Šis krievžīdiskais deģenerātas piedalījās manā arestā par H- 86 grupas dibināšanu. Arī viņš pagājušajā vasarā aktīvi, tāpat kā Bunka, piedalījās manā arestā.

1987. gadā, kad mani arestēja par 14. jūnija demonstrācijas organizēšanu un ieslodzīja Šķirotavas nometnē, viņš bija tas, kurš pavēlēja mani likvidēt.

Viņš(borovkovs) ir cilvēces padibene, kuru nošautu personīgi !!!

Bezdvēseļu sātanisks izdzimums, kurš kā gļota ir iesūcies mūsu tautas nāvīgi ievainotajā miesā. Šī latviski runājošā krievžīda(kurš apzogot valsti un tautu šodien ir miljonārs) zemiskums nav vārdos izsakāms. Kad pagājušajā gadā(pēc viņa un R Bunkas ieteikuma-pavēles) atrados apsists Rīgas Centrālcietumā, viņš draugi.lv piedāvāja savu draudzību man vistuvākajam cilvēkam !!!

Lūk, kāds ir šī sātaniskā žīda Borovkova cinisms un liekulība !!!

Cerēsim, ka neviens no šiem diviem civilizācijas pabirām netiks apstiprināts par nekam nevajadzīgā un parazītiskā KNABa “načaļņiku”(priekšnieku).

Un, ja mēs lasām, ka pretendentu atlases komisija sastāv no E. Kalnmeiera, J. Maizīša un R. Mežvieta, tad pasaule sagriežas ar kājām gaisā.

Visi ir visīstākie cionistu ielikteņi- Maskavas cilvēki, Latvijas valsts un latviešu tautas bendes, kuri pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks pakārti starptautiskā arēna ar ANO mandātu kaklā.

Par šiem kroplajiem izdzimumiem LRTT i- vietne jau bagātīgi ir informējusi.

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Vēsturnieks Indulis Ronis par noziedznieku J. Maizīti:

http://tautastribunals.eu/?p=31702

Par noziedznieku E. Kalnmeieru:

http://tautastribunals.eu/?p=30966

Par slepkavu R. Bunku:

http://tautastribunals.eu/?p=26950

Dievs, jel pasargi mūsu tautu no šiem reptīļveidīgajām kreatūrām !

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesīs tā arī virs zemes !

21.09.16.     L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —PILNĪBĀ PIEVIENOJOS RAKSTĪTAJAM! CIK VIEGLĀKA DZĪVE BŪTU LATVIJAS TAUTAI BEZ ŠIEM NOZIEDZNIEKIEM! KĀ VIŅUS ZEME NES, KĀ VIŅI NEBAIDĀS RĀDĪTIES CILVĒKOS!?SODS PAR VIŅU NOZIEGUMIEM NOTEIKTI TIKS IZPILDĪTS!

  2. A...ta saka:

    Tas “draudzības” piedāvājums man kaut ko atgādina. Maniem vajātājiem izdevās pret mani noskaņot manu meitu… Viņai tik ļoti patīk teātris, ka viņa to bija gatava nospēlēt pret mani. Tā bija smalki aprēķināta spēlīte, kuras izveidē manuprāt piedalījies arī kāds psiho- hipnologs.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Viņu galvenais uzdevums ir G R A U T latviešu ģimenes!

    Latviskās kultūras TRADĪCIJAS.

    Tam nolūkam komunisti un čekisti līdzekļus nežēlo!

    Psihologi un hipnologi “strādā” Latvijā un ārzemēs ar pilnu jaudu.

    Šī smalki aprēķinātā “SPĒLE” aptver tieši tās ģimenes, kur kāds ģimenes loceklis ir UZRĀDĪJIS komunistu un čekistu N O Z I E G U M U S, pierādījis savu patiesību un argumentējis.

    Tādēļ viņiem vienkārši jāsagrauj ģimenes un tad latvietība kā dzīves stils!

  4. A...ta saka:

    …Vai arī baidās, ka vēl kaut ko neatklāj… Tāpēc no lielajiem. interneta portāliem jādabū prom…

  5. Ernests saka:

    http://m.nra.lv/latvija/185733-nelojalo-geografija-bistama-nacionalajai-drosibai.htm

    Kāpēc tādi dati tiek turēti slepenībā? Vai tik atkal neder Zīles citāts.

  6. A...ta -Valdim saka:

    Kas nu tie vairs par komunistiem, ja nu vienīgi pieņem, ka viņi dzīvo komunismā (pēc principa – no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības) – bet pārējā tauta ne.
    Par tādām spēlītēm, kā izrēķinās ar tiem, kas varai pretojas (iebilst) , rakstīja jau Džeks Londons, kurš dzīvoja 1876.-1916.g.
    No jaunākiem rakstniekiem – K.Vonnegūts, fantasts, piemēram, atklāja, kā vat taisīt revolūciju (apvērsumu) – vajag kādu masu pasākumu režisoru, kas saorganizē tautu, tad atrast kādu cilvēku, kurš bijis trimdā, pasludināt to par varoni, un pēc revolūcijas atkal aizsūtīt viņu trimdā.
    Nekas nav jauns uz šīs pasaules… Vecie komunisti, tas viens, bet vai tie jaunuļi labāki? Viņi tiek audzināti globālisma un multikulturālisma garā, mūsu tautai tas nozīmē iet uz izputēšanu…

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde A…tai.

    Cik nepārdomāti un BĪSTAMI ir teikt – komunistu vairs nav!

    Viņi ir visur un darbojās, aktīvi apkarodami latviešu kultūru, latviešu tautu!

    Čekistu pamattriks – noiet no “skatuves” daudziem rada mānīgu pārliecību, ka komunistu vairs nav. Bet viņi ir visur, turās kopā un turpina veikt savus N O Z I E G U M U S.

    Latvijā varu sagrābušie komunisti, to stingri patur savās rokās kopš 1940. gada!

    Viņi maskējās un visai veiksmīgi rada iespaidu, ka iestājusies demokrātija.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !
    Šodien šie sātaniskie izdzimumi ir vēl bīstamāki nekā okupācijas laikā.
    Savus pēcnācējus viņi sagatavo un izvēlas ļoti rūpīgi.
    Komunists ir cionistu radīts un šiem kroplajiem civilizācijas atšķaukām šodien ir dota liela vara, bet par to sīkā nākošajā rakstā… .

  8. Aelita saka:

    Sveiciens visām Agritām vārda dienā !
    Labi, ka ir vēl šis portāls, kur var izteikt savas domas.

  9. Miervaldis saka:

    Paldies Grantiņa kungam par kremļa zaņķa un tā iemītnieku izgaismošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *