Par nodevību un M. Ruku

www.tautastribunals.eu-14Kā jau apsolīts, šis raksts būs par nodevību un kā tajā iederas mums visiem labi pazīstamais Māris Ruks.

Nodevībai ir bezgala daudz seju.

Nodevība var būt pēkšņa un var būt arī tāda, kas velkas gadiem, gadu desmitiem un pat simtu, un tūkstošu gadu garumā. Tā kā šis raksts kārtējo reizi skars “izredzētos”, tad vienā frāzē vajadzētu ietilpināt jūdaisma pamatbūtību. Un te nu tad jebkurš izredzēto dievinātājs var ieskriet ar “pieri mūrī”. Pamatā jau visas krāpniecības tiek veiktas uz pretinieka analfabētisma pamata. Tā tas ir arī šoreiz.

Žīdi un žīdismsKas tad ir JŪDAISMS ?

Izlasiet GEOEPOCHE “Die Geschichte des Judentums”(jūdaisma vēsture) un jūs sapratīsiet, ka šai “mācībai” nav nekas kopīgs ar reliģiju un DIEVA VĀRDU. Tas ir visīstākais politiskais hameleonismspolitiskais konjunktūrisms. Katram rabīnam ir tiesības izskaidrot “mācību” pēc saviem uzskatiem, piemērojot to politiskajai situācijai.

FOTO: Palasi arī citu Taisnību, Māri, lai nav jāpaliek par apsmieklu… .

Bet vai tad tas nav visīstākais sātanisms ?

To nezina 99,99 % šīs bēdu ielejas, kuras vārds ir PASAULE, iemītnieku. Tāpēc jau arī sātanisms šodien “sit augstu vilni”. Tiek muļķoti cilvēki Dieva vārdā !!!

Bet atgriezīsimies pie šī raksta pamattēmas- M. Ruka. Kā jau šīs i- vietnes lasītāji atceras, ar Māri iznāca ļoti liels “pārpratums”, kā viņš pats to definēja. Uzskatu, ka nekas tāds nebija, kas bija “pārprotams”. Šis kungs neko neiebilda, kad H-86, vēsturnieks Indulis Ronis un publicists Laimonis Purs aicināja arī viņu lūgt uz TIKŠANOS ar prezidentu. Vēlāk, kā redzams, pēc pārrunām ar “pareizajiem”, Ruka kungs sacēla īstu brēku, ka viņš nekad neesot iestājies H- 86 grupā ….. . Šī polēmika ir apskatāma šeit: http://tautastribunals.eu/?p=14955 ,tāpēc sīkāk to neaprakstīsim.

Katrs var pārliecināties par lielo “pārpratumu”. Šajā sakarā gribas pajautāt Ruka kungam?

>Vai Tev kauns no Helsinkiešiem, kuri aizsāka Atmodu ?

>Varbūt tev kauns būt kopā ar “tādu” I. Roni un L. Puru, kuri ir krituši šīs noziedzīgās 4. maija kliķes nežēlastībā ?

Vai(teiksim tīri teorētiski) nebūtu jābūt lepnam būt kopā ar šiem cilvēkiem ? Tu neesot nekad bijis H- 86 grupā un tas esot pārpratums, lai nekavējoties izņemot tavu vārdu no šī paziņojuma… . Vai tad kaut kur bija sacīts, ka esi šīs grupas loceklis ? Nē ! Tad kāpēc tāda melīga brēka ? Tas tāpēc, ka valdošie noziedznieki ne pa jokam pārbijās par šo “lūgumu”, bet tu salūzi viņu priekšā kā kaltēts mēsls(piedod, bet savādāk tas nav pasakāms). Tas, ko tu raksti, ir “pupu mizas” priekš valdošajiem, bet tas, ko tu varētu rakstīt, esot kopā ar H-86, I. Roni un L. Puru, ne pa jokam uztrauc cionistiskos salašņas- mūsu tautas bendes.

Lūk, īstais iemesls !

Kad izlasīju šos histēriskos vārdus, man kaklā sažņaudzās rūgts vērmeļu kamols un paspruka vārdi: “Bet Tu taču draņķi sēdi un gozējies manis un man līdzīgo atjaunotajā LR, kā visi pārējie peteri, dripes, zālītes u. d. c.”. Noriju šīs “vērmeles” un nolēmu Ruka vārdu svītrot no savas apziņas. Bija taču saprotams, kas tie par “draugiem”, kas šo nožēlojamo radību(Māri Ruku) tā pārbiedēja. Vēlākās publikācijās LA LA, ” Māris Ruks: Ar karoga turēšanu vien nepietiek” tas apstiprinājās visā savā sātaniskajā spožumā. Bez vajadzības tika iepīts kāds RABĪNS, kurš esot tik pozitīvs, ka gandrīz vai jāģībst. Tikai jautājums: vai šis rabīns aizgāja pie saviem “rabinovičiem” un lika viņiem aizstāvēt Latvijas Republiku un latviešus ? Drīzāk jau krokodils sāks lidot, nekā žīdi aizstāvēs Latviju.

Vai JŪS esiet sev uzdevuši jautājumu, kāpēc neviens žīdu bērns nemācās latviešu skolās, bet krievu gan ?

Šajā rakstā “mūsu” Māris Herbertu Cukuru nosauc par tumšu personību.

Te nu ir jāsaka ar visu atbildības sajūtu: “Smerdelis, Māri, tu esi un nekas vairāk.” Ja Herberts Cukurs būtu noziedznieks, viņš būtu “aiztransportēts” uz Izraēlu un tur tiesāts. To saka visprimitīvākā loģika ! Bet JUDAISMAM vajadzēja nevainīgas asinis un tāpēc Cukurs bija zvērīgi jānoslepkavo- sazāģējot viņa mirstīgās atliekas. Šis drausmīgais lāsts pār žīdu tautu karājas jau tik zemu, ka ir saskatāms fiziski.

Varbūt Rukam vajadzētu lasīt arī citu autoru darbus, bet ne bezgalīgi šķirstīt tikai savējos un kaifot šajā smirdošajā puspatiesībā. Gan Grūtupa, gan Induļa Roņa publikācijās ir skaidri un gaiši pasacīts: :”Neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, jo vācieši tādu “pašdarbību” nepielaida. Māris Ruks 222Žīdus šāva komanda, kura sastāvēja tikai no vāciešiem.”

Foto: Es, Māris Ruks, beidzot izgaismošu latviešu “tumšos darbus”.

Tie ir žīdu un krievu komunisti, kuri latviešus apvaino šaušanā.

Neticu, ka Ruks to visu ir palaidis gar ausīm.

Un ja tas tā, tad Māris Ruks ir viens no “progresīvākajiem” provokatoriem. Lūk, šī Ruka sacītā rindkopa slēpj provokatīvisma augstāko pakāpi:Tos, kas bija izdzīvojuši, gaidīja līdzīgs liktenis PSRS gulaga nometnēs. Tas viss radīja pašapziņas vakuumu un vienlaikus vēlmi veidot latvieša kā cietēja tēlu. Tas savukārt traucē paskatīties un izvērtēt gan Latvijas sasniegumus, gan tumšās puses. Gan vēsturē, gan tagad.”

Kuras tad ir tās TUMŠĀS PUSES ?

Iepinot tikai divus melīgus vārdus, latviešu tauta pasaulei tiek pasniegta kā neliete.

Un to dara “patriots” Māris Ruks !

Latvija un latviešu tauta nevienam nav uzbrukusi un nevienu nav šāvusi un deportējusi. Vienīgā mūsu tautas “nelaime” ir tā, ka mēs gribējām dzīvot savā DZIMTENĒ.Tie bija žīdi un krievi, kuri okupēja Latviju, slepkavoja, dedzināja, izvaroja un deportēja.

Novēlēsim, lai viņi saņem tūkstoškārtīgi atpakaļ to, ko viņi nodarījuši miermīlīgajai latviešu tautai !!!

Un neaizmirsti, “dižais vēsturniek”, ka uz Gulagu(runa ir par disidentiem, bet ne par izvestajiem) sūtīja padomju varai uzticīgos. Tos, kuri neparakstīja “nožēlu”, iebāza starp kriminālistiem, lai nosistu… .

L. Grantiņš.  05.09.13.

You may also like...

23 komentāru

  1. ANDRIS7 saka:

    LABU VISU DIENU!
    Brinumu nav,jo iebruceji un okupanti var but tikai vieni,nav svarigi kada
    valoda vini runa.Nu iemacijas vini krieviski,latviski,zviedriski,tas jau
    nenozime,ka vini automatiski ir krievi,latviesi,zviedri u.c.Pilsonibu
    visiem,mes pie stures,bet,iznak kriminals,tad vainigi krievi,latviesi,
    vaciesi,zviedri,jo mes iemukam alas,un skatamies,ka vini viens otru
    iznicina.Vienreiz par visam reizem tas ir jasaprot,jo patrioti KALEVALAS
    nemuk.Nevar visus merit ar vienu meru,un visu smelt ar vienu karoti,ja ta
    ir tikai viena.Tas ta.
    Saksu ar Gutavu Kluci.Filma KLUcIS NEPAREIZAIS LATVIETIS.Lenins Blanks,ka
    Rotshilda&co ieceltais pasaules vadonis virs globusa.Tagad KLUcA logo
    izmanto NORTON INTERNET SEcURITY datora.Stalinam vina plakati bija,ka
    sarkana lupata versim.Gribu pielikt punktu latviesu un JUDA STALINA
    attiecibas,jo tresas puses nav.Vai latviesi zinaja,kura JUDA BRALA puse
    vini karoja,visu nosledzot ar Leninu un Trocki ?Vai neviens nesaprata,ka
    abi BRALI tomer nak,no vienas gimenes,ko izsaka 1940 gads,un tadiem
    ticet nevar.Diemzel BALTIJA ir un paliek bufera josla,tolaik PSRS tagad
    ASV ietekme,kuru celmlauzi uz sejieni bija LENINS BLANKS un TROcKIS,
    tapec 4 maija marionetes staiga tik uzputusies ,ka DOBU VARDES.
    Bija jautajums ,vai HITLERS labs?Tikko 1929 gada Stalins izsutija Trocki
    uzreiz radas LIELA DEPRESIJA ASV,pa leto noperkot visas kontrolpaketes
    ASV uznemumos,un radot 3 REIHU.Uz cilveku rekina VIENKARSI VARENI.
    Vacijas kara atributika filma OSTLAND WOcHE Nr 3,kur vacu orkestri var
    redzet BAFOMETA otradi apgrieztu zvaigzni,un uz HITLERJUGENDA bungam
    jezuitu saules starus,kadi ir LAIMDOTAS sakta 1930 gada filma
    LAcPLESIS.
    Un vel.Musu UGUNSKRUSTS ar viduslaiku mozaiku un freskam ir pelnu,it ka
    6 gst., izvirduma apraktaja POMPEJA.Uzreiz meli par 1000 gadiem.
    “Vienkarsi vareni”,lai uztaisitu mus par ……..

    P.S. Par nodevibu jau mineju.MARI RUKU nezinu un negribu zinat.

    VELAK VEL. TENcINU.

  2. kaķis saka:

    Kā jūs domājat,vai Latvijai ar kādi reāli draudi pastāv sakarā ar to sīrijas konfliktu,kā asv sabiedrotajai vai kā savadāk?

    Admins
    Latvijai šis konflikts nav draudošs, bet cionistiem un krievu imperiālistiem tas var beigties bēdīgi. Ja ne šoreiz, tad pie nākošā uzbrukuma musulmaņiem, tas šiem zvēriem var nest iznīcību. Tā tas ir paredzēts… .

  3. Lauku onka saka:

    Jā, šis Ruka raksts arī mani nošokēja. Cerēju, ka gadījums ar iešanu pie Bērziņa patiešām ir pārpratums, bet šis raksts visu salika pa plauktiņiem. Tā varētu runāt kāds lauku cilvēks, kurš nav neko daudz mācījies, nav sasniedzis Ruka līmeni, jo daudzas lietas vienkārši nevar izprast un daudz kas, par izdzīvošanu cīnoties, palaists gar ausīm. Bet zinātņu doktors, publicists…
    Tātad muļķis viņš nebūt nav un labāk par jebkuru citu zina, ko vēlas ar savu tekstu sasniegt, kā tas iedarbojas uz cilvēka apziņu un secinājumiem.

    Tā kā iepriekšējā rakstā noprotams, ka šo lapu lasa arī jaunatne, tad pastāstīšu kādu gadījumu, lai arī mūsu nākotne zin, kā ar izglītību bija padomju laikā, kas nevar neatstāt iespaidu arī mūsdienās.
    Atmiņā palicis liela auguma, netīrīgs, bet jautrs lamzaks, kurš LU iestājeksāmenos, rakstot sacerējumu, man sēdēja blakus. Eksaminējamie bija daudz, auditorija liela, tādēļ vispārējā murdoņā un čaboņā varējām pat paskaļi sačukstēties. Jau pēc skata un uzvedības bija redzams, ka tālāk par pamatskolu viņam īsti nav ko darīt. Kur nu vēl LU! Sarakstīja tēmai neatbilstošas muļķības, rakstīja bez pieturzīmēm, bez garumzīmēm, izlaižot burtus, nepareizām galotnēm, -ts vietā rakstot -c utt. Citi tādā garā pat videni nebūtu pabeiguši.
    Viņam jautāju, ko viņš te dara. Prasīju: “Vai tad Tu domā, ka izturēsi konkursu (četri uz vienu vietu), ja arī kaut kā aiz žēlastības trijnieku Tev ieliks?”(Toreiz zināšanas vērtēja pēc 5 ballu sistēmas. Augstākais novērtējums bija 5). Viņš smejoties atbildēja, ka par to vispār nebēdājot, jo esot sūtīts mācīties no “Stūra mājas” un rezultāts esot garantēts. Tā arī bija. Milzīgs daudzums tiešām gudru jauniešu neizturēja konkursu, bet izlaidies pamuļķis iestājās.
    Tādi mums tie “speciālisti” ar augstāko izglītību visādās jomās varbūt ir simtiem, kuriem “Stūra māja”(Tā toreiz un arī tagad tautā sauc PSRS Valsts Drošības Komitejas ēku Rīgā) rezultātu garantēja, kuri vienīgie uz eksāmenu aizgāja muļķīgus jokus triekdami un pierakstos, kuru nemaz nebija, pirms pārbaudījuma pat aci neiemetot. Rodas arī jautājums, cik lielā mērā mūsu augstskolu mācībspēki bija saistīti ar VDK (Vairums pasniedzēju augstskolās strādā joprojām). Tālākā mācību procesā jautājums, kā universitātē iekļuvis idiots, kurš rakstīt nemāk, profesoriem nevarēja nerasties. Jājautā, kas īsti toreiz darījās augstākajās mācību iestādēs, kā tika diplomi dalīti, kā pie izglītības tikuši mūsu tagadējie politiķi un valsts ierēdņi.

  4. Os saka:

    Nu skaidrs,ka zids rabins ir vienreizigs,zids Ijabs ar nav pelams,Nacionalists Latvju tautas Patriots Cukurs gan ir slikts un ka izradas,tad Latvju tautai ir melnumi. M Ruks pats gan nav zids,bet ir apjats zidkrustnesu kristiets,kas ir viena religija pec butibas-Judeokristietiba. Tas ir ka viena kruze sataisits-cukurudens,kur iznemot vienu sastavdalu,nav vairs cukurudens,bet ir vienkars udens tikai-judaisms. Ta ir ar krustnesu kristietibu,ka neatnemams balsts sai religijai ir-judaisms(Bibele-Veca deriba),energetiski neatnemama sastavdala,kas-energetiski ari ievibre so materiju M.Ruku runat sini-vibraciju vilni. Un sekojosi varam redzet,kadu ideologiju tad propogande jaunais FirstenMasons Ruks.

  5. Os saka:

    Ta jau ir,ka nevar Cilvekam atnemt Dievu-energetisko ipaso vibraciju(Avotu),zel tikai,ka krustnesu kristiesu Dievs ir viens un tas pats kas Judaistiem,tas ir Zidu dievs.Zidiska Reformu Partija ir griezusies Saeima ar likumProjektu noteikt vel vienus zidiskos svetkus Valsti,laikam 31 okt.,Grecinieku dienu. Diezin vai ar vienu dienu bus gana siem Abramreligijas piekopejiem,lai likvidetu grekus.

  6. ķiploks saka:

    tas GEOEPOCHE ir žurnāls vai grāmata?

    Admins
    Žurnāls.

  7. kāda intervija saka:

    Psihotronās apstarošanas sistēmas «Krabis» un «Gaisa pūķis» Rīgā. Vitālijs F. – 44 gadus vecs tehnisko zinātņu kandidāts, saņēmis 18 patentus par izgudrojumiem telemetrijas nozarē. Tagad strādā autoservisā. Brīvajā laikā pēta dažādu starojumu ietekmi uz cilvēka psihi. Viņa galvenais kredo: cilvēkiem ir tiesības zināt patiesību. Lielākā vēlme: palūkoties zem apvalka ierīcei, kura uzstādīta uz augstceltnes jumta, Republikas ielā 2. – Vitālij, tu esi aizrāvies ar tā saucamo psi-starojuma izpēti.
    Vai gribi teikt, ka Latvijā veic eksperimentus ar cilvēkiem? – Eksperimenti jau sen ir pabeigti. Tagad psi-starojumu ikdienā izmanto masveidīgi un tas nes milzīgu peļņu. – Kāds ir šī apstarojuma darbības princips? – Tikt ar to skaidrībā man palīdzēja sens paziņa. Kad es
    strādāju par inženieri „Alfā”, kādā no izbraukuma konferencēm es sadraudzējos ar izcilu cilvēku – elektromagnētisko lauku teorijas speciālistu. Mans draugs strādāja Latvijas VDK tehniskajā daļā. Pēc tam aizgāja pensijā. Deviņdesmito gadu sākumā nomainīja uzvārdu un adresi, bet ar mani labprāt satikās. Vienā no tikšanās reizēm es padalījos savos novērojumos. Izrādījās, ka viņš savulaik bija piedalījies leptonu ieroču radīšanā – pareizāk sakot, izstrādājis to teorētisko pamatojumu. Sākumā šis
    jaunais psihotronā ieroča veids bija paredzēts sistēmu «Krabis» un «Gaisa pūķis» modernizācijai – t.i. sistēmu, kurās izmanto psi- izstarotājus. – Tātad psi-izstarotāji tiešām eksistē? – Jā. Un vecais čekists pastāstīja man par «Gaisa pūķi», kuru astoņdesmitajos gados uzstādīja Rīgā. Tā darbības princips ir sekojošs: apdzīvotu vietu pārklāj koherenta starojuma lauks, kurā esošiem cilvēkiem izveidojas līdzīga uzvedība. Sistēma „nogriež” visas anomālijas. Citiem vārdiem sakot, tā izlīdzina iedzīvotājus pēc intelekta līmeņa, fiziskā tonusa un emocionālā noskaņojuma. Tie, kuri iziet ārpus noteiktajām robežām, izjūt diskomfortu, apkārtējo cilvēku agresivitāti un galu galā nolaižas līdz vidējam līmenim (noteiktajās uzvedības robežās). Strādājot šādai sistēmai, nav iespējamas tautas sacelšanās un masu nemieri. Sistēma «Gaisa pūķis» regulēja noziedzības līmeni, un pēc autoru ieceres, tai bija jānodrošina darbaļaužu dzīvei mierpilnas laimes un vienotības apstākļus. Sistēmas efektivitāte izrādījās tik augsta, ka tā kļuva par eksporta preci gan uz NVS, gan Tālo Austrumu valstīm. Rīgā, lai uzstādītu «Gaisa pūķi» bija nepieciešams uzcelt vairākas augstceltnes. Prasības to izvietojumam telpā bija tik augstas, ka viesnīcu «Latvija», neraugoties uz milzīgajiem finansiālajiem izdevumiem un materiālajiem resursiem, uzbūvēja tieši uz plūstošajām smiltīm. Galvenais izstarotājs atrodas uz «Agroproma» (Zemkopības ministrijas ēkas) jumta. Vadības pults un modulatori atrodas televīzijas centra ēkā, Zaķusalā. Ceturtā augstceltne ir «Preses nams».

  8. kāda intervija-turpinājums saka:

    Ja lasītājs paņems Rīgas karti un savienos šos objektus ar taisnām līnijām, tad viņš sapratīs no kurienes radies šis sistēmas nosaukums – «Gaisa pūķis» – Bet ar ko «Gaisa pūķis» atšķiras no «Krabja»? – Tas ir daudz modernāks psi- izstarotāju tīkls. Tas ļauj manipulēt ar cilvēku apziņu un pamudina tos veikt dažādus ieprogrammētus uzdevumus. – Jā, varam tikai lieku reizi nopriecāties, ka VDK un šādu
    briesmīgu projektu laikmets aizgājis uz neatgriešanos! – Nedomāju gan – «Gaisa pūķis» joprojām strādā. Lai
    par to pārliecinātos, pietiek pastāvēt zem bijušā «Agroproma» (Zemkopības ministrijas) ēkas nojumes pie galvenās ieejas durvīm. Tur ir galvenā izstarotāja „nāves zona” (zona, kuru neskar starojums – Juris P.). Katram cilvēkam tur rodas „kurluma” sajūta – nav vairs mums ikdienā tik pierastās sīkšanas ausīs. Uz kādu brīdi mēs kļūstam pilsētai „sveši”. Mums rodas satraukums un nesaprotama nospiestības sajūta. Bet pēc tam, kad mēs atkal ienirstam «Gaisa pūķa» elektromagnētiskā starojuma laukā, aizmirstam par visām iepriekšējām nepatīkamajām sajūtām. Starp citu – reiz es ar saviem draugiem mēģināju iekļūt augstceltnes Republikas ielā 2 augšējā stāva telpā, kurā, pēc mūsu domām atrodas psi-izstarotāju aparatūra, bet uzdūrāmies nacionālās drošības dienesta darbiniekiem… – Vai tas nozīmē, ka čekistiem atradusies cienīga maiņa? – Liekas, ka tiešām tā…

  9. čuguns saka:

    Iesaku noskatīties šo aktuālo R.Dzintara video: http://www.youtube.com/watch?v=UccfJK4Fzfs#t=178

  10. Os saka:

    Uzturesanas atlauju tirdznieciba ir japartrauc jau sogad,tas ir momentali. Nekadus 2014 gadus. Un NA-apvienibai vajag iesniegt likumProjektu izstradatu Saeima ar butibu,ka ikvienam Okupantu vieplim pametot Tevzemi Musu Latviju-tiek ar so Viepli noslegts Ligums,ka uz muzigiem laikiem sis okupants atsakas no jelkadam tiesibam un pretenzijam pret Latvju tautu,Valsti un mantu. Sim merkim izveidojot specialu fondu-kurs atperk no okupantiem nekustamos ipasumus un iedod lidzi vel-celanaudu ar davanam,tas ir naudu. Un sakt ar kadiem 1,500 Eiro-sakotnejais piedavajums. Vienlaicigi ir jaatcel Valsti-visas integracijas programmas par Latvju tautas naudu okupantu un citu imigrantu. Naudu sim merkim ir janemj-likvidejot liekezu Valsts ierednu varzu-uz pusi,lai vini iet stradat. Lietuva ierednu ir tiesi uz pusi mazak,bet Igaunija pat par 70 procentiem.

  11. Os saka:

    Un beidzot sai Valstij 4 maija ir jaizveido-sava pretizlukosanas vieniba,tikai no pamatiedzivotajiem Latviesiem Nacionaliem Patriotiem,kuriem ir pilnvaras vienpersoniski likvidet pretlatviskas jelkadas organizacijas. No tadiem kadriem,kas pec filacijas principa ir-1940 gada Pilsoni. Un sis pretizlukosanas darbam ir jabut-pilnigi atklatam,caurspidigam,tas ir pec izmeklesanas izdarisanas un konstatacijas-ka pienemsim Usakovs ar Kusakovu un citiem mesliem ir-diversanti Krievijas un paredzami deportacijai jebkura gadijuma,vai muza ieslodzijums tepat Latvija. Par naudu varesim pardot Usakovu vienalga kam,vai Krievijai,vai Nigerijai-ja jau reiz vinam ir Latvijas Pilsoniba,tatad vins ir Musu ipasums,tikai nevajadzigs Mums.

  12. Os saka:

    Ka ari NA-apvienibai jaiesniedz Saeima likumprojekts,par NATO armijas bazu izveidi-uz 50 gadiem Latvijas teritorija,vairakas tanku,rakesu,aviacijas divizijas,jo Mums Latviesiem ir bailes no Krievijas vairakkartigi izteiktiem draudiem Mus atkal slepkavot ar krievu un vinu zidu genocidu. Tadi reali un pamatoti prasijumi. Un man ar skiet,ka NA-APVIENIBA ir vieniga,kas iestajas par Latviesu Nacijas tiesibam uz izdzivosanu,Vienotibai patriotisma ir daudz,daudz mazak,lai neteiktu vairak.

  13. Aigars saka:

    Latvijā notiek arī slepkavības, kas netiek atklātas. Tā, piemēram, 1997.gada nogalē tika noslepkavots Aizsargu organizācijas priekšnieks, Pilsoņu Kongresa delegāts Jānis Rība. Maskavai un viņas rokaspuišiem nepatika, ka Jānim Rībam izdevās izveidot un saglabāt Aizsargu organizāciju par spīti tam, ka pret to tika rīkotas daudzas provokācijas. Iespējams, ka tajā laikā (1998.g.) no Maskavas un viņas rokaspuišiem auga kājas arī veiktajiem sprādzieniem pie sinagogas Vecrīgā un Krievijas vēstniecības. Toreiz, lai kā Maskava pūlējās, pasaules apziņā neizdevās iepotēt latvieša – nacista tēlu. Krievija nekad nav pārtraukusi pret mūsu valsti un tautu provokācijas. Tās darbība izpaužas melu kampaņā pasaulē, veidojot latviešiem nelabvēlīgu noskaņojumu. Latvijas iekšienē tās mērķis ir uzturēt kaujas garu krievu okupantiem un viņu pēctečiem. Lielu postu latviešu tautai var nodarīt krievu specdienestu organizētie grupējumi, kas maskējoties aiz patriotieskiem saukļiem, veic destruktīvu darbību. Maskava nav žēlojusi līdzekļus, lai izveidotu tādus grupējumus kā “pērkoņkrustieši” un Māliņa nacionāldemokrātus, vai arī ar Aivara Garda un Jura Lapinska strapniecību “popularizējot” ar nacistu simboliem apkārušos Aivaru Gedroicu, Leonardu Inkinu. Latviešiem (un daudzām latviešu dibinātām organizācijām) nav nekāda sakara ar Aivara Godroica un Leonarda Inkina sludināto nacionālsociālismu. Arī Tautastribunāls atmaskojis Aivaru Gardu, Juri Lapinski, Aivaru Gedroicu, Leonardu Inkinu (kuru savulaik Jāņa Rība vadītā Aizsargu organizācija bija izslēgusi kā nacisma sludinātāju un provokatoru)pilnībā. Savukārt Māliņš sevi atmaskojis jau ar savu darbību, atdodot partiju osipoviešiem un lindermaniešiem.

  14. informācija saka:

    Māris Ruks sarakstījis grāmatu “Spridzinātāji”. Tā ir grāmata par “uzvaras laukuma” vēsturi, par tiem, kas spridzināja uzvaras pieminekli un kas no tā visa iznāca. Tomēr mūsdienu profesionāliem vēsturniekiem vajadzētu saskatīt grupējuma “Pērkonkrusts” saistību ar Maskavu, kas novērš uzmanību no saviem pastrādātiem noziegumiem pret cilvēci. Varbūt Māris Ruks atradis, bet nezin kāpēc nepateica skaidru atbildi, kāpēc “Pērkoņkrusta” līderis Vilis Liniņš labu laiku bija atbrīvots no apcietinājuma, kamēr cietumā sēdēja izpildītāji, kuri varbūt neapzinājās savu lomu notikumos? Lasītājiem jāzina, ka Liniņš savu karjeru uzsāka kā virsnieks Staļina nometnēs.

  15. Gudrais saka:

    Rība bija nelietis un nodevcējs, kurš saņēma taisnīgu sodu no Latvju Patriotu rokas. Par to sīkāk lasiet L.Inkina jaunajā grāmatā, kas drīzumā iznāks klajā!

    Admins
    Jautājums tikai “vot” kāds: “Kas tas Inkins ir par “putnu”? ”
    Un pats galvenais, kā viņš to zina ?
    Ja raksta grāmatu, tad noteikti zina un ja zina, tad ir līdzautors Rības slepkavībai…

  16. Gudrais saka:

    Izlasīsi, tad arī redzēsi! Fragmenti jau tagad lasāmi viņa profilā “draugos”!

  17. Garāmgājējs-Gudrajam saka:

    Meklēju viņa Draugos, bet neatradu. Varbūt vari atsūtīt failu?

  18. Gudrais saka:

    dienasgrāmatu lasi!

  19. Lauku onka saka:

    >>> informācija

    Vai tas ir tas pats Liniņš, kurš kopā ar Oļģertu Ziļicki un Ligitu Leju izveidojuši mājaslapu baltutautas.lv un kurš ir vairāku grāmatu autors? Un ar ko domāts “Liniņš savu karjeru uzsāka kā virsnieks Staļina nometnēs”? Vai to, ka viņš apsargāja ieslodzītos?

  20. Sprīdītis saka:

    Piekusis.
    Uz katra stūra grib iebarot savu patiesības halvu.
    Viens nodevējs, otrs nodevējs.
    dienas, gadi iet.
    Teksti, teksti, teksti.
    Jūsu paaudze acīmredzot ir pievīlusi savus bērnus.
    Tiekat paši skaidrībā vispirms.
    Veidojat video biežāk, ja vēlaties jaunos pavilkt.

    Sekoju Jūsu portālam jau labu laiku, niknums ir vienīgais ar ko es aizeju no šejienes. Niknuma man pašam pietiek.

    Šī sistēma sapuvusi un Jūs maļaties par taisnību tajā.

    Atgriezties laukos, lielu ģimeni un ēst ar koka karoti, šķiet vienīgā patiesība.

  21. Sprīdītis saka:

    Ko domājat par radio Merkurs raidījumiem?

  22. latviešu patriots saka:

    Māra Rukša pretlatviskā ārdīšanās man stipri atgādina VDK/KGB/Čekas darbību šinī pašā jomā. Tas cilvēks noteikti ir uzpirkts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *